Αποστολέας Θέμα: ΚΑΡΙΜ ΣΟΛΤΑΝΙ  (Αναγνώστηκε 5020 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
ΚΑΡΙΜ ΣΟΛΤΑΝΙ
« στις: Τετ 30 Αύγ 2017 13:50 »
Παράθεση

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον επιθετικό KARIM SOLTANI

Ο καινούριος επιθετικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δήλωσε στο PASGIANNINA.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μιας και την θεωρώ πολύ δυνατή ομάδα λόγω των παιχτών και του δυναμικού της που παρακολουθώ όλα τα χρόνια που παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 Τα Γιάννινα στην πρώτη μου επαφή με εντυπωσίασαν και ανυπομονώ να βρεθώ και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, μιας και την ομάδα τη θεωρώ πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά και για να ζήσω την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.
 Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.Χριστοβασίλη, τον Δ/ντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ.Πετράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.»

http://www.pasgiannina.gr/articles/nea_metagrape_pae_pas_giannina_1966

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Αύγ 2017 15:36 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΡΙΜ ΣΟΛΤΑΝΙ
« Απάντηση #1 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 13:54 »
μονο ενα θα πω

θα δουμε μεγαλη μπαλα φετος

Συνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 13:58 »
Καλωσήρθες!
Πιστεύω ότι θα κάνεις πολλούς να αναθεωρήσουν (μετά το 10ο γκολ σου τουλάχιστον)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 14:08 »
Αφού είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας μας σταματάω την γκρίνια τώρα.Eλπίζω να με αποστομώσει και αν παίξει μεγάλη μπάλα.
Καλώς ήρθες.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 14:16 »
Καλώς ήρθες.
Παικταράς αλλά είσαι μεγάλος ηλικιακά για τα γούστα μου.
Σίγουρα οι υπεύθυνοι κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν.
Βούλωσέ μου το στόμα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 14:32 »
Τα μεταγραφικά και τέτοιου είδους μεταγραφές έχουν αναλυθεί δίπλα.Μακάρι να πιάσει και να προσφέρει.Θα τον δούμε στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 14:46 »
καλώς ήρθες Καριμ
περιμένω να βοηθήσεις την ομάδα και να προσφέρεις και εσύ στο λίγο παραπάνω θέαμα που μας έχει λείψει 

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 14:52 »
Τί Πασάς στα Γιάννενα... τί Σο(υ)λτάνι(ος)!

Καλώς ήρθες Καρίμ!

Η ηλικία ώριμη, όχι απαραίτητα κακό,
ο χαρακτήρας λίγο μόνο...
Κατά τ' άλλα, ένας παίκτης που μου είχε τραβήξει την προσοχή από μακρυά και περιμένω με ενδιαφέρον να τον δω, από κοντά.
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 15:35 »
Μαζί με την μεταγραφή γιόρτασε και τα γενέθλια.

Αποσυνδεδεμένος geoPAS

• Newbie
  • *
  • los toros locos
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 15:50 »
Χίλιες φορές μεταγραφές τύπου σολτανι (33 με συμβόλαιο για ένα χρονο) παρά μεταγραφές τύπου μανθατη (δανεικός για ένα χρόνο κ χρωστάς κ χάρη στην ομάδα από την οποία δανειζεσαι).

Πάντα ευπρόσδεκτοι οι παίκτες που έχουν εύκολο το γκολ. Καλώς ήρθες αλάνι! ;)
Ωραίο παραμυθάκι το ποδόσφαιρο... Αξίζει;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 16:10 »
Το τρεξιμο και το πατημα που ριχνει ο Σολτανι στα 33 του,δεν το ριχνουνε ουτε τα μισα πιτσιρικια στην ομαδα!!!

Κατα ενα παραδοξο τροπο,μου αρεσει η μεταγραφη(αν και παλι τζαμπα την εβγαλε ο ΧΒ)........Θα δωσει αρκετες φορες παθος στην ομαδα οταν οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες δεν θα τραβανε και επισης απο τις αρετες του ειναι οτι εχει πολυ καλο σουτ

Το μονο που δεν θελω

Ειναι να μην το δω να κανει τους θεατρινισμους που εκανε στην Ξανθη για να κερδισει φαουλ......Ευτυχως τα τελευταια χρονια  αυτα τα καραγκιοζιλικια τα εχει αποβαλει η ομαδα

Καλωσηρθες Σολτανι

Αμα θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα πρεπει να μαθουμε να δουλεουμε και με βεντετες και με ονοματα......

Φιλε vourbiani κουρασε η παραμυθα του περι αδειων ωστε να μην δωσει φραγκο!Δεν περναει ξεπεραστηκε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 17:32 »
Επειδή βαριέμαι να ψάξω, πότε ο συγκεκριμένος παίκτης δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια ομάδας; Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι η ετοιμότητα και η όρεξη που θα έχει για να παίξει. Καλως ήρθες Καρίμ.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 17:51 »
Παράθεση
    Κατα ενα παραδοξο τροπο,μου αρεσει η μεταγραφη(αν και παλι τζαμπα την εβγαλε ο ΧΒ)
Τί εννοείς "τζάμπα"???
Δεν θα πληρωθεί ο παίκτης??? Γνωρίζεις κάτι παραπάνω?
Υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που παίζει "τζάμπα"???

Εάν εννοείς ότι δεν πλήρωσε ομάδα ο ΧΒ για να τον αγοράσει, γιατί να το κάνει???

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 17:59 »
Στα 33 του πλεον ο Σολτανι και βεβαιως δεν θα κανει συμβολαιο ιδιο οπως ηταν στα 23 π.χ,τελευταια μερα μεταγραφων επισης πραγμα που σημαινει πως θα πεσαν οι τιμες και τα ζητουμενα του,και απο την αλλη εχουμε και τον ΧΒ που δεν σπαει πενηνταρακι

Α ωρε crimson μην μου κανεις σαν τον Λαμια που ψαχνει την σαλτσα για να με διορθωσει B-)

Τζαμπα ισον φραγκοδιφραγκα για την αγορα του...

p.s Το εχω χουι να δω μια(μια τι ζηταω!!!!!!!!!!!!!!) μεταγραφη ανω των 100χιλ ευρω,δεν σου λεω για παραπανω....Εστω για το γαμωτο

\

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Αύγ 2017 18:03 από ayuto1966 »

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 19:31 »
και γιατί ρε ayuto να κάνει μεταγραφή πάνω από 100 χιλιάρικα;
δεν μου αρέσει αυτή η μεταγραφή και εύχομαι να διαψευσθώ και σε κάθε του γκολ να μου κάνει κωλόχερα
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 22:36 »
καλως ηρθε λοιπον..
μακαρι να με διαψευσει και εμενα...

ολοι στο χορταρι θα κριθουν

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 23:15 »
Kαι ο Λουτσιανο ηρθε στα 35  αλλα και ο Σολακης ακομα και στα τελευυταια του εκανε παπαδες

Ξεκολατε με τις ηλικιες

Ο Σολτανι είναι καλος ποδοσφαιριστης και σε αυτό δεν υπαρχει αμφιβολια,ριχνει πολύ τρεξιμο παρα την ηλικια του  και δινει πολύ παθος στην ομαδα που για εμενα το χρειαζομαστε

p,s Ειδαμε και κατι ταλεντα που τους βγαζαμε παιχταράδες σαν τον Δωνη και δεν μπορούσανε να παρουνε τα ποδαρια τους και ηταν πιο αργοι και από τον ισκιο τους

p.s Κasabian να σου κανω μια ερωτηση?Αμα του ελεγε ο ΧΒ παρε ένα αξιολογο μπατζετ κυριε Πετρακη  και κανε μονος σου τις μεταγραφες νομιζεις ότι θα επελεγε συνεχεια πιτσιρικάδες...Δεν νομιζω

Απλως εχει βρει την κοτα με το χρυσο αυγο(Πετράκης και σκαουτερ)και συνεχεια επωφελείται και δεν σκαει φραγκο..Και πραγματικα με νευριαζει απιστευτα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 23:17 »
Καλώς ήρθε!

Πιστευώ θα προσφέρει!

Με προβληματιζει ο χαρακτήρας και ότι μου φαίνεται ότι δεν κολλάει στον ΠΑΣ του Πετράκη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 23:34 »
Ο Σολτανι ειχε 2 σοβαρα επεισοδια που δεν ηταν δυνατον να αποσιωπηθουν γιατι ηταν σε live εξελιξη , ενα με τον τεχνικο Διευθυντη Κασναφερη κι ενα με τον Λουτσεσκου.
Φανταζεστε λοιπον τι συνεβαινε στην καθημερινοτητα. Ηταν ομως παικτης βαρομετρο μεγαλο συμβολαιο και καπου υπηρξαν υποχωρησεις και χαιδεμα.
Στον ΠΑΣ αυτες οι καταστασεις δυσκολα αντιμετωπιζονται γιατι λειτουργουμε σε αλλο μηκος κυματος.
Ομως θα δειξω τυφλη εμπιστοσυνη στον κοουτς, που σιγουρα εχει τις νορμες κατω απο τις οποιες θα μπορεσει να τιθασευσει τον οξυθυμο νέο παικτη μας
και να τον κανει χρησιμο εργαλειο στο οικοδομημα που δημιουργησε και το οποιο μας επιφυλλασει ΚΑΙ φετος ευχαριστες συγκινησεις.
Καλως ηρθες λοιπον Καριμ κι ευχομαι να κανετε παπαδες εκει μπροστα με τον Πεδρο με τον Μπρουνο και τ αλλα παιδια  ;)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 23:38 »
Απλως εχει βρει την κοτα με το χρυσο αυγο(Πετράκης και σκαουτερ)και συνεχεια επωφελείται και δεν σκαει φραγκο..Και πραγματικα με νευριαζει απιστευτα
Μακάρι να επωφελείται γιατί έτσι παίρνουμε αδειοδότηση και ίσως το κατιτίς παραπάνω (π.χ. Σολτάνι τώρα).
Φράγκα σκάει και μάλιστα σε δόσεις γιατί καταλήξαμε εκεί λόγω των μεταγραφών αεροδρομίου...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 30 Αύγ 2017 23:43 »
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 00:29 »
Καλός ποδοσφαιριστής ο Σολτάνι
και δεν είναι δανεικός..

Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έχουμε δει τι μπορεί
να κάνει, κυρίως με Ξανθη και λιγότερο με Άρη και Ηρακλή.

Η ηλικία έχει θετικά και αρνητικά
είναι ένα θέμα η μη προετοιμασία.
όπως το ότι είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να την ετοιμάσει
για του χρόνου ο Πετράκης, αλλά σχετικά άμεσα..

Χρειαζόμαστε κάποια γκολ
με το μέσο όρο, όσων είχε βάλει στην Ξάνθη
είμαστε καλά

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 01:32 »

Καταρχήν έτσι πρέπει να είναι οι σωστές ανακοινώσεις παικτών " .....ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον....." χωρίς διάρκεια γιατί όπως έχει φανεί δεν έχει και πολύ νόημα στην ομάδα μας....  :P

Να σας πω δεν τον θυμάμαι για τόσο "προβληματικό" χαρακτήρα, αλλά κυρίως τον θυμάμαι για κάρτες και τσαμπουκάδες μέσα στο παιχνίδι (δεν ξέρω αν τον μπερδεύω με άλλον) ίσως λόγο αυτού να τον θεωρούμε και "προβληματικό" εκτός γηπέδου και αγώνα....

Εμένα δεν με χαλάει να είναι τσαμπουκάς μέσα στον αγώνα πάει να πει ότι τον νοιάζει, το προτιμώ από την αδιαφορία του δευτέρου γύρου που πολλοί παρατηρήσαμε την περσινή σεζόν.

Εξάλλου είδαμε και τα καλά παιδιά τις νυφίτσες τύπου Πασχαλακη....

Ούτε εμένα με ενθουσίασε αυτή η μεταγραφή αλλά από το τίποτε.... λογικά θα βοηθήσει....

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 08:39 »
σαν κάρτες απ ότι πρόσεξα παίρνει λίγο λιγότερες από τον Λίλα ... περίπου μια κίτρινη κάθε δυο αγώνες και είχε κ δυο αποβολές με 2η κίτρινη ... άρα αν αναλογιστεί κανείς τη θέση του ως επιθετικός τρώει κάρτες με το τσουβάλι και λογικά όχι λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων όπως συμβαίνει με τον Λίλα ...
όμως ως θετικό το γεγονός ότι αν βάλει τον μέσο όρο των γκόλ που συνήθως βάζει, θα έχει βάλει αρκετό παραπάνω απο τον περσινό Μαμπουλου ...
επίσης θέλω να πιστεύω ότι ένας παίχτης στα 33 του που ουσιαστικά κλείνει την καριέρα του (και δε θέλει να επιδειχθεί όπως θα ήθελε νεότερος) δε θα έχει τόσο μεγάλη απαίτηση να είναι πάντα βασικός ώστε να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα αν καθίσει και λίγο στον πάγκο

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 11:05 »
Με παραξένεψε πολύ η μεταγραφή κυρίως για την ηλικία και κατά δεύτερον για τον χαρακτήρα του Σολτάνι. Δε μας είχε συνηθίσει σε τέτοια ο πρόεδρος. Προφανώς ισχύει αυτό που είπε ο αγιούτος. Όπου μπέχο, τρέχω....
Μακάρι να παίξει μπαλάρα και να μας διαψεύσει...