Αποστολέας Θέμα: 3η αγωνιστική Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 24866 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: 3η αγωνιστική Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #25 στις: Δευ 04 Σεπ 2017 19:32 »
Δηλαδής, ο Τζόναθαν βρισκόταν σε δράση
και τώρα θα μείνει ένα μήνα εκτός..δράσης..??? :P

(Συμβαίνουν και αυτά, πότε δεν βγαίνουν όλες οι μεταγραφές,
όταν βγαίνουν οι μισές, είναι επιτυχία)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 04 Σεπ 2017 19:55 »

Βρείτε λύση για τους τραυματισμούς επειγόντως ρε νούμερα!!!

Φιλε μου jimako...οταν αποκαλείς κάποιους νούμερα, σε ποίους ακρίβως απο την ομάδα αναφέρεσαι?

Θα σου τα πω, από κοντά το Σάββατο.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 04 Σεπ 2017 20:33 »

Βρείτε λύση για τους τραυματισμούς επειγόντως ρε νούμερα!!!

Φιλε μου jimako...οταν αποκαλείς κάποιους νούμερα, σε ποίους ακρίβως απο την ομάδα αναφέρεσαι?

Θα σου τα πω, από κοντά το Σάββατο.

Oκ τότε...Θα αναμένω...
Επίσης προτείνω να πάρεις τον ayuto μαζί σου και εγω τον sello...Και να επιχειρηματολογήσουμε όπως εμείς ξέρουμε βρε αδερφέ...
~Τσιπουροπίνωντας~

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 04 Σεπ 2017 20:55 »
Ο αγιούτος είναι μκρό πδι...δεν τον αφήνει ο μπαμπάς του να πηγαίνει πέρα από την Τρίπολη και το Άργος.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 04 Σεπ 2017 21:03 »
Ο αγιούτος είναι μκρό πδι...δεν τον αφήνει ο μπαμπάς του να πηγαίνει πέρα από την Τρίπολη και το Άργος.
Και μας προέκυψε ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ!
Για να μην πω πάλι για τον Μαθουσαλίξ του φόρουμ.
Και μετά αναρωτιέσαι, jimako μου, για το πώς σκίζει στα γκάλοπ ο ΧΒ.
ΟΥΟΥΟΥΙΙΙΙΙΙ ΧΑΛΑΣΙΑ ΜΟΥ!!
 :dab:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 13:19 »
Παράθεση
    Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου 09/09/2017 με τον Ατρόμητο Αθηνών η παραλαβή της κερκίδας που είχε ζητήθει από την ομάδα, δεν θα γίνει.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή έχει να κάνει με τις πρόσφατες ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα τελευταία 2 παιχνίδια, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο πειθαρχικό κώδικα 2017-18 (ο οποίος και επικαιρωποιήθηκε στις 24/08), δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει τιμωρηθεί για τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ, με 7.000€ πρόστιμο σε σύνολο για τη χρήση πυρσών και καπνογόνων.

Βάσει του άρθρου 15 του νέου πειθαρχικού κώδικα, η ποινή σε τρίτη υποτροπή θα είναι ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1 ή 2 αγωνιστικές. Παράλληλα τα νέα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός είναι πολύ πιο αυστηρά με αποτέλεσμα να αναγκάζεται η ΠΑΕ να προβεί σε τέτοιες δυσάρεστες αποφάσεις.

Αναλυτικά ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας:

http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2017_2018/PEI8ARXIKOS_KODIKAS_EPO_2017-2018_updated_24-8-2017.pdf

http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_128

Νταξ, πάνε να μας κόψουνε το γήπεδο...
ΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 13:43 »
Απορία: στα άλλα ματς δεν άναψαν καπνογόνα; Δεν είδα να τιμωρούνται.
Στο επόμενο εντός έδρας με νιονιο θα μας τιμωρήσουν....

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 14:16 »
Για τους εν Αθήναις ΠΑΣολέδες είναι πλήγμα γιατί το Περιστέρι ήταν το μοναδικό γήπεδο που δεν υπήρχαν θέματα παραχώρησης κερκίδας.
Παραδοσιακά στο πέταλο με το εκδοτήριο απέξω, δεν χρειαζόταν πολύ ψάξιμο, όλοι πηγαίναμε με κλειστά μάτια.
Βέβαια με μεγάλο παράπονο θα πω ότι η κερκίδα μας στο Περιστέρι φυλλοροούσε τα τελευταία χρόνια.
Από τις πιένες στα ντέρμπι της Β΄ Εθνικής με αριθμούς που πλησίαζαν και ξεπερνούσαν τους 1000 οπαδούς.... στους 100-200 νοματαίους.
Υπό αυτή την έννοια 100-200 νοματαίοι θα στενοχωρηθούν, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να συγκινηθούν, όσοι έχουν κόψει το γήπεδο έτσι κι αλλιώς.

Επίσης η απόφαση της ΠΑΕ είναι κοντόφθαλμη, γιατί μπορεί να γλιτώσει τώρα την τιμωρία αλλά την επόμενη αγωνιστική δε θα τη γλιτώσει.
Αν δεν καταλάβουμε εμείς οι ίδιοι τις συνέπειες του νέου νόμου δεν πρόκειται να υπάρξει σωτηρία.
Γενικώς μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να χωνεύουμε το ενδεχόμενο να παίξουμε φέτος 3-4 ματσάκια χωρίς οπαδούς,
αφού δεν μπορούμε να κόψουμε το συνήθειο του καπνογόνου.

Α!Ξέχασα να γράψω ότι (όπως αρκετοί νόμοι) έτσι κι αυτός, πρόκειται περί πονήματος βλάκα!(το λιγότερο).

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 14:24 »
Τι μπούρδες είναι αυτά;;;Βρε ανεγκέφαλοι που βγάζετε νόμους.Σούργελα.Σε αγώνες που δεν έγινε τίποτα.Θέλω να σας δω στα ντέρμπι του ποκ και του ποθ τι θα κάνετε.Σούργελα.Τότε θα κάνετε πως δεν είδατε τίποτα και οι δημοσιοκάφροι-προπαγανδιστές που κάνουν το άσπρο μαύρο θα κελαηδάνε στον ρυθμό που θέλουν οι πρόεδροι.Θα βγουν και οι πρόεδροι να πουν για επιστήμονες,αγνά παιδιά,δεν έγινε τίποτα.

Μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι... >:( >:( >:( >:( >:( >:(

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 14:33 »
Παράθεση
    Θέλω να σας δω στα ντέρμπι του ποκ και του ποθ τι θα κάνετε.Σούργελα.
Τί θα κάνουν?
Μα θα μας ζαλίσουν τα πελέ με τον "υπέροχο κόσμο" των γαβροβαζελοχανουμιών.

Μήπως, λέω, ήρθε η ώρα να ζήσουμε και χωρίς πυρσούς στο ΝΑΟ μας?
Τί λέτε, θα τα καταφέρουμε?
Ας κάνουμε τουλάχιστον αυτό που μας αναλογεί για να προστατεύσουμε την Ομάδα μας...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 14:59 »
Αδικη αποφαση οπως και να εχει...
Ειχαμε λιγοστεψει ειναι η αληθεια αυτοι που πηγαιναμε στο Περιστερι...
Φετος δε θα πάμε καθολου απο οτι φαινεται..
Αν και απο την τελευταια παρουσια μας στο Περιστερι καποιοι "φωστηρες" δικοι μας αποφασισαν με το ετσι θελω να χαλασουν και την οποια καλη σχεση ειχαμε με ομαδα στη Αθηνα.
Οποτε και εισητηρια να περναμε, η ατμοσφαιρα δε θα ηταν η ιδια..
Η βλακεια συνταυροι δε ειναι αποκλειστικο προνομιο των υπολοιπων ομαδων...Εχουμε και εμεις απο δαυτη στους κολπους μας...
Απλα οι υπολοιποι θα πρεπει να ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ και να ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, την ηλιθιοτητα και ανωριμοτητα καποιων που νομιζουν οτι πηδ@νε με την παλαμη τους... :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 15:35 »
Πάρα πολύ περίεργη απόφαση της ΠΑΕ η οποία με εκπλήσσει αρνητικά.
Είμαι σίγουρος οτι κάτι άλλο κρύβετε πίσω από όλο αυτό, και αυτό το λέω γιατι σαν οπαδός που μένω στην Αθήνα και πάω τόσα χρόνια γήπεδο η ομάδα δεν τιμωρήθηκε ποτέ απο τον κόσμο της Αθήνας και δεν δημιουργήσαμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Τι μπορει αν ειναι αυτό ακομα δεν μπορω να το γνωρίζω καθώς όπως ειπώθηκε και παραπάνω σε μια απο τις επόμενες αγωνιστικές θα αναψει καμια φωτοβολιδα στους Ζωσιμάδες και ετσι θα υπάρξει τιμωρία.
Αυτη την στιγμή η ΠΑΕ τιμωρεί τους Αθηναίους οπαδούς του ΠΑΣ και μόνο.
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 15:47 »
Χμ, ούτε και για τους ταξιδιώτες στην Τρίπολη είχε τιμωρηθεί η Ομάδα και όμως συνέβη φέτος...
Για ποιόν λόγο η ΠΑΕ να τιμωρήσει τους Γιαννιώτες της Αθήνας?

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 15:49 »
ΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ!  :stop:

Και ναός είναι και εκκλησία από κάθε άποψη!

o.k. ο νόμος είναι νόμος, αλλά...
σε όποιον Ναό κι αν έχω βρεθεί,
αλλά και σε όποια Εκκλησία
(και ήταν πραγματικά πάρα-πάρα πολλές...)
και τα θυμιατά τα είδα να "καπνίζουν"
και τα μανουάλια αναμμένα.
 :stop:

Οπωσδήποτε θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και κοσμιότητα και ασφάλεια
στο "Ζωσιμάδες" (που μόνο αυτό θυμάμαι όλα τα χρόνια!)
και παντού αλλού, (κάτι που δεν το θυμάμαι όλα τα χρόνια...)
αλλά όχι να πηγαίνεις στην "εκκλησία" και να μην μπορείς να ανάψεις ούτε ένα "κερί" !...

Θα επιδείξετε άραγε, κύριοι της ΕΠΟ, την ίδια ευαισθησία και για τις "συναθροίσεις" των υπολοίπων σε όλη την επικράτεια
ή πρόκειται για την συνήθη, δική μας αποκλειστικότητα?

Νταξ, πάνε να μας κόψουνε το γήπεδο...

...  και μάλλον θα πρέπει να κοπούν και τα κεριά και τα θυμιάματα...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 15:53 »
Τι τιμωρία έχει το ρίξιμο ρυζιού;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 18:33 »
Αμα λεω εγω οτι ο ανθρωπος ειναι Ταγαροκεφαλος εγω φταιω

Στον αγωνα με την Τριπολη ουτε καπονογονα δεν αναψαμε,αλλα ουτε και ενα συνθημα μπινελικι δεν ειπωθηκε και ομως τιμωρηθηκαμε

Να εκοβε το κεφαλι του να εκανε εφεση δεν καταλαβα!!!

Πως θα μαζεψεις κοσμο ρε ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ απο Αθηναιους και επαρχιωτες Πασολεδες και νεους πιτσρικαδες Πασολεδες οπως ειδα για πρωτη φορα οργανωμενη εκδρομη στην Τριπολη.Πως θα δημιουργηιει νεο αιμα Πασολεδων?????????Πραγματι επικοινωνιακα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Αι σιχτηρια και μην μου το δικαιολογησει κανεις σε αυτο το θεμα γιατι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι

Μα την παναγια αμα ανεβω στο επομενο εντος εδρας αγωνα θα αγορασω καπνογονα  μετα απο 7 χρονια με τον ΟΦΗ και θα σου λεωωωωω Κιτσομαρλει 6 χιλιαρικα!!Ετσι γιατι γουσταρω  οπως και εσυ μας εκοψες την εκδρομη
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Σεπ 2017 18:39 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 18:58 »
Οι λιγοι που μειναμε να πηγαινουμε τα τελευταια 2 χρονια χωραμε μια χαρα και στην κεντρικη της Χαλκηδωνας .

ΟΚ , δεν ειναι το ιδιο , αλλα δεν θα μας απαγορευσει κανεις την εισοδο ουτε νομιζω οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα με τους Περιστεριωτες .

Ραντεβου εκει λοιπον , εστω και incognito
B-)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 22:32 »
Αμα δεν κανεται pre game σε τσιπουραδικο στο Περιστερι εννοωτας τα γνωστα 15 ρεμαλια της πρωτεύουσας δεν σκαω πουθενα...............

Κανονιστε τι θα κανετε,για να ξερουμε και εμεις οι σκατοπελοπονησιοι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #43 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 23:17 »
H ΠΑΕ λειτούργησε ψυχρά και επαγγελματικά στο προκείμενο.
Δεν ξέρω τι θάκανα αν ήμνανε ΠΑΕ, αλλά το γεγονός παραμένει.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μη σκάσει ούτε ένα καπνογόνο, στο Περιστέρι, μα καμία.
Και καπάκι χωρίς κόσμο με τον αιώνιο, ματσάκι π το θέμε πάρα πολύ, αν σκεφτείς ότι ακολουθούν βάζελος και μΠΑΟΚ όξω.
Σφωνάω με Μάικ, δεν παίζει να μην τον τιμήσουμε το νόμο φέτο και πολύ φοβάμαι και πρώτοι πρώτοι.
Τα επόμενα εντός μετά τον νιόνιο είναι Πλατανιάς και Κασσιόπ. Ε και λιγότερο κόσμο στατιστικά θανάχαμε και λιγότερη βοήθεια πιστεύω χρειάζεται από την κερκίδα η Ομάδα για τη νίκη με τς συγκεκριμένους.

Ο νόμος είναι επιεικώς ηλίθιος κι όταν με το κακό ξαναρχίσουν να παίζουν με κόσμο οι "μεγάλοι" δε νομίζω να παραμείνει για πολύ εν ενεργεία.
Εκτός πια, αν η όλη φάση εντάσσεται στο σχέδιο "ποδόσφαιρο μ άδειες κερκίδες", σε συνέχεια των αμκα, κάρτας φιλάθλου, κοινωνικών φρονημάτων κτλ κτλ.

Fsη γιατί να κάνει ρε στοιχηματομπασκετοκαμένε;
Καταδικάστηκε (και) βάσει οπτικοακουστικού υλικού, τζάμπα κόπος άρα.

Α να σ' πω κι ένα μυστικό:
Για να μάσει (προφανώς) κάνα φράγγο η επο, fsεις γίνονται από κάποιο ποσό πρόστμο κι απάνω (κοντά στα 10 χλιάρκα καπ' εκεί).
Δηλαδή και νάθελε ...δεν είχε το μενού.

Να δω αν θα μείνει τπτ που να γουστάρουμε, που δεν θα το απαγορέψουνε, γαμώ το modern football τους μέσα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 23:36 »
Αμα λεω εγω οτι ο ανθρωπος ειναι Ταγαροκεφαλος εγω φταιω

Στον αγωνα με την Τριπολη ουτε καπονογονα δεν αναψαμε,αλλα ουτε και ενα συνθημα μπινελικι δεν ειπωθηκε και ομως τιμωρηθηκαμε

Να εκοβε το κεφαλι του να εκανε εφεση δεν καταλαβα!!!

Πως θα μαζεψεις κοσμο ρε ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ απο Αθηναιους και επαρχιωτες Πασολεδες και νεους πιτσρικαδες Πασολεδες οπως ειδα για πρωτη φορα οργανωμενη εκδρομη στην Τριπολη.Πως θα δημιουργηιει νεο αιμα Πασολεδων?????????Πραγματι επικοινωνιακα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Αι σιχτηρια και μην μου το δικαιολογησει κανεις σε αυτο το θεμα γιατι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι

Μα την παναγια αμα ανεβω στο επομενο εντος εδρας αγωνα θα αγορασω καπνογονα  μετα απο 7 χρονια με τον ΟΦΗ και θα σου λεωωωωω Κιτσομαρλει 6 χιλιαρικα!!Ετσι γιατι γουσταρω  οπως και εσυ μας εκοψες την εκδρομη
Ayuto, τσίπουρο έχετε καλό εκεί κάτω?
Τί σας ποτίζουν το φελέκι μου μέσα?
 :P

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 01:35 »
Ρε μαγκες σορρυ αλλα εχω χασει επεισοδια.
Υπαρχει πιθανοτητα να παιξουμε κεκλεισμενων των θυρων αν τιμωρηθουμε με προστιμο στα επομενα ματς η πρεπει να ειναι 3 φορες στη σειρα??
Δηλαδη την επομενη φορα που αναψει καπνογονο η μπινελικωσουμε θα παιξουμε κεκλεισμενων??
Παμε καλα??
Την επομενη αγωνιστικη σε ολα τα γηπεδα πρεπει να αναψουν καπνογονα απ ακρη σ ακρη των κερκιδων και σε καθε ματς..Τι ειναι αυτα ρε παμε καλα??
Σε λιγο
Και εσυ Παε αποκλειεις τους ΠΑΣολεδες της Αθηνας και νοτιου Ελλαδας γενικα στο μοναδικο ματς που παιρνουμε εισητηρια πλεον στην Αθηνα??
our life always in blue and white...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 09:30 »

Μην ξεχασεις να δωσεις και ονομα και διευθυνση να σου στειλει την λυπητερή μετα ο ηπιος για να πληρωσεις το προστιμο και τα διαφυγονται κερδη απο το επομενο κεκλεισμενων... Ταμαμ για τετοια κορόιδα ψαχνουν ολοι...Εσύ θελεις να τους προσφερθεις στο πιατο...
Δεν ειναι αυτη  η λυση στο τεραστιο λαθος του πλεον ηλιθιου νομου στα χρονικα της χωρας πασα μου...
Αν δεν γινει κατι συντονισμενο απο ολους μαζι, ανεξαιρετως, δε θα βρεθει ακρη...
Επι του προσωπικου, επειδη φετος μου ξεκινησες λιγο "to the birds" με τις αποψεις σου, τα τσιπουρα δικα μου αν ερθεις Αθηνα, μπας και στρωσει λιγο το μυαλο σου... :P :P
Και κομμενα πλεον τα τσιπουρα στη Κορινθο... Στα Γιαννενα μονο και υπο την εποπτεια του προεδρου... :P :P

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 10:30 »
Αυτό που γίνεται με τους πυρσούς και τα καπνογόνα πρέπει κάποτε να σταματήσει. Δεν δημιουργείται έτσι ατμόσφαιρα στην κερκίδα αλλά και η παε πληρώνει άδικα τα πρόστιμα. Θέλετε να ζωντανέψει και να έχει παλμό η κερκίδα, φέρτε 3-4 με τρομπέτες και τύμπανα(απ' τα πανηγύρια που λέει και ο κόσμος) και να δείτε τι σαματάς θα γίνει. Ίσως οι παλαιότεροι να θυμούνται κάποιους από τους τρομπετίστες της κερκίδας που ξεσήκωναν τότε τον φίλαθλο, πρόσφατα νομίζω έφυγε από τη ζωή κάποιος από αυτούς, μου διαφεύγει όμως το όνομά του.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 11:35 »
Πολύ καλώς αυστηροποιήθηκε ο νόμος για τα καπνογόνα (κάθε είδους), αν
και προτιμότερο θα ήταν να τιμωρείται ο δράστης κι όχι η ομάδα, αλλά έστω κι έτσι..

Το ζήτημα βεβαίως είναι να υπάρχει καθολική εφαρμογή
το οποίο μοιάζει τουλάχιστον δύσκολο,
οπότε λογική και η κίνηση της ΠΑΕ να φυλαχτεί
μέχρι να δει τι θα γίνει, όταν φθάσει τ' αγγούρι στους μεγάλους..

Άλλωστε, δεν θα χάσει και καμιά τρομερή στήριξη η ομάδα στο Περιστέρι..

Υ.Γ.
Για όποιον ίσως έχει εικόνες προηγούμενων χρόνων στο μυαλό του, έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα
οπότε μην πάει αέρα πατέρα σε θήρες των γηπεδούχων, σαν να ναι δικές του.
Προσέχουμε για να έχουμε..
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Σεπ 2017 11:40 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 17:58 »
Κοράκια...
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/o-kalogeropoylos-sto-ksanthh-olympiakos-o-eyaggeloy-sto-aek-ael.4833195.html

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.