Σχόλια για το Α'ημίχρονο (ΚΑΙ ΜΟΝΟ):
Ένα άθλιο ματς που δεν βλέπεται, παρά μόνο αν είσαι οπαδός και αρρωστάκι.
Ένας ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μπει στο ματς με μοναδικό σκοπό να κακοποιήσει το ποδόσφαιρο, αυτό το υπέροχο άθλημα που αγαπάμε.
Ένας ΠΑΣ Γιάννινα με ΜΗΔΕΝ (0) τελικές προσπάθειες σε 45 λεπτά.
Ένας ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτες ρομποτάκια που παίρνουν τη μπάλα, τη δίνουν παρά δίπλα, διώχνουν και φτου κι απ'την αρχή την παίρνει ο αντίπαλος και προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι.
Ανεπιτυχώς διότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κατέβει με μοναδικό στόχο να μείνει η μπάλα μακρυά απ'το Βελλίδη.
Λες και παίζουμε επαναληπτικό ματς που το πρώτο το έχουμε κερδίσει με 2-0 και πάμε γερά για το 0-0 και την πρόκριση.
Ατομικά, ο Μαυροπάνος δεσπόζει στις απομακρύνσεις, ειδικά όταν η μπάλα είναι ψηλά.
Για μια ακόμη φορά, είχαμε μυικό τραυματισμό παίκτη, κι έτσι ο Ναδάλες αποχώρησε και στη θέση του πέρασε ο Καρανίκας.
Ο Μπουκουβάλας πέρασε αριστερά.
Η κατοχή από 50-50 ως τότε, πήγε στο 55-45% υπέρ του Ατρομήτου, μιας και ο ΠΑΣ εξαφανίστηκε επιθετικά από όταν βγήκε ο Ναδάλες.
Ο Κοζορώνης έχει κάνει μια όμορφη ασίστ στον Γιάκο (στη μοναδική υποψία φάσης που κάναμε) και 7 λάθος μεταβιβάσεις σε 45 λεπτά.
Ο Χαλκιαδάκης είναι μακριά απ τον καλό εαυτό του, που είδαμε στα πρώτα 2 ματς.
Ο Γιάκος το παλεύει όπως μπορεί αλλά τι να κάνει το παιδί εκεί μπροστά μοναχότ;
Ο Βελλίδης έκανε παιδαριώδες λάθος στο 44' βγαίνοντας άστοχα και χάνοντας τη μπάλα στην έξοδο του Μεσολογγίου από τον Ρεσβάνη που πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Ο καθένας γουστάρει τη μπάλα για διαφορετικούς λόγους.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να γουστάρει την Ιταλία του Ελένιο Χερέρα πάντως.
Καλή η εκτίμηση στην τακτική, η προσήλωση σε αυτή, αλλά μόνο με αυτή, δε γάμησε κανείς.
Δεν ξέρω για σας, τουλάχιστον, εγώ δεν βλέπω μπάλα και ΠΑΣ , ΜΟΝΟ για την τακτική.
Αυτά για το πρώτο ημίχρονο.
Πονέσαν τα ματάκια μας με αυτό το "θέαμα" .
Οι συγκρίσεις με το ματς της Τρίπολης που προηγήθηκε είναι ανεδαφικές.
Ελπίζω κι εύχομαι στο Β ημίχρονο να δούμε δυο πράγματα αξιομνημόνευτα...