Η απόδοση της ομάδας μας στο Β ημίχρονο ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το Α΄.
Όχι μόνο επειδή κάναμε και 2-3 φάσεις της προκοπής και απειλήσαμε, αλλά και επειδή κόψαμε τελείως την όρεξη στους Ατρόμητους κλείνοντας τελείως τους διαδρόμους και ουσιαστικά μπλοκάροντας ψηλά τις προσπάθειές τους.
Ο Ατρόμητος υστερούσε πολύ στην τελική πάσα, δείχνοντας ουσιαστικά ότι είναι μια ασύνδετη ομάδα, χωρίς ομοιογένεια, αποτελούμενη από καλές μονάδες, αλλά χωρίς να αποτελεί ένα καλό σύνολο.
8 παίκτες της 11αδας ήταν καινούριοι σε σχέση με πέρσι. Καινούριοι και οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή.
Το ακριβώς αντίθετο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Εμείς όταν φτάναμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή (όχι πολύ συχνά) δεν κάναμε σωστές εκτελέσεις.
Κάτι σέντρες στα πουλιά, στη Θηβών, στην Εθνική οδό κλπ, ανάλογα αν σέντραρε ο Κοζορώνης ή ο Μπουκουβάλας.
Έτσι κι αλλιώς όμως, και καλές να ήταν οι σέντρες, δεν είχε σημασία καθότι η περιοχή ήταν μονίμως άδεια, ή είχε έναν παίκτη με τρεις αντιπάλους, αφού εμφανώς μας ενδιέφερε να μην φάμε γκολ, να μην βρεθούμε εκτεθειμένοι και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει.
Το αν θα σκοράρουμε ή όχι, δεν έδειξε, χθες να μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Εγώ πιστεύω ότι με αυτό το ρόστερ, απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο μπορούσαμε.
Άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούσαμε και είναι ικανοποιημένοι με το Χ και την εμφάνιση.
Κι εγώ είμαι ικανοποιημένος που δεν χάσαμε στο Περιστέρι (κι ο Απόλλων Αθηνών δεν έχασε)
όπως χάρηκα και με το διπλό στην Τρίπολη (κι η Λαμία πήρε διπλό στην Τρίπολη).
Δεν είμαι ικανοποιημένος με την προσέγγιση του ματς, όταν βλέπω την ομάδα να μην προσπαθεί να κερδίσει.
Αυτό κάνει όταν περνάει αλλαγή ο Σκόνδρας στο 80' κι ενώ ο Ατρόμητος δείχνει σκασμένος, κομμένος στα δύο και ανίκανος να απειλήσει.
Όπως και να'χει, κρατάμε το βαθμό, πέρασε αυτό το ματς και τα δύσκολα ματς συνεχίζονται.
Έτσι όπως είναι φτιαγμένη η ομάδα, τα δύσκολα ματς είναι πιο εύκολα βαθμολογικά από τα θεωρητικά εύκολα.
Κλείνεσαι πίσω, μπλοκάρεις τον αντίπαλο κι ό,τι πάρεις στην αντεπίθεση.
Ενώ με τη Λαμία, τη Λειβαδιά κλπ, πρέπει να φτιάξεις εσύ παιχνίδι απέναντι σε κλειστή άμυνα.
Είμαι περίεργος να δω πώς ακριβώς θα γίνει αυτό έτσι όπως δουλεύεται η ομάδα και με αυτούς τους παίκτες που προτιμώνται...
Με εξαίρεση το διπλό στην Τρίπολη, ο ΠΑΣ έχει 12 ματς χωρίς νίκη στη Super League.
Από πέρσι.
Για ομάδα που θέλει να τερματίσει στην 8η-9η θέση, είναι μια χαρά.
Παίζουμε Δευτέρα απόγευμα με τον Πανιώνιο στα Γιάννενα, μετά από μια καλή αρχή βαθμολογικά και καλή εμφάνιση εντός έδρας με ΑΕΚ. Με κλειστά μαγαζιά και χωρίς ματς ερασιτεχνικού.
Να δούμε τώρα, πόσο κόσμο θα έχει το Ζωσιμάδες...