Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Μανθάτης  (Αναγνώστηκε 16555 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γιώργος Μανθάτης
« στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 19:21 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Προσθήκη του Γιώργου Μανθάτη στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Διεθνούς Παίκτη της Εθνικής ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΘΑΤΗ, ο οποίος έρχεται με δανεισμό 2 χρόνων από τον Ολυμπιακό και ανοιχτό option αγοράς. Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τον καλωσορίζει στην οικογένεια της.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιώργος Μανθάτης
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 19:23 »
Ας βάλει το μυαλό να δουλέψει και να καθιερωθεί.
Καλώς ήρθε στον ΠΑΣ!!!! :mono:
....

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 19:54 »
Έλα ρε, είχε 27 συμμετοχές πέρσι!?!?!
καλό αυτό..!!

Κινούμενη άμμος το Ζωσιμάδες..!!
Για πάμε..!!!

Καλώς ήρθες !!!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:05 »
Oυσιαστικά με τα 2 χρόνια δανεισμό που καταφέραμε είναι σαν κανονική μεταγραφή.Μεγάλη μαγκιά πραγματικά γιατί μιλάμε για πολύ καλό παίκτη και μόνο 20 χρονών.Καλώς ήρθες παικταρά.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:06 »
καλώς ήρθες παικταρά μου  ... καλά και πολλά γκολ
ξέχνα τον παλιόγαυρο και μείνε για χρόνια στον ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:18 »
θα δουμε μεγαλη μπαλα

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:22 »
Εκ πεποιθήσεως προτιμούσα η έξοδος στην Ευρώπη ή ο τελικός κυπέλλου να επιτευχθεί χωρίς δανεικό από ποκ-ποθ.
Τελευταία στιγμή κι αφού υπήρξε αρκετό παρασκήνιο ο Μανθάτης "πείστηκε" να έρθει στον ΠΑΣ.

Τα δεδομένα γνωστά:
Ξέραμε από τον Ιούνιο ότι στα πλαίσια της μεταγραφής Κούτρη στο γαύρο, είχαμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε
(εκτός του χρηματικού ποσού) κι έναν δανεικό.
Στον δύσκολο κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι ενώ ανταγωνιστές και μη έχουν αποκτήσει ένα σκασμό δανεικούς, θα ήταν ανώριμο και ρίσκο να απεμπολήσουμε αυτό το δικαίωμα.
Τελικά ανακοινώνεται 2ετής δανεισμός με οψιόν αγοράς!!!
Μια συμφωνία που για άλλους χρυσώνει το χάπι ενώ για άλλους αποτελεί θρίαμβο του χβ.

Εφόσον ισχύσει η συμφωνία είναι όντως μεταγραφική επιτυχία αν αναλογιστούμε τη διάρκεια του συμβολαίου
και την αξία του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς του.
Κρατώ όμως μια πισινή γιατί έχουμε δει συμφωνίες του χβ, που κατέστησαν ανίσχυρες.
Κοινώς αν βγάλει μάτια ο γαύρος θα τον πάρει πίσω όποια ώρα θελήσει.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα ισχυροποιείται μεσοεπιθετικά (Μανθάτης-Σολτάνι)
και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα καλωσόρισμα και σίγουρα οι υψηλές βλέψεις του Μανθάτη
θα συμβαδίσουν με ανάλογη πορεία της ομάδας, γιατί ο ΠΑΣ είναι μεγάλος κι όποιος τον σέβεται και δουλεύει
βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:33 »
Απολυτα σωστος σε ολα

Απλως υπαρχει μια αποψη εκτος των δυων μεριδων οπαδων που χρυσωνουν το χαπι  η αποτελει θριαμβο του Ομβραιου πως αυτό to '' οψιον'' ξινιζει περισοτερο γιατι  είναι καθαρα για τα ματια του κοσμου και το θεωρω τελειως ΗΛΙΘΙΟ να το βαλουνε στην ιδια προταση μαζι με τον δανεισμο.......Για εμενα εννοω ; )
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:36 »
Απαξ και φόρεσες τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος....
Καλώς ορισες... ;)

ΥΓ. :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 20:55 »
ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΘΑΤΗ
Καλώς ήρθες στον ΠΑΣ της καρδιάς σου!

:mono: :pas:

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:19 »
Μια φορα ρε ayuto να μην προσπαθουσες να βγαλεις κατι το ασχημο, τετραγωνιζοντας τον κυκλο...
Μια φορα ρε ΠΑΣΑ μου....
Οσοι ξερουν τι εγινε για να ερθει ο παικτης στην ομαδα, ξερουν και ποια ειναι η εξηγηση που αρμοζει στην περισταση...
Μεγαλωνει ο ΠΑΣ αδερφια...μεγαλωνει στην συνειδηση των αλλων, των αντιπαλων και των πολλων φιλαθλων μας...
Που θα παει θα μεγαλωσει και στους λιγους αδερφους μας που πιστευουν οτι η Γη ειναι τετραγωνη και το 3-5-2 παιζεται με εξτρεμ...

Γιωργο Μανθατη ξερεις τι πρεπει να κανεις εδω που ερχεσαι...Ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους...

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:19 »
Option αγορας στον δανεισμο...σημαινει ρητρα αγορας για την ομαδα που δανειζεται τον παιχτη..               Αυτο σημαινει πως οταν τελειωσουν τα δυο χρονια μπορει ο πας καταβαλλοντας το συμφωνημενο ποσο να κανει δικο του τον Μανθατη αρκει βεβαια να συμφωνησει και ο ιδιος σε συμβολαιο μαζι του..Αυτο ισχυει παγκοσμιως..Το συμφωνηθεν ποσον γιατι δεν μας το λενε;; Κατι δεν μου αρεσει..Κατι με ξενιζει στην ολη υποθεση..Περιεργο να αφησει ο γαυριος τετοιον παιχτη σε τετοια ηλικια να του φυγει με μικρο ποσο...Οποτε ειτε η ρητρα ειναι τεραστια ειτε δεν υπαρχει και απλως ειναι ψεμα για να κατευνασουν τα πνευματα..αναμενουμε.. *η περιπτωση να εχει μπει λογικη ρητρα θα ηταν το ιδανικο για μας αλλα το θεωρω απιθανο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:28 »
Option αγορας στον δανεισμο...σημαινει ρητρα αγορας για την ομαδα που δανειζεται τον παιχτη..               Αυτο σημαινει πως οταν τελειωσουν τα δυο χρονια μπορει ο πας καταβαλλοντας το συμφωνημενο ποσο να κανει δικο του τον Μανθατη αρκει βεβαια να συμφωνησει και ο ιδιος σε συμβολαιο μαζι του..Αυτο ισχυει παγκοσμιως..Το συμφωνηθεν ποσον γιατι δεν μας το λενε;; Κατι δεν μου αρεσει..Κατι με ξενιζει στην ολη υποθεση..Περιεργο να αφησει ο γαυριος τετοιον παιχτη σε τετοια ηλικια να του φυγει με μικρο ποσο...Οποτε ειτε η ρητρα ειναι τεραστια ειτε δεν υπαρχει και απλως ειναι ψεμα για να κατευνασουν τα πνευματα..αναμενουμε.. *η περιπτωση να εχει μπει λογικη ρητρα θα ηταν το ιδανικο για μας αλλα το θεωρω απιθανο
Eγώ ξέρω ότι ο παίκτης θα παίζει για 2 χρόνια στην ομάδα μας.Η ρήτρα και τα υπόλοιπα δεν με αφορούν.Και ο Μαυροπάνος έχει πολυετές συμβόλαιο αλλά αμφιβάλλει κανείς ότι αν συνεχίσει έτσι θα φύγει το καλοκαίρι;Το θέμα είναι όσο μείνει ο Μανθάτης στον ΠΑΣ να δίνει τα πάντα.Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:32 »

Eπιτελους και ενας που με καταλαβαινει..................

Φιλε μου vourbiani δεν αναφερα ότι δεν μου αρεσει σαν ποδοσφαιριστης(αν και εχει ένα μειονέκτημα  όπως ειχα αναφερει σε άλλο topic την ατομιστια),καμια σχεσηηηηηηηηηηηηη

Mιλαω μονο επι της λεξης οψιον

Μην με προκαλειτε σε τι θεση παιζει ο Μανθατης όπως μου λεγατε για τον Ζαιρο γιατι θα μας παρει αλλον ένα μηνα τσακωμου(εννοείτε στα λογια).....

Και για να σε διευκολυνω ναι στα πρωτα παιχνίδια του ΠΑΣ τα μπακ παιζανε φουλ μπακ ενεκεν απουσια εξτρεμ,αλλα περσι ο Ζαιρο επαιζε τυπικα σαν εξτρεμ και ας ηταν το συστημα 3-5-2 και δεν γινεται να μου το βαφτίζεται περιφερειακο επιθετικο η εσωτερικο μεσο(πιο κοντα ηταν ο sellos προς εμε) αν και εκει μπορούμε να συζητησουμε

Αλλα για πες μου και ολοι οι υπολοιποι ποιος ηταν ο περιφερειακος επιθετικος στο ματς με την ΑΕΚ,βασικα περιμενω Pasa που τον εχετε θεοποισει λες και έιναι βοηθος προπνητης του Πετρακη να μου απαντησει γιατι εγω είμαι ανίδεος από μπαλα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:40 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:34 »
Eγώ ξέρω ότι ο παίκτης θα παίζει για 2 χρόνια στην ομάδα μας.Η ρήτρα και τα υπόλοιπα δεν με αφορούν.Και ο Μαυροπάνος έχει πολυετές συμβόλαιο αλλά αμφιβάλλει κανείς ότι αν συνεχίσει έτσι θα φύγει το καλοκαίρι;Το θέμα είναι όσο μείνει ο Μανθάτης στον ΠΑΣ να δίνει τα πάντα.Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας.

Δεν διαφωνώ φίλε..Μακάρι το παλικαρι να εχει την πορεία που θελουμε ολοι..Μακαρι να κανει παπαδες λοιπον και να μην μπορει να τον παρει ο Φαταουλ πριν ληξει η διετια..γιατι ξερεις καμια φορα στους δανεισμους οι ισχυροι εχουν και τετοιες ρητρες...να τον γυρισουν οποτε θελουν..γενικα εγω προσωπικα θα ηθελα να διευκρινιστει καθε λεπτομερεια του δανεισμου..θα γινει αυτο αραγε?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:38 »

Δεν διαφωνώ φίλε..Μακάρι το παλικαρι να εχει την πορεία που θελουμε ολοι..Μακαρι να κανει παπαδες λοιπον και να μην μπορει να τον παρει ο Φαταουλ πριν ληξει η διετια..γιατι ξερεις καμια φορα στους δανεισμους οι ισχυροι εχουν και τετοιες ρητρες...να τον γυρισουν οποτε θελουν..γενικα εγω προσωπικα θα ηθελα να διευκρινιστει καθε λεπτομερεια του δανεισμου..θα γινει αυτο αραγε?
Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό.Οι όροι μιας συμφωνίας πρέπει να διευκρινίζονται απόλυτα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 21:56 »
Καλώς ήρθες μικρέ.
Κεφάλι κάτω, μάτια και αυτιά ανοιχτά σε όσα σου λέει ο κόουτς.
Κάτι τελευταίο, θρύλος είναι ο Π.Α.Σ. και όχι ο...  ;)
Παικταρά, περιμένω πολλά από εσένα.

Αποσυνδεδεμένος triokoupakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 22:43 »
Να μην τα μηδενιζουμε ολα. Ο Μανθατης ειναι πολυ καλη προσθηκη και με καλους ορους. Νεαρος εξελιξιμος και ηδη με συμαντικες εμπειριες. Πιστευω οτι θα βοηθησει. Το οτι προερχεται απο τον γαυρο δεν με απασχολει. Τωρα θα φοραει την φσνελα με τον ΤΑΥΡΟ!!!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 31 Αύγ 2017 23:58 »
Να μην τα μηδενιζουμε ολα. Ο Μανθατης ειναι πολυ καλη προσθηκη και με καλους ορους. Νεαρος εξελιξιμος και ηδη με συμαντικες εμπειριες. Πιστευω οτι θα βοηθησει. Το οτι προερχεται απο τον γαυρο δεν με απασχολει. Τωρα θα φοραει την φσνελα με τον ΤΑΥΡΟ!!!

ρε παιδια οποιος ξερει τους ορους του δανεισμου ας μας πει αναλυτικα να μαθουμε και μεις...να ειμαστε ρε παιδι μου και μεις ευχαριστημενοι..να μην τα μηδενιζουμε ολα...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 01:08 »
Τι σημασια εχει ποσο ειναι η ρητρα? Ειτε ειναι 500 χιλιαρικα ειτε 5 εκατομμυρια οι ιδιες πιθανοτητες υπαρχουν να την ενεργοποιησουμε.
Σημασια εχει οτι ενας παιχτης που εκανε φουλ σεζον περισυ ερχεται ετοιμος να βοηθησει και πιστευω πως θα δωσει το κατι παραπανω στην ομαδα.

Καλη κινηση.

Αποσυνδεδεμένος muf-9

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 02:05 »
το ποσό της ρήτρας έχει σημασία γιατί αν παράδειγμα είναι στα 500.000 και ο παίκτης στο τέλος της σαιζόν έχει ανεβάσει την χρηματική του αξία για παράδειγμα στο 1,5 με 2 μύρια μπορείς πολύ εύκολα να βγάλεις λεφτά πουλώντας τον σε μια άλλη ομάδα. για παράδειγμα έρχεται ο παοκ σκάει αυτός τα 500.000 σου δίνει και σένα άλλα 200.000 και κλέβει παίκτη του γαύρου και ο χοντρός βγάζει χρήμα από το πουθενά από δανεικό παίκτη.
όλα αυτά βέβαια είναι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Προς το παρόν καλώς ήρθες κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 09:14 »
Για τo ότι είναι παιχαράς δεν τίθεται αμφιβολία.
Απλά πρέπει να κολλήσει (για να μην πω να υποταχθεί) με το υπόλοιπο πολύ δεμένο σύνολο.
Πρόκληση και γι' αυτόν και για τον Πετράκη και για μας !

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 09:15 »
Παράθεση
ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΘΑΤΗ
Καλώς ήρθες στον ΠΑΣ της καρδιάς σου!

:mono: :pas:

Ξέχασες το "την ομαδα που υποστηριζες  απο μικρός"  :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 11:37 »
Μάλλον διυλίζουμε τον κώνωπα.
Ας παίξει 2 χρόνια μπαλάρα, να μας βοηθήσει να πάρουμε το Κύπελλο και να ξαναβγούμε Ευρώπη και μετά ας πάει όπου θέλει.
Άλλωστε ο χβ δεν ανησυχεί, τον επόμενο ισολογισμό θα τον κλείσει από την περήφανη πώληση Μαυροπάνου ;)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 12:00 »
Και τον μεθεπόμενο μπορώ να σου πω.