Option αγορας στον δανεισμο...σημαινει ρητρα αγορας για την ομαδα που δανειζεται τον παιχτη.. Αυτο σημαινει πως οταν τελειωσουν τα δυο χρονια μπορει ο πας καταβαλλοντας το συμφωνημενο ποσο να κανει δικο του τον Μανθατη αρκει βεβαια να συμφωνησει και ο ιδιος σε συμβολαιο μαζι του..Αυτο ισχυει παγκοσμιως..Το συμφωνηθεν ποσον γιατι δεν μας το λενε;; Κατι δεν μου αρεσει..Κατι με ξενιζει στην ολη υποθεση..Περιεργο να αφησει ο γαυριος τετοιον παιχτη σε τετοια ηλικια να του φυγει με μικρο ποσο...Οποτε ειτε η ρητρα ειναι τεραστια ειτε δεν υπαρχει και απλως ειναι ψεμα για να κατευνασουν τα πνευματα..αναμενουμε.. *η περιπτωση να εχει μπει λογικη ρητρα θα ηταν το ιδανικο για μας αλλα το θεωρω απιθανο
Eπιτελους και ενας που με καταλαβαινει..................
Φιλε μου vourbiani δεν αναφερα ότι δεν μου αρεσει σαν ποδοσφαιριστης(αν και εχει ένα μειονέκτημα όπως ειχα αναφερει σε άλλο topic την ατομιστια),καμια σχεσηηηηηηηηηηηηη
Mιλαω μονο επι της λεξης οψιον
Μην με προκαλειτε σε τι θεση παιζει ο Μανθατης όπως μου λεγατε για τον Ζαιρο γιατι θα μας παρει αλλον ένα μηνα τσακωμου(εννοείτε στα λογια).....
Και για να σε διευκολυνω ναι στα πρωτα παιχνίδια του ΠΑΣ τα μπακ παιζανε φουλ μπακ ενεκεν απουσια εξτρεμ,αλλα περσι ο Ζαιρο επαιζε τυπικα σαν εξτρεμ και ας ηταν το συστημα 3-5-2 και δεν γινεται να μου το βαφτίζεται περιφερειακο επιθετικο η εσωτερικο μεσο(πιο κοντα ηταν ο sellos προς εμε) αν και εκει μπορούμε να συζητησουμε
Αλλα για πες μου και ολοι οι υπολοιποι ποιος ηταν ο περιφερειακος επιθετικος στο ματς με την ΑΕΚ,βασικα περιμενω Pasa που τον εχετε θεοποισει λες και έιναι βοηθος προπνητης του Πετρακη να μου απαντησει γιατι εγω είμαι ανίδεος από μπαλα