Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Μανθάτης  (Αναγνώστηκε 16554 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Γιώργος Μανθάτης
« Απάντηση #25 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 18:14 »
Ο Μανθατης σχετικα με τον Ζαιρο εχει ένα τεραστιο πλεονέκτημα

Ότι είναι ποδοσφαιριστης που είναι μπουκαδωρος και παταει αρκετες φορες την μεγαλη περιοχη,και ότι εχει παρα μα παρα πολύ καλη τριπλα,και το μονο του μειονέκτημα είναι ότι είναι λιγο παρτακιας με την μπαλα και ατομιστης και ελπιζω ότι ο Πετράκης θα του κοψει λιγο τα φτερα

Οσο για τρεξιμο,αντοχες και λοιπα θα τα δουμε στο χορταρι

Παντως με ένα συστημα ορθολογικο επιθετικα

Με δεκαρι Χαλκιαδακη,αριστερα Σολτανι,δεξια Μανθατη και επιθετικουρα τον Κοντε

Πιστευω θα δουμε μεγαλα πραγματα

p.s Το μονο που μας λειπει κατ εμε είναι ένα αμυντικο χαφ οπου τρωει σιδερα και είναι το α και το ω της ομαδας...Και δυστυχως δεν διαθέτουμε τετοιο ποδοσφαιριστη

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Σεπ 2017 18:17 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 07 Σεπ 2017 11:53 »
Μανθάτης: "Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα"
http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/manthaths-prwtagwnistiko-rolo-sto-prwtathlhma-o-pas-giannina.4834187.html
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 07 Σεπ 2017 16:17 »
Παράθεση
Ο Γιώργος Μανθάτης στο pasgiannina.gr

Κανονικά εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας ο Γιώργος Μανθάτης...

Και επίσημα λοιπόν ο Γιώργος Μανθάτης εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας. Ήδη στις 2 πρώτες προπονήσεις του με την ομάδα φάνηκε να προσαρμόζεται γρήγορα και να εντάσσεται στο υπόλοιπο σύνολο των παιχτών.

Σε δηλώσεις που έκανε για το pasgiannina.gr και για τους φίλους της ομάδας στο facebook αναφέρει:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μία ομάδα που καταφέρνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και όχι απλά να προσπαθεί να επιβιώσει αλλα να διεκδικεί τη θέση που της αξίζει. Για το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας έχω την καλύτερη άποψη και ειδικά για τον προπονητή μας κ. Πετράκη μιας και είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Γενικότερα ήξερα ότι η ομάδα δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αποδείξουν το ταλέντο τους και ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ είναι αυτός. Είμαι πολύ αισιόδοξος και προσαρμόζομαι γρήγορα μιας και τα υπόλοιπα παιδιά με έχουν υποδεχθεί θερμά και με κάνουν να νοιώθω πολύ άνετα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας κ. Δημήτρη Νιαρχάκο για την γρήγορη προσαρμογή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.”
pasgiannina.gr

PAS Giannina (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 22:25 »
Συγγνώμη που θα επιμείνω στον Μανθάτη αλλά επειδή μιλάμε για μπάλα και επειδή έμενα μου αρέσει το "ποδόσφαιρο αλάνας" με όλα του τα απρόβλεπτα...
Μερικές ντρίπλες έχουν μείνει στην Ιστορία του ποδοσφαίρου,
μία από αυτές είναι η παρακάτω:

Ε, του δικού μας είναι καλύτερη και πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων.
Η ντρίπλα του Μανθάτη λέγεται "Ποδοσφαιρικό Ξεφτίλισμα".
Μας έβγαλες τα μάτια αγόρι μου, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!

Αποσυνδεδεμένος Ddrddrddr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 22:59 »
Υπάρχει πουθενά σε βίντεο;
ΤΑ ΑΛΛΑ~>ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 23:37 »
Όλο και θα υπάρχει, το συνάντσα στο κάτσε να δεις πωστολέν ...στο pas.gr.

Τ αφήνω κι εδώ με την ευχή να γιομίσει το τόπικ τέτοια βίδεα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 05 Οκτ 2017 22:09 »
Για 66 λεπτά έπαιξε ο Μανθάτης με τις ελπίδες στην νίκη με την Μολδαβία.Ο Μαυροπάνος δεν ήταν ούτε στον πάγκο.Για να δούμε στον επόμενο αγώνα!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 20 Οκτ 2017 09:45 »
Παράθεση
Μόνο αν πληρώσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ «σπάει» ο διετής δανεισμός του Μανθάτη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Χριστοβασίλης προσωπικά, πέτυχε διετή δανεισμό για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ανήκε στον Ολυμπιακό και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελπίδων, τον Γιώργο Μανθάτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, για να «σπάσει» ο διετής δανεισμός απαιτείται η εγγύηση στον Μανθάτη πως εφόσον επιστρέψει στον Ολυμπιακό, θα υπολογίζεται ως ενεργό μέλος του ρόστερ, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του και επιπλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα λάβει ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο για να αποδεχτεί να «σπάσει» ο δανεισμός.

Πάντως η παρουσία του Μανθάτη στην ομάδα της Ηπείρου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, αφού κάθε μέρα που περνάει μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και εφόσον στην επόμενη διετία κατάφερει να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα, τότε ο ΠΑΣ είναι αυτός που θα πληρώσει ρήτρα για να τον κάνει οριστικά δικό του.
super-fm.gr

Ρήτρες από εδώ,ρήτρες από εκεί αλλά ποσά δεν ξέρουμε.Τέσπα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 17:01 »
Παράθεση
Στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018 - 2018 평창 동계올림픽대회 및 동계패럴림픽대회 στη Ν.Κορέα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Μανθάτης. είχε τη μέγιστη τιμή να μεταφέρει την Ιερή Φλόγα στο ταξίδι της μέσα από την πόλη των Ιωαννίνων.
Η συμμετοχή του Γιώργου Μανθάτη στη λαμπαδηδρομία ήταν μέρος της δράσης της Toyota Global - Toyota Hellas - Toyota Podas , ως χορηγοί μετακίνησης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, #StartYourImpossible εδραιώνοντας τη δέσμευση της για "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ" για όλους.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #manthatis #mantha #pyeongchang2018 #olympicflame
PAS Giannina FC (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 18:10 »
Τον εχω ικανο να κανει τριπλα την ολυμπιακη δαδα ο Μανθατης και να την αποφυγει.....

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 18:36 »
Γκολ για τον μανθατη που ανοιξε το σκορ πριν λιγο με την εθνικη Κ-21 απεναντι στην κροατια. Το παιχνιδι τελικα εληξε 1-1 . περισσοτερες πληροφοριες σε λιγο

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Νοέ 2017 18:41 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 19:56 »
 Να καθήσει λίγο πάγκο στον ΠΑΣ να στρώσει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 14 Νοέ 2017 17:40 »
Παράθεση
Μανθάτης στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει πολύ μέλλον η Εθνική»
Την πεποίθηση πως η Εθνική έχει πολύ μέλλον κρίνοντας από τις εμφανίσεις των Ελπίδων εξέφρασε ο Γιώργος Μανθάτης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπορεί το 5/5 να μην έγινε, ωστόσο η Εθνική Ελπίδων είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι στην Κροατία εκτός έδρας και έφυγε με 1-1. Ο σκόρερ της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Μανθάτης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την πεποίθηση πως υπάρχει πολύ μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες της Κ21 έχουν ουσιαστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την πορεία της Κ21: «Θεωρώ πως είμαστε μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως όλοι οι παίκτες αγωνιζόμαστε στις ομάδες μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάθε 1-2 μήνες για να συναντηθούμε στην Εθνική. Επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε πολλά χρόνια όλοι μαζί. Για παράδειγμα πριν τρία χρόνια ήμασταν στους Νέους του Ολυμπιακού 6-7 παιδιά από την αποστολή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε ομοιογένεια, αυτοματισμούς και καλό κλίμα μεταξύ μας».

-το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ανδρών: «Υπάρχει πολύ μέλλον. Δεν είμαι αρμόδιος να συγκρίνω την ομάδα μας με την Ανδρών. Έχω υπάρξει μέλλον της Ανδρών και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου. Φυσικά και είναι στόχος. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι καθημερινά».

-την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ είναι ένας υγιές σωματείο και ο κ. Πετράκης είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω συναντήσει στα Γιάννενα».

-το αν έχει βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Ένα από τα στοιχεία που βελτιώνουμε τώρα είναι η τελική προσπάθεια. Μου είχε πει και ο κ. Πετράκης όταν είμαι στην περιοχή θα πρέπει να είμαι ήρεμος. Χρειάζομαι βελτίωση εκεί και πιστεύω πως με τη δουλειά θα γίνω καλύτερος».
sport-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 16 Νοέ 2017 12:46 »
Δηλαδη θα φωναξει τωρα η διοιηκηση του γαυρου τον Χριστοβασιλη και θα του πει να βαλει χερι στον Πετρακη επειδη δεν σε ξεκιναει βασικο;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 13:34 »
Απ αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, το παιδί δεν μπορεί να μαρκάρει, δε μπορεί να πασάρει, δεν μπορεί να ανοιχτεί σε κενό χώρο, δεν μπορεί να σουτάρει. Καλά για γκολ δεν το συζητάμε.........
Ρε ποιον μου θυμίζει; Μήπως τον άμπαλο τιμωρό;
Τελικό συμπέρασμα: Είναι ένας Βίλα που μπορεί να κάνει επιπλέον μόνο καμιά τρίπλα και είναι μεγάλη φύρα για την ομάδα.....δυστυχώς....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 14:09 »
Οταν παιξει στη φυσικη του θεση θα τον κρινω...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 15:46 »
"Οταν παιξει στη φυσικη του θεση θα τον κρινω..."
Που είναι ποιά;;;;;
Η αλήθεια είναι ότι το παιδί χρειάζεται πολλά πράγματα και πολλή δουλειά - δυσκολεύεται να πασάρει σωστά ακόμη και στα δύο μέτρα!!!
Έχει προσόντα αλλά είναι ανούσιος, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που κάνει το Ζάιρο να δείχνει Μαχρέζ.
Η περιοχή είναι ναρκοπέδιο γι` αυτόν και το γκολ ΑΤΙΑ, ενώ απολύτως ενδεικτικό της ανουσιότητάς του είναι το φοβερό στατιστικό στοιχείο: 17 εμφανίσεις (με πολύ χρόνο συμμετοχής) - μόλις 1 (!!!) ασίστ, και πέραν αυτής τίποτε άλλο.
Σίγουρα, επειδή έχει (αναμφισβήτητα) ικανότητες, με τη βοήθεια του κόουτς μπορεί να εξελιχθεί, προς το παρόν όμως ΔΕΝ ... Απλώς είναι καλύτερος από τον (ή τους) παίκτη που μας λείπει...
ΥΓ. Πάντως εχθές, μετά το πρώτο του δεκάλεπτο που και ο ίδιος έψαχνε το γήπεδο και εμείς εκείνον, ο Βιδάλ ήταν καλύτερος από το Μανθάτη...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Ιαν 2018 15:53 από μπαμΠΑΣ »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 17:04 »
Παράθεση
Που είναι ποιά;;;;;
Πηγαινε στο youtube και ψάξε βιντεο με τον μανθατη, εχει αρκετα.
Και θα καταλαβεις μονος σου που ακριβως πρεπει να παιζει για να μπορεσει μια ομαδα να τον αξιοποιησει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 17:09 »
Έχει παίξει 8άρι,στα πλάγια όταν παίζουμε 4-4-2 και πίσω από τον επιθετικό.Περιφερειακός.Χθες περιφερειακός και στα άκρα για όσο πρόλαβε.

Μπορεί να πάρει την μπάλα από την άμυνα και να την κουβαλήσει γρήγορα μπροστά.Το κακό είναι ότι συνήθως σε φάση αντεπίθεσης θα μείνει μόνος,θα αρχίσει τρίπλες και θα χάσει την μπάλα.Αν δε καθυστερήσει για να ανέβουν και οι υπόλοιποι τότε πάει η αντεπίθεση.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 17:16 »
"Πηγαινε στο youtube και ψάξε βιντεο με τον μανθατη, εχει αρκετα.
Και θα καταλαβεις μονος σου που ακριβως πρεπει να παιζει για να μπορεσει μια ομαδα να τον αξιοποιησει
".
Άσε το youtube. Εσύ ξέρεις ποια είναι η "θέση" του;;; Και αν ναι, πότε, που και με ποιο τρόπο διακρίθηκε σ` αυτή τη "θέση";;;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 17:34 »
Η απαντηση μου ειναι παραπανω.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 17:44 »
"Η απαντηση μου ειναι παραπανω"
Καλοοοοοοοοοοοό ...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 09 Ιαν 2018 10:27 »
Σε είσοδο πολυκατοικίας, αγόρι χτυπάει θυροτηλέφωνο κοριτσιού...

κ(ορίτσι): παρακαλώ! ποιος είναι?
α(γόρι): ο Γιώργος είμαι, περνούσα από τη γειτονιά
κ: τι κάνεις γιωργάκη?
α: καλά! είσαι μόνη επάνω?
κ: ναι
α: να ανέβω?
κ: όχι
α: καληνύχτα
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 09 Ιαν 2018 15:06 »
Απο τους βασικους υπαιτιους της αγωνιστικης πτωσης του ΠΑΣ κατα το τελευταιο διμηνο, αφου ανακατωσε την ομαδα με το στυλ παιχνιδιου του. Μια ερωτηση θα σου κανω : Την πασα παρε-βαλε του Γιακου προς το Μανθατη στο 72', ποσο πιθανο το θεωρεις να μπορεσει ποτε να την κανει ο Γιωργος προς τον Ακη ;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 09 Ιαν 2018 15:23 »
Πιστευω οτι αν επαιζε σαν εξτρεμ πιο κοντα στη γραμμη θα ηταν πολυ καλυτερος. ειτε στο δημιουργικο κομματι οπου με την τριπλα και την ταχυτητα που εχει θα μπορουσε να περασει το αντιπαλο μπακ στο ενας με εναν και να σεντραρει-πασαρει, ειτε στο σκοραρισμα με προωθησεις στο δευτερο δοκαρι σε ενα συστημα πχ 4-3-3

Οταν παιζει πιο κοντα στον αξονα καπου χανεται... καλως η κακως ειναι τετοιο το στυλ του που οταν παιρνει τη μπαλα και ειναι στατικος και κλεισμενος απο δυο παιχτες δυσκολα θα κανει κατι καλο.

Προφανως και περιμεναμε πολυ περισσοτερα... οπως και απο τον χαλκιαδακη που εκανε 1-2 καλα παιχνιδια και μετα ανακατευτηκε με τη μετριοτητα των υπολοιπων..
Αλλα και σαν ομαδα γενικα εχουμε παρα πολυ αργη αναπτυξη απεναντι σε κλειστες αμυνες και πολλες αυξομειωσεις στην αποδοση των παιχτων...
Ο μονος σταθερα καλος φετος ειναι ο Γιακος.