Μπα... Όλα αυτά τα χρόνια, γύρω στα μέσα του Σεπτέμβρη οι προπονήσεις γύριζαν σε πρωινές μέχρι και το τέλος της σεζόν. Άλλωστε νομίζω ότι ο coach γνωρίζει ότι δεν γλιτώνει εύκολα μέχρι τουλάχιστον να αρχίσουν οι βροχές και οι παγωνιές!
Να πω μερικά ακόμη πραγματάκια τώρα που συμμαζεύτηκα:
- Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να μπει στις προπονήσεις ούτε αυτή τη βδομάδα ο Νικολιάς, νομίζω η μόνη θέση που παίζεται στην 11άδα είναι αυτή του Ναδάλες (ο οποίος κάνει ατομικό). Αν μπει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, θα παίξει. Αν όχι, θα πάμε με αυτούς που παίξανε σήμερα και στο Περιστέρι μετά την αναγκαστική αλλαγή (Βελλίδης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Κοζορώνης, Γιάκος, Χαλκιαδάκης).
- Ωραίος ο Μπετρά σήμερα. Έβαλε μέχρι και τα γκολάκια του. Έπαιξε δίδυμο στην επίθεση των αναπληρωματικών μαζί με τον Ντόλοβατς και μετά με τον Σολτάνι.
- Ο Μανθάτης φάνηκε και σήμερα ότι στο 3-5-2 υπολογίζεται κυρίως ως δεξιός εσωτερικός χαφ. Προφανώς θα παίξει και στα άκρα αν τύχει και αλλάξουμε κάποια φορά σύστημα. Κάτι τέτοιο πάντως ως τώρα δεν φαίνεται, καθώς πέρα από το βασικό 3-5-2 και την παραλλαγή του σε 3-4-3 που δοκιμάζουμε κάποιες φορές (το παίξαμε και σήμερα για λίγο), δεν δουλεύουμε κάτι άλλο αυτή την περίοδο. Φαίνεται ότι έχει έρθει ορεξάτος για πολλή δουλειά πάντως και δίνει το 101% στην προπόνηση.
- Τρομάξανε όλοι από ένα τάκλιν του Γαρουφαλιά στον Βιδάλ από πίσω με τις τάπες στο δίτερμα. Ο αντίλαλος από το χτύπημα πρέπει να έφτασε ως την Ανατολή. Αφού σηκώθηκε, έστω και μετά από ώρα, πάλι καλά. Γενικά ο Βιδάλ τρώει αρκετό "ξύλο" λόγω και του τρόπου παιχνιδιού του.
- Αυτά που τραβάει ο Βενετικίδης από τον Τσελιόπουλο είναι βασανιστικά, απερίγραπτα και πρωτοφανή (δε βρίσκω άλλη λέξη να προσθέσω). Δεν φτάνει το βρίσιμο που ρίχνει στον ίδιο συνεχώς, σήμερα άρχισε να βρίζει κι όποιον τον υπερασπίζεται. Έκανε ένα λάθος ο μικρός στο δίτερμα, πήγε ο Ζώγκος να του πει "Δεν πειράζει" κι έγινε έξαλλος ο Τσελιόπουλος. "Ποιος είσαι εσύ αγόρι μου που θα μας πεις ότι δεν πειράζει; Εμάς μας ρώτησες; ", είπε στο Ζώγκο. Στη συνέχεια αντικατέστησε στο δίτερμα τον μικρό με τον Γιαννίκογλου λέγοντάς του "Άντε στο σχολείο να παίξεις με τα παιδάκια".
Αν ποτέ θελήσει ο μικρός να του κάνει μήνυση, μάρτυρας κατηγορίας εγώ!