Αποστολέας Θέμα: 4η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος  (Αναγνώστηκε 19217 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 4η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος
« Απάντηση #125 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 16:55 »
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με την έκθεση ιδεών του μπαμΠΑΣ, όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εξέδρα μας παραμένει από τις καλύτερες και πιο φανατικές-ενθουσιώδεις της σκουπρολίγδ. Μια γκρίνια από ορισμένους υπάρχει σποραδικά, κι εμένα δε μ' αρέσει, αλλά η κοινή συνισταμένη σίγουρα έχει θετικό πρόσημο. Απλά οι οπαδοί όταν βλέπουν δυνατότητες, γίνονται απαιτητικοί και ανυπόμονοι. Τι να κανουμε ; χαρακτηριστικό της ελληνικής φυλής είν΄κι αυτό. Δεν πειράζει, η αντιπολίτευση είναι καλύτερη της αδιαφορίας. Καλύτερα γκρινιάρης ΠΑΣ, παρά Λειβαδιά ή Ξάνθη με τριψήφια εισητήρια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 17:09 »
Σε μια ομάδα με κόσμο υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις.Πολλές διαφορετικές οπτικές.Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα.Να τα βλέπουμε όλα το ίδιο.Οπότε θα πρέπει να μάθουμε να συνυπυάρχουμε και ας τρωγόμαστε.Είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 18:33 »
Σέβομαι όλες μα όλες τις απόψεις αλλά δεν μπορώ να χωνέψω την άποψη ότι τον πανιώνιο έχεις 30 χρόνια να τον κερδίσεις....οχι φίλοι δεν το δέχομαι αυτό.Τι και αν
έχανα πάντα...χτες ήταν χάλια ο νιόνος και ήθελα να τον πατήσω... η προϊστορία  δεν παίζει μπάλα και δεν την δέχομαι την συγκεκριμένη δικαιολογία.
Χάσαμε 2 βαθμούς, οι δικαιολογίες σταματάνε και πάμε παρακάτω
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #128 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 18:52 »
Το 1-0 το περσινό δε στρέει για νίκη δηλαδή, οι εκτός έδρας νίκες επίσης;
Ξηγείστε μου, σας έχασα (όπως έχασε και ο ΠΑΣ βαθμούς δηλαδή ψε, γιατί έτσι κατάλαβα ό,τι έγινε, εκτός κι αν έκανα λάθος).

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 19:49 »
Το αυτή η ομάδα μας έβαλε χθες γκολ με μια μόνο οργανωμένη επίθεση, και με την προιστορία που υπάρχει (εδώ κατέβηκε ο ουρανός για να μη χάσουν παλιότερα) λογικά το φοβήθηκε ο Πετράκης το ματς. Και πείτε μου μετά από τόσα χρόνια ακόμα και στο περσινό ματς δεν είχες την εντύπωση οτι κάτι θα γίνει και αυτή κωλόφαρδη ομάδα, όταν παίζει με μας, θα έβαζε ένα γκολ από το πουθενά; Και χθες από το πουθενά το έβαλε το γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 19:53 »
Ενταξει μου εφυγε η τσαντιλα και ξεθυμαινα.......

Πως το δα εγω το ματς

1)Φοβονταν ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη!!!!!!Για να μην λεω μονο για εμας,τον Πανιωνιο για πρωτη φορα τον ειδα στα μεταξυ μας ματς τα τελευταια χρονια και μας φοβονταν και σαν πρωταρχικο στοχο ειχε την ισοπαλια και οχι την νικη ασχετως αμα θα καθονταν!!!!!!!!!!!Ναι εχει καλη ομαδα ο Πανιωνιος αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο περσινος Πανιωνιος που εβγαζε ματια  εχει χασει πολυ κομβικους ποδοσφαιριστες και κατεμε  ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φοβηθουμε σε καμια περιπτωση και να παιξουμε πιο επιθετικα

2)Ο Γιακος καλως κακως δεν ειναι για να παιζει τελευταιος επιθετικος,και αυτο φανηκε!!!!!!!Ισως μας γινει μαθημα ΠΛΕΟΝ

3)Θα συμφωνησω  με thodori.......Ο Γαρουφαλιας δεν δημιουργει,και την μπαλα ποτε δεν την σπρωχνει μπροστα,για τον ΠΑΣ ειναι λιγος!!!!!!!Δεν μπορω να βλεπω σταροποιηση και αλλου ποδοσφαιριστη που εχει ταβανι(Βινταλ).Εδω στο ξεκινημα του δευτερου χασαμε τα αβγα και τα πασχαλια στο κεντρο,αλλα ναι εκει mvp λεει ο αλλος

4)Ο Πετρακης ανεκαθεν τις μεταγραφες δεν τις εβαζε κατευθειαν στην εντεκαδα και ολοι το γνωριζουμε εδω και τρια χρονια,αρα ηταν αναμενομενο!!!!!!

5)Σωστη αλλαγη του Χαλκιαδακη του ειχανε βγει τα συκωτια του ερμου απο το πολυ τρεξιμο

6)Ο Πανιωνιος πολυ λιγος και για αλλη μια φορα αποδυκνιει ποσο ομαδιτσα ειναι με τις καθυστερησεις και τα καραγκιοζιλικια τους!!!!!Α για να μην ξεχασω ΣΟΛΤΑΝΙ αυτες τις θεατρικες παραστασεις ξεχασε τις,εδω δεν ειναι Ξανθη και τις εχουμε αποβαλει εδω και χρονια

7)Φτανουμε σε ενα δεκαημερο Οκτωμβρη και οι μεταγραφαρες πλην Χαλκιαδακη απουσιαζουνε?Δηλαδη αμα δεν παιρναμε Σολτανι και Μανθατη πως θα την βγαζαμε?

Στα θετικα ειναι

1)Οτι για αλλη μια φορα προσπαθουμε να παιξουμε με κατοχη μπαλας(για 4 αγωνα),ασχετα αμα τα καναμε μανταρα στο δευτερο ημιχρονο
2)Οτι Κοντε Νικολιας λογικα γυρνανε σιγα σιγα
3)Οτι φαγαμε το μισο και παραπανω δυσκολο προγραμμα των 6 πρωτων αγωνιστικων

α   ξεχασααααααααααααααα

Πολυ περισσοτερος κοσμος με τα αντιστοιχα ματς με τον Πανιωνιο περσι και προπερσι !!!!!!!!Αντε σιγα σιγα εντος και εκτος εδρας να μαζευουμε και παλι τους φυσιολογικους αριθμους
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Σεπ 2017 19:56 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 20:01 »
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά και διαγώνια με τη λογική του φίλου μου μπαμΠΑΣ. Επειδή καλέ μου φίλε, δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ, δεν σημαίνει και καλά ότι δικαιολογείται η επιλογή των υπευθύνων της ομάδας να αφήσουν την ομάδα χωρίς 2ο αριστερό μπακ ή αναπληρωματικό σέντερ φορ. Σκέψου μόνο ότι αν είχε αγοραστεί στην κανονική περίοδο των μεταγραφών ένας κανονικός φορ σαν τον Σολτάνι, πιθανόν να είχαμε κάποια βαθμουλάκια επιπλέον, γιατί αλλιώς την ξέρει την θέση ο Σολτάνι και αλλιώς ο Γιάκος. Έχουμε 3 δεξιούς μπακ και έναν αριστερό. Ε λοιπόν αυτό εγώ, δεν το καταπίνω εύκολα. Αυτός είναι σχεδιασμός του κόλου και όσοι τον σχεδίασαν, δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή έχουν κάποιους (δεν ξέρω ποιους) λόγους.
Το ότι ο Μπουκ, ανταπεξήλθε σε 2 παιχνίδια καλά έως πολύ καλά, σαν αριστερό μπακ, δεν αναιρεί καθόλου τα όσα λέω.
Βεβαίως και έχεις δίκιο σε κάποιες ΑΛΛΕΣ απόψεις σου, περί αχαριστίας προς κάποιους παίχτες ή και προπονητή...σωστά...όμως οι συνεχόμενες 6-7-8ες θέσει στο πρωτάθλημα κουράζουν και διώχνουν κόσμο, εγώ ζητάω με μανία πολλές φορές, να αλλάξουν κάποια πράγματα (συστήματα στην ομάδα, φρεσκάρισμα ενδεκάδας, αλλαγή νοοτροπίας κλπ). Όσο δεν γίνονται, τόσο θα τα χώνω. ΕΓΩ (με κεφαλαία, για ευνόητους λόγους), έχοντας διαπιστώσει ότι με λίγα χρήματα σχετικά, μπορείς να φέρεις καλούς παίχτες (Κόντε), δεν καταπίνω εύκολα την τακτική του Παχουλού, να περιμένει το τέλος των μεταγραφών, μΠΑΣ και του κάτσει κάποιο λαυράκι ή κάτι κάπως  :P ενδιαφέρον. Όταν η παιχτική κλεψύδρα έχει αδειάσει, τότε φέρνεις κάποιον Ροντρίγκεζ :-? ...και να τα αποτελέσματα;;;!!! ::)
Το ότι δεν χάσαμε είναι εντελώς συμπτωματικό, επειδή ο μαυρούκος τους χόρευε την "Κοντούλα τη Λεμονιά" και ο Μπρούνο δέχτηκε την ευγενική χορηγία του και ξανάβαλε τον ΠΑΣ στον χορό...θα μου πεις ότι και τα λάθη στο ποδόσφαιρο είναι μέρος του παιχνιδιού. ΣΑΦΩΣ!!! Το γκολ των πλατειάκηδων όμως, ήταν ένα γκολ που ζήλεψα...τέτοια γκολ θέλω να βάζουμε, γιατί σου δημιουργούν ΤΕΡΨΗ ρε παιδί μου...μπάλα βλέπεις και όχι ηπειρώτικο χορό...τέλος πάντως...όλοι δίκιο έχετε και οι ΜΕΝ και οι ΔΕ(Ν) :P ...

Ρε σεις αλλαγή στο 90' τον Φόνσι; Για ποιο λόγο; Για να κερδίσουμε χρόνο και να λήξει ισόπαλο ή για να κερδίσουμε τον αντίπαλο; Ότι νάναι!!!

ΑΛΛΑ...μπάλα δεν βλέπουμε, και αυτό με δυσαρεστεί...δεν μου είναι αρκετή η 6-7-8η θέση...πειράζει που θέλω να ξεκολήσουμε κάποτε από εκεί;

ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:flag:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 20:19 »
Για να πω την γνώμη μου..

....η δικιά μου είναι πως ΔΕΝ φοβηθήκαμε το παιχνίδι.

Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζεται ο ΠΑΣ
με συγκεκριμένη τακτική και συγκεκριμένο πλάνο
το οποίο τηρείται ευλαβικά και με απόλυτη επιτυχία θα έλεγα.

Αυτός είναι ο ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη,
μια ομάδα με έναν προπονητή που μαθαίνει πολύ καλά να παίζει
ένα συγκεκριμένο σύστημα και με απόλυτη προσήλωση στην τακτική
και το σύστημα που δουλεύει διαρκώς και σε κάθε προπόνηση η ομάδα.

Είναι κάτι το οποίο έχει παρατηρηθεί από πέρσι, που μας έχουν μάθει
και καλύτερα οι αντίπαλοι

Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει
Ο Πετράκης είναι ένας καλός προπονητής
αλλά όχι το ίδιο καλός στο κοουτσάρισμα.
Αν στραβώσει, αν δεν του κάτσει (το παιχνίδι) δεν αλλάζει
δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, δεν αλλάζει το πλάνο..

Αυτό σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει
όπως μπορεί σε κάποιον άλλον (π.χ. εμένα)
να μην αρέσει ένας παλαιότερος ΠΑΣ.
Αυτός που μπορεί να έπαιζε κάποια παιχνίδια μπαλάρα
αλλά συνήθως, έμπα ψυχή - έβγα ψυχή να σώσουμε την κατηγορία
(το τελικό αποτέλεσμα συνήθως, ξέρουμε πιο ήταν).

Ο ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη, που δύσκολα χάνει, σε ένα μαραθώνιο 30 αγώνων,
θα είναι σχετικά άνετος στον στόχο του.

Και ο στόχος του ΠΑΣ πλέον δεν είναι η σωτηρία..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 21:00 »
Για το ματς δεν εχω να πω κατι.
καθε βαθμος που χανουμε εδω ειτε παιζουμε με τον γαυρο ειτε με τους ΗΛΤΕΞ Λυκους ειναι αποτυχια

Μια παρατηρηση μονο να κανω
αν και δεν ξερω αν ειναι υπευθυνη η ΠΑΕ ή το ΠΕΑΚΙ

Βγαινοντας απο το γηπεδο  στη μεγαλη κερκιδα και στη θυρα 3 συγκεκριμενα  στα σκαλια υπηρχε απολυτο σκοταδι...
Αναψτε κανα φως ρε μαγκες μη σκοτωθει κανας ανθρωπος

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #134 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 22:57 »
Μερικές διευκρινησεις
Αν δε κανω λαθος η ομαδα που αντιμετωπιζαμε βγηκε 2η περισυ στην κανονικη διαρκεια...Κανω λαθος...?
Κάνεις, αλλά σε σχωρνάμε, ξέρουμε ότι ου γαρ έρχεται μόνον..

φέραμε Χ με μια ομάδα που επί 30 χρόνια δεν είχαμε κερδίσει μέσα-έξω.
Θα ίσχυε, αν το είχες γράψει πριν 4ιμς χρόνια. Το σχόλασε ο Ίλιτς αυτό, μη σ πω και πιο πριν η λατρεία του Ντις στο κύπελλο.
Πιο σωστά θα ήταν "φέραμε χου με μια ομάδα που έχει να μας κερδίσει από το '15 μέσα-έξω".

Ευχαριστώ την ομάδα που πανηγύρισα ένα γκολ εναντίον του νιόνιου.Έστω και με χ .
Προφανώς φίλος εννοείς πανηγύρσα από την κερκίδα, γιατί γκολ τους βάζουμε ανελλιπώς και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ μας, όπου δεν έχουμε χάσει ούτε μία φορά.

Περιμένω εναγωνίως την επάνοδο όλων των παιδιών της ομάδας, για να δω αν βελτιώθηκε ο Κόουτς στο εντός αγώνα κοουτάσρισμα.
Γιατί μέχρι στιγμής δεν το έχει δείξει, αλλά το άλλοθι των τραυματιών, μπορούμε να του το αναγωρίσουμε.
Όπως επίσης, την προφανή έλλειψη εναλλακτικών σε καίριες θέσεις του 3-5-2 μας, απόρροια της λάθους μεταγραφικής πολιτικής, όπου αφήσαμε με γνωστές τις ελλείψεις, κανα τετράμηνο να περάσει σφυρίζοντας και όντως μπήκαμε γερά στο παρά πέντε, μη καταφέρνοντας όμως να τις καλύψουμε.
Και η πτάνα η ατυχία, μας βάρεσε στοχευμένα λες ρε φίλε!
Δεν πήρες δεύτερο αριστερό μπακ; Πάρε ναδάλες νάχεις.
Δεν πήρες δεύτερο 9άρι, γεια σαν Πετράν καραμπουζουκλή.
Οπότε μπορε'ις να πεις, οκ ο Μίστερ, έτσι κι αλλιώς δεν το είχε τώρα με δεδομένες τις βαρβάτες του ελλείψεις περιμένεις να σου κάνει πιο νωρίς κινήσεις να γυρίσει το ματς;
Οπότε Ναδάλες στο 90φέα και Σολτάνι στο 90παρά, νάχαμε να λέγαμε, ναι και Μανθάτης στο 80'.
Μέχρι να ζεσταθούν οι τάπες τους έφαε κόκκινη ο παπάρας και σχόλασε το παραμύθι.
Αλήθεια για δεν τον πήρε ένας θκοζμας σηκωτό στ' αποδυτήρια αυτόν τον κουραδόμαγκα;
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, δεν θα μας φτύνει ο κάθε τελειωμένος ηλίθιος χωρίς απάντηση.

Για το ματς τα είπατε όλα.
Η πλάκα είναι ότι λίγο πολύ συμφωνούν όλοι, αλλά σε δλειά να βρισκόμαστε, το γνωστό γαλατικό χωριό, μην χάσουμε.
Μέχρι που ο άλλος το αποφάσισε:

Και κρατω το τελευταιο...Ειστε μιζεροι και εμπαθεις...

Οχι αλλη ΜΙΖΕΡΙΑ ρε....
Να στο γυρίσω από την ανάποδη ρε χαμένε.
Φαίνεται δεν έχεις πάει ποτέ στο γήπεδο να δεις ΠΑΣ.
Γιατί αν πήγαινες κι έφευγες από το χθεσινό ματσάκι, θανάσαν σκασμένος και θα μολόγαες "Α ρε Γιάκο, γιατί ρε Πίδα, γιατί;"
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον ειρωνεύεσαι ή τον υποτιμάς.
Θα μονολόγαες
"Κι αν έκανε καμιά αλλαγή ο Πετράκης γρηγορότερα;"
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνεις την προσφορά του στην Ομάδα.
Θα αναρωτιόσουν
"Αν είχαμε πάρει ένα αριστερό μπακ, μήπως δεν έχανε τον παίχτη όπως ο Μπουκου στο γκολ;"
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Μπουκ δεν ήταν ο ΜουΒουΠούς ψε.

Κι άλλα τέτοια.

Ο μίζερος εγώ, αλλά και ο Τζημακος ο εμπαθής, και με την Μπάρτσα να παίζαμαν, με χου δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι, ειδικά στους (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ) ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ τι να κάνουμε τώρα;
Πολλώ δε μάλλον περισσότερο, όταν παίζεις με τον αιώνιο των απουσιών, των τριών αναγκαστικών αλλαγών, τον αιώνιο του χεσμένου προπονητή, που η μεγαλύτερή του επιτυχία -κι έχει να το λέει- είναι η νίκη του με την Κασσιόπ επί του αδιάφορου ΠΑΣ, πριν δεν θμάμαι κάτι χρόνια.
Ε όχι ρε φίλε πες μας μίζερους, πές μας εμπαθείς, ευχαριστημένοι με το χου με τις ορντινάτζες του μαρνάκη δεν είμαστε.
Δε θα γίνουμε Κόβηδες στο άνθος τς ηλικίας μας για να τα βλέπουμε όλα ρόδινα.
Το χου μ αυτή την ομαδούλα ήταν αποτυχία πως να το κάνουμε τώρα; Δε είμαστε και καλογέροι να βαφτίσουμε το κολοκύθι μπονφιλέ να καθαρίσουμε.

Κύριον Πετράκη ενταύθα:
Σας βγάζω το καπέλο, σας χρωστάμε πολλά, αλλά για πολλοστή φορά:
Οι ισοπαλίες δεν είναι το ζητούμενο για την Ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 23:09 »
Ωραίααααα....
Ας με συμπαθάει ή ευγένεια σας αλλά κατόπιν όλων των προαναφερθέντων η αφεντιά μ θα συμφωνήσει διαφωνώντας με όλους  όχι μόνον οριζοντίως καθέτως και πλαγίως αλλά ποικιλοτρόπως...
...καθότι...
Οι ΜΕΝ ...αγαπηστε την ομάδα μας κι αυτή θα σας ανταμείψει....δλδ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ....

Οι ΔΕΝ...δε μπορούμε άλλο 6.7.8ες Θέσεις θέλουμε καλύτερα...δλδ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ...

...Ε είμεθα ούλοι μας γραφικοί...

ΥΓ. Κι η αφεντιά μ ως γραφικότερη  των γραφικοτέρων...ΠΑΜΕ ΓΕΡΆ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑ-ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ.... B-)  :pas: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 23:13 »
Παράθεση

Οχι αλλη ΜΙΖΕΡΙΑ ρε....   
Καλά, ότι εσύ είσαι μίζερος είναι γνωστό, τί παλιόγερας θα ήσουν μετά?  :P
Αλλά και πού ξέρεις εσύ ότι με αυτό που έγραψε ο vourbiani αναφέρεται στον jimako ρα?
Ducks, εξήγηση υφάρχει:
Παράθεση
   ξέρουμε ότι ου γαρ έρχεται μόνον.. 
:pashat:

Παράθεση
ΥΓ. Κι η αφεντιά μ ως γραφικότερη  των γραφικοτέρων...ΠΑΜΕ ΓΕΡΆ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑ-ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ.... B-)  :pas: :mono:   
Αγιασέτς ρε PAS Giiannis!

Καλό μας βράδυ, φιλούθκια σε όλους ρε ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ PASολέδες!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 00:11 »
Εννοείται πως μιλάω για το    γκολ στο συγκεκριμένο ματς.Άλωστε μόνο στις κερκίδες πανηγυρίζω η τβ είναι για τους ...άλλους.😊

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 09:17 »
Ολες οι αποψεις πρεπει να είναι σεβαστές. Κανείς δεν έχει το αλαθητο .

Ολοι μα όλοι συμφωνήσαμε ότι έδωσαν όλοι το 100% κανείς δεν διαφώνησε και αυτό είναι υπέρ μιας ομάδος.
...αλλά τι  να κάνουμε δεν μπορουμε να μην λέμε την αποψη μας .. όταν διακρίνουμε κάποιοι από εμάς ότι με το συστημα που έχει μάθει η ομάδα δεν κάνουν κάποιοι παίκτες επιθετικά-στον δημιουργικό τομέα  πάντα....δεν μπορούμε να βλέπουμε τον Λιλα και Κοζωρόνη  στα χαφ δεν μπορουν τι να κάνουμε είναι αργοί για αυτοί την θέση. και τον Μπουκουβάλα να μην κάνει για επίθεση και τον Γαρουφαλια μην μπορει να κάνει μία πάσα μπροστά,δεν γίνεται

Αυτο δεν είναι μιζέρια εκτός εαν γίναμε Λεβαδειακός και  Πλατανιάς .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 09:40 »
Για εμένα  είναι αμπαλοι , ούτε ο Γαρουφαλιάς ούτε ο Κοζωρόνης ούτε φυσικά ο Λίλα και Μπουκουβάλας , πάντα μιλάω για δημιουργία.
Αυτη είναι η αποψή μου, αυτό βλέπω στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 09:45 »
Φίλοι μου καλοί μου φίλοι, να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο μες στο μυαλό μας.

Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι τόσο σφιχτή στα μετόπισθεν, ουσιαστικά δεν δέχεται ευκαιρίες ! Ο Βελίδης περνά εύκολα απογεύματα αντίθετα με πρόπερσι. Μόνο μελανό σημείο των 4 πρώτων αγωνιστικών είναι το β' ημίχρονο με τον Αστέρα, όταν μια κακιά ομάδα παρολίγο να μας το γυρίσει.

Αυτή η ανασταλτική υπεροπλία, έχει όμως και το τίμημα.
Δύσκολα δέχεσαι, δύσκολα δημιουργείς από την άλλη.

Όμως να το δούμε κι αλλοιώς :
Με τέτοιο πρόγραμμα πίστευε κανείς κατά το Δεκαπεντάυγουστο ότι στις 4 πρώτες αγωνιστικές θα παραμείνουμε αήττητοι ;
Ένας ΠΑΣ του 2010 με αυτούς του αντιπάλους πιθανότατα θα είχε 4/4 ήττες, άντε να παιρνε κανάδυο τυχερά χι. Τώρα τα πάλεψε όλα, δεν έχασε, έκανε ευκαιρίες και μάλιστα με βασικές ελλείψεις ( Ναδάλες, Νικολιάς, Κόντε).

Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον με όσα βλέπω στο γήπεδο.
Το ότι ισχυροί αντίπαλοι όπως η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, κι ο Πανιώνιος μας φοβούνται και κλείνονται πίσω για να κρατήσουν το χι με κάνει υπερήφανο.

Συνεχίζουμε έτσι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 09:54 »
Εχεις δικιο αλλα ειμαστε στο 2017 και βλέπεις ότι η ομάδα που είναι προπονημενη και σωστα δομημένη , με ένα κλικ παικταρα η δυο στο κέντρο θα ήταν για πολλά πράγματα και λές .....που είναι, εφυγε ο Κοντε και ο Νικολιάς και μετά το χαος...βλεπεις και τον Γιακο με ΑΕΚ και Πανιωνιο να χάνει τα άχαστα και δένει το γλυκό..
Για να δούμε είναι νωρίς ελπίζω να βγουν μερικοί παικτες μπροστα
Ειδωμεν

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 09:55 »
Δεν αναφέρεται ρε θείο, ο Βούρμπιανης σε μένα με τον όρο "εμπαθής"... :P, παρ΄ότι είμαι από τους πιο εμπαθείς, εδώ μέσα... :P :P :)) :)) :) :).
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται, αλλά χωρίς κάποιους εμπαθείς και τις εμπαθέστατες κριτικές τους (όχι μόνον εδώ στο φόρουμ), ο ΠΑΣ δεν θα είχε φτάσει εδώ που είναι τώρα...
Όλες οι απόψεις σεβαστές, μα των εμπαθών, σεβαστότερες!!! ;)
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 10:07 »
H ταχύτητα στην δημιουργία  απο την μέση και μπροστά είναι το παν στο στυλ που έχει στηθει αυτή η ομάδα , και αυτο   με τους συγκεκριμένους παικτες το έχει χάσει απλά..

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 10:13 »

Δεν γινεται ρε παιδια με την ληξη του παιχνιδιου να σχολιαζουν εδω μεσα, συγκεκριμενοι ανθρωποι και να αρχιζουν τις ειρωνιες και τις γκρινιες.
Και η κριτικη να πω οτι ειναι αντικειμενικη, οι περισσοτεροι που διαβαζαμε νομιζαμε οτι ειδαμε αλλο αγωνα.
Δε γινεται ρε μαγκες να μην βρισκεται ενα θετικο πραγμα στο χθεσινο γαμημενο ματς σε 90 λεπτα... Απλα δε γινεται..
Η δεν εχετε ιδεα πως παιζεται η μπαλα, κοινως δε εχετε κλωτσησει ποτε το τοπι, ή νομιζετε οτι ειμαστε Μπαρτσελονα, ή δε εχετε δει το ματς ή απλα ειστε μιζεροι και εμπαθεις....

Επειδη ο θειος μεγαλωνει και πραγματικα ξεχναει ή διαβαζει τα μισα, παραθετω ακριβως αυτο που ειχα γραψει και σε ποιους αναφερομαι....
Η πρωτη προταση στο παραπανω φαινεται θειε σε ποιους αναφερομαι...Και ναι, αποψη μου ειναι οτι καποιοι συγκεκριμενοι ειναι εμπαθεις με την ομαδα.
Και για αποδειξη σε αυτο που γραφω μπορω να παραθεσω ολα τα μυνηματα αυτων των συγκεκριμενων που αποδεικνυουν την εμπαθεια τους...
Και αντε μετα να μου αποδειξει ΕΝΑΣ ,και το λεω καθαρα, ΕΝΑΣ οτι δε ειναι εμπαθεια ολο αυτο...
Γιατι οπως πολυ σωστα λενε "scripta manent"...
Προφανως και δεν αναφερομαι στο jimako και σε ολους τους υπολοιπους που κανουν την κριτικη τους και μπορει να ειναι διαφορετικη απο αλλους....
Κανεις δε μπορει να συμφωνει με τον αλλον σε ολα...
Αλλα η αποψη μου για αυτους που ανεφερα παραπανω δεν αλλαζει...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 10:40 »
Φιλαράκο μου Jimako, καλή σου μέρα.
Δεν θα απαντήσω σε τίποτε άλλο, μόνο και μόνο γιατί απέναντι στη διαμορφωμένη - χειροπιαστή πραγματικότητα, τοποθετηθήκατε με απόψεις, οπότε δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση επ` αυτού.
Μόνο μία ερώτηση:
Έγραψες, "Το ότι δεν χάσαμε είναι εντελώς συμπτωματικό, επειδή ο μαυρούκος τους χόρευε την "Κοντούλα τη Λεμονιά" και ο Μπρούνο δέχτηκε την ευγενική χορηγία του και ξανάβαλε τον ΠΑΣ στον χορό... Το γκολ των πλατειάκηδων όμως, ήταν ένα γκολ που ζήλεψα...τέτοια γκολ θέλω να βάζουμε, γιατί σου δημιουργούν ΤΕΡΨΗ ρε παιδί μου...μπάλα βλέπεις και όχι ηπειρώτικο χορό..."
Χαρακτηρίζοντας ως απλά συμπτωματικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε, μήπως, λέω μήπως σου διαφεύγει ότι, ίσως εντελώς συμπτωματικά δεν κερδίσαμε, επειδή (με δικά σου λόγια) ο Γιάκος χόρευε την "Κοντούλα τη Λεμονιά", "πιάνοντας αέρα" στη φάση που, μετά από πανέμορφη επιθετική ενέργεια, του γύρισε τη μπάλα ο Μπουκ;;; Αν έμπαινε αυτό το γκολ, είμαι σίγουρος ότι κάποιος Νιόνιος θα έγραφε "Το γκολ των πασολέδων όμως, ήταν ένα γκολ που ζήλεψα...τέτοια γκολ θέλω να βάζουμε, γιατί σου δημιουργούν ΤΕΡΨΗ ρε παιδί μου...μπάλα βλέπεις και όχι ηπειρώτικο χορό..."
Να `σαι καλά ρε φιλαράκο - θα τα πούμε και από κοντά για καφεδάκι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 11:16 »
Αγαπήστε ρε τους παίκτες μας και τον προπονητή, μας δίνουν περισσότερα απ` όσα δυστυχώς, κάποιοι από εμάς αντιλαμβανόμαστε ... Τέσσερις αγωνιστικές τώρα, συνεχώς, στη διάρκεια των παιγνιδιών,η ομάδα μου δίνει την αίσθηση (πείτε το και ψευδαίσθηση) ότι θα κερδίσει και, σε καμία περίπτωση, ότι δεν θα χάσει - ίσως γι` αυτό και σπαζοαρχιδιάζομαι όταν τρώμε γκολ ...

Ακριβώς γι' αυτό γίνεται όλη η κριτική μπαμΠΑΣ. Επειδή όλοι μας είδαμε ότι η ομάδα ήταν καλύτερη από τις αντιπάλους της και στα 4 ματς και θα θέλαμε 4 νίκες. Όχι 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε για πρωτάθλημα... :)) :)) :mono: :pas:  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #147 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 11:20 »
Για το κύριος έχουμε να λέμε κεριά και λιβάνια, για το θειός;
Θειό να σε πει το πρώτο σου παιδί κι ας είναι και ανήψι ξέρωγω;

Είπα γω πθενά ό,τι ο απαράδεχτος βούρμπιανς είπε τον Τζημάκο εμπαθή ρε;
Είπα;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 11:27 »
Φιλαράκο μου Jimako, καλή σου μέρα.
Δεν θα απαντήσω σε τίποτε άλλο, μόνο και μόνο γιατί απέναντι στη διαμορφωμένη - χειροπιαστή πραγματικότητα, τοποθετηθήκατε με απόψεις, οπότε δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση επ` αυτού.
Μόνο μία ερώτηση:
Έγραψες, "Το ότι δεν χάσαμε είναι εντελώς συμπτωματικό, επειδή ο μαυρούκος τους χόρευε την "Κοντούλα τη Λεμονιά" και ο Μπρούνο δέχτηκε την ευγενική χορηγία του και ξανάβαλε τον ΠΑΣ στον χορό... Το γκολ των πλατειάκηδων όμως, ήταν ένα γκολ που ζήλεψα...τέτοια γκολ θέλω να βάζουμε, γιατί σου δημιουργούν ΤΕΡΨΗ ρε παιδί μου...μπάλα βλέπεις και όχι ηπειρώτικο χορό..."
Χαρακτηρίζοντας ως απλά συμπτωματικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε, μήπως, λέω μήπως σου διαφεύγει ότι, ίσως εντελώς συμπτωματικά δεν κερδίσαμε, επειδή (με δικά σου λόγια) ο Γιάκος χόρευε την "Κοντούλα τη Λεμονιά", "πιάνοντας αέρα" στη φάση που, μετά από πανέμορφη επιθετική ενέργεια, του γύρισε τη μπάλα ο Μπουκ;;; Αν έμπαινε αυτό το γκολ, είμαι σίγουρος ότι κάποιος Νιόνιος θα έγραφε "Το γκολ των πασολέδων όμως, ήταν ένα γκολ που ζήλεψα...τέτοια γκολ θέλω να βάζουμε, γιατί σου δημιουργούν ΤΕΡΨΗ ρε παιδί μου...μπάλα βλέπεις και όχι ηπειρώτικο χορό..."
Να `σαι καλά ρε φιλαράκο - θα τα πούμε και από κοντά για καφεδάκι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε μου...και στο ποδόσφαιρο παίζουν μεγάλο ρόλο τα μομέντουμ...στο τσακ, για δέκατα δευτερολέπτων, καθυστερείς ή βιάζεσαι να σηκώσεις το πόδι και η μπάλα τσουλάει περνώντας από κάτω, γελώντας και κοιτώντας περιφρονητικά τον κάθε Πίδη ή τον κάθε μαυρούκο...έτσι είναι φίλε μπα :pas: ... :)

*Και μην αναφέρεστε συνεχώς στο όνομά μου ρε... και οι ΜΕΝ και οι ΔΕ(Ν)...θα πάρω σκοπ'...σας το λέω... :dab:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 20 Σεπ 2017 11:35 »
τα αποδυτηρια θελουν βαψιμο....να βγουν οι χεστρες και να γινουν οι καμπινεδες τουρκικοι...αυτο βλεπω εγω

(ειπα και γω να πω κατι)

ενταξ φτανει το αυριανο....φρεσκα κουλουρια