Αποστολέας Θέμα: Κυπελλο Ελλαδας 7ος ομιλος  (Αναγνώστηκε 47017 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Κυπελλο Ελλαδας 7ος ομιλος
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 22:44 »

Δεν εχει κακη ομαδα ο Παναιγιαλειος.......Εχει γινει συσπειρωση εκει στο Αιγιο,και προσπαθουνε να φτιαξουνε καλη ομαδιτσα

Μην το δενετε σχοινι κορδονι για 4αρες και 5αρες

Γιατι οσες φορες εχουμε παρει υψηλα το αμανε με κατι ΛεβαδειακοΒεροιοΚαλλονες τρωμε τα μουτρα μας
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιαν 2018 13:05 από ΛΟΚΟ »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 23:05 »
Ντίναρος...
1 γκολ με τριπολικό αστερία!
1 παραλίγο γκολ, προχθές, σκαστή κεφαλιά και άουτ!!
2 κεφαλιές πάσες σήμερα, πάρε βάλε, στο Γιάκο, 1 δοκάρι και 1 γκολ!!!

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας, αγόρι μου;

Καλά το ΠΑΣ το πράγμα boy...Κάτω το κεφάλι και σνέχσε έτσι...όλα θα έρθουν πάρα πολύ καλά και για σένα και τον ΠΑΣ!!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 23:10 »
Η περίοδος που στις προπονήσεις δοκιμάζεις κάθε μέρα και διαφορετικό σχήμα, κάνοντας πειράματα, είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία. Τότε συνέβαινε. Μπορείς να ανατρέξεις sellos στα καθημερινά post που έκανα, όπου υπάρχουν όλες οι 11άδες βασικών και αναπληρωματικών που δοκιμάζαμε στα "διπλά". Θα δεις ποικιλία συνθέσεων.
Από τη στιγμή που άρχισε όμως το πρωτάθλημα, λογικό και αναγκαίο είναι μέσα στην εβδομάδα να προβάρουμε την 11άδα με την οποία θα πάμε να αγωνιστούμε. Δεν μπορεί να κάνουμε θεωρητικούς πειραματισμούς και να μαθαίνουν οι παίχτες ποιοι θα παίξουν ως βασικοί λίγο πριν το παιχνίδι χωρίς να έχουν δουλέψει μαζί. Κι επειδή ο coach πάντα παίζει με αυτούς που δοκιμάζει μέσα στην εβδομάδα, για αυτό και πετυχαίνω την 11άδα. Δεν είναι κάποια μαντική ικανότητα, ούτε προφανώς καμιά εσωτερική πληροφόρηση.

Όσο για τη σημερινή 11άδα που καταλήξαμε να ξεκινήσουμε, δεν την είχαμε δοκιμάσει γιατί μας προέκυψαν οι ενοχλήσεις του Γαρουφαλιά και του Μιχαήλ λίγο πριν την έναρξη. Η 11άδα την οποία δουλέψαμε χθες για το σημερινό παιχνίδι περιελάμβανε αυτούς τους 2 και ήταν αυτή που ανέφερα χθες. Αλλάχθηκαν λίγο πριν την έναρξη και πέρασαν Μαυροπάνος και Λίλα.
Τις ατυχίες που θα σου προκύψουν πριν από ένα παιχνίδι δε μπορείς να τις προβλέψεις και φυσικά δεν γίνεται να έχεις δουλέψει την παραμονή του αγώνα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς παιχτών.

Για τις στατικές φάσεις. Βγήκαν 2 παρόμοιες φάσεις από κόρνερ που κατέληξαν σε κεφαλιές-πάσες στον Γιάκο. Κι όμως, δεν ήταν κάτι το δουλεμένο σε προπόνηση. Άλλωστε δεν δουλεύουμε στατικές φάσεις με τον Βιδάλ, ούτε καν χθες που επρόκειτο να ξεκινήσει βασικός. Αποκλειστικά ο Κοζορώνης τα εκτελεί (προφανώς γιατί είναι ο καλύτερος σε αυτό το κομμάτι στην ομάδα και δεν είναι χαζοί όσοι τον εμπιστεύονται ή θέλουν να αδικήσουν κάποιον άλλο). Άλλωστε και οι 2 εκτελέσεις του Βιδάλ βγήκαν πιο πίσω απ' ότι έπρεπε, οι κεφαλιές δεν μπορούσαν να πάνε για γκολ και γίνανε πάσες, βγάζοντας 2 ευκαιρίες για γκολ. Καμιά φορά όταν αυτοσχεδιάζεις και βγαίνεις εκτός συστήματος, μπορεί και να σου βγει σε καλό. Αρκεί να έχεις και λίγη τύχη.

Κατά τα άλλα χάρηκα για τη σημερινή απόδοση του Βιδάλ. Είχα πει πριν το ματς της Δευτέρας ότι προερχόταν από μια πολύ καλή βδομάδα στις προπονήσεις και το επιβεβαίωσε σήμερα στο γήπεδο (πάντα στη μετάβαση από την προπόνηση στο επίσημο ματς δυσκολευόταν). Στα θετικά ότι δεν έμεινε μόνο στις εντυπώσεις, αλλά σήμερα ήταν ταυτόχρονα απλός με ουσία.
Δεν θα έλεγα το ίδιο για το Μανθάτη, που μπορεί να εντυπωσίασε με 1-2 ενέργειες, αλλά έχανε την ουσία. Αν αποκτήσει και ουσία πέρα από τις τρίπλες, θα μιλήσουμε διαφορετικά. Σήμερα πάντως ό,τι άρχιζε με τρίπλες και σλάλομ, τελείωνε με ανούσιο χάσιμο της μπάλας (που σίγουρα δεν αγαπά ο coach) και χωρίς κάποια τελική πάσα ή τελική ενέργεια.
Θετικός για μένα κι ο Μπετρά. Το πάλεψε, έτρεξε, πήρε μονομαχίες. Δυνατός, γρήγορος, αλτικός, τακτικά σωστός. Σίγουρα τον αισθάνθηκε ο Πανιώνιος περισσότερο από τον Σολτάνι.
Ενδιαφέρον επίσης ότι είδαμε για πρώτη φορά φέτος το 3-4-3, που δουλεύαμε στις προπονήσεις αλλά δεν είχαμε δοκιμάσει στο γήπεδο. Και μάλιστα απέδωσε, αλλάζοντας την εικόνα στο 2ο ημίχρονο.

Θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 23:51 »
Με το παραπροψεσνό χου ήμουν στη σκασίλα, με το σημερινό είμαι χαρούμενος.

Η διαφορά;

Και στα δυό είχαμε πρώτο ημίχρονο, ας το πω, μαλθακό.
Και στα δυό μείναμε πίσω στο σκορ, από το πρώτο σήμερα, από το ξεκίνημα του βου στο άλλο.

Ε σήμερα αντιδράσαμε.
Αντέδρασε και ο Κόουτς.
Δεν έγιναν οι αλλαγές στο 90, έγιναν (πρωτοφανές) σε χρονικά σημεία τέτοια για να βοηθηθεί η Ομάς.

Το σημερινό δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει ολοκληρωτικά κι από τύχη τη σκαπουλάρισε ο νιόνιος.
Ακόμη και μετά την ισοφάριση επιζητούσαμε με (αρκετή) μανία και το δεύτερο, πράγμα που δεν είδα στους Ζωσιμάδες μιζεριάζοντας.

Ευτυχώς ξόρκισε τη γκαντεμιά ο Ευριπίδης, γιατί αν συνεχιζόταν ήταν ικανός να χάσει και γκολ που θα είχαν ήδη μπει!
Είμαι σίγουρος ότι αρχίζει το ξεμπούκωμα ...το δικαιούται.

Μυστήριο το 0-1 του σκώληκα.
Αν τον κερδίσει ο νιόνιος κι εμείς φιλοδωρήσουμε το Αίγιο με αρκετά τεμάχια, μπορούμε να πάμε να αντιμετωπίσουμε τον Μπούρμπο στο Χαριλάου με την Κ17.
Αν δεν τον κερδίσει ο αιώνιος, το πράγμα γίνεται ΜΥΛΟΣ.
Αλήθεια ισχύει και φέτος ο γελοίος κανονισμός όπου σε ισοβαθμία δεν μετράει η διαφορά γκολ, αλλά η καλύτερη επίθεση;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Πεμ 21 Σεπ 2017 23:56 »
Παράθεση
  Για τις στατικές φάσεις. Βγήκαν 2 παρόμοιες φάσεις από κόρνερ που κατέληξαν σε κεφαλιές-πάσες στον Γιάκο. Κι όμως, δεν ήταν κάτι το δουλεμένο σε προπόνηση   
Λείπω κάμποσο καιρό από τις προπονήσεις.
Όμως, και στα δύο στημένα ο Βιδάλ στέλνει τη μπάλα ακριβώς στο ίδιο σημείο, ο Ντίναρος κάνει κεφαλιά-πάσα στο ίδιο σημείο όπου έρχεται ο Πήδα(ρο)ς έτοιμος να το καρφώσει.
Σημειωτέον, ο Γιάκος ξεκινάει και έρχεται από πίσω πριν τις εκτελέσεις των στημένων.
Τα παραπάνω με έπεισαν ότι ήταν δουλεμένα.
Με "παραπλάνησαν" τα παιδιά...  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 00:01 »
Παράθεση
Μυστήριο το 0-1 του σκώληκα.
Αν τον κερδίσει ο νιόνιος κι εμείς φιλοδωρήσουμε το Αίγιο με αρκετά τεμάχια, μπορούμε να πάμε να αντιμετωπίσουμε τον Μπούρμπο στο Χαριλάου με την Κ17.
Με βάση αυτό το σενάριο θα έχουμε ΠΑΣ 4 και Άρης 3.Οπότε δεν ΠΑΣ με την Κ-17.

Σε περιπτώσεις ισοβαθμίας των ομάδων για την τελική βαθμολογική κατάταξη κάθε ομίλου εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 5 έως 11 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. και σε περίπτωση που αυτή  συνεχίσει να υπάρχει  εφαρμόζονται οι προβλέψεις των παραγράφων 12 και 13 του ΚΑΠ (αγώνας μπαράζ).

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #106 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 00:11 »
Παράθεση
Οπότε δεν ΠΑΣ με την Κ-17
Λες να χρειάζεται η Κ20 για μια ισοπαλία;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 00:12 »
Όχι η Κ-15 για να αρχίσουμε να ψήνουμε την επόμενη γενιά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 00:23 »
Λοιπον εγω σαν κλασικος ayuto θα πω το ξεκαρφωτο μου

Ο ΠΑΣ για πρωτη φορα μετα απο 5 χρονια εχει επιτελους και αλλαγες,οχι οσες θα θελαμε που θα ηταν και το ιδανικο αλλα πλεον εχουμε και 1-2 επιλογες παραπανω απο οτι ειχαμε τα τελευταια χρονια

Ακομα και μεχρι περσι υπολογιζαμε αγωνιστικα το πολυ σε 16 αντε 17 οριακα και πολυ οριακα

Πλεον υπολογιζουμε  σε πολυ παραπνω

Λοιπον

Βελλιδης
Περιστεριδης(τον  Γιαννικογλου δεν το βαζω γιατι ειναι πιτσιρικας)
Ντασιος
Τζημοπουλος
Μαυροπανος
Μπεριος(κατα αναγκη),Σκονδρα δεν το βαζω γιατι δεννννννννν
Ναδαλες
Καρανικας
Αποστολοπουλος
Μπουκουβαλας
Γαρουφαλιας(δεν μου αρεσει προσωπικα αλλα χαλαλι επειδη το λεει ο κοουτς  και οχι ο αλλος που τον βαφτισε superstar)
Κοζωρωνης
Λιλα
Βινταλ
Νικολιας
Χαλκιαδακης
Μανθατης
Γιακος
Σολτανι
Κοντε(Μπετρα,Ροντριγκεζ δεν τους βαζ καν μεχρι να αποδειξουνε οτι κατεχουνε το τοπι)

Και αυτο ειναι πολυ θετικο

Να σας πω κατι,που μου εχει σφηνωσει στο μυαλο,πως αμα  χουβαρδας ο προεδρος σας(με παινει λοξυγκας με αυτη την λεξη,εσυ crimson κουφαλιτσα μην πεις κατι θα σε φαω : )  παρει εναν παιχταρα(προτιμω σε θεση αμυντικου χαφ) τον Γεναρη μας βλεπω για μεγαλα πραγματα....Και για να το λεω εγω ως πιο απαισιοδοξος ΠΑΣολες που υπαρχει κατι θα σημαινει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 00:25 »
Εσύ έκλεισες ήδη τον Ντάσιο..

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 01:07 »
Ντάσιο και αμυντικό χαφ το Γενάρη

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 01:08 »
α ωρε σαν τον Λαμια κανεις που ψαχνει το παραμικρο,για να την πει ο αμπασκετος

Βαλε Μιχαηλ B-)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 05:14 »
2-3 σχόλια μια και προηγήθηκαν πλήρεις αναλύσεις:
- συμφωνώ με τη διαφορά που άφηνε στα συναισθήματα το Δευτεριάτικο από το χθεσινό 1-1 όπως τη διατύπωσε ο ΛΟΚΟ
- διαφωνώ με τη λογική των αναπληρωματικών με ευρείας κλίμακας rotation στο κύπελλο. Πιστεύω στο rotation 1-2 παικτών σε ΚΑΘΕ αγώνα και το έχω διατυπώσει πολλάκις και στο παρελθόν (όπως θα μπορούσε άλλωστε να επιβεβαιώσει πχ ο astralon αν επιτέλους πρόσφερε την "γραφίδα" του πάλι στο pas.gr και όχι μόνο διάβαζε). Το κύπελλο ΠΡΕΠΕΙ να είναι η προτεραιότητά μας και με ...χαμηλά το (πάνω) κεφάλι να προσπαθούμε κάθε χρόνο να το ... "κλέψουμε".
- εξαιρετικό το ότι έχουμε μεγαλύτερο βάθος εδώ και πολλά χρόνια (πιθανότατα από το 2000 που είχαμε ως αναπληρωματικούς αρχικά Λιπατίν, Κεμπατζε, Σεϊταρίδη κλπκλπ) θα φανεί σίγουρα η διαφορά στην πορεία του πρωταθλήματος.
- Χάρηκα από την επιτυχία του Γιάκου. Την χρειαζόταν και την δικαιούταν.
- Έχουμε μία από τις καλύτερες - συγκριτικά- προπονητικές ΟΜΑΔΕΣ (βάζω μέσα και κατασκοπεία, διάβασμα αντιπάλων, φυσική κατάσταση και ιατρική υποστήριξη). Αυτό με κάνει ακόμα να εκτιμώ ότι οι συνεχιζόμενοι τραυματισμοί & υποτροπές είναι τυχαίοι και ούτως ή άλλως η ιατρική μας ομάδα θα πονοκεφαλιάζει αλλά θα βρει την αιτία και τη λύση.   
- Πάρα πολύ δύσκολη η κλήρωση του κυπέλλου την κάνει ακόμα πιο δύσκολη το "άβολο" αποτέλεσμα των σκουληκιών και το ότι δεν κάναμε πλήρη ανατροπή με διπλό χθες. Πρέπει - αν μπορέσουμε- να πάρουμε μεγάλη διαφορά από το Αίγιο (αν και κανείς δεν είναι αμελητέος - συμφωνώντας σπάνια με τον ayuto). Αν δεν βγει διπλό στου Χαριλάου με το νιώνιο θα χρειαζόμαστε αποτέλεσμα εμείς εκεί για να αποκλείσουμε τους γηπεδούχους. Αν βγει άσσος και έχουμε πάρει διαφορά με Αίγιο ενδεχομένως να μας αρκεί ένα Χ για να περάσουμε και οι 2 αφήνοντας απέξω τον γαυραιώνιο. Για τη συνέχεια όμως πάλι θα θέλουμε διπλό για να έχουμε πιθανόν καλύτερη κλήρωση ως πρώτοι του ομίλου.
- Αν και ξέρω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί και ήταν καθημερινή, με δεδομένη τη δυσκολία να βρεθούν σε πολλά γήπεδα στην Αθήνα φέτος (απαγορεύσεις κλπ) μάλλον απογοητεύτηκα που δεν ήταν λίγο περισσότεροι σύνταυροι στο γήπεδο. Κάτι πρέπει να γίνει να οργανωθούν για να ξαναγίνουν παρέα (αναπολώντας την όμορφη περίοδο Locos Toros) η παλαιά με τη νέα γενιά Αθηναίων Γιαννιωτών.
- Στα 2 επόμενα φοβάμαι πολύ το "σπρώξιμο" στους "μεγάλους" βορρά και νότου. Θα προτιμούσα πάντως 1 στο Καυτατζόγλειο με καλή όμως εμφάνιση και επιτέλους διπλό στους βάζελους από 2 συνεχόμενα χηνάρια.       
- Στη σούμα από το χθεσινό κλίνει θετικά  η μπαλάντζα και προχωράμε...

:mono:   

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Σεπ 2017 08:10 από dk »

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 07:55 »
Απο το ματς,λόγω δουλειάς,δεν πρόλαβα να δω τίποτε.Τώρα είδα την προσπάθεια του Μανθάτη κι έχω να πώ το εξής.Μόνο ο μεγάλος Χατζηπανάγης,ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα κι ο Μέσι έκαναν τέτοιες ενέργειες.Επίσης,αν ο Μανθάτης το έκανε αυτό ως παίκτης του ΟΣΦΠ θα το είχε πάρει η Αθλητική Κυριακή ως σήμα κατατεθέν έναρξης εκπομπής και θα το έδειχνε για μια δεκαετία όπως έδειχνε το καλάθι του Γκάλη εναντίον των Σοβιετικών!!!

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 08:17 »

Ανανέωση συμβολαίου στον Μαυροπάνο τώρα. Ο νεαρός εξελίσσεται συνεχώς και δείχνει ότι ο ΠΑΣ μπορεί να επιλύσει το οικονομικό του πρόβλημα με ενδεχόμενη πώλησή του. Πόσο καλύτερος (αν είναι καλύτερος) είναι ο Ρέτσος που πουλήθηκε στη Λεβερκούζεν με 22 εκατομμύρια; Και μην ξεχνάμε ότι από την Κ17 έρχεται ο Γώγος που κλήθηκε στην εθνική παίδων.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Σεπ 2017 21:19 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 09:50 »
Ένα ευχέλαιο ωρέ !

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη χθεσινή εμφάνιση και χαίρομαι που η ευχή μου έγινε πραγματικότητα.
Όντως αρκετοί ποδοσφαιριστές με την αποδοσή τους, δημιούργησαν έναν ακόμα ευχάριστο προβληματισμό στον Πετράκη, οι απουσίες πρακτικά δε φανήκαν.
Εξαιρετική αν όχι άψογη η συνολική απόδοση της ομάδος.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 09:52 »
Για το παιχνιδι δε εχω να σχολιάσω κατι αγωνιστικό, μιας και δε το ειδα.
Κρατάω ομως κάποια θετικά και προσέχω κάποια αρνητικά.
Θετικά το γεγονός οτι δε χάνουμε ευκολά πλεον κανένα παιχνδι. Θέμα DNA, θεμά νοοτροπίας ότι και να είναι μονό υπέρ της ομάδας μπορεί να είναι.
Φαινεται οτι φέτος αρχίζει να υπαρχει αρκετο βάθος στον παγκο, πράγμα που έχουμε αρκετά χρόνια να δούμε.
Αρνητικό για αλλη μια φορα οι πολλοι τραυματισμοι. Τεινει να γινει το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας. Και αν συνεχισουμε έτσι θα μας στοιχισει σιγουρα αγωνιστικα.

Περι του post που έγραψε ο συνταυρός PTOLEMEOS και προφανως αναφέρεται σε μενα.
Δυο κουβεντες μονο και δε εχω σκοπο να το συνεχισω περαιτερω.
Πως λεγεται κατα την γνωμη σου ενας ανθρωπος που δε έχει βρει ενα θετικο πραγμα μεχρι στιγμης στον παικτη Κοζορωνη?Ενα!!! Δεν θελω δύο, ενα να μου πεις?? Δεν γινεται αυτος ο ανθρωπος να τα κανει ολα στραβα και να εχει μονιμα θεση στην 11αδα απο ενα προπονητη που κατα γενικη ομολογια των χαρακτηριζουμε δικαιο....
Η ιδια ερωτηση και για τον Μπουκουβάλα....Ακριβώς η ιδια!!!!
Για τον Κουρτη τον ανεβοκατεβαζες παλτο και δε κανει για μας και στο τελος της σεζον που εκλεισε στον γαυρο αρχισες τις κωλοτουμπες.
Για να μην αναφερω το τι γραφεις για το Αγριμιο και τους ανθρωπους του εκει... Και οταν καποια φορα σε ειχα ρωτησει τι σκαλωμα εχεις φαει με το Αγριμιο, ησουν αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Ειπαμε συνταυρε μου scripta manent...Και εδω μεσα εχεις την δυνατοτητα να δεις το ιστορικο του καθενος μας σε ολα του τα ποστ.
Οσο για το διαδικτυακο bullying που λες...Ειναι αστειο να μιλάμε για διαδικτυακο bullying ανθρωπων που τα βλεπουν αισιοδοξα τα πραγματα στην ομαδα προς ανθρωπους που για ολα φταιει ο προεδρος σε αυτο εδω το site...Μην ξεχνάμε τι πολέμο εχουν δεχθει οι ιδρυτες του απο διαφορους οτι κάνουν αντιπολιτευση στην ομαδα απο εδω μεσα....
Καλη συνεχεια στην μερα σου και αν εχεις κατι αλλο που θελεις να συζητησεις, pm ή τα λεμε και σε ενα καφε. Δεν χρειαζεται να γινουμε ayouto-ΛΑΜΙΑ στο τοπικ του Εurobasket... :P :P

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 10:38 »
ayouto-ΛΑΜΙΑ....σημειώσατε  Χ  :P
vourbiani-PTOLEMEOS ...σημειώσατε  Χ  :P
προεδρικοί-αντιπροεδρικοί...σημειώσατε  Χ  :P
ΜΕΝ-ΔΕΝ...σημειώσατε  Χ  :P
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ...σημειώσατε  2   B-)

ΥΓ. :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 11:11 »
Ναι τα γραπτα μένουν συνταυρε αλλά εγώ δεν αλλαξα και δεν αλλάζω τίποτα στην γνώμη μου.
Αυτή παραμένει ιδια και αναλοιωτη σε όλους τους τομείς.
Διαβασε τα ποστ μου πιο προσεκτικά και θα καταλάβεις ότι δεν λέω τίποτα χωρίς ρεαλισμο και υποβαθρο αναλυσης.

Οταν όλοι απο Βετερανους Δημοσιογραφους κτλ συμφωνούν σε ότι λέω για κάποιους παικτες του ΠΑΣ τι άλλο πιο αναλυτικά να σου εξηγήσω.
και δεν είναι τυχαιο ότι την καλύτερη μπαλα την παιξαμε αποδεδειγμένα το δευτερο μίσό της  σεζον 14/15 οταν ο Κοζω ήταν εκτος 18αδας , ο Γαρουφαλιας εκτος δράσης και ο Λιλα στην Παρμα ..
και για Κουτρη είπα και επιμένω δεν είναι τίποτα ιδιαιτερο , (δεν νομίζω ότι τον ειπα παλτό) και ας είναι στον γαυρο δεν αλλάζει.

Υγ Οσο για το Αγρίμιο οπως το λες και εσυ  πραγματικά δεν έχω πάλι καμια εμπάθεια για κανεναν όλους τους βλέπω με καλό μάτι και καλη διαθεση ετσι είναι ο χαρακτήρας μου. και καμια εμπαθεια δεν έχω  χωρίς ανάλυση. Παντου υπαρχουν και καλοί και κακοί αλλά δυστυχώς ετσι είναι τα πράγματα για εκεινη την περιοχη   πολυ χαμηλο επίπεδο.
(Δεν είναι τυχαίο που όποιον τους έχει γνωρίσει η κτλ  δεν θέλει να έχει ξανα επαφή μαζί τους ) Τι άλλο να σου αναλύσω....
Η ουσία είναι εμείς που κάνουμε κριτική, παντα  με γνωμονα το καλό της ομάδος και το καλό ποδοσφαιρο και ποδοσφαιριστες αλλιώς δεν υπαρχει εξελιξη! μενεις πάντα στασιμος !
Ειναι αδικια και με λάθος τροπο σκεψης, τετοια συμπερασματα εκ μέρους σου και όλων αυτων που κάνουν με ασχημο τρόπο κριτική στις αποψεις των αλλων , αυτο δεν είναι σωστο.........και πρέπει να σταματησει.......... ουτε εσυ ουτε εγώ ειμαστε κάτι παραπανω .Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε στις αποψεις μας και όλοι ειμαστε το ίδιο και  στην αγαπη για την ομάδα

Καλη συνεχεια και εις το επανειδειν

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 12:44 »
ΜΕΝ-ΔΕΝ...σημειώσατε  Χ  :P
ΥΓ. :mono: :mono: :mono:

Σου άρεσε φίλε το ΜΕΝ και ΔΕ(Ν) βλέπω  :)

Και τώρα ένας γρίφος...για όλους
Πόσο χρόνο θα χρειαστεί ένας Αθναίος φίλος του ΠΑΣ, να φτάκει πεζός στην Κόρινθο, να πιει τσίπουρο με τον Αγιούτο, ξεκινώντας από τον Κηφισό, αλλά κάνοντας 3 βήματα μπρος και 2 πίσω;

Για να σας δω... :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 13:02 »
Μην προσπαθήσετε με μαθηματικά να το λύσετε...η λογική είναι αυτή που θα σας βοηθήσει.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 13:11 »

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 19:55 »
Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και από τον τρόπο που παίζει. Δεν νομίζω ότι ο κοουτς φοβάται τα ματς, κρατάει τα χαλινάρια ή ότι άλλο ακούω κατά καιρούς. Προσωπικά γουστάρω το ιταλικό στυλ μπάλας κ είμαι πολύ χαρούμενος που το έχει υιοθετήσει ο κοουτς κ η ομάδα. Κ πλέον εκτός από πολύ καλή άμυνα βγάζουμε κ μια σκληραδα κ άρνηση ήττας. Προσωπικά σε μουντιάλ γιουρο κτλ πάντα μου άρεσε η Ιταλία κ ο τρόπος που έβγαζε το λάδι των αντίπαλων της ακόμα κ όταν έχανε. Δεν νομίζω να φοβήθηκε ποτέ κανένα ματς. Απλά έτσι παίζουν. Έτσι παίζουμε κ εμείς. Με πολύ τακτική, με προσοχή στην άμυνα κ με φαρμακερές επιθέσεις ή αντεπιθέσεις. Όλα βάση προγράμματος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Παρ 22 Σεπ 2017 23:42 »
Παράθεση
Δευτέρα 18.9.2017, περπατώντας μόνοι και ανενόχλητοι στους δρόμους των Ιωαννίνων, τραγουδώντας για τον ιστορικό!
Δεύτερη εκδρομή, δεύτερη παρουσία του Panthers Club δίπλα στην Πανιωνάρα για φέτος!
Κόντρα σε εχθρικούς νόμους περί μετακινήσεων οπαδών, κόντρα σε πόλεις/έδρες που μας (ψευτό)απειλούν, εμείς σκάμε μύτη, στηρίζουμε την ομάδα μας και γουστάρουμε!
Η οπαδική κουλτούρα είναι πράξη, όχι λόγια!
Υ.Γ. Ο Παύλος Φύσσας ζει!
Panthers Club 1983
www.facebook.com Panthers est.1983 Official

Η χειρότερη ανακάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι τα μίξερ.
Ιδιαίτερα εκείνα που ανακατεύουν ιδεολογίες.
Μεγάλος κατήφορος και ο πάτος αργεί να φανεί.

Παράθεση
Ζαμάνης...
Υ.Γ. Γκρίνια και κριτική με μόλις 193 εισιτήρια; ΗΜΑΡΤΟΝ, ΗΜΑΡΤΟΝ, ΗΜΑΡΤΟΝ.
Στα Γιάννενα ήρθαν και οι 193;Σκάνε μόνο στα εκτός έδρας;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 12 Οκτ 2017 18:28 »
24 Οκτωβρίου 2017 στις 15.00 θα παίξουμε με τον Παναιγιάλειο.