Αποστολέας Θέμα: Κυπελλο Ελλαδας 7ος ομιλος  (Αναγνώστηκε 46972 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Κυπελλο Ελλαδας 7ος ομιλος
« Απάντηση #200 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 18:52 »

Σωστά Φον.
Από τα στιγμιότυπα που είδα λοιπόν, εξαιρετική εντύπωση μου άφησε ο Σολτάνι.
Ένα επιπλέον όπλο, για τον Ζάννη. Τον θεωρώ πολυτέλεια για παγκίτη. Αν μαζέψει τα νεύρα του, τις όσες φορές του δημιουργούνται, 1,5 χρόνο ακόμα θα παίξει στον ΠΑΣ και θα είναι πολύτιμος.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιαν 2018 12:46 από ΛΟΚΟ »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 18:56 »
και κατι αλλο που μου εμεινε απο το ματς:

Δημήτρης Πολίτης
8 Μαρτίου 1995
ύψος 1,91

απο τις ακαδημιες του νιονιου επαιξε σε κισσαμικο και Ζακυνθο πριν τον παρει φετος το Αιγιο

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:03 »
Για τον Ντολοβατς, μιας και τον αναφέρετε αρκετοί κι επειδή είναι η αδυναμία μου, έχω να πω ότι το παιδί σήμερα απέδειξε αυτό για το οποίο έχω γράψει ότι τον λατρεύω σαν παίχτη: Μπορεί να είναι ο μικρότερος, ο πιο άπειρος, ο λιγότερο έτοιμος. Όταν όμως μπαίνει να παίξει, έχει ποδοσφαιρικό θράσος και αυτοπεποίθηση μεγάλου παίχτη! Δεν θα κολώσει πουθενά, ούτε θα απογοητευτεί στην πρώτη στραβή. Αυτό είναι χάρισμα και δεν "δουλεύεται".

Ναι, ίσως έπρεπε σε μια δυο φάσεις να δώσει τη μπάλα σήμερα, ναι έκανε και λάθη. Προσωπικά όμως μου άρεσε που έμπαινε μέσα και έψαχνε το γκολ! Γιατί ξέρω ότι ήταν απλά θράσος και πίστη  στον εαυτό του. Όχι ατομισμός ή εγωισμός. Ξέρει πολύ καλά και να πασάρει, το οποίο κάνει συχνότερα στην προπόνηση. Σήμερα το παιδί όμως έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο, θέλησε να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά κι από εμένα μπράβο του ακόμα και στην υπερβολή του.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:07 »
Ο Ντόλοβατς τρέξιμο,τρίπλα,μπούκες στην μεγάλη περιοχή και πάσες.Νομίζω αυτό έδειξε σε πρώτη φάση.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:09 »
Μπετρα πολυ δυνατο παιδι, τεχητης εχει ορεξη ,νομιζω θελει παιχνιδια για να ανεβει ψυχολογικα. Εχασε ενα αχαστο γκολ εξ επαφης (στη συνεχεια της φασης σκοραρε ο μανθατης το ακυρωθεν γκολ) αλλα ουτως η αλλως ηταν οφσαιτ.

Βλέποντας τις φάσεις, τελικά το έδωσε χέρι του Μπετρά και όχι οφσάιντ. Είναι όντως γρήγορος και τεχνήτης με όρεξη. Κάπου όμως του λείπει το μυαλό στην τελική προσπάθεια (όπως αυτό με το ακυρωθέν γκολ, αλλά και στην αρχή του βίντεο στο 0:35 που αργεί να σουτάρει και στο 1:00 που κάνει αποτυχημένη κεφαλιά ψαράκι ενώ έπρεπε να βάλει το πόδι του και στο 1:52 που πάει να πιάσει κεφαλιά πέφτοντας πάνω στον Μανθάτη ο οποίος και αυτός πήγαινε για το ίδιο).

Γενικά όλοι πήγαν πολύ καλά αν σκεφτούμε ότι κάποιοι παίζανε και με κάποιο τρακ γιατί έπρεπε να δείξουν καλά στοιχεία στον κόουτς μέσα από επίσημο ματς. Από τον Κοζορώνη περίμενα μεγαλύτερο ποσοστό σε καλές εκτελέσεις στημένων αλλά είχε αρκετές αποτυχημένες.
Επίσης οι μικροί Βιδάλ και Ντόλοβατς χρειάζονται ακόμα ψωμιά να φάνε, αλλά φαίνεται να έχουν τη δυναμική να φτάσουν σε πολύ καλό επίπεδο.
Ο Παναιγιάλειος μάλλον δεν είναι τόσο καλός. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φάει πολλά γκολ από τον Πανιώνιο αφού θα παίζει στο Αίγιο.

Υ.Γ. Άλλες χρονιές στην 11αδα ξεκινούσαν και 3-4 βασικοί από το πρωτάθλημα. Σήμερα κανείς, πράγμα που δείχνει ότι φέτος ο πάγκος έχει βάθος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:10 »
Παράθεση
«Δίκαια είναι στο ρόστερ»
Ο Γιώργος Πετράκης ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και από τους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος σήμερα γιατί είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Βάλαμε τρία γκολ και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής δείξανε ότι δίκαια είναι εδώ.
Δεν μπορώ να τους βάζω όλους κάθε Κυριακή και να τους επιλέγω. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλοι είναι πολύ χρήσιμοι για μας.
Ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά δεν απειληθήκαμε καθόλου είχαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ.
Είχαμε μια πολύ καλή μέρα. Εμείς κάναμε την δουλειά μας και συνεχίσαμε αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και πίστευα πως έτσι θα προέκυπταν τα γκολ έκανε και ο Παναιγιάλειος κάποιες ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό να μην πουλάμε εύκολα μπάλες και να δεχόμαστε γκολ στο ανοιχτό γήπεδο».
sportsioannina.gr

Παράθεση
«Πολύ πάνω σε επίπεδο ο ΠΑΣ»
Την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Νίκος Κουρμπανάς.
Αναλυτικά:
«Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ πιο πάνω σε επίπεδο. Δεν παίξαμε κλεφτοπόλεμο και δεν κλειστήκαμε στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να βρούμε κάποιο ρυθμό.
Τρεις μήνες δεν υπάρχει ρυθμός με φιλικά και προπονήσεις. Ο αντίπαλος είναι σε καλύτερο ρυθμό σε αυτό το κομμάτι υπάρχει δικαιολογία. Εμείς είμαστε μια ταχύτητα κάτω. Εγώ είμαι ευχαριστημένος ως ένα βαθμό με τα παΐδια. Κάναμε πολλά λάθη και το σκορ θα μπορούσε να ήταν λίγο παραπάνω αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και εμείς έστω ένα γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣ και καλή συνέχεια. Εμείς κοιτάμε το φετινό πρωτάθλημα.
Κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα κάνοντας μια ομάδα ανταγωνιστική. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα και δεν έχουμε εικόνα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε κλεφτοπόλεμο αλλά θέλαμε να δούμε πως θα παρουσιαστούμε εν όψει Κυριακής».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #206 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:16 »
Έπρεπε να το ζητήσει άγρια ο μπαμΠΑΣ (παίξε με 4 στην άμυνα), για να μασήσει ο Κόουτς και να το δοκιμάσει!
Και τελικά διαπιστώθηκε ό,τι τουλάχιστον με καταφανώς υποδεέστερους αντιπάλους μπορούμε.
Ίσως να μπορούμε πλέον και με απλά υποδεέστερους, αν παίξουν 4 από τους βασικούς 5 της άμυνας ...who knows?

Θα φύγω μια στάλα από το παιχνίδι :) μια στάλα.
Θα συμφωνήσω με τη σειρά μου με τον Sven, εκτός των γραφικών περί βλακομέτρων ΠΑΣομέτρων.
Να καταλάβουν και οι 2 "μεριές" επιτέλους ό,τι καθένας έχει δικαίωμα και να χαίρεται και να στεναχωριέται, με τα δικά του κριτήρια.
Μην αφαιρείτε οι μεν το δικαίωμα της χαράς στη νίκη των δε, μην κάνετε οι δε πιο βαρειά τη στεναχώρια των μεν.
Κανείς δεν χαίρεται περισσότερο ή στεναχωριέται λιγότερο από σένα φίλε, όποιε φίλε.
Τελευταία φορά το λέω κι αν κάποιοι δεν το καταλάβουν κακό στα νεύρα τους κάνουν.
Όσο σπαστικό είναι να μπαίνω να μοιράζομαι τη στεναχώρια μου και να βλέπω "σας τάλεγα εγώ", άλλο τόσο είναι να μπαίνω να μοιραστώ τη χαρά μου και να βλέπω "που είναι οι σας τάλεγα εγώ"
Να χαρείτε ΚΟΦΤΕ ΤΟ.

Για το παιχνίδι, που δεν αντέχει κριτικής.
Μάλλον κερδίσαμε σήμερα τον Σολτάνι, που δείχνει ντιπ έτοιμος για ενδεκάδα.
Πολύ καλή εμφάνιση του Γιαννίκογλου, που μάλλον δεν του δίνει φανέλλα ο Κόουτς για να μην "τελειώσει" έτσι τον Μάρκο, που όπως είπε ο μπαμΠΑΣ, στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτονόητα καλός, όπως θα συμπληρώσω αυτονόητα καλή και σοβαρή και τπτ περισσότερο λιγότερο ήταν η Ομάς σήμερα.
Τον Βιδάλ, σα να θέλει να τον "ευχνουχίσει" ο ΠΑΣ.  Το παιδί δεν είναι για αντιΓαρουφαλιάς. Το θέλει το τσαλιμάκι του την μια παραπάνω μαλακίτσα του, δεν είναι να τον βάνεις σε καλούπι, θα τον χάσεις. Έτσι μ φάνηκε σήμερα, σα να προσπαθούσε να κρατηθεί, μη κι ακούσει φωνές.
Για τς αμυντικούς τι να πω, απλά έδειξαν σε ετοιμότητα για όταν θα τυς ζητηθούν υπηρεσίες. Μια ωραία τριπλίτσα του Καρανίκα μόμνε που άφησε χαζό τον αντίπαλο, σαν τότενες με Ατρόμτα.
Ο Μανθάτης θέλει πολύ να δείξει, πάρα πολύ, σε σημείο που αγχώνεται και δεν παίζειαυτό που μπορεί και μπορεί γιατί το "έχει".
Το ίδιο κι ο αδυναμίας του ΠΑτΣά___, μ φαίνεται όμως ό,τι θα φάει γκάζια όπως κι ο Βιδάλ, για κάποιες πάσες που δεν έκανε. Ωραίος Πάντως κι αυτός ο μικρός.
Ο Νικολιάς μαζί με Σολτάνι οι ΜουΒουΠούδες.

Αν καταφέρει το προπονητικό τιμ να πάρει κάτι από τον Μπερτρά θα του ξαναβγάλω άλλη μια φορά το καπέλλο.

Μαναχά τρία, πρόστιμο και προκαταβολή αποζημίωσης στον φίλο που τόπαιξε Ο 3.5 για διαφυγόντα κέρδη ΆΙ.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Οκτ 2017 19:24 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:33 »

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Οκτ 2017 19:37 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:46 »
Θυμαμαι μια συζητηση που καναμε γυρω στον απριλιο για Βινταλ που πολλοι προλαβαν και τον χαρακτηρισαν λογω του γκολ με την Κερκυρα ως νεο Ντεβινσεντι,νομιζω σιγουρακι  στην κουβεντα ηταν και ο Λαμιας

Θεωρω πως ο Βινταλ εχει τεχνικη καταρτιση  και τριπλα αλλα εχει πολλα μειονεκτηματα,δεν βλεπει,δεν πασαρει ευκολα,δεν βαζει το κορμι του δυνατα και χανει ολες τις μονομαχιες,και δεν μαρκαρει

Νομιζω δεν τα δουλευει καθολου αυτα και ακολουθει ενα μονοδιαστατο παιχνιδι που αναλογα με ενα αμυντικο αδυνατο θα φανει στο παιχνιδι ενω με ενα προσωπικο αντιπαλο μετριο ως δυνατο θα εξαφανιστει απο προσωπου γης

Ο Νικολιας μπηκε σιγα σιγα στην ομαδα,και θυμαμαι  που εγραφα προσωπικα μην τρελαινεται με ενα ματς καλο,θα τον δουμε.....Ε φαινεται πως ο Νικολιας αρπαξε την ευκαιρια και σιγουρα μπορει να βοηθησει!!!Ενα απο τα καλα χαρακτηριστικα του Νικολια ειναι οτι ειναι ποδοσφαιριστης γρηγορος και που παταει περιοχη αρκετες φορες,πραγμα που δεν βλεπουμε ευκολα πλην του Κοντε

Για Ντολοβατς,εχασα την ευκαιρια να τον δω...Αλλα εφοσον λεει καλα λογια το alter ego ο pagourenko θα ακολουθησω την πεπατημενη!!!Αλλα καλο ειναι σιγα σιγα να τον δουμε και σε δυο τρια ματς αμα σκαμπαζει η αμα ηταν προσκαιη καλη αγωνιστικη παρουσια του

Ο Μπετρα απο την αλλη.......Μονο σε Πανιωνιο τον ειδα(μιας και δεν το παρακολουθησα το ματς) μου θυμιζει λιγο Φουρταδο(που τον θυμηθηκα τωρα εεεεεεεεε) ως προς το πως δεχεται την μπαλα και το ποσο μονοκομματος που ειναι!!!!!!Μπορει να ειμαι λαθος και να διαψευστω εννοειται,ειπαμε απο ενα,δυο,τρια παιχνιδια δεν καταλαβαινεις ευκολα τα στανταρ του καθε ποδοσφαιριστη

Γενικως παντως οι ποδοσφαιριστες που δεν αλλαζουνε στην εντεκαδα του ΠΑΣ ειναι

Μιχαηλ
Τζημοπουλος
Ναδαλες
Μαυροπανος
Κοντε
Χαλκιαδακης

Απο εκει και περα δεν βλεπω κανενα σταθερο ποδοσφαιριστη που να θεωρειται αναντικαταστατος απο την βασικη εντεκαδα και οι αποστασεις μεταξυ ποοσφαιριστων βασικων και παγκιτων ειαι μικρες πλην εξαιρεσεων και για αυτο λεω να δοκιμασει ποδοσφαιριστες επιτελους

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 19:58 »
Παράθεση
Ο Μπετρα απο την αλλη.......Μονο σε Πανιωνιο τον ειδα(μιας και δεν το παρακολουθησα το ματς) μου θυμιζει λιγο Φουρταδο(που τον θυμηθηκα τωρα εεεεεεεεε) ως προς το πως δεχεται την μπαλα και το ποσο μονοκομματος που ειναι!!!!!!Μπορει να ειμαι λαθος και να διαψευστω εννοειται,ειπαμε απο ενα,δυο,τρια παιχνιδια δεν καταλαβαινεις ευκολα τα στανταρ του καθε ποδοσφαιριστη
το μονο κοινο που θα μπορουσαν να εχουν ειναι η ταχυτητα
Με τη μπαλα στα ποδια μου θυμιζει  Καουνο, Μαντζιο στον τροπο που τριπλαρει με πλατη στο τερμα. Αλλα ειναι θηριο ρε... ουτε με τσεκουρι δεν τον κατεβαζεις.. δειτε μια φαση γυρω στο 25' νομιζω που τρεχει απο δεξια και ο αλλος τον τραβαει απο πισω και δεν πεφτει με τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:02 »
Για Βιδάλ. Νομίζω για τον προπονητή προέχει να συμμετέχει στο παιχνίδι της ΟΜΑΔΑΣ και μετά να κάνει τα τσαλίμια του τη στιγμή που πρέπει. Αυτό απαιτεί πρώτα πειθαρχεία στο παιχνίδι και μετά ανάπτυξη του ταλέντου. Ο παίκτης μάλλον ήθελε να τα κάνει ανάποδα, μπας και εντυπωσιάσει. Αν θέλει να γίνει αξιόλογος παίκτης, γιατί το τόπι το ξέρει, θα πρέπει πρώτα να σκέφτεται την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Γι'αυτό μάλλον και οι φωνές. Αρχίζει όμως σγα σγα και καταλαβαίνει. Το ίδιο ισχύει και για Μανθατη ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες, οχι όμως από τόσο μεγάλες. Γι'αυτό και είναι από τις πρώτες αλλαγές της ομάδας στα SL παιχνίδια.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:15 »
ΟΥΔΕΙΣ είπε ότι δεν πρέπει  να γίνεται κριτική!

Εδώ όμως ΔΕΝ πρόκειται πέρι κριτικής, αλλά για κάποια άτομα εμπαθη με την ομάδα, με τους γύρω τους, με τον εαυτό τους.

Που εμφανίζονται μόνο στις ήττες για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους βγάζοντας φαρμάκι για την ομάδα.

Που δεν έχουν γράψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ καλό σχόλιο για την ομάδα σε όλα τα μην τους.

Που έχουν προβλέψει άπειρες φορές ανεπιτυχώς για αυτούς, την διάλυση, τον υποβιβιασμό και τις ήττες του ΠΑΣ. Αλλά ο ΠΑΣ δεν τους κάνει  το χατήρι!

Εδώ χωράει το ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ του SVEN.

Εστώ και για αυτά τα 1 - 2 μεμονωμένα άτομα  γίνεται όλος ο κακός χαμός. Αλλά είναι οι μαναδικοί υπαίτιοι κατ΄εμε!
Για τον φίλο sven, που προφανώς είμαι από αυτούς που τον εξοργίζουν, άδικα όμως.
Για περιπτώσεις σαν αυτές που λέει ο ΛΑΜΙΑΣ αναφέρομαι, sven.
Γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, είναι μια απορία που πραγματικά την έχω...  :(
Τέλος πάντων...
ayuto, εννοείται ότι θα πάρουμε κούπα φέτος.
Ακόμη δεν ξέρω ποιά όμως.  B-)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:16 »
Απελπισια...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:21 »
Θα πηγανε ολοι στον Τσιπρα  η και για τριπρα ; )

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:24 »
Ξαφνικά για τον σβεν η χαρά, το όνειρο, η επιθυμία, η προσμονή, ακόμη και η υπερεκτίμηση και ο υπερενθουσιασμός που πηγάζουν από την παθολογική αγάπη για την ομάδα είναι στοιχεία βλακείας.
Δεν ξέραμε ότι όντως δεν είμαστε Λέστερ περιμέναμε τους πιο έξυπνους να μας το πουν.
Εντάξει κύριε σβεν όλα αυτά τα χρόνια τόσες γενιές που φωνάζουν στις κερκίδες ματαιόδοξα συνθήματα είναι κατά την άποψή σου βλάκες. Μήπως κύριε σβεν φώναξες και συ κάποια φορά "Κύπελλοοο Κύπελοοο Γιαννενάρα φέρε μας το Κύπελλοοο"? μήπως ήσουν κι εσύ σε κάποια κερκίδα που φώναζε "Γιαννενάρα Champions League, Champions League".
Είσαι κι εσύ λοιπόν υποψήφιος για μέτρηση με το βλακόμετρό σου.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιαν 2018 12:48 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:26 »
Ο μπετρα ειναι θεος
Παει να πλασαρει σε αδειο τερμα με τη μπαλα 30 εκατοστα απο τη γραμμη
Και καταφερνει να πεσει για προβολη χωρις να βρει τη μπαλα η οποια περναει κατω απο τα ποδια του και αυτος πεφτοντας τη βρισκει με το χερι  χαχαχαχαχα
Πρεπει να αλλαξει το Franck στη φανελα και να το κανει Frank

2.42  90% συνταξιουχοι στη φωτο

Καρανικας
7.13  ρε μαλακες...
7.17  ρε μαλακες εχουμε χασει 30 φασεις 

Ο κουρμπανας εντωμεταξυ δεν εχει βαλει γλωσσα μεσα σε ολο το ματς
Σε ενα κορνερ δικο μας ο μπεριος ανταλασσει ατακες με τον μαυριδερο που τον μαρκαρε
Ακουγονταν και καποιοι τυποι που βριζανε προς το τελος τον παναιγιαλειο και λεγανε για γ εθνικη
Τιποτα μπαρμπαδια 75-80 χρονων με απωθημενα αλλων δεκαετιων

Αυτα ειναι ματς γαμω την πουτανα μου, γιατι δεν βαζουν επιλογη χωρις σπικαρισμα τα συνδρομητικα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:39 »
μερικες δικες μου παρατηρησεις

μπερτρα....ολα δουλευονται εκτος απ το να σπρωχνεις τη μπαλα στα διχτυα.....αν ηξερα σε τι επιπεδο ειναι θα μπορουσα να μιλησω πιο σιγουρα
αν τον κρατησε ο γιαννης..."κατι εχει"....δεν τον κρατησε ετσι
τωρα θα βγει δε θα βγει αλλο θεμα
στα υπερ σωματοδομη
στα κατα φοβερο κομπλεξ με το γκολ
θελει παιχνιδια στα ποδια του και βλεπουμε

ντολοβατς....ωραιος....μολις ομως καρφωσει αυτα που εχασε σημερα....τοτε θα τον χασουμε και εμεις...σημειωστε το αυτο

νικολιας....αλλος ενας που βλεπει διχτυα...μαζι με κοντε χαλκιαδακη ...αλλα και το δουλεμα στα στημενα αποκτουμε πολυ μεγαλη "γκαμα" σκοραρισματος

σολτανι.....MVP  μαζι με τον παραπανω

μανθατης....καποιος πρεπει να τον πεισει οτι πρεπει να παιξει μπαλα και οχι να αποδειξει κατι....αγχωνεται υπερβολικα

γιαννικογλου....μου αρεσει πολυ.....ας μαζευτει ο αλλος απ τα ουισκια τις 3 το πρωι γιατι θα βλεπει τον αγωνα πανοραμικα

βιδαλ....δεν μπορει να αλλαξει ιδιοσυγκρασια...δευτερη χρονια στην ομαδα και δεν μπορει να αλλαξει το πως πρεπει να βλεπει το παιχνιδι του.....λες και ειναι περασμενο στο dna και δεν σβηνει με τιποτα....πιτσα μπυρα χαβαλες και 5χ5....να το ξανασκεφτει .....γιατι ισως να μπορει...κριμα να παει χαμενος

αποστολουλος δεν μουκανε κλικ ουτε κλακ

μπηκαν και οι κοντηδες(κοντε) και οι δογηδες(χαλκιαδακης) και βαλαμαν και μεις τα παμπερς μην τυχον και φαν καμμια κλωτσια....σαδιστη γιαννη

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:40 »
Ξαφνικά για τον σβεν η χαρά, το όνειρο, η επιθυμία, η προσμονή, ακόμη και η υπερεκτίμηση και ο υπερενθουσιασμός που πηγάζουν από την παθολογική αγάπη για την ομάδα είναι στοιχεία βλακείας.
Δεν ξέραμε ότι όντως δεν είμαστε Λέστερ περιμέναμε τους πιο έξυπνους να μας το πουν.
Εντάξει κύριε σβεν όλα αυτά τα χρόνια τόσες γενιές που φωνάζουν στις κερκίδες ματαιόδοξα συνθήματα είναι κατά την άποψή σου βλάκες. Μήπως κύριε σβεν φώναξες και συ κάποια φορά "Κύπελλοοο Κύπελοοο Γιαννενάρα φέρε μας το Κύπελλοοο"? μήπως ήσουν κι εσύ σε κάποια κερκίδα που φώναζε "Γιαννενάρα Champions League, Champions League".

Αλλο εννοει ο sven sorri για την σφηνα

Οτι καλο ειναι να κραταμε ολοι καποιο μετρο....Γενικως ουτε η απαξιωση καποιου ποδοσφαιριστη αλλα ουτε η θεοποιηση ενος ποδοσφαιριστη για εναν ποδοσφαιριστη που εχει κανει ενα μοναχα παιχνιδι

Και η κριτικη ενος ποδοσφαιριστη η ενος προπονητη ειναι στα γουστα του καθενος και πρεπει να εκφραζονται χωρις να δεχονται ομαδικα πυρα απο οποιαδηποτε μελος του φορουμ επειδη λεει την γνωμη του

Α οριστε εγω ..........Αμα πω πως εχω φαει σκαλωμα με τον Γαρουφαλια,και την ημερα που θα λειπει απο την εντεκαδα σε αγωνα του πρωταθληματος θα κανω παρτι,θα μου πεταχτουνε ενας δυο γκασμαδες και θα αρχισουνε τις παπαρες του,πως δεν εισαι Πασολες,μην κοιτας την ομαδας και διαφορες τετοιες αηδιες που τις εχω βαρεθει,οχι οτι με νοιαζει καθοσον τους γραφω στα παπαρια μου,αλλα τα λεω για αλλα μελη

Και ολο  αυτο ξεκινησε απο το pasari  που μας εβγαλε μεζουρες για το ποσο ΠΑΣ ειμαστε

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Οκτ 2017 20:45 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 20:52 »
Τότε πρέπει να ψαχτούν, οι αυτοαναγορευόμενοι "εκτός βλακόμετρου κριτικοί του φόρουμ", μήπως στο παρελθόν υποπέσανε στις ίδιες συμπεριφορές όταν ευνοούσαν οι συνθήκες,
όπως π.χ. όταν ο ΠΑΣ πέρναγε τα άσχημα φεγγάρια του και κάποιοι προσπαθώντας να υπερασπιστούν την ομάδα, δεχόταν αντίστοιχα ομαδικά πυρά.
Εντάξει το είπε ο Λόκο ότι ήταν γραφικό αυτό και ίσως ΔΕΝ έπρεπε να ασχοληθώ...
Νομίζω ότι έχουμε χάσει το νόημα του τι θέλει να πει ο καθένας και το πως αντιλαμβάνεται ο άλλος.
 :(

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 21:09 »
Τα παιδια δειξαν διαθεση, αυτο ειναι το ενα που κραταμε. Το αλλο ειναι το μηδεν παθητικο γιατι απο εκει ξεκινανε ολα. Απο την ΑΜΥΝΑ.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 21:21 »
Πολυ γελασα με καποιους που ανεφεραν για τον Μπετρα οτι ειναι γρηγορος και τεχνιτης  :P :P :P.
Το μόνο που δεν έχει είναι τεχνική. Είναι εντελώς αμπαλος.
Μου θύμισε ΌΤΑΝ παίζαμε μπάλα μικρά και έρχονταν κάνας χοντρός μεγαλύτερος να παίξει μαζί μας ,Από μπάλα όμως ήταν εντελώς άσχετος αλλά μας έπαιρνε σβαρα λέμε μέχρι να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτόν τον τύπο που θύμισε ο Μπετρα. Φιλότιμος,δυνατός,κινητικός,σβαρά τσεπαιρνε. Απο μπαλα ομως, ντιπ ασχετος. Καπου ομως μπορει να βοηθησει και αυτος.
Εγώ τώρα γκρινιαξα;
Υ.Γ. πολύ καλή η ομάδα ΣΉΜΕΡΑ και πολυ Γρηγόρη. Συνέβαλλαν σε αυτό Νικόλιας.καρανικας.σολτανι.αποστολοπουλος.μανθατη ς.ακομη και ο κοζο ρε ρόλο 6αριου ΣΉΜΕΡΑ Μου άρεσε παρότι είμαι από αυτούς που τον έχω πράξει πολλάκις.πολυ καλος ο τέρμας και ο άριστος Σκόνδρας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 21:25 »
Παράθεση
Πολυ γελασα με καποιους που ανεφεραν για τον Μπετρα οτι ειναι γρηγορος και τεχνιτης  :P :P :P.
Το μόνο που δεν έχει είναι τεχνική. Είναι εντελώς αμπαλος.
Μου θύμισε ΌΤΑΝ παίζαμε μπάλα μικρά και έρχονταν κάνας χοντρός μεγαλύτερος να παίξει μαζί μας ,Από μπάλα όμως ήταν εντελώς άσχετος αλλά μας έπαιρνε σβαρα λέμε μέχρι να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.

ωχ.. Λες να μου θυμησε εμενα στα νιατα μου γι αυτο μ αρεσε? χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα :P :P

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 22:50 »
Γεγονός είναι πως η δυναμική των ομάδων που αγωνίζονται στη Β' Εθνική
είναι σε άλλο επίπεδο, βασικά πάντα έτσι ήταν.

Από την άλλη, όταν αλλάζεις όλη την ενδεκάδα
πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς προ εκπλήξεων
και αυτό αυξάνει κάπως τον βαθμό δυσκολίας.

Ο συνδιασμός αυτών των δυο μας δίνει μια πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας
με ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να κάνουν αυτό που έπρεπε
και το έκαναν σε πολύ καλό βαθμό.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 23:12 »
Βασικά μια διευκρίνηση. Στο σχόλιο μου δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, ακόμα και αν χρησιμοποιήθηκε κάποια έκφραση που έχει ειπωθεί από κάποιον προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Το γενικότερο κλίμα ήθελα να περιγράψω.

Η ουσία ήταν ξεκάθαρη αν εσύ θέλεις να μεταφράσεις το βλακόμετρο (που-όντως-κακώς χρησιμοποίησα και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα) όπως σε βολεύει είναι θέμα δικό σου. Ωστόσο, όταν εσύ είσαι μες την τρελή χαρά, δέσμιος των επιθυμιών σου, συμπεριφέρεσαι αλαζονικά λόγω της υπερεκτίμησής σου-κοινώς είσαι τυφλωμένος απ' τα πάθη σου και δε βλέπεις μπροστά σου-εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο άλλος που κρατά και μια πισινή, για να μη πέσει απ' τα σύννεφα. Και όπως είναι γνωστό, απ' όσο πιο ψηλά πέφτεις τόσο το χειρότερο...Πόσο μάλλον όταν όλους όσους είναι δίπλα σου, τους θεωρείς και εχθρούς σου. Τώρα που κολλάνε τα συνθήματα μ' αυτό που είπα μόνο εσύ το ξέρεις...

ΥΓ. Καλό θα ήταν το σχόλιο μου να μεταφερθεί σε άλλο τόπικ για να μην αποπροσανατολίζει...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 23:21 »
Έγινε ένα παιχνίδι σήμερα.Πήραμε την νίκη.Σας έγραψα μια φορά να πούμε για το παιχνίδι σήμερα.Σας γράφει ο Λόκος δεύτερη φορά αναλυτικά.Μετά από λίγο το συνεχίζουμε.Ας μπει μια άνω τελεία πάνω σε αυτό το θέμα και ας πούμε τίποτα για μπαλίτσα.Πως μπορεί να το έζησε ο καθένας το ματς.Τι του έμεινε.Τι ξεχώρισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Οτιδήποτε.