Έπρεπε να το ζητήσει άγρια ο μπαμΠΑΣ (
παίξε με 4 στην άμυνα), για να μασήσει ο Κόουτς και να το δοκιμάσει!
Και τελικά διαπιστώθηκε ό,τι τουλάχιστον με καταφανώς υποδεέστερους αντιπάλους μπορούμε.
Ίσως να μπορούμε πλέον και με απλά υποδεέστερους, αν παίξουν 4 από τους βασικούς 5 της άμυνας ...who knows?
Θα φύγω μια στάλα από το παιχνίδι
μια στάλα.
Θα συμφωνήσω με τη σειρά μου με τον Sven, εκτός των γραφικών περί βλακομέτρων ΠΑΣομέτρων.
Να καταλάβουν και οι 2 "μεριές" επιτέλους ό,τι καθένας έχει δικαίωμα και να χαίρεται και να στεναχωριέται, με τα δικά του κριτήρια.
Μην αφαιρείτε οι μεν το δικαίωμα της χαράς στη νίκη των δε, μην κάνετε οι δε πιο βαρειά τη στεναχώρια των μεν.
Κανείς δεν χαίρεται περισσότερο ή στεναχωριέται λιγότερο από σένα φίλε, όποιε φίλε.
Τελευταία φορά το λέω κι αν κάποιοι δεν το καταλάβουν κακό στα νεύρα τους κάνουν.
Όσο σπαστικό είναι να μπαίνω να μοιράζομαι τη στεναχώρια μου και να βλέπω "σας τάλεγα εγώ", άλλο τόσο είναι να μπαίνω να μοιραστώ τη χαρά μου και να βλέπω "που είναι οι σας τάλεγα εγώ"
Να χαρείτε ΚΟΦΤΕ ΤΟ.
Για το παιχνίδι, που δεν αντέχει κριτικής.
Μάλλον κερδίσαμε σήμερα τον Σολτάνι, που δείχνει ντιπ έτοιμος για ενδεκάδα.
Πολύ καλή εμφάνιση του Γιαννίκογλου, που μάλλον δεν του δίνει φανέλλα ο Κόουτς για να μην "τελειώσει" έτσι τον Μάρκο, που όπως είπε ο μπαμΠΑΣ, στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτονόητα καλός, όπως θα συμπληρώσω αυτονόητα καλή και σοβαρή και τπτ περισσότερο λιγότερο ήταν η Ομάς σήμερα.
Τον Βιδάλ, σα να θέλει να τον "ευχνουχίσει" ο ΠΑΣ. Το παιδί δεν είναι για αντιΓαρουφαλιάς. Το θέλει το τσαλιμάκι του την μια παραπάνω μαλακίτσα του, δεν είναι να τον βάνεις σε καλούπι, θα τον χάσεις. Έτσι μ φάνηκε σήμερα, σα να προσπαθούσε να κρατηθεί, μη κι ακούσει φωνές.
Για τς αμυντικούς τι να πω, απλά έδειξαν σε ετοιμότητα για όταν θα τυς ζητηθούν υπηρεσίες. Μια ωραία τριπλίτσα του Καρανίκα μόμνε που άφησε χαζό τον αντίπαλο, σαν τότενες με Ατρόμτα.
Ο Μανθάτης θέλει πολύ να δείξει, πάρα πολύ, σε σημείο που αγχώνεται και δεν παίζειαυτό που μπορεί και μπορεί γιατί το "έχει".
Το ίδιο κι ο αδυναμίας του ΠΑτΣά___, μ φαίνεται όμως ό,τι θα φάει γκάζια όπως κι ο Βιδάλ, για κάποιες πάσες που δεν έκανε. Ωραίος Πάντως κι αυτός ο μικρός.
Ο Νικολιάς μαζί με Σολτάνι οι ΜουΒουΠούδες.
Αν καταφέρει το προπονητικό τιμ να πάρει κάτι από τον Μπερτρά θα του ξαναβγάλω άλλη μια φορά το καπέλλο.
Μαναχά τρία, πρόστιμο και προκαταβολή αποζημίωσης στον φίλο που τόπαιξε Ο 3.5 για διαφυγόντα κέρδη ΆΙ.