Αποστολέας Θέμα: Κυπελλο Ελλαδας 7ος ομιλος  (Αναγνώστηκε 46999 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Κυπελλο Ελλαδας 7ος ομιλος
« Απάντηση #225 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 23:57 »

Ολόκληρος ο αγώνας υπάρχει κάπου;
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιαν 2018 12:40 από ΛΟΚΟ »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 09:08 »
πρώτα απ όλα το γήπεδο δεν είχε τόσο λίγο κόσμο όσο δείχνει η φωτογραφία ... λόγω της ώρας πολλοί έφτασαν αργότερα εγω προσωπικά άργησα κάνα 20 λεπτο .. οχι οτι είχε πολύ κόσμο αλλά δεν είχε και μόνο 100 άτομα να μη λέμε ότι θέλουμε ...

το δίκαιο τελικό σκόρ θα πρεπε να είναι 6-1 ... οι "αναπληρωματικοί" μας πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα και ένα απολαυστικό ματς χωρίς καθόλου άγχος και γκρίνιες

πολύ θετικό που αρχίζουν και παίρνουν μπροστά παίχτες που τους χρειαζόμαστε όπως Σολτάνι, Μανθάτης και Νικολιάς ... ιδιαίτερα για τον Σολτάνι χάρηκα πολύ γιατί ήταν εξαιρετικός ...

Δεν νομίζω να φύγει ο Μπετρα όπως έγραψε κάποιος σύνταυρος παραπάνω ... ο συγκεκριμένος παίχτης έχει την δύναμη και την αντοχή του Λουκακου και την τεχνική κατάρτιση τη δική μου ... άμα δουλευτεί έχει να προσφέρει πολλά 

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 10:00 »
Θα αναφερθώ ατομικά για κάποιους παίκτες και όχι για την ομάδα.
Μπετρά: Τα είπε όλα ο nakos, πριν από 3 μήνες έλεγε ότι δεν κάνει ούτε για το ερασιτεχνικό και σήμερα λέει ότι θα βοηθήσει και αυτός. Αυτό δείχνει ότι βελτιώνεται συνεχώς και θα δούμε στο μέλλον τι μπορεί να κάνει. Πάντως αν έχανε τα γκολ που έχασε χτες ο Κόντε σήμερα θα άκουγε τα εξ΄αμάξης.
Γιαννίκογλου: Πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια, θέλω να τον δω σε πιο δύσκολα ματς και στις εξόδους, μπορεί να γίνει βασικός γιατί έχει θράσος και ψυχραιμία. Ανανέωση οπωσδήποτε το καλοκαίρι.
Βιδάλ: Παίζει αγχωμένος και δεν μπορεί να δείξει αυτό που μπορεί.
Μανθάτης: Πολλά προσόντα, λίγη όμως ουσία στο παιχνίδι του.
Αποστολόπουλος: Δυνατός και γρήγορος παίκτης, θα προσφέρει περισσότερα αν παίξει στη θέση του
Ντόλοβατς: Συμφωνώ με όσους λένε ότι έχει ποδοσφαιρικό θράσος και προσόντα, πρέπει όμως να έχει υπομονή και να μην απογοητεύεται εύκολα.
Για τον Νικολιά τι να πούμε, έχει πλέον καταξιωθεί ως ένας πολύ καλός μεσοεπιθετικός και μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Θέλω να γίνει και αυτός ένας από τους παίκτες-σημαίες που λέμε, όπως είναι σήμερα οι Τζιμόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 10:03 »
Καλημέρα σε όλους.
Ρε παιδιά, κάποιος που βλέπει τις προπονήσεις (Pasas, λ.χ.) και όποιος έχει δει (ολόκληρα)και τα δύο παιγνίδια που έχει παίξει, μπορεί να μας πει τι εστί Γιαννίκογλου; Εμένα μόνο από τα στιγμιότυπα μου φάνηκε αξιόπιστος και ελπιδοφόρα ικανός, αλλά δεν έχω καμία άλλη "εικόνα" του.

Υ.Γ. Αν δεν με "επεξεργάζεσαι" - πράγμα για το οποίο σε έχω ικανό, λόγω αίσθησης χιούμορ που έχεις, έστω και σε αυτή την προχωρημένη ηλικία (sic) - τότε πραγματικά με "έστειλες".
"Έπρεπε να το ζητήσει άγρια ο μπαμΠΑΣ (παίξε με 4 στην άμυνα), για να μασήσει ο Κόουτς και να το δοκιμάσει" Ειρωνικά το έγραψα. Τώρα που το σκέφτομαι, άει ωρέ κούσσσιαλο, που με δουλεύς κιόλα :P
"τον Μάρκο, που όπως είπε ο μπαμΠΑΣ, στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτονόητα καλός". Είπα ότι έκανε το αυτονόητο, ΟΧΙ ότι ήταν καλός.
Ειδικά στο σημερινό ποδόσφαιρο, τερματοφύλακες σαν το Βελίδη, μάλλον "δυσκολεύονται" πάρα πολύ. Είναι κοντός για τη θέση, μονίμως "σφιγμένος", δεν ξέρει, καθόλου όμως, μπάλα, δεν ¨ξεμυτάει" απ` τη γραμμή του τέρματος, δεν έχει καθόλου έξοδο (ψηλά ή χαμηλά), και πολλά άλλα, εσχάτως δε (από την αρχή του πρωταθλήματος) έχει και πολλές λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Δεν μπορώ όμως παρά να δεχθώ ότι οι καθ` ύλην αρμόδιοι κάτι βλέπουν σε αυτόν, και γι` αυτό προφανώς παίζει βασικός.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 10:03 »
Ο μπετρα ειναι θεος
Παει να πλασαρει σε αδειο τερμα με τη μπαλα 30 εκατοστα απο τη γραμμη
Και καταφερνει να πεσει για προβολη χωρις να βρει τη μπαλα η οποια περναει κατω απο τα ποδια του και αυτος πεφτοντας τη βρισκει με το χερι  χαχαχαχαχα
 :pas: :pashat: :joker:
Εντάξει, το παιδί φαίνεται ότι θέλει πολλά ματς για να στρώσει και να μάθει να σκοράρει. Έχει όμως ταχύτητα για να βάζει στην πλάτη τον αντίπαλο και σπάει και μπαλιές. Εδώ είχαμε τον άμπαλο τιμωρό και το Φερφελή. Αυτός τουλάχιστον φαίνεται πιο εξελίξιμος. Πάντως και ο Πετράν έχασε μια τρελή ευκαιρία όταν τον έβγαλε ο Σολτάνι μόνο με το τέρμα και αντί να πλασάρει πέρασε πάνω από τη μπάλα και έπεσε.....δεν κατάλαβα πως το κατάφερε αυτό....
Ο Σολτάνι μακράν ο κορυφαίος της ομάδας. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να προσφέρει, αλλά μάλλον θα με διαψεύσει. Μπαλάρα, με τρίπλες, σουτ και κυρίως ασίστ. Φάνηκε ότι δεν είναι καθόλου ατομιστής και πιστεύω ότι βρήκαμε αυτόν που μπορεί να "ταίζει" τον Πετράν με εύκολα γκολ.
Ο Μανθάτης αρκετά καλός αλλά είναι μάλλον αγχωμένος να κάνει το κάτι παραπάνω όπως έγραψαν και οι περισσότεροι σύνταυροι.
Ο Γιαννίκογλου κέρβερος.....απορώ γιατί δεν έχει πάρει φανέλα βασικού. Από τις φάσεις που μας έβγαλε το Αίγιο ο Μάρκος θα είχε ρουφήξει τουλάχιστον τα 2....
Μου άρεσε πάρα πολύ και ο πιτσιρικάς ο Ντόλοβατς για το "θράσος" που έδειξε και δε φοβήθηκε να κάνει τα σουτ όταν είχε ελεύθερο πεδίο.
Έχω και μια ερώτηση. Τελικά ο Βιδάλ είναι γυάλινος; Πολύ σοφτ μου φαίνεται και αρχίζω να αμφιβάλω για την αξία του.
Γενικά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν οκ. Άλλος λίγο πάνω (π.χ. Κόζο), άλλος λίγο κάτω (π.χ. Μπρούνο). Μοναδική εξαίρεση για μένα ήταν ο Μπέριος. Νομίζω ότι ήταν πολύ χάλια. Όχι για τη φάση που βγήκε σαν εξτρέμ και σούταρε τη μπάλα στα περιστέρια, αλλά για την αμυντική του παρουσία. Πάρτι έκαναν πολλές φορές οι παίκτες του Αιγίου όταν τον είχαν αντίπαλο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν έχει αγώνες στα πόδια του, αλλά ελπίζω να μην τον χρειαστούμε να παίξει σαν αλλαγή αν συνεχίσει να βρίσκεται σ αυτή την κατάσταση.
Πάντως το παιχνίδι δεν ήταν και για να βγάλεις ακριβή συμπεράσματα, μιας και το Αίγιο έδειξε πολύ κάτω σε δυναμικότητα.
Όσον αφορά τον κόσμο, περίπου 100 ήταν τα άτομα στη μικρή και 200-300; στη μεγάλη. Όντως χάλια...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 10:24 »
Παράθεση
Η ουσία ήταν ξεκάθαρη αν εσύ θέλεις να μεταφράσεις το βλακόμετρο (που-όντως-κακώς χρησιμοποίησα και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα) όπως σε βολεύει είναι θέμα δικό σου. Ωστόσο, όταν εσύ είσαι μες την τρελή χαρά, δέσμιος των επιθυμιών σου, συμπεριφέρεσαι αλαζονικά λόγω της υπερεκτίμησής σου-κοινώς είσαι τυφλωμένος απ' τα πάθη σου και δε βλέπεις μπροστά σου-εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο άλλος που κρατά και μια πισινή, για να μη πέσει απ' τα σύννεφα. Και όπως είναι γνωστό, απ' όσο πιο ψηλά πέφτεις τόσο το χειρότερο...Πόσο μάλλον όταν όλους όσους είναι δίπλα σου, τους θεωρείς και εχθρούς σου. Τώρα που κολλάνε τα συνθήματα μ' αυτό που είπα μόνο εσύ το ξέρεις...

Κάτσε να συγκεντρώσω τα επίθετα για να δούμε τελικά ποιος είναι ο τυφλωμένος...
"τρελός"(τρελή χαρά), "αλλαζόνας", "τυφλωμένος", "προβληματικός","εξαρτημένος"(δέσμιος επιθυμιών)
Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο φόρουμ έβγαλα τόσα κουσούρια? Επειδή αντέδρασα στο ατόπημα που ξεστόμισες το οποίο κατάλαβες και πήρες πίσω?
Κι αντί να μείνεις εκεί εξαπολύεις οχετό χαρακτηρισμών? για να βγεις από πάνω.

Εφόσον είναι βλάκες κατά την άποψή σου όσοι μέσα στο ενθουσιασμό τους γράφουν και κάποια υπερβολή (εν γνώση τους φυσικά),
κι αφου τα συνθήματα είναι μέρος της  υπερβολής που εκφράζουμε λόγω της αγάπης για την ομάδα τότε είναι βλάκας και όποιος τα λέει?
Ε!!!Όχι βέβαια...
Δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε όταν γράφουμε, να ξέρω την άλλη φορά να γράφω ήπια, να συμβαδίσω και με τον πρόεδρο.
Δεν είναι ο ΠΑΣ για μεγάλα πράγματα μωρέ ε? λίγα και καλά που να τρέχουμε τώρα σε τελικούς ε?
Να μην πέσουμε κι από τα σύννεφα αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα...Ευτυχώς ήρθες εσύ να μας συνεφέρεις από την τρέλα και την αλλαζονία... :facepalm:

Πραγματικά έχει κουράσει αυτό το σκηνικό να κατηγορούμε αυτό που και οι ίδιοι κάνουμε και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα.
Όπως κι όταν κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε...
Εγώ λοιπόν θα σου επιστρέψω όλα τα επίθετα ακέραια (χρησιμοποείς β' πρόσωπο άρα δεν μιλάς γενικά),
με την ικανοποίηση ότι τουλάχιστον κατάλαβες την υπερβολή σου περί βλακόμετρων, έστω κι αν για αυτό με έλουσες άδικα με πλήθος άδικων και άτοπων χαρακτηρισμών.
Λυπάμαι που παρασύρομαι κι εγώ στο παιγνιδάκι της αντιπαλότητας με τους "αντικειμενικούς κριτές" που κρατάνε πισινές.
Τέλος και δεν θα επανέλθω για να μην κουράζω...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 10:31 »
Το τελικό συμπέρασμα είναι νομίζω πως η ομάδα έχει μεγαλώσει τόσο, που ακόμα και παίζοντας με τα "δευτερα" έκανε 26 τελικές και πάτησε κάτω μια μέτρια ομάδα FL, που άλλες χρονιές ζοριζόμασταν να κερδίσουμε (δεν θυμάμαι να έχουμε κερδίσει τελευταία 6-0 ομάδα FL). Και νομίζω οτι γι'αυτό οφείλω ένα μπράβο στους προπονητές της ομάδας, αλλά και στη διοίκηση που τους αφήνει ήσυχους να δουλέψουν, χωρίς παρεμβάσεις και γκρίνιες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 10:36 »
Και εμένα με ενόχλησαν κάποια σχόλια (ειρωνικά) που έγιναν για αυτούς που κάνουν κριτική, αλλά είπα να μη δώσω συνέχεια.....οπότε...
ας πω και κάτι άλλο για το παιχνίδι.
Μου άρεσε ο μαυρούκος με το νο 21 από το Αίγιο. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα. Νομίζω ότι ξέρει πολλή μπάλλα.
Είναι κανείς γνώστης για να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:14 »
Καλημέρα σε όλους.
Ρε παιδιά, κάποιος που βλέπει τις προπονήσεις (Pasas, λ.χ.) και όποιος έχει δει (ολόκληρα)και τα δύο παιγνίδια που έχει παίξει, μπορεί να μας πει τι εστί Γιαννίκογλου; Εμένα μόνο από τα στιγμιότυπα μου φάνηκε αξιόπιστος και ελπιδοφόρα ικανός, αλλά δεν έχω καμία άλλη "εικόνα" του.

Πριν έρθει στον ΠΑΣ ομολογώ δεν τον είχα παρακολουθήσει ποτέ.
Τώρα, στις προπονήσεις τον παρακολουθώ από την αρχή (Αύγουστο). Μου δείχνει δουλεμένος, με ωραίο σώμα τερματοφύλακα. Στη θέση του τερματοφύλακα όμως δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα ούτε από την προπόνηση, ούτε καν από παιχνίδια σαν το χθεσινό. Χρειάζεται συνθήκες πίεσης σε κρίσιμους αγώνες για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, κάτι το οποίο προσωπικά ως τώρα δεν έχω δει.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, με βάση την εικόνα των προπονήσεων, είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα Βελλίδη στην ομάδα (παρά μόνο μεταξύ μερίδας του κόσμου). Λογίζεται σταθερά και μόνιμα ως ο βασικός τερματοφύλακας με τα σημερινά δεδομένα, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία άλλη δοκιμή ή κάτι που να δείχνει ότι υπάρχει ανησυχία. Τον εμπιστεύονται 100% προπονητές και συμπαίχτες. Φαίνεται στον τρόπο που μιλάνε και επικοινωνούνε.
Κάτι άλλο πολύ εμφανές επίσης είναι η πολύ καλή σχέση Βελλίδη-Γιαννίκογλου. Πάνε βροχή τα "μπράβο" του ενός στον άλλο σε κάθε καλή προσπάθεια, κάτι το οποίο ΔΕΝ συνέβαινε μεταξύ Βελλίδη-Πασχαλάκη, στο λίγο που προπονήθηκαν μαζί. Ήταν φανερά απόμακροι.

Αυτές είναι οι "αντικειμενικές" μου παρατηρήσεις παρακολουθώντας απ' έξω.

Προσωπική άποψη; Μου αρέσει ο Μάρκος ως τερματοφύλακας και για ακόμη μια φορά θα συμφωνήσω με την επιλογή του κόουτς. Στο μέλλον βέβαια τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, πόσο μάλλον με έναν εντελώς ακομπλεξάριστο και χωρίς εμμονές προπονητή, σαν τον Πετράκη.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:15 »
...

Μάλιστα... Τα πασόμετρα-βλακόμετρα χρησιμοποιήθηκαν για χάριν του λόγου και ζήτησα συγγνώμη αν προσέβαλα (γενικά και όχι ειδικά σε σένα), σκεπτόμενος ότι μπορεί να παρανοηθεί το τελευταίο, όπως και παρανοήθηκε από τη μεριά σου, καθώς ίσως δεν ήταν το κατάλληλο... μέτρο που έπρεπε να χρησιμοποιήσω. Τα υπόλοιπα που έγραψα ήταν ενδεικτική παράθεση του επιχειρήματός σου σε υπερθετικό βαθμό που καταδεικνύει τα αποτελέσματα όταν δεν υπάρχει όριο στην υπερβολή. Το ποιος θέλει να επιβληθεί φαίνεται απ' τα ότι "θέλω να βγω και από πάνω" ή που πήρες την ικανοποίηση "που κατάλαβα την υπερβολή μου"...
Και κάτι τελευταίο, τα 15 χρόνια παρουσίας σου στο φόρουμ (που σκόπιμα χρησιμοποίησες) ή τα 15.000 ποσταρίσματα, δε σου δίνουν άλλοθι για τίποτα, ούτε σε κάνουν καλύτερο ΠΑΣολέ απ' τους υπολοίπους. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τον χρόνο, να ποστάρουμε τόσο. Όσο για τους χαρακτηρισμούς και τα επίθετα που "επιστρέφεις", λες και σε έθιξα γιατί χρησιμοποίησα "β' πρόσωπο" (άλλη φορά θα γράφω σε β' πληθυντικό, μιας που είσαι ευέξαπτος) πάνε κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων...Αυτά

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:34 »
Εξακολουθείς να παραποιείς και να δίνεις τη δική σου έννοια σε θέματα που με αφορούν, βγάζοντας τα συμπεράσματα που θέλεις και προσβάλλοντάς με.
Είναι απίστευτη η λογική σου και η επίθεσή σου, επειδή απλά σου είπα να υπαναχωρήσεις για το βλακόμετρο το οποίο ευτυχώς έκανες,
αλλά θεώρησες ότι έπρεπε στη συνέχεια να με γεμίσεις λάσπη...συγχαρητήρια!!!
Δεν την έχω ανάγκη τη συγνώμη σου προσωπικά, αρκεί που την εξέφρασες για τον τόσο κόσμο που προσέβαλλες.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:36 »
Οτι θα φταναμε 5 σελιδες σχολιασμων για τον αγωνα με το Αιγιο, χωρις να εμφανιστει και ειναι σημαντικο αυτο κανεναs για να τρολλαρει εδω μεσα ενω με την Λειβαδεια φτασαμε τις 7 πραγματικα δε το περιμενα.... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:37 »
Ο μπετρα ειναι θεος
Παει να πλασαρει σε αδειο τερμα με τη μπαλα 30 εκατοστα απο τη γραμμη
Και καταφερνει να πεσει για προβολη χωρις να βρει τη μπαλα η οποια περναει κατω απο τα ποδια του και αυτος πεφτοντας τη βρισκει με το χερι  χαχαχαχαχα
Πρεπει να αλλαξει το Franck στη φανελα και να το κανει Frank

2.42  90% συνταξιουχοι στη φωτο

Καρανικας
7.13  ρε μαλακες...
7.17  ρε μαλακες εχουμε χασει 30 φασεις 

Ο κουρμπανας εντωμεταξυ δεν εχει βαλει γλωσσα μεσα σε ολο το ματς
Σε ενα κορνερ δικο μας ο μπεριος ανταλασσει ατακες με τον μαυριδερο που τον μαρκαρε
Ακουγονταν και καποιοι τυποι που βριζανε προς το τελος τον παναιγιαλειο και λεγανε για γ εθνικη
Τιποτα μπαρμπαδια 75-80 χρονων με απωθημενα αλλων δεκαετιων

Αυτα ειναι ματς γαμω την πουτανα μου, γιατι δεν βαζουν επιλογη χωρις σπικαρισμα τα συνδρομητικα?

:pas: :pashat: :joker:
Στο μοναδικό μέχρι τώρα γκολ του ΠΑΣ που δεν σηκώθκα να πανηγυρίσω γύρσε η κάμερα να μας κάνει ζουμ ανάμεσα στα παππούδια!

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:38 »
Aπό τις φάσεις που είδα ένα 10-2, θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Πόσες τελικές κάναμε ; 30 ; ή περισσότερες ;
Το ότι το Αίγιο δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του δε λέει τίποτε, ούτε ο ΠΑΣ Βήτα που παρουσιάστηκε χθες έχει !
Και θα ρωτήσω και κάτι που δε ρωτήθηκε :
Πότε στην ιστορία του ΠΑΣ, ο ΠΑΣ Βήτα ήταν τόσο δυνατός, ώστε να έπαιρνε χαλαρά το πρωτάθλημα Βήτα Εθνικής, για να μην πω ότι θα στεκόταν και στη Superleague ;
Πότε ;;;;;;
Να κατατεθεί κι αυτό στα πρακτικά, ειδικά για τους αμφισβητίες διοίκησης - προπονητή.
Εδώ, αυτή τη δεκαετία τουλάχιστο, φαίνεται να γίνεται σοβαρή δουλειά, αυτή η δεκαετία είναι του ΠΑΣ !
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 13 Ιαν 2018 12:42 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 11:42 »
Καλημέρα σε  όλους
Ειδα και εγώ το ματς εχθες.

Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν εμφανής εώς και τεράστια μερικές φορές.

Η ομάδα που κατέβασε ο κοουτς ήταν εμφανός  πιο γρήγορη απο το κέντρο και μπροστά ,απο ότι στα παιχνίδια πρωταθλήματος χορταστική ωραίο ποδόσφαιρο να βλέπεις  και που χαίρονται όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, φυσικά παιζει ρόλο οι ποδοσφαιριστές που παίζουν  και φυσικά και η ποιοτητα της αντίπαλης ομάδας .

Όσο για τους ποδοσφαιριστες : 
Αυτό που ειδα σε αγωνιστικό επίπεδο:

Ο τερματοφύλακας πραγματικά πολύ καλός . Μακαρι να μας βγει και αυτός στην θέση του Βελλιδη

Ο Σολτάνι με όρεξη πολυ καλός , μακάρι να γινεται όλο καλύτερος

Ο Νικολιάς πολυ καλός , το προσόν του είναι η σβελτάδα και με την μπάλα στα πόδια , αυτό αρέσει να βλέπουμε ολοι οι ποδοσφαιρόφιλοι , έδωσε ταχύτητα στο κέντρο. Μακάρι να μας βγει σαν χαφ κεντρου που τόσο μας λείπει

Ο Μανθάτης έχει όρεξη   είναι βιαστικός , από το άγχος να αποδειξει  κάτι ....?..θέλει απλότητα και ψυχραιμία

Ο Μπετρά δυνατο παιδί , γρήγορο ,  του λειπει όμως η τεχνική και φυσικά τα παιχνίδια που ίσως γίνει καλύτερος...

Ο Βιδάλ είχε και αυτός ορεξη , ελπιζουμε να γίνει και αυτός όλο και καλύτερος,

Ο Ντολοβατς  καλός ο νεαρός, θέλει φυσικά παιχνίδια για να δειξει ότι ξέρει το τοπι  , όρεξη για ποδοσφαιρο .

Ο Αποστολόπουλος καλός και αυτός δυναμικός  απο αριστερα καλή σωματοδωμή   , σε μια φάση που ζορίστηκε έβγαλε την πάσα προς Μπετρά μπροστά και όχι πίσω και αυτό κάτι λέει σε παικτη αλλά του λείπουν παιχνίδια ,
  ΥΓ ο Αποστολόπουλος έκανε φοβερά παιχνίδια με τον Πλατανια  τα προηγούμενα χρόνια μακάρι να μας δειξει και εδώ. Ο χρόνος θα δειξει. Στην θέση του ειναι όμως ο πολύ καλός Ναδάλες

Την διαφορά για εμένα την έκανε...
 ο Καρανίκας έδωσε μεγάλη ταχύτητα και ποιοτητα  στην δεξιά πλευρα , με την ανοδο του με την καλή τεχνική του  τις μπουκες του τις τρίπλες που τόσο λειπουν απο την επίθεση απελευθερωνε παικτες ,  με αποτέλεσμα να  παιζαμε με περισσοτερους στην επιθεση... και πιστεύω ότι πρέπει να παίζει βασικός με διαφορα στην θεση του Μπουκουβάλα

. Παρόλο τα λάθη στην ροη των ματς και σε μερικά προσωπα που αργουν την αναπτυξη της ομάδας (αλλαξε τον Κοζω )
 αυτή η  εύρυθμη εικόνα της ομάδας είναι έργο του προπονητικού Τιμ και του Κ Πετράκη.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #241 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:27 »
Οτι θα φταναμε 5 σελιδες σχολιασμων για τον αγωνα με το Αιγιο, χωρις να εμφανιστει και ειναι σημαντικο αυτο κανεναs για να τρολλαρει εδω μεσα ενω με την Λειβαδεια φτασαμε τις 7 πραγματικα δε το περιμενα.... :P :P :P
Ένας ...Βούρμπιανης θες να πεις δεν τρόλαρε; Ή δεν στρέει αυτό;
Στρέει μαναχά το ...δενμεν άλλο τρολάρισμα α;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:32 »
Ένας ...Βούρμπιανης θες να πεις δεν τρόλαρε; Ή δεν στρέει αυτό;
Στρέει μαναχά το ...δενμεν άλλο τρολάρισμα α;

Δεν σε αντιλαμβανομαι...
Βοηθα λιγο ρε νεανια....
Αντε σε ενα χρονο θα μπορεις να ψηφιζεις κιολας...

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:36 »
Την διαφορά για εμένα την έκανε...
 ο Καρανίκας έδωσε μεγάλη ταχύτητα και ποιοτητα  στην δεξιά πλευρα , με την ανοδο του με την καλή τεχνική του  τις μπουκες του τις τρίπλες που τόσο λειπουν απο την επίθεση απελευθερωνε παικτες ,  με αποτέλεσμα να  παιζαμε με περισσοτερους στην επιθεση... και πιστεύω ότι πρέπει να παίζει βασικός με διαφορα στην θεση του Μπουκουβάλα

Γενικά σε όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες συμφωνώ, θα σταθώ μόνο εδώ λίγο όπου θα διαφωνήσω.
Ο Καρανίκας ως παίχτης είναι καλύτερος επιθετικά, ο Μπουκουβάλας αμυντικά.
Με το Αίγιο ΟΚ, ο Καρανίκας φάνηκε περισσότερο, όταν όμως παίζεις με ομάδες Α' Εθνικής χρειάζεσαι κυρίως αμυντική προσήλωση. Το λάθος δε συγχωρείται. Ο Μπουκουβάλας φέτος κάνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα και είναι απροσπέλαστος.
Σίγουρα όμως και ο πολύ θετικός Καρανίκας δικαιούται ευκαιριών όταν του ταιριάζει το παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #244 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:37 »
Μη με διακόπτεις χαμένε, στα χώνω αλλού.

Για τούτο δω έλεγα:

Η ομαδα ειναι χαλια  στο Α' μερος....
Που παει με 12-1 τελικες και 6-0 κορνερ....??
Που παει αυτη η ομαδα οταν ο αντιπαλος της εχει περασει 6-7 φορες την σεντρα του γηπεδου στα πρωτα 45...?
Συν το γεγονος οτι αλλαξε και το συστημα ο κοουτς και μας εχει μπερδεψει...!!!
Με το 4-4-2 παιζουμε με παικτες στην γραμμή ή οχι...Παιζουμε με εξτρεμ ή οχι...Παιζουμε με τρεις στην αμυνα και λιμπερο ή οχι...
Άλλα περιμενουμε εμεις οι οπαδοι σου...

Κάνας άλλος Βουρμπ θα τόχε γράψει, γράψε άκυρο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:40 »
Νεανια, ειδες το παιχνιδι καθολου χθες???
Οτι γραφω ειναι η απολυτη πραγματικοτητα του πρωτο ημιχρονιου...
Αντε εχω βαλει και λιγη σαλτσουλα, στις εκφρασεις θαυμασμου της αποδοσης της ομαδας.
Που ειναι το τρολαρισμα...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:41 »
https://www.transfermarkt.com/albert-bruce/profil/spieler/184904

Φον, ευχαριστώ για τα ποσταρίσματα που έκανες για να απαντήσεις την ερώτησή μου.
Μετά από τα βίντεο που είδα, πιστεύω ότι ο πρόεδρας μπορεί να αγοράσει τον albert-bruce κοψοχρονιά και θα είναι πολύ καλή μεταγραφή  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 12:42 »
Έγινε ένα παιχνίδι σήμερα.Πήραμε την νίκη.Σας έγραψα μια φορά να πούμε για το παιχνίδι σήμερα.Σας γράφει ο Λόκος δεύτερη φορά αναλυτικά.Μετά από λίγο το συνεχίζουμε.Ας μπει μια άνω τελεία πάνω σε αυτό το θέμα και ας πούμε τίποτα για μπαλίτσα.Πως μπορεί να το έζησε ο καθένας το ματς.Τι του έμεινε.Τι ξεχώρισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Οτιδήποτε.

...το λεπόν...

κι ας με συμπαθάει η ευγένειά σας...θα πει κι αφεντιάμ το μακρύ της και το κοντό της ...(για να κάνει και την καρδιά του φον)

το χθεσινό ήταν το φάρμακο για την προχθεσινή σκασίλα...

κατά τα άλλα, ήταν ένα πολύ ώραίο απόγευμα που το ψιλοδάγκωσα λιγουλάκι...
ήταν πολύ παλιά που παρακολουθούσα αγώνα στο Ζωσιμάδες από το κεντρικό διάζωμα...τότε να φανταστείτε είχε κόσμοοοο...
Εψές, κάθισα το λεπόν αναπαυτικά στο δερμάτινο...είχα ψιλοκουβεντούλα με τον παρατηρητή ΔΕΑΒ (τρομάρα του...) και με παλιό φίλο Αιγιώτη που ανακατεύεται στα διοικητικά πράματα του χθεσινού αντιπάλου...χειροκρότησε η αφεντιάμ την Ομαδάρα μας χειροκρότησε αυτός τη θκιά τ ... ανταλλάξαμε τις φιλοφρονήσεις μας...όμορφα πράματα...όπως αρμόζουν σε ένα ευρωπαϊκό σωματείο...ιβρωπαική ατμόσφαιρα ρε παιδάκι μ...

σε γενικές γραμμές...ήτο κι ο κόζμος λίγος...σα να πήγα σε θέατρο ένα πράμα...

Όλα καλά...συνήθλα...άντε τώρα να επιστρέφουμε στις συνήθειές μας...φέρτε μου Φαίακες ρεεεε....

ΥΓ. περί ΜΕΝ -ΔΕΝ και τα συνεποδέλοιπα....πως το τραγδάνε ωρέ τα πιτσιρίκια? ...έχω ζάλη ζάλη στο κεφάλι...έχω τρέλα.....κλπ, κλπ και για αυτό σ ακολουθώ... Ουδέν σχόλιον... ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 13:00 »
Παράθεση
https://www.transfermarkt.com/albert-bruce/profil/spieler/184904

ρε ωραιος ο bruce....μου αρεσε πολυ...24 χρονων βεβαια καπως μεγαλος μου φαινεται για ναρθει απο ομαδα της FL
το ωραιο ειναι οτι το 90% του παναιγειαλιου ηταν μαυριδεροι με μουσια....οποτε σε καθε φαση λεγαμε "ρε παλι ο bruce παντου ειναι ο παιχταρας" :)) :))

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #249 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 13:03 »
Η ομαδα ειναι χαλια  στο Α' μερος

Που παει με 12-1 τελικες και 6-0 κορνερ κλπ κλπ κλπ

Άμα λέω είσαι σκόκας...

Δηλαδή τρολάρισμα θα ήταν αν έγραφες:

Η ομαδα πάει πολύ καλά στο Α' μέρος.
Έχει ήδη 12-1 τελικες και 6-0 κορνερ!!!
Ο αντιπαλος της εχει περασει μόλις 6-7 φορες την σεντρα του γηπεδου στα πρωτα 45...?
Ο κοουτς αλλαξε και το συστημα ο κοουτς και του βγαίνει μια χαρά!!!
Αυτά περιμενουμε εμεις οι οπαδοι σου...

ΣΩΩΩΣΤΑ

ΧΟΥ ΡΑ, άι αργότερα περισσότερα.