Η ουσία ήταν ξεκάθαρη αν εσύ θέλεις να μεταφράσεις το βλακόμετρο (που-όντως-κακώς χρησιμοποίησα και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα) όπως σε βολεύει είναι θέμα δικό σου. Ωστόσο, όταν εσύ είσαι μες την τρελή χαρά, δέσμιος των επιθυμιών σου, συμπεριφέρεσαι αλαζονικά λόγω της υπερεκτίμησής σου-κοινώς είσαι τυφλωμένος απ' τα πάθη σου και δε βλέπεις μπροστά σου-εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο άλλος που κρατά και μια πισινή, για να μη πέσει απ' τα σύννεφα. Και όπως είναι γνωστό, απ' όσο πιο ψηλά πέφτεις τόσο το χειρότερο...Πόσο μάλλον όταν όλους όσους είναι δίπλα σου, τους θεωρείς και εχθρούς σου. Τώρα που κολλάνε τα συνθήματα μ' αυτό που είπα μόνο εσύ το ξέρεις...
Κάτσε να συγκεντρώσω τα επίθετα για να δούμε τελικά ποιος είναι ο τυφλωμένος...
"τρελός"(τρελή χαρά), "αλλαζόνας", "τυφλωμένος", "προβληματικός","εξαρτημένος"(δέσμιος επιθυμιών)
Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο φόρουμ έβγαλα τόσα κουσούρια? Επειδή αντέδρασα στο ατόπημα που ξεστόμισες το οποίο κατάλαβες και πήρες πίσω?
Κι αντί να μείνεις εκεί εξαπολύεις οχετό χαρακτηρισμών? για να βγεις από πάνω.
Εφόσον είναι βλάκες κατά την άποψή σου όσοι μέσα στο ενθουσιασμό τους γράφουν και κάποια υπερβολή (εν γνώση τους φυσικά),
κι αφου τα συνθήματα είναι μέρος της υπερβολής που εκφράζουμε λόγω της αγάπης για την ομάδα τότε είναι βλάκας και όποιος τα λέει?
Ε!!!Όχι βέβαια...
Δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε όταν γράφουμε, να ξέρω την άλλη φορά να γράφω ήπια, να συμβαδίσω και με τον πρόεδρο.
Δεν είναι ο ΠΑΣ για μεγάλα πράγματα μωρέ ε? λίγα και καλά που να τρέχουμε τώρα σε τελικούς ε?
Να μην πέσουμε κι από τα σύννεφα αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα...Ευτυχώς ήρθες εσύ να μας συνεφέρεις από την τρέλα και την αλλαζονία...
Πραγματικά έχει κουράσει αυτό το σκηνικό να κατηγορούμε αυτό που και οι ίδιοι κάνουμε και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα.
Όπως κι όταν κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε...
Εγώ λοιπόν θα σου επιστρέψω όλα τα επίθετα ακέραια (χρησιμοποείς β' πρόσωπο άρα δεν μιλάς γενικά),
με την ικανοποίηση ότι τουλάχιστον κατάλαβες την υπερβολή σου περί βλακόμετρων, έστω κι αν για αυτό με έλουσες άδικα με πλήθος άδικων και άτοπων χαρακτηρισμών.
Λυπάμαι που παρασύρομαι κι εγώ στο παιγνιδάκι της αντιπαλότητας με τους "αντικειμενικούς κριτές" που κρατάνε πισινές.
Τέλος και δεν θα επανέλθω για να μην κουράζω...