Αποστολέας Θέμα: 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 17915 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #125 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 00:47 »
Λοιπόν παλικάρι μου ayuto. Αυτός που τα βλέπει όλα ρόδινα και δεν κάνει ποτέ κριτική, είχε γράψει παραμονή του αγώνα της Τρίπολης ΠΡΙΝ τραυματιστεί ο Κόντε.

Το μοναδικό σημαντικό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η απουσία έτοιμων εναλλακτικών λύσεων στην κορυφή της επίθεσης.

Ένας άλλος έγραφε το ίδιο διάστημα
Λοιπον από τελευταια ενημερωση μου είναι ότι ο Πετράκης ενθουσιαστηκε με τον Τζοναθαν

Ένα μικρό παράδειγμα για το ποια είναι η διαφορά του να βλέπεις πριν γράψεις, με το να γράφεις χωρίς να έχεις δει. Και ποια είναι η διαφορά της ΕΓΚΑΙΡΗΣ κριτικής με τη μετά Χριστόν γκρίνια.
Ο μεν πρώτος, μετά τον τραυματισμό του Κόντε δεν βγήκε να κράξει γιατί δεν υπήρχε νόημα πλέον, δε βγήκε να αυτοδικαιωθεί, κατάλαβε τι έρχεται και στήριξε το παιδί που ανέλαβε το δύσκολο έργο της αντικατάστασης.
Ο δε άλλος, αφού ξέχασε τι μας είχε πει, κράζει τώρα τον πρώτο γιατί δήθεν ωραιοποιεί τα πράγματα και παραπληροφορεί.

Δεν θες να λάβεις υπόψιν τι λέω; Με γεια σου με χαρά σου!
Θες να πεις άλλες 100 φορές, σαν κολλημένο CD player, την άποψή σου για τον Γαρουφαλιά; Να τις κάνω κι εγώ quote να γίνουν 200.
Σταμάτα όμως επιτέλους τις συνεχόμενες προσωπικές αναφορές σε ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν κάνει το ίδιο. Νησάφι!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 01:26 »
Μπραβο εκατσες να ψαξεις προ δυων μηνων ενα ποσταρισμα μου, που μου το μετεφεραν που δεν ξερω αν ηταν αληθης η οχι...........Χαλαλι σου πρεπει να εφαγες αρκετη ωρα για να βρεις ενα κακο κειμενο

Αλλα να ξες κατι,και λαθος που ειναι,θα φαινονταν στις πρωτες αγωνιστικες και οχι απο τις προπονησεις!!!!!Οταν δεν αγωνιζεται ενας ποδοσφαιριστης σιγουρα κατι δεν θα αρεσε στον Πετρακη,δεν ηθελε μυαλο,απλα κοινη λογικη

Λοιπον μπορεις να κανεις το ρεπορταζ οπως γουσταρεις και να εχεις σαν κανονα τις προπονησεις,και εμενα αφησεμε να κριτικαρω την καθε επιλογη ποδοσφαιριστη και την καθε ποδοσφαιρικη τακτικη του προπονητη οταν παιζουνε αντιμετωποι με μια αλλη ομαδα και οχι οικογενειακο διτερμα

Και να λεω το ποσο αμπαλος ειναι ο Γαρουφαλιας που ειναι δικαιωμα μου αναφαιρετο,οπως επισης να αναφερω πως και κουτσος να επαιζε ο Λιλα και παλι καλυτερος του θα ητανε ,καθοσον δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 02:14 »
Τα επίσημα στατιστικά του ματς πάντως,  δίνουν τον Γαρουφαλια να έχει κάνει μόνο δύο λάθη.  Δεν έκανε βέβαια και κάτι καλό ανασταλτικα αλλά μόνο δύο λάθη.  Αυτό γι'αυτους που μιλάνε χωρίς στοιχεία. Εκτός κι αν κρατάνε δικά τους στατιστικά που δείχνουν αλλά. Εμπάθεια λέγεται αυτό και είμαι σίγουρος ότι επηρεάζει πολύ τον παίκτη. Ο δε μπάλα όρος Μπρούνο έκανε 7 στις δέκα φορές που ακούμπησε τη μπάλα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 08:04 »
Μισό λεπτό έκανα να το βρω παλικάρι μου. Όταν το είχες γράψει, ο Ροντρίγκες δεν είχε καν προπονηθεί με την ομάδα ακόμα. Κοιμόταν στο ξενοδοχείο. Για αυτό μου είχε μείνει πολύ έντονα στη μνήμη  η "πληροφορία" ως δείγμα παραπληροφόρησης κάποιου που ήταν μακριά από τα πράγματα (το οποίο δεν είναι φυσικά κατακριτέο).
Κακός είναι ο εγωισμός, η εμμονή και η ξεροκεφαλιά όμως. Ακόμα και τώρα δεν κατανοείς ότι στόχος αυτού που έγραψα δεν ήταν να κερδίσω το διαγωνισμό του ποιος τα λέει σωστότερα εδώ μέσα, αλλά το να δειξω πόσο έξω μπορούμε να πέσουμε όταν κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα. Όπως τότε σου μετέφερε κάποιος την αρβύλα για τον Ροντρίγκες, έτσι και τώρα  μπορεί να χαλιεσαι που παίζει ο Γιάκος γιατί δεν γνωρίζεις την κατάσταση ούτε του Μπετρά, ούτε του Ντόλοβατς. Ο Σολτάνι αναγκαστικά παίζει κάποια 30 λεπτα και τον βλέπεις.
Επομένως πριν πεις ότι κάποιοι τα βλέπουμε όλα ρόδινα και δεν κάνουμε ποτέ κριτική, ψάξε μήπως την έχουμε κάνει πολύ νωρίτερα με κόσμιο και ευγενικό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να παίρνουμε αργότερα με τη σειρά όλα τα topic του forum γράφοντας ξανά και ξανά τα ίδια. Υπάρχει κι άλλου τύπου κριτική πλην του συνεχούς κραξίματος.

Tsimedos ό,τι και να λένε τα στατιστικά, είναι δεδομένο ότι ο Γαρουφαλιάς στην Τούμπα ήταν ο χειρότερος παίχτης μας. Το είδαμε με τα μάτια μας και δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε.
Όπως δεδομένα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου με τον Πανιώνιο κι εκ των καλύτερων σε όλα τα υπόλοιπα που έπαιξε φέτος. Για αυτό έχει πάρει τη φανέλα από τον Ιούλιο σε επίσημα και προπονήσεις.
Όποιος δεν πάσχει από εμμονές δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Όποιος πάσχει, θα βγαίνει να μιλάει μόνο στις κακές εμφανίσεις και θα απαξιώνει τη δουλειά των προπονήσεων αφού δεν τον βολεύει η εξήγηση του γιατί παίζει.
Το αν μας αρέσει γενικά σαν παίχτης είναι μια διαφορετική συζήτηση που και πάλι όμως δεν πρέπει να παίζει ρόλο στο πώς κρίνουμε αυτό που βλέπουμε σε κάθε αγώνα. Ο χειρότερος παίχτης του κόσμου έχει δικαίωμα να βγει πολυτιμότερος ενός αγώνα αν το δείξει στο γήπεδο, όπως κι ο καλύτερος μπορεί να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 09:00 »
Δεν διαφωνώ Pasas με αυτό που γράφεις, νομίζω το έγραψα κιολας οτι δεν έκανε και κάτι ιδιαίτερο αμυντικά. Απλά το έγραψα για τις κατηγορίες που έφαγε "όλες οι πάσες του λάθος" και "ο καλύτερος παίκτης του παοκ". Μια κραυγαλέα λάθος πάσα έκανε στο κέντρο και βγήκαν αντεπίθεση. Ως εκει όμως. Απλά προψές δεν ήταν καλός και τέλος. Μήπως ήταν ο μόνος;

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 09:03 »
Ξεκολλάτε επιτέλους με τον πασα κ τι γράφει

Μπορεί ο ανθρωπος να είναι καργα ρομαντικός, γραφικός, αφελής κ να βλέπει μπλε ταυρουληδες να χορεύουν στα συννεφάκια πανω απ το πεακι φορωντας πετρακοχρωμες  κορδέλες

Οποιος δεν του αρέσει δεν τον διαβάζει κ τον αφήνει να γίνεται γραφικός υποστηρικτής του πετρακακισμου

Οποιος του αρέσει τον διαβάζει κ δίνει κάνα συμφωνώ, όπως κ στον καθένα αλλωστε

Εκτος αν πειράζει αυτο, που τότε είναι θέμα ψυχολόγου κ όχι του ΠΑΣ για να συζητειται εδώ μέσα

Ημαρτον δηλαδη με το θέμα

Έχεις άλλη γνώμη για το ποδοσφαιρικο τμήμα; γράψε την κ μιλα για αυτη, άσε τον πασα απ εξω, δεν μας νοιάζει αυτός αλλα ο ΠΑΣ

Ο,τι αλλο μοιαζει με αλυτα προσωπικά προβλήματα του καθενός που εκδηλωνονται μέσω καποιου πασα που παρακολουθεί προπονησεις 
 :-?
Κουραστκαμαν
 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 26 Σεπ 2017 09:07 από kyra frosyni »

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 09:49 »
Tελικά τι είδαμε από τον ΠΑΣ προχθές στην Τούμπα ;
Πως παίζει ο ΠΑΣ σε τελική ανάλυση ;
Ας μας δώσει την απάντηση ένας παοκτσής από το paokmania.gr, μιας κι εδώ μέσα αναλωνόμαστε σε οιμωγές εναντίον των Γαρουφαλιά/Κοζορώνη/Γιάκου/Λίλα/Πετράκη και σε εμφυλίους :

Παράθεση
από Παλαιολόγος » Κυρ Σεπ 24, 2017 6:09 pm
επισης δεν παιζει παθητικα ο πετρακης
δηλ βλεπεις πιεζει μπροστα στηνε στια του,ορθολογικα
συγκλινουν παιχτες για να πετυχουν εναν οι δυο τους να χασει την μπαλα
κρατα μετα κοντα τους μπροστινους και βγαζει αντεπιθεση
εκ των πραγματων παιζοντας με τον παοκ δυσκολα βγαζεις αντεπιθεση,εκανε μια αξιολογη,αντε δυο

μια φορα η αμυνα του ειναι εξαιρετικη,σαν την μεδουσα παιζει,οσο ανεβαινει η μπαλα τοσο μαζευονται και κλεινουν χωρους και τσουπ ξανα μπροστα να πιεζουν

αν ειχαμε προηγουμενες συνθεσεις το ματς θα ηταν ισοπαλια
σημερα ομως η ποιοτητα φανηκε καποιων παιχτων
αλλα φανηκε και η καταρρευση στην φυσικη κατασταησ καποιων(φυσιολογικα)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 10:10 »
Ρε συ Πάμπλο, πήρες μία ανάρτηση ενός μπαοκτσή και την έκανες ευαγγέλιο...να σου ανεβάσω εγώ 10 τέτοιες που υποτιμούν τον ΠΑΣ και το ποδόσφαιρο που έπαιξε...
Αυτές οι κριτικές έχουν πλάκα...έχει γεμίσει ο κόσμος προπονητές...
Αυτό το σύστημα Μέδουσα παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι κάπως καινούργιο...δεν το έχω ξανακούσει...ξέφυγε πολύ ο τύπος...
Την σοβαρή κριτική μου προσωπικά, θα την κάνω στο βατό πρόγραμμα του ΠΑΣ...με αντιπάλους ισάξιους...αν πάμε καλά τα Μπράβο θα πέσουν βροχή...αλλιώς θα βρέξει μπινελίκια...έτσι είναι...με τους ανώτερους αντιπάλους δείχνεις το μέταλλό σου και με τους μικρούς η ισάξιους την επιβολή σου σαν ανώτερης ομάδας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη!
Κοντός ψαλμός αλλελούια λοιπόν...
Από τη υγρή ΦΝ καλημέρα!
Κι αυτή η αηδία με τις φανέλες τι είναι πάλι; Να αλλάζεις χρώμα όταν φοράει ο αντίπαλός παρόμοιο το καταλαβαίνω...αλλά έτσι χωρίς λόγο...και μάλιστα το πιο άσχετο χρώμα...σε λίγο θα ξεχάσουμε το πραγματικό χρώμα της φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα...εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που αγνοώ….αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνα ας διαφωτίσει!

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 26 Σεπ 2017 10:18 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 10:16 »
Δεν είναι θέμα ευαγγελίου.Είναι ότι γράφει για μπαλίτσα.Γράφει κάτι για το ματς.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 10:22 »
Δεν είναι θέμα ευαγγελίου.Είναι ότι γράφει για μπαλίτσα.Γράφει κάτι για το ματς.
Εσένα ρε Φον σε λένε Πάμπλο?  :)) Τι απαντάς συνέχεια για πάρτι αλλονών?
Τις άλλες αναρτήσεις γιατί δεν τις λαμβάνεις υπ' όψη σου, από το ίδιο σάιτ?

Θα ξαναυποπτευθώ ότι μερικοί έχετε 2-3 νικνέιμς εδώ μέσα...θα κηρύξω το γκάλοπ άκυρο να ξες... :P :)) :)

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 26 Σεπ 2017 10:29 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 10:28 »
Γιατί μπορώ!!!
Γιατί πρέπει να λάβω και τους υπόλοιπους υπόψιν;Αν οι άλλοι είναι τενεκέδες γιατί θα πρέπει να τους λάβω υπόψιν;Αν ο άλλος δεν έχει κάτι να πει γιατί να τον λάβω υπόψιν;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 10:34 »
Ενώ ο τρόπος που γράφει ο συγκεκριμένος ντενεκές, που με το ζόρι βγάζεις νόημα τι γράφει είναι καλός ε? Επειδή γράφει αυτά που σου αρέσουν μάλλον...άστα ρε φον...έχουμε δύσκολο ματσάκι μεθαύριο, που πρέπει να δείξουμε τι γκατς έχουμε!

:pas:

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 10:38 »
Εγώ βγάζω κάποια άκρη.Δεν περιμένω τα παόκια να ξέρουν τον ΠΑΣ 100%.Δύσκολα θα δουν πολλά ματς του ΠΑΣ.Κρίνουν αυτό που είδαν σε ένα ματς.Μπορεί σωστά,μπορεί και λάθος.Ούτε περιμένω να βάλουν τον ΠΑΣ παραπάνω από την ομάδα τους.
Με βάση αυτά μπορώ να διαβάσω κάτι.
Όλα τα ματς δύσκολα είναι.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 11:18 »
....η πλάκα είναι ότι δεν ασχολήθηκα με το ματς,γιατί τσακωνόμουνα με τη γυναικα μου,κ σκέφτηκα "δε γαμιέται,θα μπω μετά στο καφενέ να πάρω χαμπάρι τι γίνηκε"....
τσ πτάνας το κάγκελο ,χωριανοί.....  :pashat:

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 12:05 »
Ρε συ Πάμπλο, πήρες μία ανάρτηση ενός μπαοκτσή και την έκανες ευαγγέλιο...να σου ανεβάσω εγώ 10 τέτοιες που υποτιμούν τον ΠΑΣ και το ποδόσφαιρο που έπαιξε...
Αυτές οι κριτικές έχουν πλάκα...έχει γεμίσει ο κόσμος προπονητές...
Αυτό το σύστημα Μέδουσα παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι κάπως καινούργιο...δεν το έχω ξανακούσει...ξέφυγε πολύ ο τύπος...
Την σοβαρή κριτική μου προσωπικά, θα την κάνω στο βατό πρόγραμμα του ΠΑΣ...με αντιπάλους ισάξιους...αν πάμε καλά τα Μπράβο θα πέσουν βροχή...αλλιώς θα βρέξει μπινελίκια...έτσι είναι...με τους ανώτερους αντιπάλους δείχνεις το μέταλλό σου και με τους μικρούς η ισάξιους την επιβολή σου σαν ανώτερης ομάδας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη!
Κοντός ψαλμός αλλελούια λοιπόν...
Από τη υγρή ΦΝ καλημέρα!
Κι αυτή η αηδία με τις φανέλες τι είναι πάλι; Να αλλάζεις χρώμα όταν φοράει ο αντίπαλός παρόμοιο το καταλαβαίνω...αλλά έτσι χωρίς λόγο...και μάλιστα το πιο άσχετο χρώμα...σε λίγο θα ξεχάσουμε το πραγματικό χρώμα της φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα...εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που αγνοώ….αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνα ας διαφωτίσει!

Δεν είχε καλή ενημέρωση το Παόκι. Αυτό που είδε δεν ήταν το σύστημα μέδουσα. Ήταν το σύστημα χταπόδι.  :P  :))  ;)

Να προσθέσω ότι περιμένω και εγώ να τελειώσει ο πρώτος γύρος να δούμε τι ψάρια πιάσαμε, αλλά θα ήθελα να το συνδυάσω και με την πορεία του Πανιωνίου...γιατί κάποιοι επικαλούνταν σε κάθε ματς την κόπωση από τας ΕυρώΠΑΣ.
Οπότε θα δούμε αν ο Πανιώνιος θα είναι αγωνιστικά τόσο χάλια όσο ο ΠΑΣ και σε ποια θέση θα τερματίσει....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 12:15 »
Ε, αφού σκοτώθκαμαν για μία ήττα ζντούμπα,
σημαίνει ότι οι προσδοκίες που έχουμε από την Ομάδα είναι βάσιμα υψηλές διότι η ίδια μας έδωσε αυτό το δικαίωμα με τις επιτυχίες και τις υπερβάσεις των τελευταίων χρόνων.
Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τους περισσότερους.

Ayuto φίλε, όταν η Ομάδα μας για 5 συναπτά έτη κοιτάει ψηλά, δουλεύει πάνω σε αυτό και τις περισσότερες φορές πετυχαίνει το στόχο της, έχουνε βάλει το λιθαράκι τους ΟΛΟΙ, ο καθένας από το πόστο του, από την κεφαλή της Ομάδας μέχρι και τον φροντιστή. Και στην συνεχόμενη αυτή προσπάθεια ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ "Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ" Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Δεν εστιάζω στον ayuto, εξάλλου το γνωρίζει ότι τον συμπαθώ.
Απεθύνομαι σε όλους μας, φευγάτοι ΠΑΣολέδες μου,
μια γροθιά χρειάζεται να γίνουμε όλοι μαζί, Ομάδα και κόσμος και τότε θα πετύχουμε απίθανα πράγματα, το πιστεύω ρε φίλε και το λέω.
Το δικαίωμα στην κακή εμφάνιση και στο λάθος το έχουν όλοι στην Ομάδα, το κέρδισαν με το σπαθί τους με τεράστιες προσπάθειες μέσα στις λάσπες μέχρι πρόσφατα.
Μην τους πυροβολούμε, να τους πιέσουμε για να γίνουν καλύτεροι ναι, αλλά όχι να τους θάβουμε.

Και όχι ρε ayuto, δεν θα ξανατσακωθώ μαζί σου, όσο κι αν με προκαλείς.  :P

Τις καλημέρες μου, ρε "χαμόρια"!  :)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 12:37 »
να σου ανεβάσω εγώ 10 τέτοιες που υποτιμούν τον ΠΑΣ και το ποδόσφαιρο που έπαιξε...

Από το pas.gr ;
Xαίρω πολύ ! Πιο αντιπας σάιτ δεν υπάρχει !!

Πίστεψε με , έχω κάνει έρευνα το τελευταίο 48ωρο. Κατά βάση, όλοι όσοι ξέρουν μπάλα συγκλίνουν στο εξής : Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ με μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστές, πολύ σφιχτός και οργανωμένος ο ΠΑΣ.

Για τις φανέλες πάντως συμφωνώ 100%. Δε μ' αρέσουν, τι λαχανί και μαλακίες...Σκετ' αηδία.
Εκεί να τα το δεχτώ, πάσχουμε !
Μια Βίκυ Καγιά θέλει !

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 12:45 »
"...μπορεις να κανεις το ρεπορταζ οπως γουσταρεις και να εχεις σαν κανονα τις προπονησεις (!!!), και εμενα αφησε με να κριτικαρω  ::)την καθε επιλογη ποδοσφαιριστη και την καθε ποδοσφαιρικη τακτικη του προπονητη οταν παιζουνε αντιμετωποι με μια αλλη ομαδα και οχι οικογενειακο διτερμα

Και να λεω το ποσο αμπαλος ειναι ο Γαρουφαλιας που ειναι δικαιωμα μου αναφαιρετο,οπως επισης να αναφερω πως και κουτσος να επαιζε ο Λιλα και παλι καλυτερος του θα ητανε ,καθοσον δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης
"

Από το λεξικό:
κριτική η [kritikí] Ο29 : 1. η τεκμηριωμένη κρίση που εκφέρεται ως αξιολόγηση ... 2. επισήμανση λαθών, αδυναμιών κτλ.
κριτικός -ή -ό [kritikós] Ε1 : 1. που είναι ικανός να κρίνει, που έχει αναπτυγμένη κρίση[/s]: Kριτική μνή μη, που στηρίζεται σε λογικούς συσχετισμούς.  (ως ουσ.)
ο κριτικός*.Σκέφτεται
[λόγ. < αρχ. κριτικός `ικανός να διακρίνει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 14:14 »
Από το pas.gr ;
Ούτε για αστείο...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 14:33 »
να σου ανεβάσω εγώ 10 τέτοιες που υποτιμούν τον ΠΑΣ και το ποδόσφαιρο που έπαιξε...

Από το pas.gr ;

Πίστεψε με , έχω κάνει έρευνα το τελευταίο 48ωρο. Κατά βάση, όλοι όσοι ξέρουν μπάλα συγκλίνουν στο εξής : Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ με μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστές, πολύ σφιχτός και οργανωμένος ο ΠΑΣ.

Για τις φανέλες πάντως συμφωνώ 100%. Δε μ' αρέσουν, τι λαχανί και μαλακίες...Σκετ' αηδία.
Εκεί να τα το δεχτώ, πάσχουμε !
Μια Βίκυ Καγιά θέλει !

Πάμπλο, μεγάλη πατάτα ξεστόμισες...για Blue Cabaleros σε κόβω, αν κρίνω από τη γενική σου παρουσία εδώ μέσα...
Έκοψε η κίνηση στο "άλλο" σάιτ και μαζευτήκαταν εδώ μέσα μπαγάσηδες... είναι βέβαιο "λιγο" Αντι-ΠΑΣ το ΠΑΣ.γκρ :P αλλά πολύ πιο πιασιάρικο...ε τι λες;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 14:44 »
Τζιμάκο δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή δεν είναι bv.Δεν είναι αυτό το θέμα.Ας είναι ότι θέλει.Την συγκεκριμένη φρασούλα δεν μπορώ να την δεχτώ για κανέναν λόγο.Ούτε για αστείο.

Εδώ μέσα γράφουμε από πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι υποβιβασμό από τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς.Με βάση ποια πλευρά να κρίνω το πόσο ΠΑΣ είναι αυτό το μέρος ή το οποιοδήποτε μέλος.
Είμαστε όλοι ΠΑΣ και ας τρωγόμαστε όλη μέρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 15:04 »
Πάμπλο, μεγάλη πατάτα ξεστόμισες...για Blue Cabaleros σε κόβω, αν κρίνω από τη γενική σου παρουσία εδώ μέσα...
Έκοψε η κίνηση στο "άλλο" σάιτ και μαζευτήκαταν εδώ μέσα μπαγάσηδες... είναι βέβαιο "λιγο" Αντι-ΠΑΣ το ΠΑΣ.γκρ :P αλλά πολύ πιο πιασιάρικο...ε τι λες;

Tι εστί blue cabaleros ; Tρώγεται ; Το δέχομαι ως κοπλιμέντο !
Εν προκειμένω : Σαφώς και δε διαθέτουμε πασόμετρο για να μετρήσουμε πόσο ΠΑΣ είναι ο καθείς, όμως οφείλουμε από τη μία ναι μεν να ασκούμε αντιπολίτευση επισημαίνοντας κινδύνους (σωστό σε βρίσκω ως προς αυτό), από την άλλη όμως να μην κινούμεθα στα όρια της συνεχούς κριτικής, διότι ενίοτε η γκρίνια προκαλεί περισσότερα προβλήματα , παρά βοηθά.
Εύχομαι κι ελπίζω μετά το βάζελο, ....καλύτερα από όλους.
Ειρήνη υμίν.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 15:10 »
Τζιμάκο δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή δεν είναι bv.Δεν είναι αυτό το θέμα.Ας είναι ότι θέλει.Την συγκεκριμένη φρασούλα δεν μπορώ να την δεχτώ για κανέναν λόγο.Ούτε για αστείο.

Εδώ μέσα γράφουμε από πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι υποβιβασμό από τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς.Με βάση ποια πλευρά να κρίνω το πόσο ΠΑΣ είναι αυτό το μέρος ή το οποιοδήποτε μέλος.
Είμαστε όλοι ΠΑΣ και ας τρωγόμαστε όλη μέρα.

Άειντε πάλι...φον όταν ξανασυναντηθούμε, να μου εξηγήσεις ιδιαιτέρως πώς λέγεται αυτός που πετάγεται, χωρίς να τον αφορούν οι διάλογοι.
Βεβαίως και δεν με ενδιαφέρει αν είναι BV...αυτό έλειπε...ΠΑΣ γιαννιώτης, αδερφός, για μένα, αλλά μη λέμε ότι θέμε...ΕΤΣΙ;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 15:12 »
Ο διάλογος ξεκίνησε από μένα βλέποντας μια φράση.Οπότε μάλλον εσύ πετάχτηκες.Επίσης η φράση σου θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση και ξέρεις σαν μοντ θα ήθελα να μην υπάρξει ένταση.Οπότε και σαν μοντ αλλά και σαν απλό μέλος ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.

Με το καλό να μας έρθεις να τα πούμε από κοντά.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τρι 26 Σεπ 2017 15:17 »
Πρώτη φορά γράφω τόοοοσα πολλά ποστάκια, εξ' αιτίας, άσε μην πω...
όχι ρε φον δεν πετάχτκα...κριτική στα λεγόμενα σύνταυρου έκανα...όχι στα δικά σου...και σταμάτα το αυτό...είναι κουραστικό!
Blue to the hair...