Αποστολέας Θέμα: 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 17929 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 01:07 »
Λοιπον προσωπικη(πρεπει να το λεω συνεχως γιατι μου το κανετε ζεπελιν) μου αποψη

Βελλιδης:Aψογος και πολυ καλος και ουδεμια ευθυνη φαιρνει στο γκολ
Μαυροπανος:Mισο λεπτο βγηκε εκτος αγωνιστικου χωρου και το καρφωσε ο Πριγιοβιτς.......Αψογος σε αλλο ενα ματς
Μιχαηλ:Το μοναδικο λαθος ειναι στην κεφαλια του Πριγιοβιτς,οταν βγηκε ο Μαυροπανος,τυχαινει ,εκατσε,συνεχιζουμε
Τζημοπουλος:Kερβερος
Καρανικας:Toν φοβομουνα,γιατι δεν φημιζεται για την αμυνα αλλα απεναντι στονν Βιερινια τα πηγε περιφημα
Μπουκουβαλας:Aρκετα καλος με Ματος,αλλα σε δυο φασεις που ηρθε απο την μερια του ο Βιερινια καπως τον εχασε,αλλα anyway τα πηγε πολυ καλα σημερα σχετικα
Γαρουφαλιας:Τα εχω πει..........Το παιδι σημερα αυτο ηταν καταστροφη!!!!!!!!!!!!Ανετα παιζει να εκανε πανω 5-6 παραλληλες μπαλιες παραλληλες λανθασμενες με αποτελεσμα να βγαινει σε κοντρα επιθεση ο ΠΑΟΚ,πλην ολα τα αλλα που ειδα!!!!!!!!!!!!το παλικαρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ!!!!!!!!!Σοβαρα δεν εχω ξαναδει τοσο αρνητικη παρουσια ποδοσφαιριστη μεσα σε τοσα λιγα λεπτα αγωνα...Αφου σε μια φαση νομιζα οτι τα εκανε επιτηδες.........Αμα τον βαθμολογουσα με βαση το 10 σημερα,θα επαιρνει -20 και λιγα λεω.......... Μπεριε  σορρυ καποτε την αδικη κριτικη μου
Λιλα:Πολυ καλος ανασταλτικα αλλα επιθετικα δεν βοηθησε καθολου
Κοζορωνης:Ολως τυχαιως σημερα ηταν απο τους λιγους μπροστα που ειχε ορεξη,αλλα δυστυχως ηταν πολυ μονος
Μπρουνο:Kουρασμενος.ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
ΓΙΑΚΟΣ:Ετεχε στα χαμενα αλλα να μου πεις πηρε καμια μπαλα μπροστα
Μανθατης:Oπως τα ελεγα οταν τον πρωτοπραμε....Καλος παιχτης αλλα κανει καταχρση της τριπλας.ε σημερα του γαμησε την μανα
Σολτανι:Δεν ακουστηκε καν

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 29 Σεπ 2017 09:44 από fon7 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 01:37 »
Φημες οτι η γκομενα του αyuto τον παρατησε για τον Γαρουφαλια, διαψευδονται ως ανακριβεις.
 Ρε Βαγγελη Μοντεζ... Τι θυμηθηκες τωρε ρε φιλε! Ειχε βαλει ο Περικλης σεντερ φορ τον Κουσα σ΄εκεινο το ματς!!!
Περα απ τον χαβαλε, πιστευω οτι καλα το προσεγγισε το ματς, ο Πετρακης . Πηγε για τον βαθμο,απενατι σε εναν καλυτερο αντιπαλο εκτος εδρας και πιστευω οτι αν κρατουσε το ματς στο μδεν μεχρι το 75, μετα θα εβαζε παλι Μανθατη,Σολτανι για να κλεψει το ματς. Δεν μας βγηκε ομως.
  Με πειραζει κι εμενα το γεγονος οτι σε πολλα ματς παιζουμε ταμπουρι, αλλα μηνξεχνατε και με ποιους παιζουμε μεχρι τωρα. Ολοι δυνατοι αντιπαλοι.
  Με λιγα λογια αν παμε στην Λαρισα η στον Απολλωνα και στον Πλατανια και παιξουμε ετσι... κραξτε ελευθερα, αλλα ολα τα ματς που παιξαΜΕ ΜΕΧΡι τωρα ηταν ντερμπι, οποτε... λιγο υπομονη.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 04:33 »
Είχαμε και δηλώσεις του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ κ. κιτσομπίλ εξ Αμερικής. Ο κ. κιτσομπίλ τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχουν ταραχθεί οι σχέσεις των δυο ομάδων (ουφ), παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο απευθύνετε στον κόσμο και δεν του αρέσουν οι άδειες κερκίδες  :))  :))  :))

Εγώ δεν θυμάμαι άλλο πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ ως αντίπαλος να κάνει δηλώσεις στα μικρόφωνα σε συν. τύπου εκτός έδρας. Να πει τί; ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν ταραχθεί;
 '' ξέρς ιβανάκου έχω ένα καλό αμυντικό τον θελ ου χουντρός τον θελ κι ου αγια σοφιάς αλλά ιγώ ξερς εσένα σκέπτομι." 
Τον πείραξε που ήταν άδεια η τούμπα, το δικό του το γήπεδο που είναι μισοάδειο δεν τον πειράζει; ο ΠΑΣ δεν απευθύνετε σε κόσμο; Που θα έπρεπε να είναι κεκλεισμένων των θυρών για 3 χρόνια τουλάχιστον και αυτοί  και οι ΠΟΚαχόντες με τα τόσα τσογλάνια που τις περιτριγυρίζουν που ζωγραφίζουν με αίμα τον τόπο όπως ο τελικός στον Βόλο κλπ κλπ.
Περιμένω Ιβάν ντράγκο στους Ζωσιμάδες στον επαναληπτικό να κάνει κι αυτός τις δηλώσεις του για τον ΠΑΣ και την ανωτερότητα του απέναντι στην δικιά του ομάδα και η κυρα γκρέις να του προσφέρει ένα ντιψί μπακλαβά για το καλωσόρισμα. Να φύγει και η υποχρέωση ρε αδερφέ. 

Η ομάδα θα ρολάρει χαλαρώστε. Θα έρθουν πίσω οι τραυματίες, θα απελευθερωθούν ΜρούνοΓιακομανθάτες θα γιομίζουμε την πρασινάδα το πρόγραμμα απ δω και κάτω είναι λουκούμι. (για πεθαμένους δεν μιλάμε γιατί έχουμε θέμα  :stop: ξου ξου ξου) Μέσα στην ατυχία των τραυματισμών, την έλλειψη (κακός) άλλου καθαρού επιθετικού καταφέραμε να είμαστε αξιοπρεπείς μέχρι εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι και τύχη, όπως έγραψε και ένας πιο πάνω πέρσι ήμασταν χειρότεροι από σήμερα στην τούμπα αλλά πήραμε το διπλό. Είμαστε μνημονιακή ΠΑΕ όπως καλά έγραψε ένας φίλος, λαός και κολωνάκι σε σχέση με τον άλλο.Ο ντράγκο έχει ρίξει ένα σορό φράγκα μεταγραφές παίχτες κλπ αλλά ΟΜΑΔΑ ακόμα δεν μπορεί να φτιάξει.

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 09:25 »
Δεν παίξαμε καλά. Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Απλά τα πράγματα!

Παίξαμε μέτρια. Δεν παίζαμε με καλύτερη ομάδα(καλύτερες μονάδες ναι). Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά στο ποδόσφαιρο η δικαιοσύνη είναι τυφλή.

Υ.Γ. Αυτός ο Λουτσέσκου είναι μεγάλο κωλοπαιδάκι....κάθε φορά που κάνει δηλώσεις το επιβεβαιώνει.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 09:40 »
Αυτό που θα ηθελα ειναι μια φορά να μπούμε επιθετικά, να τους αιφνιδιάσουμε.
Ετσι για να πουμε οτι ειδαμε κατι διαφορετικό ρε παιδί μου.
Ολο άμυνα, άμυνα, άμυνα και τσουκου τσουκου τι να δει ο άλλος....

Για να δουμε, τωρα που  μας εφυγε η Κούλα τοσους βαθμούς, θα το τολμήσει ο κοουτς στο επόμενο ;  :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 10:13 »
Η ήττα μας αποσυντονίζει και μας προκαλεί σύγχυση... εννοώ τους οπαδούς.
Ευτυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με τους παίκτες και τον προπονητή.

Οι παίκτες μας έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες και υπό την καθοδήγηση του Πετράκη γίνονται Ομάδα,
που καταφέρνει να κατακτά τα αυτονόητα και να φτάνει και λίγο παραπάνω από το προσδώκιμο.
Είναι μια συνταγή που εξυπηρετεί τον χβ, γιατί έτσι μπορεί να ανταπεξέρχεται στα έξοδα,
με το λιγότερο δυνατό κόστος όσον αφορά τις τρέχουσες υποχρεώσεις,
έχοντας την ομάδα στη supeleague και έτσι να λειτουργεί ομαλά η επιχείρηση.
Σε αυτό το πλαίσιο για τους άμεσα εμπλεκόμενους (διοίκηση, παίκτες προπονητής)
οι θέσεις 5-10 είναι ένας ρεαλιστικός και ικανοποιητικός στόχος.
Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο και για τους οπαδούς που οι βλέψεις και το όραμα τους απέχουν κατά πολύ.

Κάπου όμως πιάσαμε τα άκρα και οι δυο πλευρές.
Υψηλές απαιτήσεις οι μεν χαμηλές προσδοκίες οι δε.
Στο σημείο αυτό χρειάζεται να αποβάλλουμε τα κομπλεξ μας που δικαιολογημένα έχουν δημιουργηθεί μετά από τόσα χρόνια χωρίς διάκριση
αλλά και η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι ο ΠΑΣ είναι ένα σωματείο με ευρεία αποδοχή
και μπορεί να επενδύσει πολύ παραπάνω από τα λίγα και καλά.
Είναι δύσκολη η προσέγγιση γιατί θεωρητικά οι 6 βαθμοί είναι επιτυχία σε ένα δύσκολο πρόγραμμα για τη μια πλευρά,
όμως με ένα πιο προσεκτικό μεταγραφικό σχεδιασμό οι 6 βαθμοί θα μπορούσαν να είναι 12, ο αντίλογος για την άλλη.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα του χάσματος που υπάρχει.

Το ποδόσφαιρο είναι για να ψυχαγωγούμαστε και όχι για να σκάμε.
Συνεχίζουμε γιατί έχουμε σημαντικό ματς με βάζελο την επόμενη αγωνιστική.
Αν μη τι άλλο ανεξαρτήτως μεγέθους οράματος που έχει ο καθένας, κινούμαστε στην 1η 6άδα της βαθμολογίας με δύσκολο πρόγραμμα από την αρχή του πρωταθλήματος.
Όπως είπα και πιο πάνω ίσως δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, γι' αυτό θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 11:00 »
Καλημέρα.

Απλά πραγματάκια:
GIWRGIS: Αγωνιστήκαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο εμφανώς ανώτερο, το παλέψαμε και κάναμε μια αξιοπρεπή ήττα, εντός προγράμματος.
Δεν ήρθε η καταστροφή από μια κακή επιθετικά (όχι αμυντικά) εμφάνιση, ούτε από την ήττα.

Η ομάδα, δηλαδή ο Πετράκης, το προπονητικό τημ και οι παίκτες έχουν ανεβάσει τον πήχη και οι οπαδοί έχουν απαιτήσεις για καλύτερες εμφανίσεις πρωτίστως και για αποτελέσματα δευτερευόντως.
Όταν αυτές δεν έρχονται, ειδικά από ήττες σε έδρες των τριών ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα, δεν θεωρώ ότι δικαιολογούνται τόσο έντονες διαμαρτυρίες.
Όλοι στενοχωριόμαστε, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.
Χάσαμε 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεχόμενοι ένα γκολ σε φάση που έλειπε ο στυλοβάτης της άμυνάς μας.

Αυτό, ΚΑΙ
"Ο καλύτερος τρόπος
να καταλάβεις τους ανθρώπους
είναι να τους αφήσεις να εκτεθούν"

(by Midnight)

Υ.Γ. Όχι, δεν είναι ψιχάλες αυτά...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 11:08 »
Ηταν ενα ματς που πηραμε οτι αξιζαμε πραγματικα..
Το απολυτο τιποτα.
Η ομαδα ηταν καλη στο αμυντικο κομματι και απο μετρια ως κακη απο το κεντρο και μπροστα.
Οποτε αργα ή γρηγορα θα ερχοταν το γκολ.
Ο παοκ  ομαδα με ποιοτικες ομαδες, αλλα οχι ομαδα και με τρεξιματα ως το 60-65 περιπου.
Απο εκει κ μετα δεν μπορουσε να τραβηξει.
Ελπιζω να γινεται μαθημα τοσο στον κοουτς οσο και στους παικτες το χθεσινο ματς και να προσεγγισουν τετοιου ειδους παιχνιδια διαφορετικα την επομενη φορα.
Συνεχιζουμε, χασαμε ενα παιχνιδι που οι πιθανοτητες δε ηταν με το μερος μας.
Δεν ανησυχω την δεδομενη στιγμη για την ομαδα.
Οδηγος για το που θα φτασουμε φετος τα παιχνιδια με ομαδες του ιδιου βεληνεκους ή κατωτερες απο μας και πως θα καταφερουμε να ανοιξουμε κλειστες αμυνες.
Οποτε σε 2-3 αγωνιστικες που στρωνει το προγραμμα, αναμενουμε τα σπουδαια.

ΥΓ. Στο αγωνα με τον Πανιωνιο μιλησα για μιζερους και εμπαθεις και πεσατε να με φατε ορισμενοι.
Μεχρι και για διαδικτυακο bullying κατηγορηθηκα.
Αναρωτιεμαι αν αυτο που γινεται απο χθες ειναι κατι αναλογο ή εγω βλεπω φαντασματα.
Καλα να κριτικαρουμε τον αλλον οταν εκφραζεται "ακομψα" αλλα να παμε και να κανουμε τα ιδια και χειροτερα μεσα σε μια βδομαδα μαλλον η μνημη μας και η κριση μας εχει καποιο θεμα...
Θα εχουμε ενδιαφερουσα σεζον...Που να στραβωσει κανενα παιχνιδι χοντρα για την ομαδα και θα δουμε ζωγραφιες εδω μεσα...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 11:48 »
Κάποιος ....  γελοίος κάποτε είχε πει : μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 11:58 »
Mπαίνω μέσα πριν από λίγο και πραγματικά ...μένω μαλάκας, από όλη αυτή τη γκρίνια και τη μίρλα ! Του πούστη ! Άλλα ήθελα κι άλλα θα γράψω.

Παίζω έχοντας πολλούς τραυματίες, με την πιο ποιοτική ίσως ομάδα του πρωταθλήματος σε επίπεδο ρόστερ,  με μέσες αμοιβές 10πλάσιες, εκτός έδρας, με τον αντίπαλο να καίγεται για τη νίκη μιας κι έχει μείνει πίσω, μετά το 1-0 στο 55' - που το φαγα με το βασικό σέντερ μπακ έξω -  αντί να σκορπίσω πρακτικά μέχρι το τέλος δεν απειλούμαι και μάλιστα πιέζω για την ισοφάριση.
Και μπαίνω μέσα σήμερα το πρωί και βλέπω κατάρες και μοιρολόια ! Τι να πει κι η ΑΕΛ δηλαδή ;

Έχω εγώ Ρέι ; έχω Ζαπράνο ; έχω Τσίμιροτ ; έχω Πρίγιοβιτς ;
Δεν έχει αντίπαλο όταν αγωνίζεται ο ΠΑΣ ; Μόνος του παίζει ;
Άμα έχανα έτσι παίζοντας με την Κέρκυρα να το καταλάβω, αλλά και τώρα μιζέρια ;

Αίσχος !
Άμα είναι να βλέπουμε συνεχώς τέτοιες θέσεις κι απόψεις, να αυτοδιαγραφούμε μια και καλή από αυτόν τον κακομοίρικο χώρο !

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 12:08 »
Εγω θελω να μου εξηγησει καποιος που μπορει να ξερει κατι παραπανω γιατι η ομαδα δεν ειναι σε θεση να αγωνιστει με τα 2 ακολουθα σχηματα και πρεπει σωνει και καλα να παιζει μονιμως 5-3-2

Τερματοφύλακας

Παίκτης 2

Παίκτης 3

Παίκτης 4

Παίκτης 5

Παίκτης 6

Παίκτης 7

Παίκτης 8

Παίκτης 9

Παίκτης 10

Παίκτης 11

Τερματοφύλακας

Παίκτης 2

Παίκτης 3

Παίκτης 4

Παίκτης 5

Παίκτης 6

Παίκτης 7

Παίκτης 8

Παίκτης 9

Παίκτης 10

Παίκτης 11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 12:15 »
Εφετος φυγαμε με ηττα απο την Τουμπα αλλα παιξαμε καλυτερα απο περυσι

H πιο μεγάλη αλήθεια.
Ακόμα όμως και το γενικά εχθρικό προς τον ΠΑΣ contra.gr, διαβάζεται ως φιλικότατο μέσο ,ως βάλσαμο, σε σχέση με το δηλητήριο που χύνεται εδώ μέσα :
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/5hagonistiki/contra-live-gia-to-paok-pas-giannina.4860697.html
Παράθεση
Ο "Πρίγιο" κάνει του... κεφαλιού του και ο ΠΑΟΚ έπιασε κορυφή!
ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 24 ΣΕΠ. 2017 17:55
Ο ΠΑΟΚ με γκολ, ποιανού άλλου; Του Πρίγιοβιτς με κεφαλιά στο 55' επικράτησε του σκληροτράχηλου ΠΑΣ με 1-0 στην άδεια Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου παρέμεινε αήττητη με το απόλυτο των τριών νικών στην έδρα της.

Όσο υπάρχει Πρίγιοβιτς στην... αεροπορία του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι πάντα απειλητική. Όπως συνέβη και στο ματς της Τούμπας κόντρα στον μάχιμο ΠΑΣ του οποίου η εστία παραβιάστηκε τελικά μόνο από το "θαυματουργό" κεφάλι του Σέρβου στράικερ στο 55' που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΣ βάζει πάντα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, σε σημείο να τον... εκνευρίζει για να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά δημιουργηθούν. Στο κυριακάτικο (24/9) όμως παιχνίδι στην άδεια Τούμπα η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν πιο ώριμη από ποτέ κι έκανε αυτά που χρειάστηκε για να πάρει ένα κρίσιμο "τρίποντο" απέναντι σε ένα σύνολο εξαιρετικά στημένο και δυσκατάβλητο για να του κάνεις τη ζημιά.
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ

Είναι ξεκάθαρο πως στον ΠΑΟΚ ακόμη... ψάχνονται να βρεθούν μεταξύ τους, ειδικά στην επίθεση. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν τρομερή διάθεση να βγάλουν ομαδικές ενέργειες, όπως αυτή στο 12' που ο Ελ Καντουρί με τον Πέλκα και τον Πρίγιοβιτς έκρυψαν τη μπάλα, αλλά ο Μαροκινός δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που με τον Μαουρίτσιο πίσω τους και το "μηχανάκι" Τσίμιροτ να... κόβει νιώθουν την ασφάλεια να δουλέψουν ελεύθερα, βγάζοντας "ομορφιές" στο γήπεδο.

Ξεκάθαρα πάντως η επίθεση του ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο για να ρολάρει καθότι τα γκολ έρχονται μόνο από ψηλό παιχνίδι και μόνο από το κεφάλι του Πρίγιοβιτς.
Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΡΑΜΜΗ... ΜΑΖΙΝΟ

Ο ΠΑΣ πήρε βαθμό από την ΑΕΚ και δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, χωρίς να ευδοκιμήσει να πάρει κάτι. Ο Πετράκης έχει πετύχει η ομάδα του να μην στήνει... πούλμαν μπροστά από την εστία του Βελλίδη, αλλά να λειτουργεί σωστά αμυντικά και να χτυπάει στην κόντρα. Αυτό με τον ΠΑΟΚ δεν βγήκε στην Τούμπα, σίγουρα όμως στη συνέχεια η ομάδα των Ιωαννίνων  με τέτοιες εμφανίσεις θα δυσκολέψει όλους τους μεγάλους του πρωταθλήματος.

Αίσχος και πάλι αίσχος.
Ντροπή και πάλι ντροπή.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 12:29 »
Εγω θελω να μου εξηγησει καποιος που μπορει να ξερει κατι παραπανω γιατι η ομαδα δεν ειναι σε θεση να αγωνιστει με τα 2 ακολουθα σχηματα και πρεπει σωνει και καλα να παιζει μονιμως 5-3-2

Τη λες στον Πετράκη τώρα ;
Η προφανής απάντηση είναι γιατί έτσι κρίνει ο προπονητής.

Άμα είναι να τον ξεπαστρέψουμε κι αυτόν να πάρουμε κανά Βεργέτη ή κανάν Ελευθερόπουλο που έχουν άλλες οπτικές και τώρα τελευταία μάλιστα μείναν και λέφτεροι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #88 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 12:32 »
Παράθεση
το σαιτ αυτο δεν εχει φτιαχτει μονο για δημοσιες σχεσεις και να λεμε τα τι ωραια περναμε,αλλα και για πραγματα ωστε να δουμε τον ΠΑΣ δυνατο χρονο με τον χρονο και για να λεμε τις στρεβλψσεις και τις αδυναμιες που εχουμε
Το σάιτ δημιουργήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο δίκτυο για τον ΠΑΣ μας.
Δημιουργήθηκε για να μαθαίνουμε νέα και να αποκτήσει ο κόσμος του ΠΑΣ φωνή.

Δημιουργήθηκε ώστε να δούμε τον ΠΑΣ δυνατό χρόνο με τον χρόνο, ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ για τις αδυναμίες και τις στρεβλώσεις.
ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ, πράγμα που προϋποθέτει ό,τι μπαίνουμε σ αυτή τη διαδικασία, με τη σκέψη και την αποδοχή ό,τι μπορεί η άποψη του άλλου να είναι η σωστή και όχι η δική μας.

Δημιουργήθηκε αυτό το σάιτ, ώστε μέσα από τη ΣΥΝΘΕΣΗ απόψεων να συμβάλει στο δυνάμωμα της Ομάδας μας.
Από τη σύνθεση και όχι από την αποσύνθεση.
Από τη συζήτηση και όχι από τους αλλαλαγμούς και τις κορώνες.
Γι' αυτό και υπάρχει λόγος και αντίλογος ...μακριά από μας τα πρόβατα και οι ποιμένες.

Δημιουργήθηκε αυτό το σάιτ, για να φέρει κοντά τους όπου γη, ΠΑΣολέδες.
Να τους φέρει κοντά, όχι να σπείρει διχόνοιες.
Δεν ήμασταν ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουμε της φράξιας "Διαίρει και βασίλευε", αυτά είναι για τους άλλους.

Αυτά τα ολίγα κι όποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε.

Για το παιχνίδι αργότερα, Πάντως εμένα όλως περιέργως απ' όσο βλέπω, μ άρεσε η λογική που αντιμετωπίσαμε το ματσάκιον.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 13:00 »
Εμένα πάντως η αίσθηση που μου έμεινε ήταν, πως αν δεν έβγαινε ο Μαυροπάνος δύο λεπτά από το παιχνίδι, θα το είχαμε κερδίσει, αλλά κάτι συνέβη όπως έιπε και μια ψυχή πριν το μάτς, και χάσαμε. Στη μόνη φάση που ο κοτσίδας έμεινε μόνος. Και ήταν νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. 10 λεπτά χρειαζόμασταν ακόμα για να βγει το σχέδιο.

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 13:57 »
Παίζουμε 5-3-2 γιατί έτσι γουστάρουμε.
Γιατί γουστάρουμε να τους σπάμε τα νεύρα και να μην μπορούν να μας κερδίσουν.
Γιατί γουστάρουμε να χάνουμε 1 ματς στα 5 όταν παίζουμε με 10 σε θέση άμυνας.
Γιατί γουστάρουμε να τους βγαίνει η Παναγία να βάλουν 1 γκολ και μετά να κάνουν καθυστερήσεις και να τρέμει το φυλλοκάρδι τους.
Γιατί γουστάρουμε τακτική.
Γιατί γουστάρουμε Ιταλία και Γιούβε.

Υ.Γ. όταν μια ομάδα με μπατζετ 2-3 μύρια παίζει με μια που έχει μπάτζετ 20-25 μύρια και ακούω να λέμε "φέρε 1-2-3 παιχταράδες να τους ***ισουμε" είναι γελοίο. Δηλαδής αν το μπάτζετ μας πάει στα 3,5 άντε στα 4 θα είμαστε σε θέση να χτυπάμε στα ίσια ομάδες των 20-25 στην έδρα τους?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 14:05 »
Kαλά που υπάρχουν και τα σάιτ αντιπάλων ομάδων π.χ paokmania.gr, όπου μπαίνεις και διαβάζεις και κανά καλό λόγο για τον ΠΑΣ. Γιατί εδώ μέσα θα μας χτπήσ κανά εγκεφαλικό σε λίγο, με τα σχόλια-αυτογκόλ, που στάζουν φαρμάκι.
Γκάις χαλαρώστε λίγο.
Το Μάη του 2019 που θα φτάσουμε τελικό CL, να είστε ευχαριστημένοι με το 1-0 και να μη διαμαρτύρεστε για το αντιποδόσφαιρο που θα χει φέρει το κατσαρόλι.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 14:43 »
Να πω και εγώ τις διαφωνίες μου σε σχέση με 2-3 πράγματα που διάβασα.
Άρεσε λέει στο Σελλό το ότι ο Πετράκης δοκίμασε νέα πράγματα. οκ να τα δοκιμάσει, αλλά στην προπόνηση τα έχει δουλέψει; Γιατί από ότι φάνηκε στο γήπεδο η απάντηση είναι μάλλον όχι. Ότι υπήρχε στον πάγκο από μεσοεπιθετικό το ρίξαμε στη θέση των μεσοαμυντικών και περιμέναμε να δούμε τι θα βγάλει το πείραμα....και αυτό που βγήκε δεν περιγράφεται. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν είδαμε μπάλα από τον ΠΑΣ αλλά ούτε και από τον ΠΑΟΚ για να μην αδικούμε μόνο τους δικούς μας. Είδαμε και γαμώ τα κλωτσοσκούφια. Χειρότερα από πρωτάθλημα Γ΄εθνικής.
Κάπου αλλού μας διάβασε λέει ο Ρουμάνος....ο Λουτσέσκου (που τον είχα για καλό προπονητή) και πάει και βγάζει τον Πέλκα που ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του και φαινόταν ότι ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να μας το παστελώσει.....
Άλλο κουλό που διάβασα (και σε σαιτ) ότι ο Βελλίδης έκανε λέει μεγάλη εμφάνιση και συγκράτησε το σκορ.... :-? Εκτός από την κόντρα που έβγαλε, ποια άλλη επέμβαση έκανε; Άμα ξαναδείτε το βίντεο οι πιο πολλές επεμβάσεις του είναι αστείες...και γενικότερα είναι πολύ ασταθής. Άμα η άμυνα φέτος δεν ήταν συμπαγής, το κοντέρ θα είχε γράψει πολλά....Περιμένω Περιστερίδη να αναλάβει τα γκολποστ....
Καλά για το Γαρουφαλιά δεν το συζητάμε.... Ήταν ο καλύτερος πασέρ του ΠΑΟΚ....και ο Μανθάτης χτες τραγικός....αλλού για αλλού....
Κατά τα άλλα ο ΠΑΣ έχει τεράστιο πρόβλημα δημιουργίας που ελπίζω αυτό να τελείωσε αυτή την αγωνιστική. Αλλά ρε φίλε δεν είναι δυνατόν το πρόβλημα να έχει επισημανθεί και εσύ να μη κάνεις κάτι να το αλλάξεις...ακόμα και η τελευταία ομάδα της Γ' εθνικής θα έκανε έστω 2 ευκαιρίες απέναντι σε αυτό τον ΠΑΟΚ. Ειδικά του Β΄ημιχρόνου.
Γιατί και ο ΠΑΟΚ, παρά τα συμβόλαια που έχει, προσωπικά δεν μου εμπνέει τρόμο....έχει και αυτός χτυπητές αδυναμίες και ελλείψεις. Ποιο να φοβηθώ; Το Λέοβατς; Τον Μακ; ή το Βιειρίνια που παίζουν σαν συνταξιούχοι;
Για να μη τα ρίχνω όμως όλα στον Πετράκη, να πω στο Τζημόπουλο και το Μιχαήλ, ότι δεν είναι δυνατόν να αφήνουν το Μαυροπάνο να βγάζει βαθιές μπαλιές επιχειρώντας να βρει επιθετικό. Δε χαλάνε μόνο την εικόνα του μικρού (που κατά τα άλλα είναι κέρβερος στα αμυντικά του καθήκοντα) αλλά εκτίθενται και οι ίδιοι.
Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι αν δεν ήταν έξω ο Μαυροπάνος, ο Πρίγιοβιτς δε θα το έβαζε το γκολάκι και θα φεύγαμε με το Χ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 14:53 »
Σωστα τα λες αλλα χτες δεν επρεπε να φυγουμε με το Χ και ειδικα 0-0(αν σκοραραμε να το δεχτω)
Υπαρχει θεος που βλεπει και λεει βαλτε μυαλο και παιξτε μπαλα στα επομενα παιχνιδια,αρκετα με το κλωτσοσκουφι
Μετα τη λεωφορο εχουμε 8 υποτιθεμενα βατα ματς(5 στο ζωσιμαδες) μεχρι να παιξουμε με οσφπ και να κλεισει ο γυρος
Εκει θελω να δω τι θα κανουμε και αν ειμαστε σε θεση να εκμεταλλευτουμε την εδρα και να κανουμε 6 νικες στα 8 ματς
Σωστο ή λαθος τετοιες προσδοκιες εχουν δημιουργηθει μεχρι στιγμης
Καθαριζουμε τους παντες εδω και χτυπαμε ξανα ευρωπη

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:08 »
Δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...
Αν δε καταλαβα κατι εγω καλα, ας με διορθωσετε..
Πως γινεται ρε παιδια να κριτικαρουμε το χαλι της ομαδας μας, τους παικτες που την αποτελουν, την τακτικη που παιζουμε, τον προπονητη που κοουτσαρει...τρεμοντας τον καθε παοκ αλλα απο την αλλη να εχουν δημιουργηθει προσδοκιες για 6 νικες στα επομενα 8 ματς μετα την Λεωφορο...
Κατι εγω δε καταλαβαινω, καπου εγω ειμαι σε συγχυση ή κατι αλλο συμβαινει?
Food for thought or time for explanations....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:12 »
Pablo, χαλάρωσε κι εσύ λίγο...δεν κάνεις τπτ άλλο παρά να τη λες σε όσους τολμούν και έχουν αντίθετη γνώμη από τη δική σου.
Κανένα σχόλιο δεν στάζει φαρμάκι. Υπάρχουν σχόλια δηκτικά έως πολύ επικριτικά...και καλά κάνουν.
Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπω, οπότε θα την πω την "κακιά" την κουβέντα...

Όταν παίζουμε καλά, κάνουμε καλά σχόλια, όταν δεν...κακά σχόλια.
Κάθε παιχνίδι, πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και να κάνουμε την κριτική μας...
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:15 »
born_in_drakolimni όταν είπα Χ φυσικά και εννοούσα 0-0, γιατί το να βάλουμε γκολ....ούτε με αίτηση...
Συμφωνώ μαζί σου για τα επόμενα ματς, αλλά γιατί λες μετά τη Λεωφόρο; Έχουμε τόσα χρόνια που λέμε πάμε να πηδήξουμε τις βαζέλες και πάντα κάτι γίνεται και στην καλύτερη περίπτωση παίρνουμε ισοπαλία. Εν τω μεταξύ η "εποχή Αλαφούζου" είναι η πιο τραγική περίοδος του ΠΑΟ, τον έχουν κερδίσει οι πάντες μέσα-έξω εκτός από εμάς.....
Θέλω να πιστεύω ότι οι δικοί μας θα τα δώσουν όλα για το διπλό στη Λεωφόρο, γιατί εκτός του ότι οι πράσινοι βρίσκονται στη χειρότερη στιγμή τους, μπορεί να μην έχεις και άλλη ευκαιρία να παίξεις αντίπαλος μαζί τους, γιατί η διάλυση απ' ότι φαίνεται είναι κοντά  B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:18 »
Δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...
Αν δε καταλαβα κατι εγω καλα, ας με διορθωσετε..
Πως γινεται ρε παιδια να κριτικαρουμε το χαλι της ομαδας μας, τους παικτες που την αποτελουν, την τακτικη που παιζουμε, τον προπονητη που κοουτσαρει...τρεμοντας τον καθε παοκ αλλα απο την αλλη να εχουν δημιουργηθει προσδοκιες για 6 νικες στα επομενα 8 ματς μετα την Λεωφορο...
Κατι εγω δε καταλαβαινω, καπου εγω ειμαι σε συγχυση ή κατι αλλο συμβαινει?
Food for thought or time for explanations....

Κριτικάρουμε γιατί πιστεύουμε ότι οι ομάδα έχει δυνατότητες που δεν μπορεί να τις δείξει με το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:37 »
Δεν ειμαι παλαβος να κατσω να υπολογισω απο πριν οτι παμε για νικη στη λεωφορο
Αλλο αν θα γινει που δεν το βλεπω αν κατεβουμε μπερδεμενοι οπως χτες
Χαμενο το θεωρω οπως και το χτεσινο πριν γινει, απλα περιμενω να συναντησει αντισταση ο αντιπαλος
Και να μην λεω στο τελος εχασα με το τιμητικο 1-0 εχοντας κατοχη 25% και 1 τελικη στο τερμα

Το ματς αυτο ειναι 3 φορες πιο δυσκολο απο το χτεσινο
Ειδικα αν ειναι η τελευταια απελπιδα προσπαθεια μιας τελειωμενης ομαδας μεσα στην εδρα της
Στη λεωφορο δεν τον εχει κερδισει κανεις, στα αγρινια και τις κερκυρες πανε και χανουνε
Το αγρινιο μιας και το ανεφερα κενταει μεσοεπιθετικα εχοντας ξενους κυριως στην συνθεση του

Αν τα καταφερουμε εμεις στη λεωφορο μαγκια μας και μετα παμε οντως για το 6 στα 8

Αν δεν υπηρχε το ματς με την αεκ στο ζωσιμαδες η ομαδα δεν θα διεφερε σχεδον σε τιποτα απο την περσινη
Εκεινο το ματς μας εκανε να πιστεψουμε οτι κατι καλυτερο παει να γινει φετος και ο κοντε δεν επαιζε σε εκεινο το ματς
Ο κοντε απλα ισως να εδινε τη νικη σε εκεινο το ματς με την πιθανη ευστοχια του

Γιατι εκεινο το ωραιο παιχνιδι που καναμε τοτε παμε να το σβησουμε απο τη μνημη μας με το στανιο?
Γιατι δεν μπορουμε να το επαναλαβουμε?
Αλλαξε κατι απο τοτε και χαθηκαν οι αυτοματισμοι ή ηταν μια τυχαια εμφανιση και σχολασε μια για παντα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 15:42 »
Αυτοι που κανουν συγκριση τα μπατζετ των ομαδων γνωριζουν οτι η διαφορα των μπατζετ 2 χρονων πριν και τωρα ηταν ο Τσουκαλας και ο Τσαβες. Λιγο παλαιοτερα και ο Ντεβινς και Μπεσερα!
Τοτε που ο παοκ ετρωγε 3μπαλα μεσα και διπλα σχεδον χαλαρα εξω και με διαιτησιες 95-5 εναντιον μας!

Η διαφορα των μπατζετ λοιπον ιδια ηταν και τοτε!Σε καποιους που υποστηριζουν πως δεν μπορουμε να χτυπησουμε τους μεγαλους και καλα,μηπως να ξαναδουν τα επιπεδα του ραγιαδισμου τους; προπερσι,αν θυμαμαι καλα με τον ιδιο προπονητη δεν βγαλαμε πρωταθλημα αηττητοι απο τους μεγαλους μεχρι την τελευταια αγωνιστικη που παιξαμε με βαζελο και ειχε βγει η αποφαση για την μη ευρωπαικη αδειοδοτηση μας;

Τι ειναι ο ΠΑΣ ρε που εχει ταβανι με τους μεγαλους; Λειβαδια; Απολλωνακι ή Χαλκηδονα; Εγω και παρα πολλοι γιναμε ΠΑΣ γιατι κοντρα στο κατεστημενο και με διαιτησιες καρμανιολες εκανες κηδειες στους μεγαλους.
Θελουμε λοιπον αποτελεσματα και εχουμε απαιτησεις απο την ομαδα μας!Κατοχη 80-20; Τι ειναι; ποιος ειναι ο παοκ;η Μπαρτσα ειναι; Καλη ομαδα ειναι αλλα σωνει,υπαρχει και μετρο.Εδω υπαρχουν ανθρωποι που ηταν ευχαριστημενοι με την αποδοση,τροπος του λεγειν της ομαδας μας.Αξιοπρεπης ηττα λεει ο αλλος.Α,ρε Αγγελος που μας χρειαζεται παλι.Χασαμε τις αξιες μας!
Και συ προεδρα,πολυ στο τριο την εχεις δει:
Εδω και 2 χρονια θελουμε 1 αμυντικο χαφ και 1 επιθετικο χαφ! Δε θελουμε ουτε μπετραδες,ροντριγκηδες και αλλα τετοια πανωφορια!
Με αυτους τους μεγαλους που υπαρχουν στην Ελλαδα τωρα και με καλυτερη κατα πολυ διαιτησια φετος με 2 παιχτες -οχι πενταδα-αλλα μεχρι και πρωταθλημα χτυπαγες!Με 150 χιλιαρικα παραπανω μπατζετ.
Αμα ο αλλος ομως ειναι καρμοιρης,τι να πεις;