Αποστολέας Θέμα: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 28531 φορές)

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #250 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:00 »
Καλημερα στον καφενε....γραφω μετα απο χρονια παλι (οχι γτ ειμαι σαλιγγαρι..)απλα απο κινητο δεν.....

Λοιπον να πω και εγω το κοντο μου.....ο Πετρακης ετσι δεν επαιζε παντα???αμυντικα???
το οτι εχουμε θεματα στην επιθεση το λεγαμε ολοι....και ολοι εχετε γραψει απο το καλοκαιρι οτι θα εχουμε θεμα στο γκολ..ετσι δεν ειναι....τωρα γτ κανετε ετσι??

εγω αλλου προβληματιζομαι..γτ δεν δημιουργουμε ευκαιριες...δεν ειναι θεμα φορ μονο αυτο......ουτε ο κοντε θα μας σωσει...θα βαλει δεκα γκολ και θα κερδισοθμε δεκα ματς???δυσκολο..και ενα ακομα,ενω εχουμε σε 6 ματς του κοσμου τα στημενα(εννοω κορνερ και φαουλ γυρω απο την αντιπαλη περιοχη) και ψηλα παιδια στην ομαδα δεν κανουμε καν ευκαιρια...αν εξαιρεσουμε το ματς κυπελου...δεν δουλευονται οι στημενες φασεις????

αυτα τα ολιγα...

ΥΓ..ο NEW που χαθηκε??

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:34 »
born in drakolimni,

Ποιον προπονητή έχεις στο μυαλό σου από Ελλάδα που να έρχεται στον ΠΑΣ και τον θεωρείς καλύυτερο από τον Πετράκη! Το όνομα το θέλω να μου πεις και όχι ότι ΙΣΩΣ κάποιος υπάρχει!

Ας προτείνω εγώ έναν: Μιλόγεβιτς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:36 »
born in drakolimni,

Ποιον προπονητή έχεις στο μυαλό σου από Ελλάδα που να έρχεται στον ΠΑΣ και τον θεωρείς καλύυτερο από τον Πετράκη! Το όνομα το θέλω να μου πεις και όχι ότι ΙΣΩΣ κάποιος υπάρχει!

Ας προτείνω εγώ έναν: Μιλόγεβιτς

Να προτείνω κι εγώ έναν  Carlo Ancelotti ... σοβαρευτείτε !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:41 »
Έχουν το ίδιο μπάτζετ για να έρθουν στο ΠΑΣ; Αμα είναι έτσι να προτιμήσω Ancelotti....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 10:45 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:42 »
Ελεύθερη η κριτική, ελεύθερη η "προπονητολογία", ακόμα και η ονοματολογία.
Το καλό είναι βέβαια ότι με αυτά ασχολούνται 5-10 άτομα εδώ μέσα, ενώ τόσο ο Χριστοβασίλης, όσο κι ο Πετράκης, θα ασχοληθούν ξανά με το θέμα τον επόμενο Μάιο ως συνήθως.
Κι αυτό είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα της ομάδας την τελευταία 4ετία, ειδικά βλέποντας τι συμβαίνει τριγύρω μας στο πρωτάθλημα, τόσο για την ψυχική μας υγεία όσο και για την πρόοδο της ομάδας.

Επομένως... συνεχίστε!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:54 »
Επειδη ανέδειξαν κάποιοι θέμα προπονητή και για να παίζεται δίκαια το παιχνιδάκι, θα ηταν φρόνιμο να δώσουν και όνομα.
Γιατί το να κριτικάρουμε τον προπονήτη του ΠΑΣ για οτι δεν κανει χωρις να εχουμε μια διαδοχη λυση με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ειναι τερμα εγωιστικο.
Ονοματα κυριοι και κυριες που δεν σας κανει ο Πετρακης.
Ονοματα ετσι ωστε οταν και αν ερθει αυτος που θα προτεινετε ως διαδοχη λυση, να ειστε εδω να υπερασπιστειτε την επιλογη/προτιμηση σας, εναντια στη κριτικη των υπολοιπων που θα βλεπουν κατι στραβο.
Δικαιο δεν ειναι....?Καθαρό και αντρίκιο δεν είναι...? Ντόμπρο όπως αρμόζει σε κάθε Γιαννιώτη και γνήσιο Πασολέ δεν ειναι...?
Ολοι μας ειμαστε εξαιρετικοι στην κριτικη αλλα να δεχθουμε κριτικη για μια προτιμηση μας, το αποφεύγουμε οπως ο δι@ολος το λιβανι.
Οποτε κριτικαρουμε-στα ορια του παραλογισμου ή οχι δε εχει καμια σημασια- αλλα δε προτεινουμε και κατι για μετα.
Ετσι ωστε να εχουμε να λεμε και παλι τα κακως κειμενα και να κριτικαρουμε και παλι τον επομενο του Πετρακη, τον μεθεπομενο κοκ...
Ολοι γαματοι ειμαστε οταν μονο κριτικαρουμε αλλα λυσεις δε προτεινουμε, ετσι δε ειναι?
Λοιπον, παιδια, ονοματα να βλεπουμε, να καταγραφονται αδυναμιες, προτιμησεις ετσι ωστε οταν ερθει η ωρα της επιλογης του διαδοχου να ξερουμε ποιος στηριζει ποιον...

Υ.Γ. Καποιος επιχειρηματιας που ειχε καταφερει πραγματικα πολλα αξιομνημονευτα πραγματα στην  ζωη του ειχε πει το εξης φοβερο:
"Eνας υπαλληλος που ανακαλυπτει πιο ειναι το προβλημα σε μια δουλεια ειναι απλα σημαντικος αλλα και αναλωσιμος.
Ο υπαλληλος που θα δωσει και την λυση στο προβλημα που θα παρουσιαστει ειναι απαραιτητος και μη αναντικαταστατος."

Καλη συνεχεια ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ μου και καλη εβδομαδα να εχουμε....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 10:58 »
Eίναι άξιον απορίας, τουλάχιστον, γι` αυτούς που η μπάλα είναι (δυστυχώς) "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξιδο", πως διάολο, ενώ παρατηρούν με προσοχή και ευλάβεια τι κάνουν οι Λειβαδιές, οι Κέρκυρες, τα Αγρίνια, και θαυμάζουν τα "κουφώματά" τους, την ίδια στιγμή, τους διαφεύγουν κάποιες μικρές, ανεπαίσθητες λεπτομέρειες (!!!), όπως λ.χ. ότι αυτή η "μίζερη ομαδούλα", των ανίκανων παικτών και του "χεσμένου" προπονητή (ΠΑΣ, νομίζω τη φωνάζουν ή, τώρα που το σκέφτομαι, μήπως λένε για τη Λαμία), που στερείται φιλότιμου (!!!), σοβαρότητας (!!!) και ηπειρώτικου τσαμπουκά (ο γνωστός ηπειρώτικος τσαμπουκάς που εξαντλείται μόνο στα "τσίπρα" - γι` αυτό άλλωστε και η Ηπειρος, εδώ και έναν, τουλάχιστον, αιώνα "ανθίζει"), κέρδισε, εκτός μάλιστα, στο χαλαρό, τον Αστέρα που έκανε "κούφωμα" την ΑΕΚ, έπαιξε την ΑΕΚ σα "τη γάτα με το ποντίκι", σε δύο παιγνίδια αν δεν ήταν καλύτερος, ήταν τουλάχιστον ίσος με τον Πανιώνιο (αυτόν ντε, που από σήμερα μπορεί και να είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία), πέρασε "αβρόχοις ποσί" από τον Ατρόμητο, που επίσης έκανε "κούφωμα" τον ΟΣΦΠ, και έχασε, ΌΧΙ ΕΎΚΟΛΑ, στις έδρες των ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Ευτυχώς βεβαίως, που το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι ...
Υ.Γ. 1 Με ποια κριτήρια ρε παλικάρια χαρακτηρίζετε τα παιγνίδια "εύκολα" ή "δύσκολα" - πέραν της προφανούς διάθεσης να περιμένετε, υπό τις κατάλληλα βολικές συνθήκες, στη γωνία για το γνωστό "τα `λεγα εγώ" ...
Υ.Γ. 2 Όσον αφορά κάθε τι που λέγεται ή γράφεται, πέραν της ουσιότητας ή της ανουσιότητάς του, είναι εξίσου σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη, επίσης, τόσο το πως (ο τρόπος) λέγεται ή γράφεται, όσο και το από ποιον λέγεται ή γράφεται ...
Καλημέρα

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:20 »
Από πότε έχει τεθεί θέμα Πετράκη στον ΠΑΣ και δεν το χω καταλάβει?
Καλός ο Μιλόγεβιτς, για όταν φθάσει ο Πετράκης στην ηλικία του Σάββα Θοδωρίδη..

Δεν είχε το ίδιο πρόγραμμα ο ΠΑΣ με τους υπόλοιπους, για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα.
Τα δύσκολα για μας τώρα ξεκινάνε, αλλά θα πούμε περισσότερα στα επόμενα topic.

Νομίζω πάντως πως στην συνέντευξη τύπου και ο Πετράκης αναφέρθηκε στο "τελευταίο τρίτο" της επίθεσης
που θέλει δουλειά..

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:22 »
Eίναι άξιον απορίας, τουλάχιστον, γι` αυτούς που η μπάλα είναι (δυστυχώς) "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξιδο", πως διάολο, ενώ παρατηρούν με προσοχή και ευλάβεια τι κάνουν οι Λειβαδιές, οι Κέρκυρες, τα Αγρίνια, και θαυμάζουν τα "κουφώματά" τους, την ίδια στιγμή, τους διαφεύγουν κάποιες μικρές, ανεπαίσθητες λεπτομέρειες (!!!), όπως λ.χ. ότι αυτή η "μίζερη ομαδούλα", των ανίκανων παικτών και του "χεσμένου" προπονητή (ΠΑΣ, νομίζω τη φωνάζουν ή, τώρα που το σκέφτομαι, μήπως λένε για τη Λαμία), που στερείται φιλότιμου (!!!), σοβαρότητας (!!!) και ηπειρώτικου τσαμπουκά (ο γνωστός ηπειρώτικος τσαμπουκάς που εξαντλείται μόνο στα "τσίπρα" - γι` αυτό άλλωστε και η Ηπειρος, εδώ και έναν, τουλάχιστον, αιώνα "ανθίζει"), κέρδισε, εκτός μάλιστα, στο χαλαρό, τον Αστέρα που έκανε "κούφωμα" την ΑΕΚ, έπαιξε την ΑΕΚ σα "τη γάτα με το ποντίκι", σε δύο παιγνίδια αν δεν ήταν καλύτερος, ήταν τουλάχιστον ίσος με τον Πανιώνιο (αυτόν ντε, που από σήμερα μπορεί και να είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία), πέρασε "αβρόχοις ποσί" από τον Ατρόμητο, που επίσης έκανε "κούφωμα" τον ΟΣΦΠ, και έχασε, ΌΧΙ ΕΎΚΟΛΑ, στις έδρες των ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Ευτυχώς βεβαίως, που το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι ...
Υ.Γ. 1 Με ποια κριτήρια ρε παλικάρια χαρακτηρίζετε τα παιγνίδια "εύκολα" ή "δύσκολα" - πέραν της προφανούς διάθεσης να περιμένετε, υπό τις κατάλληλα βολικές συνθήκες, στη γωνία για το γνωστό "τα `λεγα εγώ" ...
Υ.Γ. 2 Όσον αφορά κάθε τι που λέγεται ή γράφεται, πέραν της ουσιότητας ή της ανουσιότητάς του, είναι εξίσου σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη, επίσης, τόσο το πως (ο τρόπος) λέγεται ή γράφεται, όσο και το από ποιον λέγεται ή γράφεται ...
Καλημέρα

Εμ βεβαια εσυ θες το ΠΟΚ να το γλυφουμε και ολα καλά.
Εδω περσυ τρωγαμε 5 απ το γαυρο και ολα μελι γαλα, το προχθεσινο θα σε πειραζε
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 11:27 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:25 »
μπαμΠΑΣ Είναι παράδοξο το πως αυτοαναιρείσαι...
Από τη μια αναφέρεις: "Με ποια κριτήρια ρε παλικάρια χαρακτηρίζετε τα παιγνίδια "εύκολα" ή "δύσκολα" - πέραν της προφανούς διάθεσης να περιμένετε, υπό τις κατάλληλα βολικές συνθήκες, στη γωνία για το γνωστό "τα `λεγα εγώ" ...
και από την άλλη παραθέτεις τα ματς που έκανε η ομάδα μας με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (άρα θεωρητικά τα δυσκολότερα).

Αυτοί που βλέπουν πως γλεντούσε π.χ. η Λιβαδειά το βάζελο μέσα στη Λεωφόρο δε χαρακτήρισαν κανένα ματς εύκολο ή δύσκολο. Θέλουν απλά να δουν λίγο μπαλίτσα αντίστοιχη με αυτή που έπαιξε η Λιβαδειά. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Γιατί εκτός από κάποια ματς εξαιρέσεις, για το έτος 2017 είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες.....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:39 »
Καλημέρα

:)) Ονόματα δεν λέμε, αλλά τα δείχνουμε φιλαράκι μου...
Κοίταξε να δεις...τον χαρακτηρισμό του εύκολου και του δύσκολου, τον αποδίδουν όλοι εδώ μέσα...λέμε πχ. ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές...οπότε, ευκολάκι είναι, τι ακολουθεί; Μάλλον ευκολότερο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές...και όταν έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα, τι περιμένουμε; Βαθμούς και θέαμα...έτσι δεν είναι;
Όσο για τον Ατρόμητο και την Τρίπολη, πραγματικά χάρηκα υπέρμετρα για τα αποτελέσματα που φέραμε στις έδρες τους, αλλά ζήλεψα επίσης υπέρμετρα τα αποτελέσματα που έφεραν με τους λεγόμενους μεγάλους. Θα ήθελα να ρίχναμε μία τριάρα κι εμείς πού και πού, όπως έριξε ο Περιστέρης στη Λαμία και να ταπεινώναμε έναν μεγάλο στην έδρα του, αλλά μάλλον ο κόουτς Πετράκης, δύσκολο να καταφέρει κάτι τέτοιο...από υπερβολικό σεβασμό βέβαια :P...
Και όσον αφορά τον τσαμπουκά τον ηπειρώτικο, τον βρίσκουμε μερικές φορές και τότε κάνουμε (μ)πα(μ)πάδες...

Είναι πολύ πιο επώδυνο να κάνεις σκληρή κριτική παραθέτοντας στοιχεία, από το να χαϊδεύεις αυτιά...όταν χαϊδεύεις αυτιά, πολλές φορές γλυστράς στη μετριότητα...και αυτό ακριβώς μας συμβαίνει ΤΩΡΑ...είμαστε σε φάση συνεχούς μετριότητας...αν εσάς σας αρκεί, εμένα ΟΧΙ.

Και όσο για ονόματα άφθονα φίλε Βούρμπιανη...Αγγελάρα, Γρηγορίου, Μουφ, Χάβο, Δερμιτζάκη και βέβαια Χριστόπουλο...
Μερικοί λέτε και τι έκανε ο Χριστόπουλος φεύγοντας από τον ΠΑΣ; Δεν είναι σωστή ερώτηση...η ερώτηση είναι "τι έκανε στον ΠΑΣ" και τι πιθανόν θα έκανε αν "ξαναρχόταν στον ΠΑΣ"

Καλημέρα και στους υπόλοιπους που δεν καλημέρισα το πρωί...

Θέμα Πετράκη δεν τίθεται φυσικά για την ώρα...μετά τα ευκολάκια θα δούμε...πρώτος θα του πω ΜΠΡΑΒΟ κόουτς αν όλα πάνε ΟΚ, και τελευταίος θα του πω "στο καλό" αν πάνε κατά διαβόλου τα πράγματα.

Ο Ρουβίκωνας είναι μπροστά μας...και πρέπει να τον διαβούμε...
Alea jacta est, οπότε...

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 11:46 από jimakos »
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:44 »
Ολα ειναι θεμα προσδοκιων και στοχων .
Προσωπικα δεν εχω ( απο το καλοκαιρι δεν ειχα ) μεγαλες αξιωσεις απο την ομαδα μας φετος , περαν απο το να μας χαριζει καποιες ομορφες Κυριακες , καποιες αδιαφορες , καποιες ασχημες , και να πλασαριστει εαν γινεται στην πρωτη 8αδα .
Καθολου ασχημα οπως εχω δηλωσει κατ' επαναληψιν . Και κατι ανηκουστο μεχρι πριν 5-6 χρονια .

Κατ'εμε η πρωτη 8αδα ηταν και ειναι ο μονος ρεαλιστικος στοχος , τηρουμενων των αναλογιων και δεδομενων των συνθηκων .
Λαμβανοντας κυριως υπ'οψιν το ροστερ μας σε συνδιασμο με το ροστερ των αντιπαλων . Των πραγματικων αντιπαλων εννοω , οχι αυτων του διπλου των προπονησεων
Ολα τα αλλα κινουνται στα ορια της υπερμετρης αισιοδοξιας ( επειτα απο 1-2 μεγαλες νικες ) η απαισιοδοξιας ( επειτα απο 1-2 κακες ηττες ) .
Δεν μπορεις να εχεις μεγαλες αξιωσεις ( μεχρι και 5αδα ακουγεται απο καποιους φιλους ) οταν εχεις εμφανες  θεμα στην θεση του τερματοφυλακα και οταν τα βασικα σου χαφ σου ειναι για διαφορους λογους οι Γαρουφαλιας , Λιλα ( οχι στην θεση του ) , Κοζορωνης και εσχατως Μανθατης ( οχι στην θεση του επισης ) .
Οταν αναγκαζεσαι να ''βαφτισεις '' σεντερ φορ τον Γιακο , ο οποιος ειχε να παιξει εκει απο τοτε που ηταν ...εφηβος .
Ουτε οταν εχεις αποκτησει 3 ξενους επιθετικους εκ των οποιων οι δυο την ωρα του αγωνα βρισκονται στο σπιτι , και ο τριτος ( ο θυμωμενος ντε ) σερνει απλα το κορμι του μεσα στο γηπεδο ψαχνοντας αφορμη για καυγα .

Τα παραπανω ΔΕΝ αποτελουν μομφη ουτε για τον ΧΒ ουτε φυσικα για τον Πετρακη .

Πιστευω οτι κανουν οτι καλυτερο μπορουν ( αντε , σχεδον το καλυτερο ...) και παλι τηρουμενων των αναλογιων και δεδομενων των συνθηκων .
Ενταξει , ενας πιο καλος μεταγραφικος σχεδιασμος θα μπορουσε να ειχε γινει , αλλα δυστυχως ... << δει δη χρημάτων, ω Άνδρες Ηπειρωτες , και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων»

Και ο Πετρακης θα επρεπε ισως να ειχε δοκιμασει και καποια αλλα πραγματα σε σχεση με διαταξη , προσωπα και αγωνιστικη φιλοσοφια , αλλα θεωρω οτι θα το κανει .
Ηδη το προσπαθησε λιγο ''αγαρμπα '' και πιθανως οχι τοσο ''δουλεμενα ''το Σαββατο , γι'αυτο και βλεπαμε μια ομαδα με τεσσερις επιθετικους / επιθετοκογενεις να περιμενουν ...σεντρα απο Μπουκουβαλα η Ναδαλες .
Το εκανε ομως . Και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξανακανει .

Οσο λοιπον το γρηγοροτερο αντιληφθουμε ολοι τις πραγματικες μας δυνατοτητες , τοσο το καλυτερο .
Και δεν θα σπαμε νευρα και στομαχια εδω μεσα , σε βαθμο του να γινομαστε ακομη και ερειστικοι προς συνταυρους και λοιπους εμπλεκομενους .
Και εαν ειναι να ερθει κατι παρακανω , καλως να ερθει ! Θα εχει και μεγαλυτερη γλυκα  :)

Αυτα ...

Υ.Γ. Καποιος ειχε πει οτι το ποδοσφαιρο ειναι το πιο σημαντικο δευτερευων πραγμα στην ζωη . Αρχιζω να πιστευω οτι τα τελευταια χρονια με την οικονομικη και κοινωνικη κατασταση που εχει διαμορφωθει στην χωρα μας , εχει παει πιο κατω . Ισως καπου κοντα στην ...ζωνη του υποβιβασμου  :))

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:46 »
"Εμ βεβαια εσυ θες το ΠΟΚ να το γλυφουμε και ολα καλά.
Εδω περσυ τρωγαμε 5 απ το γαυρο και ολα μελι γαλα, το προχθεσινο θα σε πειραζε
"
Ποιος το είπε αυτό;;;; Α, καλά ...

"μπαμΠΑΣ Είναι παράδοξο το πως αυτοαναιρείσαι...
Από τη μια αναφέρεις: "Με ποια κριτήρια ρε παλικάρια χαρακτηρίζετε τα παιγνίδια "εύκολα" ή "δύσκολα" - πέραν της προφανούς διάθεσης να περιμένετε, υπό τις κατάλληλα βολικές συνθήκες, στη γωνία για το γνωστό "τα `λεγα εγώ" ...
και από την άλλη παραθέτεις τα ματς που έκανε η ομάδα μας με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (άρα θεωρητικά τα δυσκολότερα)
".
Δεν φταίω εγώ που δεν κατάλαβες ...
Παρεμπιπτόντως, δεν παρέθεσα τα ματς με τις κατά τεκμήριο "καλύτερες ομάδες". Αναφέρθηκα σε όλα τα ματς που παίξαμε - εκτός αν παίξαμε και με κάποιον άλλο και μου διέφυγε....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:47 »
Παράθεση
Και από πού προκύπτει αυτό που γράφεις ρε Fanatic #### PaS??
Πότε, ρε Γκαιμπελίσκε, έγραψε ο μπαμΠΑΣ να γλύφουμε το ποκ???
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ???  :stop:

Υ.Γ. Του τα έφαγαν οι γιατροί ρε??? Ή ακόμη περιμένεις???
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 12:46 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:59 »
Παράθεση
Και από πού προκύπτει αυτό που γράφεις ρε Fanatic #### PaS??
Πότε, ρε Γκαιμπελίσκε, έγραψε ο μπαμΠΑΣ να γλύφουμε το ποκ???
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ???  :stop:

Υ.Γ. Του τα έφαγαν οι γιατροί ρε??? Ή ακόμη περιμένεις???

Αφου καποιοι καταφερατε να κανετε τον Crimson να τρελαθει, μπραβο σας... :P
Μιλαμε για τον ορισμο του υπεραισιοδοξου ΠΑΣΟΛΕ και πλεον αντικειμενικου... :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 12:47 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 12:17 »
Για να μην τρελαθούμε τελείως περί μπάλας Λεβαδειακού που διάβασα: 1) Ο Παναθηναϊκός έπαιζε για 1 ημίχρονο με 10 παίχτες και μόνο μετά την αποβλή φάνηκε η Λειβαδιά, 2) το παιχνίδι έγινε χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας, κι όχι με ρεκόρ εισιτηρίων όπως προχθές, 3) ο Παναθηναϊκός 3 μέρες πριν είχε παίξει στο Μπιλμπάο και λογικά ψόφησε μετά την αποβολή.

Ναι, ο παίχτης παραπάνω, η άδεια εξέδρα και ο κουρασμένος αντίπαλος είναι ιδανικές συνθήκες για να παίξεις μπάλα. Το εντελώς αντίστροφο με ότι συνέβη προχθές, τόσο στα "γύρω-γύρω" όσο και στην απρόσμενη εξέλιξη που πήρε το σκορ.

ΥΓ1. Θέμα Πετράκη θα τεθεί μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος ο Πετράκης. Ως τότε απολαμβάνει τα προνόμια, που ο ίδιος κέρδισε, ως ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας μας. Κι εμείς το έργο του.

ΥΓ2. Ο Γιαννάκης ο Χριστόπουλος, που συνεχώς μνημονεύεται ως προπονητής ενώ λόγω της εγωπάθειάς του κατάντησε τηλεσχολιαστής, να θυμίσω ότι ολοκλήρωσε μια σεζόν 1) Με 2 (ολογράφως ΔΥΟ), βαθμούς με ανατροπή σκορ (δηλαδή όταν τρώγαμε πρώτοι γκολ τελείωνε το παραμύθι), 2) χωρίς ΚΑΜΙΑ νίκη στην κανονική σεζόν απέναντι σε ομάδες της 1η 5άδας, ΠΑΟΚ & ΠΟΚ (πλην ΑΕΚ του Τσούπρου που τελικά υποβιβάστηκε, ενώ έχασε και στο εκτός από έναν Σταμάτη), 3) Με συνολικά 3 εντός έδρας ματς με επιθετικό απολογισμό άνω του 1 γκολ (και μέγιστο τα 2).
Μπράβο του που κατάφερνε τα κερδίζει 1-0 και 0-1 τους "μικρούς" και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Μακάρι να το κάνουμε κι εμείς στα επόμενα 8 παιχνίδια. Τη μπάλα, τα γκολ, το θέαμα και τις μεγάλες νίκες πού τις είδαμε όμως;
Όσο για τον δικό του μεταγραφικό σχεδιασμό στις θέσεις που γκρινιάζουμε, πίσω από τον βασικό "αριστερό μπακ" Μιχαήλ είχε φέρει τον Ρουμπουλάκου, ενώ πίσω από τον μοναδικό φορ Ίλιτς, τον Τοπούζη. Μπράβο του που δεν τραυματίστηκε ποτέ κανένας. Αλλά επειδή δεν γίνεται να σου πάνε πάντοτε όλα ρολόι, στη συνέχεια άφησε 3 ομάδες σε Ελλάδα και Ουκρανία σε θέση υποβιβασμού.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 12:34 »
Και εμείς παίξαμε πέρυσι, με την ΑΕΚ να παίζει από την αρχή του παιχνιδιού με 10 παίκτες, αλλά μας είχε κάνει γιο-γιό.....τι να συγκρίνουμε;
Όλες τις ευκαιρίες που μας δίνονται για αποτέλεσμα, συνήθως τις πετάμε στα σκουπίδια.
Αλλά αυτά τα αναφέρουμε μόνο άμα αφορούν το Χριστόπουλο. Ο Πετράκης είναι ο Πάπας με το αλάθητο.... 

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 12:49 »
Γιο-γιό δε μας έκανε. Ούτε φάση δεν έκανε για την ακρίβεια. Ένα ατομικό λάθος του Περιστερίδη χρειάστηκε για να σκοράρει.
Να πεις ό,τι δεν παίξαμε μπαλάρα, να συμφωνήσω.
Βέβαια ούτε άδειο ήταν το ΟΑΚΑ πέρυσι, ούτε κουρασμένη η ΑΕΚ.
Θα θυμάσαι επίσης πώς σε πήγε η διαιτησία με το πέναλτι και τις συνεχείς κάρτες μετά την αποβολή.

Κι επειδή αυτό που μετράει είναι η ουσία, αμφότερα τα παιχνίδια λήξανε ισόπαλα.

ΥΓ. Αλάθητο δεν έχει κανένας. Προσωπικές γνώμες-κρίσεις-συμπάθειες όμως έχουμε όλοι μας κι έχουμε το δικαίωμα να τις εκφράζουμε. Όχι με συνθήματα, αλλά με επιχειρήματα. Αυτό έκανα.
Να κράξω όμως τον Πετράκη επειδή πήρε Χ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, έχει ρίξει 2-0 και 3-1 σε Ολυμπιακό, 3-0, 3-1 και 0-1 σε ΠΑΟΚ, 0-1 στη Λεωφόρο στο κύπελλο και μας έκανε "μη ανταγωνιστικούς" (!!!) με το ΠΟΚ για να ζητήσω τον Χριστόπουλο που δεν κέρδισε όχι απλά αυτούς, αλλά ούτε Ατρόμητο και Τρίπολη (που τους κερδίζουμε συνεχώς πλέον), δε θα μπορούσα ακόμα κι αν τον μισούσα.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 12:52 »
Ο Χριστόπουλος μέχρι και τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ που νικήσαμε ΜΕΣΑ στην Τούμπα, (μάλλον ...ξέχασες να το αναφέρεις) μας είχε σε θέση συμμετοχής στο τσάμπιονς λίγκ.
Τότε ο Κίτσος, αναφώνησε το περιβόητο "δεν είμαστε εμείς ακόμη για τέτοια πράγματα" και ως δια μαγείας, από την επόμενη αγωνιστική αρχίσαν τα στραβοπατήματα...άσε φιλαράκι...βρωμάει η κατάσταση, όπως και τότε που ισοφαρίσαμε την Ξάνθη στο τελευταίο λεπτό...πολλοί στενοχωρήθηκαν με την ισοφάρισή μας...άσε, που θα μου θεοποιήσετε αυτό το υποκείμενο...που βέβαια έκανε και την "υπέρβαση" να πάρουμε την άδεια (για άλλους ευκόλως εννοούμενο) και από τότε τον έχουμε κάνει μη πω...

Κάνεις αναφορά σε ελάχιστα παιχνίδια, που σαφέστατα ο ΠΑΣ έκανε επίδειξη δύναμης, αλλά δεν αναφέρεις πλείστα άλλα που φάγαμε μεγαλοπρεπείς σφαλιάρες, όπως στην άδεια Λεωφόρο με τον βάζελο, τις ήττες από καλλονή, εργοτέλη, Απόλωνα (0-4) και άλλες ομαδάρες...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 13:01 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:04 »
Ο Χριστόπουλος μέχρι και τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ που νικήσαμε ΜΕΣΑ στην Τούμπα, (μάλλον ...ξέχασες να το αναφέρεις)

Δεν το ξέχασα. Αν ξαναδιαβάσεις προσεχτικά έγραψα "χωρίς ΚΑΜΙΑ νίκη στην κανονική σεζόν απέναντι σε ομάδες της 1η 5άδας". Τα play-off είναι μια διαφορετική διαδικασία, στην οποία δε μπορεί να γίνει σύγκριση με κάποιον ο οποίος δεν έχει συμμετάσχει. Όπως δεν βάζω αντίστοιχα την Ευρωπαϊκή πρόκριση του Πετράκη στη ζυγαριά.
Πρόκειται πάντως για μια νίκη-αντιγραφή του περσινού μας 0-1 στην Τούμπα. Ένα γκολ από κόρνερ και στη συνέχεια άμυνα+τύχη. Μας αρέσει τελικά αυτό, ή δε μας αρέσει; Εγώ ξεκάθαρα δηλώνω ότι και μου αρέσει και το θέλω σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα για το τι ακολούθησε αυτό το παιχνίδι, δε θα διαφωνήσω. Αλλά ξεφεύγει της... προπονητολογίας, η οποία με τη σειρά της έχει ήδη ξεφύγει αρκετά του παρόντος θέματος. Οπότε ας μείνω εδώ.

ΥΓ. Έκανα αναφορές μόνο σε νίκες επί "μεγάλων", επειδή αναφέρθηκε ότι έχουμε γίνει μη ανταγωνιστικοί με το ΠΟΚ. Δε ξέρω αν 6 νίκες (κι αρκετές ισοπαλίες εντός-εκτός) σε 3,5 χρόνια εναντίον τους συνιστά "ελάχιστα παιχνίδια", αλλά δε νομίζω συνολικά στα υπόλοιπα 46 χρόνια της ιστορίας μας να είχαμε πολλές παραπάνω επιτυχίες.
Να προσθέω και το 0-4 με τη Λειβαδιά στα αρνητικά απολέσματα που αναφέρεις, ενώ πιθανώς ακολουθήσουν κι άλλα, αλλά σκοπός μου δεν ήταν ο συνολικός απολογισμός αποτελεσμάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 13:13 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:06 »
Πολύς προβληματισμός.

Βασικά αντί κριτικής για το συγκεκριμένο αγώνα, (κατόπιν ωρίμου σκέψεως κατά την αγρυπνία του Σαββάτου λόγω θλίψης) , θα κάνω μια διαπίστωση μετά το πέρας των 6 πρώτων αγωνιστικών.
Οι μόνοι παίχτες που "παίρνουν τη φανέλα σπίτι τους", είναι οι κάτωθι :
1) Κωνσταντίνος Μαυροπάνος
2) Θεμιστοκλής Τζημόπουλος
3) Άντι Λίλα
4) Ευριπίδης Γιάκος
5) Πέδρο Κόντε
Όταν βρίσκονται και οι 5 αυτοί στην ενδεκάδα, δε φοβάμαι τίποτε, είτε παίζω 3-5-2, είτε 4-4-2, είτε 3-4-3, είτε 4-3-3-, είτε , είτε , είτε.

Quiz : Πόσα λεπτά έχουνε παίξει φέτος και οι 5 αυτοί μαζί στην ενδεκάδα ;

Όλοι, μα ΟΛΟΙ, οι υπόλοιποι θα πρέπει να δείξουν περισσότερα. Ακόμα και ο εμβληματικός αρχηγός, ενώ οπότε παίζουμε στα Γιάννενα εμφανίζεται κέρβερος, εκτός έδρας μου κάνει νερά, ζητώ μεγαλύτερα αυτοσυγκέντρωση (Αναφέρομαι στο πρώτο καθορίστικο γκολ όπου η αντίδραση και των 3 σέντερ μπακ μας ήταν κάκιστη).
Δεν εστιάζω στην επιθετική μας λειτουργία, δεν έχουμε πλέον τόσο ικανούς επιθετικά παίχτες για να στείλουν εύκολα τη μπάλα στο πλεχτό, γνωρίζουμε ότι αυτό πλέον θα έρχεται με κόπο, ειδικά στο φετινό αμυντικό πρωτάθλημα της Σουπερλίγκας. Δεν έχω Μανιά, δεν έχω Ίλιτς. Είμαι βέβαιος όμως ότι όταν παίζουν παίχτες κλάσης με ΠΑΘΟΣ, στοιχεία που συγκεντρώνουν σε μεγάλο βαθμό οι 5 προαναφερθέντες θα είμαι πάντα καβάλα στ' άλογο.

Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα.
Θα τολμήσω μια πρόβλεψη :
Με τη βοήθεια της τύχης και του Μεγαλοδύναμου, θα πάμε ψηλά.

Cabezas arriba, chicos. Vamos, vamos !

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:13 »
ΤΕΛΟΣ!!!
(y)
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος tsaraplana

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:34 »
Καλημερα και καλο μηνα αν και θα ηταν καλυτερος αν δεν θυμιζε κατι απο κωλοφαρδια απο οταν επαιζε τσου λου ο Βαζελος προχτες....
Πρωτο ποστ μου εδω παιδια...
Δεν χρειαζεται ουτε να λυπουμαστε ακομα ουτε να κανουμε γρηγορες κριτικες.Για μενα ας χασουν απο ολο το Ποκ....Απαιτω ομως με κατι χωρια διπλα και ασους εξω μεσα...Και η πενταδα χτυπιεται...Ετσι το βλεπω προσωπικα εγω...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:41 »
Καλώς όρισες tsaraplana  ;)
Πώς λέμε "μάτια πλάνα"?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:58 »
Εμ βεβαια...

Αναφερουμε τον Λεβαδειακο και το μειωνουμε το πως επαιξε μεσα στην Λεοφωρο(σε σχεση με εμας Μπααρτσελονα ηταν) και συναμα ξεχναμε την παιχνιδαρα που κανανε τα καπνα οπου οι ζελες χασανε το τοπι

Αλλα βεβαιως μειωνουμε και το προηγουμενο προπονητη τον Χριστοπουλο.....Και ο λογος ειναι ετσι επειδη γουσταρω

p.s)vourbiani ο crimson δεν την γλιτωνει απο εμενα μεχρι το Μαιο........Aπλως ο fanatik δεν το εχει B-)
p.s1)tsaraplana καλως ηρθες φιλε,ωρε τι nick ειναι αυτο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS