Αποστολέας Θέμα: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 28543 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #50 στις: Τετ 27 Σεπ 2017 21:21 »
Σωστος σε ολα, αλλα θα διαφωνησω

Οτι αμα βαλουμε πρωτοι γκολ στο κοτετσι τους, δεν ξερω καν αν θα συνεχιστει ο αγωνας μιας και θα μυριζει ηδη μπαρουτι απο τα αγνα παιδια!!!!!!!

Κατι μου λεει σαν feeling θα δουμε τρομερα πραγματα

Εννοειτε ρε crιmson αλλα να το δουμε και καποτε,σε κατι τετοια ματς φευγουμε με σκυμμενο κεφαλι συνεχεια

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 27 Σεπ 2017 23:13 »
Το σωματείο που το 2013 σου βρέθηκε μπροστά, να σου κουνάει το δάχτυλο, ανακαλώντας σε εις την τάξη του νόμου, χωρίς να διαθέτει τίποτε νόμιμο για δικό του λογαριασμό....
...εποφθαλμιώντας απλά, από μια θέση καθαρά βολικής ισχύος, παρά ηθικής, τους κόπους σου, ενός ολόκληρου χρόνου και μίας επιτυχίας που όμοιά της δεν ξαναείδε το Πανελλήνιο...

Το σωματείο, το οποίο έγινε η αφορμή και η αρχή μιας απερίγραπτης καλοκαιρινής Οδύσσειας...
... και που λειτούργησε ως αρχικός μοχλός μιας σειράς γεγονότων που στέρησαν από εσένα την πανάξια πρώτη σου Ευρωπαϊκή συμμετοχή και το όνειρο από έναν ολόκληρο κόσμο που φοβόταν να ονειρευτεί για 30 ολόκληρα χρόνια...

Αυτό το σωματείο λοιπόν, που έδρασε αβίαστα και ανερυθρίαστα, σαν τον κακόκαρδο και μικρο-κομπλεξικό συμμαθητή που με μεγάλη σπουδή, τρέχει να "καρφώσει" στον δάσκαλο, τον συμμαθητή του, ενώ και ο ίδιος είναι συμμέτοχος στην μικρο-ζαβολιά... βρίσκεται τώρα, προ των πυλών της Κολάσεως.

Κανένα έλεος μην του δείξεις! Ακούς?!
Κανένα!
 Άνοιξέ του την πόρτα ιπποτικά και σπρώξ' τον στην... τύχη του!!

και προσθέτω επίσης,
το σωματείο που, το 2003,ενώ εσύ έπαιζες για την σωτηρία σου,ισχυρίστηκε ότι του στέρησες το πρωτάθλημα για λογαριασμό του διορισμένου πρωταθλητή!!!!Το σωματείο,του οποίου παίκτης-δολοφόνος,ονόματι Κωνσταντίνου, σε εκείνο το παιχνίδι,σταμάτησε την καριέρα και άφησε σχεδόν ανάπηρο τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Ριάντ Χαμαντού!!
Το σωματείο, το οποίο ήταν αυτό που βρέθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την αφαίρεση 150...τόσων βαθμών το 2003 για υποτιθέμενα χρέη, και τον άνανδρο υποβιβασμό της ομάδας του ΠΑΣ, για πρώτη φορά στα χρονικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!
Το σωματείο του οποίου οι οπαδοί, γνωστοί και ως......<αγνά παιδιά>, επιτέθηκαν άνανδρα στους οπαδούς του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ τον Ιανουάριο του 2010,μόνο και μόνο για να εκδικηθούν για το....<χαμένο πρωτάθλημα> του 2003.Προσωπικά,δε ξεχάσω ποτέ εκείνο το βράδυ που, ως μόνιμος κάτοικος Αθηνών,πήγα  στο ΟΑΚΑ μόνος και ανοργάνωτος για να δω τον αδερφό μου που κατέβηκε από τα Γιάννενα και κινδύνεψα να βρεθώ στο νοσοκομείο από τις φωτοβολίδες και τα στιλέτα αυτών των καθαρμάτων!!!

Έχεις μια ευκαιρεία μοναδική,μεθαύριο να ξεκινήσεις και στον επαναληπτικό στα Γιάννενα στον δεύτερο γύρο να τον αποτελειώσεις και να τον στείλεις εκεί που ανήκει,στην Β εθνική!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 27 Σεπ 2017 23:49 »
ΠΑΣ ζούμε...
Σαββάτο να σε δούμε... :pas: :pas: :pas: :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 00:02 »
Αυτο φιλε οσοι ειμασταν μεσα στο ΟΑΚΑ δεν θα το ξεχασει κανεις απο το μυαλο του........

Να βλεπω το κολλητο Πασολε απο την Κορινθο να εχει παρει το ανηψακι του ηλικιας 8 χρονων πρωτη φορα στον ΠΑΣ και να μας σκανε οι βαζελοι με τα πιστολια φωτοβολιδες και να μας τα πετανε σε αποσταση 15 μετρων και να αναγκαζεται να σπαει καρεκλα ,ωστε να την εχει σαν ασπιδα μπροστα απο το μικρο και ευτυχως γιατι μια του ηρθε ξωφαλτσα

Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Αυτο ''ευτυχως'' η ''δυστυχως'' το εχουμε νοιωσει λιγοι και θα μας μεινει μισος για  αυτην την σκατοομαδα

Και ναι ηταν η πρωτη φορα που τα πηραμε ολοι οσοι ειμασταν τοτε στον ΟΑΚΑ με τον ΧΒ που δεν εβγαλε ουτε καν μια υποτυπωδες ανακοινωση κατα τους ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ...

Για αυτο επειδη μαλλον κατα πασα πιθανοτητα θα γινουνε επεισοδια στην Λεοφωρο και μπορει να κινδυνευσει η σωματικη ακεραιοτητα των ποδοσφαιριστων ας εχει το νου του ο ΧΒ και θα το λεω μεχρι το Σαββατο ,για να μην εχουμε αλλα μπερδεματα

Αληθεια rabo το θυμασαι ''Αγνοι φιλαθλοι του Παναθηναικου μην απαντατε στις προκλησεις απο τους οπαδους του ΠΑΣ''

Σιχαμαρα

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Σεπ 2017 00:08 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 09:35 »
Ἐπειδὴ ἤμουν κι ἐγὼ ἐκεῖ καί νομίζω τό ἔχω ξαναγράψει, ἐπικεφαλῆς τῶν "ἁγνῶν παιδιῶν" ἦταν ἔμισθοι τοῦ Πατέρα. Ὁ ἕνας ἐξ αὐτῶν, ὁ Ἠλίας, ὅταν ἦρθε τὴν ἀλλη μέρα στὸ Σκαραβαῖο πού δούλευα, μοῦ εἶπε ἐπί λέξῃ: "ρέ Θόδωρε μεροκάματο βγάζω".
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ !
 :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 09:41 »
Παράθεση
Αυτο ''ευτυχως'' η ''δυστυχως'' το εχουμε νοιωσει λιγοι και θα μας μεινει μισος για  αυτην την σκατοομαδα
800 ΠΑΣολέδες για την ακρίβεια και είναι κάτι που δεν ξεχνάει κανείς όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Απόπειρα ανθρωποκτονιών έγινε που εκτός των φυσικών είχε και ηθικούς αυτουργούς.
Θα πει κάποιος "Έλα μωρε και τι έγινε πρώτη φορά γίνονται επεισόδια?"
Ναι πρώτη φορά κατέβηκε κόσμος ανυποψίαστσος με μικρά παιδιά και ήρθε αντιμέτωπος με εγκληματίες.
Ενώ χαρακτηριστική έχει μείνει η εικόνα του υπανθρώπου που στέκεται και σημαδεύει καρωτίδα με το πιστόλι!
Δεν ξεχνάμε βάζελοι, δεν ξεχνάμε.... >:(

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 09:42 »
Αυτο φιλε οσοι ειμασταν μεσα στο ΟΑΚΑ δεν θα το ξεχασει κανεις απο το μυαλο του........

Να βλεπω το κολλητο Πασολε απο την Κορινθο να εχει παρει το ανηψακι του ηλικιας 8 χρονων πρωτη φορα στον ΠΑΣ και να μας σκανε οι βαζελοι με τα πιστολια φωτοβολιδες και να μας τα πετανε σε αποσταση 15 μετρων και να αναγκαζεται να σπαει καρεκλα ,ωστε να την εχει σαν ασπιδα μπροστα απο το μικρο και ευτυχως γιατι μια του ηρθε ξωφαλτσα

Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Και ναι ηταν η πρωτη φορα που τα πηραμε ολοι οσοι ειμασταν τοτε στον ΟΑΚΑ με τον ΧΒ που δεν εβγαλε ουτε καν μια υποτυπωδες ανακοινωση κατα τους ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ...

Για αυτο επειδη μαλλον κατα πασα πιθανοτητα θα γινουνε επεισοδια στην Λεοφωρο και μπορει να κινδυνευσει η σωματικη ακεραιοτητα των ποδοσφαιριστων ας εχει το νου του ο ΧΒ και θα το λεω μεχρι το Σαββατο ,για να μην εχουμε αλλα μπερδεματα

Αληθεια rabo το θυμασαι ''Αγνοι φιλαθλοι του Παναθηναικου μην απαντατε στις προκλησεις απο τους οπαδους του ΠΑΣ''

Σιχαμαρα

Και να θυμίσω πως όλα έγιναν στο ημίχρονο που οι κάμερες δεν τα έδειχναν με το αγνό παιδί που ήταν στην κερκίδα μας....
Επιπλέον να θυμηθούμε πως το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-0, και τελικά χάσαμε 4-0 με 2 γκολ offsite και ένα πέναλντι.
Θέλω πολύ να τους κλωτσήσουμε πιο χαμηλά...
Όλα εδώ πληρώνονται σιχαμένοι....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 10:14 »
Αλλοίμονο αν κατεβούμε να παίξουμε με λογική Τούμπας.
Η μπάλα θα γυρίζει γύρω-γύρω στην περιοχή μας και κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο θα το φάμε.

Πρέπει να ζητήσουμε την κόντρα, γιατί στην Τούμπα με Μπρούνο και Πίδη, δεν ήταν δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο.
Τώρα με τον Μανθάτη στη σύνθεση, θα ήθελα τον Γιάκο στο κέντρο και επειδή το παίγνιο θα πάει σε hard touching game, θα ήθελα και τον Φράνκυ να κυνηγάει λυσασμένα μπαλιές και να πρεσάρει τους αντίπαλους αμυντικούς συνεχώς...να μην πάρουν ανάσα.

Μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να τους τελειώσουμε.
Ότι θα γίνουν ομορφιές, είναι δεδομένο. Προσέξτε πολύ όσοι πάτε... εγώ δεν θα πάω, γιατί δεν μου είναι δυνατόν να συγκρατηθώ...σε κάποιες φάσεις θα εκδηλωθώ και θα γίνει
μανούρα...είναι κάτι που μου τη σπάει να μην μπορείς να βγάλεις τα εσώψυχά σου στο γήπεδο...και μιλάμε για οπαδούς αποβράσματα-χαχόλους...θεωρώ ότι μετά τον γαύρο, η δεύτερη πιο αντιπαθητική ομάδα γι' αυτούς είμαστε εμείς...οπότε θα ψάξουν να βρουν μεμονωμένους φιλάθλους μέσα ή έξω και να να κάνουν επίδειξη ουγκ-ανισμού.

Κάτι μου λέει για θετική έκβαση σε αυτό το ματσάκι...ακόμα και το Χ θα είναι επιτυχία.

Πάμε Γιαννενάρα μου!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 11:44 »
μη φάμε γκολ στα γρήγορα,να περνάει ο χρόνος κ να αγχώνονται οι βάζελοι εντός του γηπέδου,κ να ξεκινάνε τα μπινελίκια στις κερκίδες...έτσι το θέλω το ματς...κ κει γύρω στο 80,0-1,ντράβαλα στην εξέδρα,διακοπή του ματς,κ αει γαμηθείτε.....  :pashat: ζητάω πολλά?
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 12:11 »
Το ματς είναι το πιο δύσκολο φετινό.
Φαντάσου να ήσουν εσύ υπό διαλυση, μαλιστα για πρώτη φορά κ δεν βαζω να είχες κ τη στόφα του πρωταθλητη/ ηγεμονα στο ελληνικό πρωταθλημα κ εκατομμύρια φιλαθλους στη χωρα. Και να έπαιζες όχι με "μικρομεσαιο" μισητο πχ πανιωνιο αλλα πες με το γαυρο. Θα ήταν αποτυχία του γαυρου αν έχανε η' ορμή επιβίωσης δικη σου;

Αν σταθούμε εκεί κ τους ρίξουμε μια κλωτσιά προς το γκρεμό θα είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Αν όχι, κατανοωντας την κατάσταση, δεν θα στεναχωρηθώ, αρκεί να σταθω δυνατός απέναντι στο ετοιμοθανατο θηριο κ να κάνω το καλύτερο μου.

Ένα σχόλιο για την κατασταση που ελπίζω να μη γίνει...   ανασταση

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 12:48 »
ΠΑΣ Γιάννινα είσαι... με την Μάντσεστερ να έπαιζες επίσημο αγώνα άνετα νικούσες... Τώρα μυριζομαι ανάσταση του βαζελου μιας και είναι με την πλάτη στον τοίχο... Οι βαζελοι πάντως ειναι αρκετά απαισιόδοξοι λόγω των προηγούμενων ηττων αρα λογικα αν το φερουμε στα μετρα μας το ματς βλεπω να γινεται ανεπαναληπτο ροντεο. Όπως και να έχει λιανιστε τους

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 12:53 »
Το ματς αν κινήσει, όπως με τς γριές πέρσι και μπουκάρει κανένας μέσα, να σκωθεί η Ομάδα να φύγει, κι όχι να κάτσει μέσα σκώνοντας χέρια πόδια ψηλά.

Όπως με μΠΑΟΚ, αν κι αλλιώς μας τα λέει ο ΠΑτΣάς______, καλό θα ήταν να το πάμε.
Να τς αφήκουμε πρωτοβουλία, όπως στη Τούμπα, να τς βγει η γλώσσα στο τρέξιμο, όπως στη Τούμπα και κάποια στιγμή να χτυπήσουμε, όχι όπως στη Τούμπα. Και όταν όπως στη Τούμπα βγει παίχτης που έχει αναλάβει το μαρκάρισμα του α και του ω της επίθεσής τους, κάνεις καμια καθυστέρηση, ξερωγώ, ρίχνεις απάνω του 3-4 για να περάσει η αντάρα, δεν κάθεσαι και τον απολαμβάνεις να στο καρφώνει Α ΝΕ ΝΟ ΧΛΗ ΤΟΣ.

Είναι στα σκατά, ρίχτε τους όσο περισσότερο βαθειά, να μη μπορούν να ανασάνουν.

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 13:05 »
ΠΑτΣάς______
Και γιατί έβαλες τόσο μεγάααααλη παύλα?
Για να μπορείς να τη βλέπεις ρε χούφταλο???  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 13:24 »
Προσοχή με τις αποχωρήσεις.Γιατί μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος.Κάτι τέτοια για να τα κάνεις,διαβάζεις πρώτα καλά τους κανονισμούς.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 13:32 »
Περι _____

Δε ξερς, δεν κρενς άι.

Ειν απ τα ηρωικά χρόνια τ ΜιρΚ, πόχαμαν πολλούς ΠΑΣάδες, ε για να τον ξεχωρίζω τ φόραγα μεγάλη. Αι κουτσομπολ, όλα θε να τα μαθαίνς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 13:37 »
τ φόραγα μεγάλη
Αούουουου ο τζες...  :P
ΑΣΤΕΕΕΕΕΡΙ ΜΟΥ!!

Τέτοια μεγάλ να τ φορέσουμε και του βάζελου.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 13:56 »
Μεγαλη η ________________________
Μικρη η αλλη.... ;)

Ερχεται μια ισορροπια και στον αν_______ισορροπο...! :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 13:58 »
Ίιιιιιιιχααααααα!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 14:11 »
http://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/414480/den-kratioyntai-oi-paiktes-toy-pao-ta-dyo-prwta-megala-onomata-poy-etoimazontai-na-fygoyn

βουλιάζει το καράβι,κοιτάνε να τη κοπανήσουν οι ποντικοί.....  :P να 'ταν κάνας Απόλλωνας,να 'ταν η Καλαμαριά,ο Εθνικός κλπ ,να πω ότι λυπάμαι ,να πούμε για την ιστορία τους κ να δω με συμπάθεια τους οπαδούς τους....για το βάζελο όμως αν πω ότι με'φαγε η στεναχώρια,ψέμα θα'ναι.....  :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 29 Σεπ 2017 09:02 »
Αλέξης Μιχαήλ :

Παράθεση
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ δύσκολη ομάδα. Παρά τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, θα πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ για πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μας περιμένει δύσκολο έργο.

Θα είναι λάθος να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να δουλέψουμε πάνω στα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Λεπτομέρειες θα πρέπει να βελτιώσουμε σε σχέση με την Τούμπα. Πάμε στη Λεωφόρο για αποτέλεσμα, με τη νοοτροπία που έχουμε δείξει πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα».

ο αρχηγός μίλησε , μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα παντού και θα είναι λάθος να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου ! Απ ότι διαβάζω το γήπεδο θα είναι γεμάτο ,
 θα μας δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα ειδικά στα πρώτα λεπτά , αλλά νομίζω ότι όσο θα περνάει η ώρα και θα κρατάμε το μηδέν θα γυρίσει υπέρ μας ! Με ψυχή , πάθος και αν είναι δυνατόν χωρίς λάθη θα φέρουμε τους 3 πόντους πίσω στα Γιάννενα!

Εμπρός Πανηπειρωτικέ για την μεγάλη αντεπίθεση , εμπρός ομαδάρα μου , εμπρός Γιαννενάρα μου !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 29 Σεπ 2017 09:21 »
ο αρχηγός θα μπορούσε να συμπληρώσει "είμαι χαρούμενος που πήρα τη σωστή απόφαση και έμεινα στον ΠΑΣ γιατί τώρα θα τράβαγα τα μαλλιά μου"
λοιπόν, γκολ από τον Μιχαήλ το Σάββατο, μόλις τελείωσα την παραπάνω πρόταση πέρασε από μπορστά μου .. τυχαίο? .. δε νομιζω !!!!!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 29 Σεπ 2017 14:55 »
Η 19άδα που ανακοινώθηκε για τη Λεωφόρο:
Βελλίδης, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μανθάτης, Γιάκος, Χαλκιαδάκης
Γιαννίκογλου, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα, Βιδάλ, Σολτάνι, Κόντε.

Οι 11 πρώτοι παραμένουν τα φαβορί για την αρχική 11άδα. Σε σχέση με την τελευταία προπόνηση βέβαια επέστρεψε ο Λίλα και μπήκε στην αποστολή με μια προπόνηση, αλλά το θεωρώ δύσκολο και ρίσκο να ξεκινήσει αντί του Μανθάτη. Έρχονται και 2 ματς με την Εθνική του ομάδα μεσοβδόμαδα. Αλλά δεν το αποκλείω εντελώς, γιατί υπο κανονικές συνθήκες αυτός θα έπαιζε και ξανασυνέβη φέτος στο Περιστέρι.

- Ο Κόντε προπονήθηκε στο 100% όλη τη βδομάδα, πήρε και λίγο χρόνο με τους βασικούς στο δίτερμα και πιστεύω πως για 20-30 λεπτά μπορεί να τον δούμε. Μου φάνηκε λίγο πίσω ακόμα πάντως, τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και στις επαφές του με τη μπάλα. Σχεδόν 1,5 μήνα δεν κλώτσησε άλλωστε. Λογικό.
- Ο Ναδάλες επίσης προπονήθηκε κανονικά, είναι εντάξει, αλλά το ίδιο συνέβη και πριν το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο όπου έπαιξε και ένιωσε πάλι ενοχλήσεις. Δεν θα ξεκινήσει και βλέπουμε.
- Αποστολόπουλος, Ντόλοβατς και Μπετρά εκτός αποστολής, μαζί με τους μικρούς (Βενετικίδη, Ζαχαρό, Ζώγκο) και τον τραυματία Ροντρίγκες.
- Εκτός κι ο Νικολιάς που δεν κατάφερε να μπει στις προπονήσεις και θα το κάνει λογικά στο 15ήμερο της διακοπής και να επιστρέψει με τον Πλατανιά.

:pas:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 29 Σεπ 2017 16:39 »
Την κατάλληλη στιγμή ξανά μπαίνει ο Κόντες.
Μετά τον Παναθηναϊκό ακολουθούν παιχνίδια
που θα χρειαστεί να σκοράρουμε..

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 29 Σεπ 2017 18:13 »

Σιχαμαρα

πως μπορώ να το ξεχάσω φίλε Ayto??????
πως μπορώ να ξεχάσω ότι κατέβηκα κάτω στην καταπακτή και φώναζα στους αστυνομικούς <ρε μαλάκες,υπάρχουν μικρά παιδάκια και θα έχουμε θύματα!!!!>Κι αυτοί πήγαιναν με το πάσο τους.....
Πως μπορώ να ξεχάσω ότι έφυγα στο ημίχρονο,στα μουλωχτά,γιατί εγώ ήμουν ανοργάνωτος!!!Είχα έρθει με το αυτοκίνητό μου από την Νέα  Χαλκηδόνα μόνος μου και στο τέλος δε θα μπορούσα να φύγω πάλι μόνος προς το αυτοκίνητό μου.Κι επειδή το αυτοκίνητο το είχα αφήσει πολύ μακρυά,σχεδόν κάτω στην Σπύρου Λούη,πέρασα μπροστά από τόσες θύρες βάζελων μέχρι να φτάσω,τρεμάμενος!!!Κι όταν έφτασα στη Νέα Φιλαδέλφεια πήγα σε μια καφετέρια να δω τα τελευταία λεπτά και βρήκα το ματς στο 3-0 ενώ το είχα αφήσει στο 0-0 και με τον ΠΑΣ να στέκεται υπέροχα στο γήπεδο!!!
Το μίσος για τον Πατέρα και τα <αγνά παιδιά του>,όλων όσων βρεθήκαμε εκείνο το Χειμωνιάτικο βράδυ στο ΟΑΚΑ είναι ΑΒΥΣΣΑΛΈΟ,όπως και η αγανάκτηση απέναντι στον Χριστοβασίλη που έκανε τον .....ψόφιο κοριό!!!!!!

Όλοι εμείς που βρεθήκαμε εκεί πάντα ζητούσαμε μια εκδίκηση. Ίσως αυτή να είναι η ώρα και οι βάζελοι να θυμούνται πλέον τον ΠΑΣ όχι ως την ομάδα που τους στέρησε το πρωτάθλημα το 2003 αλλά ως την ομάδα που τους σφράγισε το εισιτήριο προς τη Β εθνική το 2017-18!!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 29 Σεπ 2017 20:42 »
Αφού πιάσαταν τις ιστορίες για την απρόκλητη επίθεση των αγνών παιδιών, να πω και γω τη δικιά μου
έστω κι αν θα γίνω λίγο κουραστικός μιας και βλέπω να μην υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα αυτό πια.
Εν συντομία...
Εγώ κι άλλοι 3 ανοργάνωτοι φύγαμε κυριολεκτικά τελευταίοι από το γήπεδο.
Βασικά μόλις τέλειωσε το ματς είχαν μείνει μέσα όσοι μόνον όσοι ήρθαν με τα λεωφορεία
και δεν μας αφήναν να φύγουμε πριν αδειάσει το γήπεδο.
Μόλις άνοιξε η θύρα  όλοι οι υπόλοιποι συνοδεία ΜΑΤ επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και
διαπιστώσαμε ότι μείναμε μόνοι και οι τελευταίοι που βγήκαμε απ το γήπεδο.
Αναγκαστικά διασχίσαμε τις μισές θύρες γύρω από το οακα και όλη την άπλα μετά, μέχρι να φτάσουμε
στο αυτοκίνητο (με Γιαννιώτικες πινακίδες παρακαλώ), με την περίπτωση να γίνει πέσιμο να είναι πολύ πιθανή.
Είχα πολύ θυμό και οργή μέσα μου, τόσο πολύ που αυτό λειτούργησε ενθαρρυντικά
και είπα και στον εαυτό μου και στους άλλους ότι είναι να γίνει ας γίνει.
Τελικά δεν υπήρξαν περαιτέρω ντράβαλα μιας και οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει και έτσι φύγαμε χωρίς παρατράγουδα. Ήταν ριψοκίνδυνο πάντως αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.
Τόσο ανυποψίαστοι είμασταν...
Μετά από τόσα χρόνια η οργή παραμένει και η εκδίκηση με κάθε τρόπο είναι μέσα στο μυαλό.
Δεν έχει σβήσει όμως ούτε το παράπονο που ο πρόεδρός χβ δεν μας υπερασπίστηκε ποτέ.