Αποστολέας Θέμα: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 28595 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #175 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:04 »

σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι....δε θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος δηλαδή,κ μας έπιασε κατάθλιψη.... όλοι οι πούστηδες είναι τυχεροί ,μαζί κ ο βάζελος,με καραμπόλες κ τύχη ,μας κέρδισε.... ζμπ..τσα μας,μεις την επόμενη παρασκευή πάλι όνειρα θα κάνουμε,κ μέχρι τότε θα γκρινιάζουμε κ θα τρωγόμαστε μεταξύ μας για τη πλάκα μας,Π.Α.Σ. είμαστε.... :pashat:

υγ...ευκαιρία ήταν σήμερα να του βάλουμε του βάζελου ένα καρφί στο φέρετρο,αλλά κάτι μου λέει ότι ο πεθαμενατζής είναι μιλημένος κ στο τέλος θα του δώκουν αναβολή απ το θάνατο....όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος δηλαδή.... μη τρελαίνεστε,κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός να γαμήσει κ ο φτωχός....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος chris.t

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:16 »
 ΛΑΜΙΑ FANS θα με βοηθούσε πολύ στις γνώσεις μου να μου πεις αν ο έκτος βγαίνει Ευρώπη.Και μήπως θυμάσαι ποιανού τη θέση πήραμε λοιπόν και γιατί. Θα συμφωνείς λοιπόν στο οτι πήγαμε Ευρώπη ως έκτοι αλλά και οτι δεν πήγαμε ως πέμπτοι ήταν εξω-αγωνιστικοί λόγοι.Όσο για το Χριστόπουλο τον θεωρό άκυρο γιατί δεν είδαμε έργο.   

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:19 »
Ο Ιούλιος Καίσαρας, σε ηλικία 32 ετών εξελέγη ταμίας της Ρώμης και στάλθηκε στην Ισπανία, εκεί, στην Ανδαλουσία, βλέποντας το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αναφώνησε: "Στην ηλικία μου ο Αλέξανδρος ήταν κοσμοκράτορας, ενώ εγώ τίποτα που ν' αξίζει δεν έκανα ακόμη".
Μια φράση που παρέμεινε στην ιστορία και έδειχνε τις φιλοδοξίες από τότες που ήταν παγκοσμίως άγνωστος.

Φαίνεται όμως πως οι συνοδοιπόροι του, τον ψιλό έπαιρναν στην πλάκα. Έτσι, περνώντας από ένα χωριό στις Άλπεις, λένε στον Καίσαρα "Λες να υπάρχουν και εδώ ίντριγκες, φιλοδοξίες και ανταγωνισμοί" και τότε ο Καίσαρας τους απάντησε με την επίσης γνωστή φράση, που με διάφορες παραλλαγές έμεινε στην ιστορία σαν ένα λαϊκό γνωμικό, "Θα ήθελα να είμαι πρώτος σ’ αυτούς παρά δεύτερος στη Ρώμη"

Έτσι κι εμείς (οι άνθρωποι) πολλές φορές, στην σύγχρονη εποχή προτιμούμε να είμαστε πρώτοι στο χωρίο παρά δεύτεροι στην πόλη
.

Έτσι, συνηθίσαμε τον ΠΑΣ, στα χωριά της Β' (και ενίοτε Γ') να είναι πρώτος (ή κοντά στους πρώτους), παίζοντας ποδόσφαιρο επιβολής, γιατί (συνήθως) είχε καλύτερους ποδοσφαιριστές από τους αντιπάλους τους.

Πλέον, βρισκόμαστε σε άλλη κατηγορία και σίγουρα σε αυτήν δεν είμαστε στις (ας πούμε) 4 καλύτερες ομάδες.
Κι οι λόγοι είναι προφανής..

Ο ΠΑΣ, δεν μπορεί να επιβληθεί σε όλους τους αντιπάλλους
Κάποια παιχνίδια θα πρέπει να τα κλέψει
ή να αντιμετωπίσει την ποδοσφαιρική υπεροχή αντιπάλων (που πηγάζει από το μπάτζετ)
με την τακτική.
Κάποτε θα πρέπει να το συνηθίσουμε..
Δεν είναι κακό να μην είσαι στις καλύτερες ή μεγαλύτερες ομάδες
Σε όλες τις χώρες συμβαίνει αυτό..

Μπορεί να αλλάξει αυτό?
Σαφώς, αλλά θέλει πολλά πράγματα
με κυριότερο όλων
την μακρόχρονη παρουσία στην "πόλη"

Υ.Γ.
Τώρα που είπα για μπάτζετ
κάπου διάβασα πως τα τελευταία 6 χρόνια ο Παναθηναϊκός,
που τον κοντράραμε βαθμολογικά κάνα δυο χρονιές,
είχε περί τα 150 εκατομμύρια έσοδα
αν προσθέσεις και τη ζημιά, καταλαβαίνεις για τι έξοδα μιλάμε..

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:20 »
Ανάμεικτα τα συναισθήματα για το σημερινό ματς.
Απ'την μια ένας ανύπαρκτος ΠΑΟ, ο οποίος με την γνωστή κωλοφαρδία του προηγήθηκε από το πουθενά με διπλή καραμπόλα και με ένα φάουλ στο οποίο το τείχος στήθηκε ένα μέτρο πιο πίσω από ότι έπρεπε και μετά από αυτά τα δύο γκολ, μηδέν φάσεις.
Απ'την άλλη ένας ΠΑΣ που πατούσε καλά, μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την υπεροχή απέναντι σε μια ελαφρώς χειρότερη ομάδα και παίκτες ισοδύναμους, αλλά χωρίς καμία εμφανή προεργασία για το πώς θα σκοράρει. Στα κουτουρού, χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, χωρίς λύσεις δημιουργίας, χωρίς συνδυασμούς και δουλεμένα "τρίγωνα". Ένα μονότονο, βαρετό, αναχρονιστικό πράγμα, πάσα πάσα πίσω, πάσα, γιόμα και πάμε πάλι πίσω να κάνουμε αυτό που μας έμαθε καλά ο κόουτς: Πώς να στηνόμαστε αμυντικά.
Έχει και επίθεση το ποδόσφαιρο...

Συμπληρώσαμε 24 ματς.
2 νίκες.
10 ισοπαλίες
12 ήττες.
Αυτά για τον ΠΑΣ του ΚΥΡΙΟΥ Πετράκη το 2017.

Δεν στέκει σε κριτική το ματς, τελείωσε δυστυχώς στο 14'.

Πέρα από το ματς, σχετικά με το φόρουμ, για μια ακόμη φορά σε ποστ που αφορά ΕΝΑ ΜΑΤΣ, μπαίνει ο καθένας και βγάζει τα σώψυχά του και αναλύει τα μύρια όσα γενικώς και αορίστως. ΣΕ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ!
Και δεν γράφει ΤΙΠΟΤΑ για το ΜΑΤΣ!
Το ίδιο έγινε και με το ποστ του ματς με τον ΠΑΟΚ.
Σας αρέσει αυτό ρε παιδιά;
Γιατί δεν πάτε να βρείτε τα προσωπικά σας, αλλού;
Γιατί δεν γράφετε την αποψάρα σας για την ομάδα, τον Πετράκη, το Χριστοβασίλη, το ρόστερ κλπ στα σχετικά ποστ;
Πρέπει να μπαίνουμε να διαβάζουμε απόψεις για ένα ματς και να μας κάνετε τσουρέκια κάθε τόσο;

:mono:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:35 »
Παράθεση
Συμπληρώσαμε 24 ματς.
2 νίκες.
10 ισοπαλίες
12 ήττες.
Αυτά για τον ΠΑΣ του ΚΥΡΙΟΥ Πετράκη το 2017
Αυτό είναι πολύ σημαντικό στατιστικό
που σίγουρα έχει να κάνει και με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

16 βαθμούς σε 24 παιχνίδια
αν υπολογίσουμε πως έχει 30 μια σαιζόν
και εάν υποθέσουμε πως ο τελευταίος πέρσι σώθηκε στους 28 βαθμούς
θα θέλαμε ακόμη 12 βαθμούς σε 6 παιχνίδια..

Βέβαια, όλο αυτό είναι ένα μη πραγματικό σενάριο..

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:39 »
Κάποτε θα σπάσουμε και αυτήν την παράδοση που θα πάει.

Αισιοδοξώ ότι δεν θα χρειαστεί.

Ας μην σπάσει η παράδοση, δεν πειράζει.
Ας βρεθεί πρώτα στα τάρταρα,
όπως πραγματικά του αξίζει,
όπως βρέθηκε κάποτε ο ΠΑΣ,
ΧΩΡΙΣ να το αξίζει,
και αν ποτέ επιστρέψει από ' κει,
τότε ξανασχολούμαστε...

Προς το παρόν, έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο σε εξέλιξη,
να ασχοληθούμε και μάλιστα σοβαρά.

.. και όταν με το καλό πιάσει η Άνοιξη
και το "σωματείο" έρθει στο "Ζωσιμάδες"
τους αποχαιρετάμε μια και καλή
και τους ευχόμαστε ολόψυχα, στον αγύριστο...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:40 »
Chris t σαν εκτοι βγήκαμε εξωγωνιστικα αλλά την θέση αυτή την πήρε με Πετράκη . πες μου πόσοι κόουτς μας έχουν βγάλει εκτους.

Μονο ο Χριστόπουλος που αν ήθελε ας μην έφευγε. Οπου πήγε απέτυχε.

Και βγήκε Ευρώπη με πολύ καλυτερο ρόστερ απο το τωρινο.

Πες μου εναν προπονητή που σου αρέσει και μπορεί να ερθει.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:41 »
Μεσάνυχτα δεν ξέρω αν τους προλάβουμε μέχρι τότε.Βέβαια Ελλάδα είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος chris.t

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:45 »
Φίλε (αν το θέλεις) Crimson Glory δεν αναιρώ τίποτα .Τα ονόματα που αναφέρεις για να συγκρινείς με τον Πετράκη και να χρυσώσεις το χάπι είναι άκυρα.Αλλά οι επιτυχίες του μου λες ποιες είναι;
Σε 24 ματς...
2 νίκες.
10 ισοπαλίες
12 ήττες.
Όπως μας θυμίζει ένας φίλος εδώ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:47 »
Φίλε (αν το θέλεις) Crimson Glory δεν αναιρώ τίποτα .Τα ονόματα που αναφέρεις για να συγκρινείς με τον Πετράκη και να χρυσώσεις το χάπι είναι άκυρα.Αλλά οι επιτυχίες του μου λες ποιες είναι;
Σε 24 ματς...
2 νίκες.
10 ισοπαλίες
12 ήττες.
Όπως μας θυμίζει ένας φίλος εδώ.
Είναι 6,6,9.Για πάρε όλη την πορεία του Πετράκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο να δούμε τι έχει κάνει.

38-41-38 129-126 Στην Α εθνική.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:55 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σαβ 30 Σεπ 2017 23:54 »
Αποψη μου ειναι ο προπονητης να κριθει στο τελος της χρονιας οποτε και θα προτιμησω να μιλησω τοτε.
Εκτος και αν εχουμε να προτεινουμε "μαγικα ραβδακια" τυπου αναστο καλαιτζιδη κτλ που σωζουν τους τελευταιους και τους μικρομεσαιους τους κανουν μπαρτσελονες
τα πληρωσαμε  πολλες φορες ολα αυτα στο παρελθον...

Οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι. και ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:02 »
Με τον Πετράκη τερματίσαμε 2 φορές στην έκτη θέση και βγήκαμε Ευρώπη. Αυτό ξέρω εγώ.
Την πρώτη φορά που τερματίσαμε 6άδα παίξαμε μπαλάρα και χάσαμε μόνο από τον βάζελο (από τις "μεγάλες" μη χέσω) την τελευταία αγωνιστική στη λεωφόρο όταν τα είχαμε παρατήσει.
Ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος.
Στην πρώτη μας Ευρωπαϊκή παρουσία περάσαμε στον επόμενο γύρο και κοντράραμε στα ίσια την ΑΖ.
Ο ΠΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ μου έδωσε το δικαίωμα να κοιτάω μονίμως προς τις υψηλές θέσεις.
Πες μου ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ???
ΠΟΤΕ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ '70???
ΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ???
Δεν μπορεί, κάνεις πλάκα...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:04 »
Πάντως επειδή και οι κρίνοντες κρίνονται, μια "κριτική" που καταλήγει σε υποτιμητικά σχόλια για τον προπονητή βασιζόμενη σε επιχειρήματα όπως "Ο Μπετρά είναι καλύτερος του Γιάκου" (χωρίς να τον έχω δει), ή "στις προπονήσεις είναι φως φανάρι ότι δεν δουλεύεται το επιθετικό κομμάτι" (χωρίς να παρακολουθώ προπονήσεις), έχει και την βαρύτητα που της αντιστοιχεί. Ας μην της δίνουμε εμείς περισσότερη.

Χωρίς ουσία και περιεχόμενο η οποιαδήποτε συζήτηση για τον προπονητή της ομάδας. Το ότι μας έκανε να γκρινιάζουμε για ήττες στην Τούμπα και στη Λεωφόρο, είναι δικό του έργο. Κι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει για να το συνεχίσει.

Κολλησε η βελονα και γινεσαι τερμα  εκνευριστικος απο την δευτερη αγωνιστικη περι επιθετικου..........

Εσενα ρωταω σαν οπαδο,ειδες βελτιωση στο επιθετικο κομματι ναι η ου με Γιακο επιθετικο?
Εσενα ρωταω μην μου πεις τι κανει ο Πετρακης και με τις προπνησεις που μας εχεις ζαλισει
Και μην ξεχνας εισαι οπαδος και ΟΧΙ προπονητης οσο και αν το προσπαθεις

Δεν ειναι καλος ο Μπετρα και ο Ροντριγκεζ δεκτον,ας δοκιμασει Χαλκιαδακη,Σολτανι,Βινταλ,Μανθατη επιθεση..............Δεν με νοιαζει αρκει να δω αποτελεσμα και μεχρι στιγμης βλεπω το ΜΗΔΕΝ

Εχουμε μια καραμελα και την αναμασαμε ολη την ωρα για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:10 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:14 »
Αγιούτο κοίτα να ηρεμήσεις γιατί θα φεύγεις άκλαφτος.
Διαφώνησε όσο θέλεις με πασά ή όποιον άλλον αλλά όχι έτσι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:15 »
Οσο για τον Πετρακη

Ο ανθρωπος ειναι καλος προπονητης,αλλα για να δυναμωσει ο ΠΑΣ και να ανεβει και αλλο επιπεδο, πρεπει να ξεπερασει τις φοβιες του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  οπως μας εδειξε μεχρι τωρα ,και να ξεκολησει το κεφαλι του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τις εμμονες οπως με τον Γιακο επιθετικο

Οσο για αυτον που μας εκανε τις μεταγραφες που δεν ξερω καν ποιος ειναι,μονο ΝΤΡΟΠΗ

Και ντροπη και στον ΧΒ που νομιζει οτι καθε χρονο ειναι πασχαλια που θα την βγαζει με πενταροδεκαρες

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:22 »
Δεν αρέσει παιχτικά ο ΠΑΣ...
Δεν παίρνει βαθμούς ο ΠΑΣ...

Δεν έχει υλικό ο ΠΑΣ...
Γιατί;;;
Γιατί οι κρατούντες φρόντισαν να μην έχει...
Μα γιατί;;;
Λόγω της μπακαλίστικης νοοτροπίας τους...

Ο κόουτς Πετράκης τυγχάνει πρωτοφανούς ανοχής και αποδοχής, από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΣ...
Γιατί;;;
Γιατί είναι άνθρωπος σωστός ο Ζάννης, αλλά μάλλον μέτριος προπονητής, μετρ των ισοπαλιών και των στείρων αποτελεσμάτων, που κρατάν την ομάδα στην 8άδα κάθε χρόνο...
Στον κόσμο φαίνεται αρέσει αυτό και το επιδοκιμάζει...
Σε 5-6 όμως, δεν αρέσει, αλλά δεν τον κλωτσάνε για να πέσει...απλά τον επικρίνουν, κόσμια μπορώ να πω οι περισσότεροι, σκαιά κάποιοι λίγοι...
Δικαίωμά τους...όπως και των αλλονών που τον στηρίζουν...

Και τώρα;;;
Τώρα, εγώ, θα περιμένω με την επιστροφή των παιχτουράδων, καλύτερη μπάλα και ανάλογα αποτελέσματα...
Αν δω εμμονές παιχτικές και στείρες αποδόσεις, συνδυασμένες με κουφές δηλώσεις...
...τότε θα στήσω στον τοίχο τον δογματικό κ. Πετράκη και που σε πονεί, που σε σφάζει Γιάννη μου...

Τους συνΠΑΣολέδες μου με αντίθετες απόψεις, όταν βρεθώ από κοντά θα τους ξεσκίσω και θα δεχτώ να με ξεσκίσουν, πίνοντας τσίπουρο...
...όμως εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων και από τις δύο κατευθύνσεις, διαδικτυακά, δεν τις δέχομαι...κανονίστε...οι μεν καθεστωτικοί*, δείτε τα όποια αρνητικά και σχολιάστε τα (μη φοβάστε, δεν θα σας παρεξηγήσουμε), οι δε αντικαθεστωτικοί** πείτε και κάποιον λόγο και μην δηλητηριάζετε τη συζήτηση...έχουν γίνει και καλά, όλο αυτό το διάστημα...

* Πετρακολάγνοι
** Πετρακοφάγοι

Καλό βράδυ και καλή μας χώνεψη, με το αποψινό...

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:32 »
Εκτός ότι ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής,ήταν και δεύτερη χρονιά υποψήφιος.Είναι η πρώτη φορά που προποντής του ΠΑΣ καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Επειδή λες περί τρόλιτ.Τα μηνύματα σας έφυγαν.Μιλάς στον αέρα χωρίς να ξέρεις.

Κολλησε η βελονα και γινεσαι τερμα  εκνευριστικος απο την δευτερη αγωνιστικη περι επιθετικου..........

Εσενα ρωταω σαν οπαδο,ειδες βελτιωση στο επιθετικο κομματι ναι η ου με Γιακο επιθετικο?
Εσενα ρωταω μην μου πεις τι κανει ο Πετρακης και με τις προπνησεις που μας εχεις ζαλισει
Και μην ξεχνας εισαι οπαδος και ΟΧΙ προπονητης οσο και αν το προσπαθεις

Αυτά τι ακριβώς είναι;Αν σε εκνευρίζει ή σε ζαλίζει μην τον διαβάζεις.Δεν θα έχουμε εσένα κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.Να γινόμαστε ρεντίκολο.Κάλμαρε και μετά γράψε.Γιατί αν αρχίσει και ο κάθε άλλος να απαντάει όπως εσύ θα γίνουμε αμέρικαν μπαρ.Για να μην φτάνουμε σε προσωπικές προσβολές που είναι πολύ εύκολο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 13:51 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:33 »
chris t,

Συγγνώμη ρε φίλε αλλά αυτό που κάνεις είναι εσκεμμένο . Παίρνεις μεμονωμένα μόνο τα τελευταία παιχνιδια του Πετράκη για να δημιουργήσεις λαναθσμένες εντυπώσεις.

Μέτρα τα αποτελέσματα από τότε που ήρθε στον ΠΑΣ. Γιατί δεν το κάνεις;

Και περίμενω να μου πεις εναν προπονητή που σιου αρέσει και είναι εφικτό να έρθει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:46 »
Μπορείς να κάνεις απλώς την ερώτηση.Το μας ζάλισες.Το ότι κάνεις τον προπονητή ή μας εκνευρίζεις δεν χρειάζονται.Όποιος ρώτησε ευγενικά πήρε την απάντηση του.Μην περιμένεις όμως να ακούσεις αυτό που θέλεις ή να συμφωνήσετε.Ούτε χρειάζεται να είσαι στην τσίτα.Κάλμα λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 00:52 »
Κοιτάξτε να ηρεμησετε μερικοί γιατί και η γκρίνια έχει τα όρια της..
Σε 3-4 αγωνιστικές που θα δείτε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣ θα αφήσετε τον Πετρακη, τον Γιακο,τον Γαρουφαλια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και θα γκρινιαζετε για τα εισητηρια, για τον Χριστοβασιλη για την μπουτίκ και ποιος ξέρει  τι άλλο θα ανακαλυψετε!!!
Χαλαρώστε λίγο, βάλτε ένα τσιπουρακι να πιείτε και σκεφτείτε πόσα όμορφα πράγματα ζούμε την τελευταία 5ετια.

ΥΓ.Καποτε είχαμε μαζευτεί προς Γαριβαλδη μεριά για να γνωριστούμε και να γκρινιαξουμε με τα τσιπουρα στον αέρα...
ΥΓ2 Άλλη φορά είχαμε μαζευτεί σε ένα μαγαζί στον Βοτανικό...
ΥΓ3 Μηπως ηρθε η στιγμή τωρα με την διακοπή να μαζευτούμε πάλι???

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 01:01 »
Πρωτού αρχίσεις να χαρακτηρίζεις κάποιον σκέψου να χαρακτήριζαν εσένα και πως θα ήταν τότε.
Οπότε μπορείς να ρωτάς ευγενικά και θα λάβεις απάντηση.Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.
Όπως ξαναείπα μακάρι να έγραφαν περισσότεροι βλέποντας προπονήσεις.Θα είχαμε περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και τους παίχτες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 01:23 »
Ξαναλαω δεν με ενδιαφερουνε οι προπονησεις και ουτε θα πηγαινα.......

Αλλα  με ενδιαφερει τι βλεπω στο γηπεδο,και ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ

ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΜΠΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

Σημερα ηταν μια καθαρη αποδειξη οτι και παλι τα ειδε ολα καλως καμωμενα

Λοιπον

1)Κοζορωνης ,Γαρουφαλιας παιζανε δεν παιζανε ενα και το αυτο για αλλη μια φορα
2)Επιλογη να παιζουμε με Μπουκουβαλα που δεν φημιζεται για το επιθετικο του παιχνιδι ειδικα οταν αντιπαλο εχει προσωπικα για εμενα το καλυτερο παιχτη του Βαζελου τον Κουλιμπαλι που μας γλεντησε ειναι η αληθεια(τραγικοτατο)
3)Γιακος για αλλη μια φορα επιθεση
4)Καρανικας ποδοσφαιριστης που διαθετει καλη σεντρα για αλλη μια φορα αχρησιμοποιητος
5)Για αλλη μια φορα παιζουμε με την ιδια ακριβως εντεκαδα με αποτελεσμα να βγουνε φυτιλια
6)Τσαμπουκας και φιλοτιμο μηδεν

Εφοσον φοβηθηκαμε σημερα αυτον τον πεθαμενο βαζελο,που η Λειβαδια εκανε παπαδες εκει μεσα.........τι να πω

Αν δεν αλλαξουμε μυαλα δεν υπαρχει ελπιδα

Ο Πετρακης επαναλαμβανω ειναι καλος προπονητης απλα πλεον πρεπει να ξεκολησει γιατι ολοι μα ολοι μας εχουνε παρει χαμπαρι

fon7:σου είπα κάτι αγιούτο...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 01 Οκτ 2017 11:07 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 01:30 »
Δεν νομίζω ότι τα είδε όλα καλώς καμωμένα αλλά και πάλι δικαίωμα του καθενός πως το βλέπει.Εσύ ας πούμε τα βλέπεις κακώς καμωμένα όλα.Τόσοι έχουν γράψει για το παιχνίδι.Ο καθένας κρίνει.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 01:33 »
Λοιπόν δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 02:02 »
Μισο λεπτο ρε παιδια να ηρεμησουμε λιγο.Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του και να κρινει τον οποιοδηποτε.Αλοιμονο δηλαδη,αν δεν εχει το δικαιωμα της αποψης του καθενας ξεχωριστα.Το οτι ο Πετρακης εχει επιτυχιες με τον ΠΑΣ δεν το αμφισβητει κανεις.Αλλα δεν σημαινει πως τα εχει ολα καλως καμωμενα.Βεβαιως και κρινεται και θα κρινεται.Δηλαδη οι οπαδοι της Αρσεναλ δεν κρινουν τον Βενγκερ??Με τον πιο σκληρο τροπο μαλιστα.Εγω επιμενω πως ειναι λαθος η χρησιμοποιηση παιχτων σε θεσεις που δεν μπορουν να ανταπαξελθουν.Και ναι σε αυτον τον Πανθηναικο διεκδικεις αποτελεσμα.Δεν μιλαμε για Παναθηναικο ουτε τον παλιο,ουτε και του Σισε,Ζιλμπερτο Κατσουρανη.Μιλαμε για τον Παναθηναικο του Μολινς και του Αλτμαν.Και μαλιστα με τεραστιες απουσιες.Μικρη σημασια εχει αν μπηκες να πιεσεις ή αν μπηκες να κλειστεις,το ρολοι εγραφε 2-0 στο 15.Εε δεν γινεται να ειμαι ευχαριστημενος με το αν δουλεψε η τακτικη μας οταν χασαμε το ματς στο 15