Αποστολέας Θέμα: EURO 2020  (Αναγνώστηκε 12364 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: EURO 2020
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 13:55 »
Βλέπεις πουθενά να λέω ότι η Δανία ήταν καλύτερη; Το αντίθετο λέω σε κάθε σχόλιο

Όχι για μένα δεν έπρεπε να πετάει η Δανία, για μένα έπρεπε να μην της αφαιρέσουν άδικα την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση με τον τρόπο παιχνιδιού της. Δεν πα να έκανα μια ευκαιρία και ένα γκολ και να έχαναν οι Άγγλοι 100. Αυτό δε δίνει το δικαίωμα να αφαιρέσουν σε μια ομάδα το δικαίωμα να αναζητήσει την πρόκριση μέσα από τα πέναλντι έστω και αν έχει κάνει άθλιο ματς. Ξαναλέω να δούμε σε ανάλογο σφάξιμο για τον ΠΑΣ τι θα λέμε

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:47 »
Ρε apnea μου αυτό σου εξηγώ και παραπάνω. Τι σχέση έχει πόσα σουτ έκανε η Δανία; Μπορεί να ήθελε να κρατήσει το σκορ. Μια τακτική δεν είναι και αυτό; Επειδή δηλαδή δεν ήταν τόσο καλή η Δανία χθες (επιθετικά δεν ήταν καλή γιατί αμυντικά ήταν πολύ συμπαγής, και μη ξεχνάς η άμυνα είναι μέρος του παιχνιδιού) θα πρέπει ο διαιτητής να τη σφάξει και να της στερήσει την ευκαιρία στην έκπληξη; Η εικόνα του αγώνα δεν έχει καμία σχέση με τη διαιτησία.

Σου ξαναλέω για το ματς παοκ-ΠΑΣ που ο παοκ είχε 22-23 ευκαιρίες κι εμείς με μια ευκαιρία βάλανε γκολ και κλέψαμε το ματς. Δηλαδή θα έπρεπε να δώσει ο διαιτητής δύο μουφα πέναλντι για να κερδίσει ο παοκ και να αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη; Άρα να κερδίζει πάντα ο καλύτερος ακόμα και με εύνοια διαιτησίας για να μην έχουμε εκπλήξεις. Αν θες να βλέπεις πάντα νικητή τον καλύτερο επιθετικά τους μάλλον πρέπει να βλέπεις μπάσκετ. Γιατί η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι αυτή. Ότι δίνει τη δυνατότητα σε μια ομάδα να κλεψει ένα ματς. Που χθες αυτή τη δυνατότητα τη στέρησε ο διαιτητής

Αν κερδίζουμε φέτος σε κάποιο ματς μέχρι το 90 και είμαστε άθλιοι και μας σφάξουν με κανένα περσινό πέναλντι στο 90 και ισοφαριστουμε μην γκρινιαξετε όλοι εσεις που λέτε να έπαιζε καλύτερα η Δανία. Καλά θα μας έχουν κάνει σύμφωνα με σας γιατί θα έπρεπε να παίξουμε Μπαλάφα αντί να κλέψουμε το ματς. Για να δω φέτος τι θα λένε σε καμία σφαγή μας

Ari μην συγκρίνεις το δικό μα ςπρωταθλημα με τα άλλα.
Δηλαδή χθες μου λες ότι το σύστημα της Δανίας ηταν να πάει στα πέναλτι. Ε εμένα δε μου αρέσει αυτό.. Και η Αγγλία την ειχ έκλεισε όλο το 2ο ημίχρονο και στην παράταση στο τέρμα της. Αυτό είδα και αυτό μου άρεσε.
Και γι αυτό λέω ότι με αυτό που είδα χθες και μόνο πέρασε η καλύτερη ομάδα. Τώρα το τι κάνουν οι Άγγλοι αν τους σπρώχνει η ΟΥΕΦΑ κλπ δεν το ξέρω.
Εγώ είδα ένα παιχνίδι που χθες έπαιξαν καλυτερα. Τι να πω τώρα. Και μην ξεχνάμε κτι κάρτες που χαριστηκαν στους Δανούς σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις. Αν είχαν βγει μπορεί να άλλαζαν τα πράγματα. Και στην τελική παίξε μπάλα να πάρεις αποτέλεσμα. Μετά μην κατηγορούμε τον Μουρινιο για τα πούλμαν.
Για μένα πέρασε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα. Για σένα έπρεπε να περάσει η Δανία
Σε ποιο νόμο του ποδοσφαίρου γράφει ότι "περνάει η καλύτερη ομάδα";;;
Και αν το θέτεις έτσι, ποια από τις δύο ομάδες έκανε συνολικά καλύτερο τουρνουά;;;
Για ποιαν θα πλήρωνε κάποιος ουδέτερος να δει τα παιγνίδια της;;; Με ποια χαρήκαμε μπάλα;;;
Οι μόνοι, βαρετά προβλέψιμοι, με τους οποίους κοιμόσουν στα παιγνίδια τους, χωρίς να έχεις χάσει τίποτε σημαντικό, ένα μήνα τώρα, ήταν οι άγγλοι και η αρμάδα του Σάντος...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 16:27 »
Προσωπικά Αγγλία θα πλήρωνα να δω. Και την Ιταλία..
Συνολικά καλυτερο τουρνουά πάντως η Δανία δεν έκανε.
Τέλος πάντων.
Αν χθες έβλεπες το παιχνίδι και ήταν μια ομάδα κόκκινη και μια άσπρη, θα έλεγες ότι έπρεπε να περάσει η κόκκινη.?
Αν ναι τότε εγώ ξαναλέω έβλεπα άλλο παιχνίδι. Και μιλάω για χθες. Χθες καλύτερα έπαιξε η άσπρη ομάδα. Ήταν πιο επικίνδυνη και έκανε καλύτερες φάσεις.
....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 17:01 »
Προσωπικά Αγγλία θα πλήρωνα να δω. Και την Ιταλία..
Συνολικά καλυτερο τουρνουά πάντως η Δανία δεν έκανε.
Τέλος πάντων.
Αν χθες έβλεπες το παιχνίδι και ήταν μια ομάδα κόκκινη και μια άσπρη, θα έλεγες ότι έπρεπε να περάσει η κόκκινη.?
Αν ναι τότε εγώ ξαναλέω έβλεπα άλλο παιχνίδι. Και μιλάω για χθες. Χθες καλύτερα έπαιξε η άσπρη ομάδα. Ήταν πιο επικίνδυνη και έκανε καλύτερες φάσεις.
Θα έλεγα, με βάση τις ευκαιρίες και τη συνολικότερη εικόνα - εχθές μόνο - ότι δικαιούταν περισσότερο να περάσει η άσπρη, αλλά τελικά, με τον τρόπο που την "πέρασαν", θα φώναζα, και εξακολουθώ να το φωνάζω ότι, η κόκκινη ομάδα ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΩΡΑ, και ότι η άσπρη ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ (στην εποχή του VAR), "κερδίζοντας" μια πρόκριση στον τελικό, που όπως φάνηκε, όσο και αν έδειχνε ή ήταν καλύτερη, μόνη της, με τις δικές της δυνάμεις μόνο, δεν μπορούσε να καταφέρει.
ΑΥΤΟ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 19:29 »
Σιγά μην πάει η κούπα στην Αγγλία. Ο τελικός κύριοι παίχτηκε στο Βέλγιο-Ιταλία.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 23:31 »
Ο Καρπετόπουλος μας απειλεί ότι θα μεταδώσει και το Μουντιάλ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 23:46 »
Πολύ σπρώξιμο η Αγγλία
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 01:14 »
Μέσα σε ένα σ/κ η Αργεντινή κέρδισε τίτλο μέσα στη Βραζιλία και η Αγγλία έχασε τίτλο εντός έδρας. Σε κάποιο νεκροταφείο του Μπουένος Άιρες από ένα τάφο ακούγεται ένα σατανικό γέλιο.
El sombrero