Αποστολέας Θέμα: Περί οράματος και στόχων.  (Αναγνώστηκε 11617 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Περί οράματος και στόχων.
« στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 23:05 »
Οπότες μια στάλα όραμα να υπήρχε, μια στάλα εγωισμός, καθολου βόλεμα με τα μέτρια κι είναι η εποχή, με τα χάλια του ελληνικού κλωτσοσκουφίου, για τα πολύ μεγάλα.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Περί οράματος και στόχων.
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 01 Οκτ 2017 23:52 »
Λοκο ποσο δίκιο εχεις
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 00:59 »
Σωστό είναι αυτό
Αν και γεγονός είναι πως και ο ΠΑΣ αποτελεί μέρος του κλωτσοσκουφίου.
Την 6η αγωνιστική όμως δεν έχουν παίξει όλοι με όλους και Ο ΠΑΣ έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, για να πούμε με βεβαιότητα τι ψάρια μπορεί να πιάσει..
Μοιάζει αυτή τη στιγμή να υπολοίπεται τους δυο χαμένους βαθμούς με Πανιώνιο, συν τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έχουν επισήμανθει.

Όπως και να χει, περίεργο ξεκίνημα πρωταθλήματος. Σε 6 αγώνες, ο πρώτος έχει χάσει ήδη 5 ή 4 βαθμούς...

Υ.Γ. Παντως, αν χαλιούμαστε εμείς, φανταστείτε πως αισθάνονται σε Ολυμπιακό-Παναθηναικό που με ευκολοτερο πρόγραμμα και άλλο σχεδιασμό έχουν μόλις δυο βαθμους περισσότερους
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 01:06 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 02:08 »
Οπότες μια στάλα όραμα να υπήρχε, μια στάλα εγωισμός, καθολου βόλεμα με τα μέτρια κι είναι η εποχή, με τα χάλια του ελληνικού κλωτσοσκουφίου, για τα πολύ μεγάλα.

Σου κάνει το παραπάνω...όραμα???

Μέχρι πριν λίγα χρόνια το όραμά σας ήταν να ανεβούμε πρώτη εθνική και έκατσαν βαριά σε κάποιους τα Ευρωπαϊκά ξεψαρώματα...
"Είμαι και λίγο Π.Α.Σ."...και ΝΑ! με το συμπάθειο οι "ευχές" και οι κατάρες και οι "Κασσάνδρες" να βλέπουν το τέλος να έρχεται...και στο τέλος να κάθονται στο παγωτό...
"Ευχαριστούμε την Κομποτάρα", βέβαια, γιατί τώρα θα κινδυνεύαμε με υποβιβασμό...

"Στην Α εθνική Ομάδα θρυλική" τραγουδάτε ακόμη και τώρα, πρωταθλητές μου...
"Χρειαζόμαστε συμμάχους, δεν γίνεται να είσαι απομονωμένος", από τη μία,
"ανεβήκαμε σε όλων των χρωμάτων τα άρματα", από την άλλη, πρωταθλητές μου...

"Να παίξουμε στην Ευρώπη...κάποτε", λέγατε και κλαίγατε, πρωταθλητές μου...
Και όταν ήρθε η fucking Ευρώπη, "θέλω να παίζω μπαλάρα, παίζουμε χεσμένοι, δεν θέλω αυτόν τον παίκτη, ούτε αυτόν τον προπονητή, ο άλλος είναι για Γ εθνική", ξεχνώντας, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ότι οι οικονομικές δυνατότητες της Ομάδας είναι περιορισμένες, από τραγικά προεδρικά λάθη του παρελθόντος, ΝΑΙ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ούτε τον ίδιο ούτε τους παίκτες να φτάσουν στα ουράνια...
Αλλά ψηλά ο ουρανός, πολύ ψηλά ο άτιμος και ζαλίζει...
Όχι, όχι την Ομάδα, μια χαρά τα πατάει τα πόδια της στη γη, γερά!
ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΕΡΑ!
"Μα είναι κακό να θέλω παραπάνω?", ξεχνώντας τόσο εύκολα και εγωιστικά το ότι 5 χρόνια τώρα γίνονται απανωτές ΥΠΕΡβάσεις και έχοντας να ανταγωνιστεί τα εκατομμύρια της χαλκηδόνας, του αστέρα, τα κουμπούρια της Λειβαδιάς και τις βοήθειες του αιωνίου από την αρκουδα...
Ζαλίζει λέμε...

Και ΝΑ! με το συμπάθειο, τα βρισίδια σε παίκτες και προπονητές...

"Όραμά μου είναι να βγούμε Ευρώπη", δήλωσε ο χODDρός όταν ήρθε,
και οι περισσότεροι χλευάσατε, πρωταθλητές μου...
"Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουμε στην Ευρώπη", ξαναείπε πρόπερσι, και ξαναχλευάσατε, πρωταθλητές μου...

"Δεν υπάρχει όραμα"...από τον πρόεδρο με το δίχαλο σαγιονάρα μέχρι και τον ψηλό είχατε χορτάσει "οράματα" στους Λύκους και στους Θρασύβουλους...
"Οράματα" πληκτρολογίου και καφετέριας, να 'χαμε να λέγαμε,
ενώ μείναμε 2000 στα καθίσματα των "Ζωσιμάδων"...
Φάτε" όραμα"...
"Όραμα", γαμώ την καραμέλα μου, και δεν τελειώνει η πουτάνα...
Πόσο δίκιο έχετε, πρωταθλητές μου...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Οκτ 2017 02:18 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 09:44 »
Καλημέρα φιλαράκι μου Κρίμσον.
Πολλά like από μένα, πρωϊνιάτικα, παρ' ότι διαφωνώ σε αρκετά σημεία με το κείμενό σου.
Και μόνο που σε φαντάζομαι, μέσα στα άγρια "μεσάνυχτα", έμπλεο αγανάκτησης και συγκινησιακά φορτισμένο, να γράφεις και το πληκτρολόγιο να παίρνει φωτιά, και μόνο γι' αυτό well done από μένα.
Παρ' όλα αυτά... :):( ...
...και βέβαια, περισσότερα από κοντά!

Καλημέρες από ΦΝ...
...και τράβηξα ένα ζόρι πρωινιάτικα με το ρεμάλι τον Ρομπέν...
ΟΥΦ...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:47 »
Επομένως king Crimson, απαγορεύεται δια ροπάλου ή στην καλύτερη με εξοστρακισμό, να ψελίσει κανείς πόσο καλύτερα θα ήθελε να δει την Ομάδα του.

Λύσε μου μια απορία.
Έκανες, λες και κάνεις αυστηρή κριτική στα κακώς κείμενα, αυτή γιατί στο καλό επιτρέπεται;

Και για πες τι μπορούμε να σχολιάζουμε απ όσα δεν μας αρέσουν, χωρίς κίνδυνο να χαρακτηριστούμε αχάριστοι, ή χωρίς κίνδυνο να μας πάθεις κανα εγκεφαλικό από τη ζοχάδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 11:53 »
Και γιατί το γράφεις 2 φορές? Για να το εμπεδώσω?
Είδα "όραμα" και μπήκα...δεν μου άρεσε και βγαίνω...
Κάντε ό,τι θέλετε, γράψτε ό,τι θέλετε...
Ποιός είμαι εγώ να σας το απαγορεύσω?

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 12:10 »
Καλημέρα φιλαράκι μου Κρίμσον.
Πολλά like από μένα, πρωϊνιάτικα, παρ' ότι διαφωνώ σε αρκετά σημεία με το κείμενό σου

Απλά δεν το χαρακτηρίζω...διαφωνώ σε όλα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #8 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:18 »
Παράθεση
"Θα ήθελα να τονίσω ό,τι σημασία έχει και η ομαδικότητα. Να δουλεύετε σαν ομάδα, να βάλετε σκοπό την ομαδικότητα και να παίζετε όλοι σαν ένα.

Γιατί άμα βάλετε αυτό σκοπό και το επιτύχετε, πιστεύω ό,τι θα καταφέρετε τον απώτερο στόχο που είναι όχι λιγότερο από το πρωτάθλημα. Εντάξει;; Όχι μόνο να βγαίνετε στην Ευρώπη. Πρέπει να βάλετε σαν στόχο και το ίδιο το πρωτάθλημα.

Γιατί άμα βάζεις κάποιο στόχο θα τον επιτύχεις, ενώ αν δεν βάζεις δεν το πετυχαίνεις. Δηλασδή η ατομικότητα στο ποδόσφαιρο δεν είναι καλή, δεν είναι τένις το ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες, η εθνική μας, κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γιατί ήτανε μια ομάδα, μικρή ομάδα, αλλά κατάφερε και νίκησε γίγαντες εντάξει;"

Τσαγκαλίδης, σε βράβευση MVP, στον Χαλκιαδάκη.

Αυτόν τον ΠΑΣλα, που τόσο εύκολα και εγωιστικά ξέχασε ό,τι 5 χρόνια τώρα γίνονται απανωτές ΥΠΕΡβάσεις, με τα "Οράματα" πληκτρολογίου και καφετέριας, τον να 'χαμε να λέγαμε, για μαζεύτε τον παρακαλώ.
Α εθνική λέει ο ύμνος και πολύ μας είναι άι μην πάρω ανάποδες κι εγώ.

Φάτε" όραμα"...
Σταδιάλα να πούμε με τς αχάριστοι όλοι, π μας γίνανε και χορηγοί, ΟΥΣΤ.

:pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 02 Οκτ 2017 13:46 »
Παράθεση
"Θα ήθελα να τονίσω ό,τι σημασία έχει και η ομαδικότητα. Να δουλεύετε σαν ομάδα, να βάλετε σκοπό την ομαδικότητα και να παίζετε όλοι σαν ένα.

Γιατί άμα βάλετε αυτό σκοπό και το επιτύχετε, πιστεύω ό,τι θα καταφέρετε τον απώτερο στόχο που είναι όχι λιγότερο από το πρωτάθλημα. Εντάξει;; Όχι μόνο να βγαίνετε στην Ευρώπη. Πρέπει να βάλετε σαν στόχο και το ίδιο το πρωτάθλημα.

Γιατί άμα βάζεις κάποιο στόχο θα τον επιτύχεις, ενώ αν δεν βάζεις δεν το πετυχαίνεις. Δηλασδή η ατομικότητα στο ποδόσφαιρο δεν είναι καλή, δεν είναι τένις το ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες, η εθνική μας, κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γιατί ήτανε μια ομάδα, μικρή ομάδα, αλλά κατάφερε και νίκησε γίγαντες εντάξει;"

Αυτόν τον ΠΑΣλα, που τόσο εύκολα και εγωιστικά ξέχασε ό,τι 5 χρόνια τώρα γίνονται απανωτές ΥΠΕΡβάσεις, με τα "Οράματα" πληκτρολογίου και καφετέριας, τον να 'χαμε να λέγαμε, για μαζεύτε τον παρακαλώ.
Α εθνική λέει ο ύμνος και πολύ μας είναι άι μην πάρω ανάποδες κι εγώ.

Φάτε" όραμα"...
Σταδιάλα να πούμε με τς αχάριστοι όλοι, π μας γίνανε και χορηγοί, ΟΥΣΤ.

:pashat:
Και επιμένω ο PASλας, το γιατί σου το εξήγησα "στα ιδιαίτερα".
 :dab:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 09:40 »
Της μοίρας του γραφτό...
Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την ήττα του Πανιωνίου από την Λαμία σε ματς που έπρεπε να είχε λήξει 0-3, αλλά και την διαχρονική κατάρα που κυνηγάει αυτή την ομάδα όταν είναι να κάνει την οποιαδήποτε υπέρβαση.
Δεκέμβριος του 2007 η Μπορντό, Νοέμβριος του 2008 ο Παναθηναϊκός, Φεβρουάριος του 2010 η Καβάλα, Φεβρουάριος του 2016 ο Λεβαδειακός, πέρυσι η ΑΕΚ και φέτος η Λαμία. Φαίνεται πως αυτό τον σύλλογο θα τον κυνηγάει μια διαχρονική κατάρα όταν ψάχνει να κάνει την υπέρβαση, το βήμα παραπάνω και να ξεφύγει από τα τετριμμένα.  Κοινός παρανομαστής και στα έξι αυτά παιχνίδια; Το αποτέλεσμα δυσανάλογο σε σχέση με την εμφάνισή του. Και στις έξι αυτές περιπτώσεις ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να αλλάξει το στάτους κβο.  Πάντα όμως κάτι γίνεται, είτε αγωνιστικό είτε εξωαγωνιστικό σαν μια αόρατη δύναμη να μην θέλει την ομάδα να κάνει αυτό το άλμα. Και το χειρότερο; Όποιον Πανιώνιο και να ρωτούσες, ειδικά μετά τις τεράστιες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ενδόμυχα πίστευε ότι το ματς θα στραβώσει.
Και αυτό έγινε. Σε έναν αγώνα που μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, που δημιουργούσε, που έπαιζε το παιχνίδι της τόσο από τα πλάγια όσο και κάθετα από το κέντρο, περιορίζοντας τον αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο, έφτασε να κάνει τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη που θα έστελνε τους «κυανέρυθρους» στην διακοπή μόνους πρώτους.
Στενάχωρη γιατί για άλλη μια φορά χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία, και το δεν πειράζει προχωράμε δεν υπάρχει εδώ. Βεβαίως πειράζει και θα πρέπει να πειράζει. Αν δεν θες να μείνεις στα λίγα και στην μετριότητα θα πρέπει να απαιτείς και αυτή η ομάδα τα 2,5 τελευταία χρόνια έχει δικαίως δημιουργήσει απαιτήσεις.

Τέτοια κείμενα θα ήθελα να διαβάζω για τον ΠΑΣ. Ότι κυνηγάμε συνεχώς το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς βλέπω απόψεις του στυλ "τόσα χρόνια ήσουν ασανσέρ" "έπαιζες με ΠΑΟ" "οι άλλοι το ήθελαν περισσότερο" κλπ και γράφουμε κατεβατά όταν ο άλλος τολμήσει να πει ότι δεν υπάρχει όραμα και εγωισμός στην ομάδα......Δυστυχώς εμείς τελικά θα μείνουμε στην τελευταία πρόταση του κειμένου απ' ότι φαίνεται: Αν δεν θες να μείνεις στα λίγα και στην μετριότητα θα πρέπει να απαιτείς και αυτή η ομάδα τα 2,5 τελευταία χρόνια έχει δικαίως δημιουργήσει απαιτήσεις

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 10:03 »
Τέτοια κείμενα θα ήθελα να διαβάζω για τον ΠΑΣ. Ότι κυνηγάμε συνεχώς το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς βλέπω απόψεις του στυλ "τόσα χρόνια ήσουν ασανσέρ" "έπαιζες με ΠΑΟ" "οι άλλοι το ήθελαν περισσότερο" κλπ και γράφουμε κατεβατά όταν ο άλλος τολμήσει να πει ότι δεν υπάρχει όραμα και εγωισμός στην ομάδα......Δυστυχώς εμείς τελικά θα μείνουμε στην τελευταία πρόταση του κειμένου απ' ότι φαίνεται: Αν δεν θες να μείνεις στα λίγα και στην μετριότητα θα πρέπει να απαιτείς και αυτή η ομάδα τα 2,5 τελευταία χρόνια έχει δικαίως δημιουργήσει απαιτήσεις

Σωστό μεν αλλά να ξέρεις ότι ο κ. Βασίλης είναι φανατικός οπαδός του Γαυριώνιου.
Επιπλέον αυτοί έχουν και πλάτες με τις οποίες δημιούργησαν την ιστορία τους και συνεπώς έχουν και παραπάνω απαιτήσεις σε σύγκριση με εμάς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 10:37 »
Το ότι από ομάδα Β και Γ εθνικής και ομάδα ασανσέρ έγινες ομάδα που χτυπάει πεντάδα δεν είναι όραμα;Τι ακριβώς είναι;

Εμένα το όραμα μου είναι να ξεπεράσω τα ευρωπαικά  της Ρεάλ.Να ξεπεράσω αυτήν,την Μπαρτσελόνα,την Μπάγερν και άλλες ομαδούλες του ποδοσφαίρου.Ξέρω όμως ότι με τον Χβ δεν γίνεται.Οπότε τι να κάνω;Να γκρινιάζω ή να κλαίγομαι;Απλά τώρα χτίζουμε.Βάζεις βάρος στην φανέλλα.Κερδίζεις παραστάσεις.Κερδίζεις τεχνογνωσία.Μεγαλώνει το brand name σου.Για να έρθει κάποτε το λίγο μεγαλύτερο.
Δεν γίνονται με θαύματα.Δεν υπάρχουν σωτήρες.Ούτε οι σούπερ πρόεδροι.Όποιος θέλει ακολουθεί.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 11:00 »
Το ότι από ομάδα Β και Γ εθνικής και ομάδα ασανσέρ έγινες ομάδα που χτυπάει πεντάδα δεν είναι όραμα;Τι ακριβώς είναι;

Εμένα το όραμα μου είναι να ξεπεράσω τα ευρωπαικά  της Ρεάλ.Να ξεπεράσω αυτήν,την Μπαρτσελόνα,την Μπάγερν και άλλες ομαδούλες του ποδοσφαίρου.Ξέρω όμως ότι με τον Χβ δεν γίνεται.Οπότε τι να κάνω;Να γκρινιάζω ή να κλαίγομαι;Απλά τώρα χτίζουμε.Βάζεις βάρος στην φανέλλα.Κερδίζεις παραστάσεις.Κερδίζεις τεχνογνωσία.Μεγαλώνει το brand name σου.Για να έρθει κάποτε το λίγο μεγαλύτερο.
Δεν γίνονται με θαύματα.Δεν υπάρχουν σωτήρες.Ούτε οι σούπερ πρόεδροι.Όποιος θέλει ακολουθεί.

Αν δεν μπαίνεις σφήνα στην πεντάδα και δεν βγαίνεις Ευρώπη (ή παίρνεις και κάνα κυπελλάκι), δεν βάζεις κανένα βάρος στη φανέλα. Ειδικά τα χρόνια αυτά που κάποιες από τις "μεγάλες" ομάδες εμφανίζουν προβλήματα είναι αμαρτία να μη τα εκμεταλλεύεσαι. Και στην τελική βγες κάθε χρόνο πρώτη επαρχιακή ομάδα και μετά μου λες για το όραμά σου να ξεπεράσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Αλλά με τη λογική τη δική σου, του Crimson και κάποιων άλλων ούτε πρώτοι στο χωριό δε θα είμαστε ποτέ....

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 11:30 »
Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ομάδων των οποίων οι οπαδοί έφτασαν να ονειρεύονται τίτλους και δόξες πριν ξανακυλήσουν στην αφάνεια.
Όχι πως δεν θα ονειρευτούμε, όχι πως θα σκεφτόμαστε πάντα ρεαλιστικά, με βάση δυναμική και μπάτζετ, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν είναι εγγυημένο.
Καμία πορεία δεν είναι, ποτέ, μόνο προς τα πάνω.
Γι' αυτό θεωρώ ότι δεν χάνουμε κάτι αν απολαμβάνουμε τις όποιες επιτυχίες του παρόντος κρατώντας μικρό καλάθι γι' αυτές του μέλλοντος.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 11:36 »
Παράθεση
Αν δεν μπαίνεις σφήνα στην πεντάδα και δεν βγαίνεις Ευρώπη (ή παίρνεις και κάνα κυπελλάκι), δεν βάζεις κανένα βάρος στη φανέλα.
Η φανέλα του ΠΑΣ γεννήθηκε βαριά, γιατί εκφράζει πολλά περισσότερα απο τα κυπελλάκια.
Αν κάποιοι έχετε το σύνδρομο του ποκ και τη συλλογή τίτλων η επιλογή είναι ελεύθερη.
Το 70 πάντως που ανέμιζαν στα γήπεδα οι χαίτες, ασφυκτιούσαν οι κερκίδες και γεννήθηκε ο μύθος του Άγιαξ της Ηπείρου, τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια και χειρότερα.
Ας γυρίσουμε γήπεδο και θα ζήσουμε το δικό μας όραμα αυτό που ζούσαμε πάντοτε και που τα τελευταία χρόνια μας το έχουν δηλητηριάσει.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 12:00 »
Παρακολουθω μέρες την κουβέντα, τις απόψεις των πολύ φιλόδοξων ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ, που βλέποντας το "μέτριο"ξεκίνημα της ομάδας, κριτικάρουν σχεδόν τα πάντα αγωνιστικά και την αντίδραση των υπολοίπων ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ που βλέπουν να γίνονται αργά βήματα προς τα μπρος όμως.
Νιώθω οτι έχουμε μπερδευτεί, όλοι έχουν τα δίκια τους απο την δική τους οπτική που τα βλέπουν.
Και οταν κάποιος νιώθει/πιστεύει οτι έχει δίκιο σε αυτό που λέει, δε υπάρχει περίπτωση να βγει συμπέρασμα.
Οταν λοιπον και οι δύο πλευρες έχουν δίκιο, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Το μόνο σίγουρο ειναι οτι η ομάδα είναι σε καλύτερη φάση απο πρίν 10-15 χρόνια...
Πραγμα αδιαμφισβήτητο.
Απλα νιωθώ οτι βιαζόμαστε να εξελιχθούμε σε ομάδα που θα ανήκει στην πρώτη 5αδα. Μια 5η θέση και 2 φορές 6η δε σημαίνει οτι μας εκάνε τέτοια ομάδα
Ισως με άλλο προεδρο και άλλο προπονητη να είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο, ισως και να είμασταν στην αφάνεια.
Κρατάω το τώρα, το συγκρίνω με το χθες και κοιτάω τις προοπτικές του αύριο.
Οπότε ναι, νομίζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.
Απλα δε είμαι συμφωνος με την άποψη ορισμένων σχετικά με το τι θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει παραπάνω.
Σε μια ομάδα που κάτι καλό φαίνεται να γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια και με τον τρόπο αναπτυξης που εχει επιλέξει (βγάζω νέους παικτες και πουλάω για να ειμαι οικονομικά αυτάρκης) σημειωνει βηματα,λίγα μεν, ελάχιστα, αλλά όλα προς τα μπρος, είμαι ικανοποιημενος και αναμένω κάθε χρόνια να βάζω και ένα λιθαράκι. Ετσι αποκτώ στέρεες βάσεις και εξασφαλίζω, στο μέτρο του δυνατού, διάρκεια.
Καλές οι προσδοκίες και οι στόχοι, αρκεί να είναι ρεαλιστικοι.
Εξάλλου κάνενα ή σχεδον κάνενα παιδακι 10 χρονών δε γ@μησε στην ηλικία του, ασχετά με το τι φιλοδοξίες ειχε και πόσο το επιθυμούσε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #17 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 12:27 »
Παράθεση
Εξάλλου κάνενα ή σχεδον κάνενα παιδακι 10 χρονών δε γ@μησε στην ηλικία του

2-3 χρονώ ήτανε το παιδάκι όταν ανέμιζαν οι χαίτες και γαμούσε κι έδερνε.

Κι όπως γράφει ο Μάικ, αποτελέσματα (έξω, γιατί μέσα χάνανε απ τα Τέρροβα και τς Κατάρες) μπορεί να μην είχε το παιδάκι καλά, αλλά εκειό το παιδάκι, πράγμα που θέλω κι από το τωρινό 10χρονο ΔΕΝ έχανε ποτέ, γι' αυτό κι ασφυκτιούσαν οι κερκίδες, ακόμη και στις ήττες.

Υ.Γ.
Σιγανοπαπαδία, ψιλοσφωνάμε στα υπόλοιπα, θα βάλω το άλλο νικ σε λίγο να στα χώσω.

Υ.Γ.2
Δεν χάνει ρε λέμε ο θκόζμας ΠΑΣ, ΔΕΝ ΧΆΝΕΙ ποτε.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 12:41 »
Παράθεση
Ε

Υ.Γ.
Σιγανοπαπαδία, ψιλοσφωνάμε στα υπόλοιπα, θα βάλω το άλλο νικ σε λίγο να στα χώσω.

Είτε σφωνάς είτε οχ.. τα τσιπρα θα τα πλερώσεις ...
Πλησιάζουν οι μερς...18 και σήμερα σωστά??? :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 13:19 »

Αν δεν μπαίνεις σφήνα στην πεντάδα και δεν βγαίνεις Ευρώπη (ή παίρνεις και κάνα κυπελλάκι), δεν βάζεις κανένα βάρος στη φανέλα. Ειδικά τα χρόνια αυτά που κάποιες από τις "μεγάλες" ομάδες εμφανίζουν προβλήματα είναι αμαρτία να μη τα εκμεταλλεύεσαι. Και στην τελική βγες κάθε χρόνο πρώτη επαρχιακή ομάδα και μετά μου λες για το όραμά σου να ξεπεράσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Αλλά με τη λογική τη δική σου, του Crimson και κάποιων άλλων ούτε πρώτοι στο χωριό δε θα είμαστε ποτέ....
8, 5, 10, 6, 6, 9...
6 χρόνια, 3 φορές ψηλά.
2015-2016 καλύτερη επαρχιακή ομάδα, ευρωπαϊκές συμμετοχές.
Κύριοι ανταγωνιστές πριν λίγα χρόνια ο αστέρας και η χαλκηδόνα των εκατομμυρίων.
Έπεται συνέχεια, φίλος.
Έχεις δίκιο, καμιά βελτίωση δεν έχουμε.

Τέτοια να διαβάζεις!
Και χειρότερα...
Να τα λες κιόλας, να τα μαθαίνεις απ' έξω.
Να μάθεις να τα γράφεις κιόλας, για να μην ζηλεύεις τους άλλους που τα γράφουν!

Τη λογική του fon, τη δική μου και των άλλων άφησέ την.
Σε ενοχλεί βέβαια, αλλά ζήσε με αυτήν.
Εξάλλου εσύ έγινες ΠΑΣ λόγω τίτλων και είχες συνηθίσει στις κούπες...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 13:28 »
Εξάλλου εσύ έγινες ΠΑΣ λόγω τίτλων και είχες συνηθίσει στις κούπες...

Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά. Μπορεί να γίναμε ΠΑΣ για τους ίδιους λόγους, αλλά εσένα απ' ότι φαίνεται σου αρκεί η μετριότητα, παρά το γεγονός ότι είναι κοινώς παραδεκτό ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και έχει βάλει πλέον τον πήχη πολύ ψηλότερα απ' ότι μας είχε συνηθίσει. Γι' αυτό και περιμένω περισσότερα πράγματα από αυτά που βλέπω όλη τη φετινή χρονιά (εννοώ και το Β΄γύρο του περυσινού πρωταθλήματος).

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 13:34 »
 ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 14:06 »

Από το 13 μέχρι σήμερα έχω βγει 5ος μια φορά,6ος δυο φορές και τις υπόλοιπες από 5ος μέχρι 10ος.
Η ομάδα δεν μπορεί κάθε χρόνο να είναι στην πεντάδα και να κατακτάει το κύπελλο.Όσο όμως είναι στην Α εθνική,κάποιες χρονιές θα χτυπήσει πεντάδα και κάποιες φορές θα έρθει και η επιτυχία στο κύπελλο.Αυτά έρχονται μέσα από τις συμμετοχές στην Α εθνική.Όχι από τις συμμετοχές στην Β και στην Γ εθνική.Είναι τεράστια η διαφορά.Οι συμμετοχές αυτές σου δίνουν πράγματα σε πολλά επίπεδα.Έχεις παιδιά που έχουν παραστάσεις από Α εθνική.Όχι από Β και από Γ.Χτίζεις για να έρθουν οι επιτυχίες.Δεν γίνονται με μαγικά ραβδιά.
Έτσι γίνονται τα πράγματα.Λίγο λίγο χτίζεις.Σε βάθος χρόνου κερδίζεις.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #23 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 14:32 »
Παράθεση
2015-2016 καλύτερη επαρχιακή ομάδα

Να θυμίσω ό,τι ο Γιάτσεκ αποχώρησε από τον ΠΑΣ, γιατί ζήτησε να καταργηθεί το πριμ "Πρώτης επαρχιακής ομάδας" και ν αντικατασταθεί από το πριμ "Έξοδος στην Ευρώπη", πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό.
Μερικά χρόνια αργότερα ο μεν έπαιρνε το πρώτο "επαρχιακό" πρωτάθλημα, ενώ για τον ΠΑΣ, είχαν αρχίσει τα πέτρινα χρόνια.

Παράθεση
σημειωνει βηματα,λίγα μεν, ελάχιστα, αλλά όλα προς τα μπρος

Τέτοια δω, Πάντως είναι όπως πολύ σωστά επισημαίνεις, βήματα πίσω και καλό είναι να μη γίνονται.

Άλλοι μπορεί να τα θεωρούν βήματα μπροστά. Πρέπει να σε στήσουν στη γωνία;
Άλλα μπορεί να ενοχλούν άλλους (κι εσένα όχι) και τα καταθέτουν. Πρέπει να τους στήσεις στη γωνία;
Προφανώς γενικότερα μιλάω.

Γνώμη μου και την έχω καταθέσει, ότι πρέπει ν αποκτήσεις όραμα και να το κυνηγήσεις, με όσα σου επιτρέπει η τσέπη σου προφανώς.
Άμα βολευτείς στη μετριότητα της (καλα είμαστε δω πάνω) Α εθνικής και δεν είσαι Πανόπουλος ή Κομπότης, αργά ή γρήγορα πεθαίνεις.

Παράθεση

:mono: :mono: :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 14:41 »

Γνώμη μου και την έχω καταθέσει, ότι πρέπει ν αποκτήσεις όραμα και να το κυνηγήσεις, με όσα σου επιτρέπει η τσέπη σου προφανώς.
Άμα βολευτείς στη μετριότητα της (καλα είμαστε δω πάνω) Α εθνικής και δεν είσαι Πανόπουλος ή Κομπότης, αργά ή γρήγορα πεθαίνεις.

Ακριβώς ΑΥΤΟ είναι όλο το ζουμί ΛΟΚΟ