Αποστολέας Θέμα: Περί οράματος και στόχων.  (Αναγνώστηκε 11616 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Περί οράματος και στόχων.
« Απάντηση #25 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 14:59 »

Γνώμη μου και την έχω καταθέσει, ότι πρέπει ν αποκτήσεις όραμα και να το κυνηγήσεις, με όσα σου επιτρέπει η τσέπη σου προφανώς.
Άμα βολευτείς στη μετριότητα της (καλα είμαστε δω πάνω) Α εθνικής και δεν είσαι Πανόπουλος ή Κομπότης, αργά ή γρήγορα πεθαίνεις.

Ακριβώς ΑΥΤΟ είναι όλο το ζουμί ΛΟΚΟ
Μέχρι τώρα έχεις ξεπεράσει τα οικονομικά σου δεδομένα.Γιατί τα δεδομένα σου δεν είναι για πεντάδα.Όχι μια φορά.
Πως θα καταλάβουμε ότι βολεύεται στην μετριότητα;Δηλαδή αν ο Χβ ή ο Πετράκης βγει και πει πάμε για πρωτάθλημα όλα οκ;Μάλλον θα γελάμε όπως με το θέμα Ευρώπη;
Μια δήλωση μπορεί να κρύβει πολλά πράγματα.Είτε θετική δήλωση είτε αρνητική.Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για τις προθέσεις αυτού που την λέει.

Εδώ να πούμε ότι η συζήτηση μπορεί να πάει και παραπέρα και να δούμε τι όραμα έχει ο καθένας για τον ΠΑΣ.Πως το έχει μέσα στο μυαλό του και στις σκέψεις του.Για να δούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Οκτ 2017 15:36 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 15:39 »
Oταν σε λεω σιγανοπαπαδια κατι ξερω..
Πετας την λεξη οραμα και το "πασπαλιζεις" με το " οσο σου επιτρεπει η τσεπη σου προφανως" για να καλυψεις τυχον ανακριβειες ή διχογνωμιες σχετικα με την εννοια του οραματος....
Το οραμα λοιπον της ομαδας τουτη την στιγμη σε τι φαση βρισκεται με βαση την τσεπη του ηπιου κατα την αποψη σου?
Προσωπικα εγω θεωρω οτι η ομαδα εχει αναπτυχθει δεδομενου που ηταν και που ειναι τώρα με βάση παντα την τσεπη του ηπιου (μην ανοιξουμε παλι θεμα για καποιον αλλον γιατι στη κριτικη ειμαστε πρωτοι, αλλα αν βγει και πει πουλαω δε θα εμφανιστει ουτε ενας να πει αγοραζω και οραμα μου ειναι κυπελλο και πρωταθλημα σε καποια χρονια).
Πριν καποια χρονια ζουσαμε με την προσδοκια του υμνου μας (Α ΕΘΝΙΚΗ, ΟΜΑΔΑ ΘΡΥΛΙΚΗ) και σημερα θεωρω οτι ο υμνος σε καποιους απο τους στοιχους του ειναι ξεπερασμενος...
Αρα μαλλον το οραμα της ομαδας σιγα σιγα ξαναδημιουργειται μιας και αυτο που προυπηρχε η ομαδα το εκανε ξεπερασμενο.....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 15:49 »
Εγω λεω να περιμενουμε να ξεχρεωσουμε στην εφορια και ισως προκυψει κανενα οραμα τοτε
Αν ειμαστε ακομα στην Α εθνικη

Αυτο το ρημαδοκυπελλο γιατι το σνομπαρουμε τοσο πολυ και συστηματικα?
Ειναι μονο για τριπολες,ξανθες και ατρομητους οι τελικοι κυπελλου?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 15:54 »
Το δικό μου "όραμα" είναι το εξής:
- Να είναι η ομάδα τυχερή στην υπόλοιπη και στη μετά Χριστοβασίλη εποχή. Να μην ξημερώσει δηλαδή ένα πρωί με το τιμόνι σε Κούγιες / Παπαθανασάκηδες / Τροχανάδες κλπ. (πως λέμε πρώτα η υγεία;!)
- Να παράγει μέσα από τις υποδομές της ικανούς παίχτες για τη στελέχωση της πρώτης ομάδας.
- Να εμπνεύσει την πιτσιρικαρία, ώστε να προκύψουν γενιές οπαδών χωρίς διπλή ποδοσφαιρική υπηκοότητα.
- Να διεκδικεί τακτικά τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και αν τα έχει σίγουρα αυτά, να αποκτήσει κι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και να φέρει κι ένα κυπελλάκι!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 16:25 »
Oταν σε λεω σιγανοπαπαδια κατι ξερω...
Έτσι, ΕΤΣΙ!

Mandrakoukos, πολύ πτωχό το όραμά σου, φίλε μου.  ;)

Εγώ έχω όραμα ότι την Ομάδα την πήρε αυτός ο τζες ο Ρώσος που είναι στη Λευκάδα, ο Ριμπολόβλεφ.
Έχω όραμα ότι έκανε αδελφοποίηση με την Μονακό.
Ότι έστειλε τους πιτσιρικάδες μας των Κ20 και Κ17 να ψηθούν στο -πέρα βρέχει- Γαλλικό πρωτάθλημα και όταν παραψήθηκαν τους έφερε πάλι πίσω στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό Παράδεισο και έκαναν παππάδες.
Αλλά είπαμε, βήμα βήμα.
Πρώτα ένα γήπεδο σαν αυτό της Μονακό, λίιιιγο πιό μικρό βέβαια, μιας και οι PASολέδες έχουν γράψει την Ομάδα στις αρχιδάρες τους και προτιμούν "τα καφέ της χαράς".
"Ποιός Π.Α.Σ. τώρα, Ολυμπιακάρα, Παναθηναϊκάρα, ΑΕΚάρα, ΠΑΟΚάρα, να πούμε!", ξέρετε εσείς.  ;)
Έπειτα ένα τόσο δα Κυπελλάκι, στο καπάκι 2-3 φορές Ευρώπη με συμμετοχή στους ομίλους,
μετά κανά 2 εξόδους στο Champions League.
Ε, μοιραία κάποια στιγμή θα παίρναμε και το πρωτάθλημα με 31 βαθμούς διάφορα από τον δεύτερο τίγρη που θα στο μεταξύ θα έχει γίνει γατούλα, διότι εμείς θα έχουμε Ρώσο μεγιστάνα λέμε.  B-)
Και μετά από καμιά 10ετία 50000 PASολέδες θα ταξιδεύαμε στο Καμπ Νου να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελώνα στον τελικό της μεγάλης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπου και φυσικά θα κερδίζαμε με 1-6.
Α! Εννοείται ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ προπονητή, σταθερά με τον Πετράκη θα πορευόταν που έχει συνηθίσει στα βρισίδια των αγνών PASολέδων.
Διότι ο Γκουαρντιόλα, που του έγινε πρόταση από τον Ρώσο μας, δεν θα θελήσει να έρθει και να στήνεται στον τοίχο από τέτοιου είδους εμπεριστατωμένες κριτικές.
Όμως όλα τα παραπάνω θέλουν το χρόνο τους και πάνω απ' όλα να πεισθεί ο Ρώσος.
Αυτάααα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Οκτ 2017 16:43 από fon7 »

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 16:27 »
Προσωπικό όραμα είναι την Άνοιξη του 2018, 30 χρόνια μετά τη Λάρισα, να είμαστε η δεύτερη επαρχιακή ομάδα που σηκώνει κούπα πρωταθλητή !
Πήρα αέρα γιατί μετά από 6 αγωνιστικές βλέπω α) τα χάλια των υπολοίπων β) ένα καλό υλικό γ) μια νορμάλ διαιτησία.
Το θεωρώ εφικτό, όσο τρελό κι αν ακούγεται, φθάνει να μην έχω πολλούς τραυματισμούς.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 18:10 »
Προσωπικο μου οραμα ειναι να ξαναγεμισει το Ζωσιμαδες και σε αυτο σιγουρο εχει αποτυχει και δεν δεχεται αμφισβητησης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 18:13 »
Αυτό, που βλέπετε όλοι "οράματα",μήπως να το κοιτάξετε;;;; ;)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 19:44 »

....λες Εεεε? :-?

...θα το κοιτάξω...γιατί έβλεπα όραμα τη Μισέλ Φαιφερ... ::) :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 21:05 »
Τον Ρώσο προσπαθώ εδώ και κάποια χρόνια να τον  ψήσω...Η προσπάθεια συνεχίζετε...!!!!!!!!!!!!!!

:pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 21:15 »
Άντε ρε φίλε, δίπλα δίπλα είστε!
Πάρε και τον μπαρμπαΛΟΚΟ μαζί σου, να του εξηγήσει το...όραμα!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 22:45 »
Το οραμα πρεπει να το δωσει η διοικηση οχι εμεις... Εμεις αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι ονειρα και απο ονειρα σε σχεση με την ομαδα μπορω να σας γραψω σελιδες ολοκληρες..
Για να επανελθω ομως.. οι λεξεις οραμα και χριστοβασιλης ειναι εντελως αντιφατικες ενοιες παροτι μιλαμε για τον πιο πετυχημενο προεδρο τα τελευταια 35 χρονια τουλαχιστον
Αγωνας για επιβιωση στη μετριοτητα. Σωζουμε γρηγορα την κατηγορια και μετα οπου βγει οπως ειπε ο ιδιος πριν λιγες μερες...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 22:56 »
Εδώ όμως καλό θα ήταν να μιλήσει και ο κόσμος.Να δούμε τι θέλουμε.Το να πετάμε ένα όραμα απλά από μόνο του δεν λέει κάτι.Για μένα όραμα είναι το τσάμπιονς λιγκ.Για τον αγιούτο να γεμίσει το γήπεδο.Η διαφορά χαώδης μεταξύ μας.Όσοι περισσότεροι μιλήσουν,τόσο καλύτερα.Εμείς τι θέλουμε απέναντι στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές.Τι κριτήρια βάζουμε;Όλο πως το έχουμε μέσα στις σκέψεις μας.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 23:10 »
φοοοοον, οσο ο ΠΑΣ ειναι ομηρος των χρεων που δημιουργησε η διοικηση του, τα δικα μου τα ονειρα για την ομαδα δεν μπορουν να γινουν πραγματικοτητα ουτε κατα 1%.
Η γενια η δικη μας εμαθε τον ΠΑΣ στα πολυ δυσκολα και δεν νομιζω κανεις μας να ονειρευοταν εναν ΠΑΣ οπως βλεπαμε τοτε (και βλεπουμε ακομη) ομαδες τυπου ξανθη ή Ατρομητου-Χαλκηδονας. 20 χρονια στην α εθνικη, 2 ευρωπες και τις υπολοιπες χρονιες θεσεις 6-12.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 23:17 »
Υπάρχουν πολλές γενιές με διαφορετικές εικόνες η κάθε μια.Υπάρχει και μια νέα γκουχ γκουχ γένια με διαφορετικές εικόνες.Ακόμα μπορείς να δεις διαφορές και μέσα στην ίδια την γενιά.Οπότε άντε να δούμε πράγματα και όχι μόνο από τους ίδιους και τους ίδιους.Άντε να δούμε και άλλους να μας πουν πως το βλέπουν.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 23:25 »

Γυναικάρα φίλε της εποχής μου.Αρχοντιά,στυλ και κλάση...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 23:44 »
τι σερβίρει τούτος ο καφενές απόψε ,κ το ρίξαμε στα οράματα.....  :pashat:

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 03 Οκτ 2017 23:50 »

Γυναικάρα φίλε της εποχής μου.Αρχοντιά,στυλ και κλάση...

Καπου τωρα θα παρεμβει το αγριο νιατο και  λυκειοπαιδο  Λοκο σιγουρα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #43 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 00:03 »
Μισέλ Φαιφερ...
Μακριά τα μάτια σας από το αίσθημα, κομένη. Γκέγκε;
Έχει και η πλάκα τα όριά της.και-

100% συμφωνώ ότι οράματα - στόχους πρέπει να βάζει η Ομάδα, κάποιος τόγραψε.
Θέλω να έχει όραμα ο ΠΑΣ, εγώ έτσι κι αλλιώς ονειροπαρμένος είμαι.
Και θέλω το όραμα του ΠΑΣ να μην έχει ταβάνι. Αλλά αυτό οκ το συζητάω.
Πάντως δεν θα ξέραμε ό,τι υπάρχουν αστέρια, αν δεν κοιτούσαμε ψηλά.

Εμείς είμαστε ο καθείς με το μακρύ του.
Το θκο μ είναι, επειδή θεωρώ αρκετά δύσκολο να το σηκώσουμε, τουλάχιστον να τον δω σ ένα τελικο τσουλου ας πούμε.
Και στην κερκίδα να έχουν στήσει τρελό πανηγύρι 50.000 από τους μικρομετόχους της εταιρίας λαικης βάσης ΠΑΣ.

Παράθεση
Πετας την λεξη οραμα και το "πασπαλιζεις" με το " οσο σου επιτρεπει η τσεπη σου προφανως" για να καλυψεις τυχον ανακριβειες ή διχογνωμιες σχετικα με την εννοια του οραματος...
Τεράστιο λάθος και μπιτχουριάτκο συμπέρασμα. Το πασπαλίζω για να μπορώ να δώσω άλλοθι σε στοιχειώδη πράγματα, που δεν γίνονται ακόμη.

Παράθεση
Προσωπικα εγω θεωρω οτι η ομαδα εχει αναπτυχθει δεδομενου που ηταν και που ειναι τώρα με βάση παντα την τσεπη του ηπιου
Και βέβαια έχει αναπτυχθεί, δεν βλέπω κανέναν να διαφωνεί ως προς αυτό.

Παράθεση
Αρα μαλλον το οραμα της ομαδας σιγα σιγα ξαναδημιουργειται μιας και αυτο που προυπηρχε η ομαδα το εκανε ξεπερασμενο.....
Αν θυμάσαι, ο Κολέμπας, είχε με τον Κιτσάκη βγάλει καινούργιο ύμνο παραπλήσιο του παλιού που έλεγε, αντι για Α εθνική ..."θα ΠΑΣ και στην Ευρώπη ομάδα θρυλική"
Η τωρινή ομάδα το ξεπέρασε κι αυτό, αλλά κατά πως φαίνεται δεν θα έχουμε αλλαγή ξέρω γω "θα πάρεις και την κούπα ομάδα θρυλική", ώστε όπως ονειρευόμασταν Ευρώπες και τις είδαμαν, ν αρχίσουμε (όσοι δεν το κάνουν ήδη) να ονειρευόμαστε και κούπες.

Παράθεση
Το οραμα λοιπον της ομαδας τουτη την στιγμη σε τι φαση βρισκεται με βαση την τσεπη του ηπιου κατα την αποψη σου?
Πεμ να σ πω.
Γιατί με δηλώσεις σαν αυτές π γράφει ο κουβαδένκος πιο πάνω, το ψάχνω.
Το όπου βγει δεν είναι στόχος πολύ περισσότερο όραμα.

Να σ πω 5-6 πράματα π θα μούρθουν στην κεφάλα πατ κιουτ π δε χρειάζονται τα εκατομύργια - μπορώ να γράφω μέχρι αύριο, θα μείνω στα πρώτα π μούρχονται στο μυαλό.

Ας πούμε ωραία εικόνα και όραμα θα ήταν γεμάτο το πέταλο από πιτσιρίκια γυμνασίων στα οποία η ομάδα θα είχε μοιράσει μπέχο προσκλήσεις. Από γυμνάσια της πόλης, αλλά κι από γυμνάσια απομακρυσμένων χωριών, που η παε θα μεριμνούσε να πάει να φέρει και να γυρίσει πίσω.
Πόσα πολλά φράγγα θα χρειαζόταν αυτό;
Πόσα πολλά καλά θα έφερνε πίσω;
Πόσο εκτός μνημονίου θα μας έβγαζε ένα όραμα με γεμάτο, χαρούμενο πέταλο;

Έχει καταντήσει όραμα, να δημιουργηθούν επιτέλους κατάλληλες συνθήκες προπόνησης της ομάδας. Οι παίχτες προσπαθούν περισσότερο να ισορροπήσουν στις λακούβες παρά να μάθουν πέντε πράματα. Πριν αρχίσουν καν οι βροχές δηλαδή.

Αβαφα τα γραφεία της ΠΑΕ, η μόστρα στον όποιον επισκέπτη, πέφτουν σοβάδες. Δηλαδή να ψάχνουμε να βρούμε Πρόεδρα που ν ασχολείται με χρώματα για να τα λαμποκοπήσει; Διαφήμιση ΚΑΙ για την Moore θα είναι διάολε!

Ήμασταν από τους πρώτους με διαδικτυακή παρουσία (μιλάω σαν οικογένεια ΠΑΣ, όχι αυστηρά σαν ΠΑΕ) έ είναι κακό να ονειρεύομαι ένα επίσημο σάιτ που να τα σπάει;

Δείχνει όραμα ή "συνεχεια τσαπατσουλιας και προχειροτητας" το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ανέφερες;

Και που λες ψάχνω το όραμα, μέσα από τις λέξεις του Πετράκη, για την έλειψη λύσεων "ο παίχτης ήρθε τελευταία στιγμή".

Δεν γίνεται - κι αναφέρομαι και σε μας - να έχεις όραμα και να είσαι ικανοποιημένος μετά από ήττα ρε φίλε!
Πρέπει να σου φταίνε τα πάντα, εκτός κι αν είχε κοιμηθεί ο Θεός, αν ήσουν δηλαδή ο μΠΑΟΚ του περσινού μας 0-1 στη Τούμπα.
"Τους βλέπεις αυτούς εκεί μέσα; Είναι ικανοποιημένοι που χάσαν μόνο 2-0! Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε"
Άγγελος μετά από ήττα στο τηγάνι νομίζω.

Δεν γίνεται να έχεις όραμα για την ομάδα και να θεωρείς φυσικό, σε μας κυρίως αναφέρομαι, ότι ο Μαυροπάνος είναι ήδη πουλημένος, με τα άλλα 2 βασικά μας σέντερ μπακ να είναι 32 - 33 χρονώ. Παρόμοια με το δικό σου σενάριο περίπτωση.

Είναι όραμα να τύχουν μεγαλύτερης προβολής τα φιλικά με την Μπαρτσελόνα, οι κινήσεις με τα προσφυγόπουλα και τον ΟΗΕ;
Το δύσκολο ήταν να γίνουν τέτοιες κινήσεις και ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ που έγιναν. Γιατί ρε πούστη μου να θαφτούν;

Θέλει πολλά λεφτά να γίνει κρίκος στον ιστό της πόλης η Ομάδα; Είναι τόσο άπιαστο όνειρο και όραμα, να πρωτοστατεί σε χίλια δυο κοινωνικά δρώμενα η Ομάδα;

Ψάχνω που λες το όραμα της ομάδας και στην περσινή παραίτησή μας από το πρωτάθλημα, κι ενώ ήμασταν στα 2/3 του δρόμου.

Δε συνεχίζω και καμία διάθεση δεν έχω, να χώσω σε κανένανε.
Την Ομάδα μας, την θεωρώ την καλύτερη του πλανήτη.
Τυχαίνει κάποια άτομα κάποιες φορές να μην είναι σε καλή κατάσταση και να κάνουν λάθη, γι' αυτό κι ακόμη δεν έχουμε σηκώσει το ευρωπαϊκό.
ΧΡΕΟΣ μου είναι όταν τα βλέπω να τα επισημαίνω.
Και υποχρέωσή μου να χειροκροτώ κάθε καλή προσπάθεια.

Πάρτε το λίγο αλλιώς ρε. Πιστέψτε στην Ομάδα, πιστεύτε την.

Αν αποχτήσει Όραμα η Ομάδα, sky is the limit και λίγα λέω.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 00:05 »
Το πρόβλημα δεν είναι τα οράματα
το ζήτημα είναι πως δεν έχουμε ένα topic
για "κομπιουτεράκια"..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 00:29 »
Παράθεση
   Ας πούμε ωραία εικόνα και όραμα θα ήταν γεμάτο το πέταλο από πιτσιρίκια γυμνασίων στα οποία η ομάδα θα είχε μοιράσει μπέχο προσκλήσεις. Από γυμνάσια της πόλης, αλλά κι από γυμνάσια απομακρυσμένων χωριών, που η παε θα μεριμνούσε να πάει να φέρει και να γυρίσει πίσω. 
Αυτό, ρε μπαρμπαΛΟΚΟ, καημό το έχω κι εγώ ρε.
Μάλλιασε η γλώσσα μου να το γράφω χρόνια τώρα.
Το πέταλο γεμάτο πιτσιρικάδες, ΝΙΑΤΑ ΡΕ!
Αυτές μάλιστα, είναι καλές ιδέες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #46 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 00:39 »
Οχι δεν ειναι καλες ιδέες, υπάγονται στα πλαίσια της Αποκάλυψης του Ιωάννη και είναι καταδικαστέες και απορριπτέες εκ προοιμίου, γιατί εκλαμβάνονται ως αχαριστία στην ομάδα που είναι τόσα χρόνια στην α που βγηκε ευρώπες κλπ κλπ, άσε που είμαστε και σφιχτά από φράγγα και πως να τα κάνουμε όλα αυτά;

Ας κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας όλοι να έρθει στα ίσια του λέω γω ...ΑΙ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 00:49 »
Μπάρμπα, σου τα είπα "στα ιδιαίτερα", μη με τσιγκλάς.
Ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το πού πήγαινε η αχαριστία...
ΚΑΙ ΑΙ, ΕΣΥ!!
Άι μην ανοίξω ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΘΡΟ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ "ΚΡΙΤΙΚΗ"!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #48 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 00:57 »

EVERYBODY

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 01:00 »