Μισέλ Φαιφερ...
Μακριά τα μάτια σας από το αίσθημα, κομένη. Γκέγκε;
Έχει και η πλάκα τα όριά της.και-
100% συμφωνώ ότι οράματα - στόχους πρέπει να βάζει η Ομάδα, κάποιος τόγραψε.
Θέλω να έχει όραμα ο ΠΑΣ, εγώ έτσι κι αλλιώς ονειροπαρμένος είμαι.
Και θέλω το όραμα του ΠΑΣ να μην έχει ταβάνι. Αλλά αυτό οκ το συζητάω.
Πάντως δεν θα ξέραμε ό,τι υπάρχουν αστέρια, αν δεν κοιτούσαμε ψηλά.
Εμείς είμαστε ο καθείς με το μακρύ του.
Το θκο μ είναι, επειδή θεωρώ αρκετά δύσκολο να το σηκώσουμε, τουλάχιστον να τον δω σ ένα τελικο τσουλου ας πούμε.
Και στην κερκίδα να έχουν στήσει τρελό πανηγύρι 50.000 από τους μικρομετόχους της εταιρίας λαικης βάσης ΠΑΣ.
Πετας την λεξη οραμα και το "πασπαλιζεις" με το " οσο σου επιτρεπει η τσεπη σου προφανως" για να καλυψεις τυχον ανακριβειες ή διχογνωμιες σχετικα με την εννοια του οραματος...
Τεράστιο λάθος και μπιτχουριάτκο συμπέρασμα. Το πασπαλίζω για να μπορώ να δώσω άλλοθι σε στοιχειώδη πράγματα, που δεν γίνονται ακόμη.
Προσωπικα εγω θεωρω οτι η ομαδα εχει αναπτυχθει δεδομενου που ηταν και που ειναι τώρα με βάση παντα την τσεπη του ηπιου
Και βέβαια έχει αναπτυχθεί, δεν βλέπω κανέναν να διαφωνεί ως προς αυτό.
Αρα μαλλον το οραμα της ομαδας σιγα σιγα ξαναδημιουργειται μιας και αυτο που προυπηρχε η ομαδα το εκανε ξεπερασμενο.....
Αν θυμάσαι, ο Κολέμπας, είχε με τον Κιτσάκη βγάλει καινούργιο ύμνο παραπλήσιο του παλιού που έλεγε, αντι για Α εθνική ..."θα ΠΑΣ και στην Ευρώπη ομάδα θρυλική"
Η τωρινή ομάδα το ξεπέρασε κι αυτό, αλλά κατά πως φαίνεται δεν θα έχουμε αλλαγή ξέρω γω "θα πάρεις και την κούπα ομάδα θρυλική", ώστε όπως ονειρευόμασταν Ευρώπες και τις είδαμαν, ν αρχίσουμε (όσοι δεν το κάνουν ήδη) να ονειρευόμαστε και κούπες.
Το οραμα λοιπον της ομαδας τουτη την στιγμη σε τι φαση βρισκεται με βαση την τσεπη του ηπιου κατα την αποψη σου?
Πεμ να σ πω.
Γιατί με δηλώσεις σαν αυτές π γράφει ο κουβαδένκος πιο πάνω, το ψάχνω.
Το όπου βγει δεν είναι στόχος πολύ περισσότερο όραμα.
Να σ πω 5-6 πράματα π θα μούρθουν στην κεφάλα πατ κιουτ π δε χρειάζονται τα εκατομύργια - μπορώ να γράφω μέχρι αύριο, θα μείνω στα πρώτα π μούρχονται στο μυαλό.
Ας πούμε ωραία εικόνα και όραμα θα ήταν γεμάτο το πέταλο από πιτσιρίκια γυμνασίων στα οποία η ομάδα θα είχε μοιράσει μπέχο προσκλήσεις. Από γυμνάσια της πόλης, αλλά κι από γυμνάσια απομακρυσμένων χωριών, που η παε θα μεριμνούσε να πάει να φέρει και να γυρίσει πίσω.
Πόσα πολλά φράγγα θα χρειαζόταν αυτό;
Πόσα πολλά καλά θα έφερνε πίσω;
Πόσο εκτός μνημονίου θα μας έβγαζε ένα όραμα με γεμάτο, χαρούμενο πέταλο;
Έχει καταντήσει όραμα, να δημιουργηθούν επιτέλους κατάλληλες συνθήκες προπόνησης της ομάδας. Οι παίχτες προσπαθούν περισσότερο να ισορροπήσουν στις λακούβες παρά να μάθουν πέντε πράματα. Πριν αρχίσουν καν οι βροχές δηλαδή.
Αβαφα τα γραφεία της ΠΑΕ, η μόστρα στον όποιον επισκέπτη, πέφτουν σοβάδες. Δηλαδή να ψάχνουμε να βρούμε Πρόεδρα που ν ασχολείται με χρώματα για να τα λαμποκοπήσει; Διαφήμιση ΚΑΙ για την Moore θα είναι διάολε!
Ήμασταν από τους πρώτους με διαδικτυακή παρουσία (μιλάω σαν οικογένεια ΠΑΣ, όχι αυστηρά σαν ΠΑΕ) έ είναι κακό να ονειρεύομαι ένα επίσημο σάιτ που να τα σπάει;
Δείχνει όραμα ή "συνεχεια τσαπατσουλιας και προχειροτητας" το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που
ανέφερες;
Και που λες ψάχνω το όραμα, μέσα από τις λέξεις του Πετράκη, για την έλειψη λύσεων "ο παίχτης ήρθε τελευταία στιγμή".
Δεν γίνεται - κι αναφέρομαι και σε μας - να έχεις όραμα και να είσαι ικανοποιημένος μετά από ήττα ρε φίλε!
Πρέπει να σου φταίνε τα πάντα, εκτός κι αν είχε κοιμηθεί ο Θεός, αν ήσουν δηλαδή ο μΠΑΟΚ του περσινού μας 0-1 στη Τούμπα.
"Τους βλέπεις αυτούς εκεί μέσα; Είναι ικανοποιημένοι που χάσαν μόνο 2-0! Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε"
Άγγελος μετά από ήττα στο τηγάνι νομίζω.
Δεν γίνεται να έχεις όραμα για την ομάδα και να θεωρείς φυσικό, σε μας κυρίως αναφέρομαι, ότι ο Μαυροπάνος είναι ήδη πουλημένος, με τα άλλα 2 βασικά μας σέντερ μπακ να είναι 32 - 33 χρονώ. Παρόμοια με το δικό σου σενάριο περίπτωση.
Είναι όραμα να τύχουν μεγαλύτερης προβολής τα φιλικά με την Μπαρτσελόνα, οι κινήσεις με τα προσφυγόπουλα και τον ΟΗΕ;
Το δύσκολο ήταν να γίνουν τέτοιες κινήσεις και ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ που έγιναν. Γιατί ρε πούστη μου να θαφτούν;
Θέλει πολλά λεφτά να γίνει κρίκος στον ιστό της πόλης η Ομάδα; Είναι τόσο άπιαστο όνειρο και όραμα, να πρωτοστατεί σε χίλια δυο κοινωνικά δρώμενα η Ομάδα;
Ψάχνω που λες το όραμα της ομάδας και στην περσινή παραίτησή μας από το πρωτάθλημα, κι ενώ ήμασταν στα 2/3 του δρόμου.
Δε συνεχίζω και καμία διάθεση δεν έχω, να χώσω σε κανένανε.
Την Ομάδα μας, την θεωρώ την καλύτερη του πλανήτη.
Τυχαίνει κάποια άτομα κάποιες φορές να μην είναι σε καλή κατάσταση και να κάνουν λάθη, γι' αυτό κι ακόμη δεν έχουμε σηκώσει το ευρωπαϊκό.
ΧΡΕΟΣ μου είναι όταν τα βλέπω να τα επισημαίνω.
Και υποχρέωσή μου να χειροκροτώ κάθε καλή προσπάθεια.
Πάρτε το λίγο αλλιώς ρε. Πιστέψτε στην Ομάδα, πιστεύτε την.
Αν αποχτήσει Όραμα η Ομάδα, sky is the limit και λίγα λέω.