Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ- Πλατανιάς (7η Αγων.)  (Αναγνώστηκε 16635 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ- Πλατανιάς (7η Αγων.)
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 09:48 »
Παράθεση
3-0 ή 3-1 σκορ με 10 τελικες θα ηταν κατι το φυσιολογικο για ζωσιμαδες με τετοιον αντιπαλο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εποχη της ιστοριας του σωματειου

born in drakolimni μήπως πήρε το αφτί σου τίποτε νούμερα για το τζόκερ? ... μέχρι και τις τελικές πέτυχες χαχαχα

απολαυστικό το γκολ του Χαλκιαδάκη ...  στα γκόλ που βάζει αυτό το παιδί τραντάζονται πραγματικά τα δίχτυα και σου σηκώνεται η τρίχα ... γκολ με δύναμη και τσαμπουκά ...

είμασταν τυχεροί είναι η αλήθεια στην αρχή που δεν έγινε το 0-2 σε ένα ελεύθερο σουτ που έπιασε ένας του Πλατανια
από εκεί και πέρα η ομάδα σίγουρα έδειξε να κινείται πολύ καλύτερα από τη μέση και μπροστά με τον Κόντε και οι από πίσω του βρήκαν ελεύθερους διαδρόμους να κινούνται και να δημιουργούν προβλήματα
πολλές συνεργασίες και δουλεμένα πράγματα βγήκαν σήμερα στη φόρα από τη μέση και μπροστά και ωραίο το κολπάκι στο κόρνερ που ανέφερε ο συνταυρος από πάνω

δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, πέραν από εμάς τους καψουρεμένους με τον ΠΑΣ που πάμε από πάντα, είναι το γήπεδο με κάποιον τρόπο να γίνει μόδα ...

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 09:49 »
Γαρουφαλιάς και Σκόνδρας οι αδύναμοι κρίκοι στο χτεσινό ματς. Με την είσοδο του Νικολιά η ομάδα έγινε πιο κινητική και απέκτησε μεγαλύτερη ενέργεια, πρόκειται για έναν πανέξυπνο παίκτη που βοηθά σε άμυνα και επίθεση. Ο Μανθάτης είναι ένας παίκτης που ξέρει πολλή μπάλα και με τον χρόνο θα γίνεται καλύτερος. Όντως στο γκολ που δέχεται δεν έχει καλό οπτικό πεδίο ο Βελίδης αλλά φέτος δεν ξεκίνησε τόσο καλά. Τέλος πιστεύω ότι για τα εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους όπως ο Πλατανιάς πρέπει να παίζει ο Καρανίκας αντι του Μπουκουβάλα, γιατί και πιο γρήγορος είναι και καλύτερη σέντρα διαθέτει.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 10:12 »
Λοιπόν....

Η ομάδα δε μ άρεσε στο β ημίχρονο.... :P :P :P

Κάναμε μια επαγγελματική νίκη...παιξαμε όσο χρειάζονταν...δλδ 30 λεπτάκια και μετά κάτσαμε... :stop: δε μ αρέσουν εμένα αυτά τα πραματα...έπρεπε να τς ρίξουμε 5 6 7 γκολάκια άντε τώρα... :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 10:24 »
Για τρία πραγματα θα θυμόμαστε το χτεσινό ματς

1. Η ανατροπή.
Παρόλο που το φάγαμε, βγήκαμε ήρεμα μπροστα και βάλαμε 3 στο ημίχρονο.

2
Παράθεση
ΤΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!
ΤΙ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΡΟΥΝΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ!

Κοντρόλ-κατέβασμα με το δεξί και σκροπ με το αριστερό πέφτοντας, στην κίνηση, έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδος...
RESPECT
Το υπέροχο γκολ του Χαλκιαδάκη, εξωγήινο θα έλεγα (δεν ειναι πολιτικό σχόλιο)  :P

3. Σε μια φάση που φεύγουμε με πλεονέκτημα και σφυρίζει ο ρέφερι, γκρινιάζει η κερκίδα και οι παίκτες και δίκαια βέβαια.
Γυρνάει λοιπόν ο διαιτητης και κάνει το σήμα ότι έφταιγε και έκανε λάθος.
ΠΡΩΤΗ (πιθανώς και μοναδική) φορά το είδα στους Ζωσιμάδες αυτό.
Από τα απίθανα....

Κατά τα άλλα:

Γιατί δεν τους βάλαμε άλλα 2-3? Ε;
Τι πληρώνουμε εισιτήριο;
Απλά για την νίκη;
Έχετε υποχρεώσεις κύριοι.

Στο Σουβλακιακό ειναι διπλό , θυμηθείτε το..

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 11:53 »
Παράθεση
είμασταν τυχεροί είναι η αλήθεια στην αρχή που δεν έγινε το 0-2 σε ένα ελεύθερο σουτ που έπιασε ένας του Πλατανια
Φίλε μου αυτοί ήταν τυχεροί που δεν έφυγαν με το απόλυτων των τελικών μας...10!!!
Έβαλαν ένα εντυπωσιακό  - πλην τυχερό ή αν θέλετε προϊόν λάθους εκτίμησης του Βελλίδη  - γκολ κι από κει και μετά νόμισαν πως ότι σουτ κάνουν από τα 2 χιλιόμετρα απόσταση, θα πάει μέσα....δεν είναι έτσι όμως δεν παίζουμε στο δημοτικό κι ας το επικαλέστηκε ο Παράσχος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!
Όλες σχεδόν οι τελικές τους από και και μετά ήταν τέτοια σουτ...εντελώς ακίνδυνα... γι αυτό κατά τη γνώμη μου
από το 5' και μετά, πλατανιάς για μένα δεν υπήρχε.
Η προσήλωση της ομάδας στο σχέδιο που στήνει ο Πετράκης, δεν της δίνει τη δυνατότητα ή δεν θέλει να κάνει ένα ματς ροντέο.
Έτσι λοιπόν αυτό που θα βλέπουμε είναι διαχείριση του αγώνα όταν κερδίζουμε και ρίσκο μόνο όταν κυνηγάμε αποτέλεσμα.
Σε όποιον αρέσει να βλέπει την ομάδα "εκ του ασφαλούς" δηλ. τα λίγα και καλά που εξασφαλίζει η εφαρμογή του 3-5-2 δεν υπάρχει πρόβλημα.
Όποιος όμως προσομειώνει την πριμέρα ντιβιζιον στο στάδιο Ζωσιμάδες και τους αγώνες του ΠΑΣ,
θα απογοητευτεί και θα γκρινιάξει.
Προσωπικά επειδή τη Δευτέρα είμαι "κηδεία" μετά από ήττες προτιμώ τις νίκες με κακή εμφάνιση, από της ήττες με "ελπιδοφόρα" μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση...βαράτε με, ειρωνευτείτε με, αλλά σε αυτό δεν αλλάζω.

Κόντε και Μπρούνο είναι από τις ποδοσφαιρικές ΠΑΣολέδικες ηδονές μου/μας.
Παικταράδες, ποιοτικοί, εντυπωσιακοί και το όνομά τους στις μπλούζες μας θα μείνει ανεξίτηλο στο διηνεκές.
 :pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 12:28 »
Ο  Πλατανιας  αδύναμη ομάδα , αμυντική του  λειτουργεία παιδική χαρα , υποψηφιος προς υποβιβασμό.
Διαφωνω με Πετράκη που είπε ότι ήταν καλός αντίπαλος , αλλά ίσως το είπε απο σεβασμό...

Η ομάδα εγινε  λίγο πιο ευκίνητη φυσικά χωρίς Κοζωρόνη (ελπιζω να μεινει για πολυ καιρό στο παγκο).
 Η εισοδος του Νικολιά εδωσε ευκινησία ταχύτητα επιθετική . Αυτό που λειπει απο το ποδοσφαιρο και απο  την ομάδα.

Ο Γαρουφαλιάς...... γιατί το παιδί αυτό παει να κάνει άμυνα με ανοιχτα τα πόδια και το κεφάλι κάτω με αποτελεσμα να  το ν περνάγαν σαν σταματημένο, παλι καλά που πήγε έτσι το παιχνίδι που αναγκάστηκε να δεινει την πρωτη πάσα μπροστά ,ποσες ευκαιρίες ακόμα...
Ο Μπουκουβάλας ακόμη μια φορά αστα επιθετικά ,δεν κάνει το παιδί.....πόσες ευκαιριες και αυτός.. εαν είχαμε άλλον παικτη σαν τον Ναδάλες και στα δεξια το κοντέρ θα έγραφε και άλλο γκολ, εγώ θα δοκίμαζα Αποστολοπουλο και Καρανίκα
Ο Κόντε έδωσε φυσικά πνοή επιθετική δεν συζητιέται αυτο

Ναδάλες πολυ ωραιες σέντρες  στα στημένα όλες καλές εκτός απο τον αφνιδιασμό που τον εχασε. Παλι καλά που ελειπε και ο Κοζω

και φυσικα.... MVP..
Τζημόπουλε παικταρά εσυ  , αλλαξες το παιχνίδι , αυτός μάλιστα   αμυντικό χαφ ,να γυρνουσε ο χρόνος πίσω αλλά (αυτό το διακρίνες και στα παιχνίδια προηγούμενωνων ετών)

Κατά τα άλλα για μένα λειπει το χαφ ο παικταράς στο κεντρο εκτός εαν δούμε εναν Νικολιά αποκαλυψη. 
Ο Γιακός γνωστός καλός στην θεση του  αλλά αργός και δυστυχως δεν έχει το γκολ. Ο Βελλίδης δεν μου εμπνεει εμπιστοσύνη στα σουτ.
Η διαφορά Ζαιρο με Μπρουνο  την ειδαμε εχτές με το κοντρολ. ενα απλό κοντρόλ.απλά
Η ομάδα θέλει βελτίωση ο Λεβαδειακός δεν είναι Πλατανιάς
παλι καλά που παιξαμε με Πλατανια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 12:39 »
κάποιος λόκος να φτιάξει το βίντεο.
Άμα πάω φαντάρος να ιδώ τι θα κάμνετε.

Η ομάδα δε μ άρεσε στο β ημίχρονο...
Ξύς εσύ ζντγκλίτσα (ούτ' εμένα μ αρέουν οι διαχειρήσεις my ass, ας κινάνε μετά το 5ο)των πολίτικαλ κορεκτ, ξύς.

ΠΡΩΤΗ (πιθανώς και μοναδική) φορά το είδα στους Ζωσιμάδες αυτό
Ε εε, είναι και ήδη διαμορφωμένο το σκορ, όλα καλά.

ότι σουτ κάνουν από τα 2 χιλιόμετρα απόσταση, θα πάει μέσα
Να σ' πω, εκειό στο 0-1 απ' τα περίπου 3άιμς χιλιόμετρα, εκειό ντε το
ενα σουτ βολιδα χαμηλα στα χερια του και το βγαζει σε δευτερο χρονο.. το οποιο μονο ευκολο δεν ειναι
μέχρι να το πιάκει με τ δεύτερη ο Μάρκος ...άστο μη σκέφτομαι που πήγε βόλτα το ψυχοκάρδι μας.

Γιατί δεν τους βάλαμε άλλα 2-3? Ε;
Γιατί είμεθα large και τς διαχειριστήκαμαν, να μάθουν αυτοί. Τς ξεκωλιάσαμαν στ διαχείριση, τόπε κι ο Ασούμε.

Προσωπικά επειδή τη Δευτέρα είμαι "κηδεία" μετά από ήττες προτιμώ τις νίκες με κακή εμφάνιση, από της ήττες με "ελπιδοφόρα" μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση...βαράτε με, ειρωνευτείτε με, αλλά σε αυτό δεν αλλάζω.
Εγώ Μάικ, το παθαίνω αυτό και τς Κύριακές, εσύ πως καταφέρνς και τς αμπδάς τς Κυριακές, περίεργο.
Και δεν γράφεις, για να μη στην πέσουν, πονηρέ ό,τι από τις νίκες με κακή εμφάνιση, προτιμάς τις νίκες με μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση, να τα λέμε κι αυτά να τα γράφουμε.

Κόντε και Μπρούνο
Πόσα πιο πολλά θα δίνουν όλοι, όταν ο Πέτρος θ' απασχολεί 2 και 3 αντίπαλους. Πόσο πιο ξεκούραστος θα είναι ο Μπρούνος, ο Γιάκος, ο Νικολιάς, πόσο πιο άνετα θα είναι η άμυνα, με ιγότερους παιχτες τ αντιπάλου να την πιέζουν κλπ κλπ κλπ

ΜουΒουΠους Τζημόπουλος ή Ναδάλες, Φόνσης ή Θέμης, ή Μπρούνος για το θεργιό του γκολ (το κουλέικο π γράφει κι ο Λήσταρχος)

ΚΟΥΙΖ

3 ασίστ ο Φόνσι

Ποιός ήταν ο τελευταίος μας παίχτης που το είχε κάνει αυτό και σε ποιό παιχνίδι;

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Οκτ 2017 12:54 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 13:46 »
ΚΟΥΙΖ
3 ασίστ ο Φόνσι

Ποιός ήταν ο τελευταίος μας παίχτης που το είχε κάνει αυτό και σε ποιό παιχνίδι;

Πέρυσι ο Ζάιρο στο 3-3 ξανά με τον Πλατανιά. Αυτό σκεφτόμουν χθες στο γήπεδο.

Τώρα επειδή διαβάζω αρκετά σχόλια που στάζουν "δηλητήριο" απέναντι σε όποιον παίχτη ο καθένας αντιπαθεί ή έχει εμμονή, συχνά με επιχειρήματα αντικρουόμενα μεταξύ τους (διάβασα π.χ. τον φίλο PTOLEMEO παραπάνω, στην προσπάθειά του να "θάψει" και τους 2, να λέει πρώτα ότι η ομάδα έγινε πιο ευκίνητη χωρίς τον Κοζορώνη και λίγο πιο κάτω να χαρακτηρίζει για Γιάκο που τον αντικατέστησε ως αργό), ας επιχειρήσω να μιλήσω κι εγώ με παρόμοιο στυλ για να προκαλέσω λίγο (αλλά από την ανάποδη!):

- Με την αμυντικογενή τριπλέτα κέντρου (Γαρουφαλιάς-Λίλα-Γιάκος), το σκορ ήταν 3-1. Με Μανθάτη-Νικολιά και χωρίς Γαρουφαλιά, 0-0. Δεν θυμάμαι ανάλογες προβλέψεις από κανέναν την Πέμπτη που ανέβασα την 11άδα.
- Το 1ο γκολ ξεκινά από πάσα του Γαρουφαλιά ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, στον Τζημόπουλο (ο οποίος μετά κάνει το γέμισμα). Δείτε στιγμιότυπα της Nova ΓΡΗΓΟΡΑ.
- 3 γκολ βάλαμε. Τα 2 από ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΨΗΛΕΣ μπαλιές των αμυντικών (που πριν 2-3 βδομάδες τις αποκαλούσαμε γιόμες) κι ένα από στατική φάση.

Νομίζω λοιπόν ότι χθες δικαιώθηκε μόνο ο Πετράκης για τα "κολλήματά" του και κανείς άλλος.

ΥΓ. Προφανώς τα παραπάνω είναι περισσότερο για παραδειγματισμό του πόσο εύκολα μπορεί κανείς να δει τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμεί για να "δικαιωθεί" προσωπικά, κι όχι σοβαρή ποδοφαιρική ανάλυση (αν και περιέχει ψήγματα).

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 14:02 »
Που να εκανε τις ασιστ των Ναδαλες,Τζημοπουλο κιολας ο Γαρουφαλιας
Πιρλο θα τον ειχαμε βαφτισει........
Αλλα τα σουτ του Πλατανια εκτος μεγαλη περιοχη και αυτα πολυ ευκολα τα ξεπερναμε που το ενα εγραψε και δεν ψαχνουμε ποιος αραγε τον μαρκαρε και πολυ ευκολα κατηγορουμε τον Βελιδη.γιατι αραγε?

Ο Χαλκιαδακης εβγαινε απο τα δεξια αρκετες φορες αρκετες φορες λειτουργωντας σαν εξτρεμ πραγμα που δεν ειχε ξαναγινει (ζαιρο),αφηνοντας  τον Μπουκουβαλα για τα αμυντικα καθηκοντα του
Ο Γιακος επαιξε πισω απο τον Κοντε σπαζοντας την μπαλα δεξια αριστερα(ποδοσφαιριστη που δεν διαθετουμε πλην Γιακου)
Ο Κοζο δεν επαιζε και στην θεση του ο Λιλα(για το οποιο φωναζαμε)
Τα στημενα δεν τα εκανε ο Κοζορωνης(επειδη ελειπε)
Και επιπλεον η αμυνα του Πλατανια ηταν για τα πανυγηρια αμα θελουμε να ειμαστε δικαιοι

Αρα μπραβο που τουλαχιστον αλλαξε προσωπα και καταστασεις ο Πετρακης αλλα θελει ακομα πολη δουλεια γιατι αμυνα σαν του Πλατανια δεν θα ξαναβρουμε σαν την χθεσινη

Αυτα περι κολληματων και δικαιωσης

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Οκτ 2017 14:06 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 14:11 »
Αυτο τον χαρακτηρισμό δηλητηριο  για το σχολιο μου τι την εκανες  για πες μου.  Δεν έχω καμια εμπάθεια για κανεναν ,ποδοσφαιρο είναι ποδοσφαιριστες βλεπω σε ολα τα γήπεδα εδω και δεκαετίες αυτό βλέπω αυτό λέω . Τι έχουμε διδακτορία

Τι να σου πρωτοαπαντήσω ,   τι υφος είναι αυτο ?  ,
Εαν σου πω ότι είσαι ασχετος με το ποδοσφαιρο θα σου αρεσε?

Κρίμα πολύ κρίμα , δυστυχώς σεβασμό παιδεία μηδεν......

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Οκτ 2017 14:15 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 14:30 »
 Κάποιοι αναφέρθηκαν σε κάποιους παίχτες ατομικά!
Έτσι είναι η μπάλα.Δεν είναι δημόσιοι υπαλληλοι.Κριτικη γίνεται σε όλους και για Όλα!
Αν σταματήσουμε και την κριτική με τι θα ασχολούμαστε με τη μπάλα?
Εδώ κάνουν κριτική στο Μέσι και στο Ροναλντο Όλοι,Από δημοσιογράφους μέχρι φιλάθλους.Στο οπαδικό μας φόρουμ δεν θα κάνουμε για να πούμε πως πέραν όσων αναφέρθηκαν για πετραν,ναδαλες,Γιάκος στη θέση του,υπήρχε άλλος παίχτης που εκτελουσε τα στημενα,αλλος που επαιζε 8αρι,δεξι χαφ,.
Να τα λέμε και αυτα  :P :P :P B-)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 15:15 »
Το ότι κάτσαμε στο 2 ημιχρονο και είμασταν αμυντικογενείς , το εξήγησε απλά ο Πετράκης στο τέλος που είχε δώσει εντολες ...... κάναμε διατηρηση των δυνάμεων διατηρηση του σκορ γιατί η  νίκη ήταν πολύ σημαντική και το πήγε εκ ασφαλούς.

Ο Τζημόπουλος το γύρισε το παιχνίδι απλά.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 15:15 »
Επαιξα τζοκερ pasiopoule πριν τον αγωνα

Εγω αυτο θελω να βλεπω εντος εδρας με τετοιου ειδους αντιπαλους
Να ερχονται να τρωνε 3 ή 4 γκολ ( επρεπε και 4ο γιατι μια στραβη να γινει για το 3-2 σε αγχωνει χωρις λογο)
Η να σκοραρουν πρωτοι και να τρωνε παλι 3 και να το ξερουν απο πριν οτι θα γινει ετσι (συνδρομο ζωσιμαδων)

Δεν ξερω αν ειναι τοσο χαλια ο πλατανιας θα φανει στην πορεια
Οπως και για εμας θα φανουν πολλα στη λιβαδεια οπου πρεπει να παιξουμε πολυ καλα
Στο 0-1 παντως λεω τι εργο θα δουμε παλι σημερα
Και παταγανε καλα αυτοι και μετα την ισοφαριση μεχρι να φανε το δευτερο
Μετα καταρρευσανε ολοκληρωτικα και δεν υπηρχανε στο γηπεδο

Κατι που δεν καναμε εμεις μολις το φαγαμε
Μετα την ισοφαριση σου εδινε την αισθηση η ομαδα πως οτι και να γινει το ματς θα το κερδισουμε
Σαν να επαιζε η γατα με το ποντικι ενα πραγμα
Πολυ σιγουρια και πολυ καλη διαθεση για μπαλα

Αγωνιστικα μιλωντας νομιζω οτι θες τεραστιο ποσοστο ευστοχιας για να βγει η σεντρα και η κεφαλια-πασα ακριβειας στον κοντε για την ισοφαριση
Οπως επισης η σεντρα στον χαλκιαδακη και το σουτ χωρις να σκασει η μπαλα κατω δεν γινεται καθε μερα
Τωρα αν φτασαμε σε τετοιο σημειο να τα κανουμε αυτα συνεχεια απο εδω και περα γκολ παω πασο
Ενω η πασα στον γιακο που βγαινει τετατετ και το χανει ειναι πιο κλασσικη ευκαιρια και θα πρεπει να γινεται γκολ πιο συχνα
Δηλαδη επιμενω εγω οτι με τη μπαλα κατω θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες

Επομενο σαββατο ιδια ωρα στη λιβαδεια για περισσοτερα συμπερασματα σχετικα με τη φετινη δυναμικοτητα της ομαδας μας
Δεν βλεπω να κοβουνε ουτε Χ στο αγρινιο αυτοι σημερα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 15:19 »
Όλα τα λεφτά η αντίδραση του Χαλκιαδάκη όταν είδε ότι θα τον άλλαζε ο Πετράκης.Δεν ήθελε με τίποτε.Πήρε και κίτρινη για καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν ήταν σκόπιμη.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 16:25 »
Συμφωνώ με τον nako, κριτική πρέπει να γίνεται αρκεί να είναι καλόπιστη,άλλωστε αυτό δεν γίνεται τόσα χρόνια στο site. Κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο, αλλά πιστεύω pasas ότι κριτική σε έναν παίκτη γίνεται με βάση τη συνολική του απόδοση στον αγώνα και όχι με βάση το αποτέλεσμα της ομάδας, αν γινόταν το 0-2 στην αρχή του αγώνα τα ίδια θα έλεγες σήμερα; Η ομάδα με την είσοδο του Νικολιά έγινε πιο κινητική και σίγουρη, άλλο αν δεν κυνήγησε να μεγαλώσει το σκορ. Μπορεί σε κάποιον άλλον αγώνα να δούμε κάτι διαφορετικό αλλά για τον συγκεκριμένο που μιλάμε ο Γαρουφαλιάς ήταν κακός. Κατακριτέοι αυτοί που έχουν εμπάθεια σε κάποιους παίκτες, κατακριτέοι είναι όμως και αυτοί που ανεβάζουν κάποιους παίκτες χωρίς να το αξίζουν.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 16:45 »
το ματς, λόγω εργασίας,δεν το παρακολούθησα.Βάσει αυτών που είδα στο youtube έχω να παραθέσω τα εξής σχόλια-συμπεράσματα,
-πρόκειται για μια σημαντική και πολύτιμη νίκη,μετά από ένα σερί ισοπαλιών και ηττών,που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας αρχής.Μια νίκη που είναι η πρώτη, για την φετινή περίοδο,μέσα στα Γιάννενα,όπου ο ΠΑΣ κρατάει το αήττητο,το οποίο θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει καθ όλη την διάρκεια της περιόδου.
-Ο Τζημόπουλος,ο πάλαι ποτέ άσημος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα,πολύ αθόρυβα εδραιώνεται στο πάνθεον της λίστας των αθανάτων της ομάδας του ΠΑΣ,τόσο σε αριθμό συμμετοχών αλλά και σε επίτευξη τερμάτων,αν και αμυντικός ποδοσφαιριστής!!
-Ο Χαλκιαδάκης είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής!!!Είναι πράγματι απορίας άξιον πως ο παίκτης αυτός,πριν έρθει στον ΠΑΣ,αγωνιζόταν σε άσημες ομάδες χωρίς μάλιστα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!!!!Είναι πράγματι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
-Έχω την υπόνοια,για να μην πω την βεβαιότητα,ότι ο Βελλίδης δε μπορεί το παλικάρι!!Ο πουθενάς του Πλατανιά,που σκόραρε από 35 μέτρα,δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο,όπως και ο πουθενάς του ΠΑΟ, την προηγούμενη εβδομάδα που τον άφησε άγαλμα,δεν ήταν ο Μισέλ Πλατινί!!!Κι όμως φοβάμαι ότι σε προσεχείς αγώνες μπορεί να δούμε και τον νέο Μέσι,τον νέο Μαραντόνα,ακόμη και τον νέο Πελέ,γιατί τον έχουν πάρει χαμπάρι και σουτάρουν απο τα.....σπίτια τους κι εστοχούν!!!!Ο ΠΑΣ χρειάζεται οπωσδήποτε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!

Θεωρώ τον ΠΑΣ ως μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μεγαλύτερο αντίπαλο μόνο τον κακό του εαυτό και την διαιτησία.Με προσπάθεια και τύχη ο ΠΑΣ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα και φέτος.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 17:33 »
Αυτο τον χαρακτηρισμό δηλητηριο  για το σχολιο μου τι την εκανες  για πες μου.  Δεν έχω καμια εμπάθεια για κανεναν ,ποδοσφαιρο είναι ποδοσφαιριστες βλεπω σε ολα τα γήπεδα εδω και δεκαετίες αυτό βλέπω αυτό λέω . Τι έχουμε διδακτορία

Τι να σου πρωτοαπαντήσω ,   τι υφος είναι αυτο ?  ,
Εαν σου πω ότι είσαι ασχετος με το ποδοσφαιρο θα σου αρεσε?

Κρίμα πολύ κρίμα , δυστυχώς σεβασμό παιδεία μηδεν......

Φυσικα και δεν εχουμε δικτακτορια και εννοειτε πως εκανες καλα που εγραψες την αποψη σου οποια και αν ειναι αυτη.
 :)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 17:43 »
Παράθεση
Εγώ Μάικ, το παθαίνω αυτό και τς Κύριακές, εσύ πως καταφέρνς και τς αμπδάς τς Κυριακές, περίεργο.
Τις Κυριακές το τραύμα είναι ζεστό, ο πόνος είναι αφόρητος τις Δευτέρες που κρυώνει και επιπλέον πρέπει να πάμε και για δουλειά και να ακούμε μπανταλομάρες ενώ το μυαλό μας είναι αλλού... ;)
Και καλά τα Σάββατα, όταν παίζουμε Κυριακή βράδυ Δευτέρα δεν ξημερώνει? :P

Παράθεση
Και δεν γράφεις, για να μη στην πέσουν, πονηρέ ό,τι από τις νίκες με κακή εμφάνιση, προτιμάς τις νίκες με μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση, να τα λέμε κι αυτά να τα γράφουμε.
Εγώ πονηρός ποτέ...
Ρε μισό μηδέν γίνεται? μπρος στη γλύκα της νίκης δεν με νοιάζει ούτε ένας λόχος με αγιούτους και τρολιτ να με κράζει :P

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 17:48 »
Ο ΠΑΣ χρειάζεται οπωσδήποτε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!

Έχουμε τον Περιστερίδη αλλά και τον Γιαννίκογλου. Ο πρώτος όταν είναι 100% πιστεύω μπορεί να πάρει τη θέση του Βελλίδη στο πρωτάθλημα.
Βέβαια ο προπονητής τερματοφυλάκων ξέρει καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 18:56 »
Ας μη γελοιόμαστε, η ομάδα δεν έπιασε καμιά τρελή απόδοση χθες και δεν ήταν να κερδίσουμε ούτε 10-0 ούτε 5-0.

Αυτά τα ματς κρέμονται σε μια κλωστή και εμείς ξεκινήσαμε τον αγώνα με αρκετά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα γκολ και να γλυτώσουμε από ένα δεύτερο στο 8ο λεπτό επειδή ο επιθετικός του πλατανιά έστειλε την μπάλα συρτά πάνω στον Βελλίδη με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής ανενόχλητος ...

Μέχρι να γίνει το 2-1 ο Πλατανιάς κυκλοφορούσε καλά την μπάλα και φαινόταν μαχητικός ... Μετά το 2-1 και μέχρι τέλους κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πάρουμε μια σχετικά εύκολη και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη

Το θετικό είναι ότι με την επιστροφή Ναδάλες και Κόντε δείχνουμε πολύ πιο ομάδα κυρίως επιθετικά και σίγουρα πατάμε καλύτερα ... πιστεύω ότι η ομάδα θα πηγαίνει όλο και καλύτερα και σιγά σιγά θα σκαρφαλώνουμε όλο και πιο ψηλά στη βαθμολογία

καλά αυτός ο τύπος που έπιανε τον Κόντε τι κόλλημα έφαγε μαζί του στο τέλος και όλη την ώρα τον έσπρωχνε και τον τράβαγε? ... να ταν επειδή του ξέφευγε στα μαρκαρίσματα ή μήπως του λεγε τίποτε ισπανικά?
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 15 Οκτ 2017 19:07 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 15 Οκτ 2017 21:38 »
Τσ τσ τσ...

Τπτ τπτ τπτ...

Πολύ λάιτ το πράμα...μήπως έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο??? Θέλει περισσότερο ξύσιμο?? :P και που νόμιζα ότι θα πάρει φωτιά ο καφενές....

Και για το λόγο τούτο θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους παρεπιδημούντες εν pas.gr... (y)

ΥΓ.  Να με συμπαθάει ή ευγένεια σας αλλά η αφεντιά μ ξέχασε ότι μετά από νίκη...

ΥΓ 2. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ....... :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 16 Οκτ 2017 09:33 »
Σαν σήμερα:
Παράθεση
Ιστορικό ρεκόρ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο στο 3-1 επί του Πλατανιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο αγώνα Α' Εθνικής για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια!

Τα τέρματά του με Πλατανιά μπήκαν στο 12', το 36' και το 39'! Η προηγούμενη φορά ήταν στις 16.10.83 και το ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 4-0.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1149144/proti-fora-meta-apo-33-hronia-tria-gkol-se-imihrono-o-pas

* Για την ακρίβεια, 34 χρόνια ακριβώς. Σαν σήμερα...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 16 Οκτ 2017 10:22 »
Ειχαμε πει οτι μολις γυρισουν οι τραυματιες θα δουμε εναν αλλον ΠΑΣ.
Αυτον αρχισαμε να το βλεπουμε απο το παιχνιδι με τον Πλατανια.
Θα δουμε ωραια πραγματα φετος απο την ομαδα, μην ειμαστε ισοπεδωτικοι καποιες φορες ρε γαμωτο στην κριτικη μας, δε μας τιμαει εμας πρωτα απο ολα, αλλα δε το αξιζουν και οι παικτες. Να σχολιαζουμε τα κακως κειμενα ναι, αλλα οχι να μην βλεπουμε σε μια ανετη νικη κάτι το θετικο. Και περα απο αυτο, θα μου αρεσε να εβλεπα και σχολια ανθρωπων που μολις στραβωσει κατι, δε θα περάσουν 5 λεπτα απο την ληξη και εχουν βγει και εχουν σκισει την ομαδα πατωκορφα. Τουτη την φορα, πραγματικα εξαφανισμενοι. Μπορει να εχουν δουλεια, να ειναι απασχολημενοι αλλα ρε μαγκα ετσι δημιουργουνται οι εντυπωσεις και σε θεωρουν εμπαθη μετα... Βγες και πες, οπως ο born in drakolimni Και ο Jimakos οτι μου αρεσε αυτο και αυτο, με χαλασε ομως και αυτο...
Δε σκοπευω να σχολιασω σημερα τα αγωνιστικα, προτιμω να ειμαι πιο "ενωτικος" και περα απο αυτο, το παιχνιδι εχει αναλυθει αρκετα και δε χρειαζεται να επαναλαμβανω πραγματα που εχουν ηδη ειπωθει.
Συνεχιζει η ομαδα, 3 βαθμοι στο σακουλι του πιο αμφιρροπου μαραθωνιου των τελευταιων χρονων, ταμειο στο τελος.
Αμυνα παιδικη χαρα του Πλατανια, εν αντιθεση με αυτο που θα αντιμετωπισουμε στην Λειβαδεια (περισσοτερο στο καταλληλο τοπικ).

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 16 Οκτ 2017 10:43 »
Τι δουλειά είχες εσύ ρε φίλε σε εκείνο το μέρος του γηπέδου; Ποιος σου είπε να κάνεις αυτή την κίνηση, που δεν είχε καμία σχέση με την υποτιθέμενη θέση σου; Τους διέλυσες τα όποια σχέδια έκαναν, με βάση τα όσα ήξεραν για τον ΠΑΣ. Αν ήταν κίνηση σχεδιασμένη από τον προπονητή, για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Πλάτανου, ΜΠΡΑΒΟ...δημιούργησε ξαφνική υπεραριθμία και τεράστιο κενό στην άμυνα τους, λόγω του ΜΗ προβλεπόμενου παίχτη σ' εκείνο το σημείο. Αν ήταν πρωτοβουλία του παίχτη, θέλοντας με την ευφυή του κίνηση να εξαρθρώσει το κέντρο αμύνης του Πλάτανου και πάλι, ΜΠΡΑΒΟ!!! Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ζητούμενες.

Και ΤΩΡΑ ξαναδείτε το γκολ της ισοφάρισης. Για τον μέγιστο Ναδάλες, μιλάω τόση ώρα. Δείτε ότι ξεκινάει από θέση κεντρικού χαφ (τι δλεια είχες Φόνσι κείγιας, αφήνοντας αριστερά τον Αλέκση;  (y)) και βρίσκεται στο δεξιό υπογάστριο του κέντρου αμύνης των κρητικών, πασάροντας την μπάλα, υπέροχα στον Πετράν. Το ρούφηξα ηδονικά αυτό το γκολ. Δείχνει ή υψηλό σχεδιασμό προπονητικό (μπράβο Ζάννη) ή υψηλό ποδοσφαιρικό IQ του παίχτη (μπράβο Φονς), που χρειάζεται πάντα στη ροή ενός παιχνιδιού, ώστε να αλλάξουν τα μέχρι εκείνη τη στιγμή status.

Σπουδαία νίκη επί αντιπάλου που μας δυσκολεύει παραδοσιακά.
Πάμε για διπλό στα χοιρινά χωρίς πίτα με μπόλικο λεμόνι για να τσούξει πολύ.

Κατάλαβες DK γιατί έβαλα 1-5 στις προβλέψεις;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #124 στις: Δευ 16 Οκτ 2017 11:01 »
Παράθεση
Ιστορικό ρεκόρ
Και καπάκι στα σχόλια η αναπάντητη ακόμη απλή ερώτηση: