Oxi sta greeklish!
3-0 ή 3-1 σκορ με 10 τελικες θα ηταν κατι το φυσιολογικο για ζωσιμαδες με τετοιον αντιπαλο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εποχη της ιστοριας του σωματειου
ΤΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ! ΤΙ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΡΟΥΝΟ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ!Κοντρόλ-κατέβασμα με το δεξί και σκροπ με το αριστερό πέφτοντας, στην κίνηση, έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδος... RESPECT
είμασταν τυχεροί είναι η αλήθεια στην αρχή που δεν έγινε το 0-2 σε ένα ελεύθερο σουτ που έπιασε ένας του Πλατανια
ΚΟΥΙΖ3 ασίστ ο ΦόνσιΠοιός ήταν ο τελευταίος μας παίχτης που το είχε κάνει αυτό και σε ποιό παιχνίδι;
Αυτο τον χαρακτηρισμό δηλητηριο για το σχολιο μου τι την εκανες για πες μου. Δεν έχω καμια εμπάθεια για κανεναν ,ποδοσφαιρο είναι ποδοσφαιριστες βλεπω σε ολα τα γήπεδα εδω και δεκαετίες αυτό βλέπω αυτό λέω . Τι έχουμε διδακτορία Τι να σου πρωτοαπαντήσω , τι υφος είναι αυτο ? , Εαν σου πω ότι είσαι ασχετος με το ποδοσφαιρο θα σου αρεσε? Κρίμα πολύ κρίμα , δυστυχώς σεβασμό παιδεία μηδεν......
Εγώ Μάικ, το παθαίνω αυτό και τς Κύριακές, εσύ πως καταφέρνς και τς αμπδάς τς Κυριακές, περίεργο.
Και δεν γράφεις, για να μη στην πέσουν, πονηρέ ό,τι από τις νίκες με κακή εμφάνιση, προτιμάς τις νίκες με μπαρτσελονοποιημένη εμφάνιση, να τα λέμε κι αυτά να τα γράφουμε.
Ο ΠΑΣ χρειάζεται οπωσδήποτε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!
Ιστορικό ρεκόρ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο στο 3-1 επί του Πλατανιά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο αγώνα Α' Εθνικής για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια! Τα τέρματά του με Πλατανιά μπήκαν στο 12', το 36' και το 39'! Η προηγούμενη φορά ήταν στις 16.10.83 και το ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 4-0.http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1149144/proti-fora-meta-apo-33-hronia-tria-gkol-se-imihrono-o-pas
Ιστορικό ρεκόρ