Αποστολέας Θέμα: Διαρκείας 2010-2011  (Αναγνώστηκε 57343 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Διαρκείας 2010-2011
« Απάντηση #200 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 13:59 »
Μαζί σου είμαι στο ξαναλέω REX απλά θεώρησα ατυχέστατη τη σύγκριση με τον ΑΟ Μάκαρος δι αυτό και παρενέβην.

Να συγκρίνουμε πορτοκάλια με πορτοκάλια όχι με κούμπλα !
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 14:22 »
Παράθεση
αλλά μην κάνουμε συγκρίσεις με το ψιλικατζίδικο του Μάκαρου.

Εγω παντως το γαλα μου το αγοραζω πιο φτηνα στο μεγαλο σουπερμαρκετ παρα στο μπακαλικο της γειτονιας.Ο ΠΑΣ μαλλον ειναι εξαιρεση του κανονα της οικονομιας...
Δεν γινεται συγκριση σαφως του ΠΑΣ με την Καβαλα...Ομως αφου ο ΠΑΣ ειναι τοσο πιο μεγαλη ομαδα απο αυτη του Μακαρου,γιατι συμπεριφερεται με ερασιτεχνικη νοοτροπια?
Ο Μακαρος,λοιπον,παρολο που δεν εχει να χασει πολλα (αντε απτους 300 να πανε 100),εκανε μια κινηση ευαισθησιας.......Ο δικος μας που εχει να χασει πολλα (απτα 5000 διαρκειας,να φτασει στα 800 ) ειναι μεγαλη χασουρα....Βλεπουμε ,οτι καποιοι αλλοι προεδροι εχουν την προνοητικοτητα,και βλεπουν μελοντικα....Ξερουν οτι η οικονομικη κριση θα χτυπησει και την πορτα του ποδοσφαιρου...(εδω φευγουν τα ALDI και κλεινουν τα Ατλαντικ...το ποδοσφαιρο θα γλυτωσει?),και πλεων στρεφονται σε μια απτις λυσεις οικονομικης ανασας,που ειναι οι φιλαθλοι...Ο δικος μας γιατι δεν το βλεπει?Πιστευει πως του χρονου στη Σουπερλιγκα θα εχει παλι 8 μυρια εσοδα για την πλακα?
Δεν ζηταμε να μας βαλει τζαμπα.Ζηταμε να μπει και διαρκειας φτηνο (στο πεταλο πχ)....Ζηταμε να υπαρξει μεριμνα για τους ανεργους και τους φοιτητες που ειναι και το μελλον της ομαδας....Ζηταμε απο τον ΧΒ να αποδειξει οτι βλεπει τον ΠΑΣ σαν μερος του εαυτου του,και οχι μερος των επιχειρησεων του ,και σαν σκαλοπατι για τις αλλες του επιδιωξεις (Δωδωνη,Μοναδα Αιγοπροβατων στην Θεσπρωτια κλπ)
Ας κανει αυτος ενα (το πρωτο) βημα μπροστα και θα κανουμε εμεις εικοσι  ;)

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 14:46 »
Ρε παιδιά πολύ το παιδεύετε το θέμα.

Πρόπερσι στη Β' Εθνική επί Χριστοβασίλη:
Οικογενειακό 1 παιδί: 160 €

Φέτος Β' Εθνική επί Χριστοβασίλη:
Οικογενειακό 1 παιδί: 280 € (και τέρμα άκρη...)

Ηθικό δίδαγμα:
Πάει ένας ακόμα μελλοντικός οπαδός του ΠΑΣ ...
και κοντεύει να πάει κι ένας σιτεμένος ... (μετά 35 χρόνια...)

Υ.Σ.:
Ήδη η γυναίκα μου διαμήνυσε να μην τολμήσω και δώσω χρήματα (280€ και ήδη πάνω από 300), για διαρκείας ...
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 14:52 »
Ρε με βάζετε να γίνω ο "κακός" !

Ο "ευαίσθητος" Μάκαρος φίλε Sir Bak πέρσι τους λίγους "βλάκες" που πήραν διαρκείας (<500) στα ματς με ΠΑΟΚ κ ΟΣΦΠ τους έστειλε με το έτσι θέλω στο πέταλο. Καμιά "κίνηση ευαισθησίας" δεν έκανε. Πελατεία δεν έχει και κατεβάζει τις τιμές μπας και κοροϊδεψει κανέναν.

Στα άλλα είπα συμφωνώ.

Και ακριβά είναι τα διαρκείας, και στο πέταλο έπρεπε να βγάλει, και φθηνότερα διαρκείας για ανεργους κλπ έπρπεπε να χει και εκπτώσεις για τους παλαιούς κατόχους.

Απαράδεκτη είναι η τιμολογιακή πολιτική των διαρκείας.

Δεν είπα εγω το αντίθετο !

Αλλά μην μου φέρνετε παράδειγμα το σκορποχώρι την Καβάλα !

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 16:41 »
φίλε ELTORO
αυτό το σκουρποχώρι ,και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με τον χαρακτηρισμό,τερμάτισε έκτο στη σκουπρολίγκα,αναδείχτηκε πρώτη επαρχιακή ομάδα κι έπαιξε ημιτελικό κυπέλου φέτος.Εμείς έχουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο από........το 1980!!!!Και στους 4 του κυπέλου κάναμε πλάτες στο βάζελο για να περάσει στον τελικό για  να κάνουν p.r. ο χοντρός κι ο Αγγελής!!!!
Εμείς ξέρουμε ότι ο ΠΑΣ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Καβάλα ή την κάθε Καβάλα,αλλά αυτοί που διοικούν θα πρέπει πρώτο μέλημα  να έχουν να το κάνουν γνωστό αυτό και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω αγωνιστικών διακρίσεων και μετά να απαιτούν από τον κόσμο να τους τα παίρνουν πιό χοντρά απ τα σκουρποχώρια!!!!Το 1980 είναι μακρυά πλέον,αγωνιστικές διακρίσεις δεν έρχονται,κι αν κυνηγήσουν και τον κόσμο εντελώς από το γήπεδο τότε η όποια αίγλη κουβαλάει ο ΠΑΣ από το πολύ μακρυνό παρελθόν θα σβήσει κι αυτή.
Κι επειδή η κότα πρώτα κάνει το αυγό και μετά κακαρίζει,ας κοιτάξουν πρώτα να κάνουν κάτι παραπάνω από υποβιβασμούς κι αποκλεισμούς με <κάτω χέρια>για να μη  μας αφήσουν πίσω κι άλλα σκουρποχώρια, και μετά να απαιτήσουν από τον κόσμο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 18:37 »
Αυτο το "ειμαστε μεγάλη ομαδα" κοντευει να καταντησει ανέκδοτο..
εδω και πολλα χρονια ο ΠΑΣ (αγωνιστικα) δεν ειναι μεγαλη ομαδα..

αυτο που κανει το ΠΑΣ να φαινεται μεγαλη ομαδα στην Ελληνικη φιλαθλη γνωμη ειναι
στους παλαιότερους αγωνιστικα η ομαδα των δεκατιων 70' και αρχες 80'
στους νεοτερους, ο κοσμος που κουβαλαει αυτη η ομαδα..

Αυτοι που διοικουν την ομαδα και βρισκονται στον περιγυρο της
αντι να προσπαθησουν να την κανουν μεγαλη και αγωνιστικα
μου δινουν την εντυπωση πως προσπαθουν να της αφαιρεσουν και την
όποια δυναμικη της έχει απομεινει και αυτη ειναι ο κοσμος της..

γραφτηκε καπου αλλου για την "σταση του Ζωσιμαδες"
ίσως αυτη να ειναι η λυση, να μιλησουμε στην γλωσσα που καταλαβαινουν
κι αυτη φαινεται πως ειναι τα νουμερα,οι αριθμοι..

και θα πει καποιος "δεν ειναι ρισκο?δεν κινδυνευουμε να χαθεί μια ακομη χρονια"
αυτο ισως ειναι αληθεια
αλλα απο την αλλη ας σκεφτουμε τι εχει προσφερει σ'αυτην την ομαδα
το "περιμενε",η αναμονη και η υπομονη τοσα χρονια,δυο δεκαετιες και βαλε πλεον..

δεν ειμαι σιγουρος για το ποια ειναι η κατάλληλη λυση..
αλλα κατι πρεπει να γινει
το "περιμενε" δεν αντεχεται άλλο...

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Τετ 21 Ιούλ 2010 20:25 »
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω μερικούς. Παρακολουθώ τον ΠΑΣ από το 1974.
Απο το 1984 και μετά τι σόι μεγαλεία έχουμε ζήσει που τώρα φαίνεται να τα απεμπολούμε???
Και τι πρότυπα προέδρων έχουμε??? Τύπου Ψωμιάδη??? ΟΚ ας πούμε π.χ. εμένα δεν με χαλάει ένας τέτοιος πρόεδρος. Όλοι οι άλλοι τι θα πουν??? Τι γράφαμε εδώ μέσα όταν ο Κούγιας είχε πει ότι οι μόνες σοβαρές προτάσεις (προ ΧΒ) ήταν του Μπέου και του Ψωμιάδη, αλλά δεν πουλά σε τέτοιους.
Και να αναφορές στην Καβάλα που έγινε η 1η επαρχιακή ομάδα και έπαιξε (όπως κι εμείς μη το  ξαχνάμε) ημιτελικό κυπέλλου.
Και πως θα μας φανεί αν αύριο που ο Κανελάκης φεύγει από τον Ιωνικό έρθει μαζί με τους Μητροπουλαίους και πάρουν την ομάδα από τον ΧΒ??? Σίγουρα δεν θα μας αρέσει. Κι αν αυτοί με το Χατζάρα προπονητή μας ανεβάσουν και του χρόνου μας βγάλουν Ευρώπη τι θα λέμε??? Εύγε ή μούντζες????
Υποθετικά όλα αυτά και κουβέντα να γίνεται. Αλλά να έχουμε μια βάση, κάτι σαν εκκίνηση ρε παιδιά στη συζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 02:37 »
Παράθεση
Eρώτηση:

Θυμάτε κανένας από το 1966 που βγήκαν τα πρώτα διαρκείας, ποια χρονιά εκδόθηκαν για το πέταλο και σε τι τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα???
Κι αν έγινε αυτό, επί ποιας διοίκησης ήταν?????

Σωστός ρε Μπιλ αλλά ας μείνουμε στην ουσία.

Δε ζητάει κανένας "διαρκείας" στο πέταλο για το "διαρκείας". Ο κόσμος ζητάει φτηνό εισιτήριο γιατί πάει στο γήπεδο κάθε Κυριακή.

Βαλ' το 5 ευρώ στο πέταλο και μην εκδίδεις "διαρκείας". 

Τόσο απλά.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 10:11 »
Παράθεση
φίλε ELTORO
αυτό το σκουρποχώρι ,και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με τον χαρακτηρισμό,τερμάτισε έκτο στη σκουπρολίγκα,αναδείχτηκε πρώτη επαρχιακή ομάδα κι έπαιξε ημιτελικό κυπέλου φέτος.Εμείς έχουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο από........το 1980!!!!Και στους 4 του κυπέλου κάναμε πλάτες στο βάζελο για να περάσει στον τελικό για  να κάνουν p.r. ο χοντρός κι ο Αγγελής!!!!
Εμείς ξέρουμε ότι ο ΠΑΣ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Καβάλα ή την κάθε Καβάλα,αλλά αυτοί που διοικούν θα πρέπει πρώτο μέλημα  να έχουν να το κάνουν γνωστό αυτό και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω αγωνιστικών διακρίσεων και μετά να απαιτούν από τον κόσμο να τους τα παίρνουν πιό χοντρά απ τα σκουρποχώρια!!!!Το 1980 είναι μακρυά πλέον,αγωνιστικές διακρίσεις δεν έρχονται,κι αν κυνηγήσουν και τον κόσμο εντελώς από το γήπεδο τότε η όποια αίγλη κουβαλάει ο ΠΑΣ από το πολύ μακρυνό παρελθόν θα σβήσει κι αυτή.
Κι επειδή η κότα πρώτα κάνει το αυγό και μετά κακαρίζει,ας κοιτάξουν πρώτα να κάνουν κάτι παραπάνω από υποβιβασμούς κι αποκλεισμούς με <κάτω χέρια>για να μη  μας αφήσουν πίσω κι άλλα σκουρποχώρια, και μετά να απαιτήσουν από τον κόσμο!!!!!

satsi αδερφέ δεν συγκρίνουμε ομάδες αγωνιστικά αλλά με βάση την εμπορικότητα τους. Όπως ξαναέγραψα η Καβάλα και Τσάμπιονς Λίγκ να παίξει κόσμο δεν θα μαζεύει στους αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν εξετάζω αν είναι "μικρή" ή "μεγάλη" ομάδα ο ΠΑΣ αλλά παίρνω τα χειροπιαστά δεδομένα των εισιτήριων. Για κάποιο λόγο που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πηγαίνουμε ακόμα γήπεδο κι αυτό "εκμεταλεύονται" οι εκάστοτε διοικούντες.

Αντίστοιχα παραδείγματα είναι ο Εργοτέλης κι η Ξάνθη. Νοικοκυρεμένες ομάδες που χτυπάν σταθερά 10αδα (με κάποιες χρονιές εξαιρέσεων) αλλά κι Ευρώπη ενίοτε (Ξάνθη) αλλά απο κόσμο πάπαλα. Δωρεαν το βαλε φέτος ο Πανο με Λάρισα επειδή ειχε και καλά καρναβάλι και μάζεψε 1500 ατομα...

Εγώ δεν μπήκα σε άλλες συγκρίσεις περι μεγαλείων, ιστορίας και λοιπά. Οι υπόλοιποι φίλοι που απαντούν το ερμηνεύσαν έτσι.

Εγώ "κεφάλια" στο γήπεδο μετράω.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο σημερινό άρθρο του gazzeta για τα διαρκείας της Καβάλας έχει βάλει ΠΑΛΙ (2η φορά) φωτό με γνωστό-αγνωστους Αθναιους ΠΑΣολέδες σε κερκίδα εκτος έδρας. Που να την βρεί τη φωτό με μαζεμένους οπαδούς της Καβάλας...

Τους έστειλα mail να το αλλάξουν. Αμα προλαβαίνεται μπείτε να δείτε γνωστές φάτσες.  :P

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 11:27 »
ELTORO,εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Η Καβαλίτσα,η Ξανθούλα,ο Τέλης,ο Αστερισκος κι όλες αυτές οι κολοπετινίτσες ακόμα και ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ να παίξουν δε μπορούν να αποκτήσουν την εμπορικότητα του ΠΑΣ.Απλά,για να μη γίνει ο κι ο ΠΑΣ σαν αυτούς(γιατί υπάρχει κι αυτός ο κύνδινος),θα πρέπει αφ ενός να κρατήσει το λαό του κι αφεταίρου να φέρει κι αγωνιστικές επιτυχίες ανάλογες της εμπορικοτήτάς του!!!
Και οι διοικούντες,αυτή τη στιγμή,όχι μόνο δε μπορούν να φέρουν αγωνιστικές επιτυχίες αλλά θα διώξουν και τον κόσμο με αυτά που κάνουν!!!
Θα μας κάνουν με λίγα λόγια κι εμάς σκουρποχώρι!!!Τα σκουρποχώρια λοιπόν δεν είναι για μας μέτρο σύγκρισης σίγουρα αλλά σίγουρα είναι παράδειγμα για να μη γίνουμε κι εμείς σαν αυτούς,κι αν οι διοικούντες συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο,πολύ φοβάμαι ότι θα γίνουμε......

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 11:43 »
Στο συγκεκριμενο θεμα,δεν εχει αξια να καταληξουμε αν πρεπει να συγκριθουμε με τις Καβαλιτσες και τους Αστερισκους...
Σημασια εχει οτι η ομαδα μας αντι να μειωσει τις τιμες των διαρκειας (για τα δεδομενα της Β εθνικης),οπως εκαναν ΟΛΕΣ οι ομαδες (κωλοπετινιτσες + ''μεγαλες ομαδες''),τις αυξησε.......Αυτο ειναι το ζητημα μας......
Επισης ,το εκνευριστικο ειναι οτι αφου ο μεγαλομετοχος βλεπει οτι δεν ''προχωρανε'' τα διαρκειας,δεν αναθεωρει τις αποψεις του για την τιμη (οπως γινεται σε ΚΑΘΕ εμπορικη επιχειρηση).

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 12:02 »
Μάγκες συμφωνώ μαζί σας ότι είναι απαράδεκτες οι τιμές !

Μην λέμε τα ίδια.

Δύσκολο να μειώσει τώρα τις τιμές γιατί θα γκρινιάξουν (και δικαίως) όσοι ανανέωσαν κι όσοι πήραν ήδη διαρκείας.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 19:36 »
Παράθεση
Απο το 1984 και μετά τι σόι μεγαλεία έχουμε ζήσει που τώρα φαίνεται να τα απεμπολούμε???

+1000

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Πεμ 22 Ιούλ 2010 20:00 »
Δε ζητάει κανένας "διαρκείας" στο πέταλο για το "διαρκείας". Ο κόσμος ζητάει φτηνό εισιτήριο γιατί πάει στο γήπεδο κάθε Κυριακή.

Βαλ' το 5 ευρώ στο πέταλο και μην εκδίδεις "διαρκείας".

Είμαι κάτοχος διαρκείας των € 380. Σίγουρα ακριβότερο από ότι πριν 2 χρόνια στη Β επί ΧΒ. Όμως σαν το δικό μου και ακριβότερα διαρκείας ζήτημα να είναι 500-600 και πολλά λέω σε ένα γήπεδο 6.500 περίπου.
Ακριβώς απέναντι, στην ευθεία, σκεπασμένο και πιο κοντά από εμάς (δεν έχει τα σκάματα, αλλά μόνο τα 8 κουλουάρ) αν δεν κάνω λάθος κοστίζει € 150. Που σημαίνει για 17 ματς πρωταθλήματος (δεν βάζω κύπελλο ή play offs ή play outs, γιατί μπορεί να μην παίξουμε ή και να μην ισχύουν) έρχεται 8.80 ο αγώνας. Δε νομίζω να είναι τόσο ακριβό. Απλά θα μπορόσε να το βάλει με δόσεις μέσω κάρτας κλπ.

Αποσυνδεδεμένος pas96703

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τρι 27 Ιούλ 2010 15:25 »
και ο οφη εχει εισητηρια  φτηνα απο 50 ευρω μεχρι 600 ευρω.τιμες για ολες τις κοινωνικες ταξης μονο εμεις εχουμε γινει φετος πλουσιοπαιδα!

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Τρι 27 Ιούλ 2010 16:09 »
Με αυτά που επικρατούν γενικά στον κόσμο σήμερα για να ζητάς τόσα λεφτά για διαρκείας στην ομαδούλα Β εθνικής που θα έχουμε φέτος πρέπει τουλάχιστον να τον παίρνεις απο κώλο. :stop: >:(

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Τρι 27 Ιούλ 2010 16:10 »
κοιτα κατι περίεργοι άνθρωποι..
μας σας το έιπαμε "ειναι χαμηλή η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο αυτών των ομάδων"
ποιος ΟΦΗ τωρα..και σιγα τον κοσμο που μαζευει..
λογικο και επομενο ειναι η διοικηση του (και σιγα την διοικηση δηλαδη,τον Μαχλά εχει που ειναι γνωστο πως δεν εχει καμια σχέση με το ποδόσφαιρο) να βαζει φθηνο διαρκειας "μπας και
έρθει και κανένας παραπάνω που δεν έχει τι να κάνει το Σαββατοκύριακο ώστε να πιεί στο γήπεδο καφέ"

ειναι απλα τα πραγματα αλλα ειστε περίεργοι..εισαι δηλαδη γιατι ενας ειναι εδω περα και γραφει με πολλα nick namia για να φαίνεται μπούγιο..
και εμ παση περιπτωση απ'τη στιγμη που "λαλησαμε" έτσι ειναι...

ή μηπως δεν ειναι "κυριε"....

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τρι 27 Ιούλ 2010 21:50 »
Επειδή κάποιοι θέλουν να παίζουν με την ....ταύλα του κόσμου του ΠΑΣ, για την ομάδα, ας γράψω κι εγώ την άποψή μου, μπας και ξυπνήσουν ορισμένοι.

Όταν κάποιος, που διοικεί μια επιχείρηση, βλέπει τον πελάτη του καθαρά ως "χρήμα" και έσοδο της επιχείρησης, παραμερίζοντας τον όποιο συναισθηματικό παράγοντα που απορρέει από τις ανθρώπινες - διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνθήκες της αγοράς, τότε είναι ...λαλακία του πελάτη να εξακολουθεί να στηρίζει την επιχείρηση που τον εκμεταλλεύεται.

Θα μου πείτε ότι εδώ δεν πρόκειται για "επιχείρηση", αλλά για την ομάδα μας. Για αναλογιστείτε, όμως, αν και ...οι άλλοι βάζουν πρώτα το συμφέρον της ομάδας και όχι της τσέπης τους.

Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ ένας από τους πολύ ....ταυλωμένους οπαδούς του ΠΑΣ, που παρακολουθούσαν μέχρι και της προπονήσεις της ομάδας. Αυτά κάποτε. Και συγκεκριμένα, μέχρι το περίφημο μπαράζ της Λάρισσας. Τότε ήταν που έσπασε η ...ταύλα. Βοήθησαν, βλέπετε, τα όσα "φάνηκαν" και πολύ περισσότερο τα όσα "ακούστηκαν", για την ...αγάπη που έδειξαν πολλοί για την ΟΜΑΔΑ μας.

Δεν ξαναπάτησα στο γήπεδο, μέχρι το άλλο ...περίφημο ματς ΠΑΣ-Καλαμάτα 0-3, ελπίζοντας ότι μετά από τόσα χρόνια, κάτι μπορεί να έχει αλλάξει. Σ'  αυτό, λοιπόν, το παιχνίδι διαλύθηκε μέσα μου οτιδήποτε είχε απομείνει από την ταύλα και άρχισα να παρακολουθώ την "επιχείρηση" ΠΑΣ, ως πελάτης πλέον και όχι ως οπαδός ή φίλαθλος.

Ακολούθησαν αργότερα και άλλες περιπτώσεις που η "επιχείρηση" δεν ανταποκρίθηκε στις ..."απαιτήσεις της σχέσης μας". Λίγο πολύ γνωστά τα λάθη και οι άστοχες ...επιχειρηματικές κινήσεις της προηγούμενης χρονιάς, δεν είναι σκοπός να τις αναφέρω και πάλι.

Όταν λοιπόν η "επιχείρηση" ΠΑΣ, θεωρώ ότι έχει να μου προσφέρει ...ενδιαφέρον προϊόν και η αξία του ανταποκρίνεται σ' αυτό που πιστεύω ότι αξίζει (value for money στα Γιαννιώτικα), ανταποκρίνομαι και αγοράζω είτε το εισιτήριο του αγώνα είτε το διαρκείας μου. Αν όμως το ...προϊόν ΠΑΣ δεν είναι ελκυστικό ή είναι ακριβό, ως πελάτης, αρνούμαι να συμμετάσχω.

Αυτό θα κάνω και φέτος. Θα κάτσω σπίτι (που λέει κι ο Κηλαηδόνης), παρακολουθώντας την "επιχείρηση" από μακριά, στις επόμενες "επιχειρηματικές" κινήσεις της.

Υ.Γ.: Θέτω υποψηφιότητα ως ο πιο ...μοδάτος ...πελάτης του ΠΑΣ. ;) ;) ;) ;)
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος pas96703

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 02:12 »
φιλε σελλος μην σκεφτεσε οπαδικα!ειπα οτι εχει με 50 ευρω αλλα εχει και με 600ευρω .δεν εχουν ολοι τις ιδιες τσεπες!θα μπορουσαμε ανετα σαν πας να ειχει βγαλει και ενα ποιο φτηνο στο πεταλο....ειναι πολλοι που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα πυ το παραλογο?

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2010 10:38 »
Δεν φταιω εγω..δεν γραφω τετοια πραγματα
καποιος άλλος πηρε τον λογαριασμο μου και τα γραψε... :pashat:

Συμφωνω απόλυτα φιλε pas96703 με αυτα που γραφεις,
το παραπανω μου ποστ ειναι ειρωνικο (οχι πρως εσενα φυσικα)
και στα εισαγωγικα ειναι φρασεις απο "ειδικους" που θελουν να μας πεισουν
πως σωστα δεν βγηκαν πιο φθηνα εισιτήρια...

οχι απλα δεν ειναι κακο να βγουν φθηνα διαρκείας στο πέταλο
ειναι απαραίτητο να υπαρξουν πιο φθηνα εισιτηρια διαρκειας..

Αποσυνδεδεμένος TALOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 23:43 »
Τα διαρκείας που λες των 50 Ευρώ είναι ελάχιστα και μόνο για τη Θύρα 1 που είναι χωρίς σκέπαστρο και έχει μηδενική ορατότητα..Στην 1 πάει κανείς μόνο αν στο πέταλο της 4 που χωράει 3.000 κόσμο έχει πάνω από 4.500...

Γενικότερα το Γεντί Κουλέ είναι άθλιο γήπεδο,απάνθρωπο και πραγματικά αν δεν είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ άρρωστος με τον Ο.Φ.Η. σε τελικό στάδιο δεν πατάς.Οι Θύρες που δεν έχουν σκέπαστρο είναι πολύ καλύτερες από αυτές που έχουν.Στην πρώτη ψιχάλα στην Θύρα 4 στάζει ΣΚΟΥΡΙΑ από τα δοκάρια πάνω μας..Αχρήστεψα μπλούζες φέτος ουκ ολίγες.Πάρκινγκ δεν υπάρχει για κανένα λόγο και γύρω από το γήπεδο είναι δεκάδες μικρά μικρά στενάκια,όλα μονοδρομημένα και τα περισσότερα αδιέξοδα..Μιλάμε για χάος.Τουαλέτα στο γήπεδο??Χαχαχα...ανέκδοτο!Και το πιο τραγικό οτι πραγματικά υπάρχει κίνδυνος ειδικά στην 4 που φέτος σε πολλά παιχνίδια είχε πάνω από 4.000 πιτσιρίκια να χοροπηδάνε όταν χωράει βία 3.000...Τσαμπατζήδες ή ανήλικοι,αλλά βρέχει και διαρκείας έξω από το γήπεδο.Και τρέμει ολο το γήπεδο,το νιώθεις..

Αποσυνδεδεμένος TALOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Παρ 30 Ιούλ 2010 23:47 »
Το φθηνότερο επομένως διαρκείας μας είναι των συνδέσμων που είναι στα 120e από 150 πέρυσι..Τα περισσότερα διαρκείας μας είναι από 250-350e...Τα 50άρια είναι επαναλαμβάνω πολύ λίγα-καθαρά επικοινωνιακό τρικ και νομίζω μόνο για όσους έχουν κάρτα ανεργείας..

Υπολογίζω φέτος που ηρεμήσαμε με τις μετοχές να έχουμε πάνω από 5.000 διαρκείας.Αν και πραγματικά σε αυτό το γήπεδο οικογένειες,παιδάκια,γυναίκες,απλοί φίλαθλοι κλπ απλά δεν υπάρχουν...Σε ένα νέο σύγχρονο Γεντί Κουλέ μελλοντικά με τον Ο.Φ.Η. στην Α'Εθνική και με μια ισχυρή διοίκηση μας έχω για πολύ μεγάλα πράγματα.Αλλά έχουμε χρόνο και κυρίως υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Σαβ 31 Ιούλ 2010 10:28 »
παιδιά εδώ η πιο φτηνή διαρκειας κοστίζει 99€....στο südkurve που στέκονται η οργανωμένη και η πιο ακριβή vip 1300€.....και είναι η πιο ακριβές στην gεθνική στην γερμανία

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Σαβ 31 Ιούλ 2010 12:31 »
Παράθεση
Το φθηνότερο επομένως διαρκείας μας είναι των συνδέσμων που είναι στα 120e από 150 πέρυσι..Τα περισσότερα διαρκείας μας είναι από 250-350e...Τα 50άρια είναι επαναλαμβάνω πολύ λίγα-καθαρά επικοινωνιακό τρικ και νομίζω μόνο για όσους έχουν κάρτα ανεργείας..

Υπολογίζω φέτος που ηρεμήσαμε με τις μετοχές να έχουμε πάνω από 5.000 διαρκείας.Αν και πραγματικά σε αυτό το γήπεδο οικογένειες,παιδάκια,γυναίκες,απλοί φίλαθλοι κλπ απλά δεν υπάρχουν...Σε ένα νέο σύγχρονο Γεντί Κουλέ μελλοντικά με τον Ο.Φ.Η. στην Α'Εθνική και με μια ισχυρή διοίκηση μας έχω για πολύ μεγάλα πράγματα.Αλλά έχουμε χρόνο και κυρίως υπομονή.

ασε μας ρε παπαρα εσευ...
εσυ δεν εκανες μεγαλα πραγματα τοσα χρονια που ησουν τσατσος τωρα θα τα κανεις?
ουστ Γ εθνικη

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Δευ 02 Αύγ 2010 09:23 »
Είπα κι εγώ...Δεν θ'απαντήσει κανείς...? :pashat:
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.