Επειδή κάποιοι θέλουν να παίζουν με την ....ταύλα του κόσμου του ΠΑΣ, για την ομάδα, ας γράψω κι εγώ την άποψή μου, μπας και ξυπνήσουν ορισμένοι.
Όταν κάποιος, που διοικεί μια επιχείρηση, βλέπει τον πελάτη του καθαρά ως "χρήμα" και έσοδο της επιχείρησης, παραμερίζοντας τον όποιο συναισθηματικό παράγοντα που απορρέει από τις ανθρώπινες - διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνθήκες της αγοράς, τότε είναι ...λαλακία του πελάτη να εξακολουθεί να στηρίζει την επιχείρηση που τον εκμεταλλεύεται.
Θα μου πείτε ότι εδώ δεν πρόκειται για "επιχείρηση", αλλά για την ομάδα μας. Για αναλογιστείτε, όμως, αν και ...οι άλλοι βάζουν πρώτα το συμφέρον της ομάδας και όχι της τσέπης τους.
Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ ένας από τους πολύ ....ταυλωμένους οπαδούς του ΠΑΣ, που παρακολουθούσαν μέχρι και της προπονήσεις της ομάδας. Αυτά κάποτε. Και συγκεκριμένα, μέχρι το περίφημο μπαράζ της Λάρισσας. Τότε ήταν που έσπασε η ...ταύλα. Βοήθησαν, βλέπετε, τα όσα "φάνηκαν" και πολύ περισσότερο τα όσα "ακούστηκαν", για την ...αγάπη που έδειξαν πολλοί για την ΟΜΑΔΑ μας.
Δεν ξαναπάτησα στο γήπεδο, μέχρι το άλλο ...περίφημο ματς ΠΑΣ-Καλαμάτα 0-3, ελπίζοντας ότι μετά από τόσα χρόνια, κάτι μπορεί να έχει αλλάξει. Σ' αυτό, λοιπόν, το παιχνίδι διαλύθηκε μέσα μου οτιδήποτε είχε απομείνει από την ταύλα και άρχισα να παρακολουθώ την "επιχείρηση" ΠΑΣ, ως πελάτης πλέον και όχι ως οπαδός ή φίλαθλος.
Ακολούθησαν αργότερα και άλλες περιπτώσεις που η "επιχείρηση" δεν ανταποκρίθηκε στις ..."απαιτήσεις της σχέσης μας". Λίγο πολύ γνωστά τα λάθη και οι άστοχες ...επιχειρηματικές κινήσεις της προηγούμενης χρονιάς, δεν είναι σκοπός να τις αναφέρω και πάλι.
Όταν λοιπόν η "επιχείρηση" ΠΑΣ, θεωρώ ότι έχει να μου προσφέρει ...ενδιαφέρον προϊόν και η αξία του ανταποκρίνεται σ' αυτό που πιστεύω ότι αξίζει (value for money στα Γιαννιώτικα), ανταποκρίνομαι και αγοράζω είτε το εισιτήριο του αγώνα είτε το διαρκείας μου. Αν όμως το ...προϊόν ΠΑΣ δεν είναι ελκυστικό ή είναι ακριβό, ως πελάτης, αρνούμαι να συμμετάσχω.
Αυτό θα κάνω και φέτος. Θα κάτσω σπίτι (που λέει κι ο Κηλαηδόνης), παρακολουθώντας την "επιχείρηση" από μακριά, στις επόμενες "επιχειρηματικές" κινήσεις της.
Υ.Γ.: Θέτω υποψηφιότητα ως ο πιο ...μοδάτος ...πελάτης του ΠΑΣ.