Αποστολέας Θέμα: Διαρκείας 2010-2011  (Αναγνώστηκε 57308 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xman3

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Διαρκείας 2010-2011
« Απάντηση #225 στις: Δευ 02 Αύγ 2010 15:56 »
Σε ένα νέο σύγχρονο Γεντί Κουλέ μελλοντικά με τον Ο.Φ.Η. στην Α'Εθνική και με μια ισχυρή διοίκηση μας έχω για πολύ μεγάλα πράγματα.Αλλά έχουμε χρόνο και κυρίως υπομονή.

Η ισχυρη διοικηση ειναι ο Μαχλας;χαχαχα...
Υπομονη δεν λες τιποτα.... χωρις τα τσατσιλικια που εκανες τοσα χρονια θασουν β εθνικη πολλα χρονια...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Δευ 02 Αύγ 2010 22:15 »
Αμ το άλλο...Θέλουν και άλλο γήπεδο ενώ ήδη έχουν ολοκαίνουριο....Τι να πούμε και εμείς....

Αποσυνδεδεμένος pas96703

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τρι 03 Αύγ 2010 01:05 »
ποσα διαρκειας εχουμε δωσει μεχρι τωρα?

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τετ 04 Αύγ 2010 11:02 »
69

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τετ 25 Αύγ 2010 16:32 »
Υπολογίζω φέτος που ηρεμήσαμε με τις μετοχές να έχουμε πάνω από 5.000 διαρκείας.Αν και πραγματικά σε αυτό το γήπεδο οικογένειες,παιδάκια,γυναίκες,απλοί φίλαθλοι κλπ απλά δεν υπάρχουν...Σε ένα νέο σύγχρονο Γεντί Κουλέ μελλοντικά με τον Ο.Φ.Η. στην Α'Εθνική και με μια ισχυρή διοίκηση μας έχω για πολύ μεγάλα πράγματα.Αλλά έχουμε χρόνο και κυρίως υπομονή.

φίλε TALOS,
θέλω να μου πείς τι πίνεις,για να σου δώσω την διεύθυνση μου να μου στείλεις κι εμένα!!!!!
Άκου 5.000 διαρκείας!!!!!!!!!Εσύ 5.000 δε θα μάζευες στο γήπεδο ούτε με τους γαυροβαζέλες αν δεν γέμιζε από αυτούς το γήπεδο!!!!Άκου 5.000  στη Β εθνίκη και μάλιστα διαρκείας!!!!!!!!!!!Είσαι άρρωστος με τον ΟΦΗ και κάπου μου αρέσεις αλλά είσαι ΜΟΝΟΣ ή το πολύ πολύ με άλλους 50!!Η πόλη σου είναι μισοί ΓΑΒΡΟΙ κι οι άλλοι μισοί ΒΑΖΕΛΟΙ!!!!! και εσύ μαζί με 50 άλλους ΟΦΗ!!!Κατέβα από τα σύννεφα που ταξιδεύεις!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 16:45 »
για την καρτα φιλαθλου καμια πληροφορια?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Τρι 07 Σεπ 2010 08:50 »
Παράθεση
Ο,τι πάρεις... εκατό!

Εντυπωσιακή, ομολογουμένως, η προσφορά της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, που για μια εβδομάδα, βγάζει στο "σφυρί" τα διαρκείας με το ποσό των 100 ευρώ.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι την ώρα που τα απλά εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, μπορούν οι οπαδοί του Αστέρα να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο γήπεδο της Καισαριανής με 5.8 ευρώ, παρακολουθώντας όλα τα ματς πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Σε μία εντυπωσιακή προσφορά προχώρησε η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, αφού δείχνει να συναισθάνεται απόλυτα την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας και οι φίλαθλοι γενικότερα, για αυτό και θέλησε με τον δικό της τρόπο να συμβάλει εν μέρει. Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Καισαριανής ανακοινώνει ότι θα μέχρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει μία σούπερ προσφορά για τους φιλάθλους της ομάδας που θα θελήσουν να προμηθευθούν εισιτήριο διαρκείας. Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας αποφάσισε όπως διαμορφώσει την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, σε 100 Ευρώ. Παράλληλα οι φίλαθλοι που στο διάστημα αυτό θα προμηθευθούν εισιτήριο διαρκείας θα έχουν έκπτωση 60% από την μπουτίκ του συλλόγου που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχθεί στην Καισαριανή την Αναγέννηση Καρδίτσας, οπότε η προσφορά προς τον φίλαθλο κόσμο της Καισαριανής, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι εντυπωσιακή".
dokari.gr
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Τρι 07 Σεπ 2010 11:00 »
Εντάξει....

Κι εδώ η διοίκηση θα βάλει 100€ το εισιτήριο για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.... :P :P :P
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος psitakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Πεμ 09 Σεπ 2010 16:21 »
Μεγάλη τυπικότητα φαίνεται να δείχνει ο πρόεδρος στους κατόχους διαρκείας. Αυτοί θα έχουν και κάρτα φιλάθλου ιδιότητας και θα μπαίνουν στο γήπεδο με χρήση της κάρτας σε ειδικό μηχάνημα. Τέλος δηλαδή οι τζαμπατζήδες κακοί φίλαθλοι για τον πρόεδρο, δηλαδή τα μικρά παιδάκια που θα έμπαιναν με την συνοδεία του γονέα τους.

Επίσης λέγεται πως τα μεμονωμένα χάρτινα εισητήρια θα τρυπηθούν και αυτά με κάποιο τρόπο για να υπάρχει ατομικός έλεγχος εισόδου.

Κατά τα άλλα οι ληστρικές τιμές των διαρκείας παραμένουν αμετάβλητες,  οι κάτοχοι διαρκείας της παλιάς σκεπαστής , δηλαδή οι αγαπημένοι οργανωμένοι του προέδρου , δεν δεσμεύουν  συγκεκριμένη θέση αλλά κάθονται ελεύθερα όπου βρούν, οι περίφημοι μανατζερς τύπου Α.Τ. δημιουργούν λογαριασμούς με τεράστια ποσά από στημένα παιχνίδια κλπ.

ΑΠΟΡΙΑ!!!

Μήπως ο πρόεδρος και οι κολητοί του δεν θέλουν υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους στο γήπεδος; Μήπως τα τυχόν στραβά αποτελέσματα δεν θέλουν οι διοικούντες να αξιολογούνται απο τους φιλάθλους; Μήπως τα ακριβά διαρκείας εξυπηρετούν τις πρακτικές των διαβολεμένων μυαλών; Μήπως οι γενιές των νέων οπαδών που πρέπει να δημιουργηθούν φοβούνται πως θα τεθούν  εμπόδιο στα σχέδια τους;
Μήπως πρέπει να υπάρξει τελικά λίγη αξιοπρέπεια και να κατοχυρωθεί αριθμός θέσης με κάθε εισιτήριο διαρκείας στην παλιά σκεπαστή γιατί ο κόσμος βάζει άλλα με το μυαλό του ( διπλοπουλήματα..... λόγου χάρη);

Ο νοών νοήτω

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Πεμ 09 Σεπ 2010 21:33 »
Εϊ psit.. psitakos μη φωνάζεις!!!!!!

Θ Α   Τ Ο Υ Σ   Ξ Υ Π Ν Η Σ Ε Ι Σ ......................................

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Παρ 10 Σεπ 2010 03:21 »
Για την κάρτα φιλάθλου δεν νομίζω ότι φταίει η ΠΑΕ.Τα παιδάκια μια χαρά μπορούν να έρθουν και όποιος άλλος θέλει.Τώρα αν γίνονται κόλπα με τα εισιτήρια ας το ψάξουν οι υπεύθυνοι.

Αποσυνδεδεμένος psitakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Κυρ 12 Σεπ 2010 19:35 »
Να είστε σίγουροι σύνταυροι πως θα γίνει μεγάλο πάρτυ φέτος με τα στοιχηματάκια.

Εγώ ένα μόνο έχω να σας πω.
12 ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ μανατζάρονται από το ίδιο γραφείο μανατζερ.

Τυχαίο;..........δεν νομίζω

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Δευ 13 Σεπ 2010 14:49 »
Να είστε σίγουροι σύνταυροι πως θα γίνει μεγάλο πάρτυ φέτος με τα στοιχηματάκια.

Εγώ ένα μόνο έχω να σας πω.
12 ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ μανατζάρονται από το ίδιο γραφείο μανατζερ.

Τυχαίο;..........δεν νομίζω

12 ε; Δηλαδή 1/1+88/8... άρα 11888! τυχαίο; δε νομίζω!

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Τρι 14 Σεπ 2010 10:09 »
Δλδ αν θέλω να πάρω διαρκεία τώρα που μπορώ να πάω και να πάρω ? Ακούω προτάσεις και τιμές! Δεν έχω διαβάσει παραπάνω ... και η μ@λ@κι@ κάρτα φιλάθλου που πας και την βγάζεις ? Την παίρνεις αμέσως?

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Τρι 21 Σεπ 2010 15:11 »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας (21/09/10)

Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα τους , να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ για να την παραλάβουν. Οι ώρες που μπορούν να προσέρχονται είναι οι εξής: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 10:00 -16:00, Παρασκευή 10:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00 -14:00.

Εν τω μεταξύ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ.

και να πανα παρετε διαρκειας
κι όσοι εχουνε, να ξανa παρουνε...!!!
μην λεμε συνεχως τα ίδια.. :pashat: