Ρε φίλε, σπανίως βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά εσύ δε παίζεσαι.
Κάνε μας τη χάρη, που θες και να αποχωρήσει(!!!!!!!!!!!!!!!) ο Πετράκης.
Να 'ρθει κάποιος μεγάλος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, να παίζει 4-2-3-1, που είναι απλό και το καταλαβαίνει ο κοζμάκης.
Κάνε μας τη χάρη και αποχώρησε εσύ καλύτερα, για το καλό της ψυχικής μας ηρεμίας.
Άντε να πούμε.
Έχουμε τη ζοχάδα μας μ' αυτό που έκανε ο διαιτητής και μ΄αυτό που δεν έκανε ο Χαλκιαδάκης, έχουμε κι εσένα.
Κατα αρχην εσυ επιασες κουβεντα και προκαλεσες...
Κατα δευτερον δεν αναφερθηκα για Πετρακη,παρα μοναχα για την εμμονη να γυρισει πισω την ομαδα σημερα
Κατα τριτο εβγαλες το Πασομετρο για να γνωριζω καλυτερα και εγω?
Κατα τεταρτον αμα δεν γουσταρεις μην με διαβαζεις απλα και κατανοητα και ΞΑΣΤΕΡΑ
Κατα πεμπτον αναφερθηκες οτι κρυφτηκα στις νικες?Αλλα καταλαβαινω κατι ηθελες να πεις και ας μην ισχυει,ποτε δεν κρυφτηκα ετσι
Κατα εκτον τον Πετρακη τον σεβομαι αλλα βεβαιως δεν μπορεις να κατανοησεις τα γραφομενα μου και δεν σου φταιω εγω
Κατα εβδομον μαθε να σεβεσαι να πουμε την αντιθετη αποψη αλλα και την κριτικη
Και στο κατω κατω
Ναι ηταν καλη η εμφανιηση ειδικα στο πρωτο!!!Και το αναφερα κατα την δειαρκεια του ημιχρονου με το ποσταρισμα μου,δηλαδη σε χαλασε που αναφερα οτι γυρισε παλι την ομαδα πισω με συνεπεια να το φαμε
Δηλαδη δεν ισχυε να πουμε?
Ασε μας ρε που θα μας υπαγορεψεις και τι θα πουμε δηλαδηηηηη
Τελικα δεν ανεβηκα Λειβαδια γιατι η συνεννοηση μας ηταν για τα πανυγηρια...
Aλλα χαλαλι
Λοιπον ο ΠΑΣ εμφανιζεται σοβαρος και χωρις να δινουμε δικαιωματα αμυντικα!!!!!!
Τον Κοντε και τα ματια μας!!Ειναι ο μοναδικος που γνωριζει πως θα στειλει την μπαλα στο πλεχτο
Μοναδικο μου παραπονο για εμενα ειναι και παλι ο Γαρουφαλιας(και πιστεψτε με δεν ειναι εμπαθεια),τρεις τεσσερις φορες μπερδευονταν μονος του, και ειμασταν τυχεροι που δεν χανονταν η μπαλα απο κοντρα στην θεση του,οπως με τον Πλατανια στο πρωτο ημιχρονο
Αντε να δουμε
Μην γυρισεις την ομαδα πισω!!!Εξυπνο παιχνιδι θελει και φευγουμε με το τριποντο
Αυτο το εγραψα στο ημιχρονο ετσι μεγαλε μου......
Και ετσι να μην ητανε,το site αυτο ειναι για να ακουγονται ολες οι γνωμες ειτε το θελεις ειτε δεν το θελεις!!!Περασαν οι εποχες της γραμμης