Αποστολέας Θέμα: 8η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 4806 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 8η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
« Απάντηση #25 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 09:47 »
Επενδυτη της πλακας πιστευω εννοεις τον κιτσο, γιατι ο σπανος κοιτα μπατζετ και τι επενδυσε.
Ο ατρομητος εκανε νικες εκει που εμεις χανουμε 2-0 και 3-0 και το θεωρουμε φυσιολογικο (βλεπε λεωφορο )

To χαβά σου εσύ. Ακάθεκτος. Βρέξει , χιονίσει.
Προφανώς αντλείς κάποιας μορφής ευχαρίστηση από αυτό.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 10:44 »
Εγώ μέσα από τη δική μου πορεία στη ζωή έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο μπορεί και να είναι λάθος... δεν διεκδικώ το αλάθητο,
όμως αυτή τη στιγμή με αυτά που γνωρίζω και έχω ζήσει αυτό πιστεύω:

" Όταν κρίνεις κάτι με τόση υπερβολή που φθάνει να σε οδηγεί στην αδικία, είτε το αγαπάς πάρα πολύ και έχεις πληγωθεί από αυτό,
είτε είσαι εντελώς ξένος προς αυτό και κρίνεις υποβουλιμιαία, κατευθυνόμενα και κακόβουλα".

Τι ωραία τα λες ρε vourbiani...αλλά έτσι και έχουμε καμμιά στραβή με κέρκυρα δε σε ξεπλένει ούτε ο Αώος  :P
Τα ταμπούρια είναι κλειστά λόγω εργασιών ανακαίνισης...αλλά όταν λήξουν οι εργασίες...........

Πάντως η ομάδα έχει δυνατότητες για 5άδα όπως κάθε χρόνο άλλωστε, το αν θα τα καταφέρει θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
Ζήλεψα τη διπλάρα του ατρόμητα...εμείς όταν βρισκόμαστε σε ανάλογη περίπτωση συνομωτεί το σύμπαν.
Και καλά όταν φταίμε εμείς...όταν φταίνε οι άλλοι?
Να ρε μάγκες πέρισυ βρεθήκαμε κι εμείς στη θέση του ατρόμητα  όπου με νίκη πιάναμε μόνοι μας τη 2η θέση, με προοπτική να χτυπήσουμε πρωτιά ,
αλλά στο κρίσιμο ματς με λεβαδειακό μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Γιάκου.
Που το 50-50 του ατρόμητα λοιπόν,  που το 90-10 του ΠΑΣ...
Και πες πέρισυ, (πρόπερσι, το 2006) ήταν σύμπτωση...Φέτος τα ίδια!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 11:10 »
Τι ωραία τα λες ρε vourbiani...αλλά έτσι και έχουμε καμμιά στραβή με κέρκυρα δε σε ξεπλένει ούτε ο Αώος  :P
Τα ταμπούρια είναι κλειστά λόγω εργασιών ανακαίνισης...αλλά όταν λήξουν οι εργασίες...........

Kαι η στραβη μεσα στο ποδοσφαιρο ειναι ομως φιλε μου mike.
Kανεις δε εχει πει εδω μεσα οτι ειμαστε η Μπαρτσελονα, μπορουμε να βγαζουμε περι τις 15-20 τελικες σε καθε ματς, οποτε και ενα γκολ να μας ακυρωθει δε μαμιεται, θα βγαλουμε αλλα 2.Δεν τρεχει και καστανο. Αλλα οταν παμε στο μισο μηδεν και στο ενα μηδεν γιατι ετσι ειναι δομημενη η ομαδα, αυτο ειναι το dna της τα τελευταια χρονια που ηρθαν και οι μεγαλες επιτυχιες της  (αυτο δε σημαινει οτι στην καλη μας μερα δε θα ριξουμε τρια και τεσσερα γκολακια), η αδικια του διαιτητη, η στραβη σημαια του εποπτη, το στραβοπατημα του Γιακου κοκ μπορει να στερησει βαθμους.
Μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτα.  Οταν λοιπον ερθει η στραβη εδω θα ειμαστε να σχολιασουμε το ματσακι που στραβωσε. Να τα πουμε ρε αδερφε γιατι στραβωσε και να κανουμε την κριτικη μας. Αλλά κριτική στην ομαδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που αγωνίστηκε, οχι στην Μπαρτσελονα που νομιζουν οτι ειναι καποιοι στο μυαλο τους ο ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 24 Οκτ 2017 11:21 »
Υπάρχουν φίλοι μπάγερν και εχθροί μπάγερν, φίλοι κάτσε και γονάτισε, εχθροί κάτσε και γονάτισε (Manch...), φίλοι γαύρου και εχθροί γαύρου, και πάει λέγοντας - αναφέρομαι σε ομάδες που δεν γουστάρω και δεν μπορώ (ίσως και να μην θέλω) να βρω κάτι θετικό, των οποίων οι οπαδοί προφανώς ποσώς νοιάζονται για τη δική μου άποψη για την ομάδα τους ...
Ε, φαίνεται πια, πως υπάρχουν και φίλοι ΠΑΣ και Φανατικοί ΑντιΠΑΣ ...
Υ.Γ. Σ` αυτούς τους τελευταίους προφανώς και δεν συγκαταλέγω τον Ayuto, για τον οποίο - μολονότι παθαίνω vertigo με τις ποδοσφαιρικές "αναλύσεις" του - ΔΕΝ έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θέλει τον ΠΑΣ ψηλά, τρελαίνεται όσο και εγώ, και "συφιλιάζεται" όσο και εγώ στα στραβοπατήματα, πολλώ δε μάλλον όταν αυτά οφείλονται σε "εξωγενείς παράγοντες".

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 15:07 »
Παράθεση
Παπέ Αμπού Σισέ και Αμπιόλα Ντάουντα τα βραβεία της 8ης αγωνιστικής
Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Παπέ Αμπού Σισέ (Ολυμπιακός) 30,80%
Αμπιόλα Ντάουντα (Ατρόμητος Αθηνών) 20,33%
Μλάντεν Μπόζοβιτς (ΑΕΛ) 13,14%
Μασούντ Σοτζαέι (Πανιώνιος) 9,72%
Φάμπιο Νούνες (ΑΟΚ) 8,58%
Πέτρος Γιακουμάκης (Λεβαδειακός) 6,88%
Γκονζάλο Καστιγέχος (Απόλλων Σμύρνης) 5,56%
Γκιγέρμο Μολίνς (Παναθηναϊκός) 4,99%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Αμπιόλα Ντάουντα (Ατρόμητος Αθηνών) 25,70%
Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα) 24,03%