....η ομάδα πολύ κακή,όχι μόνο αμυντικά(κ μη ξεγελιέστε μερικοί απ τα 3 γκολ που βάλαμε)....ένας από δω μέσα είπε (κ έχει δίκιο) "αυτό είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου,κ μη χαζεύετε τις ξένες ομάδες στη τηλεόραση γιατί μπερδεύεστε" .....πολύς κόσμος στη κερκίδα,ξεκίνησε χάλια όμως το απόγευμα με κάποιον που έβριζε το ζήση,το pas.gr,σκόπευε λέει απ ότι άκουσα να τα γαμήσει κ τα δυο,κ κάνα φενταγίν συν τοις άλλοις-μη με ρωτήσει κανείς το γιατί δεν το ξέρω- (ο ζήσης δούλευε κ δεν ήταν στο ματς,τον "καφενέ" πως θα το καταφέρει δεν ξέρω,αν μπορεί όλους τους φενταγίν μαζί,χαλάλι του)....μια χαρά ματς ήταν για μας εδώ στην αθήνα κ για όσους κατέβκαν από πάνω,κ τούτο κ κείνο στο περιστέρι....όποιος τρώγεται να υποδυθεί τον οπαδό της Millwall,(προσωπικά τη συμπαθώ) ,σε εκτός έδρας ματς ,ή που να μετακομίσει στο ανατολικό Λονδίνο ,ή που να κανονίσει "ραντεβού θανάτου" κ να πλακωθεί με τους ομοίους του ,σε καμιά αλάνα μακρυά από μας ,που γουστάρουμε να βλέπουμε μπάλα ,κ για τη βία έχουμε μια άλλη άποψη (κοινωνική -πολιτική),σαφώς όχι χυδαία κ φτηνή....
υγ...με τέτοιες εμφανίσεις,κομμένα τα όνειρα ,κ μη μου πει κανείς ότι του φταίει ο Πετράκης....επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι ,κ μάλιστα ενήλικες,τις σημερινές μαλακίες -λάθη τους,δεν τα κάνουν ούτε πιτσιρίκια στις αλάνες...