Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 29462 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastasos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 19:38 »
Δεν σχολιάζω συχνά αλλά δεν μπορώ ρε παιδιά να μην πω το πόνο μου

Πως έγινε αυτό γιατί γιατί γιατί δεν  μπορώ να το πιστέψω

3 γκολ βάλαμε στην αντίπαλη  εστία και άλλα 3(έμμεσα) στην δικιά μας

Βελλίδης mvp του χειρότερου του Αγώνα μαζί με το Καρανικα

Μαυροπανος κσι Τζιμοπουλος δώρο δύο γκολακια στον αντίπαλο

Τουλάχιστον μου έδωσε χαρά ο κοντε που πέτυχε δυο γκολ αλλά αυτό που πάθαμε σήμερα δεν χωνεύεται

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 19:39 »
 οι καμπανες χτυπουσαν απο προηγουμενα ματς,αλλα  σημερα χτυπησε κατακεφαλα...
 μπαμ εκανε οτι πονουσαμε στον ασσο κι αυτο οποιος εχει παιξει μπαλλα ξερει οτι διαμορφωνει αρνητικη ψυχολογια σ ολη την αμυντικη λειτουργια,οταν δε διορθωνεις εγκαιρα με τις καταλληλες κινησεις τετοιες καταστασεις αυτα που ειδαμε σημερα δεν ειν παραξενα..οι ευθυνες ξεκινουν απ το τερμα αλλα βαραινουν και τον εκλεκτορα...
και για να δουμε και κατι θετικο
οι δυνατοτητες μας ειναι μεγαλες αλλα με τετοια λαθη σε κρισιμες θεσεις δεν ΠΑΣ πουθενα
...κριμα ,ν αρκεστουμε σε ΠΕΔΡΟ πρωτο σκορερ και μια ακομη περηφανη πωληση το καλοκαιρι...κριμα για τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας
...

....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 19:52 »
Την τελευταία φορά στη Ριζούπολη 4-0, σήμερα 4-3. Άντε στην επόμενη ισοπαλία ή νίκη. Η άμυνα ειδικά σήμερα απαράδεκτη. Δεν με στενοχωρεί το δωδεκάρι που έδωσα αλλά το ξενέρωμα.
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 19:53 »
Μάρκος προς τον εκτελεστή του πέναλντι: "εεε κοίτα με".....

.....και το τρώει όρθιος.... ::) ::) ::) ::)

Μάρκο αγόρι μου, δεν έχω τίποτα μαζί σου, αλλά επιτέλους ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. :stop:

Κλασσικός ΠΑΣ Γιάννινα από τα παλιά η ΑΜΟ σήμερα. Ανάσταση πεθαμένου για μια ακόμα φορά και μετά "όσο με πληγώνεις...." και τα συναφή.

Απ' ότι φαίνεται η ΑΜΟ έχει πρόβλημα στην άμυνα, μπάζουμε από παντού φέτος. Εύχομαι ο coach και το τεχνικό team να βρουν τη λύση το γρηγορότερο δυνατό. Είναι κρίμα, ενώ η ομάδα έχει ποιότητα, να χάνει βαθμούς, να αδικεί τον ευατό της και να μας ανεβάζει και εμάς την πίεση! :(

Υ.γ.:Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 19:53 »
O Γιαννίκογλου απαγορεύεται να παίξει.
Ο Μανθάτης δεν επιτρέπεται να ξεκινήσει βασικός.
Βελλίδης,Μιχαήλ,Τζημόπουλος και Γιάκος είναι ανεπίτρεπτο να καθήσουν έστω και μία φορά στον πάγκο.
Ο Μπουκουβάλας όταν είναι φορμαρισμένος πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα.
Συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες για το σημερινό κατόρθωμα.Ο Mr Bean πραγματικά ωχριά μπροστά τους.

ΥΓ. Πρόεδρε ξέρεις τώρα.40 ευρώ το εισιτήριο με τον Παναιτωλικό.Το καλό πράγμα πληρώνεται.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:01 »
ντροπή σε όσους με τα ατομικά τους λάθη εξέθεσαν την προσπάθεια των υπολοίπων ...

πραγματικά θέλει μεγάλο κουράγιο στους υπόλοιπους να προσπαθούν να βάλουν γκόλ για να καλύψουν τις συνεχόμενες ατομικές πίτες των αμυντικών

ήρθε η ώρα να παίξει και κανένας άλλος τερματοφύλακας, έλεος πια
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:05 από PASiopulo »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:06 »
Στο λεωφορείο δεν θα ήθελα να είμαι
Όταν οι επιθετικοί θα την πουν στους αμυντικούς

ΝΤΡΟΠΗ

Θύμισε την περυσινη ανάσταση του Ηρακλή

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:23 »
ΑΜΟ βγαλμένη από τα παλιά... :stop: :stop: :stop:

Μπορούμε ρε να γεμίσουμε το γήπεδο με τα αγρίμια; 6000 κόσμος; Μπορούμε; Εκεί να μας δω!

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:54 »
Βελίδης ἐξέδρα, Καρανίκας Νικολιᾶς δὲν πρέπει νὰ παίζουν κι οἱ δυό, Μαυροπᾶνος καί Τζιμόπουλος #### τραγικοί. Μία χαρὰ ἦταν ὁ Γαρουφαλιᾶς κι ὁ Μπουκουβάλας.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:55 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 20:55 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 21:03 »
Το τραγικό δεν είναι ότι χάνεις αλλά ότι είσαι στο δεύτερο ημίχρονο 2-2, ελέγχεις το παιχνίδι, έχεις κλείσει σχετικά τον αντίπαλο και κάνεις τέτοιες πίτες... ΠΑΣ από τα παλιά (όπως έγραψαν) και στο χορτάρι και στην κερκίδα...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 21:34 »
Η εκδίκηση των Γαρουφαλιά-Μπουκουβάλα ήταν αυτό το ματς...Βελλίδη κάτσε λίγο όξω μπας και ησυχάσουμε. Και η καραμέλλα οτι μετά το Γενάρη θα φτιάξεις πάλιωσε, δεν τρώγεται πλέον.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 21:41 »
Δυστυχώς......ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!Σε 4,ουσιαστικά, αυτογκόλ,έχουν γίνει 10 λάθη!!!Δηλαδή,σε κάθε γκολ πάνω από δυο λάθη.Για τον Βελλίδη,όποιος βλέπει τα λέει από την πρώτη αγωνιστική,αν κι ακόμη και τυφλός μπορεί να δει πως <ότι πάει μέσα,ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, γράφει>.Κρίμα για τον Κόντε που σκοράρει κατα ριπάς!!Συμπαθής ομάδα ο Απόλλωνας αλλά σήμερα έλεος!!Με 11 <βουτηχτές> που έπεφταν για να πάρουν φάουλ,να κάνουν καθυστέρηση ή να κάνουν και.....<βουτιές θανάτου> λόγω ασχετοσύνης και να αυτοτραυματίζονται!!Πολύ πικρή ήττα......

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 21:53 »
Θα ηθελα να πω πολλα και αγωνιστικα και  στις κερκιδες

Αλλα θα αρκεστω σε αυτο

Μπραβο στο Απολλων και στους οπαδους τους
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 22:31 »
Μάρκο καληνύχτα...

Coach, πάρε τα μέτρα σου. Είναι κρίμα για' σενα και για τους περισσότερους της σημερινής 11άδας.

Το φετινό πρωτάθλημα δεν θα φύγει ψηλά η 5η θέση και αυτό είναι το μόνο παρήγορο που βρήκα για σήμερα.

Ψυχραιμία σύνταυροι....

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 22:38 »
Δυο πράματα και τπτ άλλο.

1. Νάχεις από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και να χάνεις 4-5 από τον ΠΑΟΚ, συγγνωμην 4-3 από τον Απόλλωνα, λίγο τσίπα.

2. Φαίνεται ό,τι όποιος θέλει να "καταξιωθεί" οπαδικά στα Γιάννενα, πρέπει να τα βάλει με το ΠΑΣγκρ και με κάποιον "Αθναίο".
Σας βαρεθήκαμε, πάτε αλλού και μετρήστε τα τσουτσούνια σας.

Καληνύχτα μας.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:07 »
....η ομάδα πολύ κακή,όχι μόνο αμυντικά(κ μη ξεγελιέστε μερικοί απ τα 3 γκολ που βάλαμε)....ένας από δω μέσα  είπε (κ έχει δίκιο) "αυτό είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου,κ μη χαζεύετε τις ξένες ομάδες στη τηλεόραση γιατί μπερδεύεστε" .....πολύς κόσμος στη κερκίδα,ξεκίνησε χάλια όμως το απόγευμα με κάποιον που έβριζε το ζήση,το pas.gr,σκόπευε λέει απ ότι άκουσα να τα γαμήσει κ τα δυο,κ κάνα φενταγίν συν τοις άλλοις-μη με ρωτήσει κανείς το γιατί δεν το ξέρω- (ο ζήσης δούλευε κ δεν ήταν στο ματς,τον "καφενέ" πως θα το καταφέρει δεν ξέρω,αν μπορεί όλους τους φενταγίν μαζί,χαλάλι του)....μια χαρά ματς ήταν για μας εδώ στην αθήνα κ για όσους κατέβκαν από πάνω,κ τούτο κ κείνο στο περιστέρι....όποιος τρώγεται να υποδυθεί τον οπαδό της Millwall,(προσωπικά τη συμπαθώ) ,σε εκτός έδρας ματς ,ή που να μετακομίσει στο ανατολικό Λονδίνο ,ή που να κανονίσει "ραντεβού θανάτου" κ να πλακωθεί με τους ομοίους του ,σε καμιά αλάνα μακρυά από μας ,που γουστάρουμε να βλέπουμε μπάλα ,κ για τη βία έχουμε μια άλλη άποψη (κοινωνική -πολιτική),σαφώς όχι χυδαία κ φτηνή....

υγ...με τέτοιες εμφανίσεις,κομμένα τα  όνειρα ,κ μη μου πει κανείς ότι του φταίει ο Πετράκης....επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι ,κ μάλιστα ενήλικες,τις σημερινές μαλακίες -λάθη τους,δεν τα κάνουν ούτε πιτσιρίκια στις αλάνες...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:11 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:23 »
Αντιπαρέρχομαι τους Σπαλιάρες και θα προσπαθήσω να γράψω κάτι.Πίκρα,πολύ πίκρα.Έχουν γράψει διάφοροι κατά καιρούς να βλέπουμε κανά 4-3,5-4 και ας χάνουμε.Σήμερα πως νιώθουν;Ρητορική η ερώτηση φυσικά.
Από την μια είναι μια ήττα εκτός έδρας και λες οκ πάμε παρακάτω.Από την άλλη ο ΠΑΣ έχει αλλάξει επίπεδο και περιμένεις το κάτι παραπάνω.Αυτό το κάτι παραπάνω που δεν ήρθε ξανά.Μαζί με το πρόγραμμα που έχουμε θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε κάπως ψηλότερα.
Η ομάδα μπορεί να ήταν κινητική και να έκανε κάτι στην επίθεση αλλά πίσω μπάζαμε.Μας πήρε και μας σήκωσε.Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις ανάλογα τον σχηματισμό και τους παίχτες που επιλέγεις.Έτσι είναι αυτά.Για αυτό ίσως παίζουμε όπως παίζουμε τόσο καιρό.Για αυτό πάμε με το 1-0,το 0-0.
Τραγικά λάθη από Τζημόπουλο,Μαυροπάνο και Βελλίδη.Τι να πεις.Με μια μέτρια ομάδα για αντίπαλο.
Δυστυχώς το πλασέ του Κόντε ήταν αδύναμο στο 2-2.Παρότι πιθανότερο ήταν το 2-3 έγινε το 4-2.
Άντε τώρα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να βρούμε την δύναμη να προχωρήσουμε.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια αλλά κάθε φορά πονάει.
Το μόνο θετικό ήταν ότι μαζεύτηκε κόσμος στο γήπεδο και ήταν αυτοί που ακουγόταν.Δυστυχώς όποτε μαζεύτηκε κόσμος,η ομάδα μας πλήγωσε.Εκεί που μπορούμε να κάνουμε ποδοσφαιρικά και οπαδικά το τσαφ,κάτι γίνεται και τσουπ πάλι στην εκκίνηση.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:35 »
....η ομάδα πολύ κακή,όχι μόνο αμυντικά(κ μη ξεγελιέστε μερικοί απ τα 3 γκολ που βάλαμε)....ένας από δω μέσα  είπε (κ έχει δίκιο) "αυτό είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου,κ μη χαζεύετε τις ξένες ομάδες στη τηλεόραση γιατί μπερδεύεστε" .....πολύς κόσμος στη κερκίδα,ξεκίνησε χάλια όμως το απόγευμα με κάποιον που έβριζε το ζήση,το pas.gr,σκόπευε λέει απ ότι άκουσα να τα γαμήσει κ τα δυο,κ κάνα φενταγίν συν τοις άλλοις-μη με ρωτήσει κανείς το γιατί δεν το ξέρω- (ο ζήσης δούλευε κ δεν ήταν στο ματς,τον "καφενέ" πως θα το καταφέρει δεν ξέρω,αν μπορεί όλους τους φενταγίν μαζί,χαλάλι του)....μια χαρά ματς ήταν για μας εδώ στην αθήνα κ για όσους κατέβκαν από πάνω,κ τούτο κ κείνο στο περιστέρι....όποιος τρώγεται να υποδυθεί τον οπαδό της Millwall,(προσωπικά τη συμπαθώ) ,σε εκτός έδρας ματς ,ή που να μετακομίσει στο ανατολικό Λονδίνο ,ή που να κανονίσει "ραντεβού θανάτου" κ να πλακωθεί με τους ομοίους του ,σε καμιά αλάνα μακρυά από μας ,που γουστάρουμε να βλέπουμε μπάλα ,κ για τη βία έχουμε μια άλλη άποψη (κοινωνική -πολιτική),σαφώς όχι χυδαία κ φτηνή....

υγ...με τέτοιες εμφανίσεις,κομμένα τα  όνειρα ,κ μη μου πει κανείς ότι του φταίει ο Πετράκης....επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι ,κ μάλιστα ενήλικες,τις σημερινές μαλακίες -λάθη τους,δεν τα κάνουν ούτε πιτσιρίκια στις αλάνες...
Συμφωνώ απόλυτα σε ότι αναφέρεις για τους παίκτες.Η παιδική συμπεριφορά τους στο ματς και η γελοία αντιμετώπιση κρίσιμων φάσεων,τα λέει όλα.Όμως και αυτούς κάποιος τους επιλέγει.Μόνο τυφλός δεν μπορεί να δει ότι ο Βελλίδης βρίσκεται σε άλλο σύμπαν από την αρχή της χρονιάς.Δεν γίνεται να μην αξίζει να παίξει έστω και για ένα ματς ο Μπέριος ή ο Σκόνδρας και να παίζουν μόνιμα οι ντεφορμέ Μιχαήλ και Τζημόπουλος.Γιατί ο Μανθάτης να παίζει μονίμως τέταρτα;Δεν δικαιούται να ξεκινήσει ένα ματς;O Μπετρά και ο Βιντάλ είναι για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις;Αν ναι γιατί τους κρατάνε μετά;O Μπουκουβάλας δεν ήταν καλός και έμεινε στον πάγκο;Γιατί ο Γιάκος να είναι αναντικατάστατος;Αν μείνει και έστω για ένα ματς στον πάγκο τι πρόβλημα θα υπάρξει;
Όπως είχα αναφέρει και παραπάνω το σημερινό ματς θα ήταν κριτήριο για την οριοθέτηση των στόχων μας.Όπως φαίνεται τους υψηλούς στόχους τους συμμερίζονται μόνο οι οπαδοί.Ο προπονητής και οι παίκτες δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:37 »
Παράθεση
Βούλιτς: «Οι παίκτες μου σκοτώθηκαν για τη νίκη» (video)
Μετά το ματς στη Ριζούπολη ο Ζόραν Βούλιτς στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών του ενώ ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά:

Βούλιτς: «Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Στην ουσία οι παίκτες μου... σκοτώθηκαν για τη νίκη. Υπήρξαν κάποια λάθη αλλά δεν θέλω να τα τονίσω αυτή τη στιγμή», σχολίασε αρχικά.

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο με αφορμή ότι ο Απόλλωνας πλέον παίζει πιο επιθετικά. «Η ομάδα πριν έπαιζε κοντά στην μεγάλη περιοχή, πολύ αμυντικά. Εγώ θέλω να την κάνω πιο επιθετική και κάπως έτσι άλλαξα την αμυντική τακτική και την έκανα πιο επιθετική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύουν πολύ σκληρά οι παίκτες μου. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στα λάθη, πρέπει μεν να τα διορθώσουμε και να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα. Ο αντίπαλος γνώριζα ότι είναι πολύ καλός αμυντικά αλλά καταφέραμε να του βάλουμε τέσσερα γκολ. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου».

Πετράκης: «Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που όσοι το είδαν το ευχαριστήθηκαν. Μπήκαν πολλά γκολ, το σκορ είχε διακύμανση. Αλλά αυτό αφορά τον κόσμο. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Απόλλων ήταν καλύτερος αλλά αντιδράσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Ισοφαριστήκαμε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να φάμε. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο το ελέγχαμε απόλυτα. Δεν θυμάμαι κάποια φάση του Απόλλωνα, ήμασταν καλοί αμυντικά και φαινόταν ότι εμείς είμαστε πιο κοντά στο γκολ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού καταφέραμε με δύο λάθη να δεχθούμε δύο γκολ, που έκαναν την προσπάθειά μας δύσκολη. Μειώσαμε στο τέλος αλλά δεν ήταν αρκετό, το σημαντικό είναι ότι το πάλεψαν. Δεν έχω παράπονο για την προσπάθεια, αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν μπορούμε έτσι να ζητάμε παραπάνω πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε αρχικά. Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.  «Ο Απόλλων μέσα από συνεργασίες μας έκανε δύο φάσεις στο ξεκίνημα. Εκεί χρειάστηκε η άμυνά μας. Τα γκολ που προέκυψαν δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά αλλά με κακές στιγμές κάποιων παιδιών. Και αυτό, όμως, είναι στο ποδόσφαιρο, όλοι μας κάνουμε λάθη. Δεν γίνεται από μια στιγμή να βγάζουμε συμπεράσματα για τα παιδιά που έχουν κάνει τόσα πράγματα αυτά τα χρόνια».

Για το  αν μετάνιωσε για τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα περασμένα ματς, τόνισε ότι «όχι, βέβαια, το αντίθετο. Όλα τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή ή ξεκίνησαν στο ματς, είχαν καλή συμπεριφορά».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Γαρουφαλιά. «Ο Ηρακλής έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα, είναι πολύ καλός αθλητής και ποδοσφαιριστής με καλό χαρακτήρα. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν παίκτη, δεν είναι ο Ηρακλής ο λόγος που χάσαμε σήμερα».
novasports.gr

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:50 »
Απ τα στιγμιότυπα γτ δεν είδα το ματς μονο ραδιοφωνικά.
Ο Βελλιδης φέρνει ευθύνη σε 1 τέρμα.
Για μενα η αμυνα τον κρεμασε.
Χαρακτηριστικά: οταν ο Μαυροπανος σου βαζει γκολ, και δεν το πανηγυριζει λόγο οτι απο εκει ξεκινησε τα ποδοσφαιρικά του αλματα, και στο δεύτερο ημιχρονο εκανε 2 πασες, μια με το κεφαλι αντι ποδιού στο κεντρο που ηταν μονος του και βαζουν 2 γκολ για κλάματα οι Απολλων Αθηνων δλδ, εκείνη την στιγμη εγω βριζω και αγανακτω με τον Μαυροπανο. Ενω αλλοι τον κανουν θεο για το 1-1.
Βελλιδης στο 2-2 που χρεώνεται αυτογκολ στον Τζιμο. Ελεος ρε Βελλιδης χανεις την μπαλα μεσα απ τα χερια σου, διώξτ χτυπατ καν την οτι θελεις ΟΧΙ ομως να την χανεις μεσα στην μικρη περιοχή απ τα χερια σου.
2ον στο πεναλτι πεσε σε μια γαμημενη γωνια και ας ειναι λαθος γαμω τα υπουργεια μου ΟΧι όρθιος. Αυτο δειχνει εχω "εχω βαρεθει λιγο" τοτε αν εισαι ψυχοπαιδ του Κιτσομπιλ πες τον κοουτς πριν βγαλει 11αδα οτι δεν νιωθεις καλα.
Καιρος ηταν να εμπαινε μεσα ο Μπεριος ή ο Σκονδρας. Το αμυντικό κομματι θα πρεπει να αλλαξει λιγο εχω βαρεθει να εχω 3 αμυντικούς με ενα αμυντικο χαφ γτ να μην ενισχυσω το γαμημενο κεντρο που μπαζει και την αμυντα ταυτοχρονα με ενα 4-4-2 ή 4-2-1-2-1?
Κουουτς εχεις ροστερ με εναλλαγές συστηματος η δουλεια πρεπει να γινει τωρα που εχει διακοπη πρωταθληματος αλλιως θα μας παρουν χαμπαρι και οι υπόλοιποι σημερα οτι ακουγα ηταν για παραπανω απ 4.
Μια Γιαννιωτικη π-ηττα η σημερινη και τπτ αλλο. Τουρισμο δεν θελω.
Θελω να βλεπω τον Ταύρο ψηλα και την. Ομάδα μου ξανα Ευρώπη.
Και συ ρε Κιτσο μπιλ βαλε γενικη πριν τα Χριστούγεννα 10€ δυο ματς να ρθει κοσμος να καταλαβουν και οι δικοι μας οι νεοι σε ποια ομαδα ηρθαμ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:57 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 23:51 »
Παράθεση
αδικούμε τους εαυτούς μας
[...]
Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα
[...]

ΛΑΘΟΣ 1
Κάποιοι αδίκησαν την Ομάδα σήμερα.

ΛΑΘΟΣ 2
Επιβάλλεται να μην ξεχάσεις το παιχνίδι αυτό και να τους το κοπανάς καποιανών, στα μούτρα όλη μέρα κάθε μέρα.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #147 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 00:12 »
Και για τα οσα ανέφερα ιδου :

Στα γκολ

https://postimg.org/image/5hqvexer8b/
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 00:19 από fon7 »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 00:35 »
Αλμπάνη είσαι μεγάλο αλάνι...θα σε ήθελα στον ΠΑΣ. Παιχτούρα!
Κατά τα άλλα από 4άρα σε 4άρα θα πετάω, όσον αφορά την Ριζούπολη, :P  και βέβαια, η ειδικότητά μας, για να μην ξεχνιόμαστε,
να ανασταίνουμε συνεχώς πεθαμένους, έλαβε σάρκα και οστά και σήμερα, και για έναν επιπρόσθετο λόγο...

B-) Το νεκροταφείο είναι δίπλα...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 00:46 »
Εγώ θα διαφωνήσω με τους περισσότερους για το κατά πόσο φταίει ο Βελλίδης στο 2ο γκολ. Αν προσέξετε καλύτερα, ο 22 του Απόλλωνα σπρώχνει από πίσω τον Μαυροπάνο που πήγαινε να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι. Αποτέλεσμα αυτού είναι να χάσει τη μπάλα ο Κώστας αλλά και συγχρόνως να μπερδέψει τον Βελλίδη που του έκοψε το οπτικό πεδίο για κλάσματα του δευτερολέπτου. Δείτε τη φάση και πείτε μου αν κάνω λάθος...