Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 29486 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)
« Απάντηση #150 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 00:50 »
Ποτε τελειωνει η ασυλια του βελλιδη?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 00:58 »
εγω δεν εχω συνελθει ακομα
Δεν γινονται αυτα

Το πρωτο γκολ δεν υπαρχει ρε φιλε....εκτος του ανυπαρκτου για μενα φαουλ που δοθηκε....παιρνει κεφαλια ο αντιπαλος αναμεσα σε 4 δικους μας

Το δευτερο οκ....θα αναγκασετε τον κοσμο να τον κραξει στο τελος για να βγει απ την ενδεκαδα

Το τριτο και τεταρτο.....κι ομως εχουν δουλευτει αυτες οι φασεις.....δειτε εδω......https://karamelenia.gr

δεν ξερω κατι δεν παει καλα......και συμφωνησω με το λοκο....γιατι γιαννη μου να ξεχαστει?
για να συνεχισουν καποιοι να παρουν συνταξη απ τον ΠΑΣ?
Γιαννη μου δευτερα πρωι να κανεις σε μερικους ατομικο προγραμμα....προτεινω ενα......

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 01:03 »
Ποτε τελειωνει η ασυλια του βελλιδη?

5:22...
Το αν θα παραμείνει στην 11αδα ο Βελλίδης δεν είναι δικό μας θέμα. Στήριξη θέλει από εμάς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 01:10 »
Όσο πρακολουθώ ποδόσφαιρο πρώτη φορά κατηγορώ τερματοφύλακα για την μη απόκρουση πέναλτι ! Αφού κάνει το σόου πριν την ετέλεση με τον εκτελεστή , μετά βλέπει τη μπάλα να περνάει ακριβώς δίπλα του με ελάχιστη ταχύτητα κ δεν κάνει απολύτως τίποτα !

Όσο για τα υπόλοιπα , από που ν αρχίσεις κ που να τελειώσεις !

Βάλαμε 3 γκολ εκτός έδρας κ χάσαμε , δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει !

Κάναμε επίσης δώρο κ τα 4 γκολ του αντιπάλου !

Μπορεί να είναι κ το χειρότερό μας παιχνίδι με Πετράκη , είδαμε τη γνωστή τρικυμία που μας έπιανε όταν περνάγαμε το Τέροβο , θυμήθηκα Κόβη Γκαβαλόφσκι Αμανατίδη , θυμήθηκα τα ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς Εγνατίες Ιονίες , θυμήθηκα το φέρυ Ρίο Αντίριο !!!!!

Είναι η πρώτη φορά που χαίρομαι που διακόπτεται το πρωτάθλημα , σε 15 μέρες όλα θα είναι διαφορετικά !

ΥΓ τελευταίος τερματοφύλακας που απέκρουσε πέναλτι ήταν ο Καρίμ Φεγκρούζ

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #154 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 01:39 »
Να το ρίξουμε στην παλαβή γιατί το ψεσνό δεν καταπίνεται με τπτ.

Βάλαμε 3 γκολ εκτός έδρας κ χάσαμε, δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει
Άμα σ λεω εγώ εγέρασες, εσύ σιουράς κλέφτικα, αλτσχαϊμεριασμένε.

Είναι η τέταρτη φορά π χάνουμε 4-3, πρώτη στη μεγάλη κατηγορία.

Μία από την Κοζάνη, τελευταίο παιχνίδι του Χατζηπαντελίδη που καρατομήθηκε με συνοπτικές.
Αλλά και ανακάλυψη του βαγγελάκη είσαι τρέλα, που ήταν ο καλύτερος τς Κοζάνς.

Δυό(!!!) από τον Αγροτικό, την μια επιτυχώς (ανεβήκαμαν κατηγορία) την άλλη ανεπιτυχώς (πήραμαν πελέ σουροπιαστά).

Και μια ψε από τον ΠΑΣ, συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ, συγγνώμην από τον Απόλλωνα.

Φήμες ό,τι μετά από ένα 4-3 ο κόρακας, που διέκειτο και φιλικά προς τον ΠΑΣ, είπε "και τι να κάνω εγώ, αφού και 5 να βάζαταν οι πίσω θα τρώγαν 6..." ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.
Και, περίεργον, δεν αφορούν το ψεσινό, να μην έχουμε καμία παρερμηνεία και παρεξήγηση δηλαδή.

Υ.Γ.1
Όσοι φιλότιμα -και υπήρξαν πολλοί- προσπάθησαν να φέρουν το τρίποντο στα Γιάννενα, πόσο μαλάκες πρέπει να αισθάνονται σήμερα;

Υ.Γ.2
Άκου να ξεχαστεί! Το 4-5 σαν ψε μου φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 02:35 »
Είναι η τέταρτη φορά π χάνουμε 4-3, πρώτη στη μεγάλη κατηγορία.

Μία από την Κοζάνη, τελευταίο παιχνίδι του Χατζηπαντελίδη που καρατομήθηκε με συνοπτικές.
Αλλά και ανακάλυψη του βαγγελάκη είσαι τρέλα, που ήταν ο καλύτερος τς Κοζάνς.

Δυό(!!!) από τον Αγροτικό, την μια επιτυχώς (ανεβήκαμαν κατηγορία) την άλλη ανεπιτυχώς (πήραμαν πελέ σουροπιαστά).

Και μια ψε από τον ΠΑΣ, συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ, συγγνώμην από τον Απόλλωνα.

Με την Φ.Σ. Κοζάνη ήταν την σεζόν 2004-2005 Γ' Εθνική όταν χάσαμε στην έδρα μας 0-1 (και έμπαινε ενας κοζανίτης εδώ μέσα και ζούσε το όνειρό του) σαν τώρα τα θυμάμαι χαχα αλλά εκεί είχαμε πάει 2-2

Την επόμενη σεζόν 2005-2006 , εκεί πήγαμαν 4-3 και εδώ μέσα 6-0 (μούγκα ο κοζανίτης χαχα)

Όσον αφορά τα τρακτέρια θα μιλάς για την σεζόν 2010-2011 Β εθνική εκεί μέσα χάσαμε 4-3.. ενώ ανεβήκαμε.
Ενώ πάλι είχαμε χάσει 4-3 το 2004-2005 στην Γ' ..

Πάντως το 2005-2006 πήγαμε εκεί μέσα 0-0 και εδώ 1-1.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 08:34 »
Περναγε απο τις ειδήσεις μου, τις προηγουμενες μέρες, αλλά δεν εδωσα σημασία.
Ισως να ηταν και η πιο σοβαρή ειδηση

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/394038/pas-giannina-den-viazontai-gia-tis-ananeoseis

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 09:10 »
Τὴν Κυριακὴ ὃλα ξεκίνησαν μὲ τοὺς καλύτερους οἰωνοὺς. Ἒφαγα γουρουνάκι στὴ γάστρα ἦπια καὶ δυὸ ποτηράκια κρασί καί κατηφόρισα γιά τὴν Ριζούπολη.
 Ἐκεῖ παθαίνω τό πρῶτο σόκ, βλέπω μπροστά μου ἓναν "παλιό" ἀπό Ἐλευσίνα ἣ Πετρούπολη, τὴν μεγαλύτερη γκρίνια, μία μαυρόγατα ποὺ ὃσες φορὲς τὸν ἒχω δεῖ δὲν κερδίσαμε ποτὲ. Μπαίνω μέσα κάθομαι ψηλά καί βλέπω κάτι μαξούμια δικὰ μας νά τσακώνονται ἐκεῖ στὰ χαμηλά. Μέ ζῶσαν τὰ φίδια.
Ξεκινᾶ τό μάτς καί τὴν δεξιά μας πλευρά τὴν ἔχει πιάσει τρικυμία.  Μία παικτούρα ὁ Ἀλμπάνης περνάει σὰν σταματημένους Νικολιᾶ καί Καρανίκα. Πρίν τὸ πρῶτο γκόλ, ἀποτέλεσμα συνεργασίας ἐπόπτη καί Μιχαήλ, ἒπρεπε νά χάνουμε μὲ 2-0.Τέλος πάντων κατάλαβαν μερικοί παῖχτες ὃτι ἄρχισε ὁ ἀγώνας καί γυρίσαμε τὸ μάτς. Στὴν συνέχεια ἒπιασε δουλειά ἡ ἀμυντική μας διάταξη, κάτι σὰν γραμμή Μαζινό, καί μὲ Βελίδη, Μαυροπᾶνο,Τζιμόπουλο καθάρισε τό μάτς.
 Στὸ μυαλό μου ἦρθε ἓνα μάτς τὸ 1976-7, ποὺ εἶχα ἀκούσει κολλημένος στὸ ραδιοφωνάκι, ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 4-5. Δὲν θέλω νὰ πιστέψω ὃτι ἔγινε κάτι ἀνάλογο καί χθὲς ἀλλὰ τόσα τραγικὰ λάθη μαζεμένα μοῦ ἀφήνουν μία ἀμφιβολία.
Ἐξάλλου τό ποδόσφαιρο δὲν παίζεται ἀπό Ἀρσακιάδες.
 :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 09:13 »
Χάσαμε το ματς από τρία τεράστια ατομικά λάθη, στα δύο μάλιστα απ΄αυτά είχαμε κατοχή μπάλας. Όταν κάνεις τέτοια λάθη σ΄ένα ματς, ούτε ανάλυση συστημάτων μπορείς να κάνεις, ούτε ανάλυση αγώνα, μόνο μια ευχή να μην ξαναγίνουν παρόμοια λάθη στο μέλλον.
Νομίζω όμως η άμυνα από το καλοκαίρι ίσως και νωρίτερα χρειάζεται και αυτή μια ανανέωση σε πρόσωπα, όπως έγινε φέτος με την μεσοεπιθετική γραμμή.

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 09:24 »
Είδα το ματς απο την τηλεοραση ,
Είδα την τρικυμία στην αρχη με τον Αλμπάνη  , το παιχνίδι στο 1-2 φαινόταν ότι θα πήγαινε για 1-3 και εκεί ... Βελλιδης.
Και εκει στο δευτερο ημίχρονο που το παιχνίδι εγερνε υπερ μας , ο Κοντε θα το κάρφωνε είχαμε τι ... μια αμυνα απο τα παλιά

Τζημόπουλος δυστυχως μεγάλωσε  τον πέρασε ο Αλμπανης σαν σταματημενο στην αρχη με τα 1-2 που έκανε , αλλα ο Μαυροπάνος τι έκανε εκει... νέος ευελπις αμυντικός και αυτά που έκανε ήταν τραγικά.

Κρίμα που χάθηκε αυτό το ματς . θα είμασταν τώρα μέσα στην 5αδα

Ο Καρανίκας δίνει ώθηση επιθετικά πολύ μεγαλη , έδωσε την ασιστ αλλά υστερει αμυντικά , θέλει πιο συγκέντρωση  κάτι που μαθαίνετε, Ο Μπουκουβάλας δεν υπάρχει επιθετικά  και δεν μπορείς να την μάθεις την δημιουργία πρέπει να το έχεις . Μετά απο εκει είχες τον αργό πλέον Τζημόπουλο
 ήταν και ο Νικολιάς επιθετικός απο κει και στην αρχη και για αυτό μας έκαναν φάσεις
Για αυτό υπάρχει ο προπονητής! .

Αλλά δεν χάσαμε απο εκει
Χασαμε απο τα τραγικά λάθη  της αμυνας μας και τον τερματοφύλακα

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 09:32 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 09:25 »
Υ.Γ.2
Άκου να ξεχαστεί! Το 4-5 σαν ψε μου φαίνεται.

ε ωρέ τότες λένε λαδώθηκαν... τώρα;

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 09:55 »
Άσχημη, αχώνευτη ήττα, με μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό κόστος. Τόσα ατομικά λάθη μαζεμένα συμβαίνουν μια φορά στα 20 χρόνια. Επομένως η όποια προσπάθεια να αναλυθεί ποδοσφαιρικά τι συνέβη χθες, δεν έχει κανένα νόημα. Η ποδοσφαιρική λογική έκανε περίπατο. Γι' αυτό ΣΩΣΤΑ είπε ο κόουτς ότι αυτά τα ματς τα ξεχνάς αν θες να πας παρακάτω. Δεν υπάρχει κάτι να αναλυθεί για να βελτιωθεί προπονητικά από το χθεσινό ματς. Μιλάμε για λάθη εγκεφαλικά. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με αυτά, τόσο πιο πιθανό να σε πάρει από κάτω και να τα επαναλάβεις.
Σωστά αναφέρθηκε ότι τέτοιες ήττες σου χαλάνε όλη την βδομάδα. Βέβαια πολλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μετά την ήττα, προσωπικά μου χαλάνε τον μήνα ολόκληρο. Για μια ακόμη φορά θα επαναλάβω ότι στην συναισθηματική διαχείριση των αποτελεσμάτων παίρνουμε ΜΗΔΕΝ, όπως επανέλαβα (από την ανάποδη) και την προηγούμενη εβδομάδα όπου γράφτηκε μέχρι κι ότι με 1-2 επιπλέον παίχτες θα χτυπούσαμε το πρωτάθλημα.

- Σε μια ΟΜΑΔΑ, δεν χωρίζονται οι παίχτες στο λεωφορείο σε αμυντικούς και επιθετικούς για να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Νομίζω είμαστε αρκετά σοβαρή ομάδα για να έχουμε καταφέρει έστω αυτό το ελάχιστο.
- Παίχτης "με μέσο" ή υπό ασυλία, ΔΕΝ υπάρχει στην ομάδα. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας μας το πει κι ας μας το αποδείξει. Ζω την ομάδα όσο πιο στενά μπορώ στην καθημερινότητά της και η αίσθηση υγείας και δικαιοσύνης που βγάζει από μέσα της είναι το πρώτο και κυριότερο χαρακτηριστικό της.
- Αισχρά και αχαρακτήριστα τα υπονοούμενα για τον Μαυροπάνο και τη σχέση του με τον Απόλλωνα. Χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τα λένε. Κωστάκη το κεφάλι ΨΗΛΑ. Αυτά συμβαίνουν. Για την ηλικία σου έχεις κάνει ελάχιστα λάθη και αμέτρητες υπερβάσεις.
- Αργήσαμε γενικώς να αρχίσουμε τα υπονοούμενα περί στησίματος. Φτάσαμε στην 3η ήττα για να το κάνουμε. Πέρυσι είχαμε αρχίσει από την 1η με την Τρίπολη. Η Μπαρτσελόνα να ήμασταν, πάλι δε θα θεωρούσαμε πως ο μόνος τρόπος για να χάσουμε είναι το στήσιμο.
- "Μας κούρασε ο Μπουκουβάλας", γραφόταν την περασμένη βδομάδα. "Γιατί άλλαξε τον Μπουκουβάλα", διαβάζω τώρα.
- Λυτρωτής ο Γιάκος την περασμένη βδομάδα. "Γιατί παίζει συνεχώς ο Γιάκος;", σήμερα.
- Βγήκε ο Κοζορώνης κι ο Γαρουφαλιάς από την 11άδα, που ήταν τα προηγούμενα υποτιθέμενα προστατευόμενα παιδιά του coach, για να παίξουμε πιο επιθετικά που ζητούσαμε. "Ας χάνουμε 5-3 κι ας βλέπουμε μπάλα", λέγαμε πριν μια βδομάδα. Τρώει την σφαλιάρα η ομάδα, όπως συνήθως συμβαίνει όταν πάει να βγει εκτός του DNA της, και για ΟΛΑ φταίει ο Βελλίδης πλέον. Όταν αλλαχθεί αυτός, θα βρούμε άλλον φταίχτη. Άλλωστε τέτοια εποχή πέρυσι για όλα έφταιγε ο Περιστερίδης. Για αυτοκριτική, ούτε λόγος.

Η σφαλιάρα ήταν μεγάλη. Πιθανώς να έρθουν κι άλλες, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μιας κι όμως είναι ήδη πολύ δύσκολο να τις διαχειριστούμε ατομικά ο καθένας, μη το κάνουμε ακόμα δυσκολότερο από μόνοι μας.
Θεωρώ πλέον την κατάσταση στα σχόλιά μας μετά από ήττες αρρωστημένη.
Αγαπώντας υπερβολικά το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, την προσπάθεια και τον ιδρώτα αυτών που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και θέλοντας να μιλάω για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, προσωπικά ντρέπομαι να συμμετέχω σε συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από προσωπικές αντιπάθειες του καθενός, υποθέσεις, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μετάβαση από τον πρωταθλητισμό στην καταστροφολογία μέσα σε 7 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 10:17 »
Πάτησα το κουμπάκι αλλά θέλω και να το πω PASas, ότι συμφωνώ μέχρι κεραίας.

Αποσυνδεδεμένος PASpaliaridis

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 10:45 »
δεν ειμαστε θαλασσινοι αλλα μου ρχεται προχειρα στο μυαλο ενα παραδειγμα ...
οταν θελεις να γεμισεις τα πανια και να εκμεταλευτεις τον ανεμο,γνωριζοντας απο τα πριν οτι εχεις γερο  σκαρι που μπορει ν ανταπεξελθει στο φουσκωμενο καιρο,φροντιζεις να εξασφαλισεις καποιες σταθερες πριν ανοιχτεις στον καιρο ...ητοι...
-κοιτας την ποιοτητα των πανιων μην εχουν καμια τρυπα,απο κει ξεκινας
-δενεις σταθερα τους κομπους
- φροντιζεις στην γρηγορη πορεια να κανεις τις καταλληλες μανουβρες στο τιμονι...
-δεν ξερω αλλα γιατ ειμαι καραβνισιος και οχι καραβισιος :P αν μπαινει κανας πρεβεζιανος ας με συμπληρωσει..
εεε.εμεις προσπαθησαμε ν ανοιχτουμε χωρις ν αλλαξουμε το κεντρικο πανι που φαινοταν απο καιρο οτι εχει τεραστια τρυπα...δηλαδη τι αλλο επρεπε να γινει για να κατσει λιγο παγκο ο Μαρκος(δεν εχω τιποτα με το παιδι αλλα ετρεμε το φυλλοκαρδι μας με τις αντιδρασεις του σε τοσα και τοσα ματς)...το κεντρικο πανι εμπαζε απο καιρο αλλα οι υπευθυνοι δε φροντιζαν να το αλλαξουν,ελπιζοντας να διορθωθει απο μονο του ως δια μαγειας...
  δεν καταλαβαινουν οτι εκτιθενται ΟΛΟΙ με την επιμονη στην ιδια επιλογη...πρωτος και καλυτερος ο ιδιος ο Βελλιδης...δηλαδη μετραει περισσοτερο μια συμμετοχη παραπανω στη σλιγκ απ αυτο το καραγκιοζιλικι που ειδαμε χτες?εγω αν ημουν στη θεση του θα ζητουσα απο μονος μου να κατσω λιγο παγκο για να βρω τον εαυτο μου και να μην εκτεθω...γαμσε και τν ψυχολογια τ Θεμαρου και μετεδωσε το δικο του εκνευρισμο σ ολη την ανυντικη γραμμη
  εχ καιρο π τα βαιζ η γομαρα,δεν ηταν μονο χτες...απλα χτες ερξε και τν καρδαρα με το γαλα ενω τς αλλες φορες κουτσα στραβα το σωσαμε κι αυτο δυστυχως δεν ξαναμαζευεται ... τερμα...κατα τ αλλα ειμαι σιγουρος οτι το παιγνιδι θα πηγαινε στο διπλο και οι υπολοιπες επιλογες εδειχναν οτι το θελουμε,και καλως εγιναν..κατα τη γνωμη μου ηταν σωστες,πλην Μαρκου...
παμε γι αλλα  :mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 10:49 από PASpaliaridis »

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 10:49 »
Δεν θυμαμαι ποτε ξανα τοσα πολλα και τοσα σημαντικα ατομικα λαθη σε ματς του ΠΑΣ . Η μαλλον ... σε οποιοδηποτε ματς !
Οποτε οντως , οποιαδηποτε περαιτερω αναλυση ειναι αχρειαστη .
Το μονο που θα πω ειναι οτι ακομη και με αυτο το χαλι , εαν ειμασταν λιιιγο πιο σωστοι επιθετικα θα μπορουσαμε να παρoυμε κατι παραπανω . Αλλα και εκει χαλια .
Μαλλον η ομαδα επεσε θυμα του ιδιου της του εαυτου και των αρκετων αλλαγων που εκανε ο Πετρακης .
Οπου βεβαια μου φανταζαν πολυ ελπιδοφορες πριν το σφυριγμα της εναρξης ...
Η πρωτη 8αδα του Πρωταθληματος παραμενει ο μονος εφικτος στοχος , και απο εκει δεν εχουμε απομακρυνθει .
Οτιδηποτε άλλο εξακολουθει να βρισκεται - κατα την γνωμη μου - στην χωρα των θαυματων και στο μυαλο της Αλικης .

Υ.Γ.1  Αξιοπρεπεστατη η παρουσια των φιλαθλων μας , και σε πληθος και σε παλμο . Πιθανον εαν δεν υπηρχε η απεργια      του Ηλεκτρικου να ειμασταν λιγο πιο πολλοι . Καποια ενταση υπηρξε στην αρχη χαμηλα στα καγκελα , την οποια δεν καταλαβα.
Υ.Γ.2  Αντιπαθεστατη ομαδα ο Απολλωνας . Παικτες με νοοτροπια Β Εθνικης ( και παρακατω ...) , οπου εφτασαν στο σημειο να πεφτουν ανα ...δυαδες . Καποια στιγμη ξαπλωσε και ο τερματοφυλακας και το ματς θυμιζε ενα ΑΕΚ - ΟΣΦΠ οπου οι αεκτζηδες επεσαν κατω για να το διακοψει ο διαιτητης . Αντιπαθεστατοι και οι ανθρωποι του παγκου , ειδικα αυτοι με τα...κολαν .Ενας σχηματιζε με τα δαχτυλα του το 3 ( μετα το 3-2 ) κουνωντας λαγνα τον κωλο του , ενω ενας αλλος , στο τεταρτο γκολ πανηγυριζε σαν να εκανε ασκησεις εδαφους ο Μελισσανιδης , δειχνονταες και με τα δυο χερια το 4 .
Υ.Γ.3  Αξιποπρεπεστατη η κερκιδα των ( λιγων βεβαια ) οργανωμενων Απολλωνιστων . Τα 20 ατομα που φωναζαν συνεχως εκαναν τρομερη φασαρια , ενω και η συμμετοχη των υπολοιπων ηταν εξαιρετικη .
Υ.Γ.4 Ο υμνος του Απολλωνα ηταν μια πραγματικη Αθηναικη Οπερετα των αρχων του 1900 , κατευθειαν βγαλμενη απο τους ''Απαχηδες των Αθηνων '' του Χατζηαποστολου , η τον ''Βαφτιστικο'' του Σακελαριδη .

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #165 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 11:24 »
Mythos έτς λένε για τότες, κανείς δεν ξέρει όμως  :)
Έγιναν Πάντος και τότε ...πάρα πολλα και πολύ σημαντικα ατομικα λαθη!

PAtSas___ ακριβώς αυτό, όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος το ποδόσφαιρο και δη το ελληνικό.
Για το δε γίνεται να τσακώνονται οι μσοί με τς άλλους μισούς, μια καταγεγραμένη απ τα παλιά ιστορία λέει ό,τι μετά από ένα μεγάλο διπλό στην αθήνα, κάποιοι εισέπραξαν πριμ για τη νίκη (όχι από τον ΠΑΣ) και οι υπόλοιποι ακόμη το αναζητούν. Το πολύ, μέχρι τότε, καλό κλίμα στην ομάδα, έγινε σκατά κι ακολούθησε υποβιβασμός.
Δεν κάνω παραλληλισμούς, αλλά και έχουν γίνει και θα γίνονται τέτοια στο αγγελικά πλασμένο.
Κατά τ άλλα μικρά τα Γιάννενα, όλοι όσοι μείναν να ασχολούνται, όλο και κάποιον παίχτη έχουν κολλητό. Αυτά.

Για σένα ΣΩΣΤΑ λέει ο Πετράκης να το ξεχάσουμε, για μένα ΛΑΘΟΣ, καλές είν οι διαφωνίες.
Αν το ξεχάσει, λεωγώ, πως θα αντιμετωπίσει επόμενα μαζεμένα και εκτός λογικής ατομικά λάθη;
Να τους τα θυμίζει, προς αποφυγήν επαναλήψεως.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 11:32 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 11:32 »
Πριν γράψω, πρόλαβα να διαβάσω το ποστ του PASas
που με καλύπτει απόλυτα..

Υ.Γ.
Ευτυχώς που ήρθε και ένα χορταστικό σκόρ
είχαμαν βαρεθεί να φέρνουμε "χου"

Υ.Γ.1
Μήπως η σύγχυση στην ομάδα προήλθε από την ομοιότητα Πετράκη
με τον προπονητή του Απόλλωνα..??

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #167 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 11:36 »
Μετά το αλήστου μνήμης 0-4 με Λεβαδειακό άνοιξε η κερκόπορτα της κοροϊδίας.

Αφού τότε δεν βρέθηκαν καμιά δεκαριά να τους πιάσουν στις σφαλιάρες ήταν σίγουρο ότι το ίδιο θέατρο θα επαναλαμβανόταν.

Και δυστυχώς θα επαναληφθεί...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 11:53 »
Mythos έτς λένε για τότες, κανείς δεν ξέρει όμως  :)
Έγιναν Πάντος και τότε ...πάρα πολλα και πολύ σημαντικα ατομικα λαθη!

PAtSas___ ακριβώς αυτό, όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος το ποδόσφαιρο και δη το ελληνικό.
Για το δε γίνεται να τσακώνονται οι μσοί με τς άλλους μισούς, μια καταγεγραμένη απ τα παλιά ιστορία λέει ό,τι μετά από ένα μεγάλο διπλό στην αθήνα, κάποιοι εισέπραξαν πριμ για τη νίκη (όχι από τον ΠΑΣ) και οι υπόλοιποι ακόμη το αναζητούν. Το πολύ, μέχρι τότε, καλό κλίμα στην ομάδα, έγινε σκατά κι ακολούθησε υποβιβασμός.
Δεν κάνω παραλληλισμούς, αλλά και έχουν γίνει και θα γίνονται τέτοια στο αγγελικά πλασμένο.
Κατά τ άλλα μικρά τα Γιάννενα, όλοι όσοι μείναν να ασχολούνται, όλο και κάποιον παίχτη έχουν κολλητό. Αυτά.

Για σένα ΣΩΣΤΑ λέει ο Πετράκης να το ξεχάσουμε, για μένα ΛΑΘΟΣ, καλές είν οι διαφωνίες.
Αν το ξεχάσει, λεωγώ, πως θα αντιμετωπίσει επόμενα μαζεμένα και εκτός λογικής ατομικά λάθη;
Να τους τα θυμίζει, προς αποφυγήν επαναλήψεως.
έΒεβαιότατα δεν πρέπει να ξεχαστεί το χθεσινό.Και να επαναλαμβάνεται σαν μάθημα για αποφυγή επανάληψης.Να δουν το βίντεο προσεκτικά για να καταλάβουν οι παίκτες γιατί έχουμε γίνει περίγελος πανελληνίως.Επίσης κάποιοι που περιμένουν προτάσεις για μεταγραφή να παίξουν μπάλα και να μην θυμίζουν τον Σεφερλή στο γήπεδο.Όσο για τον Μάνουελ Νόιερ που έχουμε στο τέρμα να κοιτάξει να μην συμπεριφέρεται σαν παιδάκι τρίτης δημοτικού,όπως έκανε στο πέναλτι,αλλά σαν ενήλικας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 12:01 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 11:54 »
- Αισχρά και αχαρακτήριστα τα υπονοούμενα για τον Μαυροπάνο και τη σχέση του με τον Απόλλωνα. Χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τα λένε. Κωστάκη το κεφάλι ΨΗΛΑ. Αυτά συμβαίνουν. Για την ηλικία σου έχεις κάνει ελάχιστα λάθη και αμέτρητες υπερβάσεις.
- Αργήσαμε γενικώς να αρχίσουμε τα υπονοούμενα περί στησίματος. Φτάσαμε στην 3η ήττα για να το κάνουμε. Πέρυσι είχαμε αρχίσει από την 1η με την Τρίπολη. Η Μπαρτσελόνα να ήμασταν, πάλι δε θα θεωρούσαμε πως ο μόνος τρόπος για να χάσουμε είναι το στήσιμο.

Μάλιστα.  Αρχίσαμε τον χαρακτηρισμό με απαράδεκτο τρόπο συμφορουμιτών.
Εγώ δεν βλέπω υποννοούμενα για στημένο παρά απλή καταγραφή γεγονότων. Εσύ πώς την είδες και ξεκινάς μια φωτιά;

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 12:12 »
Ο φίλος PASas μάλλον τα μπέρδεψε λίγο προφανώς και αυτός ζαλισμένος από το χθεσινό σίχαμα.Κανείς δεν άφησε υπονοούμενο για τον Μαυροπάνο.Μόνο εσύ φίλε PASas αφήνεις να αιωρείται κάτι τέτοιο.Όλοι οι άλλοι μιλήσαμε για την γελοία και κωμικοτραγική του εμφάνιση όπως και των υπολοίπων.Και στην τελική δεν θα είμαστε και ευγενικοί με αυτούς που μας χάλασαν όλη την βδομάδα με την αποκρουστική τους εμφάνιση.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 12:36 »
Βαγγέλη υπάρχει μην. Που αφήνει υπονοούμενο.

Μυθε διάβασε προσεχτικά το πρωτο σου μην.μετα τον αγώνα. Χωρίς να το θες είναι παρεξηγησιμο για τον Μητροπανο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 12:50 »
Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι ουτε αισχρο ουτε αχαρακτηριστο. Το επιπεδο της κουβεντας ειναι πολυ υψηλο και μπρςβο σε ολους γις την ψυχραιμια με την οποια γραφουν  μετα απο μια τετοια ηττα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 12:50 »
Επειδή ξέρω ότι έτσι το αντιλήφθηκαν κάποιοι γι'αυτό και έγραψα τώρα, ειδικά μετά την επίδειξη 'ηθικής ανωτερότητας'...
Όποιος όμως βλέπει υποννοούμενο μάλλον το έχει σκεφτεί ο ίδιος πρώτος πρώτος (dirty mind που λένε).

Υποννοούμενο θα ήταν αν κάποιος έλεγε π.χ. "ο τάδε παίζει πάντα καλά ενώ περιέργως σήμερα όχι" ή "Μήπως ήταν στημένο;" ή "ύποπτα έπαιξε σήμερα". Κατανοητό ελπίζω.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 12:54 »

Όχι, δεν είναι αγγελικά πλασμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως επειδή έχουν στηθεί γενικώς κάποια παιχνίδια, δικαιούμαστε να θεωρούμε στημένο οποιοδήποτε άλλο μας καπνίσει. Πρόκειται για λογικό άλμα αντίστοιχο ανθρώπου, που επειδή πιάσανε έναν Χ εθνικότητας για φόνο, θεωρεί όλους τους ομοεθνείς τους συνεργούς, ύποπτους ή και εξ ορισμού ενόχους. Και για να μην παρεξηγηθώ, κάνω μόνο παραλληλισμό λογικού άλματος κι όχι αντιστοιχία πράξεων.
Αρνούμαι να μπω σε οποιαδήποτε τέτοια "λογική". Μετά από μια χρονιά που βγάλαμε στημένα σχεδόν το 50% των ηττών μας (με Τρίπολη, με Λειβαδιά, με Ηρακλήx2), ε φτάνει πια.
Όσο για τα υπόλοιπα, προφανώς αναφέρεσαι σε προ-Πετράκη εποχή. Δε νομίζω να έχω πει ποτέ πως παντού και πάντοτε στην ιστορία μας ήταν ρόδινα τα πράγματα. Πάντοτε παρακολουθούσα από κοντά την ομάδα κι έχω δει σημεία και τέρατα. Όχι όμως τώρα. Κι εγώ μίλησα μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο. Αυτήν υπερασπίζομαι και θα το κάνω συνεχώς γιατί το πιστεύω. Τι έγινε πριν 5 ή 10 χρόνια, με 100% άλλα πρόσωπα, είναι εντελώς άσχετο.

my8os, γιατί το γενικεύεις; Μίλησα μόνο για όσους έχουν την συμπεριφορά που περιέγραψα. Σε αυτούς πήγαιναν οι όποιοι χαρακτηρισμοί μου (με βαρύτερο τη λέξη "αισχρό"). Αν εσύ θεωρείς ότι κανένας δεν άφησε τέτοια υπονοούμενα, τότε προφανώς δεν απευθύνομαι σε κανέναν και δεν υπάρχει θέμα. Εγώ όμως θεωρώ πως σαφώς και γράφτηκαν τέτοια πράγματα και τα πιστεύουν πολλοί. Αμέσως μετά την απάντησή μου άλλωστε γράφτηκε η άποψη του ΛΟΚΟ, που παρέθεσα παραπάνω, ή του mpakoulieros που μάλιστα ζητάει και σφαλιάρες.
Τώρα εάν θες και προγενέστερα post αυτού που έγραψα, για να απαντήσω και στον φίλο ΜΟΝΤΕΖ ταυτόχρονα, ορίστε μια θέση για τον Μαυροπάνο (η οποία δεν είναι και η μόνη):

Ο Βελλιδης φέρνει ευθύνη σε 1 τέρμα.
Για μενα η αμυνα τον κρεμασε.
Χαρακτηριστικά: οταν ο Μαυροπανος σου βαζει γκολ, και δεν το πανηγυριζει λόγο οτι απο εκει ξεκινησε τα ποδοσφαιρικά του αλματα, και στο δεύτερο ημιχρονο εκανε 2 πασες, μια με το κεφαλι αντι ποδιού στο κεντρο που ηταν μονος του και βαζουν 2 γκολ για κλάματα οι Απολλων Αθηνων δλδ, εκείνη την στιγμη εγω βριζω και αγανακτω με τον Μαυροπανο. Ενω αλλοι τον κανουν θεο για το 1-1.

Εάν ούτε αυτό συνιστά υπονοούμενο, να αναιρέσω αμέσως το κομμάτι που τόσο πείραξε και να ζητήσω συγνώμη. Δε νομίζω όμως να κάνω λάθος στην αίσθησή μου.
Όταν γράφουμε ή υπονοούμε κάτι, να έχουμε το θάρρος να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των λεγομένων μας. Επίσης να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αντίστοιχης βαρύτητας χαρακτηρισμούς. Δε μπορεί να θίγουμε την τιμή, την υπόληψη και τον επαγγελματισμό ανθρώπων, πόσο μάλλον νεαρών παιδιών, τόσο στεγνά και να θιγόμαστε αν χαρακτηριστεί η άποψή "αισχρή".

ΥΓ. Τα περί dirty mind κι αν το σκέφτηκα πρώτος, τα αφήνω ασχολίαστα. Ο τρόπος που συνήθως γράφω και τοποθετούμαι εδώ μέσα άλλωστε δε νομίζω να έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να θεωρείς ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο.