Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 29490 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)
« Απάντηση #175 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:02 »
Το ματς αυτο ηταν πριν γινει και αποδειχτηκε και κατα την διαρκεια, κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας για διπλο.
 Και εμεις τα καναμε θαλασσα στην κυριολεξια που ειπε κι ενας παραπανω.
Το ερχομενο με τα καπνα στην εδρα μας , θα ειναι απειρως δυσκολοτερο. Αποστασεις στις γραμμες, χαωδεις,(εκει εχω τους ενδοιασμους μου σχετικα και με το 3-5-2 που κατεβαινουμε), λαθη ερασιτεχνικου επιπεδου.
 Ο Βελλιδης, δεν θα του "εριχνα" πραγματικα αν εμενε μονο στο λαθος. Λαθη γινονται και ειδικα στους τερματοφυλακες φαινονται. Αλλα ρε φιλε, εχεις κανει την...αεροπορια και πας και στο πεναλτι αερατος και του κανεις κορδελακια οτι και καλα θα τον ψαρωσεις και το τρως διπλα σου, ορθιος!
 Η τριαδα της αμυνας, παιδικη χαρα.
 Αλλαξε τους διαταξη, κανε μια δοκιμη μες την εβδομαδα, δεν θα τους μαθεις αλγεβρα. Ειμαι περιεργος να δω πως θα ειμασταν σε 4-2-3-1. Να βαλει Λιλα και Γαρουφαλια μπροστα απ την τετραδα, Γιακο "δεκαρι",Μπρουνο αριστερα και Νικολια η Μανθατη δεξια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:06 »
Mythos προφανώς και δεν ήθελες να υπονοησεις κάτι αλλα δεν υπήρχε λογος να επισημάνσεις οτι ο Απόλλων ηταν η πρωτη ομάδα του Κωστάκη Δεν έχει να κανει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #177 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:06 »
Παράθεση
Πρόκειται για λογικό άλμα αντίστοιχο ανθρώπου, που επειδή πιάσανε έναν Χ εθνικότητας για φόνο, θεωρεί όλους τους ομοεθνείς τους συνεργούς, ύποπτους ή και εξ ορισμού ενόχους. Και για να μην παρεξηγηθώ, κάνω μόνο παραλληλισμό λογικού άλματος κι όχι αντιστοιχία πράξεων.
Σε όποιον κι αν αναφέρεσαι, είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο το σχόλιο αυτό. Πολύ πιο χοντρό βέβαια ήταν πριν, αλλά ευτυχώς το κατάλαβες και προσπάθησες να το σώσεις. Καλό θα είναι να το αποσύρεις.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, να σε πληροφορήσω ό,τι έχουν πέσει στο πάτωμα από τα γέλια όλες μου οι γάτες κι έχω πολλές.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:19 »
Ο Βελλιδης φέρνει ευθύνη σε 1 τέρμα.
Για μενα η αμυνα τον κρεμασε.
Χαρακτηριστικά: οταν ο Μαυροπανος σου βαζει γκολ, και δεν το πανηγυριζει λόγο οτι απο εκει ξεκινησε τα ποδοσφαιρικά του αλματα, και στο δεύτερο ημιχρονο εκανε 2 πασες, μια με το κεφαλι αντι ποδιού στο κεντρο που ηταν μονος του και βαζουν 2 γκολ για κλάματα οι Απολλων Αθηνων δλδ, εκείνη την στιγμη εγω βριζω και αγανακτω με τον Μαυροπανο. Ενω αλλοι τον κανουν θεο για το 1-1.

Εάν ούτε αυτό συνιστά υπονοούμενο, να αναιρέσω αμέσως το κομμάτι που τόσο πείραξε και να ζητήσω συγνώμη. Δε νομίζω όμως να κάνω λάθος στην αίσθησή μου.
Όταν γράφουμε ή υπονοούμε κάτι, να έχουμε το θάρρος να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των λεγομένων μας. Επίσης να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αντίστοιχης βαρύτητας χαρακτηρισμούς. Δε μπορεί να θίγουμε την τιμή, την υπόληψη και τον επαγγελματισμό ανθρώπων, πόσο μάλλον νεαρών παιδιών, τόσο στεγνά και να θιγόμαστε αν χαρακτηριστεί η άποψή "αισχρή".

ΥΓ. Τα περί dirty mind κι αν το σκέφτηκα πρώτος, τα αφήνω ασχολίαστα. Ο τρόπος που συνήθως γράφω και τοποθετούμαι εδώ μέσα άλλωστε δε νομίζω να έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να θεωρείς ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο.

Προσωπικά δεν βλέπω υποννοούμενο στο κείμενο αυτό παρά αγανάκτηση. Ούτε στο δικό μου που αντί για Απόλλων γράφω 'πρώτη αγαπημένη'.  Ας έγραφε κάποιος ότι έπαιξε ύποπτα ή εσκεμμένα ή κάτι τέτοιο, να συμφωνήσω μαζί σου.
Απλά όπως είπε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ δεν έπρεπε καν να ανακινήσεις τέτοιο θέμα, θεωρώ εκ των ουκ άνευ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:22 »
Εμενα απο αυτα που γραφει ο pasas αυτο που με προβληματιζει ειναι η επιμονη οτι αυτος ο βελλιδης,  που κατα τη γνωμη μου οτι παει μεσα γραφει, ειναι καλυτερος των γιαννικογλου και περιστεριδη.
Αυτο νομιζω σημαινει οτι ουσιαστικα παιζουμε χωρις τερματοφυλακα φετος..

Γις πιο λογο επετρεψαν οι υπευθυνοι μια τετοια τρυπς στο ροστερ της ομαδας?

Υγ. Στο ποστ του βαγγελακη μπουφον ουτε εγω βλεπω καποιο υποννοουμενο

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:24 »
Σε όποιον κι αν αναφέρεσαι, είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο το σχόλιο αυτό. Πολύ πιο χοντρό βέβαια ήταν πριν, αλλά ευτυχώς το κατάλαβες και προσπάθησες να το σώσεις. Καλό θα είναι να το αποσύρεις.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, να σε πληροφορήσω ό,τι έχουν πέσει στο πάτωμα από τα γέλια όλες μου οι γάτες κι έχω πολλές.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν σε αφορά προσωπικά ο παραλληλισμός που έκανα στο σκέλος που παραθέτεις. Το ακριβώς αντίστροφο.
Η προσπάθεια που έκανα για να το "σώσω" δεν ήταν το "edit" (το οποίο το έκανα μη τυχόν ανοίξουμε πολιτική συζήτηση κι όχι για να μπαλώσω κάτι αφού παραμένει προφανές τι εννοώ), αλλά στο αρχικό μου κείμενο η φράση που πρόσθεσα "για να μην παρεξηγηθώ". Δυστυχώς παρεξηγήθηκα, παρότι εξηγήθηκα.
Μπορείς να βρεις οποιονδήποτε άλλο παραλληλισμό θέλεις, αν τον θεωρείς αποτυχήμενο (που ίσως είναι).
Λογικό άλμα και τσουβάλιασμα όλων, επειδή ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος ή επειδή πριν 35-40 χρόνια είχαμε ανάλογο αποτέλεσμα, υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:31 »
Για μένα είναι τραγικό να αφήνονται υπονοούμενα για εσκεμμένη
μειωμένη απόδοση ποδοσφαιριστών της ομάδας και προφανώς υπήρξαν τέτοια υποννοούμενα,
εκτός κι αν η ιστορική αναδρομή σε παιχνίδι του παρελθόντος που υπάρχουν υπόνοιες είναι τυχαία..

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια πολύ κακή στιγμή
για πολλούς λόγους.
Με σημαντικότερο για μένα να είναι αυτό της αυξημένης προέλευσης κόσμου
που θα μπορούσε να φύγει ζεσταμένος μετά από ένα καλό αποτέλεσμα
κι όχι να (αναγκαστεί) αποχωρήσει σχεδόν μαζικά μετά το 4-2 (το δεύτερο γκολ του Κοντε, οι μισοί δεν το είδαν).

Η δικιά μου αίσθηση στο γήπεδο (και λέω αίσθηση γιατί δυσκολεύομουν πάντα να παρακολουθήσω παιχνίδι από κοντά) είναι πως η ομάδα μετά το 3-2 βραχυκύκλωσε..

Δεν ξέρω τι φταίει..
Ξέρω όμως πως όλοι δικαιούνται να έχουν κακές στιγμές
ακόμη και σε καλές συγκυρίες (μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε χθες).
Ως εκ τούτου,
η ομάδα πρέπει να το ξεχάσει το παιχνίδι.
Δεν πιστεύω πως μπορεί να διδαχθεί, από λάθη που δεν συνηθίζει να τα κάνει
κι από παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά..
Δεν μπορεί να μάθει κάτι από παιχνίδι που έφαγε 4 γκολ, γιατί δεν θα
τα ξανά φάει, ούτως ή άλλως..

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 13:57 »
το πιο εύκολο και πιο τραγικό είναι να αρχίσουμε την εσωστρέφεια και τα Πετράκη ξύπνα , άχρηστος ο Γιάκος , στημένος ο Μαυροπάνος κτλ! Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να μας πάει πολύ ψηλά και ήδη το έχει κάνει μια φορά και μπορεί να το ξανακάνει !

Ο ΠΑΣ των τελευταίων ετών είναι με διαφορά η πιο σταθερή και πιο σοβαρή ομάδα του πρωταθλήματος , χθες στραβώσανε  τα πάντα , τα πάντα όμως , ένα παιχνίδι που παρά το γεγονός ότι κάναμε 2 λάθη και δεχτήκαμε 2 γκολ , ήταν στο 2-2 το ελέγχαμε 100 % και θα το κερδίζαμε , η συνέχεια είναι γνωστή !

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο σαν οπαδοί - φίλαθλοι και βαράμε τα τύμπανα του πολέμου όταν το αποτέλεσμα είναι οποιοδήποτε άλλο πλην της νίκης ! Ξεχνάμε ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές , αυτός ο προπονητής , αυτός ο πρόεδρος μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα , το να ονειρευόμαστε κι όχι μόνο να ονειρευόμαστε αλλά και να ζούμε τα όνειρά μας και να ξέρετε ότι τα καλύτερα όνειρα είναι αυτά που ζούμε όταν είμαστε ξύπνιοι !

Κατεβαίνουνε στα κάγκελα με μανία και φανατισμό μόνο για τα στραβά όμως , όταν έρθει η ώρα να παίξουμε ματς φωτιά είναι ακριβό το εισιτήριο ! είμαστε τελευταίοι στις κερκίδες και πρώτοι στα πληκτρολόγια ! μας περνάει η Λαμία στα εισιτήρια αν είναι ποτέ δυνατόν !!!!

Συμφωνώ με Πετράκη , να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα , πάμε γι άλλα !!!

ΥΓ η μοναδική ένσταση που έχω είναι στο τέρμα ! ο Βελλίδης είναι πολύ κακός όχι μόνο χθες αλλά απ την αρχή του πρωταθλήματος , πιστεύω ότι αν είχε τον Περιστερίδη θα τον είχε αλλάξει !

ΥΓ τον τιμά τον Μαυροπάνο που δεν πανηγύρισε το γκολ !   

ΥΓ μήπως ήταν στημένος και ο Κόντε στο ανεπανάληπτο τετ α τετ ? ε ρε κ να έκανε ο Γιάκος τέτοιο πλασέ !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 14:07 »
ΑΜΟ βγαλμένη από τα παλιά... :stop: :stop: :stop:

Μπορούμε ρε να γεμίσουμε το γήπεδο με τα αγρίμια; 6000 κόσμος; Μπορούμε; Εκεί να μας δω!

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
Μετά από τέτοια αποτελέσματα 600 μπορεί να δεις.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 14:12 »
Καλά, τον είδαμε τον κόσμο και μετά από τα άλλα αποτελέσματα,
αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα..

Κι αυτοί που είναι, καλοί είναι
οι υπόλοιποι προτιμούν τον παλιό ΠΑΣ
της Β' Εθνικής,
αλλά κι αυτό είναι αλλη κουβέντα..

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 14:12 »
ΑΜΟ βγαλμένη από τα παλιά... :stop: :stop: :stop:

Μπορούμε ρε να γεμίσουμε το γήπεδο με τα αγρίμια; 6000 κόσμος; Μπορούμε; Εκεί να μας δω!

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
Μετά από τέτοια αποτελέσματα 600 μπορεί να δεις.

Συμφωνώ ότι το πιο πιθανό είναι να δούμε 600 και αυτό είναι το πιο τραγικό , πιο τραγικό κι απ τα λάθη Βελλίδη Τζημόπουλου Μαυροπάνου μαζί !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 14:51 »
Περιμένω αγωνιωδώς, να μας ενημερώσει ο φίλος ΠΑΣας, εάν το κλίμα στην επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ, θα είναι το ίδιο ειρηνικό και οικογενειακό, όπως τις προηγούμενες καλές μέρες... ή θα υπάρχει πολεμική ατμόσφαιρα και φονικές ματιές μεταξύ παιχτών... :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 14:56 »
Ωραιο παιχνιδι το χθεσινο.Θα ηταν καλυτερο αν κερδιζαμε κιολας.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 14:59 »
Το χθεσινό ματς δεν χρίζει ιδιαιτέρας αναλύσεως !!!
Χρειάζεται τόση ανάλυση, όση χρειάσθηκαν και τα 6 περυσινά παιχνίδια (μέσα-έξω) με Λεβαδειακό, Ηρακλή και Βέροια!!!
Μη χαλάτε τις καρδιές σας!!!
Όλα καλά.
Τα δέοντα στον κ. Χριστοβασίλη !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 15:02 »
Γατος εισαι.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 15:05 »
Άσχημη, αχώνευτη ήττα, με μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό κόστος. Τόσα ατομικά λάθη μαζεμένα συμβαίνουν μια φορά στα 20 χρόνια. Επομένως η όποια προσπάθεια να αναλυθεί ποδοσφαιρικά τι συνέβη χθες, δεν έχει κανένα νόημα. Η ποδοσφαιρική λογική έκανε περίπατο. Γι' αυτό ΣΩΣΤΑ είπε ο κόουτς ότι αυτά τα ματς τα ξεχνάς αν θες να πας παρακάτω. Δεν υπάρχει κάτι να αναλυθεί για να βελτιωθεί προπονητικά από το χθεσινό ματς. Μιλάμε για λάθη εγκεφαλικά. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με αυτά, τόσο πιο πιθανό να σε πάρει από κάτω και να τα επαναλάβεις.
Δε νομίζω να έχουμε αναστήσει πεθαμένους μόνο 1 φορά τα τελευταία είκοσι χρόνια....
Τα ματς αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάς, γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως είναι γνωστό......
...Και φυσικά έχει πολύ νόημα να αναλυθεί γιατί χάσαμε.
Χτες ήθελα να βρίσω αλλά σήμερα ας τα γράψω λίγο πιο ψύχραιμα. Εκτός από τα εγκεφαλικά λάθη, υπάρχουν και τα τακτικά. Δεν έχω διαβάσει μέχρι τέλος τα σχόλια αλλά δεν έχω δει κανένα να αναρωτιέται, αν τελικά και ο Πετράκης είχε λάθος....και να αναφέρω το εξής απλό, ότι από εκεί που παίζαμε με 3 αμυντικά χαφ (και όλοι ζητούσαμε πιο επιθετικό παιχνίδι), ξαφνικά παίζουμε με ένα Λίλα που έτρεχε γύρω γύρω και πάλευε μόνος του να κόψει καμιά μπάλα. Και σα να μην έφτανε αυτό, μου βάζεις και Καρανίκα πίσω για να ολοκληρωθεί η επιθετική μεταμόρφωση της ομάδας....και να γίνει αεροδιάδρομος πίσω...
Επίσης οι επιλογές των παικτών είναι προσωπική ευθύνη του προπονητή. Φωνάζουμε για το Βελίδη από την πρώτη αγωνιστική, αλλά επιμένει να τον έχει σε κάθε ματς. Ο Βελίδης αν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία πρέπει να πάει όχι στον πάγκο αλλά στο σπίτι του.....από μόνος του. Ευθύνη σε τρία γκολ έχει (ακόμη και στο πέναλτι).....
Επίσης για το Θέμη πάλι γράφαμε ότι στα τελευταία ματς δεν βλέπεται. Αυτά δεν τα βλέπει ο προπονητής;
Λάθη δικαιούνται να κάνουν όλοι. Όχι όμως επαναλαμβανόμενα.....

Σωστά αναφέρθηκε ότι τέτοιες ήττες σου χαλάνε όλη την βδομάδα. Βέβαια πολλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μετά την ήττα, προσωπικά μου χαλάνε τον μήνα ολόκληρο. Για μια ακόμη φορά θα επαναλάβω ότι στην συναισθηματική διαχείριση των αποτελεσμάτων παίρνουμε ΜΗΔΕΝ, όπως επανέλαβα (από την ανάποδη) και την προηγούμενη εβδομάδα όπου γράφτηκε μέχρι κι ότι με 1-2 επιπλέον παίχτες θα χτυπούσαμε το πρωτάθλημα.
Όλοι χαλιόμαστε με τέτοια αποτελέσματα και ορισμένοι ακριβώς για τους αντίθετους λόγους απ΄ότι εσύ. Και ναι, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα ειδικά με την προσθήκη 2 παικτών, όταν βλέπουμε ότι με την τωρινή ομάδα αν είμασταν στοιχειωδώς σοβαροί θα έπρεπε να είμαστε τουλάχιστον 5 πόντους ψηλότερα στη βαθμολογία. Δηλαδή 2 πόντους από την κορυφή. Πάντα μας πιάνει όμως υψοφοβία φαίνεται....

- Σε μια ΟΜΑΔΑ, δεν χωρίζονται οι παίχτες στο λεωφορείο σε αμυντικούς και επιθετικούς για να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Νομίζω είμαστε αρκετά σοβαρή ομάδα για να έχουμε καταφέρει έστω αυτό το ελάχιστο.
- Παίχτης "με μέσο" ή υπό ασυλία, ΔΕΝ υπάρχει στην ομάδα. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας μας το πει κι ας μας το αποδείξει. Ζω την ομάδα όσο πιο στενά μπορώ στην καθημερινότητά της και η αίσθηση υγείας και δικαιοσύνης που βγάζει από μέσα της είναι το πρώτο και κυριότερο χαρακτηριστικό της.
- Αισχρά και αχαρακτήριστα τα υπονοούμενα για τον Μαυροπάνο και τη σχέση του με τον Απόλλωνα. Χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τα λένε. Κωστάκη το κεφάλι ΨΗΛΑ. Αυτά συμβαίνουν. Για την ηλικία σου έχεις κάνει ελάχιστα λάθη και αμέτρητες υπερβάσεις.
- Αργήσαμε γενικώς να αρχίσουμε τα υπονοούμενα περί στησίματος. Φτάσαμε στην 3η ήττα για να το κάνουμε. Πέρυσι είχαμε αρχίσει από την 1η με την Τρίπολη. Η Μπαρτσελόνα να ήμασταν, πάλι δε θα θεωρούσαμε πως ο μόνος τρόπος για να χάσουμε είναι το στήσιμο.
- "Μας κούρασε ο Μπουκουβάλας", γραφόταν την περασμένη βδομάδα. "Γιατί άλλαξε τον Μπουκουβάλα", διαβάζω τώρα.
- Λυτρωτής ο Γιάκος την περασμένη βδομάδα. "Γιατί παίζει συνεχώς ο Γιάκος;", σήμερα.
- Βγήκε ο Κοζορώνης κι ο Γαρουφαλιάς από την 11άδα, που ήταν τα προηγούμενα υποτιθέμενα προστατευόμενα παιδιά του coach, για να παίξουμε πιο επιθετικά που ζητούσαμε. "Ας χάνουμε 5-3 κι ας βλέπουμε μπάλα", λέγαμε πριν μια βδομάδα. Τρώει την σφαλιάρα η ομάδα, όπως συνήθως συμβαίνει όταν πάει να βγει εκτός του DNA της, και για ΟΛΑ φταίει ο Βελλίδης πλέον. Όταν αλλαχθεί αυτός, θα βρούμε άλλον φταίχτη. Άλλωστε τέτοια εποχή πέρυσι για όλα έφταιγε ο Περιστερίδης. Για αυτοκριτική, ούτε λόγος.

Η σφαλιάρα ήταν μεγάλη. Πιθανώς να έρθουν κι άλλες, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μιας κι όμως είναι ήδη πολύ δύσκολο να τις διαχειριστούμε ατομικά ο καθένας, μη το κάνουμε ακόμα δυσκολότερο από μόνοι μας.
Θεωρώ πλέον την κατάσταση στα σχόλιά μας μετά από ήττες αρρωστημένη.
Αγαπώντας υπερβολικά το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, την προσπάθεια και τον ιδρώτα αυτών που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και θέλοντας να μιλάω για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, προσωπικά ντρέπομαι να συμμετέχω σε συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από προσωπικές αντιπάθειες του καθενός, υποθέσεις, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μετάβαση από τον πρωταθλητισμό στην καταστροφολογία μέσα σε 7 μέρες.

Πολύ σωστά γράφεις ότι στην ομάδα όλοι χάνουν και κερδίζουν μαζί, αν υπάρχουν υπονοούμενα για Μαυροπάνο είναι απαράδεκτα, όπως και για στημένα.
Όμως είσαι άδικος όταν γράφεις ότι λέγαμε να βλέπουμε μπάλα και ας χάνουμε, γιατί αυτό που είδαμε θεωρώ ότι δεν ήταν μπάλα...
Για το πιο επιθετικό σχήμα ανέφερα πιο πάνω. Εμείς από 0 πάμε να το κάνουμε κατευθείαν 100. Απλά δε γίνεται....
Εντάξει ο Βελίδης δε φταίει για ΟΛΑ, αλλά αν θες να το ποσοτικοποιήσουμε φταίει σε ποσοστό 50-75 %. Άρα είναι ο κύριος υπαίτιος της ήττας. Και μπορεί να μην υπάρχουν προστατευόμενοι, αλλά δε δικαιολογείται η εμμονή σ αυτόν όταν είναι χάλια από την αρχή της χρονιάς και χωρίς ίχνος βελτίωσης....
Τέλος να πω ότι η κατάσταση θα είναι αρρωστημένη όταν πάψουν τα σχόλια της κριτικής και μείνουν μόνο αυτοί που τα βλέπουν όλα καλά.....ότι δεν φταίνε παίκτες και προπονητής αλλά μόνο η πουτ@ν@ η τύχη.....

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 16:11 »
Περιμένω αγωνιωδώς, να μας ενημερώσει ο φίλος ΠΑΣας, εάν το κλίμα στην επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ, θα είναι το ίδιο ειρηνικό και οικογενειακό, όπως τις προηγούμενες καλές μέρες... ή θα υπάρχει πολεμική ατμόσφαιρα και φονικές ματιές μεταξύ παιχτών... :P

Δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ή περιέργεια. Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μια φορά θα είναι μια ποδοσφαιρική ψυχοθεραπεία την οποία περιμένω πώς και πώς μετά το χθεσινό ματς κι ότι ακολούθησε. Ευτυχώς για την ομάδα όλα όσα βρίσκονται στα μυαλά αρκετών οπαδών της, παραμένουν μόνο εκεί, απομονωμένα.
Η δική μου ευχή είναι όλο αυτό να οφείλεται σε νεύρα ή σε απλά λανθασμένη αντίληψη, κι όχι σε στρατηγική "ευσεβών πόθων" του καθενός.

pextempalla
Τα στησίματα, τα αναθέματα, τα σενάρια και οι ιστορίες για αγρίους δεν είναι "κριτική". Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο καλύτερα να μη το ονοματίσω γιατί υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στους χαρακτηρισμούς σήμερα (όχι σε αυτούς που κάνουμε προς τρίτους βέβαια). Κριτική είναι να μιλήσεις ποδοσφαιρικά. Εμείς εδώ καταργήσαμε το ποδόσφαιρο και το μετατρέψαμε σε δικαστήριο προσωπικοτήτων και ανθρώπων. Αυτό είναι όντως αρρώστια.
Όσο για αυτούς που εννοείς ότι τα βλέπουν όλα όμορφα κι ωραία, επειδή είτε δεν διαβάζεις είτε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, σε παραπέμπω στο τι έγραψα σε αυτό το topic στο ημίχρονο του αγώνα. Ναι, αυτήν ήταν κριτική. Σκληρή κιόλας. Ποδοσφαιρική όμως.
Επειδή έχει συνδεθεί δυστυχώς η έννοια της κριτικής με τις κατάρες, τις προσωπικές επιθέσεις και τα δικαστήρια του πληκτρολογίου, δε σημαίνει ότι υποχρεούμαι να ακολουθήσω. Προτιμώ ειλικρινά 1000 φορές να θεωρούμαι έμμισθος προεδρικός (στα αντίστοιχα μυαλά).

ΥΓ. my8os και pagourenko:
Ok, δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο όταν συνδέεται η προηγούμενη ομάδα του Μαυροπάνου με τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι. Τυχαίο γεγονός. Να υποθέσω επίσης πως τα υπονοούμενα συνεχίζουν να βρίσκονται μονάχα στη δικη μου φαντασία και δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και σε έντονη γραφή.
Παίζουμε με τις λέξεις και κανείς δεν αναλαμβάνει ευθέως την ευθύνη αυτών που λέει.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 16:35 »
Εγω δεν εβλεπα προβλημα στο βελλιδη το διεκριναν καποιοι αλλοι ομως
Επομενως αφου τα σκατωσε ας παιξει και καποιος αλλος
Το να μιλησω για υποπτο ματς δεν το σκεφτηκα αρχικα γιατι σχεδον παντα το αναλυω αγωνιστικα το καθε ματς
Μου μπηκαν ιδεες απο καποιους αλλους αλλα δεν εχει κανενα νοημα και ουτε θα οδηγηθουμε πουθενα

Σε σχεση με το προηγουμενο ματς ειχαμε καρανικα αντι μπουκουβαλα και νικολια αντι γαρουφαλια
Δηλαδη ξεκαθαρα πιο επιθετικη η αντιμετωπιση του αγωνα
Βεβαια το ματς ειναι εκτος εδρας οπως και να εχει ,ακομα και αν ο απολλων ηταν στις 2 τελευταιες θεσεις
Δεν βλεπω ποια ηταν τα 2 αμυντικα χαφ στο χτεσινο αγωνα
Και αν ηταν λιλα-γιακος με νικολια λιγο πιο μπροστα δεν νομιζω οτι πρεπει να ξαναγινει κατι τετοιο
Λιλα-γαρουφαλιας ή λιλα-κοζορωνης μαλλον ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να παρουσιασουμε στα αμυντικα χαφ
Και απο τη στιγμη που οπως ολα δειχνουν το κεντρο δεν προκειται να το παρουμε ποτε φετος στα εναπομειναντα παιχνιδια, γιατι να μην δοκιμασουμε κατι τετοιο

Τερματοφύλακας

Παίκτης 2

Παίκτης 3

Παίκτης 4

Παίκτης 5

Παίκτης 6

Παίκτης 7

Παίκτης 8

Παίκτης 9

Παίκτης 10

Παίκτης 11

3-4-3 στην επιθεση 5-4-1 στην αμυνα
Παλι με 3 πισω θα παιζουμε παλι με 2 αμυντικα χαφ θα παιζουμε
Συν το οτι δεν θα χρειαζεται τοσο πολυ να ανεβαινουν τα 2 μπακ
Απλα θα χτυπαμε πιο πολυ απο τα πλαγια και με ταχυτητα κατι που δεν το κανουμε σχεδον καθολου τωρα
Οπως βαλαμε το 1-1 στην κασιοπη με τη πλαγια σεντρα του ναδαλες ασχετα που εγινε απο λαθος δικο τους
Απο τα πλαγια ανοιγουν οι αμυνες δεκαετιες τωρα
Και εχουμε νικολια,μανθατη,χαλκιαδακη,σολτανι,ντολοβατς,μπερτρα να παιξουν εκει

Θα κλεισω λεγοντας οτι η ομαδα δεν εχει τσαμπουκα και παθος οταν αγωνιζεται
Δεν μασαει σιδερα και δεν μπορει ποτε να οδηγησει ενα ματς στην δυναμη οταν χρειαστει
Να πεσει μια κλωτσια βρε αδερφε να καταλαβει και ο αλλος με ποιον παιζει
Μεχρι και ο λιλα καταντησε φλωρος αφου ηταν ο μονος που ετρωγε κιτρινες
Καταντησαμε παρα πολυ δαντελενιοι για ΠΑΣ
Αμα παει βολικα το πλανο εχει καλως, αλλιως θα χασουμε με κατεβασμενα χερια
Με τοσους ελληνες παιχτες και δεν μπορεις να παθιαστεις με εναν που να μπορει να σου μεταδωσει μια φλογα
Μονο ο κοντε κανει σαν σεληνιασμενος αντε λιγο και ο μαυροπανος ,αλλα δεν φτανει

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 17:24 »
Όσο πρακολουθώ ποδόσφαιρο πρώτη φορά κατηγορώ τερματοφύλακα για την μη απόκρουση πέναλτι ! Αφού κάνει το σόου πριν την ετέλεση με τον εκτελεστή , μετά βλέπει τη μπάλα να περνάει ακριβώς δίπλα του με ελάχιστη ταχύτητα κ δεν κάνει απολύτως τίποτα !

πες το λίγο διαφορετικά....<είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου που τρώει γκόλ <αλά Πανέγκα> στο κέντρο της εστίας,ΟΡΘΙΟΣ!!!!!Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Το να γίνεσαι τιμητής των πάντων και να τα βάζεις με δίκαιους και άδικους,ειδικά μετά από ήττα,δεν είναι καλό αλλά......κάποια πράγματα τα βλέπουν και οι τυφλοί!!Ο ΠΑΣ από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίζει χωρίς τερματοφύλακα!!!!Και δε φταίει ο Βελλίδης,το παιδί απλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!!Δεν είπε κανείς ότι κάνει κάτι σκόπιμα!

Υ.Γ όταν έγινε το πέναλτυ,στο μυαλό μου πέρασε αστραπιαία η σκέψη  <ο Βελλίδης θα το πιάσει και θα μας βουλώσει το στόμα όλων εμάς που,έστω και δίκαια,τον επικρίνουμε>!!!Μπράβο μου,<βουλωμένο γράμμα> διάβασα!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 17:30 από RABO »

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 17:41 »
Απο χθές δεν μπορώ να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρα. Παμε να πουμε λοιπον καποια σκόρπια πραγρατα
-Βάζεις σε εκτος έδρας ματς 3 γκολ και δεν παίρνεις ουτε το Χ. Απαράδεκτο!!!Σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ απο πότε εχει να γίνει κατι τέτοιο στους Ζωσιμαδες. Τελευταία  ομάδα που μας εβαλε εδω 3 και πηρε μονο Χ ηταν ο Πιερικος την σεζον 2007-08.Να έβαλε 3 και να εχασε η μονη ομαδα που θυμάμαι ηταν κάποτε οι Πόντιοι Βεροιας σε ενα 6-3. Θυμαμαι καλα?
-2 χρονιες ο Απολλων στην Σουπερλιγκ και εχουμε φαει στην Ριζουπολη 8 γκολ!!!!!!!!!!!!!!1
-Καθε χρονο εχουμε μια τετοια κρύα και αχώνευτη ήττα. Πέρυσι ήταν απο τον Ηρακλη πιο πριν ηταν μια 4αρα απο τον Κομποτη εδω μεσα.Παντα ομως η ομαδα στα επομενα εβγαζε αντιδραση. Το ιδιο ελπίζω να γινει και τώρα.
-Τραγικη εμφανιση απο τον Θεμη.Η χειρότερη του με την φανέλα του ΠΑΣ.Δεν ειναι μονο το λαθος για το 3-2.Οτι φαση έκανε ο απολλων απο την αρχη ηταν αναμεσα απο τον χωρο ευθύνης Καρανικα-Τζημοπουλου
-Για τον Βελλιδη το εχω ξαναγράψει. Ο Μάρκος θυμίζει τον Βελλιδη που πρωτοηρθε στον ΠΑΣ το 2013. Ετσι και τοτε χωρις παιχνιδια την προηγούμενη χρονια και ασταθής την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΣ.Τοτε γύρισε το κουμπι την δεύτερη σεζον. Ας ελπίσουμε τωρα να το κανει νωρίτερα. Ισως να χρειάζεται μια δυο καλες επεμβάσεις να παρει ψυχολογια.Ισως λιγο παγκο. Του δίνει βέβαια χθες ο Ανιετε την ευκαιρια να παρει ψυχολογία αποκρούοντας αυτο το αστείο πεναλτι που εκτελεσε.Πιο αστείος ο Μαρκος έμεινε άγαλμα και το πουλάκι πέταξε.
-Μεχρι να γινει το 3-2 η ομαδα ηταν καλη και αυτο ειναι που με σκαει. Ακόμα και στο2-2 έβλεπες οτι ψάχναμε το γκολ και το ψάχναμε παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο χωρις να κινδυνεύουμε να φαμε 3ο τέρμα. Το αγγίξαμε στο χαμενο τετ α τετ του Κοντε αλλα δεν ηρθε.
-Μεχρι το ματς με τον γαυρο που τελειωνει ο πρωτος γυρος εχουμε 4 παιχνιδια οπου ρεαλιστικος και εφικτος στοχος ειναι οι 10-12 βαθμοι που  σε εκτοξευουν βαθμολογικα
ΥΓ:Φανερη και η στεναχώρια των παιχτων μετα το ματς.Τον Βαλαντη ας πουμε με τα ζορια τον πηγε ο Κουτρης στον Αργυρο και απο την τσαντίλα του δεν χόρεψε ουτε το Ξημερώματα δινεις δικαιώματα......
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Νοέ 2017 17:45 από GAVOS »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 18:51 »
Συμπάσχω με τον Βαλάντη τον Κοζορώνη...

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 19:13 »
Μόλις θυμήθηκα γιατί είχα πάψει να διαβάζω... Γιατί σε ένα ματς που έχεις βάλει τρία, επειδή έτυχε να φας τέσσερα, σταυρώνονται οι παίκτες. Οι ίδιοι παίκτες που 6 μέρες πριν ήταν οι καλύτεροι παίκτες της κατηγορίας. Κουτσός, γκαβός, γέρος... Και -ρε τι σου είναι τα γραπτά ρε!- περιμένω το επόμενο καλό παιχνίδι που ο κουτσός-γκαβός-γέρος θα αποχτήσουν δυο ποδάρια-όραση γερακιού-νιάτα σα τ ΛΟΚΟΥ και θα γίνουν οι καλύτεροι παίκτες.
Σας έχω νέα... Μιλάμε για μπάλα. Για ανθρώπους. Για τύχη.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 20:10 »
ΥΓ. my8os και pagourenko:
Ok, δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο όταν συνδέεται η προηγούμενη ομάδα του Μαυροπάνου με τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι. Τυχαίο γεγονός. Να υποθέσω επίσης πως τα υπονοούμενα συνεχίζουν να βρίσκονται μονάχα στη δικη μου φαντασία και δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και σε έντονη γραφή.
Παίζουμε με τις λέξεις και κανείς δεν αναλαμβάνει ευθέως την ευθύνη αυτών που λέει.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι ήταν στημένος,
κάποιοι άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος και είχε τρακ γιατί έπαιζε με την πρώην του,
κάποιοι άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό και απλά είχε κακή τύχη.
Σεβαστό να εμμένεις στην ακραία άποψή σου για τρίτους ότι δηλαδή ισχύει το πρώτο, κατακριτέο δε όμως να χαρακτηρίζεις συμφορουμίτες έτσι.
- Αισχρά και αχαρακτήριστα τα υπονοούμενα για τον Μαυροπάνο και τη σχέση του με τον Απόλλωνα. Χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τα λένε.

Πάμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος triokoupakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 20:47 »
ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΒΕΛΛΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ...?

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 21:30 »
Τελειωσε η αγωνιστικη με το μεγαλο ντερμπυ λιβαδεια-λαμια 0-0
Οσο σκεφτομαι οτι με νικη χτες θα ειμασταν μονοι πεμπτοι με 16 βαθμους και 4 μονο κατω απο την κορυφη ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
Και ηταν ενα ματς που το γυρισαμε απο 1-0 σε 1-2 και επισης στο 2-2 ο κοντε χανει ευκαιρια απο αυτες που δεν τον εχουμε συνηθισει να χανει
Εν ολιγοις χτες πηγαν ολα στραβα γι αυτο το 4-3
Εγω επιμενω οτι οι περισσοτεροι αντιπαλοι μας ειναι εμφανεστατα κατωτεροι και πρεπει το τεχνικο επιτελειο και οι παιχτες να ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ και να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ οτι μπορουν να τους κερδισουν σχεδον ολους
Παμε για διακοπη,ανασυνταξη δυναμεων και 2 νικες εντος γιατι δεν μπορει να γινει αλλιως

:pas: :pashat: :joker: