Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 29491 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (10η αγωνιστική)
« Απάντηση #200 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 22:47 »
Ντροπη για τις παλιες καραβάνες του forum,που γνωριζουν προσωπα και καταστασεις χρονια τωρα,
να μην εχει διαγραφει το παραπανω post,με υπονοουμενα για εναν ανθρωπο που εδω και 20+χρονια
καταθετει καθημερινα την αγνη και αδολη αγαπη του για την ομαδα στα τσιμεντα των Ζωσιμαδων και των προπονητικων.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 10:30 από ΛΟΚΟ »

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 22:54 »
Συνειδητά ή αφεντιά μ επιλέγει να μην γράφει και να μην λέει τπτ για το οποίο θα μπορούσε να μετανοιώσει την επόμενη...

Ιδιαιτέρως μετά από μια ήττα που έρχεται με τον τρόπο που ήρθε εψές....

Αλλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...ίσως και στο άσχετο...

Το γκολ που μας ακυρώθηκε...γιατί μας το ακύρωσε ο κόραξ???
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Δευ 06 Νοέ 2017 23:58 »
Αν ειναι να αρχισουμε εκατερωθεν αερολογιες και κατηγοριες που δεν μπορουμε να αποδειξουμε ας μην ασχοληθουμε με την μπαλα...Ολοι ξερουμε τι γινεται στο Ελληνικο και σε αλλα πρωταθληματα.
Το οτξ δεν ειχαμε καμια συγκεντρωση και οτι ολα τα γκολ προηλθαν απο ατομικα λαθη το ειδαμε. Ας το λυσουν οι αρμοδιοι...Αλλα αυτο με τις κατηγοριες μολις χανουμε καθε φορα τα ιδια..
....

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 06:06 »
Υ.Γ.2
Άκου να ξεχαστεί! Το 4-5 σαν ψε μου φαίνεται.
Βελ ΛΙ(ΣΑ) δης
απλά ρίχνω το λογοπαίγνιο χωρίς να υπονοώ κάτι πονηρό...

Δεν θα έγραφα έτσι αν υπήρχε μόνο η φάση του 2-2 της ισοφάρισης - την οποία μπορώ να δεχθώ ως αδυναμία - ανικανότητα να αντιδράσει ο Βελλίδης γρήγορα στο τσαφ του πρώτου αμυντικού μας σε πολύ μικρή απόσταση.  Με εξόργισε όμως το καραγκιοζιλίκι πριν το penalty.

Η ομάδα έκανε τραγικά λάθη τα οποία δύσκολα εξηγούνται. Η αντιμετώπιση του παιχνιδιού εξ αρχής δεν ταίριαζε με τη λογική που επιβάλει ως νόμο η προπονητικής μας ομάδα και εφαρμόζεται τόσα χρόνια. Επιλέχθηκε πολύ μεγάλη αλλαγή φιλοσοφίας αντίθετη με οτιδήποτε έχει εφαρμοστεί όλα τα χρόνια Πετράκη. Τόσο καιρό για παράδειγμα έχουμε βαρεθεί παίκτες βασικοί που λείπουν πχ από μικροτραυματισμό 1-2 εβδομάδες να κάνουμε 1 μήνα για να τους ξαναδούμε να αγωνίζονται μέχρι να προσαρμοστούν στο αγωνιστικό πνεύμα και προχθές φθάσαμε να αλλάξουμε 2-3 παίκτες και διάταξη και μάλιστα εκτός έδρας.
Δεν χωνεύεται με τίποτα το χάσιμο των 3 βαθμών ... Οι ίδιοι οι συντελεστές παίκτες - προπονητές μας έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις έτσι ώστε βλέποντας αυτόν τον Απόλλωνα να θεωρούμε χαμένους τους 3 βαθμούς προχθές. Αυτό είναι υπέρ τους αλλά δεν τους θέτει στο απυρόβλητο.   
Για να γίνει ακόμα πιο αχώνευτο επαναφέρω και το ερώτημα του Giannis :
Το γκολ που μας ακυρώθηκε...γιατί μας το ακύρωσε ο κόραξ???

Στο ακυρωθέν γκολ που κανείς άλλος δεν σχολίασε τι ισχύει στον ισχύοντα (νέο) κανονισμό ; υπάρχει off side όταν η επιστροφή της μπάλας προκύπτει από λάθος αμυνόμενου και όχι από κόντρα; 

τι ωραία θα ήταν αν είχαμε το, κερδισμένο στο γήπεδο, 3ποντο στη Λειβαδιά μαζί με το προχθεσινό;

και στα σχετικά με τα σχόλια επί προσωπικού:
έχω γράψει πολλές φορές ότι διαφωνώ ριζικά με τους αποκαλούμενους "προεδρικούς" που δικαιολογούν τα πάντα . Επίσης έχω διαφωνήσει πολλάκις με τον pasas_ . Βρίσκω όμως ανεπίτρεπτες τις προσωπικές αιχμές εναντίον του όταν μάλιστα προσφέρει ενημέρωση με συνέπεια και ιδιαίτερη ικανότητα  κάτι το οποίο αποζητούμε (ας είμαστε ειλικρινείς) όλοι μας... 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 06:55 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 07:32 »
Έχω ξαναπεί ότι οι προσωπικές επιθέσεις, πόσο μάλλον τόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου, δε με πειράζουν. Έχω αντιμετωπίσει 100άδες στα 18 χρόνια που βρίσκομαι εδώ μέσα ώστε να μπορώ πλέον εύκολα να διακρίνω ποιες αξίζουν απλά να μπουν από το ένα αυτί και να βγουν από το άλλο.

Επομένως είναι εντελώς άσχετο με την απόφαση μου, την οποία έχω γνωστοποιήσει από χθες εκεί που πρέπει, να σταματήσω να είμαι ενεργό μέλος. Του λόγους τους έχω αναλύσει εκεί και θα παραμείνουν ιδιωτικοί, σεβόμενος την ιστορία αυτού του forum. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω δημόσια, ενώ δεν είχα σκοπό να το κάνω, είναι επειδή συνεχίζονται οι προσωπικές αναφορές στις οποίες προφανώς δεν θα δίνονται απαντήσεις πλέον.

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 09:39 »
Έχω ξαναπεί ότι οι προσωπικές επιθέσεις, πόσο μάλλον τόσο χαμηλού νοητικού επιπέδου, δε με πειράζουν. Έχω αντιμετωπίσει 100άδες στα 18 χρόνια που βρίσκομαι εδώ μέσα ώστε να μπορώ πλέον εύκολα να διακρίνω ποιες αξίζουν απλά να μπουν από το ένα αυτί και να βγουν από το άλλο.

Επομένως είναι εντελώς άσχετο με την απόφαση μου, την οποία έχω γνωστοποιήσει από χθες εκεί που πρέπει, να σταματήσω να είμαι ενεργό μέλος. Του λόγους τους έχω αναλύσει εκεί και θα παραμείνουν ιδιωτικοί, σεβόμενος την ιστορία αυτού του forum. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω δημόσια, ενώ δεν είχα σκοπό να το κάνω, είναι επειδή συνεχίζονται οι προσωπικές αναφορές στις οποίες προφανώς δεν θα δίνονται απαντήσεις πλέον.

Καλή συνέχεια.

Αυτό το πράγμα με το να χαρακτηρίζουμε όπως μας γουστάρει απο το πληκτρολόγιο  τον οποιονδήποτε έχει ξεφύγει...Δεν συμφωνείς με κάποιον εννοείται και είναι θεμιτό...Ας πεί ο καθένας την άποψή του, και να μπορεί να την αιτιολογήσει. Αυτό το πράγμα εδώ μέσα είναι "τρελό"....Οσον αφορά τον PASa φυσικά και δεν θέλω να αποχωρήσει, γιατί ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ απο εδώ μέσα που αφιέρωνε τον χρόνο του για να μας ενημερώσει, και είχε πάντα την  άποψή του που την στήριζε.
Αλλά δεν μπορώ να του πώ κάτι, γιατί γινόταν αποδέκτης χαρακτηρισμών λές και φταίει αυτός......

Μάλλον πρέπει να πέσει και λιγο λογοκρισία εδώ...Την πολύ ελευθερία δεν ξέρουμε να την διαχειριστούμε όπως φαίνεται. :( :stop:
....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 09:46 »
προσωπικοι χαρακτηρισμοι τελος. Τα εχουμε ξαναπει νομιζω.
Το μυνημα κανονικα ειναι για σβησιμο μαζι με τα υπολοιπα που το συνοδευουν απλα επειδη εχει γινει ολοκληρη συζητηση θα αποφασισουμε αργοτερα αν θα σβηστουν ή αν θα μεταφερθουν σε αλλο κομματι του φορουμ.

καλημερα σε ολους

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 10:32 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 10:00 »
Προφανώς και δεν υπήρξε καμία προσβολή για κανέναν.
Ωστόσο μπορείτε να τα λέτε πλέον ανενόχλητοι.
Καλή συνέχεια σε όλους σας μέσα στο forum, με την ευχή στην ομάδα μας για ότι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 10:16 »
Προσβολή υπήρξε και καλό θα είναι επιτέλους να σταματήσουν.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 10:33 »
Προσβολή υπήρξε pasgiannina 1967.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 10:46 »
Το ότι διαφωνούμε με κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι εχθρός και πρέπει να του φάμε τα σωθικά.Πίσω από ένα προφίλ είναι ένας άνθρωπος.Άνθρωπος που μπορεί να τον γνωρίσεις,να βγεις έξω,να πιεις ένα καφέ,να γίνεις φίλος,να,να.
Φόρουμ είναι.Όχι ζούγκλα για το ποιος θα φάει ποιον.

Πρέπει κάθε λίγο να θυμίζουμε πράγματα αυτονόητα και απλά.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 10:47 »
είμαι μέλος σ αυτό το forum κάπου 17-18 χρόνια , το σέβομαι απεριόριστα γιατί είναι ζωντανό κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας , έχει συμβάλει στα μέγιστα ώστε να ακούγονται παντού οι φωνές των οπαδών μας , έχει συμβάλει στα μέγιστα για την οργάνωση και την ισχυροποίηση της εξέδρας , έχει συμβάλει στα μέγιστα ώστε οι απανταχού της γης Ηπειρώτες και όχι μόνο να βρεθούν από κοντά , να αναπτύξουν προσωπικές σχέσεις , να γνωριστούν με κοινό παρονομαστή την αγαπημένη μας ομάδα !

Είναι η πρώτη φορά που οι απόψεις που διαβάζω εδώ μέσα με ενοχλούν περισσότερο κι απ τα 4 γκολ του Απόλλωνα ! Ειδικά από άτομα που εκτιμώ και σέβομαι !

Φίλε dk το λογοπαίγνιο με Λίσα και Βελλίδη , ειδικά μετά τα όσα έχουν γραφτεί , είναι λάθος ! Μπορώ να σου θυμίσω έναν άλλον τερματοφύλακα τον Σιντιμπέ , όταν μια ολόκληρη πόλη τον έβγαλε στημένο (με τις ευλογίες βέβαια της τότε διοίκησης ) εδώ μέσα δεν αντιμετωπίστηκε έτσι όπως ο Βελλίδης ! (και φυσικά δεν αναφέρομαι σ εσένα , απλά πιάστηκα απ αυτό που έγραψες ) .

pasgiannina1967 τον ξέρεις προσωπικά τον PASa ? κι δεν αναφέρομαι μόνο σ εσένα αλλά και σε όλους αυτούς που κατά καιρούς έχουν γράψει τέτοιου είδους κακοήθειες !

Το έγραψα και πιο πάνω , αυτή η ομάδα που μας πήγε και θα μας ξαναπάει ψηλά δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση , οι νίκες έχουν πολλούς πατέρες ! Εμείς , οι οπαδοί είμαστε και για τις χαρές και για τις λύπες , επαναλαμβάνω οι οπαδοί κι όχι αυτοί που απουσιάζουν απ τις κερκίδες αλλά δίνουν βροντερό παρών στα fb κτλ !

Αυτή η ομάδα , η ομάδα μας , ο δικός μας ΠΑΣ είναι αυτός που έχω ονειρευτεί , να πηγαίνει σε Καραΐσκάκη Τούμπα και να περιμένουμε το διπλό , να έρχονται τα χωριά της γύρο περιοχής , να προηγούνται και μετά να πνίγονται στον πάτο της λίμνης !

Ακούω χρόνια την ιστορία με τον Κελεσίδη και τα 3 γκολ που άρπαξε  και σκέφτομαι ότι ο σημερινός ΠΑΣ το έχει κάνει πολλές φορές ! ο σημερινός ΠΑΣ υποδέχτηκε τον υποψήφιο πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ με 5 βαθμούς μπροστά και τον κέρδισε 3-0 ! ο σημερινός ΠΑΣ έπαιξε play off και για κάποια στιγμή ήταν ακόμα και πρώτος ! ο σημερινός ΠΑΣ είναι σχεδιασμένος για πολύ μεγάλα πράγματα , το αποδεικνύει κάθε χρόνο !

Θα μου άρεσε αν μετά την 4αρα στη Ριζούπολη πηγαίναμε στην προπόνηση για τα στηρίξουμε παίχτες προπονητή και να τους σπρώξουμε να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια έως το τέλος του Α γύρου , γιατί όλοι ξέρουμε ότι μπορούν να το κάνουν ! αυτό θα έπρεπε να κάνουμε κι όχι να ανακαλύπτουμε φαντάσματα με τόση επιμονή !       

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 10:56 »
Κακή μέρα ξημέρωσε μαθαίνοντας και βλέποντας τις ενδοφορουμικές εξελίξεις.
Φύγε ο ένας, φύγε ο άλλος, με αιτία προσωπικές επιθέσεις, υπονοούμενα και "δυστοκίες" διάφορες, το φόρουμ δεν μπορεί να είναι πλέον το ίδιο.
Μου λείπουν αφάνταστα τα σχόλια φίλων μου "προεδρικών", αλλά και μη, που αποχώρησαν για ευνόητους λόγους, και που προσέδιδαν το "αλατοπίπερο" στις διάφορες συζητήσεις και διαφωνίες εδώ μέσα.

Η νεότερη αποχώρηση, αυτή του ΠΑΣας εννοώ, με θλίβει βαθύτατα. Ένας άνθρωπος, συνοπαδός και φανατικός ΠΑΣολές, αποχωρεί για "ίδιους" λόγους...αφήνεις κενό μεγάλο φίλε μου. Διαφωνούσα σε πολλά μαζί σου, αλλά πάντα μου άμβλυνες τις όποιες διαφορές, με την ευγένεια, το θάρρος της γνώμης σου αλλά και τα γλαφυρά ρεπορτάζ σου, για τα τεκταινόμενα της ομάδας.
Πάντα έλεγα ΟΧΙ στις προσωπικές αιχμές και σχόλια, προς συμφορουμίτες, όποια και να ήταν η μεταξύ διαφωνία. Το λέω και ΤΩΡΑ, ακόμα πιο έντονα!
Είναι φτωχό πλέον το φόρουμ, χωρίς αυτούς που έχουν αποχωρήσει τελευταία, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Έχει χάσει σε ζωντάνια αλλά και στην πολυποικιλότητα των απόψεων...

Ξεπεράστε τις όποιες διαφορές και ξαναγυρίστε. Το pas.gr, ενώνει, αλλά και από ότι φαίνεται χωρίζει κιόλας...οι παλιές καλές μέρες πέρασαν ανεπιστρεπτί...ας μην είναι αυτός ο λόγος, πάντως, που το pas.gr θα πέσει σε μαρασμό και στην αφάνεια. Έχει γίνει φυτώριο δημιουργίας ΠΑΣολέδων, συν τοις άλλοις, και έχει φέρει σε επαφή ΠΑΣολέδες από όλα τα μέρη του κόσμου...

Σημεία των καιρών θα πεις; Η ηλικία και η κούραση θα πει κάποιος άλλος; Ο ΠΑΣ έχει κουράσει θα πει ένας τρίτος;
Όλα σωστά είναι...

Γεια σας, από την μελαγχολική ΦΝ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 11:00 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #213 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 11:08 »
Αλήθεια έχω κουραστεί με όλα αυτά.
Εννοώ τα μεταξύ μας.

Έχω καταθέσει τις σκέψεις μου στο "εν οίκω", αρκετές φορές.
Γράφει ο ΝτιΚέι, κάποια ψιλά.
Ο ΝτιΚέι, που στα τόσα χρόνια που είναι διαχειριστής από σπάνια έως ποτέ, έχει διορθώσει ή διαγράψει κείμενο, προσπαθώντας με παρεμβάσεις να επαναφέρει τη κουβέντα σε έναν καλό δρόμο.
Μέχρι πριν όχι πολύ καιρό, ούτε η αφεντιά μ επενέβαινε.
Δεν είναι αρκετό τελικά.
Και δεν είναι γιατί έχουμε όλοι μια άποψη, την οποία ναι μεν την βάζουμε στο τραπέζι για συζήτηση, αλλά δεν σηκώνουμε αντίλογο επ αυτής από κανέναν.
Θα διαφωνήσουν πολλοί, αλλά εκεί βρίσκεται η ρίζα.

Φτάσαν 2 από τα πιο ευγενικά μέλη του καφενέ (και λέω για ΠΑΣα_ και ΠΑΣΓιάννινα67), να έχουν αντεγκλήσεις, οι οποίες φτάνουν σε βαθμό ειρωνίας, ή προσβολής, ή όπως αλλιώς θέλετε.

Και ναι ΠΑΣΓιάννινα1967, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όχι απλά δηκτικό ήταν, αν δεν το ξανάγραφες. Γιατί το ξανάγραψες για να ειρωνευτείς. Έτσι το κατάλαβα, έτσι δείχνει. Αν υπάρχει άλλη εξήγηση της επανάληψης, εγώ τουλάχιστον δεν την καταννοώ, ούτε όσοι το είδαν όπως φαίνεται από τις απαντήσεις. Μπορεί να είναι απομεινάρι της τελευταίας σας διένεξης για άλλο θέμα, αλλά όπως και να έχει παραμένει ειρωνικό.

Και ναι ΠΑΣα_, σου την λένε και μερικές φορές άσχημα και τις περισσότερες φορές κακώς στη λένε και πολλές απαντήσεις τέοιες έχουν σβηστεί. Και ναι προσωπικά και σε ζηλεύω, που μπορείς να είσαι τόσο κοντά στην ομάδα και περιμένω με αγωνία τα κείμενά σου για τα τεκταινόμενα.
Όμως κι εσύ, στο επισήμανε ο Μύθος, χαρακτηρισμούς ...έκανες.

Με αφορμή τους δυό παραπάνω φίλους, για τους οποίους δεν νομίζω ό,τι υπάρχει ένσταση ό,τι είναι από τα πιο ευγενικά μέλη, να ξαναπώ.
Προσπαθούμε να κρατάμε το ίσιο εδώ μέσα. Μερικά μας ξεφεύγουν, άλλα τα προφταίνουμε.
Αν και όλοι οι διαχειριστές σαν άτομα έχουμε άποψη, αυτή προσπαθούμε να την βγάζουμε στην απόξω, όταν πιάνουμε το μπλάνκο, ή το κόκκινο της διαγραφής.
Αυτό σημαίνει ό,τι άλλες φορές θα δείτε τον Κουβαδένκο από τη μία, ή από την άλλη "μεριά", που ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε ό,τι είναι η ΙΔΙΑ γαμημένη ΜΕΡΙΑ, η μεριά του ΠΑΣ.

Τελευταίο άφησα τον Γκίλα.
Ευχαριστούμε πολύ για το ΝΤΡΟΠΗ.
Εσύ σαν παλιός που το είδες και δεν σου άρεσε, ή μάλλον σε εκνεύρισε σε τεράστιο βαθμό, κανενός διαχιριστή το τηλέφωνο δεν το είχες να τον πάρεις να επέμβει;
Και οκ, στα πελέ σου δεν είναι θκιά σου δουλειά να παίρνεις τηλέφωνο, εκείνο το κουμπάκι "αναφορά στον διαχειριστή", όμως, πριν μας κράξεις, θα μπορούσες να το πατήσεις. μετά αν δε γινόταν τίποτε πολύ σωστά θα έκραζες, τώρα όχι.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 12:04 »
Ξεπεράστε τις όποιες διαφορές και ξαναγυρίστε. Το pas.gr, ενώνει, αλλά και από ότι φαίνεται χωρίζει κιόλας...οι παλιές καλές μέρες πέρασαν ανεπιστρεπτί...ας μην είναι αυτός ο λόγος, πάντως, που το pas.gr θα πέσει σε μαρασμό και στην αφάνεια. Έχει γίνει φυτώριο δημιουργίας ΠΑΣολέδων, συν τοις άλλοις, και έχει φέρει σε επαφή ΠΑΣολέδες από όλα τα μέρη του κόσμου...

Απλά εμπεδώνω μια φράση του Τζιμάκου με bold γιατί χάνεται σε όλα αυτά που (σωστά) λέει και προσθέτω ότι παρόλο που μπορεί κάποιοι να είστε χολωμένοι (ή όχι) με τον έναν ή με τον άλλον (ανεξαρτήτως από δικαίως ή αδίκως), έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς την ομάδα - και κατά συνέπεια τον εαυτό σας ως γνήσιοι ΠΑΣολέδες - να γυρίσετε στο φόρουμ το οποίο έχει συμβάλει με θετικότατο πρόσημο στην στήριξη της ομάδας (τα bold στην παράθεση από πάνω).
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 12:07 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 12:26 »
Kαλημέρα συνΤΑΥΡΟΙ, καληνύχτα ΠΑΣ.
Η φτώχια φέρνει γκρίνια.
Καλό είναι μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να περιμένουμε να περάσει το πρώτο κρίσιμο 48ωρο πριν γράψουμε φαρμακωμένοι.
Εν τάχει :

1) Απόλλων
Πολύ καλή ομάδα για Β' εθνική, θα μπορούσε να στεφθεί φέτος ακόμα και πρωταθλήτρια ! Είναι καλύτερη του Παναιγειάλειου δηλαδή, σαφώς όμως χειρότερη ενός Πλατανιά ή μιας Κέρκυρας. Για να σωθεί, θα χρειαστεί εξωγενής βοήθεια και τύχη.

2) ΠΑΣ
Έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν το ματς ήταν 0-4 στο 60' θα τελείωνε 5-4 ; Δεν αφήνω υπονοούμενα, αλλά τέτοια εμφάνιση τερματοφύλακα και σέντερ μπακ, με τόσα λάθη μαζεμένα, σπάνια συναντάς σε επίπεδο Α' ή Β' Εθνικής. Δεν ήταν στη μέρα τους Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος και ο χλιαρός Μιχαήλ.

3) Στα καθ' ημάς
Χαλάλι τα 130 ευρώ που έδωκα το καλοκαίρι για δειαρκείας. Στα ματς με Παναιτωλικό και Ξάνθη δε θα είμαι στις κερκίδες. Έτσι κι αλλοιώς προβλέπω μία ή δύο γκέλες. Πάντως θα ασχοληθώ με τα ματς στοιχηματικά, δηλαδή με τις παράξενες αλλαγές αποδόσεων, όπως γινόταν δηλαδή τη βδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου το 2,80-3,15-2,80 είχε γίνει 2,50-2,95-3,20. Επαναλαμβάνω δεν αφήνω κάποιο υπονοούμενο, απλά παρατηρώ όσα μου επιτρέπουν οι φυσικές αισθήσεις όπως η όραση και δρω ανάλογα, χωρίς συναίσθημα. Οι μπουκ ίσως είδαν ότι η ομάδα του Απόλλωνα προπονούταν καλύτερα από τη δική μας που πετούσε χαρταετό στις προπονήσεις κι έτσι προσάρμοσαν τις αποδόσεις τους ανάλογα. π.χ. ο μπουκ έβλεπε ότι ο Λεβαδειακός είναι πιο ποιοτικός απ' τους δικούς μας, (κι ας μας φάνηκε εμάς ότι τους πατήσαμε στο μεταξύ μας αγώνα), κι έτσι έδινε και πριν τη 10η αγωνιστική 1:750 στη Λειβαδιά για πρωτάθλημα και 1:1000 σε μας ( τα ίδια είναι και σήμερα ακόμα και μετά το έκτρωμα της Κυριακής ! )

Γκρίνια μεταξύ μας δε χρειάζεται παίδες, είναι μαλακία. Απλά ψυχρή παρατήρηση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 13:30 »
Λόγω πολυετοῦς ἀπασχολήσεως στὸ στοίχημα γνωρίζω ὃτι ὑπάρχουν πολλῶν εἰδῶν στησίματα,ἓνα ἐξ αὐτῶν δὲν προϋποθέτει τὴν συναίνεση τὴς ἀντιπάλου ὁμάδος.
Γιἀ τὸ μάτς μὲ τὸν Ἀπόλλωνα ὑπάρχουν δύο πιθανότητες:
Α. Βρέθηκε σέ ἄσχημη ἡμέρα ΟΛΗ ἡ ἀμυντικὴ διάταξη τῆς ὁμάδος.
Β. Παίχτηκε τὸ over ἣ καὶ over 3,5 ἀπό κάποιους ποὺ "ἐλέγχουν" τοὺς ἀνωτέρω παῖκτες.
Διαλέγετε καί παίρνετε.
ΥΓ Γιὰ ὃποιον  πιστεύει ὃτι στὸ σημερινό ποδόσφαιρο ( καί ὂχι μόνο) ὃλα γίνονται σπαθὶ τοῦ ἀφιερώνω τόν στίχο τοῦ ἐθνικοῦ μας ποιητῆ:
"Ὄμορφος κόσμος, ἠθικός, ἀγγελικά πλασμένος."
Ἄς τὸ ξεπεράσουμε ὃλοι καὶ ἂς χαροῦμε τὴν ὁμάδα μας.
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 13:44 »
Πάντως θα ασχοληθώ με τα ματς στοιχηματικά, δηλαδή με τις παράξενες αλλαγές αποδόσεων, όπως γινόταν δηλαδή τη βδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου το 2,80-3,15-2,80 είχε γίνει 2,50-2,95-3,20.

Το μονο που μπορει να σημαινει μια τοσο μικρη αλλαγη στην αποδοση ειναι οτι πονταριστηκε ο ασσος απο αρκετο κοσμο και τιποτα αλλο. Πραγμα λογικο.
Αν θες να δεις αλλαγες μεγαλες στις αποδοσεις τσεκαρε για παραδειγμα το ματς Αστερας - Παναθηναικος για να δεις ποσο επεσε το διπλο και εν τελει βγηκε και 1.
Stile di vita

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 15:25 »
Ρε φιλε pasgiannina1967 ειχες 5 μηνες να μπεις να σχολιασεις κατι για την ομαδα
Και το θυμηθηκες τωρα ματα το 4-3 για να πεις οτι το ματς ειναι υποπτο λογω χριστοβασιλη
Εγω ρωταω το εξης
Ποιος σου ειπε οτι και τα προηγουμενα 9 ματς που δωσαμε δεν ηταν περιεργα?
Σου φανηκε τοσο περιεργο δηλαδη που η υπερομαδα μας εχασε απο τον απολλων?
Και γιατι δεν βγαινεις απο πριν να πεις οτι το φοβασαι το ματς?
Και αν μπορεις να μας στειλεις και το αποκομμα του κουπονιου με τα κερδη που αποκομισες αφου ησουν τοσο σιγουρος

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 15:29 »
Είπε μία γνώμη ο φίλος και μπορεί να κάνει και λάθος.Πρέπει όμως να καταθέσει και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για να μιλήσει;Τι κουπόνια ζητάς;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 15:30 »
Ηρεμειστε ωρε συντροφοι ! Ελεος ! Αλλα αυτα συμβαινουν οταν υπερεκτιμουμε τις πραγματικες δυνατοτητες μας , και το μυαλο μας θολωνει απο ουτοπικες σκεψεις .
Οπως εχω γραψει πολλες φορες ( σε σημειο να γινω κουραστικος ...) , η συγκεκριμενη ομαδα δεν μπορει να κοιταζει πανω απο την θεση 7-8 . Και μια χαρα ειναι , με βαση τις συνθηκες που εχουν διαμορφωθει και διαμορφωνονται καθε καλοκαιρι και Γεναρη .
Και φυσικα το τριο Μαυροπανος-Τζημοπουλος-Μιχαηλ δεν ειναι οι Παπασταθοπουλος- Μανωλας - Παπαδοπουλος .
Τι να κανουμε τωρα ?

Οσο πιο γρηγορα το χωνεψουν ολοι , τοσο το καλυτερο για ...ολους !

Εεεε !!! Και μην ...πατε πουθενα . Ολους σας χρειαζεται το Forum ! ΟΛΟΥΣ !

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 16:27 »
Nα σας πω τι με φαρμάκωσε σε αυτόν τον αγώνα περισσότερο ; Στον αγώνα με την Κέρκυρα στο α' ημίχρονο, ο Κωστάκης ο Μαυροπάνος κάνει ένα απίστευτο τάκλιγκ στον Επστάιν -ο οποίος αν πέρναγε έβγαινε τετ-α-τετ- , στο οποίο σηκώθηκα και χειροκρότησα λες και μπήκε γκολ.Ούτε στην Αγγλία τέτοια ενέργεια !
Και την Κυριακή, παρουσιάστηκαν αυτά τα πρωτοφανή χάλια. Δε με νοιάζει να φάω 4 από λάθη με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ.
Όχι όμως ρε παιδιά κι από μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα, που ακροβατεί μεταξύ Α και Β Εθνικής, (με τάση προς Β), στην οποία ο Γιώργος ο Ντάσιος ( θα ήταν 18αδα σε μας ;  ) μοιάζει με Καρβαχάλ !

Αν θες να δεις αλλαγες μεγαλες στις αποδοσεις τσεκαρε για παραδειγμα το ματς Αστερας - Παναθηναικος για να δεις ποσο επεσε το διπλο και εν τελει βγηκε και 1.

Στο Αστέρας- Παναθηναϊκός είναι λογικό να πονταριστεί το 2πλό από τα κορόιδα. Στο Απόλλων - ΠΑΣ δεν είναι λογικό να πονταριστεί ο άσος. Μπορεί βέβαια να φταίει και το τρελό ξενέρωμα που φάγαμε όλοι, αλλά τόσα τραγικά λάθη μαζεμένα, τι να πω....

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ;
Ένας τερματοφύλακας που πάσχει από στρες δεν είναι καλό να αποσύρεται και λίγο, μέχρι να φτιάξει η ψυχολογία του τουλάχιστο ; Τι γκάφα ήταν αυτή στο 2-2 ; Με κλειστά μάτια πάμε να πιάσουμε τη μπάλα ;

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 17:55 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 18:04 »
Περι αγωνιστικων

Πεσμενος ο Μπρουνο στα τελευταια δυο παιχνιδια,πεσμενη και ολη η μεσαια γραμμη απο ακρη σε ακρη
Καρανικα αγορι μου,τελικα δεν προκειται ποτε να μαθεις να μαρκαρεις,πραγματικα το παλικαρακι εχει ενα καλο ποδαρι,ειναι γρηγορος ειναι ειναι ειναι αλλα απο αντιληψη στην αμυνα ειναι για να τον τρωνε οι ρεγγες
Λειπει ο Γαρουφαλιας δεν λειπει ο Γαρουφαλιας ενα και το αυτο!!!Φωναζα για αμυντικο χαφ της προκοπης, τωρα Γεναρη που και παλι δεν πιστευω,ανενοχλητοι ολοι αντιπαλοι εκτος μεγαλης περιοχης
Ο Βελλιδης ειναι κλασικος τερμας ψυχολογιας,αν ειναι ανεβασμενος κατεβαζει ρολα αν δεν κλαφτα Χαραλαμπε!!!Αλλαγη τερματοφυλακα και να καθαρισει και ο ιδιος το μυαλο του
Κλασικα ιδιο στυστημα βρεξει χιονισει, με ιδια νοοτροπια δεν χτυπαμε οχι οενταδα αλλα ουτε 8αδα
Κοντε για αλλη μια φορα πανταχου παρων και οπως ο Ναδαλες
Και για πρωτη φορα η αμυνα αλλου πατουσε αλλου βρισκοντανε

Εξωαγωνιστικα

Μπραβο στους 30 του Απολλωνα,πραγματικα δεν σταματησανε ουτε λεπτο!!Συγχαρητηρια
Πολυ ωραιο γηπεδο που το επισκεπτομαι για αλλη μια φορα,πραγματικα απο τα στολιδια της Ελλαδος αν και μικρο'
Σχετικα με τα τελευταια χρονια ειχαμε αρκετο κοσμο στην Αθηνα
Και παμε και παρακατω

Ειναι αυτο που εγραψε ο Λοκο,οποιος θελει να καταξιωθει οπαδικα στα Γιαννινα πρεπει να βριζει τους Αθηναιους Πασολεδες και το pas.gr

Αι στα διαλα  ρεεεεεε!!!

Λοιπον οι Αθναιοι εχουνε κανει τα λαθη τους και τα πληρωσανε ακριβα,αλλα πλεον η καραμελιτσα ελιωσε να πουμε!!Αυτη την στιγμη ειναι οι σταθεροι που πηγαινουνε παντου και προσεξτε σαν αντικειμενικος μιας που ειμαι Κορινθιος εχω καταλαβει πως ειναι αρκετα καλα παιδια και πιστεψτε με πως ειναι οι μοναδικοι αυτοι την στιγμη που πασχιζουνε για τον ΠΑΣ στην Αθηνα ,και αν θελετε την γνωμη μου,το προβλημα το εχουνε στα Γιαννινα πλεον

Δεν εννοω την μαζα,που πραγματικα χαρηκαμε ολοι που ειδαμε τοσα πιτσιρικια στην Τριπολη και μπραβο στους πιτσιρικαδες αλλα δυο τρια ατομα που νομιζουνε οτι καποιοι ειναι!!!Λοιπον ξεκολατε και κατεβειται απο το καγκελο να πουμε και δωστε σειρα στην νεα φουρνια να πουμε.

Ε μα δεν μιλαει κανεις.............

Δωστε τοπο στα νιατα στα Γιαννινα ρε,η κερκιδα δεν χρειζεται κανεναν νταβαντζη και το λεω γενικως αυτο

Αμ το αλλο,κατσε γιατι τα θυμαμαι ενα ενα

Εβλεπες του Απολλωνα να εχουνε 3 δικα τους συνθηματακια καινουρια,τα δικα μας?????????????????????????

Απο τον καιρο του Νωε,λες και εχει κολλησει η βελονα στην ιδια γραμμη να πουμε απο το 2007
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 18:09 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 18:08 »
'Εκεῖνος στὸ κάγκελο γιατὶ πούλαγε τσαμπουκὰ;
 B-)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 19:47 »
Γεια σας συνταυροι. Σπανιως  συμμετεχω . Νομιζω ομως οτι αυτη την ατυχη στιγμη θα πρεπει σαν μια γροθια  να το προσπερασουμε και να σταθουμε ενεργα διπλα στην ομαδα.  ΥΓ[1]  ΘΕΡΜΗ παρακληση απο εναν παλαιμαχο  στον pasas   να επιστρεψει αμεσα. Για μενα φιλε pasas  ησουν η καλυτερη φωνη του forum. Aμεση ,καθημερινη, τεκμηριωμενη   ενημερωση-αποψη   ευπρεπως διατυπωμενη  παντα.     ΥΓ[2] Επειδη  μερικοι εχουν πληρη αγνοια του πως αλλαζουν οι αποδοσεις στοιχηματισμου θα πω μονο οτι οι μεταβολες των αποδοσεων δεν γινονται με βαση την προβλεψη η την δηθεν πληροφορια των  Book , αλλα λογω της τασης και των ποσων στοιχηματισμου που πεφτουν σε ενα ματς. ΥΓ[3] Η ομαδα μας ειναι για μεγαλα πραγματα. Θα το αποδειξει αμεσα .Το μονο πραγμα που δεν θελουμε ειναι η εσωστρεφεια.