Αλήθεια έχω κουραστεί με όλα αυτά.
Εννοώ τα μεταξύ μας.
Έχω καταθέσει τις σκέψεις μου στο "εν οίκω", αρκετές φορές.
Γράφει ο ΝτιΚέι, κάποια ψιλά.
Ο ΝτιΚέι, που στα τόσα χρόνια που είναι διαχειριστής από σπάνια έως ποτέ, έχει διορθώσει ή διαγράψει κείμενο, προσπαθώντας με παρεμβάσεις να επαναφέρει τη κουβέντα σε έναν καλό δρόμο.
Μέχρι πριν όχι πολύ καιρό, ούτε η αφεντιά μ επενέβαινε.
Δεν είναι αρκετό τελικά.
Και δεν είναι γιατί έχουμε όλοι μια άποψη, την οποία ναι μεν την βάζουμε στο τραπέζι για συζήτηση, αλλά δεν σηκώνουμε αντίλογο επ αυτής από κανέναν.
Θα διαφωνήσουν πολλοί, αλλά εκεί βρίσκεται η ρίζα.
Φτάσαν 2 από τα πιο ευγενικά μέλη του καφενέ (και λέω για ΠΑΣα_ και ΠΑΣΓιάννινα67), να έχουν αντεγκλήσεις, οι οποίες φτάνουν σε βαθμό ειρωνίας, ή προσβολής, ή όπως αλλιώς θέλετε.
Και ναι ΠΑΣΓιάννινα1967, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όχι απλά δηκτικό ήταν, αν δεν το ξανάγραφες. Γιατί το ξανάγραψες για να ειρωνευτείς. Έτσι το κατάλαβα, έτσι δείχνει. Αν υπάρχει άλλη εξήγηση της επανάληψης, εγώ τουλάχιστον δεν την καταννοώ, ούτε όσοι το είδαν όπως φαίνεται από τις απαντήσεις. Μπορεί να είναι απομεινάρι της τελευταίας σας διένεξης για άλλο θέμα, αλλά όπως και να έχει παραμένει ειρωνικό.
Και ναι ΠΑΣα_, σου την λένε και μερικές φορές άσχημα και τις περισσότερες φορές κακώς στη λένε και πολλές απαντήσεις τέοιες έχουν σβηστεί. Και ναι προσωπικά και σε ζηλεύω, που μπορείς να είσαι τόσο κοντά στην ομάδα και περιμένω με αγωνία τα κείμενά σου για τα τεκταινόμενα.
Όμως κι εσύ, στο επισήμανε ο Μύθος, χαρακτηρισμούς ...έκανες.
Με αφορμή τους δυό παραπάνω φίλους, για τους οποίους δεν νομίζω ό,τι υπάρχει ένσταση ό,τι είναι από τα πιο ευγενικά μέλη, να ξαναπώ.
Προσπαθούμε να κρατάμε το ίσιο εδώ μέσα. Μερικά μας ξεφεύγουν, άλλα τα προφταίνουμε.
Αν και όλοι οι διαχειριστές σαν άτομα έχουμε άποψη, αυτή προσπαθούμε να την βγάζουμε στην απόξω, όταν πιάνουμε το μπλάνκο, ή το κόκκινο της διαγραφής.
Αυτό σημαίνει ό,τι άλλες φορές θα δείτε τον Κουβαδένκο από τη μία, ή από την άλλη "μεριά", που ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε ό,τι είναι η ΙΔΙΑ γαμημένη ΜΕΡΙΑ, η μεριά του ΠΑΣ.
Τελευταίο άφησα τον Γκίλα.
Ευχαριστούμε πολύ για το ΝΤΡΟΠΗ.
Εσύ σαν παλιός που το είδες και δεν σου άρεσε, ή μάλλον σε εκνεύρισε σε τεράστιο βαθμό, κανενός διαχιριστή το τηλέφωνο δεν το είχες να τον πάρεις να επέμβει;
Και οκ, στα πελέ σου δεν είναι θκιά σου δουλειά να παίρνεις τηλέφωνο, εκείνο το κουμπάκι "αναφορά στον διαχειριστή", όμως, πριν μας κράξεις, θα μπορούσες να το πατήσεις. μετά αν δε γινόταν τίποτε πολύ σωστά θα έκραζες, τώρα όχι.