Το πιο πιθανό είναι ότι είναι σε τόσο μεγάλο βάθος που δεν θα αξίζει η εξαγωγή του.
πως αντιδράτε κάποιοι μπροστά στην παραγωγική διαδικασία
Ναι ok.
Εκτός του ό,τι όπως λέει κι ο Chilly, όσοι αντιδρούμε ...με τους ξενοδόχους είμαστε και τους ''επιδοτησιούχους;'' και όλη τη μικρομεσαία ρεμούλα, ψάχνω να βρω που είναι η παραγωιγκή διαδικασία, σύμφωνα με τα όσα γράφεις.
Αφού τελικά, ΔΕΝ θα παραχθεί πετρόλιο.
Μπας και σε βγάλω από τα αδιέξοδα, η σύμβαση για έρευνα, δεν υπογράφηκε επί Συ"ΡιζΑ", αλλά από το '14, οπότε μπορείς να επανέλθεις και ν ασκήσεις κριτική.
Δεν ξέρω τι παίζει με το υπέδαφος στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά ναι μεν σχεδόν ακίνδυνη είναι η σεισμολογική έρευνα ...σχεδόν όμως.
Φυτεύουν γεόφωνα κατά μήκος μιας αρκετά μεγάλης διαδρομής και μετά έρχονται οι Βιμπράτορες.
Που παρατάσσονται σε σειρά, 5-6-7 όσοι τεσπά κατεβάζουν την πλάκα (καμιά δεκαριά τόνοι) κι αρχίζουν να ταρακανουνάνε το έδαφος.
Τα ηχητικά κ΄ματα ανάλογα με το τι βρίσκουν από κάτω, αντηχούν και τα γεόφωνα καταγράφουν.
Έτσι στο πολύ απλό η διαδικασία.
Γι αυτό και σεισμολογικές, μικροσεισμούς προκαλούν
Και ητο σκαρίφημα επεξηγηματικό, δεν πρόκειται να είναι μόνον ένας βιμπράτορας, θα είναι αρκετοί στη σειρά.
Κι αν δεν υπάρχουν δρόμοι;
Ε θα σιάξουμε.
Ήδη έχει δοθεί άδεια να διανοιχθεί δρόμος πλάτους 3 μέτρων που θα ξεκινάει από τον Ασπράγγελο και θα διασχίζει όλο τον κάμπο. Τώρα πόσο σύννομο είναι αυτό δε γνωρίζω, αλλά μάλλον θα έχουν πάρει τις απαραίτητες άδειες, όμως (τουλάχιστον εικαστική) ζημιά θα κάνει.
Και apnea73, μπορεί να είναι η πιο σύγχρονη κατασκευή, η πιο ασφαλής, ΑΝ τελικά αποφασισθεί εξόρυξη, αλλά για βάλε με το νου σου, πόσο όμορφα θα είναι και πόση ζημιά θα κάνει στον τουριστικό αιμοδότη της Ηπείρου;
Αυτού του είδους οι αντιδράσεις μου θυμίζουν το ΧΥΤΑ στο Ελληνικό.
Εμένα πάλι μου θυμίζουν τις Σκουριές και τον κρανίου τόπο που δημιούργησαν οι "παραγωγοί".
Υ.Γ.
Τι σχέση έχουμε εμείς με την Αλβανία ρε παιδιά;Καμία. Αυτοί έχουν δική τους κυβέρνηση, δικό τους κράτος, ενώ εμείς είμαστε υπό κατοχή και σε καθεστώς ξεπουλήματος.
Y.Γ.2
Βρήκα ένα βιντεάκι: