Αποστολέας Θέμα: Οπαδικά  (Αναγνώστηκε 23464 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Οπαδικά
« στις: Παρ 10 Νοέ 2017 20:31 »
Εγω ξερω πως οπαδικα ειμαστε αρτσι μπουρτσι και λουλας......Η οργανωση των οπαδων μας ειναι χειροτερη και απο οργανωμενους μικρης ομαδας

Αμα δεν μαζευτουνε 4-5 ατομα νορμαλ στα μυαλα τους και να παρουνε καποιες αποφασεις θετικες για τον κοσμο και οχι ατομα που  να σκεφτονται ποτε θα πιω το τσιγαριλικι ισως γινει δουλεια

Θα το κανω τοπικ το θεμα γιατι εχει παραξεφτιλιστει μεσα στις ημερες και πρεπει να γραψουνε ολοι την γνωμη τους γιατι βλεπω πως υπαρχει μια φοβια που δεν μπορω να καταλαβω γιατι

Μολις τωρα εβλεπα τι κανανε τα σκουληκια και την διαφημιση που κανουνε και καλα ξηγιουνται και ειναι πρωτοποροι για εμενα σε αυτο τον τομεα και πραγματικα τους ζηλευα ως προς σε αυτο το θεμα και κοιταω εμας με οργανωτες ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ,συνθηματα απο το 1852,εποικοινωνιακος τομεας ΜΗΔΕΝ,Και φωνη μονο σε ενα κομματι του γηπεδου

Και επειδη θυμηθηκα και το σκηνικο με τους Αθηναιους στην Ριζουπολη,ενα λεω μονο!!!!!!!!!Ας τους αφησουνε υσηχους,εγω επειδη εζησα για μεγαλη χρονικη περιοδο στα Γιαννινα και πλεον ζω στην Κορινθο ξερω οτι τα παιδια απο Αθηνα  προσπαθουνε και ειναι οι μοναδικοι στην Αθηνα που προσπαθουνε να ξαναδημιουργησουνε κατι καλο

Απο εδω και τωρα κομμμενα αυτα και το λεω και στα δυο τρια ατομα που βαυκαλιζονται πως κανουνε κουμαντο

P.s Τι κατεβαζει το πανι εεεεε?

Μικρε το παλικαρι που το ειπες εχει φαει γηπεδα στην ζωη του που ουτε εσυ δεν μπορεις να διανοηθεις,λιγο σεβασμος δεν βλαπτει αμα δεν γνωεριζεις προσωπα και καταστασεις

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 10 Νοέ 2017 20:40 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Οπαδικά
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 14:10 »
Επιστροφή για ένα ποστ και μόνο και απευθύνεται αποκλειστικά στον Αγιουτο.
Ενα και εξω,χωρις περαιτέρω αναλύσεις.

Στην Ριζούπολη ο οργανωμένος κόσμος του ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από το West side Squad που
υπάρχει τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα και είναι η μόνη οργανωμένη κίνηση αυτήν την στιγμή στην Αθήνα
και από οργανωμένους των Ιωαννίνων οι οποίοι λόγω των διεργασιών που γίνονται πάνω για νέο σύνδεσμο
προτίμησαν να μην σηκώσουν κάποιο πανί και να κάτσουμε ολοι οι οργανωμένοι κάτω από το πανι του West Side.

Η φωτογραφία της κερκίδας μας είναι ξεκάθαρη νομίζω.

Οι Αθηναίοι που λες και ξαναλες δεν ξερω ποιοι είναι,η μάλλον επειδή ξερω πολύ καλα ποιοι είναι σου συνιστώ
να αποφεύγεις τις γενικεύσεις και να μιλας για αυτά τα 4-5 ατομα που θέλουν μονοι τους να κάνουν κατι διαφορετικο.
Εμφανίστηκαν πέρυσι με ένα Αθενς κλαμπ πανι,τους έδειραν και τους το πήραν στο Περιστερι και εμφανίζονται πλεον
με ένα νέο μπλε πανακι και δηλώνουν κατι άλλο.Εχουν κάθε δικαίωμα να δηλώνουν ότι θέλουν αλλα όταν εμφανίζεσαι
με λαβαρα κάθε είδους του ΠΑΣ θα πρέπει και να μπορείς να τα υπερασπιστείς σε διαφορετική περίπτωση εκθέτεις ολο τον οργανωμένο κοσμο του ΠΑΣ και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί και κάποια στιγμή θα κοπεί οσο τα στραβά μάτια κ αν κάνουμε και οσο δημοκρατικοί και αν είμαστε.

Στο θέμα του πανιού για τον Ντασιο που είναι και σημαντικότερο κατά την άποψη μου,ειναι νομίζω ξεκάθαρο πως τα κάθε 4-5 ατομα που εμφανίζονται στο γήπεδο ως παρέα δεν μπορούν να σηκώνουν πανια με ότι μηνύματα τους κατέβει
χωρίς πρώτα να συνεννοηθούν με τον οργανωμένο κοσμο του ΠΑΣ γιατι αν είναι ετσι θα μπορούσε και κάποιος άλλος να βρει δυο τρεις δικους του και στον επόμενο αγωνα να σηκώσουν δεκάμετρο πανι που να γράφει ζητω πχ ο φασισμος χωρίς να μπορει να τους πει κάνεις τπτ.Αν αποφάσιζε και το West side δλδ να φέρει πανί για τον Ντασιο τι
θα γινόταν φιλε μου?θα τις παίζαμε για το πιο πανι θα ανέβει και ποιο όχι?Ειναι ευχής έργον να δραστηριοποιείσαι και εσυ και οποιοδήποτε άλλος για τον ΠΑΣ αρκεί να ξέρεις μέχρι που φτανει το πάπλωμα.

Επίσης επειδή σε βλεπω να έχεις πάρει φορα και να γράφεις ατάκες του στιλ "κάποιος πρέπει να μιλήσει" και "αυτά τελείωσαν" και "για άτομα με τσιγαριλίκια" κτλ κτλ,στο γήπεδο ήσουν κατά την διάρκεια της έντασης,γιατι δεν μίλησες?
Από το pas.gr μας βγήκες εσυ καμπόσος ?Δεν ξέρεις ότι στο pas.gr δεν συμμετέχουν οργανωμένοι?Μαλλον το ξερεις και γ αυτό και λες ότι λες αλλα θα σου συνιστούσα να λες λιγοτερα και να σκέφτεσαι τι γράφεις γιατί η σχέση σου με τα οπαδικα του ΠΑΣ είναι ιδια με την σχέση που εχω εγω με την Κβαντικη φυσική.

Επειδή ολο αυτό όμως ξεκίνησε από το ματς στο Περιστερι,στο συγκεκριμένο ματς ΟΛΟΙ οι οργανωμένοι του ΠΑΣ
αποφάσισαν να μην δώσουν το παρόν σε συνεννόηση μεταξύ για τους δικούς τους λόγους που μπορώ αν θες να σου τους πω ιδιωτικά  και που πάντως δεν έχουν να κάνουν με τους φενταγιν όπως με αστείο τρόπο αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί. Ο κόσμος του ΠΑΣ πήγε στην ριζούπολη και ενώ ήξερε ότι ολοι οι δρόμοι ήταν γεμάτοι με χανουμια λόγω του ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δεν θα χε κανένα θέμα να πάει στο περιστέρι όπως δεν εχει κανένα θέμα και πουθενά οταν αποφασίσει να δώσει οργανωμένη παρουσία.

Οι γνωστοί 4-5 βέβαια πήγαν και φέτος στο Περιστέρι αλλα δεν τους έδειραν ξανα.Σηκωσαν και πανι αντιναζι με καμάρι μάλιστα και με το ιδιο καμάρι την επόμενη μερα στα φβ ηταν λαλίστατοι για το κατόρθωμα τους.Ενταξει,και γω αν παω στα γραφεία της χρυσης Αυγης και σηκώσω τον μαίανδρο δεν θα τρέξει τπτ αλλά δεν θα εχω κανει και κανα κατόρθωμα όπως καταλαβαίνεις.

Αυτά τα ολίγα φιλε μου και ΕΛΠΙΖΩ να εγινα κατανοητός γιατι πρώτον η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
και δεύτερον γιατί δεν θα μπω σε διαδικασία συζήτησης η αντιπαράθεσης.

Καλή συνέχεια σε ολους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 15:07 »
Κλασικο μυνημα serpent

Δεν ξερω τις κοντρες σας και ουτε με ενδιαφερουνε.....Εφτασε στη Αθηνα να ειναι 10 ατομα συνολικα που σκανε γηπεδο ανελλπιπως(που εχουνε παντου παρουσια) και ειναι χωρισμενο στα δυο......Δηλαδη τι κανεται τωρα να κοψετε και το γηπεδο και στους 5 και να μεινουνε οι μισοι που απο τους μισους ωσπου στην τελικη θα σκανε τα 2 ατομα στο γηπεδο

Θες δεν θες αυτη ειναι η ΠΙΚΡΗ αληθεια!!!

Δεν βαρεθηκατε??????Μια ζωη το ιδιο πραγμα,μια ζωη μιρλα ο ενας να βγαλει το ματι του αλλουνου

Σε εμενα προσπωπικα ολοι μου μιλανε και σε ολους μιλαω και δεν εχω κανεα προβλημα προσωπικο και ειμαστε καπως σαν συνδετικος κρικος οι πελοπονησιοι

Ασε μας να πουμε και με τους συνδεσμους με ολα σας να πουμε.Και ποιος σου ειπε οτι θελω εγω να βρισκομαι σε συνδεσμο τον οποιο δεν θελησα να μπουμε ΠΟΤΕ ΜΑΣ (συνειδητα) οι πελοπονησιοι και ποσως μας ενδιαφερει και το ξερουνε και τα παιδια οπως σου το ειχα αναφερει και εγω παλιοτερα

Εκτος αμα Πασολες θεωρεισαι τυπικα μονο σε συνδεσμο και οχι στις βενζινες που σκας για να πας στο γηπεδο ετσι

Ναι κανανε  μακακια τοτε,τι να κανουμε ωρε στο Περιστερι

Να τους στειλουμε στο εκτελεστικο αποσπασμα να πουμε,ολοι κανουνε λαθη και απο τα λαθη ολοι πρεπει να μαθαινουνε και τελεια και παυλα

Και ειναι και πιο πιτσιρικαδες απο εμας ετσι,μην το ξεχνας

Κοιτας το δεντρο και δεν κοιτας το δασος εκει θελω να καταληξω..........

Αυτη την στιγμη βλεπω συνολο 10 ατομων και σας βαζω ολους που πηγαινουνε παντου στα κοντινα π.χ με οργανωση μηδεν,τυμπανα μηδεν,φωνη μηδεν και θελεται περισοτερο να βγαλετε τα ματια σας

Και που εισαι αλλου καταληξα στο πρωτο ποστ και αλλου το πηγες εσυ...

Μιας και μιλουσα γενικως και οχι ειδικως πλην αυτης της παραγραφου που αναφερθηκες και ειναι γνωμη μου,πως να το κανουμε τωρα????????????

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Νοέ 2017 15:13 από ayuto1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 15:22 »
Και κατι τελευταιο

Εφοσον πιασαμε για πρωτευουσα

Αδυνατω να πιστεψω πως η δυναμη των Πασολεδων στην Αθηνα ειναι μετρησιμη με τα δαχτυλα των χεριων...Ναι απο την μερια μας οσο μπορουμε μιας και ειμαστε και πιο μακρια λιγακι να βοηθησουμε(αυξανομαστε χρονο με τον χρονο) προς την κατευθυνση να δυναμωσουμε και τους το εχουμε πει,αλλα βλεπω μονο σπασμωδικες κινησεις

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 16:21 »
Φυσικά και δεν ασχολούνται 5 η δεκα ατομα με το west,φυσικά και δεν ειναι καμια Αθήνα χωρισμένη στα δύο αλλα δεν σε χαρακτηρίζω εντεταλμένο,πιστεύω πως εισαι απλά ανηξερος.Τα αλλα που λες ειναι προς συζήτηση,οταν βρεθούμε σε κανα γήπεδο απο κοντά τα συζητάμε και θα σε βάλω κ να μας μετρήσεις να σ φύγει ο πονος.Καλη συνέχεια και μονο ΠΑΣ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 16:42 »
Φυσικά και δεν ασχολούνται 5 η δεκα ατομα με το west,φυσικά και δεν ειναι καμια Αθήνα χωρισμένη στα δύο αλλα δεν σε χαρακτηρίζω εντεταλμένο,πιστεύω πως εισαι απλά ανηξερος.Τα αλλα που λες ειναι προς συζήτηση,οταν βρεθούμε σε κανα γήπεδο απο κοντά τα συζητάμε και θα σε βάλω κ να μας μετρήσεις να σ φύγει ο πονος.Καλη συνέχεια και μονο ΠΑΣ.

Καλα θα μου πεις αμα εισαι ευχαριστημενος με την εικονα στις κερκιδες στην Αθηνα...

Ναι η οχι?

Τα αλλα ειναι λογια του αερα

Απλως εσυ εχεις κολλημα με τους west,αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα

Δεν εχεις παρει χαμπαρι ακομα οτι δεν με νοιαζουν οι οργανωμενοι και το συνεχιζεις,αλλα εγω σαν ουδετερος ως προς  τα των οργανωμενων(δεν εννοω μονο εσας γιατι εχεις και την μυγα) βλεπω οτι δεν υπαρχει ουτε οργανωση,ουτε παλμος,ουτε φωνη απλα και κατανοητα

Εμεις το χρεος μας το κανουμε στην Πελλοπονησο σαν groupaki μαζευοντας παιδια οχι μονο απο Κορινθο αλλα και Πυργο,Πατρα,Αργος προτου πεις τιποτε

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 18:40 »
.....σύνδεσμος στην αθήνα,παρέες που βάνουν πανί,νέος σύνδεσμος στα σκαριά στα Γιάννενα,περιστερι-φενταγίν -πανί που κλάπηκε,φασαρία κ μπινελίκια πριν ξεκινήσει το ματς στη Ριζούπολη κλπ κλπ κλπ....η κουβέντα όπως γίνεται εδώ μέσα,δε βοηθάει ούτε να καταλάβουμε κ μεις που είμαστε μακρυά απ τα Γιάννενα,ούτε κ ακρή βγαίνει για το τι πρέπει ή θέλουμε να γίνει σε επίπεδο οργανωμένου συνδέσμου(Αθήνα κ Γιάννενα)....να κάνει κάποιος την αρχή που ξέρει τι διάολο γίνεται,μπας κ πάει η κουβέντα κάπου ?
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 21:31 »
Διαβάζοντας τον Serpents on Paradise αναρωτήθηκα φωναχτά: "Νέος Χριστόδουλος μας προέκυψε;;;" Κι εξηγούμαι αμέσως!

Όταν το 2001 κάποιοι τρελαμένοι κάνανε σύνδεσμο στην πλατεία Κάνιγγος και τον ονομάσανε BV Αθηνών, ο Χριστόδουλος ήθελε να ορίζει τη διοίκηση του αθηναϊκού συνδέσμου... από τα Γιάννινα, διεκδικώντας το μονοπώλιο να ορίζει τα πάντα σε κάθε χιλιοστό της κερκίδας. Κάθε εχέφρων άνθρωπος θα το απέρριπτε αυτό, οπότε ο ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ σύνδεσμος έγινε για κάποιο διάστημα Σ.Φ. Πας Γιάννινα Αθηνών και μετά Los Toros Locos*. Με τη λογική της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας ιδρύθηκαν και 2 άλλοι σύνδεσμοι: ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και azzurra familia.

Σήμερα έρχεται ο Serpents on Paradise να μας ενημερώσει πως πρέπει να παίρνουμε κάποιου είδους άδεια για το πως θα αυτοπροσδιοριζόμαστε, πως πρέπει να υπακούμε σε εντολές για το σε ποιο γήπεδο θα πάμε και σε ποιο όχι, πως πρέπει να έχουμε τη σφραγίδα των west για να θεωρούμαστε οπαδοί τους ΠΑΣ, πως το γκρουπ antinazi -που υπάρχει από το 2006, με παρουσία σε πάμπολλα γήπεδα- πρέπει να πάρει κάποιου είδους authentication από κάποιου είδους επιτροπή ελέγχου ποιότητας, πως, πως, πως...

Ο Serpents on Paradise, αν κρίνω από τα γραφόμενά του, μάλλον δεν μιλάει εξ ονόματός του. Μάλιστα, αφού χρησιμοποιεί το pas.gr, μάλλον ούτε αυτός θα είναι οργανωμένος κάπου, μιας και όπως δήλωσε ο ίδιος πιο πάνω
Παράθεση
Δεν ξέρεις ότι στο pas.gr δεν συμμετέχουν οργανωμένοι?
. Οπότε γεννάται το ερώτημα: γιατί και για ποιο λόγο διεκδικεί το μονοπώλιο να ορίζει τα πάντα σε κάθε χιλιοστό της κερκίδας; Θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Πολύ πρεμούρα ρε παιδάκι μου...

Αλλά ας μου επιτραπεί να δανειστώ ένα στίχο του Αλκίνοοου Ιωαννίδη -μιας και ανοργάνωτος φλώρος- για να καταθέσω την άποψη μου για τα όσα γράφονται: "ξέρω πως αν όλα μου μοιάζαν θα ήταν αγέννητη η γη". Η ποικιλομορφία και αυτονομία των υπάρξεων, άρα και των κοινωνικών συσσωματώσεων που αυτές δημιουργούν, είναι πλούτος, είναι υγεία, είναι ζωντάνια. Ο όμορφος κήπος είναι αυτός με τα πολλά λουλούδια. Η μονοκαλλιέργεια είναι μουντή και βαρετή.
Οπότε;
Την εποχή που η διοίκηση του ΠΑΣ έχει διώξει χιλιάδες κόσμο από το Ζωσιμάδες (θέμα που φαντάζομαι σε απασχολεί κι εσένα, έτσι δεν έιναι Serpents on Paradise;), την εποχή που ψευτονταηλίκια δικών μας έχουν φοβήσει κόσμο από το να πηγαίνει στα εκτός έδρας, την εποχή που ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ σύνδεσμος του ΠΑΣ (μην πεταχτεί κανένας και μπερδέψει το σύνδεσμο με τις λέσχες...) είναι ελπιδοφόρο μικρές ομάδες ανθρώπων, πρωτοβουλίες και γκρουπάκια να ξεφυτρώνουν, μπας και δώσουν νέα ώθηση στην καταρακωμένη κερκίδα του ΠΑΣ.
Οπότε;
Μιας και έρχεται η 17Ν, που μας θυμίζει ότι το μονοπώλιο να ορίζει κανείς τα πάντα σε κάθε χιλιοστό της ζωής του άλλου είναι απλή χούντα, καλώ τον Serpents on Paradise (και κάθε έναν που σκέφτεται έτσι) να αφήσει κάθε λουλούδι να ανθίσει, μπας και τα ευωδιαστά τους αρώματα ομορφύνουν τον ΠΑΣ. Αν και αγαπητέ Serpents on Paradise, η Ιστορία μας διδάσκει πως η φύση και οι δυνάμεις της εξέλιξης βρήκαν τον τρόπο να προχωρήσουν, όσα εμπόδια κι αν τους έβαλαν...

Καλή συνέχεια σε ολους.

* για να προλάβω τους "μάγκες" του πληκτρολογίου που θα θελήσουν να πιάσουν στο στόμα τους την οπαδική εμπειρία που ονομάστηκε LTL, να τους θυμήσω μόνο πως η αθηναϊκή ζούγκλα (και η βία που αυτή φέρει) σε τίποτα δεν έχει να κάνει με τα σοκάκια της μικρής μας πόλης... κι όποιος δεν κατάλαβε, ας ρωτήσει να μάθει!

υ.γ. Όσο για το Περιστέρι, αν έχεις την ντομπροσύνη που απαιτεί ο υγιής οπαδισμός, πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου. Εγώ, ο ανοργάνωτος φλώρος, που δεν έχω ταξιδέψει όπως εσύ, την έχω καταθέσει ΔΗΜΟΣΙΑ. http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=6557.msg169835#msg169835

υ.γ.2. Όταν κάποτε πιάστηκε κάποιος με καπνογόνο στο ΟΑΚΑ, μηπως θυμάστε ποιοι τρέχανε στην Ευελπίδων το επόμενο πρωϊ; Φορώντας μάλιστα και κουστούμια, μπας και ξεγελάσουν τους δικαστές και πέσει στα μαλακά ο κατηγορούμενος; Νομίζω ότι το περιστατικό συνέβη εντός της 8ετίας που υπάρχουν οι West. Θυμάμαι καλά Serpents on Paradise? Υπήρχαν τότε οι west?

έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 22:52 »
Χαίρομαι που εδωσα την ευκαιρία στον φιλο τυμπανιστή να πει τον πονο του περι ανέμων και υδάτων
αλλα ο serpents on paradise έγραψε πέντε πράγματα που αφορούν συγκεκριμένα άτομα στην Αθήνα και
μίλησε για καταστάσεις που ξερει καλύτερα από τον καθένα διότι τις ζει καθημερινά από μεσα.

Οσα λες περι κηδεμονίας της κερκίδας είναι ανάξια σχολιασμού και πως θα μπορούσε να μην ηταν εξάλλου  από την
στιγμή που δεν εχεις συναναστραφεί με άτομα από το west και δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν όλα αυτά τα χρονια
και ποια είναι η οπτική τους η από την στιγμή που δεν γνωρίζεις εμένα προσωπικά που ανταλλάσσουμε απόψεις.Το κείμενο που έγραψα στον Αγιουτο είναι ξεκάθαρο και τυχόν παρερμηνείες είναι μονάχα εκ του πονηρού.

Μάλλον εν τέλει γράφεις σε εμένα για να διαβάζουν αλλοι,εντάξει και αυτό ακόμα θεμιτό είναι αλλά επέτρεψε μου
να μην με αφορούν όλα αυτά.Οπως διαβάζεις εξ αλλου δεν δίνω συνειδητά καμία συνέχεια στον προσωπικό τόνο του κειμένου σου.

Υγ Το περιστατικό στην ευέλπιδων αφορά εκείνους που το έπαθαν το έζησαν και το διαχειρίστηκαν και όχι εμένα
που δεν είχα σχέση με τους τότε bva διότι ήξερα τι θα ακολουθούσε νομοτελειακά.

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 22:57 »
Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι απόψεις του τυμπανιστή.
Ξαφνικά ξεφύτρωσαν πολλοί χαλίφηδες να διεκδικήσουν τη κενή θέση στα οπαδικά του ΠΑΣ.
Και μπαίνω στο γήπεδο προχθές και οριακά προλαβαίνω τον τσαμπουκά που έγινε. Τι έγινε ρε παιδιά, ρωτάω; Μεταξύ μας λέει ο άλλος πλακωθήκαμε. >:(
Και απ΄ότι ακούω και καταλαβαίνω στη συνέχεια ο τσαμπουκάς έγινε για ένα πανί!!!;;; Κάποιοι θέλουν να ελέγξουν λέει ο σέρπεντς, κάποιους άλλους τι να κάνουν και πώς να φέρονται...να τους ζητάνε την άδεια πρώτα και μετά να υλοποιείται ή να απορρίπτεται το αίτημα.

Τι λέτε ρε; Είστε καλά; Όχι...δεν πρέπει να είστε καθόλου καλά μου φαίνεται...χαλίφηδες...ε! χαλίφηδες... :stop:
Σε λίγο θα μας δώσετε κατεύθυνση και για ποια κασκόλ θα φοράμε στα ματς...αν γράφουν ΤL, ας πούμε θα απορρίπτονται...αν γράφουν WS skoud, πώς διάολο λέγονται θα εγκρίνονται...

Ο τρόπος που διεκδικείτε μάγκες, το μερίδιο στην πίτα, είναι λάθος...κουνήστε τη γκλάβα σας να ξεμπλοκάρει και μετά πάρτε αποφάσεις!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 23:08 »

Αυτοί εδώ δεν φαίνονται και τόσο τσακωμένοι για τον Τζέραρντ.

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Αποσυνδεδεμένος XhardcoreprideX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 01:44 »
Δεν διεκδικει κανεις τπτ και κανεις δν ειναι χαλιφης. Οταν θελεις να λεγεσαι "οργανωμενος οπαδος" πρεπει να υπαρχει μια συνεννοηση με αλλα ατομα στον χωρο αυτο. Δηλαδη δν γινεται εγω με αλλα 4-5 ατομα να φτιαξουμε ενα πανο και να κυκλοφορουμε οπου γουσταρουμε. Οταν εχεις ενα πανο καποιας ομαδας πρεπει να ξερεις και να το υπερασπιζεσαι ετσι?? Αλλιως εκθετεις ολους τους υπολοιπους. Δε λεει κανεις οτι ειναι κακο να φτιαχνονται γκρουπακια σε διαφορες περιοχες(ισα ισα) αλλα δν γινεται να βγαινει ο καθενας και να δηλωνει οτι γουσταρει χωρις καμια οργανωση...αυτο μονο μπαχαλο δημιουργει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 02:17 »
Και κατι τελευταίο που παρέλειψα από βιασύνη για το θεμα του Περιστεριού και τις οπαδικης συμπεριφοράς του κόσμου μας γενικοτερα.Το West φυσικά και εχει άποψη η οποια όταν μας ζητηθεί θα την καταθέσουμε για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε από εδώ και περα γιατί διαφωνούμε και εμεις με την στροφή του κόσμου μας σε κάποια ζητήματα.

θέμα κηδεμονίας δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτε,αναγκη συνεννόησης θα υπάρχει παντα.Για συνεννόηση μίλησα
και στο αρχικό μου ποστ φυσικά,το οποίο και διαβάσατε αλλά εκ του πονηρού προσπαθείτε να το πατε αλλού γιατι
μονο με το αλλου βολεύεστε,το αλλού συντηρεί τα αφηγήματα σας.

Αν δεν υπάρχει καμία ανάγκη συνεννόησης τότε θα σκάσουμε με στοχαδια εμεις την επόμενη φορα και θα απαιτήσουμε
να μας φερθείτε σαν λουλούδια που θα πρέπει να μας αφήσετε να ανθίσουμε όπως γλαφυρά περιγράφει ο φιλος μας παραπανω.

ΥΓ Και το West ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ εδώ και χρονια μαζι με γνωστο σύλλογο Ηπειρωτών και μάλιστα σε πολύ δυσκολότερες
εποχές που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα ελάχιστοι.Και τα δυο κερασάκια στην τούρτα?Πρώτον δεν εχει χάσει
κανενα πανί και δεύτερον δεν είναι καν σύνδεσμος,ειναι ένα πολύ δυνατό γκρουπ στα δυτικά της Αθήνας..

Αυτά τα ολίγα,Χαλίφης νούμερο 1 over and out.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 10:41 »
Δεν διεκδικει κανεις τπτ και κανεις δν ειναι χαλιφης. Οταν θελεις να λεγεσαι "οργανωμενος οπαδος" πρεπει να υπαρχει μια συνεννοηση με αλλα ατομα στον χωρο αυτο. Δηλαδη δν γινεται εγω με αλλα 4-5 ατομα να φτιαξουμε ενα πανο και να κυκλοφορουμε οπου γουσταρουμε. Οταν εχεις ενα πανο καποιας ομαδας πρεπει να ξερεις και να το υπερασπιζεσαι ετσι?? Αλλιως εκθετεις ολους τους υπολοιπους. Δε λεει κανεις οτι ειναι κακο να φτιαχνονται γκρουπακια σε διαφορες περιοχες(ισα ισα) αλλα δν γινεται να βγαινει ο καθενας και να δηλωνει οτι γουσταρει χωρις καμια οργανωση...αυτο μονο μπαχαλο δημιουργει.

Και αν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών, υπάρχουν 2-3 γκρουπ με αντικρουόμενες απόψεις, θα γίνεται πόλεμος κάθε φορά που θα συναντιούνται, στο όνομα του "εγώ είμαι ο πιο ισχυρός" και θα κάνεις αυτό που εγώ γουστάρω; Τι λες ρε Μπιλλάκο... :stop:
Αν 4-5 άτομα δλδ, φτιάξουν ένα πανί για τον ΓιώργοΝτάσιο και εσύ διαφωνείς θα τους πατάξεις, επειδή έχεις άλλη άποψη; Τι λες ρε φίλε; Γεμίσαμε σταλινικούς ξαφνικά!
Την επόμενη φορά, θα έχω ένα πανό που θα υμνεί τον Κούγια...ελάτε να μου την πέσετε...η μαγκιά των πολλών απέναντι στους λιγότερους, είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να γίνει. Και αυτή η μαλακία με τα πανό...να παίρνει η μία ομάδα της άλλης στο όνομα της μαγκιάς, τι είναι αυτό πάλι; Αυτό που έγινε κάποτε στην Κέρκυρα, από τους οργανωμένους μας, απέναντι στα φλωράκια τους Κερκυραίους (που τους πήραμε ότι είχαν και δεν είχαν), πολλοί το θεώρησαν μαγκιά...εγώ ΟΧΙ. Αν είσαι μάγκας, γίνε ισχυρός οπαδικά, συσπείρωσε όλους τους συνοπαδούς στην γκρούπα σου ή στο σύνδεσμό σου και τότε μίλα για ισχύ. Έτσι θα σε παραδεχτώ. Να επιβάλεις την παρουσία σου, ειδικά, εκτός έδρας και να σε σέβονται...όχι να σε φοβούνται! Και σεβασμό στους συνδέσμους άλλων ομάδων στην πόλη σου...συνεργασία και καλή διάθεση χρειάζεται. Οι γύφτοι οι Λαρισαίοι, περηφανεύονται ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος άλλης ομάδας στην πόλη τους...μπράβο τους...είναι και πολύ μάγκες :P. Εμένα δεν μου αρέσουν οι μαγκιές και τα καταστροφιλίκια, αλλά ο σεβασμός, η συνεργασία...
Λίγο μυαλό μάγκες...καλή επιτυχία στη γκρούπα σας, αλλά αφήστε χώρο και για άλλους. Όλοι οι καλοί χωράνε...και αν διαπιστώνετε ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιους άλλους, δώστε συμβουλές και κατευθύνσεις, ΟΧΙ ξύλο και μαγκιές...

ΕΛΕΟΣ δλδ!
 :flag: είμαστε όλοι!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 11:01 »
εξαιρετική παρέμβαση του Jimakou
αυτό που μπορεί πραγματικά να μας διαφοροποιήσει από τα κατακάθια που συναντά κανείς και στην οπαδική καθεστηκυία κατάσταση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα γράφει και ο serpents ...
Αν απλά αναπαράγουμε το αρρωστημένο κλίμα που επικρατεί πάντα θα υπερισχύει ο πιο ισχυρός. Ο σκοπός είναι να εμφυσηθεί η κουλτούρα η οποία αποδέχεται το διαφορετικό και βλέπει το κάθε άθλημα μέρος της ψυχαγωγίας όλων και όχι σαν ζούγκλα... Με τέτοιους στόχους θα φανεί η πραγματική μαγκιά και η ...οργάνωση !
Ξέρω ότι τα παραπάνω ακούγονται ρομαντικά, εκτός εποχής και ενάντια στα (οικονομικά) μικροσυμφέροντα αρκετών ασχολούμενων (επαγγελματιών) του χώρου αλλά αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο αυτού που προσωπικά ονειρεύομαι για την ομάδα μου!

:mono:

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 12:48 »
   jimakos,σαν συνεπής Σταλινικός που είμαι,συμφωνώ με την παρέμβασή σου....  :pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 12:49 »
Η ιστορία με το πανό είναι μια μαλακία και μισή και μια αρρωστημένη κατάσταση.Άκου εκεί θα πάρουμε άδεια να βάλουμε ένα πανό της ομάδας μας.Γαμώ την γιαννιώτικη χωριατίλα.Θα πέφτει ξύλο για μαλακίες.Μετά απορούν ορισμένοι γιατί ακούν οργανωμένους και κόβουν όλοι πέρα.Για αυτό είναι 3 και ο κούκος.Για διάφορες τέτοιες μαλακίες.Ποιος θα το παίξει ο αρχηγός της κερκίδας και να ούμε εμείς είμαστε.Χωριατιλίκια.
Αφού κάθε λίγο και λιγάκι θα πέφτει ξύλο,άντε να υπάρξει συνεννόηση για απλά πράγματα.Πως;Αφού ρε άμπαλοι την προηγούμενη Κυριακή παίζατε μπουνιές.Τώρα θα κάνετε κάτι μαζί;Πρέπει να βλέπεις και λίγο πιο μακριά από την μύτη σου.
Επειδή πιάσαμε τους στόκους και τους φασίστες,αν ένα πανό για την ομάδα είναι το ίδιο με αυτό τι να πω.Νομίζω είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και έχουμε αναπτύξει τουλάχιστον την κρίση για να κρίνουμε τα στραβά.Θέλω να πιστεύω δηλαδή.
Η ταμπακιέρα και το πιο σημαντικό είναι το εξής,το χρηματιστήριο της βίας.Γιατί έφτασε ο κόσμος του ΠΑΣ να μην μπορεί να πάει σε κανένα γήπεδο;Γιατί κύριοι;Αυτήν την πληγή θα την ανοίξουμε άραγε ποτέ;Θα την αφήνουμε να κακοφορμίζει;Απλή η ερώτηση.Γιατί κύριοι;
Μπορούμε μετά να πιάσουμε και πιο ευαίσθητα θέματα μετά για ναρκωτικά και άλλα στραβά που συμβαίνουν κατά καιρούς στην κερκίδα μας.

Όχι ένα αλλά άπειρα πανιά θα έπρεπε να μπαίνουν για όποιον πόνεσε και μάτωσε την φανέλα με τον ταύρο.
Η προστασία των πανιών έχει να κάνει με το χρηματιστήριο της βίας.Οπότε και αυτό χωράει εκεί μέσα.
Όσο για τους χούλιγκανς των Ιωαννίνων που θα πάνε στην Αθήνα να το παίξουν χούλιγκανς είναι για γέλια.Τα χωριατάκια από τα Γιάννενα θα πάνε στους μαχαιροβγάλτες της Αθήνας να το παίξουν ιστορία.Να σφάξουν κανέναν να έχουμε άλλα.Όπως σφάζουν τα πρόβατα στα χωριά.Στο ΟΑΚΑ από τύχη δεν θρηνήσαμε άνθρωπο.Χωριάτες χούλιγκανς.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Νοέ 2017 13:00 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 12:53 »
   jimakos,σαν συνεπής Σταλινικός που είμαι,συμφωνώ με την παρέμβασή σου....  :pashat:

Δικτατορία επί του οπαδικού προλεταριάτου φίλε ΡΑΣΤΑ...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 12:59 »
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως μόνο άσχημο είναι να ανοίγουν αλλόθρησκοι συνδέσμους στην πόλη μας (απο το 2001 και μετά συνέβη αυτό), διότι έτσι εκκολάπτεται το αυγό του φιδίου και έτσι σιγά σιγά θα χαθεί το ΠΑΣολέδικο κίνημα.. Στην πόλη μας δεν χωράνε άλλες όμαδες.. πόσο μάλλον συνδέσμοι γενίτσαρων (κομπλεξικών με τον ΠΑΣ επίσης , όντας γενίτσαροι )

Και μην βιαστεί κάποιος να μου αντιπαραβάλλει το επιχείρημα "μα ρε χλεχλέ πως θες να έχεις ΠΑΣολεδικο σύνδεσμο(γκρουπάκι) σε Αθήνα Πελοποννησο και Θεσσαλονίκη Ροδο ή όπουδηποτε αλλου , από την στιγμή που "κυνηγάς" τους αλλόθρησκους στην πολή σου; "

Διότι απάντηση υπάρχει εδώ και είναι η εξής  " Δεν είμαστε τα ίδια μεγέθη δυστυχώς, οι ομαδες του ποκ και ποθ δεν εχουν αναγκη για στεγαση συνδεσμων στην πολη μας πόσο μάλλον για την δημιουργία νέων οπαδών (3ης διαλογης συνήθως που τους βρίζουν εν χορώ για την καταγωγή τους και αυτοί εκεί να στηριζουν ποκ και ποθ , μαζοχες ) , υπάρχουν οπαδοί του γαύρου στην αθηνα , του βαζελου στην αθηνα κ.ο.κ , δεν χρειάζονται άλλους!! Δεν το καταλαβαίνετε οτι με το να συσσωρεύεται και να μοιράζεται μεταξύ των 4 προβεβλημένων (και όχι μεγάλων! )το οπαδικό κίνημα, μόνο ζημιά μπορεί να έχει η επαρχία;

Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ.

ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 13:04 »
Με την βία δεν πρόκειται να τους κάνεις ΠΑΣολέδες,να είσαι σίγουρος για αυτό.Το πολύ πολύ να θρηνήσεις κανέναν σφαγμένο,κανέναν με φωτοβολίδα στην καρωτίδα,κανένα βγαλμένο μάτι,κανένα σπασμένο χέρι και άλλα τραγικά.

Εκτός αυτών των τραγικών,με την βία θα διώξεις και τους υπάρχοντες ΠΑΣολέδες.

Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Νοέ 2017 13:14 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 13:21 »
Η συνείδηση καθενός δεν μπορεί να υπόκειται σε εγκρίσεις και απαγορεύσεις. Ό,τι επιθυμεί μπορεί να υποστηρίζει ο καθένας, οπλαρχηγός ή γενίτσαρος.
Μετρημένα κουκιά είναι τα πράγματα. Στην κερκίδα πρέπει να συνυπάρχει ο εικοσάχρονος που βράζει το αίμα του και δεν θά 'λεγε όχι σ' έναν τσαμπουκά για την ορθογραφία ενός πανιού κι ο σαραντάχρονος που θέλει νά 'ρθει με τα παιδιά του. Έστω και σε αντικριστές κερκίδες.
Αν δεν έρθει όμως ο πιτσιρίκος στην κερκίδα με το μπαμπά, δεν θα γίνει ΠΑΣ. Θα γίνει ΠΟΚ. Επομένως, εφόσον ζήτημα είναι η επέκταση της οπαδικής βάσης, ο εικοσάχρονος που βράζει το αίμα του πρέπει να αρκεστεί στα συνθήματα, κι ας έχουν και κανα "γαμιέται" ή "πουτάνα" μέσα. Κανένας πιτσιρίκος δεν έμεινε σπίτι για να μην ακούσει κακές λεξούλες. Πολλοί έμειναν σπίτι για να μην δουν κλωτσοπατινάδες.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 14:16 »
Δεν θέλετε να εννοησετε τα γραφόμενά μου; Έγινε.

Τα Ιωάννινα δεν θα επιτρέψει ο κόσμος του ΠΑΣ, επ' ουδενι να μετατραπούν σε βεροιες καβαλες Σέρρες κτλπ, όπου εκεί είναι μειοψηφία έως και ανύπαρκτη η εκπροσωπηση της επαρχίας.

Πολεμαμε με τις ιδέες και τις σκέψεις μας, όχι με τα μαχαίρια όπως κάποιοι παρερμηνευουν.
Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 14:24 »
Μπορείς να μου πεις τους τρόπους που δεν θα το επιτρέψει;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 15:00 »
Μπορείς να μου πεις τους τρόπους που δεν θα το επιτρέψει;

Δε θα το επιτρέψει δίνοντας την κατάλληλη ποδοσφαιρική παιδεία στα παιδιά του, εμπλουτισμένη με ποδοσφαιρικό πατριωτισμό , άπειρα αφηγήματα για τα κατορθώματα του ΠΑΣ αλλά και μέσω των βιωμάτων των μεγαλυτέρων..Έπειτα θα απαιτούμε κύπελλα και πρωταθλήματα. Από εκεί ξεκινάνε όλα, απο την γαλούχηση ...

ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ

SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Επιζητούμε ομοιόμορφο καταμερισμό των οπαδών στις αντίστοιχες επαρχιακές ομάδες.. έτσι το ποδόσφαιρο μας θα γίνει δυνατότερο...Έτσι η επαρχία θα γίνει δυνατότερη.

ΥΓ Θέλετε να ανοίξουν σύνδεσμοι άλλων ομάδων στα Ιωάννινα; Να ανοίξουν οι λαρισαίοι τότε! Επαρχία ενωμένη ποτέ νικημένη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 13 Νοέ 2017 15:07 »
Το κακό είναι ότι στην ελληνική πραγματικότητα επικρατούν άλλες «λογικές».
Βέβαια σαν συζήτηση ας μην παραμείνουμε μόνο σε αυτό το κομμάτι αλλά να το δούμε γενικότερα.