Αποστολέας Θέμα: Οπαδικά  (Αναγνώστηκε 23461 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Οπαδικά
« Απάντηση #50 στις: Τρι 14 Νοέ 2017 21:13 »
Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου ανεβαίνουν χιλιάδες πανό.Σοβαρά,αστεία,οτιδήποτε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιους σαν ενοχλεί να σχολιάζονται πράγματα της καθημερινότητας μας.
Ο άλλος ανέβασε πανό μάνα στείλε λεφτά.Πρέπει να πάμε να του φάμε το λαρύγγι γιατί ανέβασε άκυρο πανό κατά την δική μας κρίση;
Μέσα σε χιλιάδες κόσμου δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι και να βλέπουμε τα πράγματα όλοι το ίδιο.Εδώ δεν γίνεται αυτό σε πολύ μικρότερες ομάδες ανθρώπων.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με συνθήματα.Είναι ένας τρόπος έκφρασης του κόσμου.Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα ή μη έκφραση μας.Την βλέπουμε κυρίως στα συνθήματα που μιλάνε δυο δεκαετίες για ναρκωτικά.Τα ίδια και τα ίδια.

Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί.Μην περιμένετε να μπει σε καλούπια.Το να καταπιέζουμε πράγματα δεν οδηγεί σε κάτι καλό.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Νοέ 2017 21:29 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 14 Νοέ 2017 21:25 »
born in drakolimni,

Μου φαίνεται αστείο και απίθανο να μην γνωρίζεις τι συμβαίνει στα οπαδικό του ΠΑΣ. Τα ξέρει όλη η πόλη και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, είναι αδιανόητο να μην τα ξέρεις εσύ.

Εχουν γραφτεί χιλιάδες φορές από τα ΜΜΕ και ακόμα περισσότερες εδώ μέσα. Είναι αδύνατο να μην τα έχεις ακούσει.

Και τελεσπάντων είναι απολύτως φυσιολιγικό να υπάρχει πολυφωνία και είναι ότι πιο ωραίο. Αυτό που περιγράφεις ούτε λογικό είναι, όυτε ομαλό.

Τις ίδιες απόψεις περί απαγόρευσης πανιών περί πολιτικής εκφράζουν οι γαύροι και ο Τσουκαλάς και όλοι ξέρουμε το γιατί. Δεν είναι καθόλου αθώα τα πράγματα.

Η ίδια "περίεργη" άποψη καλλίεργειται και στα Γιάννινα εδώ και χρόνια και δυστυχώς όπως φάινεται με επιτυχία. Και ξέρουμε όλοι το γαιτί. Για να σπονοράρουνε και μαζεύουνε υποψηφίους για συγκεκριμένους υποψηφίους πριν τις τοπικές εκλογές. Να σπονσοράρουνε τον Βλάχο και του μαζεύουνε ψηφαλάκια και όλα αυτά με το αποζημίωτο. Ούτε εκεί τα πράγματα είναι αθώα.

Σε ΟΛΑ τα μέρη του κόσμου, σε ΟΛΕΣ τις χώρες, σε ΟΛΕΣ τις ομάδες επιτέπονται να ανεβαίνουν πανό κάθε περιεχόμενου. Μόνο στους γαύρους απαγορεύεται. Θλιβερό είναι να γαυρίζουμε ως νόοτροπια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 14 Νοέ 2017 22:12 »
Μπλα μπλα μπλά.....Και στο τέλος τι; ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΛΑ. Πάλι οι επιζώντες 70 άρηδες η μάζα των 40 -50 ρηδων και ολίγοι πιτσιρικάδες 20-30 θα εμφανιστούν στην κερκίδα. Τις πταίει;  Δεν ξέρω η φτώχεια, η τβ, η απουσία φαντασμαγορικών παικτών;Μπορεί να αλλάξαν οι καιροί και να μην το πήραμε χαμπάρι ακόμη και να έχουμε κολλήσει στα δεδομένα του 80 και του 90.Αυτά...Vamos pas :pas:

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 14 Νοέ 2017 23:30 »
Δεν ειναι υποχρεωτικο να ασχολουμαι με τα οπαδικα του ΠΑΣ, οποτε δεν ξερω αυτα που εσυ νομιζεις οτι θα επρεπε να ξερω
Και δεν καταλαβαινω για ποια ακριβως μιλας δηλαδη
Αν ειναι καποια γνωστα σε ολους μαλλον τα ξερω και εγω
Αν ειναι καποιες λεπτομερειες σιγουρα δεν θα τις ξερω
Εχω διαβασει διαφορα εδω μεσα αλλα δεν δινω και πολυ μεγαλη σημασια ,γιατι αντιλαμβανομαι οτι δεν βγαινει ακρη απο πουθενα με ολα αυτα
Ουτε και ειναι σωστο να λες απο πριν οτι θα επρεπε να γνωριζω καποια πραγματα

Τωρα οσον αφορα τα πανια μιας και ο φον μολις πριν ανεβασε καποια χιουμοριστικα θα πω το εξης
Εγω δεν συμφωνω ουτε με αυτα τα πανια
Μπορει να γελαμε αλλα ειναι επιπεδο ενος ποδοσφαιρικου πανο αυτο δηλαδη?
Οτι κατεβαινει στο κεφαλι του καθενος το γραφει σε ενα πανο και το κρεμαει σε ενα γηπεδο?
Το να γραφεις για τζατζικια,μαναδες,πατατες,κερατα,πουτανες και σχετικα εχει κανενα νοημα?
Φαντασου για πιο σοβαρα θεματα
Δεν πρεπει να υπαρχει ενα οριο δηλαδη στο τι γραφει ο καθενας ?
Ορια υπαρχουν σε ολα τα πραγματα στα πανο θα κανουμε εξαιρεση?

Και σε παρακαλω μην με συνδεεις αυτοματα και αυθαιρετα με μια συγκεκριμενη κατηγορια επειδη καποιος αλλος εχει την ιδια γνωμη με εμενα
Δεν εχω εγω σχεση με αυτα που αναφερεις
Εγω για λογαριασμο μου μιλαω μονο και το αν μπορει να περναει καθε ειδους πανο σε ενα γηπεδο
Και εγω πιστευω πως δεν μπορει να γινεται αυτο πουθενα οχι μονο στον ΠΑΣ ή στην χωρα μας

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 11:30 »
Mωρέ γράψτε ότι γουστάρετε, αλλά όπως τα πάντα επιτρέπονται, έτσι και τα πάντα κρίνονται από τον οποιοδήποτε ως αισθητικά ή ως αντιαισθητικά. Όπως και τα συνθήματα.
λ.χ. εμένα μια ισπανική σημαία προς τιμή των φετινών MVP θα μου φαινόταν ωραία ιδέα γιατί το χω δει και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια προς τιμή κάποιων ξένων παιχτών της αντίστοιχης ομάδας.
Πάντως όταν ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες να είσαι ΠΑΣ, εγώ προσωπικά εκείνες τις 2 ώρες ξεχνώ κάθε άλλη μου ιδιότητα.

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 12:51 »
Φιλε μου νομιζω οτι εχουν μπει ισπανικες σημαιες, οπως κ μαροκινες παλιοτερα για τον Φεγκρους, αλβανική για τους Λιλα-Βιλα, σερβικες κτλ.
Το θέμα είναι οτι ανοιγει ο αυνδεσμος σε λίγο καιρό και καλο θα ηταν να στηρίξουμε ολοι.Οταν θα καταλάβετε οτι ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη ομαδα του κόσμου τοτε θα βγαλετε κ τους εγωισμους σας που μπανουν πανω απ την ομαδα. Στηριξτε εστω αγοραζοντας μια μπλουζα η ενα φουτερ, γραφτειτε στις εκδρομές να ξανακάνουμε μεγαλες οπως παλια.Τα παιδιά θα βαζουν εκδρομές κανεις αλλος.Ολοι λεγατε κ λεγατε για να ξανακάνουμε κερκιδες οπως παλια να γυρισουμε τον κοσμο πισω να μπαινουν λεωφορεία για τα εκτος.Στο μπασκετακι οι ιδιοι κι εκει. Κανεις δεν εκανε τιποτα απ αυτα περα απ τα παιδιά που ξαναανοιγουν τον σύνδεσμο. Στηριξτε οσο μπορει ο κάθενας μπας κ παρουμε ξανα τα πανω μας.
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 12:56 »
Αν όμως μπούν ελληνικές σημαίες θεωρείται πρόβλημα. Εκεί έφτασε η κατάντια του νεοέλληνα εθνομηδενιστη.

Αναμένουμε τα φουτεράκια !!

Αποσυνδεδεμένος mpif

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 13:09 »
Καλά κάνουν και δεν μπαίνουν ελληνικές σημαίες. Από την στιγμή που βρισκόμαστε στην ελλαδα δεν έχει νόημα να την βάλεις για να τιμήσεις κάποιον παίκτη, όπως γίνεται πχ με ισπανικές, αργετινικες, αλβανικες κλπ. Επίσης όσες κερκίδες σηκώνουν ελληνικές σημαίες έχουν συνήθως φασιστικό υπόβαθρο (γαυροι, ένα κομμάτι των παοκιων και οι μισές κερκίδες στην κυπρο).

Στα οπαδικα τώρα, μέσα από pas.gr και fb δεν γίνεται τίποτα, χρειάζεται στήριξη και συμμετοχή σε κερκίδα και σύνδεσμο.
TZANIS VILA MVP

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 13:14 »
Καλά κάνουν και δεν μπαίνουν ελληνικές σημαίες. Από την στιγμή που βρισκόμαστε στην ελλαδα δεν έχει νόημα να την βάλεις για να τιμήσεις κάποιον παίκτη, όπως γίνεται πχ με ισπανικές, αργετινικες, αλβανικες κλπ. Επίσης όσες κερκίδες σηκώνουν ελληνικές σημαίες έχουν συνήθως φασιστικό υπόβαθρο (γαυροι, ένα κομμάτι των παοκιων και οι μισές κερκίδες στην κυπρο).

Στα οπαδικα τώρα, μέσα από pas.gr και fb δεν γίνεται τίποτα, χρειάζεται στήριξη και συμμετοχή σε κερκίδα και σύνδεσμο.

Το ότι ένας φασίστας ακροδεξιος νεοναζι σηκώνει σημαία ελληνική και όχι εμεις οι αγνοι έλληνες πολιτες μονο να σε/μας προβληματιζει θα έπρεπε..Το οτι καπηλεύονται τα εθνικά σύμβολα , μόνο ζημιά μας κάνει.. αλλά τα εθνικά σύμβολα δεν είναι αυτοί. Σταματήστε την ξενολατρεία/μισελληνισμο . Αν είναι να μπουν αλλες σημαίες θα πρέπει να μπαίνουν και ελληνικές. Ας είμαστε στην Ελλαδα.

Στον σύνδεσμο όταν τον ανοίξετε θα κάνω εγγραφή. Περιμένω τα φουτεράκια.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 13:15 »
Έχω ξαναπεί οτι η δεξαμενή νέων οπαδών φιλάθλων είναι τα γυμνάσια και τα λύκεια. σε αυτές τις ηλικίες 16-17 το αίμα βράζει και η φωνή τέλεια για τα συνθήματα..
Οπότε κάθε Παρασκευή δεν είναι κακή ιδέα μια επίσκεψη από τσακαλάκια στα σχολεία να μοιράζουν κανά αυτοκόλλητο, να μοιραστεί κανά μπιλιετάκι για τον επικείμενο αγώνα της ομάδας. Ακόμα θυμάμαι την προετοιμασία που κάναμε στο γυμνάσιο για τον αγώνα ΠΑΣ-καλαμάτα μετά την φυγή προς μαύρη θύελλα των Κοκοτοβιτς - Μουφ - Μιλόγεβιτς και την επιστροφή τους ως αντίπαλοι στον ΠΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 15 Νοέ 2017 15:33 »
Το γυρισαμε το θεμα στο πολιτικο-εθνικο. Λες και εχουμε πληθος κοσμου στις εξεδρες, γαματη οργανωση και ασχολουμαστε με το τι πανια θα ανεβουν. Κοιταμε το δεντρο για αλλη μια φορα και χανουμε το δασος.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 15 Νοέ 2017 15:37 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 11:30 »
Παιδες αλλο πραγμα η βουρτσα και αλλο πραγμα η π....α.
Οταν παμε γηπεδο,παμε για να υποστηριξουμε την ΙΔΕΑ που λεγεται ΠΑΣ Γιαννινα και μονο.
Το οτι ανεβηκαν καποια στιγμη πανό κατα του κουγια ή του κιασσου π.χ. δεν ηταν κατο ξεκαρφωτο με τον ΠΑΣ.Μπορει να ηταν κατι με το οποιο δεν συμφωνουσαν ολοι οσοι ηταν στο γηπεδο,αλλα ηταν κατι απολυτα σχετικο με τον ΠΑΣ.
Το να προσπαθει ο καθενας να καπηλευτει τον χωρο του γηπεδου για να περασει τις πολιτικες του ιδεες,ανεξαρτητως με το ποσοι συμφωνουν ή οχι με αυτες τις ιδεες,δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα και δεν μπορει να συγκριθει με το προηγουμενο παραδειγμα.
Ειχα κανει μια κουβεντα περυσι στον πλατανο με τον timpanistis toreros.Εφερε ενα παληκαρακι που ηταν μαζι του κατι αυτοκολλητα,τα οποια ειχαν φωτογραφια του Λιλα και εγραφαν<Οι παιχτες μας ξενοι,εμεις ρατσιστες?Antifa Ioannina>Και του εξεφρασα την αποροια μου,που εβαλαν φωτογραφια του φασιστα του Λιλα και μιλανε για αντιφασισμο.Ο Timpanistis toreros προβληματιστηκε και μου ειπε οτι μαλλον ειχα δικιο και δεν το ειχε σκεφτει.Ο Chilly βεβαια σε θεμα για το Μουντιαλ πριν κατι μερες ειχε μια εξαιρετικη αποψη,οτι δηλαδη οι ξενοι φασιστες ειναι απλα χαζοι,ενω οι Ελληνες φασιστες ειναι απλα φασιστες......
Ξεκολλατε το μυαλουδακι σας (κατι το οποιο ειναι δυσκολο για ορισμενους) και ελατε γηπεδο να εκφρασετε τα συναισθηματα σας για την ομαδα και ΜΟΝΟ.
Οπως καποιοι δεν χαλαστηκαν που ξεκρεμαστηκε η Ελληνικη σημαια στο Ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι στο Περιστερι,να γνωριζετε οτι απο εδω και περα θα κατεβαινει και οποιοδηποτε πανι δεν εχει σχεση με τον ΠΑΣ και παει να βαλει την πολιτικη στο γηπεδο μας.
Και οσοι κρινετε με τεραστια ευκολια και ειστε της αποψης οτι οσοι δεν ειναι μαζι μας ειναι με τους αλλους,θυμηθειτε οτι δεν υπαρχει μονο το ασπρο και το μαυρο,υπαρχει και το γκρι....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 11:40 »
Παιδες αλλο πραγμα η βουρτσα και αλλο πραγμα η π....α.
Οταν παμε γηπεδο,παμε για να υποστηριξουμε την ΙΔΕΑ που λεγεται ΠΑΣ Γιαννινα και μονο.
Το οτι ανεβηκαν καποια στιγμη πανό κατα του κουγια ή του κιασσου π.χ. δεν ηταν κατο ξεκαρφωτο με τον ΠΑΣ.Μπορει να ηταν κατι με το οποιο δεν συμφωνουσαν ολοι οσοι ηταν στο γηπεδο,αλλα ηταν κατι απολυτα σχετικο με τον ΠΑΣ.
Το να προσπαθει ο καθενας να καπηλευτει τον χωρο του γηπεδου για να περασει τις πολιτικες του ιδεες,ανεξαρτητως με το ποσοι συμφωνουν ή οχι με αυτες τις ιδεες,δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα και δεν μπορει να συγκριθει με το προηγουμενο παραδειγμα.
Ειχα κανει μια κουβεντα περυσι στον πλατανο με τον timpanistis toreros.Εφερε ενα παληκαρακι που ηταν μαζι του κατι αυτοκολλητα,τα οποια ειχαν φωτογραφια του Λιλα και εγραφαν<Οι παιχτες μας ξενοι,εμεις ρατσιστες?Antifa Ioannina>Και του εξεφρασα την αποροια μου,που εβαλαν φωτογραφια του φασιστα του Λιλα και μιλανε για αντιφασισμο.Ο Timpanistis toreros προβληματιστηκε και μου ειπε οτι μαλλον ειχα δικιο και δεν το ειχε σκεφτει.Ο Chilly βεβαια σε θεμα για το Μουντιαλ πριν κατι μερες ειχε μια εξαιρετικη αποψη,οτι δηλαδη οι ξενοι φασιστες ειναι απλα χαζοι,ενω οι Ελληνες φασιστες ειναι απλα φασιστες......
Ξεκολλατε το μυαλουδακι σας (κατι το οποιο ειναι δυσκολο για ορισμενους) και ελατε γηπεδο να εκφρασετε τα συναισθηματα σας για την ομαδα και ΜΟΝΟ.
Οπως καποιοι δεν χαλαστηκαν που ξεκρεμαστηκε η Ελληνικη σημαια στο Ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι στο Περιστερι,να γνωριζετε οτι απο εδω και περα θα κατεβαινει και οποιοδηποτε πανι δεν εχει σχεση με τον ΠΑΣ και παει να βαλει την πολιτικη στο γηπεδο μας.
Και οσοι κρινετε με τεραστια ευκολια και ειστε της αποψης οτι οσοι δεν ειναι μαζι μας ειναι με τους αλλους,θυμηθειτε οτι δεν υπαρχει μονο το ασπρο και το μαυρο,υπαρχει και το γκρι....

Δεν θες να μπλέξεις το ποδόσφαιρο με τα πολιτικά, αλλά παίρνεις ξεκάθαρα φίλος πολιτική θέση.

Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθενός να αναβάσει όποιο πανί θέλει  σε  κόσμια πλαίσια βέβαια. Δεν έχεις δικαιώμα να του το απαγορεύεσεις. Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας.

Η νόοτροπια που έχουν οι γαύροι, η νόοτροπια που σας έχει καλλιέργησει ο βρυκ ότι τα πολιτικά δεν μπαίνουν στο γήπεδο δεν πρέπει να σας επηρέαζει. Όλοι ξέρουμε που αποσκοπεί και τι κατάφερε.

Οποιαδήποτε άλλη άποψη, οποιαδήποτε απαγόρευση είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 11:58 »
Να ετοιμαστούμε δηλαδή για σκηνές άπειρου κάλους στο Ζωσιμάδες.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 12:52 »
Λεει μια πολυ σωστη κουβεντα ο φιλος PizzAS οτι δεν υπαρχει μονο το ασπρο και το μαυρο, αλλα υπαρχει και το γκρι.
Ακουω ,γιατι δεν εχω χρονο να συμμετεχω, οτι ξεκιναει κατι καινουριο οπαδικα. Πιστευω πως αν το μαυρο και το ασπρο γινουν γκρι ο λαος του ΠΑΣ θα μεγαλουργησει.

Ας αφησουμε στην ακρη τα παλια  και οσα μπορει να μας χωριζουν και ας δουμε αυτα που μας ενωνουν. Την ιδεα που λεγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Να κοιταξουμε ο καθενας μας με τις δυναμεις που εχει να βαλει ενα λιθαρακι για να μεινει κατι στις επομενες γενιες.
Και οσοι δεν μπορουμε να ασχοληθουμε ενεργα λογω χρονου, λογω ηλικιας κτλ ας στηριξουμε με αλλους τροπους τις προσπαθειες που γινονται ειτε αφορουν το νεο συνδεσμο, ειτε τα παιδια απο την αθηνα ειτε αλλα πιο μικρα γκρουπακια. Ενα καπελο, ενα κασκολ, μια μπλουζα, ενα ημερολογιο..

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 13:02 »
'Απ' ὅ,τι κατάλαβα σημαία τῆς Ἑλλάδος ἀπαγορεύεται στὴν κερκίδα μας, μὲ τῆς Κίνας δὲν νομίζω νὰ ἔχουμε θέμα;
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 13:55 »
Σε λίγα χρόνια τα πανώ θα είναι πιο πολλά από τους οπαδούς -θεατές οπότε κανένα πρόβλημα .Άφθονος χώρος για άπλωμα (μέχρι και τραχανά θα απλώνει καμιά θειά και δεν τρέχει κάστανο )🤐

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 14:08 »
Σε λίγα χρόνια τα πανώ θα είναι πιο πολλά από τους οπαδούς -θεατές οπότε κανένα πρόβλημα .Άφθονος χώρος για άπλωμα (μέχρι και τραχανά θα απλώνει καμιά θειά και δεν τρέχει κάστανο )🤐

Σε αυτό δεν ευθύνονται τα πανό. Ούτε αυτοί που τα ανεβάζουν. Ευθύνονται κατ΄εμε κάποιοι οπαδοί (ο Θεος να τους κάνει) του ΠΑΣ έχουν την άποψη ότι θα πρέπει τα πανό να κατεβαίνουν.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 14:20 »
Για την απουσία οπαδών από τους Ζωσιμάδες πάντως φταίει και η γήρανση του πληθυσμού της εξέδρας.
Όταν δηλαδή οι μετά το 2000 γεννηθέντες λιώνουν στα βιντεοπαιχνίδια και αντί για την Ξάνθη, ασχολούνται με τη Βλακφράιντει, τι να περιμένει κανείς....
Κοιτάζω γύρω μου στις κερκίδες και βλέπω παντού γηραλέους και κάτι κουρασμένα παληκάρια. Σπάνια κανά μαξούμι. Στις ηλικίες δε 25-35, περονόσπορος, τα γκάβωσε η ανεργία κι η κατάθλιψη τα παληκαράκια, τον ΠΑΣ θα σκεφτούν ;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 16:36 »
Για την απουσία οπαδών από τους Ζωσιμάδες πάντως φταίει και η γήρανση του πληθυσμού της εξέδρας.
Όταν δηλαδή οι μετά το 2000 γεννηθέντες λιώνουν στα βιντεοπαιχνίδια και αντί για την Ξάνθη, ασχολούνται με τη Βλακφράιντει, τι να περιμένει κανείς....
Κοιτάζω γύρω μου στις κερκίδες και βλέπω παντού γηραλέους και κάτι κουρασμένα παληκάρια. Σπάνια κανά μαξούμι. Στις ηλικίες δε 25-35, περονόσπορος, τα γκάβωσε η ανεργία κι η κατάθλιψη τα παληκαράκια, τον ΠΑΣ θα σκεφτούν ;

Οι νέοι θα σκεφτούν το 10άρικο που γι' αυτούς είναι μισό μεροκάματο ενώ οι παλιοί παίρνουν συντάξεις μεγαλύτερες από τους μισθούς...

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 20:52 »
Εγώ προέβλεψα μια εικόνα από το μέλλον στις κερκίδες. Δεν με πολυενδιαφέρουν τα πανό και το τι γράφουν.Μόνο ο ΠΑΣ να νικάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να.....😆 :mono:

Σε αυτό δεν ευθύνονται τα πανό. Ούτε αυτοί που τα ανεβάζουν. Ευθύνονται κατ΄εμε κάποιοι οπαδοί (ο Θεος να τους κάνει) του ΠΑΣ έχουν την άποψη ότι θα πρέπει τα πανό να κατεβαίνουν.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 21:17 »
Ο Chilly βεβαια σε θεμα για το Μουντιαλ πριν κατι μερες ειχε μια εξαιρετικη αποψη,οτι δηλαδη οι ξενοι φασιστες ειναι απλα χαζοι,ενω οι Ελληνες φασιστες ειναι απλα φασιστες......
Δεν μου κάνει εντύπωση που γράφεις αυτά που γράφεις. Ούτε οτι πουλάς τσαμπουκά σε όσους θα πάνε να απλώσουν πανό-λινάτσα. Έγραψα οτι ο Λίλα είναι χαζός φασίστας. Εσύ διάβασες ξένοι χαζοί φασίστες και το γράφεις κιόλας. Τελικά εσύ είσαι ο χαζός και καλό είναι να τα ξεμπερδέψεις στο κεφάλι σου.

Ο φασιστάκος ο Λίλα είναι χαζός και μετά από κάθε βλακεία που κάνει ζητάει και συγνώμη. Ο τσιάρτας που είναι χαζός δεν ζητάει καμία συγνώμη και συναντιέται με τον αρχιεπίσκοπο. Επίσης από τον πρώτο δεν κινδυνεύεις, γιατί όσες χαζομάρες και να πει, δεν πρόκειται να γίνεις αλβανία, μη φοβάσαι. Αντίθετα από τον βλάκα τον τσιάρτα, κάποιοι κινδυνεύουν. Είτε είναι ομοφυλόφιλοι είτε είναι πρόσφυγες.

φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #72 στις: Παρ 24 Νοέ 2017 23:54 »
απο εδω και περα θα κατεβαινει και οποιοδηποτε πανι δεν εχει σχεση με τον ΠΑΣ και παει να βαλει την πολιτικη στο γηπεδο μας

Να σου πω φίλε το χιλιοειπωμένο πρώτα ...δεν υπάρχει τίποτε που να μην είναι πολιτικό.
Ακόμη και το ότι είσαι ΠΑΣ, πολιτική άποψη είναι.

Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο.
Ποιός θα κατεβάζει το οτιδήποτε και πολύ περισσότερο, ποιός θα αποφασίζει τι πρέπει να κατεβεί και τι όχι;

Βρήκαμε πάλι τους παντογνώστες που θα ξανακαταφέρουν ν αδειάσουν (τελείως αυτή τη φορά) την κερκίδα;

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 25 Νοέ 2017 04:59 »
Επειδη οπως <πολυ σωστα> εγραψε και ο chilly ειμαι χαζος,που ειναι το πολιτικο στο οτι ειμαι ΠΑΣ?
Το οτι οι μπαμιες δεν ειναι νοστιμες ειναι πολιτικο?
Λοκο,χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης,πολιτικα ειναι ολα αν θελουμε να τα κανουμε.
Εγω οταν παω γηπεδο εχω μονο τον ΠΑΣ στο μυαλο μου και τιποτα αλλο.
Λαμια συγνωμη αλλα δεν πηρα καμια πολιτικη θεση.Και αν εβγαλες καποιο συμπερασμα απο τα γραφομενα μου,όποτε βρεις χρονο να πιουμε τσιπουρο θα δεις πόσο λαθος κανεις,επειδη φανταζομαι ποια αποψη εβγαλες για τα <πολιτικα μου φρονηματα>.
Η φραση μου απο την οποια πιαστηκατε ολοι,οτι θα κατεβαινει οποιοδηποτε πανι δεν εχει σχεση με τον ΠΑΣ,εχει να κανει με το οτι ετοιμαζεται κατι νεο οπαδικα και η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να επαναληφθουν τα λαθη του παρελθοντος.
Αν πιστευετε οτι η πολιτικη εχει θεση στο γηπεδο,στις πολιτικες πορειες μην ξεχασετε να φωναξετε και κανενα συνθημα του ΠΑΣ  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 25 Νοέ 2017 11:55 »
Το χαζός το είδα, σχεδόν, αμέσως μόλις γράφτηκε. Θεώρησα ότι γνωρίζεστε και γι αυτο το άφησα. Προφανώς δεν ειναι ετσι και ζητω συγγνωμην.

Φίλε μια φορά παλιοτερα συνεργαστηκαμε και δεν μου χρειάζονται αλλο για να καταλαβω αν αγαπς τον ΠΑΣ  ;)

Προφανώς και πιάστηκα απο το κατέβασμα, γιατι ίδιες κουβέντες είχαν προηγηθεί και αλλου, με άλλες αφορμές.
Και ναι το νέο όλοι το θέλουμε, αλλα wannabe χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και ξαναζεσταμενες ψευτομαγκιές ειναι το λιγοτερο για πολλα γελια και καλά θα κανουν να τελειώνουν πριν αρχίσουν.

Και δε καταλαβαίνω το εξής σοβαρό.
Γιατί μαναχά τον Λαμία για τσίπρα, μ εμένα σκιάζεσαι ότι δεν θ αντέξεις;

:mono: ΡΕΕΕΕΕ