Αποστολέας Θέμα: Οπαδικά  (Αναγνώστηκε 23481 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Οπαδικά
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 13:40 »
Δεν βαρεθηκες να λες συνεχεια τα ιδια?
Αφου σου εξηγησα και αλλη φορα οτι δεν ξερω τι λενε οι αλλοι και δεν με ενδιαφερει
Το θεμα δεν λυνεται αλλιως ειναι ολοφανερο

:pas: :pashat: :joker:

Γράφω τα ίδια, γιατί γράφεις τα ίδια και γιατί ταυτίζονται οι απόψεις σου με τους προαναφερθέντες.

"Το θέμα δεν λύνεται αλλιώς..." έτσι λένε και οι γαύροι και όταν σκέφτεται κάποιος να ανέβασει κάποιο πανί πέφτει βρωμόξυλο για να επιβάλλουν δημοκρατικά τις απόψεις του. Συγκεκριμένα για να κρύψουν την κοινή τους πορεία με την ΧΑ.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα να λυθεί. Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει το δικαιώμα να κατεβάζει ότι πάνι θέλει. Το να απαγορεύεις στον άλλον να κάνει αυτό που θέλει δεν είναι ιδιαίτερα δημοκρατικό. Αλλά το κάνεις...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 13:52 »
Ρε φιλε δεν γινεται να συμφωνησουμε το καταλαβαινεις νομιζω
Αλλα σιγουρα και η δικια σου γνωμη ταυτιζεται με καποιων αλλων
Θες να αρχισω και εγω δηλαδη να λεω οτι λες αυτα που λενε οι ταδε?
Η πιστευεις οτι εχεις το αλαθητο?

Και απο ποτε η δημοκρατια σημαινει ασυδοσια και οτι μπορει να κανει ο καθενας οτι γουσταρει?
Πες μου δηλαδη τι λογος υπαρχει να βγαλει η λαρισα στις φανελες αυτο το μηνυμα?
Εσυ βρισκεις λογικη σε αυτο το πραγμα?
Θα παιζουμε μπαλα ή θα γραφουμε μηνυματα στις φανελες?
Δεν υπαρχει αλλος τροπος να περνα το μηνυμα που θες?
Αν τα πανια στα γηπεδα και τα μηνυματα στις φανελες ειναι ο μονος τροπος να αντιδρασει καποιος σε κατι τοτε εχουμε σοβαρο προβλημα σαν κοινωνια

Κατσε εσυ παρακολουθα τις εκπομπες του οσφπ να μας ενημερωνεις και εμας τι λενε

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:01 »
Λαμια θα συμφωνουσες με μια λινατσα π.χ. που θα εγραφε <Η Αγια Σοφια δεν ειναι τζαμι,οι Μουσουλμανοι της Θρακης δεν ειναι Τουρκοι.Καμια αλλαγη στην συμφωνια της Λωζανης>?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:10 »
Λαμια θα συμφωνουσες με μια λινατσα π.χ. που θα εγραφε <Η Αγια Σοφια δεν ειναι τζαμι,οι Μουσουλμανοι της Θρακης δεν ειναι Τουρκοι.Καμια αλλαγη στην συμφωνια της Λωζανης>?

Δεν θα είχα πρόβλημα να το ανεβάσει κάποιος! Δεν θα του απαγορευα! Δεν θα τον απείλουσα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:15 »
Είναι ασυδοσία το να κατεβάσει κάποιος ένα πανί στο γηπεδο; Από πότε; Ποιος το λέει; Και με ποια λογική; ΜΕ καμία!

Απλά ότι θέλουμε να το απαγορεύσουμε και δεν μας αρέσει το βαφτίζουμε "ασυδοσία".  Ασυδοσία είναι αυτό που γράφεις! Ότι θα απαγορεύσεις σε κάποιον και θα του επιβάλλεις αυτό που θες.

Υ.Γ. Υπάρχουν πολιτικά σαιτ που μπορείς να μάθεις τις απόψεις των γαύρων. Ασε που δεν τις κρύβουν.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:25 »
Ασυδοσια επεδειξαν οι fentagin με πραξεις στο Ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι.
Αλλα εσενα σε πειραζουν τα γραφομενα απο οσα δεν γουσταρεις,οχι οι πραξεις απο οσους συμπαθεις.....
Καληνυχτα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:25 »
Φυσικα και ειναι ασυδοσια οταν δεν υπαρχει φραγμος στο τι γραφει ο καθενας
Αφου το βλεπεις ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει λογος να γινονται ολα αυτα
Υπαρχουν κανονες παντου οπως υπαρχουν και εδω στο συγκεκριμενο σαιτ
Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις

Εδω μεσα επιτρεπονται τα παντα?
Ποιος οριζει τι επιτρεπεται να γραφεται και τι οχι?
Δεν πεφτει λογοκρισια απο εσας δηλαδη εδω?
Η πιστευεις οτι εισαι πιο ικανος να επιλεγεις τι θα κοπει και τι οχι?
Το ιδο πραγμα λοιπον που δεν επιτρεπεις εδω θες καπου αλλου να γινεται
Μην μιλας για δημοκρατια αναλογα με το τι σε συμφερει

Εγω μιλαω για συνολικη απαγορευση δεν κανω διακριση σε κατι
Αλλιως θα βγαζει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις να υπαρχει λογος
Αυτη τη στιγμη επικρατει ενα χαος και κανεις δεν κανει τιποτα
Απλα λεμε μην μας πειραξετε τη δημοκρατια η οποια εχει παψει προ πολλου να υφισταται ετσι και αλλιως

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:30 »
Το να τα βάζεις όλα σε ένα μίξερ χωρίς καμιά επεξεργασία (κριτική σκέψη) δεν νομίζω ότι οδηγεί σε κάτι καλό.Επίσης η λογική πονάει κεφάλι,κόψε κεφάλι,χέρια,πόδια επίσης δεν οδηγεί σε κάτι καλό.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:34 »
Υ.Γ. Και η λινατσα που εφερα ως παραδειγμα,εννοειται πως δεν εχει δουλεια στο γηπεδο αφου δεν εχει σχεση με τον ΠΑΣ για τον οποιο πιστευω οτι παμε στο γηπεδο

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:35 »
ΔΕΝ είναι ασυδοσία ψηλέ.

Απόδειξη: ότι εσκεμμένα ταυτίζεις ένα φόρουμ με το γήπεδο. Εξισ'ωνεις πράγματα ανόμοια! Εδώ υπάρχουν κανονες γιατί είναι μια διαδικτυακη κουβέντα. Να σου πω το πιο απλό, γράφω π..χ εγώ "Ο τάδε πουλάει ναρκωντικά" υπάρχουν και οι νομικές επιπτώσεις πέραν άλλων. Φυσικά τέτοιο δεν μπορεί να ανέβει ούτε στο γήπεδο. Αλλά μπόρω εδώ μέσα να γράψω μια πολιτική άποψη, όπως μπορώ να κάνω με το πάνι στο γήπεδο.

Το επιχειρημά σου είναι σαθρό και εξισώνει ανόμοια πράγματα, για να οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο, λανθασμένο συμπέρασμα που θες.

Αυτόν οπου γράφεις ότι απαγορεύεις με κάθε τρόπο στον άλλον τρόπο να ανεβάσει ένα πανι! Είναι δημοκρατία; Είναι φασισμός; Είναι ασυδοσία; Τι είναι;

Τα πέρι χάους τα έλεγε η Χούντα και ότι έχει  χαθεί η Δημοκρατία στη χώρα και ότι πρέπει να απαγορεύτουν και επιβληθούν με κάθε τρόπο πράγματα. Μακριά από εμάς λοιπόν τέτοιες απόψεις.

Υ.Γ. Κάτα την αποψή σου είναι ασυδοσία το να κατεβάσει κάποιος ένα πανί στο γήπεδο, αλλά είναι δημοκρατία το να του αποαγορεύεις απειλώντας τον! Ότι πεις! Έχεις δίκιο!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:36 »
Ποιος ειναι αυτος ομως που θα κρινει τι επιτρεπεται και τι οχι?
Γιατι σιγουρα δεν επιτρεπονται ολα
Και με τι κανονες?
Γι αυτο λεω εγω κομμενα ολα αυτα και εξω απο τα γηπεδα αμεσα
Στο κατω κατω δεν τα εχουμε αναγκη
Κανεις δεν εχει την αναγκη να περιμενει το σαββατοκυρικαο να δει τι πανι θα ανεβει ή τι εμπνευση θα εχει ο κουγιας
Να επιτρεπονται πανια σχετικα με την ομαδα μονο

Εδω στο φορουμακι μας υπαρχουν κανονες και εκει εξω στην πραγματικη κοινωνια δεν θες να υπαρχουν δηλαδη?
Ποιος απειλησε ποιον δεν καταλαβα γιατι το λες συνεχεια

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:38 »
Υ.Γ. Και η λινατσα που εφερα ως παραδειγμα,εννοειται πως δεν εχει δουλεια στο γηπεδο αφου δεν εχει σχεση με τον ΠΑΣ για τον οποιο πιστευω οτι παμε στο γηπεδο

Φίλε δικαιωμά σου να το πιστεύεις! Αλλά είναι αναφαίρετο δικαιώμα του αλουνού να κάνει αυτό θέλει!

Δεν μπορείς να του απαγορεύσεις! Εκεί έγκειται η ενστασή μου! Στο "αποφασίζουμε και διατάζουμε..."

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:41 »
Ποιος ειναι αυτος ομως που θα κρινει τι επιτρεπεται και τι οχι?
Γιατι σιγουρα δεν επιτρεπονται ολα
Και με τι κανονες?
Γι αυτο λεω εγω κομμενα ολα αυτα και εξω απο τα γηπεδα αμεσα
Στο κατω κατω δεν τα εχουμε αναγκη
Κανεις δεν εχει την αναγκη να περιμενει το σαββατοκυρικαο να δει τι πανι θα ανεβει ή τι εμπνευση θα εχει ο κουγιας
Να επιτρεπονται πανια σχετικα με την ομαδα μονο

Εδω στο φορουμακι μας υπαρχουν κανονες και εκει εξω στην πραγματικη κοινωνια δεν θες να υπαρχουν δηλαδη?
Ποιος απειλησε ποιον δεν καταλαβα γιατι το λες συνεχεια

Δεν απαντάς επί της ουσίας και αυτό σημαίνει πολλά!

Αν δεν προσβάλλει κάποιον, δεν είναι ποινικά κολλάσιμο! Η κοινη λογική θα το κρίνει! Η κονή λογική ΔΕΝ λέει ότι έχεις το δικαιώμα να επιβάλλεις αυτό που θες!

Φυσικά έχει κανόνες και η κοινωνία! Και δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να απαγορεύει τα παλιά πολιτικού περιεχομένου στο γήπεδο! Αυτοί οι κανόνες υπήρχαν επί Χουντας! Εκεί να γυρίσουμε;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:50 »
Νομιζω οτι εσυ δεν απαντας στην ουσια και δεν προκειται να βγαλουμε ακρη
Θες λοιπον πανια πολιτικου περιεχομενου στα γηπεδα αυτο ειναι που σε καιει
Και ποσοστα να επαιρνες απο κατι τετοιο δεν θα το υποστηριζες τοσο πολυ
Ε φτιαξε λοιπον οσα θες και κατεβασε τα αν αυτο σε ευχαριστει και σε γεμιζει
Εγω δεν μπορω να σε σταματησω παρολο που δεν το βρισκω σωστο γιατι δεν θεωρω οτι ειναι ο καταλληλος χωρος

Αυτο λεω τοση ωρα
Εσυ δεν ξερω τι λες ακριβως ,αλλα το μονο που κανεις ειναι να  με πας στον οσφπ, στη χρυση αυγη, στη χουντα χωρις να εχεις το δικαιωμα και χωρις να με ξερεις
Και μετα μου λες δεν παω στην ουσια

Λιγα πανια εχουν ανεβει που προσβαλλουν κοσμο και δεν κατεβαινουν ποτε?
Εσυ βλεπεις να υπαρχουν κανονες δηλαδη αυτη τη στιγμη?
Γιατι δεν τιμωρειται ο κουγιας που εγραψε μηνυμα στην φανελα?
Επιτρεπεται και ειναι μαλακας ο προεδρος μας που γκρινιαξε?

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:50 »
Λαμια θα σου δωσω ενα πολυ προσφατο παρααδειγμα μεσα απο το φορουμ.
Εγραψε ο (φιλος μου οπως αποδειχθηκε)chilly οτι αυτα τα οποια ειπε ο Τσιαρτας(τα οποια δεν με εκπροσωπουν) βαζουν σε κινδυνο συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων οπως οι ομοφυλοφιλοι και οι προσφυγες,ενω οι δηλωσεις και οι πραξεις του Λιλα δεν βαζουν καποιον σε κινδυνο και οτι ειναι χαζος(δεν θα διαφωνησω στο τελευταιο).Απανταει καποιος αλλος συνταυρος απο κατω(δεν θυμαμαι ποιος) οτι και αυτα που κανει ο Λιλα θα μπορουσαν να βαλουν σε κινδυνο τους Ελληνες που ζουν στην Βορεια Ηπειρο (ή νοτια Αλβανια,πες το οπως θες).Εσυ επειδη εκρινες οτι η κουβεντα ξεφυγε απο το θεμα,εσβησες την απαντηση που εδωσε ο συνταυρος στον chilly.Μηπως αυτο ηταν λογοκρισια και αφηνουμε να μεινουν ως γραπτα μονο οσα θελουμε?Εγω αυτο που καταλαβα απο αυτη σου την πραξη ειναι οτι αφησες να μεινουν οι εντυπωσεις μονο απο οτι ηθελες

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 14:59 »
born in drakolomni,

Επι της ουσίας απαντάω! Ποια είναι; Ότι δεν γίνεται να απαγόρευσεις στο άλλον τι θα κάνει!

Αντίθετα με εσένα που δεν απάντας ουσιαστικά! Αλλά με το ίδια πράγματα!

Πρέπει να είσαι μόνος που κάνει ότι καταλαβαίνει τι γράφω. Έχεις καταλάβει, αλλά δεν το αποδέχεσαι! ΟΚ!

Το έχω ξαναγράψει, φυσικά και να μην ανεβαίνουν προσβλητικά πανό! Εσκεμμένα δεν το αναφέρεις!

Για ποιο λόγο να τιμωρηρθεί ο Κούγιας;;; Για ποιο;;; Έγραφε κάτι κακό στις φανέλες;

Ο ΧΒ γκρίνιαξε (ας πούμε) για το γράμμα του νόμου! Και κακώς γκρίνιαξε!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 15:00 »
Εγραψε ο (φιλος μου οπως αποδειχθηκε)chilly οτι αυτα τα οποια ειπε ο Τσιαρτας(τα οποια δεν με εκπροσωπουν) βαζουν σε κινδυνο συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων οπως οι ομοφυλοφιλοι και οι προσφυγες,ενω οι δηλωσεις και οι πραξεις του Λιλα δεν βαζουν καποιον σε κινδυνο και οτι ειναι χαζος(δεν θα διαφωνησω στο τελευταιο).Απανταει καποιος αλλος συνταυρος απο κατω(δεν θυμαμαι ποιος) οτι και αυτα που κανει ο Λιλα θα μπορουσαν να βαλουν σε κινδυνο τους Ελληνες που ζουν στην Βορεια Ηπειρο (ή νοτια Αλβανια,πες το οπως θες).Εσυ επειδη εκρινες οτι η κουβεντα ξεφυγε απο το θεμα,εσβησες την απαντηση που εδωσε ο συνταυρος στον chilly.Μηπως αυτο ηταν λογοκρισια και αφηνουμε να μεινουν ως γραπτα μονο οσα θελουμε?Εγω αυτο που καταλαβα απο αυτη σου την πραξη ειναι οτι αφησες να μεινουν οι εντυπωσεις μονο απο οτι ηθελες

Πως ξέρεις ότι το έσβησα εγώ και όχι άλλος διαχειριστής; Σε ενημέρωσε κάποιος;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 15:06 »
Για να μην εκμεταλλευεται ο καθενας το μεσο που του παρεχεται και να το χρησιμοποιει οπως τον συμφερει
Δεν επιτρεπονται αυτα σε ποδοσφαιρικο αγωνα καταλαβε το καποια στιγμη
Εγω δεν απαγορευω σε κανεναν τιποτα και να τα αποτελεσματα

Δεν θα συννενοηθουμε ποτε λοιπον,οτι συμπερασμα βγηκε βγηκε
Κλεισε εσυ το διαλογο μιας και εισαι διαχειριστης και θες να εχεις τον τελευταιο λογο
Εγω δεν θα επανελθω

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 15:08 »
αν μου επιτρέπεις να απαντήσω κ γω σε αυτό το ερώτημά σου,θα λεγα ότι δε θα με πείραζε στα δύο τρίτα η πρότασή σου....γιατί κάθε εκκλησία γίνεται τζαμί κ κάθε τζαμί εκκλησία,ανάλογα ποια θρησκεία διαδέχεται την άλλη,κ ποια εξουσία αποφασίζει για τους μεταφυσικούς προβληματισμούς του πόπολου.... για το ποιος έκανε Τούρκους τους Μουσουλμάνους της Θράκης,διάβασε σε παρακαλώ το παρακάτω απόσπασμα,(το οποίο ΔΕΝ είναι δικό μου).....

....Την υποχρέωση ενίσχυσης της κεμαλικής πολιτικής που ανέλαβε ο Βενιζέλος με το «Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας» του 1930, όταν από το έδαφος της Δυτικής Θράκης εκδιώκονταν οι αντίθετοι με την πολιτική του Κεμάλ ηγέτες της μειονότητας και ταυτόχρονα στη Δυτική Θράκη έφθαναν βιβλία και δάσκαλοι από την Τουρκία και ασκείτο τέτοια βία με συνέπεια οι οπαδοί του Κεμάλ, που ήταν μια «ασήμαντη μειοψηφία» να πάρουν τα ηνία και (Αλ.Αλεξανδρής, «Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις 1923 – 1987», εκδόσεις «Γνώση») να προωθούν την πολιτική του τουρκικού καθεστώτος σε θέματα Παιδείας, Δικαίου κλπ.
Την πολιτική που με σύνθημα «να χτυπηθεί το φέσι» στην ουσία χτυπούσε τις μουσουλμανικές παραδόσεις των πληθυσμών της περιοχής με συνέπεια τη «σταδιακή μεταμόρφωση των κοινοτήτων της Δυτικής Θράκης από μουσουλμανικές σε τουρκικές» (σ.σ.: ο.π. σελίδα 71).
Την τακτική πάλι της κυβέρνησης Βενιζέλου από το 1930 να λειτουργεί τούρκικο προξενείο, που ως τότε δεν ήταν παρά ένα τυπικό προξενικό γραφείο.
Την τακτική του «εκτουρκισμού» ως απόρροια του αντικομμουνισμού. Η κυβέρνηση Παπάγου, το 1954, ενώ Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονταν ήδη στο ΝΑΤΟ, έπρεπε να τονώσει το δόγμα του «από Βορράν κομμουνιστικού κινδύνου» και να δείξει, αντίθετα, ότι στην «ελευθέραν Δύσιν» οι σχέσεις μεταξύ των «συμμάχων» ήταν ...αγγελικές. Έτσι, στις 28/1/1954, ο γενικός διοικητής της Θράκης, Γ. Φεσόπουλος, εκδίδει την εξής αλησμόνητη απόφαση: «Κατόπιν διαταγής του κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως (σ.σ.: Παπάγος), παρακαλούμεν όπως εφ' εξής εις πάσαν περίπτωσιν γίνεται χρήσις του όρος "Τούρκος - Τουρκικός" αντί του τοιούτου "Μουσουλμάνος – Μουσουλμανικός»... Κάπως έτσι ο εξ Ανατολών κίνδυνος εξαφανιζόταν και θέριευε η θεωρία του «από Βορράν κινδύνου».
Την τακτική, το Δεκέμβρη του 1952, και ενώ ο «κομμουνιστής κατάσκοπος» Ν. Μπελογιάννης είχε εκτελεστεί, η Φρειδερίκη να εγκαινιάζει τουρκικά σχολεία στη Θράκη, παρουσία του Τούρκου Προέδρου της Δημοκρατίας...
Τις μορφωτικές συμφωνίες του 1951 και της χούντας του 1968, που καθιερωνόταν η τουρκική ως η μόνη μειονοτική γλώσσα εκπαίδευσης. Όμως, η μητρική γλώσσα των Πομάκων και των Αθίγγανων μουσουλμάνων της Δ. Θράκης δεν ήταν τα τούρκικα...
Την τακτική (κάτι που η σημερινή ΝΔ το «ξεχνάει»…) η ίδια η κυβέρνηση στο ανώτατο μάλιστα επίπεδο να αποκαλεί στις συνομιλίες της με την ηγεσία της Τουρκίας σαν «τουρκική» την μειονότητα της Θράκης (βλέπε: Αρχείο Κωνσταντίνου Καραμανλή, συνομιλίες με Ετσεβίτ, 11 - 12/3/1978)

πάμε παρακάτω....Υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΣ στη πόλη των Ιωαννίνων(αλλά κ στη δεύτερη μεγαλύτερη παγουροπόλη που είναι η Αθήνα),που να συσπηρώνει τον κόσμο,να γίνεται κουβέντα κ προβληματισμός για την ομάδα κ το ποδόσφαιρο συνολικότερα ,αλλά κ νάχει κοινωνική ταυτότητα κ δράση,κ κυρίως να μην αποτελείται από επαγγελματίες οπαδούς ή πρεζόνια- κάφρους? Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί,κ σε περίπτωση που δεν υπάρχει,να συζητήσουμε το "γιατί".....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Δεκ 2017 15:11 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 15:59 »
Αν αναφερεσαι στη συζητηση στο μουντιαλ 2018...
Εγω τα εσβησα οχι ο ΛΑΜΙΑΣ.
Το συγκεκριμενο νημα ειχε τιτλο ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018
και μαλιστα εδωδα και απαντηση πως οτιδηποτε δεν εχει σχεση με την εθνικη και το μουντιαλ ειναι off topic και φευγει. Επισης ειπα πως αν ξεχασα να σβησω κατι πατηστε αναφορα στους συντονιστες.
Αναφορα δεν ηρθε. Αυτα που σβηστηκαν υπαρχουν και αν θυμαμαι καλα ελεγαν για τη βορειο ηπειρο.
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να ανοιξουμε συζητηση και για τη βορειο ηπειρο και για τη θρακη και για τον ερντογαν και για οποιον θελετε. Αλλα σε δικο τους τοπικ. Οχι οπου να ναι. Γινετε απο καποια παιδια μια προσπαθεια (δεν εχω βοηθησει καθολου σε αυτο το κομματι) να συμμαζευτει το φορουμ και να γινει ταξινομηση θεματων -μηνυματων, συγχωνευσεις κτλ. Ας σεβαστουμε αν οχι το χωρο την προσπαθεια τους τουλαχιστον.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Δεκ 2017 16:04 από pagourenko1966 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 16:12 »
Ρε pagourenke,

Τι κάθεσαι και εξηγείς; Δεν έχει σημασία ποιος το έσβησε!

Ο PizzAS δεν κατάλαβε καλά και υπέθεσε λάθος ότι το έσβησα εγώ. Ο.Κ. Δικαιωμά του!

Όταν τον ρωτάω πως το ξέρει, εξαφανίζεται και δεν απαντάει! Εκεί είναι το μεμπτόν, εκεί είναι το χειρότερο!

Δεν ήξερε να απαντήσει και δεν ήθελε να γράψει ένα ειλικρενές "Δεν ξέρω, έτσι κατάλαβα..." Είναι δύσκολο το "δεν ξέρω...." να ειπωθεί!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 16:16 »
πάμε παρακάτω....Υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΣ στη πόλη των Ιωαννίνων(αλλά κ στη δεύτερη μεγαλύτερη παγουροπόλη που είναι η Αθήνα),που να συσπηρώνει τον κόσμο,να γίνεται κουβέντα κ προβληματισμός για την ομάδα κ το ποδόσφαιρο συνολικότερα ,αλλά κ νάχει κοινωνική ταυτότητα κ δράση,κ κυρίως να μην αποτελείται από επαγγελματίες οπαδούς ή πρεζόνια- κάφρους? Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί,κ σε περίπτωση που δεν υπάρχει,να συζητήσουμε το "γιατί".....
Όπως θα έλεγα και για την Θεσσαλονίκη.
Όπως και κάποια θέματα έχει θέσει ο τυμπανιστής κατά καιρούς.
Μπορεί να τεθούν ίσως και άλλα από άλλους.
Θέματα υπάρχουν πολλά που μπορούμε να βρούμε.Δεν είναι μόνο τα πανό.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 16:21 »
Παιδες sorry αλλα ειχα δουλεια και δεν συνεχισα να παρακολουθω την συζητηση.
Συγνωμη απο τον Λαμια,πραγματι ο pagourenko το εγραψε.
Μεμπτον το οτι πηγα να παρω την μηχανη απο τον μαστορα γιατι εκλεινε?Ok

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 16:23 »
Παιδες sorry αλλα ειχα δουλεια και δεν συνεχισα να παρακολουθω την συζητηση.
Συγνωμη απο τον Λαμια,πραγματι ο pagourenko το εγραψε.
Μεμπτον το οτι πηγα να παρω την μηχανη απο τον μαστορα γιατι εκλεινε?Ok

Αν δεν τη πήγες σε καλό μάστορα είναι μεμπτόν! :) :)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 16:23 »
Αφού ξεκαθαρίσαμε τα παραπάνω,νομίζω μπορούμε να συνεχίσουμε περί οπαδικών.Νομίζω ο Ράστα δίνει μια καλή αφορμή για να πάμε παραπέρα.