Αποστολέας Θέμα: Οπαδικά  (Αναγνώστηκε 23477 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Οπαδικά
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 18:07 »
Φανταστείτε μια κερκίδα που θα είχε την ίδια μέρα, στον ίδιο αγώνα, ακόμα και δίπλα δίπλα κάποιο από τα όπως τα παρακάτω σετακια πανο :

Έξω τα μνημονια!
Μνημονια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Λευτεριά στην Ηριαννα!
Ανεξαρτησία της δικαιοσύνης!

Κάτω η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Ζητώ η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Πλήρη δικαιώματα τώρα στους gay!
Γάμος μόνο σε ανδρογυνα!

Η Μακεδονία είναι ελληνική!
Αφήστε τους λαούς να ονομαστουν όπως θέλουν!

Εξ όσων γνωρίζω κανένα από αυτά τα συνθήματα δεν είναι ποινικά κολασιμο, είναι όλα ακρως πολιτικά χωρίς να αναφέρονται σε κόμματα, και στη λογική ότι έχουμε δημοκρατία και επομένως ο καθένας δικαιούται να εκφράζει τις απόψεις του οποίες και αν είναι αυτές ακόμα και σε άσχετα μερη με το θέμα των πανό όπως το γήπεδο, θα μπορούσαν κάλλιστα όλα να αναρτηθούν στο Ζωσιμαδες.

Όμως...

Από την άλλη κάποιος από τους παραπάνω συνδυασμούς συνθηματων θα προκαλούσαν το γέλιο και τη χλευη των υπολοίπων νοημονων ανθρώπων και το σημαντικότερο θα είχαν σαν συνέπεια των διχασμο των ελάχιστων πια σε σχέση με παλιότερα ΠΑΣολεδων στην κερκίδα.

Μιας και το τελευταίο δε θέλω με τίποτα να το δω να συμβαίνει ακόμα περισσότερο, θα ταχθω καλύτερα με την άποψη της απουσίας πολιτικών πανό στις κερκίδες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 20:31 »
Την εχουμε δει την ιστορια με τα no politica

Ετσι σιγα σιγα με την απουσια πολιτικων σνυθηματων...Θα εμφανιστουνε καποιες ελληνικες σημαιες σαν προπετασμα,καποιες σημαιες του αμερικανου νοτου,και κατι νεκροκεφαλες ss

Θελετε παραδειγματα

Στην θυρα 7 του no politica ολα αυτα που αναφερα διαδραματιζονται.......

Απλα και κατανοητα στην πολη αυτη και στην ομαδα αυτη δεν ανυσυχω καθολου προς το παρον,αλλα ας εχουμε το νου μας

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 21:16 »
Λαμια θα σου δωσω ενα πολυ προσφατο παρααδειγμα μεσα απο το φορουμ.
Εγραψε ο (φιλος μου οπως αποδειχθηκε)chilly οτι αυτα τα οποια ειπε ο Τσιαρτας(τα οποια δεν με εκπροσωπουν) βαζουν σε κινδυνο συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων οπως οι ομοφυλοφιλοι και οι προσφυγες,ενω οι δηλωσεις και οι πραξεις του Λιλα δεν βαζουν καποιον σε κινδυνο και οτι ειναι χαζος(δεν θα διαφωνησω στο τελευταιο).Απανταει καποιος αλλος συνταυρος απο κατω(δεν θυμαμαι ποιος) οτι και αυτα που κανει ο Λιλα θα μπορουσαν να βαλουν σε κινδυνο τους Ελληνες που ζουν στην Βορεια Ηπειρο (ή νοτια Αλβανια,πες το οπως θες).Εσυ επειδη εκρινες οτι η κουβεντα ξεφυγε απο το θεμα,εσβησες την απαντηση που εδωσε ο συνταυρος στον chilly.Μηπως αυτο ηταν λογοκρισια και αφηνουμε να μεινουν ως γραπτα μονο οσα θελουμε?Εγω αυτο που καταλαβα απο αυτη σου την πραξη ειναι οτι αφησες να μεινουν οι εντυπωσεις μονο απο οτι ηθελες

Εγω απάντησα και "δημοκρατικά" σβήστηκε το πόστ μου. Δε με ενδιαφέρει από ποιόν σβήστηκε .

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 21:54 »
Κι ένα πανό υπέρ των Εβραίων
μην μας περάσουν για τίποτα αντισημίτες
άλλωστε το γράφει και η Διαθήκη
η Ιερουσαλήμ ανήκε στους Εβραίους..

(είπα να γράψω κι εγώ την μλκια μου)..

Υ.Γ.
Το ιδανικό θα ήταν να ανεβάζει ο καθένας όποιο πανό γουστάρει σε ένα γήπεδο
ακόμη και αντικρουώμενα μεταξύ τους. Αλλά επειδή αυτό δεν θα γίνει ποτέ σε καμία κερκίδα όλου του κόσμου
πάντα κάποιος υπερισχύει, γιατί στις κερκίδες ποτέ δεν υπήρχε δημοκρατία..

Οπότε μην την ψάχνετε...πάντα ο πιο δυνατός κερδίζει..

Προσωπικά, περνώντας τα 30 (εδώ και λίγα χρόνια) έπαψαν να με συγκινούν
όλα αυτά, γιατί πολύ απλά, η πλειοψηφία δεν ασχολείται.
Απλά ανέχεται, με θυμό, συμπάθεια ή απλά κατανόηση...απλά ανέχεται το κάθε πανό χωρίς να συμμετέχει..

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Απ: Οπαδικά
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 23:59 »
Εχω πέσει με τα μούτρα σε κάτι θκάμ και δε προφταίνω να διαβάσω όσα γράφτηκαν.
Προφανώς ο κ.Δράκος ως συνηθίζει, προσπαθεί να πάει την κουβέντα στα δικά του, το συνηθίσαμε.

Μια ερώτηση, με αφορμή τα περί πετρελαίων στο Ζαγόρι.

Αν κατεβάσω παρέα με τον Chilly ένα πανί:

Μην τολμήσετε να καταστρέψετε το Ζαγόρι με τα κωλοπετρέλαιά σας.

Θα θεωρηθεί και από ποιόν πολιτικό. Θα (γίνει προσπάθεια να) κατεβεί αν θεωρηθεί τέτοιο και από ποιόν;

Επίσης, προτείνω να κοπούν και τα συνθήματα. Το μόνο π μπορούμε να φωνάζουμε να είναι ΠΑΣ Γιάννινα τελεία.
Το ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ, μπορεί να θεωρηθεί πολιτικό στη βάση ότι το "Ολέ" είναι πατενταρισμένο Σπανιόλικο και στην παρούσα θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις, αν το φωνάζουμε με ισπανική ή με καταλούνια προφορά.

Επιστρέφω στα θκάμ.

Κάοια στιγμή θα διαβάσω ότι γράψατε, γιατί τώρα τα πέρασα πολύ άρπα κόλλα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 11:02 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 11:57 »
Με προλαβες λαμια. Αυτο ηθελα να ανεβασω τωρα. Σε αυτα μας οδηγει το υποτιθεμενο no politica. Σε συτα και σε αυτα που εγιναν στο βολευ με τους γαυρους οπου τους κατηγορουν για ρατσιστικα συνθηματα στον αγωνα με την τουρ.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 11 Δεκ 2017 12:19 από pagourenko1966 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 12:07 »
Δεν υπάρχει No politica ΣΕ ΚΑΜΙΑ κερκίδα στον κόσμο. Οι γαύροι είναι γνωστό τι κρύβουν πίσω από αυτή τη μπούρδα.

Αυτό που επισήμανα στους σύνταυρους είναι ότι γαυροποιήθηκε η κερκίδα μας υιοθετόντας λογικές γαύρων και αυτό είναι ανησυχητικό. Και η 7 ξέρουμε τι κρύβει όπως έγραψα, εμείς;;;

ΥΓ Κάποιος φίλος έγραψε ότι τα πολιτικά πανό διχάζουν την κερκίδα μας. Μέγα λάθος. Όταν ανέβαιναν πολιτικά πανό στη κερκίδα μας μια χαρά ενοιποιημένοι ήταν (εξαιρώ ούτως ή άλλως τη Λέσχη), μια χαρα κόσμος ερχόταν στο γήπεδο, μια χαρά συμμετοχή είχαμε.

Η λογική και η νόοτροπια "Οποιος τολμήσει να ανεβάσει πολιτικό πανό ...θα δει τι θα πάθει...." που υπάρχει σε μεγάλο μέρος του οπαδικού μας κοινού αλλά και ΔΥΣΤΥΧΩΣ από σύνταυρους και εδώ μέσα και αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό οδήγησαν στο διχασμό, στις άδεις και ξενέρωτες κερκίδες. Στο να κάνουν κουμάντο στο γήπεδο 10 λιμά και οι οι γαύροι που έχουν ως νόοτροπια το No politica και έρχονται να παρακολουθήσουν την 2η τους ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 12:55 »
Λαμια εγω ηθελα να βαλω τερμα στην κοντρα αυτη αλλα συνεχιζεις.
Ποιος σου ειπε εσενα οτι no politica σημαινει ανοχη σε χρυσαυγιτες?
Εκτος απο φασιστες,ειμαστε και γαυροι οσοι θελουμε το no politica?
Να απαντησω και εγω σε αναλογο υφος λοιπον.
10 πυροβολημενα που δεν εχουν καμια σχεση  με τον ΠΑΣ,πανε να καπηλευτουν τον χωρο του γηπεδου και τον ΠΑΣ και προσπαθουνε εντεχνως να προβαλουνε τα δικα τους.
Πως σου φαινεται να τσουβαλιαζονται προσωπα(που δεν ξερεις) και καταστασεις?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 13:10 »
Λαμια εγω ηθελα να βαλω τερμα στην κοντρα αυτη αλλα συνεχιζεις.
Ποιος σου ειπε εσενα οτι no politica σημαινει ανοχη σε χρυσαυγιτες?
Εκτος απο φασιστες,ειμαστε και γαυροι οσοι θελουμε το no politica?
Να απαντησω και εγω σε αναλογο υφος λοιπον.
10 πυροβολημενα που δεν εχουν καμια σχεση  με τον ΠΑΣ,πανε να καπηλευτουν τον χωρο του γηπεδου και τον ΠΑΣ και προσπαθουνε εντεχνως να προβαλουνε τα δικα τους.
Πως σου φαινεται να τσουβαλιαζονται προσωπα(που δεν ξερεις) και καταστασεις?

Τo ότι το No Politica σημαίνει ανοχή στους ΧΑ το δείχνει η πραγματικότητα. Η 7 που υιοθετεί το No Politica.

Οι μόνοι οπαδοί στον κόσμο που το υιοθετούν εν γένει (και οχι μεμνωμένα) είναι οι γαύροι.

Άρα δεν μιλάμε για τσουβάλιασμα. Παρά μόνο για απτή ανάλυση της πραγματικότητας.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 13:22 »
Το no politica σημαινει NO POLITICA!!!
Ουτε χρυσαυγιτες,ουτε αναρχικοι,ουτε δεξιοι,ουτε αριστεροι,ουτε τιποτα.
Απλα και μονο οπαδοι της ομαδας,δεν ειναι δυσκολο.
Τωρα ζητησε και μια συγνωμη που μας ειπες γαυρους που ερχομαστε να παρκολουθησουμε την 2η ομαδα μας οσοι θελουμε να μην μπλεκονται τα πολιτικα στην κερκιδα μας.
Εγω το εκανα χθες οταν εκανα λαθος

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 13:27 »
Το no politica σημαινει NO POLITICA!!!
Ουτε χρυσαυγιτες,ουτε αναρχικοι,ουτε δεξιοι,ουτε αριστεροι,ουτε τιποτα.
Απλα και μονο οπαδοι της ομαδας,δεν ειναι δυσκολο.
Τωρα ζητησε και μια συγνωμη που μας ειπες γαυρους που ερχομαστε να παρκολουθησουμε την 2η ομαδα μας οσοι θελουμε να μην μπλεκονται τα πολιτικα στην κερκιδα μας.
Εγω το εκανα χθες οταν εκανα λαθος

Δεν υπάρχει No politica σε καμία κερκίδα, δεν υπαρχει άνθρωπος No politica.

Συγγνώμη ζητάς όταν κάνεις λάθος όπως λες. Εδώ που είναι το λάθος;

Και αν το θες: Μετά την ΑΕΛ είχαμε 2 ώρες συζήτηση για το αν ο Πετράκης φοβήθηκε το ματς και με το πόσους αμύντικους είχε. Και αφού πέρασαμε απο 40 κύμματα και έπεσες σε αντιφάσεις στο τέλος έγραψες ότι το ματς κρίθηκε στην αλλαγή του Σκόνδρα στο 91΄. Ζήτησες καμία συγγνώμη;

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #137 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 14:28 »
Επειδή είμαστε όλοι ξεροκέφαλοι...

PizzAS, δεν αναφέρεται σε σένα, όταν λέει για γαυροποίηση της κερκίδας ο Λαμίας.
Όπως δεν αναφέρεσαι κι εσύ σ αυτόν, όταν μιλάς για 10 πυροβολημένα.
Αναφέρεστε σε νοοτροπίες και ειδικά ο Λαμίας σ αυτήν που (και καλά) έχουν περάσει οι γαύροι στη δική τους κερκίδα, ώστε να μην βλέπουν κανένα πανί για τον Φύσσα π.χ. και βγάζουν σπυράκια οι προύχοντες.
Την οποία βέβαια προσφάτως την έκαναν λάστιχο με την, καθαρά κοματική, επίθεση στην κυβέρηση.

Και εν πολλοίς συμφωνώ με τον Λαμία ό,τι το ΝονΠολίτικα, που προσπαθεί να περάσει, εκμεταλλευόμενο αγνούς φιλάθλους σαν κι εσένα, εκ των αυγών και φασιστικότερα πάει να περάσει στην κερκίδα.

Δεν γίνεται η κερκίδα, όπου μαζεύεται λαός, λαός που στην παρούσα φάση τραβάει τα μύρια όσα, να είναι νον, πως να το κάνουμε.
Σε ξαναρώτησα.
Αν σηκώσει πανί ο Chilly κι εγώ για τα πετρέλαια, θα είμαστε πυροβολημένοι; Θα είναι πολιτικό; Και κυρίως, ποιός ο κριτής;

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:03 »
Λοκο οταν αναφερεται σε 10 λιμα και γαυρους που εχουν ως νοοτροπια το no politica και ερχονται στο γηπεδο να παρακολουθησουν την 2η ομαδα τους,εσυ τι καταλαβαινεις δηλαδη?Και οταν παραληλα αναφερει οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχουν και συνταυροι εδω μεσα με αυτη την νοοτροπια,τι αλο θες δηλαδη,φωτογραφια μου?
Οσο για το ματς με την Λαρισσα που αναφερθηκε ο Λαμια,ειπα οτι ο Πετρακης φοβηθηκε το ματς και αυτο φανηκε ΚΑΙ απο την αλλαγη του Σκονδρα στο 91'.
Αν πιστευεις οτι εισαι καλυτερος και θες να παρεις το παιχνιδι περνας καποιον πιο επιθετικογενη παιχτη νωριτερα και οχι τον Σκονδρα στο 91'.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:26 »
Επειδή είμαστε όλοι ξεροκέφαλοι...

PizzAS, δεν αναφέρεται σε σένα, όταν λέει για γαυροποίηση της κερκίδας ο Λαμίας.
Όπως δεν αναφέρεσαι κι εσύ σ αυτόν, όταν μιλάς για 10 πυροβολημένα.
Αναφέρεστε σε νοοτροπίες και ειδικά ο Λαμίας σ αυτήν που (και καλά) έχουν περάσει οι γαύροι στη δική τους κερκίδα, ώστε να μην βλέπουν κανένα πανί για τον Φύσσα π.χ. και βγάζουν σπυράκια οι προύχοντες.
Την οποία βέβαια προσφάτως την έκαναν λάστιχο με την, καθαρά κοματική, επίθεση στην κυβέρηση.

Και εν πολλοίς συμφωνώ με τον Λαμία ό,τι το ΝονΠολίτικα, που προσπαθεί να περάσει, εκμεταλλευόμενο αγνούς φιλάθλους σαν κι εσένα, εκ των αυγών και φασιστικότερα πάει να περάσει στην κερκίδα.

Δεν γίνεται η κερκίδα, όπου μαζεύεται λαός, λαός που στην παρούσα φάση τραβάει τα μύρια όσα, να είναι νον, πως να το κάνουμε.
Σε ξαναρώτησα.
Αν σηκώσει πανί ο Chilly κι εγώ για τα πετρέλαια, θα είμαστε πυροβολημένοι; Θα είναι πολιτικό; Και κυρίως, ποιός ο κριτής;
πολιτικό θα είναι,κ κριτής ,(πάντα) ο "Υποκειμενικός Παράγοντας" -για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ-.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 14 Δεκ 2017 15:23 »
Παράθεση
Σε ξαναρώτησα.

θα μας τρελανεις ρε γερο

κανενας δεν ειναι νον,αυτο δεν σημαινει οτι ολοι μαζι πρεπει να γινουμε politica πολυ απλα γιατι ειμαστε οπαδοι του ΠΑΣ με διαφορετικα πιστευω ο καθενας

τα πραγματα ειναι απλουστατα....δεν υπαρχει λογος να γινουμε ουτε ραγιο βαγιεκανο...ουτε λατσιο
τι κωλοπιλαλα ειν τουτη τωρα να ειμαστε πολιτικα δεν ξερω....η μαλλον ξερω

οχι αδερφε....αμα σηκωσεις πανι για τα πετρελαια δεν θα σ πει κανενας τιποτα
γιατι ειναι ενα θεμα που υπερασπιζεται το φυσικο περιβαλον + οτι οπου υπαρχουν πετρελαια ερχονται και φασαριες...οποτε ειναι ενα θεμα που πολυ ευδιακριτα θα δει καποιος τι σκοπο εχει

αλλα θεματα ομως δεν ειναι ευδιακριτα...ξερουμε τι λεμε

αυτο με το non politica  των γαυρων ειναι φθηνοτατο επιχειρημα....για γελια ....ξερουμε τι γινεται εκει μην μπερδευεται τα μπουτια σας και τα δικα μας

οσον αφορα τον κουγια....αυτο το εκανε για την μανδρα η για να δωσει πολιτικο μυνημα?...και ας ειναι οποιος θελει κυβερνηση δεν με νοιαζει.....χρησιμοποιει την ομαδα για να κανει πολιτικο παιχνιδι?

και γιατι το νον πολιτικα προσπαθει να εκμεταλευτει αγνους φιλαθλους ....το πολιτικα δηλαδη δεν εκμεταλευεται θα μας τρελανεται τελειως ρε

τα λυσαμε ολα τα οπαδικα σε σχεση με ομαδα κερκιδα ...θα λυσουμε και τα πολιτικα....ωρε πατε καλα?

θα σκωσεις δηλαδη εσυ κυριε ψ πανι ....και ανοικεις σε μια χ πολιτικη ιδεολογια...και σκωνεις πανια για τους αλλους...αλλα δεν σκωνεις για τς μαλακιες της δικης σου ιδεολογιας

σηκωσες δηλαδη πανι για τα μνημονια με γιωργακη με παπαδημο με σαμαρα αλλα κανς τουμπεκα για το δικο σου
και το παιζεις ταχα πιο διπλα απ αυτουνους....ε αμα εισαι πιο διπλα σηκωσε πανι να τα κανουν οι 69 κωλο ...το κανεις οχι....γιατι κυριε?

και αρχιζει ενας τεραστιος φαυλος κυκλος γιατι και ποιος και κατεβασε και ανεβασε και στην τελικη τι εισαι ρε μαγκα ΠΑΣ  η ΠΑΣ + κατι =πακετο?

στην τελικη ΜΟΝΟ ΠΑΣ  ουτε πακετα ουτε αφενταδες ουτε προβατα....μ αρεσει που λετε προβατα τους αλλους...απ τη στιγμη που εχεις εγκλωβιστει στα ορια  μιας χ πολιτικης ιδεολογιας εισαι προβατο οποτε μην καυχωνται καποιοι οτι κανουν βολτα εξω απ το μαντρι...μεσα ειναι και πολυ χωμενοι

και μιλαμε για μεγαλα προβατα που ηδονιζονται με ολη αυτη την πολωση που ο τσομπανης εχει δωσει κατευθυνση ....δηλαδη αμα δεν εισαι δικος μας εισαι με τους αλλους....και αν δεν εισαι με τους αλλους πρεπ να γινεις δικος μας γιατι κινδυνευεις να πας στους αλλους

τοχετε χασει και δεν εχετε παρει πρεφα τι γινεται και που οδηγει

ΜΟΝΟ ΠΑΣ  χωρις πακετο....ευχαριστω δεν θα παρω :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 14 Δεκ 2017 17:49 »
Αληθεια ειδες ποτε Πανι να κανει προπαγανδα υπερ του Πασοκ,Συριζα,ΚΚΕ?Ειδες ποτε σφυροδρεπανο?

Μια φορα θα μου πεις οχι παραπανω....
Ειδες ποτε π.χ να κανουνε σπεκουλα κατα της ΝΔ?Οχι γιατι εκτος το οτι υπαρχουνε πολλοι φιλαθλοι Νεοδημοκρατες λαικοι(παροτι την διαφωνια μου για αυτο το κομμα,υπαρχει σεβασμος στην διαφορετικοτητα ιδεολογιων)

Ομως εκει που μπαινει stop και ουτε προκειται να γινει στον ΠΑΣ και στα Γιαννινα ειναι για ιδεολογους μαυρων εποχων σαν τους συνοδοιπορους του Δρακου

Γιατι θυμαμαι οποτε ανεβαινε πανι,παντα ηταν για ενα γεγονος θλιβερο,οπως η δολοφονια του Γρηγοροπουλου,για την αστυνομικη βια,για τους βομβαρδισμους σε διαφορες περιοχες του κοσμου,και για τους μεταναστες

Εκτος αμα εσυ τα θεωρεις και αυτα κουμουνιστικη προπαγανδα

Εχεις παει δηλαδη γηπεδο ποτε και σου εκαναν κατηχηση περι κουμουνισμου?

Για πες μου και κατι αλλο

Ο τσοπανης ποιος ειναι...Ξερεις οτι ειμαι αριστερος και εκραζα τον αριστερο τον ακατανομαστο!!!Σε αυτον το ακατανομαστο συνδεσμο υπαρχουνε αρκετοι που ειναι και ΝΔ και το ξερεις....Αρα για ποια πολιτικη σπεκουλα μου λες

Το εχεις παρι πολυ στραβα Θοδωρη....

no politica σε αυτη την ομαδα δεν εχει!!!!Εχετε καταφερει(γιατι εγω μενω αλλου) να ειστε η πολη με το μικροτερο ποσοστο χρυσαυγουλων σε ολη την Ελλαδα και για αυτο εχω βγαλει το καπελο,και αυτη η δουλεια πρεπει να συνεχιστει........

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Δεκ 2017 17:55 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 14 Δεκ 2017 18:54 »
Αληθεια ειδες ποτε Πανι να κανει προπαγανδα υπερ του Πασοκ,Συριζα,ΚΚΕ?Ειδες ποτε σφυροδρεπανο?

Μια φορα θα μου πεις οχι παραπανω....
Ειδες ποτε π.χ να κανουνε σπεκουλα κατα της ΝΔ?Οχι γιατι εκτος το οτι υπαρχουνε πολλοι φιλαθλοι Νεοδημοκρατες λαικοι(παροτι την διαφωνια μου για αυτο το κομμα,υπαρχει σεβασμος στην διαφορετικοτητα ιδεολογιων)

Ομως εκει που μπαινει stop και ουτε προκειται να γινει στον ΠΑΣ και στα Γιαννινα ειναι για ιδεολογους μαυρων εποχων σαν τους συνοδοιπορους του Δρακου

Γιατι θυμαμαι οποτε ανεβαινε πανι,παντα ηταν για ενα γεγονος θλιβερο,οπως η δολοφονια του Γρηγοροπουλου,για την αστυνομικη βια,για τους βομβαρδισμους σε διαφορες περιοχες του κοσμου,και για τους μεταναστες

Εκτος αμα εσυ τα θεωρεις και αυτα κουμουνιστικη προπαγανδα

Εχεις παει δηλαδη γηπεδο ποτε και σου εκαναν κατηχηση περι κουμουνισμου?

Για πες μου και κατι αλλο

Ο τσοπανης ποιος ειναι...Ξερεις οτι ειμαι αριστερος και εκραζα τον αριστερο τον ακατανομαστο!!!Σε αυτον το ακατανομαστο συνδεσμο υπαρχουνε αρκετοι που ειναι και ΝΔ και το ξερεις....Αρα για ποια πολιτικη σπεκουλα μου λες

Το εχεις παρι πολυ στραβα Θοδωρη....

no politica σε αυτη την ομαδα δεν εχει!!!!Εχετε καταφερει(γιατι εγω μενω αλλου) να ειστε η πολη με το μικροτερο ποσοστο χρυσαυγουλων σε ολη την Ελλαδα και για αυτο εχω βγαλει το καπελο,και αυτη η δουλεια πρεπει να συνεχιστει........

;)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 14 Δεκ 2017 19:42 »
Απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες
Τα ειπε ολα ο θοδωρης με τον ιδιαιτερο τροπο του
Ολη η ουσια σε ενα ποστ

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 12:13 »
no politica σε αυτη την ομαδα δεν εχει!!!!

Έχει και παραέχει.
2 ώρες στις Ζωσιμάδες και μία ώρα τη μέρα μέσα σε αυτό το σάιτ, γουστάρω να ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΣ.
Εκτός Ζωσιμάδων κι εκτός pas.gr ,κάνει ο καθένας ότι του γκαβλώσει, αν δω όμως πανί με οτιδήποτε πολίτικαλ στο Ναό, προσωπικά εγώ, θα προσβληθώ.

Και βασικά χθες που διάβασα το σάιτ τσαντίστηκα.
Αντί να ασχολούμαστε με το ντέρμπι της Κυριακής καθόμασταν κι ασχολούμασταν με τα Καλάβρυτα και με τον Εμφύλιο,70 χρόνια από σήμερα και 20 χρόνια προ ΠΑΣ.
Άει ν ανεβάσω κι εγώ θέμα για την Άλωση της Τροπολιτσάς και για την Καταστροφή της Σμύρνης.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 12:19 »
Γιατί να προσβληθείς από το πανί;
Ποιος σε εμπόδισε να γράψεις για το παιχνίδι του ΠΑΣ;Εσένα και όποιον άλλον;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 13:27 »
no politica σε αυτη την ομαδα δεν εχει!!!!

Έχει και παραέχει.
2 ώρες στις Ζωσιμάδες και μία ώρα τη μέρα μέσα σε αυτό το σάιτ, γουστάρω να ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΣ.
Εκτός Ζωσιμάδων κι εκτός pas.gr ,κάνει ο καθένας ότι του γκαβλώσει, αν δω όμως πανί με οτιδήποτε πολίτικαλ στο Ναό, προσωπικά εγώ, θα προσβληθώ.

Και βασικά χθες που διάβασα το σάιτ τσαντίστηκα.
Αντί να ασχολούμαστε με το ντέρμπι της Κυριακής καθόμασταν κι ασχολούμασταν με τα Καλάβρυτα και με τον Εμφύλιο,70 χρόνια από σήμερα και 20 χρόνια προ ΠΑΣ.
Άει ν ανεβάσω κι εγώ θέμα για την Άλωση της Τροπολιτσάς και για την Καταστροφή της Σμύρνης.

Δικαιωμά μου να σου να ενοχληθείς, οχι να προσβληθείς.

Αλοίμονο αν μια τόσο ιστορική ημέρα για την Ελλάδα δεν αναφέρομασταν σε αυτό το γεγονός.

Το γεγονός ότι ξέφυγε η συζήτηση αναφέραμε που οφείλεται.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 14:15 »
Γιατί να προσβληθείς από το πανί;
Ποιος σε εμπόδισε να γράψεις για το παιχνίδι του ΠΑΣ;Εσένα και όποιον άλλον;

Γιατί ρε φίλε όσοι πάμε στους Ζωσιμάδες είμαστε PAS.
Αυτό και μόνο αυτό μας συνδέει όλους.
Αν λ.χ. εγώ είμαι γκέι και μια ομάδα φανατικών στρέιτ ανεβάσει πανώ "Στην πυρά οι γκέι !" , δε με προσβάλουν ευθέως ;

Τώρα όσον αφορά τα ιστορικά γεγονότα, υπάρχει και το Σαν Σήμερα.
Κάθε μέρα υπάρχουν σοβαρά γεγονότα για την Ελλάδα.
Αν ο καθένας αρχίσει κι ανεβάζει ότι θεωρεί αυτός σοβαρό, νομίζω ότι ξεφεύγουμε. Πιθανώς διχαζόμαστε κιόλας.
Ελευθερία υπάρχει βέβαια, αλλά στα πλαίσια αυτής της ελευθερίας εκφράζω κι εγώ τη γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 14:31 »
Τα πανό που έχουν ανέβει πάντως δεν είναι διχαστικά.Το παράδειγμα που αναφέρθηκε παραπάνω με το Ζαγόρι.Προβλήματα που υπάρχουν στα γήπεδα πχ κάρτα φιλάθλου.Τα καθημερινά μας προβλήματα με μνημόνια κτλ.Δεν βλέπω κάποιον λόγο να παρεξηγηθεί κάποιος από κάτι τέτοιο.

Θέλεις να γράψεις το σαν σήμερα;Γράψε.Δεν σε εμπόδισε κανένας.Το φόρουμ έχει την κατάλληλη ενότητα για αυτό.Αν είναι και κάτι ενδιαφέρον και ωραίο να το διαβάσουμε.
Το φόρουμ,όπως κάθε φόρουμ,έχει θεματικές ενότητες.Θέλεις να γράψεις για τον ΠΑΣ,γράψε.Θέλεις ιστορικά του ΠΑΣ,θέλεις μεταγραφές,θέλεις ιστορικά και αναμνήσεις,θέλεις τα υπόλοιπα τμήματα.Γράψε.Εσύ και όποιος άλλος.Κάποιος άλλος θέλει να γράψει κάτι μη αθλητικό.Εσένα ας πούμε δεν σε ενδιαφέρει.Απλά το προσπερνάς.
Τα νήματα είναι ανοιχτά για να γράψετε.Όλοι.Το θέμα γράψιμο όμως είναι απόφαση του καθενός.

Κατά τα άλλα δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε στο συγκεκριμένο τόπικ για θέματα φόρουμ και να παραμείνουμε στα οπαδικά.Σε ξεχωριστό νήμα,στον κατάλληλο τομέα,μπορούμε να μιλήσουμε και για το φόρουμ και να συνεχίσουμε την κουβέντα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 15:09 »
Mε αυτή τη λογική είμαστε και υπερ του μηνύματος που έφερε η ΑΕΛ στη φανέλα της στο μεταξύ μας αγώνα.
Μην τα θέλουμε όλα μονά-ζυγά δικά μας.