Η ομαδα εχει δωσει 11 ματς μεχρι τωρα
Η γνωμη μου ειναι οτι μονο στα 5 απο αυτα ηρθε το αποτελεσμα που ηταν δικαιο να ερθει στο καθε παιχνιδι
Δηλαδη στο 0-0 με ατρομητο, στο 1-0 με παοκ, στο 2-0 με παο ,στο 3-1 με πλατανια και στο 2-1 με κερκυρα
Σε ολα τα αλλα παιχνιδια αλλο αποτελεσμα επρεπε να ερθει και αλλο ηρθε
Στην τριπολη δεν επρεπε να κερδισουμε με τετοιο δευτερο ημιχρονο που καναμε και αν τρωγαμε το 2-2 δεν ξερω αν θα περναμε και το χ
Με την αεκ επρεπε να ειχαμε κερδισει,με τον πανιωνιο επρεπε να χασουμε
Στη λιβαδεια επρεπε να κερδισουμε,στη ριζουπολη δεν επρεπε να χασουμε(βαζω Χ) και προχτες επρεπε να κερδισουμε
Δηλαδη ο φυσιολογικος απολογισμος θα ηταν 5ν-3ισ-3ητ συνολο 18 βαθμοι
Αντ' αυτου εχουμε 3-5-3 και συνολο 14 βαθμοι ,σαφως χειροτερα δηλαδη
Ολα αυτα οδηγουν σε χρησιμα συμπερασματα
Ισως ειμαστε ατυχοι και 100% η διαιτησια δεν ειναι υπερ μας
Το σιγουρο ειναι οτι τα πολλα Χ δειχνουν οτι προτιμουμε να ερθουμε χ παρα να κυνηγησουμε το κατι παραπανω
Ισως να μην εχουμε τον καταλληλο τροπο να το κανουμε και γι αυτο αρκουμαστε σε αυτο
Εγω παλι Χ με την ξανθη δεν το δεχομαι
Προτιμω να κερδισουμε ή να χασουμε παρα να ερθουμε παλι Χ
Οσο ακραιο και αν ακουγεται αν μου λεγανε να διαλεξω αναμεσα στο Χ και στο 2 διαλεγω το διπλο με κλειστα τα ματια
Δεν βαζουν μυαλο καποιοι
Πρεπει να ταρακουνηθει η ομαδα πιο πολυ και αυτο δεν προκειται να γινει με μια ακομα ισοπαλια
Οταν την ιδια ωρα το σαββατο παιζει αρης-παναχαικη στην ετ3 και σκεφτεσαι σοβαρα αν θα πας καφετερια για το ΠΑΣ-ξανθη σημαινει οτι υπαρχει προβλημα
Μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα και οχι του ΠΑΣ
Κολλησατε ολοι γενικως μου φαινεται
Αφου δεν θελει ο ανθρωπος να ξαναγραψει τι καθεστε και παρακαλατε
Πηρε μια αποφαση και τελος
Και εγω ειχα ζητησει να με διαγραψουν καποια στιγμη γιατι ηξερα οτι εχοντας λογαριασμο μπορει να μπω στον πειρασμο να ξαναγραψω
Οπως και εγινε μετα απο 3 μηνες που ηρεμησα και αρχισα παλι να σχολιαζω
Μπορει να συμβει το ιδιο