Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ξάνθη (12η Αγων.)  (Αναγνώστηκε 25331 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Νοέ 2017 09:19 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ξάνθη (12η Αγων.)
« Απάντηση #1 στις: Δευ 20 Νοέ 2017 11:26 »
Νταξ
Μας παει η ωρα
Θα το πάρουμε  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 20 Νοέ 2017 14:39 »
Νταξ τους έχμε.. χαλαρά 2-0.

ΥΓ Καντεμόσκυλο Παγουρένκο πάλι εσύ το άνοιξες το θέμα;  :P :P :)) :))

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 20 Νοέ 2017 16:23 »
Παράθεση
ΥΓ Καντεμόσκυλο Παγουρένκο πάλι εσύ το άνοιξες το θέμα;  :P :P :)) :))

Ουι ψευτηηηης!  :P

7 βαθμους σε τρια παιχνιδια εχω!
και τους δυο μου τους εκοψε ο βελλιδης
Γιατι δεν βγαινει ο Βελλιδης στο τηλεφωνο?? που θα λεγε και ο αλεφαντος χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 20 Νοέ 2017 16:29 »
Χαχα σωστοος

Ελα το αοξακι το εχμε χαλαρα πιστευω...γκελαραμε μια δυο τρεις ε τωρα παμε για το 4/4 με αποκορυφωμα το διπλο στο κοκκαλισκακη.

ΥΓ Ο ΠΑΣας δυστυχως τηρησε την υποσχεση του και δεν επεστρεψε...ελπιζω να αναθεωρησει.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 07:40 »
ΥΓ Ο ΠΑΣας δυστυχως τηρησε την υποσχεση του και δεν επεστρεψε...ελπιζω να αναθεωρησει.

πραγματικά απορίας άξιο όταν έχει δεχθεί τόσες παραινέσεις και τόσα θετικά σχόλια να απέχει εμμονικά.
Με αφορμή το παραπάνω και χωρίς η συνέχεια να αφορά αποκλειστικά τον pasas_  αλλά όλους  όσους κατά καιρούς ανακοινώνουν ότι δεν ξαναγράφω κλπκλπ ή και αντίστοιχα όποιους άλλους τους οδηγούν  ή τους "οδηγούν" σε τέτοιες αποφάσεις.   
Το forum θα είναι, ελπίζω, εδώ να υποδεχθεί όποιον κάνει τον κύκλο του και αποφασίζει να γράφει, ή απλά να παρακολουθεί ...

Πάντα ήταν ευπρόσδεκτες οι απόψεις. Καλό είναι αυτό να το έχουμε όλοι στο νου μας αποφεύγοντας να προτάσσουμε τον εγωισμό μας αποφεύγοντας παράλληλα την κατηγοριοποίηση σε ΜΕΝ και ΔΕ(Ν) με κάθε αφορμή...

Υ.Γ.:
Fon: Μιας και αφιερώνεις πολύ χρόνο για να τηρείται μία τάξη στο forum... Mην φοβάσαι ότι θα γίνει μπάχαλο το θέμα άλλωστε όσοι πρόσφατα προσωρινά απέχουν κυρίως στα σημεία του forum που αναφερόταν στην αγωνιστική επικαιρότητα έγραφαν !  Τους καλώ να επανέλθουν λοιπόν με αφορμή το παιχνίδι με την Ξάνθη!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Νοέ 2017 07:44 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 09:34 »
Η Ξάνθη αυτή την περίοδο δεν αστειεύεται.
Είναι η πιο hot ομάδα του πρωταθλήματος.
Ευθέως θα πω την αποψή μου :
Με Γαρουφαλιά και χωρίς Βελίδη 2-0. Χωρίς Γαρουφαλιά και με Βελίδη 2-4.
Γενικά όλοι οι μέσοι μας δικαιούνται χρόνο συμμετοχής και ίσως εξίσου. Χαλκιαδάκης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Γιάκος, Σολτάνι. Και ίσως με αλλαγή συστήματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αν χρειαστεί.

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 13:24 »
Πολύ δυσκολο παιχνίδι , όλα παιζονται

Ο Προπονήτης μας εχει φέτος αρκετους παικτες , και ειναι υπευθυνος να βρίσκει την χημεια-φόρμα 11αδα για κάθε ματς και να την αλλάζει όπως πρέπει στην διαρκεια του ματς. 

υγ --Δεν είναι όπως πριν απο 2-3 χρόνια που είχες 13-14 αναντικαταστατους (αλλά και παικταράδες) ,(ο Γιακος επαιζε αναπληρωματικός τότε) με μονη παραφωνία πάλι τον Βελλίδη ! .  ειχες την χημεια και αλλοι απλά να συμπληρώνουν το ροστερ , και για αυτο κάναμε επιτυχίες.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 14:55 »
σε σχεση με περισυ

ατρομητος καλυτερος
ξανθη καλυτερη
λιβαδεια καλυτερη
τριπολη υπολογισιμη οποια κι αν ειναι η βαθμολογια της

+

αεκ
παοκ
γαυρος

που ετσι κι αλλιως με τον ενα η αλλο τροπο βρισκονται στην πενταδα

κερκυρα τιποτα
λαρισα τιποτα
πλατανιας τιποτα
απολλων ....οτι θα θελατε αφηστε στο παγκαρι
παναιτωλικος του χαμου πανω κατω
λαμια  σκληρο καρυδι

και εχουμε ενα ΠΑΣ σκετη  ανωμαλια

ισοπαλια με  αεκ εντος(στο τσακ να κερδισει) ισοπαλια με  λιβαδεια εκτος(στο τσακ να κερδισει)  ισοπαλια με ατρομητο εκτος(δικαιο)....και εκει που λες κανω το ξεπεταγμα τρως τεσσερα απο απολλων και φερνεις με τους καλως τα τα παιδια 3-0 ισοπαλια στην εδρα σου

ανωμαλια σκετη μιλαμε

εχει φοβερες ανισοροπιες φετος η ομαδα....θες δεν εχει τερμα να σου δωσει βαθμους....θες απο ελλειψη σεντερ στις πρωτες αγωνιστικες.....θες οτι εχεις ποιοτικους παικτες αλλα μεχρι στιγμης δεν τους εχεις ταιριαξει....τι να πω

τα εντος εδρας παιχνιδια με την ξανθη ειναι η επιτομη της ξενερας
ας ελπισουμε μιας και φετος ειμαστε λιγο αναποδοι....να δουμε κατι διαφορετικο με αυτη την ομαδα

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 15:23 »

πραγματικά απορίας άξιο όταν έχει δεχθεί τόσες παραινέσεις και τόσα θετικά σχόλια να απέχει εμμονικά.

Θα απαντήσω για να μην συνεχιστεί για 2η συνεχόμενη εβδομάδα η ίδια συζήτηση, που δεν έχει καμιά σχέση με τον αγώνα της ομάδας άλλωστε.

Ούτε "υπόσχεση" έδωσα, ούτε εμμονή έχω. Και προφανώς δεν παριστάνω τον ξινό ή τον δύσκολο που περιμένει παρακάλια.
Επίσης, όπως διευκρίνισα και στο τελευταίο μου post, η απόφαση δεν έχει να κάνει με καμιά προσωπική προσβολή ή επίθεση μεμονωμένου μέλους.
Έχω εξηγήσει νομίζω με αρκετή σαφήνεια σε μήνυμα προς τον διαχειριστή του forum τους λόγους που έχω επιλέξει να απέχω από το να γράφω και να μην επιθυμώ να προσυπογράφω ή να "νομιμοποιώ" με την παρουσία μου μια κατάσταση που -θεωρώ πως- έχει διαμορφωθεί στο forum. Ποια είναι αυτή δεν θέλω να το πω δημόσια από σεβασμό στον χώρο. Την έχω περιγράψει στο προσωπικό μου μήνυμα.

Η απόφαση είναι οριστική και συνειδητή. Επομένως θα ήταν προτιμότερο για όλους να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε παρακάτω.
Με την ελπίδα να μπει ένα τέλος χωρίς να συνεχιστεί δημόσια αυτή η συζήτηση επι προσωπικού, αφού δεν πρόκειται να επανέλθω με νέα απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 15:35 »
Μην κάνεις την χάρη σε αυτούς που δεν σε γουστάρουν, οι περισσότεροι θέλουμε να διαβάζουμε αυτά που γράφεις.

Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αθλητικογραφια αυτό που πράττεις.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 15:36 »
Παράθεση
Έχω εξηγήσει νομίζω με αρκετή σαφήνεια σε μήνυμα προς τον διαχειριστή του forum τους λόγους που έχω επιλέξει να απέχω από το να γράφω και να μην επιθυμώ να προσυπογράφω ή να "νομιμοποιώ" με την παρουσία μου μια κατάσταση που -θεωρώ πως- έχει διαμορφωθεί στο forum. Ποια είναι αυτή δεν θέλω να το πω δημόσια από σεβασμό στον χώρο. Την έχω περιγράψει στο προσωπικό μου μήνυμα.

Επειδή με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος να γίνεται καλύτερος,με τις δυνάμεις που έχουμε και όσο μπορούμε,θα μπορούσες να μου εξηγήσεις σε πμ περί του φόρουμ;Αν θέλεις φυσικά.
Φυσικά το καλύτερο θα ήταν να γίνει συζήτηση για το φόρουμ με μεγάλη συμμετοχή σε ξεχωριστό νήμα αλλά αυτό είναι και θέμα συμμετοχής.Αν υπάρχει τέτοια επιθυμία μπορεί να γίνει.

Δεν θέλω να επεκταθώ στο παρόν νήμα παραπάνω γιατί θα ξεφύγουμε κατά πολύ.Από εκεί και πέρα είσαι ευπρόσδεκτος να γράφεις αν θέλεις.Εσύ και όποιος άλλος έχει αποχωρήσει.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 15:56 »
Η ομαδα εχει δωσει 11 ματς μεχρι τωρα
Η γνωμη μου ειναι οτι μονο στα 5 απο αυτα ηρθε το αποτελεσμα που ηταν δικαιο να ερθει στο καθε παιχνιδι
Δηλαδη στο 0-0 με ατρομητο, στο 1-0 με παοκ, στο 2-0 με παο ,στο 3-1 με πλατανια και στο 2-1 με κερκυρα
Σε ολα τα αλλα παιχνιδια αλλο αποτελεσμα επρεπε να ερθει και αλλο ηρθε

Στην τριπολη δεν επρεπε να κερδισουμε με τετοιο δευτερο ημιχρονο που καναμε και αν τρωγαμε το 2-2 δεν ξερω αν θα περναμε και το χ
Με την αεκ επρεπε να ειχαμε κερδισει,με τον πανιωνιο επρεπε να χασουμε
Στη λιβαδεια επρεπε να κερδισουμε,στη ριζουπολη δεν επρεπε να χασουμε(βαζω Χ) και προχτες επρεπε να κερδισουμε
Δηλαδη ο φυσιολογικος απολογισμος θα ηταν  5ν-3ισ-3ητ συνολο 18 βαθμοι
Αντ' αυτου εχουμε 3-5-3 και συνολο 14 βαθμοι ,σαφως χειροτερα δηλαδη

Ολα αυτα οδηγουν σε χρησιμα συμπερασματα
Ισως ειμαστε ατυχοι και 100% η διαιτησια δεν ειναι υπερ μας
Το σιγουρο ειναι οτι τα πολλα Χ δειχνουν οτι προτιμουμε να ερθουμε χ παρα να κυνηγησουμε το κατι παραπανω
Ισως να μην εχουμε τον καταλληλο τροπο να το κανουμε και γι αυτο αρκουμαστε σε αυτο

Εγω παλι Χ με την ξανθη δεν το δεχομαι
Προτιμω να κερδισουμε ή να χασουμε παρα να ερθουμε παλι Χ
Οσο ακραιο και αν ακουγεται αν μου λεγανε να διαλεξω αναμεσα στο Χ και στο 2 διαλεγω το διπλο με κλειστα τα ματια
Δεν βαζουν μυαλο καποιοι
Πρεπει να ταρακουνηθει η ομαδα πιο πολυ και αυτο δεν προκειται να γινει με μια ακομα ισοπαλια

Οταν την ιδια ωρα το σαββατο παιζει αρης-παναχαικη στην ετ3 και σκεφτεσαι σοβαρα αν θα πας καφετερια για το ΠΑΣ-ξανθη σημαινει οτι υπαρχει προβλημα
Μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα και οχι του ΠΑΣ

Κολλησατε ολοι γενικως μου φαινεται
Αφου δεν θελει ο ανθρωπος να ξαναγραψει τι καθεστε και παρακαλατε
Πηρε μια αποφαση και τελος
Και εγω ειχα ζητησει να με διαγραψουν καποια στιγμη γιατι ηξερα οτι εχοντας λογαριασμο μπορει να μπω στον πειρασμο να ξαναγραψω
Οπως και εγινε μετα απο 3 μηνες που ηρεμησα και αρχισα παλι να σχολιαζω
Μπορει να συμβει το ιδιο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 16:22 »
Η απόφαση είναι οριστική και συνειδητή. Επομένως θα ήταν προτιμότερο για όλους να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε παρακάτω.
Με την ελπίδα να μπει ένα τέλος χωρίς να συνεχιστεί δημόσια αυτή η συζήτηση επι προσωπικού, αφού δεν πρόκειται να επανέλθω με νέα απάντηση.

Όπως ο μυθικός Αχιλλέας πέταξε τα όπλα για τα μάτια της Βρησιίδας έτσι κι εσύ pasa θα ξαναπιάσεις το σπαθί σου μετά το χαμό του Πατρόκλου για να ξεκάνεις τον Έκτορα !!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 17:58 »
PAS Giannina FC
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από σήμερα Τρίτη έως και την Παρακευή, και το Σάββατο από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ".
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τρίτη έως και Παρακευή 10:00 - 17:00.
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσουν το Σάββατο του αγώνα από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 3VIP, 25€
Θύρες 3-4-6, 20€
Θύρες 9-10, 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc
www.pasgiannina.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 19:38 »
Παράθεση
Ξεκίνησαν δουλειά στην Ξάνθη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ

Δουλειά ενόψει της αναμέτρησης στην έδρα του ΠΑΣ έπιασαν οι παίκτες της Ξάνθης την Τρίτη. Με εξαίρεση τους Καμαρά και Μπρίτο, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ο Μίλαν Ράσταβατς είχε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο τεχνικός της ομάδας έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, στο πρέσινγκ και στις εναλλαγές από την άμυνα στην επίθεση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για το ματς στους Ζωσιμάδες δεν υπολογίζεται ο Μπαξεβανίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 19:41 »
Πολυ εχω περιεργεια που θα κανει το ροτεισον ο Πετρακης..........Πολυ φοβαμαι οτι θα γινει με τον Αρη!!!

Ζορικα τα βλεπω

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Νοέ 2017 19:44 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 20:03 »
O Χαλκιαδάκης θα παίξει με Ξάνθη?

....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 22:11 »
PAS Giannina FC
Ρεπό σήμερα για τους βασικούς ποδοσφαιριστές του προχθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Για την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα είχε στατικές φάσεις και μεταφορά μπάλας στον αγωνιστικό χώρο.
Αύριο κανονικά στο πρόγραμμα όλη η ομάδα μιας και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με Ξάνθη το Σάββατο και την Τρίτη τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pastraining

www.pasgiannina.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Νοέ 2017 22:59 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 11:25 »
η Ξάνθη έχει σίγουρα πολύ καλύτερη ομάδα από τον παναιτωλικό και τον Απόλλωνα ... καλύτερα για μας για να πάρουμε το μάτς στα σοβαρά και να μειώσουμε τα λάθη και τις απερισκεψίες ...
για να κερδίσεις την ξάνθη πρέπει να είσαι σοβαρός και έξυπνος ... αυτό περιμένω να δώ από τους παίχτες και τον προπονητή ...
δυστυχώς πολύ άκυρη η ώρα του παιχνιδιού ... μακάρι να δούμε καλό ματς και να ξεκινήσουμε να παίρνουμε επιτέλους μπροστά στο μάζεμα βαθμών και νικών ... όχι άλλο Χ

Αποσυνδεδεμένος esposito84

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 13:00 »

Καλησπέρα σας από Ξάνθη ! Πέραν της πλάκας , πέραν του ποδοσφαιρικού χαβαλέ, είναι χαρά μας να παίζουμε αντίπαλοι με ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τις επιτυχίες της Ξάνθης δεν τις έχετε, να είμαστε αντικειμενικοί. Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό, τεράστιο, κατ'εμέ κομμάτι που εμείς υστερούμε, το ζηλεύουμε και όποτε έρχομαι στα Γιάννενα το συνειδητοποιώ ακόμα περισσότερο και δεν σας κρύβω πως μας στεναχωρεί . Εμάς, τους  ΤΡΕΛΛΟΥΣ του ΑΟΞ μας στεναχωρεί. Η δυναμική του κόσμου σας. Έχω κάνει διάφορες εκδρομές στην πόλη σας, με την ομάδα τέσσερις, οι τρεις οργανωμένα, η μια με φίλους μεμονωμένα. Δεν αναφέρω τις εκδρομές με την γυναίκα, δεν πιάνονται,τι να τις κάνεις.
Πάντα ωραία η κερκίδα σας ! Και την απολαύσαμε πρόπερσι όταν ήρθατε και κερδίσατε 0-1.

Και εντάξει. Ο Δήμος σας από ο,τι γνωρίζω αριθμεί κάτι παραπάνω από 100.000 κατοίκους. Την στιγμή που στην Ξάνθη μετά βίας φτάνουμε τους 60.000 . Βάζω τον Δήμο και όχι την Περιφέρεια γιατί είναι ουτοπικό να ζητάμε από τον κάτοικο στα Ζαγοροχώρια ή τον αντίστοιχο δικό μας εδώ στον Εχίνο να κατέβουν στο γήπεδο για να δούνε Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά αυτό - για μένα- δεν είναι δικαιολογία. Ούτε δικαιολογία οτι οι Ζωσιμάδες είναι μέσα στην πόλη και τα Πηγάδια 8 χιλιόμετρα έξω οπότε οι πιτσιρικάδες ΔΕΝ έρχονται πλέον -αν δεν έχουν συνοδεία, αλλά ποια 15χρονα γουστάρουν συνοδεία μπαμπαδων...- καθώς δεν υπάρχει συγκοινωνία να τους πάει γήπεδο! Θα ήταν δικαιολογία αν και στο παλιό γήπεδο είχα κόσμο ! Αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια πριν φύγω από εκεί  ΔΕΝ είχα !

Και δεν είναι δικαιολογία ούτε για την διοίκηση μου που όταν ανέλαβε την ομάδα το 1991 την πήρε με μέσο όρο εισιτηρίων 10.000 ανά αγώνα (υπάρχει το google για την απόδειξη αυτού) και την έφτασε το 2000 σε μερικά παιχνίδια σε τριψήφιο αριθμό, ούτε όταν το 2004 είχαμε 5000 διαρκείας και sold out στα Πηγάδια και φτάσαμε φέτος στα 1800 διαρκείας με το ζόρι και πολύ τρέξιμο (από τους λίγους τρελούς φιλάθλους, όχι από την διοίκηση ξαναλέω που επικοινωνιακό κομμάτι θεωρεί ΜΟΝΟ τις ανακοινώσεις της ) ενώ πέρσι είχαμε ΜΟΛΙΣ 1100 διαρκείας.

Διαβάζω ο,τι έχετε παράπονα και εσείς από μερίδα του οπαδικού κοινού της πόλης σας. Με "θλίβει" και μένα να βλέπω βαζέλια να τρέχουν στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων να υποδεχτούν τον Παναθηναικό, αντίστοιχα στο Αγρίνιο γάβρους, ή εμάς εδώ τον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν θα ξεφύγουμε από αυτήν την αρρώστια. Θέλει ΜΑΓΚΙΑ να είσαι οπαδός επαρχιακής ομάδας ! Να ξέρεις πώς θα έχεις ΜΙΑ επιτυχία , ΜΟΝΟ ΜΙΑ , στα 10-20 χρόνια ! Αλλά αυτή η επιτυχία θα είναι ΚΑΙ δικιά σου ! Θα την αισθανθείς πολύ πιο κοντά σου από έναν οπαδό "μεγάλης" ομάδας που θα χαθεί στο μπούγιο ...

Το πρωτάθλημα το ονειρικό για μένα έχει ΚΑΙ τον ΠΑΣ μέσα ΚΑΙ την ΑΕΛ (χωρίς Κούγια) ΚΑΙ τον Παναιτωλικό ΚΑΙ την Δόξα Δράμας ΚΑΙ τον Κρητικό κάτω που μαγκιές είναι ΜΟΝΟ μέσα στην Κρήτη ΚΑΙ την &^...Καβάλα (αυτή είναι η ιστορική μας αντίπαλος, κανένας Πανθρακικός ) ! Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΙΚΟ πρωτάθλημα μου...

ΥΓ: 2002-2003 και είχαμε έρθει δυο λεωφορεία. Πολύ χιόνι, κρύο τρελό και Γιαννιώτικο. Το ματς τελειώνει 1-1 , αφού έχτε χάσει τα άχαστα με τέρμα του Φριζενμπίχλερ κάπου στο 80' . Και ρε αθεόφοβοι, μας αφήσατε χωρίς τζάμια στην επιστροφή να γυρνάμε μέσα στην παγωνιά...

ΥΓ1: 2011 και δυο λεωφορεία ερχόμαστε για Γιάννενα με απαγόρευση οπαδών. Μας σταματάνε οι μπάτσοι έξω από την πόλη και φυσικά πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Είδαμε το ματς σε κάτι Plaza , 0-2 με τέρματα Μαρκόφσκι και Εντιμάρ. Όλη η κούραση ξεχάστηκε φυσικά αμέσως με πέντε ώρες πάνε-πέντε ώρες έλα συν το ματς στα Plaza...

YΓ2: Έχετε πολύ καλό προπονητή. Κολλήματα έχουν όλοι. Να ξέρετε όμως πώς έχετε πραγματικά καλό προπονητή. Εγώ το Σάββατο δύσκολα χωρίς Μπρίτο δεξιά, χωρίς Καμαρά, χωρίς ακόμα και τον άμπαλο τον Μπαξεβανίδη στα δεξιά γιατί δεν έχω αλλο μπακ... χωρίς Τριάδη...κλάψτα και άστα.

ΥΓ3: Η Ξάνθη είναι η πιο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα. Νοικοκυρεμένη, δεν χρωστά πουθενά. Και αυτό το τιμούμε. Ποτέ όμως δν θα ξεχάσω από τον Πανόπουλο πώς μ έκλεισε δυο συνδέσμους με πολύ κόσμο και κυρίως πώς επικοινωνιακά δεν κάνει τίποτα...ούτε μπουτίκ δεν έχουμε , ούτε καλά καλά φανέλες η κασκόλ μπορούμε ν πάρουμε 7 χρόνια τώρα αν δεν τα πουλάνε οι Xanthifans μεμονωμένα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 22 Νοέ 2017 13:25 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 13:28 »
Αφησα το δευτερο κειμενο.
Νομιζω ειχε τις διορθωσεις/ προσθεσεις που εκανες.
Καλως ηρθες

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 14:23 »
Esposito84  καλώς ήρθες στον καφενέ μας. Συμφωνώ πάνω κάτω με αυτά που είπες. Έζησα 3 χρόνια στην  όμορφη Ξάνθη και την αγαπώ πολύ.Ήμουν και φέτος ένα 2ήμερο στις γιορτές της παλιάς πόλης και είδα ένα όμορφο νέοκλασικό με ένα τεράστιο πανώ του ΑΟΞ.Νομίζω ήταν των βετεράνων της ομάδας.Πολύ όμορφο στο κέντρο της πόλης.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 14:24 »
Παράθεση
Θέλει ΜΑΓΚΙΑ να είσαι οπαδός επαρχιακής ομάδας ! Να ξέρεις πώς θα έχεις ΜΙΑ επιτυχία , ΜΟΝΟ ΜΙΑ , στα 10-20 χρόνια ! Αλλά αυτή η επιτυχία θα είναι ΚΑΙ δικιά σου ! Θα την αισθανθείς πολύ πιο κοντά σου από έναν οπαδό "μεγάλης" ομάδας που θα χαθεί στο μπούγιο ...

Το πρωτάθλημα το ονειρικό για μένα έχει ΚΑΙ τον ΠΑΣ μέσα ΚΑΙ την ΑΕΛ (χωρίς Κούγια) ΚΑΙ τον Παναιτωλικό ΚΑΙ την Δόξα Δράμας ΚΑΙ τον Κρητικό κάτω που μαγκιές είναι ΜΟΝΟ μέσα στην Κρήτη ΚΑΙ την &^...Καβάλα (αυτή είναι η ιστορική μας αντίπαλος, κανένας Πανθρακικός ) ! Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΙΚΟ πρωτάθλημα μου...

Τα είπες όλα...
ο ΑΟΚ δεν πίστεψα οτι είχε κόσμο..Νομίζω μπροστά στην Δόξα Δράμας ωχριούν..

Καλώς να έρθετε. Πόσοι θα έρθετε;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 15:25 »
Να ξέρεις πώς θα έχεις ΜΙΑ επιτυχία , ΜΟΝΟ ΜΙΑ , στα 10-20 χρόνια ! Αλλά αυτή η επιτυχία θα είναι ΚΑΙ δικιά σου ! Θα την αισθανθείς πολύ πιο κοντά σου από έναν οπαδό "μεγάλης" ομάδας που θα χαθεί στο μπούγιο ...

Ένας καθηγητής σεξολογίας μια μέρα παρουσίαζε μια δημοσίευση σε ένα συνέδριο όπου αποδείκνυε τη συσχέτιση μεταξύ ευτυχίας και συχνότητας συνουσίας.
Για να το αποδείξει ρώταγε λοιπόν το ακροατήριο:
- "Πόσοι κάνουν σεξ καθημερινά;"
Σήκωναν το χέρι αρκετοί νέοι φοιτητές με αρκετή ενέργεια και χαρά.
- "Χμμ, βλέπω είστε αρκετά χαρούμενοι... Πόσοι κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα;"
Σήκωναν το χέρι κάποιοι πιο μεγάλοι 30άρηδες συνάδελφοι με οικογένεια. Αυτοί φαίνονταν απλά ικανοποιημένοι και δεν εμφάνιζαν ούτε χαρά ούτε λύπη.
- "Παρατηρώ μια χλιαρότητα... Για να δούμε τι λένε αυτοί που το κάνουν μια φορά το μήνα;".
Σήκωναν το χέρι μερικοί γενικά μεγαλύτερης ηλικίας και φαίνονταν εμφανώς λυπημένοι και γκρίνιαζαν.
- "Είδατε λοιπόν; Όσο πιο συχνά κάνετε σεξ τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε" είπε ο καθηγητής.
- "Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που το κάνει μια φορά το χρόνο;"
Ξαφνικά πετάγετε από το πλήθος ένας με μεγάλη χαρά και εμφανώς εκστασιασμένος.
- "Εγώ εγώ κύριε καθηγητά! Εγώ!!"
Με μεγάλη απορία τον κοιτούσε ο καθηγητής γιατί ήταν ένα δείγμα που πήγαινε κόντρα στη θεωρία του. Οπότε τον ρωτάει:
- "Μια φορά το χρόνο το κάνεις και χαίρεσαι; Αδύνατον. Τόσες μελέτες έχουμε κάνει... Γιατί είσαι χαρούμενος;"
και απαντάει:
- "γιατί σήμερα είναι η μέρα μουυυ!!!"

Έτσι και εμείς.  :mono:

Υ.Γ. μπορεί να μεταφερθεί στα ανέκδοτα.