Ρε ΠΑΣ-ΑΔΕΣ σας διαβάζω και μιλάμε έχω "φρίξει" ! Γιατί τέτοια κριτική ρε μάγκες; Είπε κανένας ο,τι το ρόστερ σας είναι για πεντάδα ; Ή είπε κανένας ο,τι το ρόστερ σας είναι ακριβότερο του Ατρομήτου, της Τρίπολης ή της Ξάνθης ; Ακόμα και του Πανιώ-γαβρου (ωραίο αυτό , εδώ το διάβασα) είναι σχηματισμένο με πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές ! Eννοείται βέβαια πώς το μπάτζετ - μόνο- δεν παίζει ποδόσφαιρο , υπάρχουν και άλλα δεδομένα που σχηματίζουν ένα καλό σύνολο και πιστέψτε με χάρη σε αυτά τα δεδομένα διατηρήστε σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια !
Γιατί να ξέρετε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα έχουν να λένε πώς ο ΠΑΣ από τότε που ανέβηκε κατηγορία διατηρείται συνεχώς σε ένα καλό, σε ένα πολύ καλό επίπεδο ! Με κάποια -μικρά- σκαμπανεβάσματα, αλλά κατά γενική ομολογία αποδίδετε καλό ποδόσφαιρο, υποφερτό για την Ελλάδα, ενώ παράλληλα χάνετε κάθε χρόνο σημαντικότατους παίχτες!
Υπάρχει ένας καλός, σταθερός, κορμός που σας διατηρεί εξ'αρχής μέσα στην πρώτη οκτάδα -σχεδόν - πάντα. Από εκεί και πέρα έγκειται στο τι παίζει αγωνιστικά από εκεί και πέρα. Παλαιότερα είχατε Τσάβες, Ντε Βινσέντι, Μανιά και Τσουκαλά στα καλά τους (Ο Τσουκαλάς του ΠΑΣ αδικήθηκε, έπρεπε να κληθεί Εθνική ομάδα) και τόσους άλλους παιχταράδες που ΜΟΝΟΙ τους σας ανέβαζαν ένα επίπεδο. Ε, διάολε, τέτοιους πλέον δεν έχετε. Ο Σολτάνι μας έβγαλε την ψυχή τα τελευταία δυο χρόνια στην Ξάνθη για παράδειγμα με το μια καλός, πέντε κακός. Ο Χαλκιαδάκης όπου και αν πήγε μετά τον Εργοτέλη δεν έδειξε σταθερότητα ! Κατ'εμέ ο Γιάκος στον καλό ΠΑΣ δεν έχει θέση, βαρυγκόμαχος ! Ο Λίλα μεγαλώνει, τα χρόνια περνάνε, πολλά χρόνια στον ΠΑΣ και όπως είναι φυσικό έρχεται σιγά σιγά το δημοσιουπαλληλίκι , θες δεν θες να το αποδεχτείς ! Και επειδή ο άξονας είναι ...όλο το παιχνίδι για κάθε ομάδα, πλέον στον άξονα ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ σε σχέση με το παρελθόν ! Όπου άξονας εξάρια και δεκάρια... ποιος Γαρουφαλιάς τώρα και ποιος Κοζορώνης ρε παιδιά... Πάντως ακόμα και έτσι, εννοείται, πώς θα είστε -κατά την άποψη μου - στο 7-8 θέση ΚΑΙ φέτος...
Όσο για εμας ήρθαμε με μισή ομάδα. Λείπανε Μπρίτο - Καμαρά- Τριάδης - Μπαξεβανίδης και Λουσέρο, όλοι θα ήταν βασικοί σήμερα. Κερδίσαμε όμως τον Μελιόπουλο, πρώτη φορά βασικός και έχω την αίσθηση επειδή ξέρω τον Πανόπουλο πώς ο 17χρονος δεν ξαναβγαίνει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι μέχρι το 30' , μετά το 30' ανεβήκατε και βγάλατε το τέρμα νωρίς στο 48' όπου και πίστεψα ο,τι τελείωσε το ματς. Ούτε αλλαγές δεν είχαμε να κάνουμε, πιστέψτε με αυτοί που μπήκαν ούτε...αποστολή δεν βλέπουν συνήθως, όπως αυτή η απογοήτευση ο Πέτρος Ορφανίδης. Μπάλα όμως είναι...και έχουμε τον δικό μας Κόντε στην επίθεση.
ΥΓ: Ο Πετράκης είναι ένας καλός προπονητής. ΕΛΛΗΝΑΣ προπονητής. Με ο,τι και αν σημαίνει αυτό. Τα πάθη του, τα κάλλη του, τις αδυναμίες του...