Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ξάνθη (12η Αγων.)  (Αναγνώστηκε 25336 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ξάνθη (12η Αγων.)
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 15:26 »
Πραγματικά το χθεσινό ήταν σαν να ζω τη μέρα της μαρμότας ξανά και ξανά. Όλοι αισθάνονταν ότι θα το φάμε και το φάγαμε. Όπως πολύ εύστοχα γράφτηκε παραπάνω επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Και εδώ οι ευθύνες του τεχνικού επιτελείου είναι μεγάλες.

Θα συμφωνήσω με Γιώργη. Νομίζω πρόθεση του Πετράκη δεν ήταν να κλειστεί η ομάδα αλλά το αντίθετο. Αυτό υποδηλώνουν οι αλλαγές του Χαλκιαδάκη και του Κοζορώνη. Το θέμα είναι γιατί γυρνάμε έτσι; Γιατί υπάρχει τέτοια (φανερή πλέον) έλλειψη ποδοσφαιρικής ψυχολογίας και λογικής; Κατ' εμέ οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Πολλοί παίχτες μας είναι πολύ κοντά στα τριάντα ή και παραπάνω από τα τριάντα. Η καριέρα τους είναι στάσιμη και ξέρουν ότι δεν θα πάρουν μεταγραφή. Επομένως δεν λυσσάνε, δεν είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Κλασσική περίπτωση Λίλα, Τζημόπουλος ίσως Μιχαήλ, μπορεί και Ναδάλες. Ακόμη και τον Κόντε βάζω σε αυτή την κατηγορία, όχι τόσο για την προσπάθεια όσο για την προσωπική του στρατηγική.

2. Όπως σωστά είπε ο Born in Drakolimni και ο Ξανθιώτης οι απώλειες του Τσουκαλά και του Τσάβες ουδέποτε αντικαταστάθηκαν. Συχνά βλέποντας τον Π.Α.Σ., έχω την αίσθηση ότι αν περάσει η μπάλα τον άξονα βρωμάει τελική προσπάθεια για τον αντίπαλο. Λείπει το αμυντικό χαφ που να δαγκώνει, λείπει ο παίχτης στο κέντρο που θα ρυθμίζει το παιχνίδι με βάση τις επιδιώξεις της ομάδας. Κακά τα ψέματα δείξε μου τα χαφ σου να σου πω ποιος είσαι, λέγανε παλιά. Τώρα αλήθεια ποιον έχουμε εκεί εμείς; Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Μπορεί ο Βιδάλ να βοηθήσει εκεί ή λέω μαλακίες;

3. Είναι φανερό ότι ο Πετράκης είναι εκτός φόρμας. Δεν του βγαίνει ρε φίλε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αλλάζει συστήματα συνεχώς ή νομίζω βρε παιδιά; (Ρε Pasas αγόρι μου άσε τους εγωισμούς και γράψε καμιά τεχνική ανάλυση. Δηλαδή έλεος ρε μεγάλε). Βέβαια, όποιος αλλάζει συστήματα προσπαθεί και βελτιώνεται. Και τίποτα δεν είναι αδύνατον γι' αυτόν που προσπαθεί. Το θέμα είναι ότι αυτό έχει παροδικό κόστος.

4. Τα αποδυτήρια είναι καλά; Μήπως η χρησιμοποίηση του Μαυροπάνου διετάραξε τις ισορροπίες; Λέω εγώ τώρα χωρίς να γνωρίζω κάτι.

5. Είναι φανερό πλέον ότι το Ζωσιμάδες δεν αποτελεί πλέον έδρα, πλην τεσσάρων παιχνιδιών το χρόνο. Οι λόγοι γι' αυτό πολλοί. Δεν είναι επί τοις παρούσης να τους αναλύσουμε. Δυστυχώς πουθενά σχεδόν δεν έχει κόσμο στα ελληνικά γήπεδα και μοιραία και εμείς ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο. Από την άλλη οι λόγοι της μείωσης της παρουσίας του κόσμου στον Π.Α.Σ. είναι αρκετά πιο σύνθετοι από όσο τους παρουσιάζουμε κατά καιρούς.

Κλείνοντας θέλω να πω και κάτι άλλο. Παίχτης παιδιά Κοζορώνης δεν υπάρχει, κακά τα ψέματα τώρα.
Τζιμάκο αγόρι μου ξέρεις ότι σε συμπαθώ και σε διαβάζω. Κατά τη γνώμη μου υπερβάλλεις πολύ και αυτό δεν βοηθάει. Δεν λέω ότι έχεις εντελώς άδικο αλλά σε πολλά πράγματα τον αδικείς τον Πετράκη.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 15:28 »
Επειδή το θέμα τακτικών και γενικά το τι σχεδιάζει ο Πετράκης και τι του βγαίνει τι όχι,στα Γιάννενα υπάρχει μαύρο σκοτάδι,γράψτε περισσότερα.Για να μπορεί να κριθεί και ο Πετράκης καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 15:37 »
Αυτο το μην κανετε κριτικη και μην λετε να φυγει ο Πετρακης πραγματικα με ξεπερνα!
Αν ειναι να μην κανουμε κριτικη σε ομαδα και παιχτες,ας το κλεισουμε το μαγαζι!
Εδω φευγουν απο ομαδες τερατα ο Γκουαρδιολα,ο Μουρινιο και τοσοι αλλοι....
Ο κυρ Γιαννης δεν θα πουμε να φυγει; Ειπαμε και μαλλον συμφωνουμε ολοι: Ο Πετρακης ειναι ΚΑΛΟΣ προπονητης για να μενουμε ανετα στην κατηγορια!
Πως να το κανουμε ρε παιδες;
Δεν συμβιβαζομαστε ολοι με αυτο! Δικαιωμα μας να εχουμε μεγαλυτερες απαιτησεις απο την ομαδα; Δεν ειναι σαφες αυτο;;;

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 15:50 »
To θέμα δεν είναι ούτε η τακτική ούτε το σύστημα.Συγκεκριμένοι παίκτες έχουν περιθωριοποιηθεί και άλλοι έχουν πάρει την φανέλα βασικού σπίτι χωρίς να παίζει ρόλο η απόδοση τους.Έχουν εξαφανιστεί οι Γιαννίκογλου,Μπετρά,Ροντρίγκεζ,Βιντάλ Σκόνδρας Nτόλοβατς και Μπέριος.Ακόμα και σε περίπτωση απουσίας παικτών με κίτρινες κάρτες ή λόγω τραυματισμού δεν παίζουν αλλά μπαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι σε λάθος θέσεις.Η διαχείριση των αγώνων είναι τραγική.Ακόμα και με ομάδες πολύ χαμηλότερου επιπέδου παίζουμε φουλ αμυντικά και αν μας κάτσει το γκολ.Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιηθεί 18 παίκτες και από αυτούς οι 4 με ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.Χρησιμοποιούνται δηλαδή μόνιμα 13-14 παίκτες.Η δουλειά του προπονητή είναι να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.Δυστυχώς ο Πετράκης έχει ήδη κάψει πολλούς.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:01 »
Εσεις που ειδατε τον αγωνα λοιπον τι συστημα επαιξε η ομαδα χτες?
Και τι θεση ειχε ο τζημοπουλος?
Για να μαθαινουμε και εμεις που δεν τον ειδαμε τον αγωνα
Και σε τι θεση μπορει να αξιοποιηθει καλυτερα ο γιακος για να μην τρωει θεση στην ενδεκαδα?
Να υποθεσω οτι οι αποστολοπουλος,βιδαλ,μπερτρα,ροντριγκεζ,ντολοβατς δεν βελτιωνονται με τιποτα μιας και δεν αγωνιζονται?
Και τι πρεπει να κανουμε αφου δεν υπαρχει η δυνατοτητα υπεροχης στον αξονα του κεντρου?
Σεντρες ή κατι αλλο?

Διαφωνω γιωργη με αυτο που ειπες για τα εισιτηρια και την ποιοτητα του πρωταθληματος
Ειναι ενας συνδυασμος πραγματων που σε κανει να μην ΠΑΣ γηπεδο
Εγω πια κινουμαι με τη θεωρια του value for money οποτε δεν υπαρχει λογος να δινω 20αρια και 25αρια για κανεναν λογο
Ειναι εξωπραγματικες οι τιμες για τετοιο υποπροιον που παραγεται εδω εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου

Απο την αλλη δεν ειμαι αρρωστακι σε τετοιο βαθμο με τον ΠΑΣ ωστε να σκορπαω τα λεφτα μου
Και ουτε κατηγορω αυτους που ειναι, καλα κανουν και ειναι αφου αυτο νιωθουν
Πηγα να τα δωσω μηπως και βρεθω στον αγωνα της ευρωπης αλλα δεν εκατσε
Επιλεγω ματς με λιγα λογια

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:03 »
Κάποιοι γράφουν ότι δεν έχουμε Γεωργουλόπουλο στο προπονητικό τημ ή Τσουκαλά για το κέντρο και γενικότερα παίκτες για το κέντρο.
Θυμήστε μου ρε παιδιά πέρσυ ο Αστέρας με ρόστερ καλύτερο από εμάς (στα χαρτιά), με Γεωργουλόπουλο κλπ, τι θέση έπιασε;
Γίναμε όλοι προπονητές του καναπέος λέω εγώ...
Κάποια στιγμή η ρόδα θα γυρίσει και θα μας χαμογελάσει η τύχη. Ειδεμή να καεί το βίντεο αυτού που μας μάτιασε!
 :dab:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:12 »
Δεν μπορεί να φταίει πάντα η κακή μας η τύχη όταν δεν κερδίζουμε.Μες την Τρίπολη δηλαδή δεν είμασταν τυχεροί που κερδίσαμε;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:18 »
Ευγενέστατε ΠΑΣαρη  :P , ότι νάναι αγόρι μου...φιλικότατα!!!
Παράθεση
Οι περισσότεροι εκμεταλλευόμενοι την ασυδοσία δημοκρατία του χώρου, έχουν αραδιάσει ένα σκασμό μπαρούφες και ανυπόστατες γελοιότητες, "βαφτισμένες" ως "κριτική", με σκοπό να καταλήξουν σε ένα αίολο συμπέρασμα: "Να φύγει ο Πετράκης!".

Προπονητής Πετράκης, έχει πάψει να υφίσταται... στη θέση του είναι ένας φοβισμένος, μουντός ανθρωπάκος που κάθεται στη θεσούλα και στον μισθό του και διεκπεραιώνει ανεπιτυχώς τα καθήκοντά του... βεβαίως και δεν θα κακίσω κανένα, εάν πάει να δει τον ΠΑΣ του Πετράκη... γούστο του και καπέλο του...
Δικό μου γούστο και καπέλο είναι να ευχαριστιέμαι το σινεμά ή το θέατρο που θα πάω και εάν αυτό δεν γίνει, θα βγώ και θα ξεσκίσω, όπου έχω τη δυνατότητα να το κάνω βεβαίως, τον σκηνοθέτη ή τους ηθοποιούς. Με την ίδια λογική, θα πάω να δω τον ΠΑΣ και εάν δεν γουστάρω με αυτά που βλέπω θα την κάνω μπινελικιάζοντας...

Κάποτε ήμουν σε μία εταιρία μεγάλη και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ήρθε ένας τύπος, που στην αρχή έβαλε μία τάξη στα οικονομικά και γενικά στα έσοδα-έξοδα της εταιρίας...ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος, μέχρι τη στιγμή που διαπιστώθηκε ένα τέλμα στις προοπτικές λόγω των συντηρητικών προσεγγίσεων του συμβούλου...
Όχι πες μου εσύ τώρα τι κάναμε...τον κρατήσαμε ή τον διώξαμε; Και γιατί;

Ε και πούσαι  :)) φιλαράκι; Μην μου πεις ότι άλλο πράγμα είναι το ποδόσφαιρο...ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι και τα δύο!!! Κι εμείς είμαστε οι πελάτες που αγοράζουμε το κάθε προϊόν...
Το ποδόσφαιρο βέβαια έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες ιδεολογικές, αλλά στο τέλος όλα καταλήγουν στο πόσο καλό είναι το προϊόν και εάν μας αρέσει να το αγοράζουμε.
Εγώ ληγμένα προϊόντα, δεν τα προτιμώ...και φυσικά δεν μιλάω για τον ΠΑΣ!!!

ΦΥΓΕ!!!
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:23 »
Δεν μπορεί να φταίει πάντα η κακή μας η τύχη όταν δεν κερδίζουμε.Μες την Τρίπολη δηλαδή δεν είμασταν τυχεροί που κερδίσαμε;

Στην Τριπολη είμασταν άτυχοι που τραυματίστηκε ο Κόντε και άλλαξε η ψυχολογία και το σύστημά μας.
Μέχρι τότε τους είχαμε διαλύσει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:29 »

Στην Τριπολη είμασταν άτυχοι που τραυματίστηκε ο Κόντε και άλλαξε η ψυχολογία και το σύστημά μας.
Και στο δεύτερο ημίχρονο τι έγινε;Πως αντιμετώπισε ο Πετράκης τον τραυματισμό του σέντερ φορ;Σκέφτηκε κάτι;Είχε κάποια έμπνευση;Όχι.Το γνωστό ταμπούρι και το πούλμαν μπροστά στο τέρμα και προσευχές στον ύψιστο να μην φάμε γκολ.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:35 »
my8os ο Γεωργουλοπουλος στην Τριπολη δεν ειναι στο τεχνικο επιτελειο της 1ης ομαδας αν δεν κανω λαθος,αλλα εχει αναλαβει τις ακαδημιες της.
Ο Τσουκαλας για λογους που στην Τριπολη γνωριζουν,δεν αγωνιζεται.
Θερμη μου παρακληση ειναι να μην κοιτατε συνεχως τι κανει ο καθενας απο την στιγμη που φευγει απο εμας,αλλα να κρινεται για οτι εκανε οσο ηταν σε εμας.Ειναι και που θα ταιριαξει ο καθενας.
Ο Πετρακης π.χ. που αρκετοι στηριζουν παρα τα λαθη του,τι εκανε πριν ερθει σε εμας?Ενας προπονητης Β-Γ εθνικης ηταν,ή βοηθος προπονητη στην φοφη και λιγο απο Ά με Εργοτελη.
Εμεις εδω μεσα ΠΑΣ Γιαννινα ειμαστε και θα επρεπε να μας ενδιαφερει τι κανει ο καθε εργαζομενος της ΠΑΕ οσο ειναι εδω.
Θα επρεπε να μας ενδιαφερει το οτι ο Τσουκαλας δεν αντικατασταθηκε ποτε,και οχι οτι στην Τριπολη δεν επιασε

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:51 »
Ανοιξε.Το κρατος μοιραζει λεφτα.

https://www.koinonikomerisma.gr/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 16:51 »
Εδώ δεν ξέρουν τι και πως έκανε ο Γεωργουλόπουλος αλλά τους άρεσε ο Γεωργουλόπουλος.Εκεί μπλέκει και ο Γεωργουλόπουλος και η Τρίπολη.Αν νομίζουν κάποιοι ότι ο Γεωργουλόπουλος έχει καλύτερο ιστορικό από τον Πετράκη τι να πω.
Ο ένας βγήκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς και μάλιστα με τον ΠΑΣ.Πρώτη φορά στην ιστορία έγινε κάτι τέτοιο.Επίσης μια δεύτερη που ήταν υποψήφιος πάλι.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 17:23 »
Ευτυχως που το εγραψε και ο Μπακουλιερος γιατι θα νομιζα οτι μοναχα μονος μου τα βλεπω

Πλην την ελλειψη ποιοτικων ποδοσφαιριστων
Πλην το οτι 6αρι ουσιαστικα δεν υπαρχει

Η εισοδος του Μαυροπανου στην εντεκαδα εχει χαλασει ολη την αμυντικη λειτουργεια των προηγουμενων ετων

Τα λαθη του ειναι εμφανη μεχρι στιγμης και οποιος δεν τα βλεπει τοτε εθελοτυφλει!!Ενω στο ψηλο παιχνιδι ειναι δυνατο παιδι,στο χαμηλο παιχνιδι ο Μπεριος μπροστα του  μοιαζει Μπεκενπαουερ

Αλλα ειπαμε δεν βγαινει απο εντεκαδα γιατι τον εχουμε μοστρα για πωληση

Οτι να ναι

Μπορει να ειναι δικο μας παιδι,αλλα εκ πρωτης αποψης δεν βλεπω οχι τον Οικονομου να πλησιαζει αγωνιστικα αλλα ουτε και τον Μιχαηλ και τον Τζημο

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 17:38 »
Στο ματς με την Ξανθη, δεν ειμασταν ατυχοι. Οποιος λεει το αντιθετο, μαλλον εβλεπε αλλο ματς.
 Στο ματς με τον Παναιτωλικο, ειμασταν. Δεν συγκρινονται τα δυο ματς.
- Τον Μπεριο τον ειχαμε κανει... Τζανη απ τα μπινελικια περσι και τωρα μερικοι λενε που ειναι ο Μπεριος!
- Σε καμια των περιπτωσεων δεν πρεπει νε φυγει ο Πετρακης, ποσο μαλλον τωρα, που δειχνει να ψαχνεται περισσοτερο οσον αφορα το συστημα. Αυτα δεν γινονται μεσουσης της περιοδου, ειδικα σε μια ομαδα σαν τη δικη μας, που ειναι καθαρα ομαδα προπονητη.
- Εξακολουθω να πιστευω οτι με ενα καλο χαφ το Γεναρη, μπορουμε να χτυπησουμε πενταδα.
- Ψυχραιμια σε ολους συνιστω, ειδικα στα.. γεροντια του φορουμε, που εχουν δει πολλα τα ματια μας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 17:57 »
Δεν λεω οτι δεν μπορει να γινει καλος αμυντικος,αλλα σιγουρα θα εχει ταβανι !!

Απλα ουτε εμπειρια εχει,και τα λαθη του τα εχει κανει σε κρισιμους αγωνες,και δεν υπαρχει συνεννοηση με τους αλλους δυο!!Και καλο ειναι να δοκιμαστει και ο Σκονδρας

Πλην της αλλης  ειναι φανερο πως με την μπαλα στα ποδια αντιμετωπιζει προβληματα τεραστια

Δηλαδη τι κακο ειναι να το βαλει μια φορα παγκο?Ας ψηθει λιγο παραπανω στο κατω της γραφης

Αυτο το οτι τρωμε σε καθε αγωνα γκολ  μονο τυχαιο δεν ειναι..

p.s Βλεπεις τον Τζημοπουλο που παροτι αμυντικος,μπορει να προχωρησει με την μπαλα,να δωσει πασες ακριβειας,και να μοιραζει ασιστ μισο γκολ οπως χτες

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 19:57 »
Μέτα από ένα εικοσιτετραωρο ας γράψω και εγώ:
Χτες είδα έναν Πετρακη να νευριάζει μόνο όταν ο Γαρουφαλιας αργούσε να φορέσει τα παπούτσια του για να μπει.
Ποτέ άλλοτε δεν τον έχω δει έτσι.
Αν τους πλάκωνε στα μπινελικια τους υπόλοιπους, όπως έπιασε τον μικρό, μπορει να ειμαστε σε καλύτερη θέση.

Είδα επίσης (για πρωτη φορά) αμφισβήτηση του προπονητή από τον κόσμο. Και μπινελικια. Κυρίως για τον αδιάφορο Κοζωρωνη

Μπορεί το παραπάνω γεγονός να μας αφυπνήσει; (Κυρίως τον προπονητή;)
Το μέγα ερώτημα....

Αγωνιστικά
Η ομάδα μου άρεσε παρόλο που μπηκαμε νωθρά.
Και κάθετες βγήκαν (απο τον Τζημόπουλο) και κάποιες φάσεις βγήκαν
Λίγα πραγματα βέβαια, γιαυτο και λιγοστεύει ο κόσμος.

Παρολες τις μαλακίες που εχουμε κανει, ειμαστε κοντά στην πεντάδα. Γιαυτο αισιοδοξώ
Δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα βεβαία, αλλά πιστεύω οτι Ευρώπη θα βγούμε.
Η ομάδα αδικεί τον εαυτό της....
 :pas:

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 20:04 »

Και στο δεύτερο ημίχρονο τι έγινε;Πως αντιμετώπισε ο Πετράκης τον τραυματισμό του σέντερ φορ;Σκέφτηκε κάτι;Είχε κάποια έμπνευση;Όχι.Το γνωστό ταμπούρι και το πούλμαν μπροστά στο τέρμα και προσευχές στον ύψιστο να μην φάμε γκολ.

Προηγείσαι 0-2, δεν έχεις εναλλακτική για τον Κόντε (μην ξεχνάς και πότε πήραμε τον Σολτάνι), οπότε τι θα κάνεις; Θα προσπαθήσεις να διαφυλάξεις το σκορ. Έβαλε λοιπόν τον Λίλα μέσα. Καλώς; Καλώς. Ίσως το μόνο λάθος ήταν που πέρασε τον Γιάκο σαν φορ, ενώ θυμάμαι ότι τα πήγαινε πολύ καλά στο κέντρο. Έτσι λοιπόν χάσαμε το κέντρο και η ιστορία γνωστή.
Πάντως ήταν ατυχία και όχι τύχη ότι κερδίσαμε με 2-1. Αν το μοναδικό μας φορ δεν τραυματιζόταν δεν θα είχαμε αυτήν την κουβέντα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 21:49 »
Πιστεύω ό,τι έχουμε καλή ομάδα που αδικεί τον εαυτό της, κάποιος κάποιοι κι εγώ μαζί το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές.

Έτσι ανακεφαλαιωτικά.

Είτε:

1. Έχουμε καλή ομάδα
2. Έχουμε μέτρια ομάδα
3. Έχουμε κακή ομάδα.

Επομένως ερωτήματα:

1: Γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τη Ξάνθη των τόσων ελλείψεων; Ή τα καπνά, ή, ή, ή. Κάτι φταίει.
2. Καλούτσικα τα πάμε μωρέ. Μπορεί να σταθούμε τυχεροί και να χτυπήσουμε και Ευρώπη.
3. Τα πάμε υπέροχα, όλο και τσιμπολογούμε βαθμουλάκια. Τη χρονιά -μάλλον- θα τη σώσουμε άνετα, ΠαύλοΜελάδες να μη ξαναδούμε κι όλα καλά.

Η αφεντιά μου είναι στην κατηγορία ΕΝΑ και μου φταίνε ΟΛΑ και ΟΛΟΙ.
Έχουμε περάσει το 1/3 του πρωταθλήματος και δεν μου κάθεται βάσει εμφανίσεων να μιλάω για ατυχία. Κάτι δεν πάει καλά.
Ένα δυό παιχνίδια τα δικαιολογείς, πλέον όχι.
Και είμαι επίσης της αντί Τζημ άποψης, δε θέλω να φύγει ο προπονητής, αν και ...ΚΑΙ αυτός φταίει.
Γιατί έχουμε ομάδα ΤΟΥ προπονητή.
Πως θα λυθεί ο γόρδιος; Δεν ξέρω.
Κάποιος να ταρακουνήσει το σύμπαν να τα κάνει πτάνα όλα, μΠΑΣ και συνέλθουΜΕ όλοι.
ΑΛΛΑ ευχαριστημένοι οι της κατηγορίας 1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Οι της 2, σωστά, αντιδρούν στις επικρίσεις, μια χαρά είμαστε. Μόνο που ο ΠΑΣ δεν είναι για τα μέτρια παιδιά.

Οι της 3 πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μακάρι να μπορούσα κι εγώ.

Αυτά τα ολίγα.

Νομίζω ότι το μόνο σύστημα που τελικά έχουμε εμπεδώσει είναι ότι δεν γουστάρουμε να τρώμε γκολ στην αντεπίθεση όταν προηγούμαστε.
Με το που το κάνουμε γυρνάμε πίσω και το τρώμε στα ίσια.

Κάτι πρέπει να αλλάξει ΧΘΕΣ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 22:03 »
Την περασμένη σεζόν η ομάδα είχε 12 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ήταν φυσικά η πρώτη σε αυτή την κατηγορία.Φέτος σε 12 ματς έχουμε 6 ισοπαλίες και είμαστε πάλι πρώτοι στην συγκεκριμένη κατηγορία.Αυτό δείχνει ότι πρώτη προτεραιότητα του προπονητή είναι να μην χάσει.Επιβεβαιώνεται λοιπόν αυτό που πολλοί ανέφεραν εδώ.Οι δυνατότητες του έχουν πιάσει ταβάνι.Αν θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε στην μέση του πίνακα ή λίγο παρακάτω είναι ο κατάλληλος.Αν όμως επιθυμούμε κάτι παραπάνω ο προπονητής δεν κάνει...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 23:50 »
Που εισαι ρε μεγα Αναστοπουλε με τους βαθμοβαθμους

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 01:14 »
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάπου αλλά παρατήρησε κανείς ότι οι οργανωμένοι μέχρι το 25ο λεπτό καθόταν στην κερκίδα χωρίς μιλιά  και άρχισαν αμέσως μετά το 25 τα συνθήματα ;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 02:08 »
 για μενα δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο επαναλαμβανομενη ατυχια......για 1-2 φορες οκ...απο κει και περα το πραγμα παει αλλιως

Δεν γινεται καταρχην σε καθε αγωνα να τρως γκολ....οτι συστημα κι αν παιζεις

Βλεπω μια πολυ λανθασμενη νοοτροπια στην ομαδα...αυτο ειναι που με ανησυχει πολυ

Πολυ μεγαλη αλλαγη αποτομη στην ψυχολογικη αντιμετωπιση του αντιπαλου....σαν να αλλαζει το εργο και να βλεπεις αλλη ταινια

Το να φυγει ο συγκεκριμενος προπονητης ειναι πολυ ακαιρο αυτη τη στιγμη....εχει χτισει πολλα αλλα που φαινονται και αλλα οχι

Το ειχα πει πολλες φορες...οΠΑΣ εχει αλλαξει επιπεδο...η αντιμετωπιση του ειναι ως τετοιας ομαδας απ τον καθε αντιπαλο....απο την αλλη βλεπω μια νοοτροπια που δεν συμβαδιζει με αυτο που εχει χτιστει ουτε με τις δυνατοτητες

Εκανα 3 ωρες να συνελθω προχθες με το σκορ...μιλαμε για μεγαλη τσατιλα......

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 09:21 »
Η αμυνα θέλει δουλεια ο Μαυροπάνος θέλει δουλειά?
Και φυσικά η ομάδα θέλει δύο αλλαγές εχθες ...1) εκτός απο λύση συμβολαίου στον Κοζωρόνη  ,2) στον παγκο να κάτσει και ο Βελλιδης μην πουμε εκτος 18αδας.!
Δεν το βλέπει ο προπονητης το τεχνικό τιμ ότι έχουμε τροχονόμο στο τέρμα!!!
Οσο παίζει μέσα η ο ΠΑΣ δεν δεν δεν κερδίζει! Μας έχει στοιχίσει τόσους βαθμούς , πόσους ακόμα? Τι ασυλία είναι αυτή!
Το να έχεις καλόν τερματοφυλακα σου δεινει ασφάλεια σιγουριά ,  η ουσία του ποδοσφαιρου είναι το γκολ! Ποιος είναι ο καλύτερος για να μειωθούν αυτές οι πιθανότητες. φυσικά όχι  Βελλίδης

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 10:38 »
Και γιατι να κατσει ο Βελλιδης στον παγκο που στα 3 σουτ που του κανουνε τρωει το 1 και να νην κατσει ο Κοντε που στα 5 σουτ που κανει πετυχαινει 1 γκολ;