Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ξάνθη (12η Αγων.)  (Αναγνώστηκε 25290 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Ξάνθη (12η Αγων.)
« Απάντηση #175 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 11:32 »
Δεν υπάρχει συγκριση μεταξυ των δυο!  Ειναι σαν συγκρίνεις δυο αντιθετα
.
Ο Ενας είναι λαχείοοοοοοο σαν παικτης! εώς τώρα  και βάζει και δύσκολα γκολ και ανοίγει αμυνες  παιρνει αποτελεσματικές τοποθετήσεις και εχει πνευμα νικητη !
ο άλλος αγωνιστικά ειναι αστα βράστα !  Για ερασιτεχνικό καλός είναι  , της γειτονιάς

Η σύγκριση ειναι μάταιη

υγ εδώ πήγε στον Παοκ και οι παοκζήδες τον έχουν για εναν απο τους η τον χειρότερο τερματοφύλακα που πέρασε απο τον Παοκ.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 11:40 »
Και γιατι να κατσει ο Βελλιδης στον παγκο που στα 3 σουτ που του κανουνε τρωει το 1 και να νην κατσει ο Κοντε που στα 5 σουτ που κανει πετυχαινει 1 γκολ;
Μόνο με τέτοιου επιπέδου επιχειρήματα μπορούν να δικαιολογηθούν οι επιλογές του Πετράκη.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:07 »
Oι επιλογες του Πετρακη ειναι αυτες που εχουν κανει τον ΠΑΣ υπολογισιμο μεγεθος στο πρωταθλημα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:23 »
Η αλλαγή νοοτροπίας που έφερε με τον ερχομό του ο Άγγελος ο Αναστασιάδης έκανε τον ΠΑΣ υπολογίσιμο.Και πραγματικά λυπάμαι για αυτούς που τον υποτιμούν με γελοία σχόλια.Άλλωστε ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:24 »
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:40 »
"ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".
Α, γεια σου.... Αυτό (και όχι μόνο)!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:42 »
Το ίδιο περί αχαριστίας μπορεί να πει κανείς και για τον Πετράκη.Δεν ξέρω αν έχετε χάσει την αίσθηση του χρόνου αλλά από τον Αναστασιάδη πέρασαν αρκετά χρόνια.Ναι μας έσωσε αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.Μπορείς να πέσει πολύ εύκολα.Το είδαμε ακριβώς πριν έρθει ο Πετράκης.
Ο ένας έκατσε μήνες και ο άλλος έχει κάτι χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:43 »
Oι επιλογες του Πετρακη ειναι αυτες που εχουν κανει τον ΠΑΣ υπολογισιμο μεγεθος στο πρωταθλημα.
αυτό αλήθεια είναι,ΩΣ ΤΩΡΑ....άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο Πετράκης,κ μάλλον είναι ώρα να ανακατέψει τη τράπουλα κ όπου βγει η παρτίδα.....
υγ...ο Πετράκης κ ο κάθε Πετράκης,κάνει ομελέτα με τα υλικά που ο μαγαζάτορας του επιτρέπει να αγοράσει......  ;)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 12:55 »
"Το ίδιο περί αχαριστίας μπορεί να πει κανείς και για τον Πετράκη"
Φαντάζομαι ότι αισθάνθηκες την ανάγκη να το εξηγήσεις, just in case που λεν και στο χωριό μου, που κάποιοι ΔΕΝ κατάλαβαν ("ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος". Α, γεια σου.... Αυτό (και όχι μόνο).
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!! Αν τα κάνεις τόσο "νιανιά", ίσως λείψει το "θάρρος της γνώμης" των "γενναίων" που "τα` λεγαν".

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 13:18 »
Δεν ειμαστε αχαριστοι και δεν συμφωνω με την απαξιωση απο καποιους
Ειμαστε απαιτητικοι αλλοι σε μικρο και αλλοι σε μεγαλυτερο βαθμο
Αλλα δεν θα κανουμε τεμεναδες επειδη γουσταρουν καποιοι

Το θεμα ειναι αν εχουν βαση και στεκουν ολα οσα λεμε
Η αν εχουμε χαζεψει εντελως και βλεπουμε με θολα γυαλια απο την αναγκη μας να πετυχουμε ξανα κατι καλο σε συντομο χρονικο διαστημα απο την τελευταια εξοδο στην ευρωπη
Μπορει αυτο το ροστερ να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο?
Εγω λεω οτι μονο με μια επιλεγμενη ή εστω και τυχερη προσθηκη καλου αμυντικου χαφ το γεναρη θα υπηρχε μια πιθανοτητα να χτυπησουμε 4αδα ή 5αδα
Τωρα δεν υπαρχει καμια γιατι παιζουμε ποδοσφαιρο δεκαετιας 80 και κακο μαλιστα

Πετρακης δεν προκειται να φυγει το ξερετε ολοι σας γιατι δεν λειτουργει ετσι ο χριστοβασιλης
Αλλα αν δεν παρουσιασει κατι διαφορετικο θα κουραστει και ο πιο αισιοδοξος οπαδος αυτης της ομαδας

Ο δουβικας το καρφωσε το γκολακι χτες, ο ντολοβατς γιατι δεν παιζει 20 λεπτα?

Ξενερωμενοι ολοι για αυριο ισως υπαρξει αντιδραση εκει που δεν το περιμενουμε

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:24 »
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!
Tα σαχλά αστειάκια άφησε τα για αύριο το πρωί που θα πας σχολείο.Εκεί θα γελάσετε με τους συμμαθητές σου μέχρι δακρύων.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:26 »
"Το ίδιο περί αχαριστίας μπορεί να πει κανείς και για τον Πετράκη"
Φαντάζομαι ότι αισθάνθηκες την ανάγκη να το εξηγήσεις, just in case που λεν και στο χωριό μου, που κάποιοι ΔΕΝ κατάλαβαν ("ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος". Α, γεια σου.... Αυτό (και όχι μόνο).
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!! Αν τα κάνεις τόσο "νιανιά", ίσως λείψει το "θάρρος της γνώμης" των "γενναίων" που "τα` λεγαν".
Εγώ τη γνώμη μου έχω το θάρρος να την λέω μετά από κάθε ματς και όχι μόνο όταν νομίζω ότι έχω να πω μια εξυπνάδα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:27 »
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!
Tα σαχλά αστειάκια άφησε τα για αύριο το πρωί που θα πας σχολείο.Εκεί θα γελάσετε με τους συμμαθητές σου μέχρι δακρύων.
Ξεκινησαμε απο σημερα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:30 »
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!
Ξεκινησαμε απο σημερα.
Mόλις τελειώσετε τα κεφάλια μέσα γιατί έχει πρόχειρο αύριο.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:31 »
ΞΑΜΑΤΙΑΣΜΑ.

Τίποτε άλλο δε χρειάζεται.
Η ομάδα η φετινή είναι η πιο αξιοσέβαστη αγωνιστικά που είχε ο ΠΑΣ στην ιστορία του. Οι ομάδες που μας πήρανε το Χ πανηγυρίζανε λες και το πήραν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από αυτό ; Προφανώς αυτό δεν το δέχονται ορισμένοι που ηδονίζονται με ηρωισμούς τύπου νίκη με Παναχαϊκή μέσα στο βούρκο, όπου θα γυρνάμε το ματς στο βήτα ημίχρονο χάνοντας στο πρώτο.
Τον Παναιτωλικό τον λέγανε ψοφίμι, 3 τεμάχια έριξε χτες στη Λάρισα.
Εμάς μία ευκαιρία μας έκανε η Ξάνθη στο βήτα, ένα γκολ. Αν ο Σολτάνι το κάρφωνε στο 80 θα γράφαμε ή δε θα γράφαμε διθυράμβους ; Επί Αναστασιάδη και Χριστόπουλου τα βουντού του Φερκρούζ αποτρέπανε το γκολ με 25 τελικές του αντιπάλου και λεωφορείο από μας πίσω.
Σε ένα ματς δικό μας πάει και τραυματίζεται ο σιδερένιος Λίλα ( δεν ανεφέρθη γι' αυτό και το σημειώνω). Αμφιβάλει κανείς ότι αν έμενε ως το 90 ούτε τη μία φάση θα έκανε η Ξάνθη ;
( Και ) τυχερό άθλημα είναι, ξεκολλάτε !

Με τον ΠΑΣ του Πετράκη, δεν ξανασχολούμαι...τέρμα και το γήπεδο και η καφετέρια.

Στο καλό και ΝΑ ΜΗ μας γράφεις !
Φαντάζομαι ότι μάλιστα θα το υλοποιήσεις από τον επόμενο αγώνα κιόλας, μιας και δε θα μπορείς να γράψεις για κάτι που δε θα χεις δει.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:35 »
Κύπελλο αύριο
Ηρεμήστε, που μου ξεκινήσατε εμφύλιο...

:mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:47 »
Τουναντίον.
Ήταν ότι πιο κόσμιο και πολιτικά ορθό θα μπορούσα να έχω γράψει.
Αν εξέφραζα ακριβώς αυτά που αισθάνομαι, διαβάζοντας τα μετά το ματς απίθανα σχόλια επί 2 μέρες τώρα, θα έπρεπε ήδη να είχα διαγραφεί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:52 »
Κύπελλο αύριο
Ηρεμήστε, που μου ξεκινήσατε εμφύλιο...

:mono:
Θα συμφωνήσω απόλυτα.

Δείτε το και από την άλλη.Αν δεν υπάρχουν αυτοί που διαφωνείτε,τότε με ποιους θα γίνεται κουβέντα.
Βλέπουμε ο καθένας τα πράγματα διαφορετικά.Ας το σεβαστούμε αυτό.Πάνω στα νεύρα και στην τσαντίλα λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω.Δεν σημαίνει αυτό ότι θα πάμε σε εκτελεστικό απόσπασμα.
Ηρεμία.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:56 »
1. Πολλοί παίχτες μας είναι πολύ κοντά στα τριάντα ή και παραπάνω από τα τριάντα. Η καριέρα τους είναι στάσιμη και ξέρουν ότι δεν θα πάρουν μεταγραφή. Επομένως δεν λυσσάνε, δεν είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Κλασσική περίπτωση Λίλα, Τζημόπουλος ίσως Μιχαήλ, μπορεί και Ναδάλες. Ακόμη και τον Κόντε βάζω σε αυτή την κατηγορία, όχι τόσο για την προσπάθεια όσο για την προσωπική του στρατηγική.

Τελείως άστοχο. Λίλα και Τζημόπουλος καλούνται μονίμως στις Εθνικές τους αν και προέρχονται από μικρή -σε όνομα- ομάδα ενός ανυπόληπτου πρωταθλήματος. Ο Ναδάλες είναι ο πρώτος ασίστερ στο Πρωτάθλημα, ο Κόντε πρώτος σκόρερ, έχοντας χάσει μάλιστα παιχνίδια.
Αλλά μπροστά στα όσα έχουμε διαβάσει, καταγράφεται ως πταίσμα πταίσματος, καθρέφτες στο μηχανάκι.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 15:06 »
ΞΑΜΑΤΙΑΣΜΑ.

Τίποτε άλλο δε χρειάζεται.
Η ομάδα η φετινή είναι η πιο αξιοσέβαστη αγωνιστικά που είχε ο ΠΑΣ στην ιστορία του. Οι ομάδες που μας πήρανε το Χ πανηγυρίζανε λες και το πήραν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από αυτό ; Προφανώς αυτό δεν το δέχονται ορισμένοι που ηδονίζονται με ηρωισμούς τύπου νίκη με Παναχαϊκή μέσα στο βούρκο, όπου θα γυρνάμε το ματς στο βήτα ημίχρονο χάνοντας στο πρώτο.
Τον Παναιτωλικό τον λέγανε ψοφίμι, 3 τεμάχια έριξε χτες στη Λάρισα.
Εμάς μία ευκαιρία μας έκανε η Ξάνθη στο βήτα, ένα γκολ. Αν ο Σολτάνι το κάρφωνε στο 80 θα γράφαμε ή δε θα γράφαμε διθυράμβους ; Επί Αναστασιάδη και Χριστόπουλου τα βουντού του Φερκρούζ αποτρέπανε το γκολ με 25 τελικές του αντιπάλου και λεωφορείο από μας πίσω.
Σε ένα ματς δικό μας πάει και τραυματίζεται ο σιδερένιος Λίλα ( δεν ανεφέρθη γι' αυτό και το σημειώνω). Αμφιβάλει κανείς ότι αν έμενε ως το 90 ούτε τη μία φάση θα έκανε η Ξάνθη ;
( Και ) τυχερό άθλημα είναι, ξεκολλάτε !

Με τον ΠΑΣ του Πετράκη, δεν ξανασχολούμαι...τέρμα και το γήπεδο και η καφετέρια.

Στο καλό και ΝΑ ΜΗ μας γράφεις !
Φαντάζομαι ότι μάλιστα θα το υλοποιήσεις από τον επόμενο αγώνα κιόλας, μιας και δε θα μπορείς να γράψεις για κάτι που δε θα χεις δει.

Παυλάκη, σκωθήκαμε καβλωμένοι σήμερα και είπαμε να τα χώσουμε πληκτρολογιακά; Είσαι πολύ ζαρζαβάτι ακόμα, για να τα χώσεις στον μανάβη :P :)) ...
Βεβαίως και θα γράφω εδώ μέσα, μέχρι εκεί που θα γουστάρω ΕΓΩ...Οδηγίες προς ναυτιλομένους αλλού (φαν παρκ) αγοράκι μου...
Μου αρκούν οι απόψεις 5-10 ανθρώπων εδώ μέσα, για να γράφω την άποψή μου, όχι επί του θεατού, αλλά επί του πρακτέου.
Σύρε να δεις αν έρχομαι τώρα...στη γωνία είμαι... :P

Αυτά τα ολίγα σε ήρεμο και πολιτισμένο στυλάκι...προς το παρόν τουλάχιστον!!!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 15:19 »
Α και κάτι άλλο...
Τα φόρα ( :P ), είναι για να γράφει ο καθένας τις απόψεις του, επί γεγονότων και προσώπων που τα δημιούργησαν...
ΔΕΝ είναι για να σχολιάζουμε εμπρηστικά και υποτιμητικά, απόψεις άλλων μελών...
Μας αρέσει ή όχι, ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, μέχρι ενός ορίου.
Αν δεν σου αρέσουν οι γνώμες κάποιων, δεν θα τους την πεις, απλά θα γράψεις τη δική σου γνώμη...
Τα σχόλια και αντισχόλια, χαλάνε την ατμόσφαιρα ενός φόρουμ και δημιουργούν αποχωρήσεις, σαν και αυτές -τις πολύ δυσάρεστες- που συνέβησαν τους 2-3 τελευταίους μήνες.
Αν εξακολουθούν και δεν σου αρέσουν κάποια σχόλια και θέλεις ντε και καλά να την πεις σε συνΟΠΑΔΟΥΣ σου, αυτόματα θα πρέπει να διαγράφεσαι.

Μην με κάνεις να επανέλθω!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Νοέ 2017 15:22 από jimakos »
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 15:26 »
1. Πολλοί παίχτες μας είναι πολύ κοντά στα τριάντα ή και παραπάνω από τα τριάντα. Η καριέρα τους είναι στάσιμη και ξέρουν ότι δεν θα πάρουν μεταγραφή. Επομένως δεν λυσσάνε, δεν είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Κλασσική περίπτωση Λίλα, Τζημόπουλος ίσως Μιχαήλ, μπορεί και Ναδάλες. Ακόμη και τον Κόντε βάζω σε αυτή την κατηγορία, όχι τόσο για την προσπάθεια όσο για την προσωπική του στρατηγική.

Τελείως άστοχο. Λίλα και Τζημόπουλος καλούνται μονίμως στις Εθνικές τους αν και προέρχονται από μικρή -σε όνομα- ομάδα ενός ανυπόληπτου πρωταθλήματος. Ο Ναδάλες είναι ο πρώτος ασίστερ στο Πρωτάθλημα, ο Κόντε πρώτος σκόρερ, έχοντας χάσει μάλιστα παιχνίδια.
Αλλά μπροστά στα όσα έχουμε διαβάσει, καταγράφεται ως πταίσμα πταίσματος, καθρέφτες στο μηχανάκι.
Εσύ τι ακριβώς κάνεις;Είσαι ο κριτής των σχολίων και τα θεωρείς ανάξια σχολιασμού;Μήπως νομίζεις ότι οι αερολογίες που λες έχουν κάποια βάση;Με ποιο δικαίωμα απαιτείς από οποιονδήποτε να μην γράφει στο φορουμ;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 15:34 »
Δε σε προβληματίζει το ότι στην είπανε κι άλλοι, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ;
Εμένα βασικά δε μου άρεσε η επίθεση προς τον κόουτς της ομάδας.
Από την άλλη φυσικά και μπορείς να γράφεις ότι θες-ποιος είμαι εγώ που θα στο απαγορεύσω ;-, αλλά όταν είναι αιχμηρά τα σχόλια θα πρέπει δέχεσαι και την κριτική, όπως φυσικά θα πρέπει να τη δέχομαι εξίσου κι εγώ αν τυχόν γράψω κάτι αιχμηρό.
Όλοι έχουμε την πίκρα μας, είμαστε σκασμένοι, με το αποτέλεσμα και τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, μιας και βλέπουμε ότι υπάρχουν δυνατότητες.
Δεν πρέπει όμως κάπου να είμαστε ψύχραιμοι από το να ξεκινάμε τα ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!! ;

Βασικά αυτό με πείραξε, όχι κάτι άλλο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με σένα:
Σύνταυρος είσαι (με άλλη οπτική) !!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 15:37 »
Όχι δεν με προβληματίζει που μου την είπανε κι άλλοι εδώ μέσα...
Θα επιτίθεμαι όταν βλέπω ότι κάτι πάει λάθος, όπου νομίζω ΕΓΩ.

Δεν θα επιτεθώ σε καμμιά περίπτωση σε άλλο μέλος του φόρουμ, επειδή γουστάρει να μείνει ο Πετράκης...

ΑΥΤΑ και ΤΕΛΟΣ!!!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 15:38 »
Εσύ τι ακριβώς κάνεις;Είσαι ο κριτής των σχολίων και τα θεωρείς ανάξια σχολιασμού;Μήπως νομίζεις ότι οι αερολογίες που λες έχουν κάποια βάση;Με ποιο δικαίωμα απαιτείς από οποιονδήποτε να μην γράφει στο φορουμ;

Δεν απαιτώ από κανέναν τίποτε.
Μόνο ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ακολουθούν δύσκολα ματς σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
Να πάμε ενωμένοι.