Αποστολέας Θέμα: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 60898 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #300 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 23:38 »
Ελα γκρινια.....Αυριο πρωι θα ανακοινωθουν φορ και 6, και την Παρασκευη το 10αρι...

Και μετα θα παμε ολοι για τις τζαμαλες!!!!
....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 00:33 »
Το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο. Κανω κουμαντο σε ξενη τζεπη [που λεμε και μεις οι χωρικοι]. Εχω δει τις ομαδες, μικτες κοσμου κατα καιρους, με μεταγραφες σαπουνοφουσκες [οφη,αρης  κτλ] που βρισκονται και ποσο ακομα καιρο θα τους κυνηγαει αυτη η επιλογη των διοικουντων τους. Ο ιδιοκτητης της ομαδας μας το εχει δηλωσει σε ολους τους τονους  εμμεσως πλην σαφως. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τελος. Κι αυτα τα διαθεσιμα ειναι για ξεπλυμα  τετοιου τυπου λαθων  του παρελθοντος. Παρεμπιπτοντως , οποιος μπορει να βοηθησει  οικονομικα την ΠΑΕ, ωστε να γινονται  σπουδαιες μεταγραφες ,ας το κανει. Αλλιως και εκ του ασφαλους δεν εχει νοημα να απαιτουμε πραγματα και μαλιστα οταν με αυτη την οικονομικη πολιτικη την οποια χλευαζουμε και λουζουμε καθημερινως, εχουμε γνωρισει τις μεγαλυτερες διακρισεις  σαν ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 01:14 »
Εχω δει τις ομαδες, μικτες κοσμου κατα καιρους, με μεταγραφες σαπουνοφουσκες [οφη,αρης  κτλ] που βρισκονται και ποσο ακομα καιρο θα τους κυνηγαει αυτη η επιλογη των διοικουντων τους.
Eμείς πάλι είτε κάνουμε μεταγραφές σαπουνοφουσκες είτε μεταγραφές σαπούνι είτε μεταγραφές φούσκες πάλι χρωστάμε και δεν πέφτει και το χρέος. Όλο και περισσότερα χρωστάμε.

Παράθεση
Ο ιδιοκτητης της ομαδας μας το εχει δηλωσει σε ολους τους τονους  εμμεσως πλην σαφως. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τελος. Κι αυτα τα διαθεσιμα ειναι για ξεπλυμα  τετοιου τυπου λαθων  του παρελθοντος. 
Ποιός τα έκανε τα λάθη?Εσύ ή εγώ? Και αφού δεν τα κάναμε εμείς, γιατί να τα λουζόμαστε εμείς?

Παράθεση
Αλλιως και εκ του ασφαλους δεν εχει νοημα να απαιτουμε πραγματα και μαλιστα οταν με αυτη την οικονομικη πολιτικη την οποια χλευαζουμε και λουζουμε καθημερινως, εχουμε γνωρισει τις μεγαλυτερες διακρισεις  σαν ομαδα.
Τις διακρίσεις τις κάναμε λόγω κωλοφαρδίας και δουλειάς Πετράκη και παιχτών. Κανενός πρόεδρου.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 08:55 »
γη καλεί άρη ... γη καλεί άρη με ακούτε ...

και πάλι να πω και εγώ όπως λένε και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα ότι δε ζητάμε μεταγραφές αστέρων αλλά κανονικών παικτών ώστε να μπορούμε να κατεβάζουμε αξιοπρεπή 18αδα στους αγώνες και να μην έχουμε στον πάγκο μόνο 18χρονους  που δεν μπαίνουν αλλαγή ποτέ και απλά συμπληρώνουν (βλ. ντολοβατς, ζαχαρό, ζωγκο κλπ)

έχετε σκεφτεί αν πάθει κάτι ο Πεντρο και ο Γιακος τι σόι 11αδα θα κατεβάσουμε και τι σόι μπάλα θα παίξουμε από το κέντρο και μπροστά? ... και τι σόι πάγκο θα έχουμε εάν έχουμε?

δεν είπαμε να ξεπαραδιαστούμε αλλά όχι κάθε χρόνο να κοιτάμε εάν από το Δεκέμβριο σωνόμαστε ώστε να δίνουμε 4 επαγγελματίες και να τους αντικαθιστούμε με 4 ερασιτέχνες ...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 10:46 »
Παίκτες δεν βλέπω για να έχουμε εναλλακτικές....Τωρα για τα άλλα, και έτσι να είναι το θέμα είναι να μένουν για την ομάδα και οχι για τσέπες άλλων!!! B-) B-) B-)
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 10:58 »
Τελικά τι γίνεται; Μένουμε μόνο με την προσθήκη του Σκοπιανού; 

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 11:53 »
"Τελικά τι γίνεται; Μένουμε μόνο με την προσθήκη του Σκοπιανού";
ΟΧΙ, βέβαια.
Δείτε το διαφημιστικό με το Λαγιονέλ (όποιος μπορεί ας το ανεβάσει) B-) B-) B-)
Στη θέση του Προέδρου δείτε τον Πρόεδρό μας και στη θέση του κόουτς τον Πετράκη.
Και εμείς από Λαγιονέλ θα ψωνίσουμε, την τελευταία μέρα των μεταγραφών των "ελευθέρων" για "τριμηνάκι" - αφού ο Πρόεδρος το έχει δει σωστά. Σου λέει, από το κύπελλο μάλλον έχουμε αποκλειστεί, οπότε ξεχνάμε τελικό Μαίου Ιουνίου, και ψάχνουμε παίκτες για 10/2 - 10/5/2018 (μη ξεχνάμε ότι φέτος δεν έχει play offs το πρόγραμμα. αλλά ότι υπάρχει και παγκόσμιο κύπελλο). Όλα καλά...
Και αν σου φέρει Devi για τριμηνάκι, Θεός ο Προέδρας!!! :mono: :pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 12:05 »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 12:23 »
Ευχαριστώ sellos.
Όχι πείτε μου. Αν αυτή η διαφήμιση δεν έχει φτιαχτεί για μας, τότε για ποιόν;;;;

ΥΓ. (για κάποιον σεβάσμιο γέροντα): όχι και παλιός εγώ, αφού το λέει είμαι Jr. Member (!!!) - και δεν θέλω ΟΥΟΥΥΥΥ ....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 12:24 »
Το καλοκαιρι θα εχει τετοια ουρα στο αεροδρομιο για τα μεταγραφικα αποκτηματα που δεν θα το πιστευετε
Τουλαχιστον 2-3 φορες θα μας στειλει προς τα εκει ο προεδρος ειδικα αν μειωθουν τα χρεη
Ακουγεται οτι θα προσπαθησουμε να μπουμε σφηνα στην τριαδα παοκ,αεκ,οσφπ τωρα που ειναι στα κατω του ο παναθηναικος

Πως μπερδευτηκα ετσι ρε γαμωτο 1 φλεβαρη ειναι σημερα και οχι 1 απριλη

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #310 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 12:47 »
Παράθεση
(για κάποιον σεβάσμιο γέροντα): όχι και παλιός εγώ, αφού το λέει είμαι Jr. Member (!!!) - και δεν θέλω ΟΥΟΥΥΥΥ
Μ τόστειλε ένας Φίλος.
Είπα να το βάλω στις σοφές κουβέντες, θα φώναζαν άλλοι που δεν πανε το Νιόνιο.
Είπα να το το βάλω στα άλογα του Νταβέλη, δε θέλω να τα ξαναδιαβάσω.
Οπότε πάρε νάχεις που θα με πεις γέροντα κι ότι δεν θέλεις...
Οποιος ασχολείται, τ ακούει θέλει δε θέλει

Τώρα μας χειρουργεί μια αλλοίθωρη νεολαία
Μια τσογλανοπαρέα που κάνει κριτική.

Κατά τ άλλα σας είχα πει πάρτε το έτερον ή πααίντε πουθενά μόνοι, να βρείτε τη Γαλήνη στς 31, μην αγχώνεστε με τς μεταγραφές.
Αν δε πήγατε εσείς χάσατε,εγώ πήγα τη βρήκα κι ...άρπαξα και πούντα

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 13:19 »
Εγω πήγα να δώ την πανσέληνο αλλά είχε συννεφιά!!!
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 13:21 »
δεν τρέχει τίποτα το 2168 ξαναέχει ... βάλε υπενθυμιση

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 13:26 »
Τότε που θα πάρουμε και παίκτες!!!!!!!

:-? ::)
....

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 13:39 »
Κανεις δεν ζητησε μεταγραφες για τις μεταφραφες!
Το αυτονοητο ζηταμε οι περισσοτεροι!
2 παιχτες να βοηθησουν, οχι τον λαγιονελ!
Πραγματικα αδυνατω να καταλαβω μερικους που επιχειματολογουν για να ΜΗΝ κανουμε 1, 2 προσθηκες! Θεωρουσα πως μονο ο καρυτσας μπορει να το κανει και να το εκφραζει αυτο!

Φαινεται λοιπον πως ειτε  ο καρυτσας εχει πολλα νικνειμ η υπαρχουν και συνοδοιποροι του!
Το αλλο δε που υποστηριζει ο μακης 66 νομιζω οτι ας μην κανουμε τωρα μεταγραφες, να δικαιωθει η ομαδα δικαστικα και να ριξει ο κιτσιος τα φραγκα σε γηπεδο που θα φτιαξει 7000 θεσεων, αγγιζει τα ορια του χοντρου χιουμορ αλλιως μας βλεπω για πολλα μνημονια ακομη!!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 15:01 »
Σε καθε πωληση ποδοσφαιριστη μιλανε ολοι για εξυγιανση και υστερα σκαει κανενα μαντατο αργοτερο οτι εχουνε ανεβει τα χρεη σε εφορια κλπ της ΠΑΕ

Πραγματικα μην γινεστε αφελεις!!!

Εδω κανεις δεν γνωριζει πως μπηκε το φεσωμα 6 εκατομμμυριων ευρω και τωρα πιστευεται σε εξυγιανσεις

Καλα να παθουμε λοιπον

Εφοσον στηριζετε με κλειστα ματια των προεδρουλη και δεν ζηταει κανεις να μαθει αν και που καταληγουνε τα λεφτα.........

Ρε σκεφτειτε σοβαρα

Πηρε καβαντζα μονο απο τον Μαυροπανο 2.2 μυρια και δεν μπορει να κανει μια μεταγραφη των 50 χιλιαδων

Δηλαδη δεν σας φαινεται υποπτπο?

Δεν σας φαινεται υποπτο που παρατησαμε το κυπελλο και δεν δινει καν σημασια για πενταδα?

Δεν σας φαινετε υποπτο οτι εκανε μονο μια μεταγραφη που μπορει να σημαινει οτι τα χρεη θα εχουνε φτασει σε  δυσθεωρητο υψος?

Ρε μας δουλευει παρτε το χαμπαρι,απλως εχει κατσει πανω στις δαφνες μιας ευρωπαικης εξοδου γνωριζοντας πλεον οτι δεν μιλαει κανεις
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Φεβ 2018 15:05 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 15:59 »
Πρόεδρε πούλα χθές τον Κοντε και πάρε τώρα αυτόν!!!!!

Ζεράρ Γκοχού (29 ετών, επιθετικός):
Μεγάλη καριέρα στην Καϊράτ με 80 γκολ σε 102 συμμετοχές! Τον Νοέμβριο να έσπασε με την ομάδα του και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Τζάμπα, βάζω και τα έξοδα να τον φέρουμε!!!από περιέργεια και μόνο πρέπει να ρωτήσεις. Το 1/3 των γκολ να σου βάλει, τα βγαλε τα λεφτά του!!!!!

το θέλω, το θέλω, το θέλω!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:28 »
Ὑπάρχει κι ὁ Μαμπουλοὺ.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Πεμ 01 Φεβ 2018 17:42 »
Νομιζω εχουμε αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια σαν οπαδοι......

Ειμαστε οι μοναδικοι που δεν πανηγυριζουμε σε μεταγραφες,αλλα πανυγηριζουμε που θα μεινει ποδοσφαιριστης(Κοντε) μεχρι να φυγει

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 02:42 »
Σε ενα forum οπαδων της ομαδας μου, πιστεψα οτι με την συμμετοχη μου θα μπορουσα να βοηθησω τουλαχιστον στην ανταλλαγη εστω και  αντικρουομενων αποψεων. Απ οτι   καταλαβα ,δεν χωραει εδω αυτο. Ειδικα η τριπλη- τετραπλη  απαντηση συνταυρου σε μηνυμα που εστειλα  οσον αφορα τα μεταγραφικα, με επεισε  οτι ειναι καλυτερα στην ηλικια μου να αποφευγω  τις συγχυσεις. Δεν βγαινει ακρη . Τα επιχειρηματα του συνταυρου ηταν ατρανταχτα. [Κωλοφαρδια-δουλεια προπονητη-τυχη και δεν συμμαζευεται].Εχασα  τις πανελληνιες εξετασεις λυκειου  το 1984 επειδη κατερρευσα μεσα στο αλκαζαρ.  Εκατσα 3 μερες στο νοσοκομειο Λαρισας . Ουτε τσιρακι κανενος προεδρου ειμαι  ουτε δεχομαι απο νεαρους που δεν γνωριζουν την ιστορια  να μου λενε σαχλαμαρες. Δεχομαι τον διαλογο με επιχειρηματα και καλοπροαιρετα. Αμα ομως ο αλλος ειναι με τον  γκρα στο χερι ........ αστα να πανε. Γεια  σας συνταυροι. Μπορει να μας χωριζουν λεπτομερειες μας ενωνει ομως η λατρεια για την ομαδαρα μας.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 09:26 »
Αγαπητέ φίλε, δυστυχώς φτάσαμε τα σαράντσ οπότε δεν είμαστε νεαροί. Στο ποστ σου συμώνησα σε όλα εκτός από το τελευταίο κομμάτι σου, που πιστώνεις την έξοδο στην Ευρώπη στον πρόεδρο ενώ εγώ σε άλλους παράγοντες. Δεν πιστεύω οτι εκείνη την χρονιά ξεκίνησαν όλοι λέγοντας "στόχος η Ευρώπη". "Πάμε να την βγάλουμε και φέτος καθαρή" είπαν. Τα
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 09:28 »
Σε ενα forum οπαδων της ομαδας μου, πιστεψα οτι με την συμμετοχη μου θα μπορουσα να βοηθησω τουλαχιστον στην ανταλλαγη εστω και  αντικρουομενων αποψεων. Απ οτι   καταλαβα ,δεν χωραει εδω αυτο. Ειδικα η τριπλη- τετραπλη  απαντηση συνταυρου σε μηνυμα που εστειλα  οσον αφορα τα μεταγραφικα, με επεισε  οτι ειναι καλυτερα στην ηλικια μου να αποφευγω  τις συγχυσεις. Δεν βγαινει ακρη . Τα επιχειρηματα του συνταυρου ηταν ατρανταχτα. [Κωλοφαρδια-δουλεια προπονητη-τυχη και δεν συμμαζευεται].Εχασα  τις πανελληνιες εξετασεις λυκειου  το 1984 επειδη κατερρευσα μεσα στο αλκαζαρ.  Εκατσα 3 μερες στο νοσοκομειο Λαρισας . Ουτε τσιρακι κανενος προεδρου ειμαι  ουτε δεχομαι απο νεαρους που δεν γνωριζουν την ιστορια  να μου λενε σαχλαμαρες. Δεχομαι τον διαλογο με επιχειρηματα και καλοπροαιρετα. Αμα ομως ο αλλος ειναι με τον  γκρα στο χερι ........ αστα να πανε. Γεια  σας συνταυροι. Μπορει να μας χωριζουν λεπτομερειες μας ενωνει ομως η λατρεια για την ομαδαρα μας.

Όαση κοινής λογικής το παραπάνω σχόλιο.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 09:30 »
Αγαπητέ φίλε, δυστυχώς φτάσαμε τα σαράντσ οπότε δεν είμαστε νεαροί. Στο ποστ σου συμώνησα σε όλα εκτός από το τελευταίο κομμάτι σου, που πιστώνεις την έξοδο στην Ευρώπη στον πρόεδρο ενώ εγώ σε άλλους παράγοντες. Δεν πιστεύω οτι εκείνη την χρονιά ξεκίνησαν όλοι λέγοντας "στόχος η Ευρώπη". "Πάμε να την βγάλουμε και φέτος καθαρή" είπαν. Τα
και να μην το είπαν το "στόχος η Ευρώπη", και να το είπαν "πάμε να τη βγάλουμε και φέτος καθαρή", τα είχαν σωστά τα πράγματα στην ομάδα για να μπορέσει να έρθει η Ευρώπη. Προφανώς και πιστώνεται μέρος της επιτυχίας ο πρόεδρος
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 02 Φεβ 2018 09:33 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 11:08 »
Γεια σου φίλε ΠΑΣ, ειδικά!

Ρε συ φίλε ΠΑΣ, και τι έγινε που ο άλλος είπε τη γνώμη του πάνω στις δικές σου θέσεις, έστω χωρίς επιχειρήματα, όπως λες;
Αγνόησέ την και προχώρα. Μην κολλάς στο τι λέει ο καθένας.
Εδώ μέσα γράφουν και πιο νέα παιδιά, που λειτουργούν και σκέφτονται διαφορετικά από εμάς τους μεγαλύτερους.
Χρειάζονται και οι πιο μετριοπαθείς φωνές εδώ μέσα. Βασικά χρειάζονται όλες...το μόνο που δεν χρειάζεται, είναι οι επιθέσεις από μέλη σε άλλα μέλη.
Αυτό προσωπικά με εξαγριώνει.

Με τον Χοντρό και τα επιτεύγματά του, δεν το ξανασκέφτεσαι λίγο περισσότερο; :P
Εδώ εγώ που έχω σούρει τα μύρια όσα στον Πετράκη, τελευταία έχω σκάσει, γιατί βλέπω ότι προσπαθεί ο άνθρωπος, με όσα εργαλεία έχει στα χέρια του...
Το ότι δεν τα καταφέρνει πάντα καλά, έχει σαν αιτία τον τύπο, που είναι ο υψηλότερα ιστάμενος αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (του Χοντρού δλδ).

Μη μου συγχύζεσαι...σε χρειάζεται και η οικογένειά σου αλλά και η οικογένεια του ΠΑΣ γενικότερα!

Από ΦΝ καλημέρα!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 11:56 »
Με τον Χοντρό και τα επιτεύγματά του, δεν το ξανασκέφτεσαι λίγο περισσότερο; :P
Εδώ εγώ που έχω σούρει τα μύρια όσα στον Πετράκη, τελευταία έχω σκάσει, γιατί βλέπω ότι προσπαθεί ο άνθρωπος, με όσα εργαλεία έχει στα χέρια του...
Το ότι δεν τα καταφέρνει πάντα καλά, έχει σαν αιτία τον τύπο, που είναι ο υψηλότερα ιστάμενος αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (του Χοντρού δλδ).
Mόνο που ο "Χοντρός" όπως τον αποκαλείς, δεν τον βρήκε στην ομάδα τον Πετράκη. Ο "Χοντρός" τον έφερε και τον στήριξε σε αυτή την ομάδα.