Παιχτης που εφυγε απ εδω και γυρισε ξανα , εκοψε το γλυκο.Χαλασε η χημεια. Πολλα τα παραδειγματα απο παλια με Λοκο, Παπαχρηστου, Μπονοβα, Μουφ, Μπελα και αλλους ακομα φιλε μου. Αστο . Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Αμα ραγισει το γυαλι, κλαψ τα Χαραλαμπε που λεμε.
Για Παπαχρήστου και Μπονόβα ως μικρότερος δεν έχω άποψη. Αλλά τουλάχιστον για τον πρώτο δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν η φυγή του, αυτή καθαυτή.
Ο Μουφ γύρισε για ένα τρίμηνο. Καμία σχέση αγωνιστικά με τον παλιό Μουφ, αλλά η χημεία του με την ομάδα ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
Ο Μπελά όταν γύρισε μια χαρά έπαιξε στην Γ΄. Δεν ήταν ο παλιός Μπελά, αλλά μια χαρά ήταν. Σε αυτόν δεν νομίζω ότι αν έχει κάποιος να του προσάψει κάτι (φυσικά όχι αγωνιστικά) είναι η φυγή του, αλλά ο ίδιος ο Μπελά. Αλλά ο κόσμος με αγάπη τον έχει ακόμα.
Για το θέμα Τσουκαλα....
Αγωνιστικά τον χρειαζόμαστε. Ασυζητητί!
Εξωαγωνιστικά θα πρέπει να ξέρουμε σίγουρα ποια είναι η αλήθεια. Ξέρουμε τη μια που είναι από τη πλευρά της δίοικησης. ΕΑΝ ισχύει η συμπεριφορά του ήταν απαράδεχτη στην ομάδα που τον αναγγένησε. Μέτα μπαίνει στο προσωπικό ζύγι του καθενός αν τον θέλει ή όχι.
Για εμένα αγωνιστικά χρειάζεται αν ζητήσει δύο συγγνώμες.....μια τυπική - προφορική και μια ουσιαστική - αγωνιστική ας έρθει.
Περισσότερο του προσάπτω τον ζήλο του στο πρώτο ματς ως αντίπαλος μας στους Ζωσιμάδες.
Αυτά ΕΑΝ ισχύει η ρητορική της ΠΑΕ.
Εαν όμως είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλάζουν τα δεδομένα. Τότε είναι υποχρεωμένος ο Τσουκαλάς να μιλήσει και να εξηγήσει ότι δεν έφταιγε. Ειδάλως σε περίπτωση επιστροφής του θα είναι κόκκινο πανί για μια μερίδα του κόσμου.
Υ.Γ. Η αποψή μου είναι ότι δεν θα έρθει ο Τσουκαλάς, κύριως λόγω μάνατζερ.