Αποστολέας Θέμα: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018  (Αναγνώστηκε 60970 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Χειμερινή μεταγραφικη περιοδος 2018
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 09:37 »
http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/xtypaei-ntoymitroy-o-pas-giannina.5023797.html

Προσωπικα για εμενα, λυσε τον Σολτανι και τσιμπα τον που βραζει ακομη στα 26 του.

Ο Σολτάνι μια χαρά είναι σαν αλλαγή για ένα ημίχρονο. Το γκολ το έχει και συνδυάζεται ωραία και με τον Κόντε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 09:54 »
Kαι τι να τον κάνω τον Τσουκαλά ;
Να φάει τη θέση από τον ΗΡΩΑ ΠΑΣΟΛΕ Γιάκο, ή για να κόψει την εξέλιξη του Αργεντίνου μικρού μάγου Βιδάλ ;
Όταν με άφησε στα κρύα του λουτρού λίγο πριν την Ευρώπη ;
Και να με πληρώσει, δεν τον θέλω !
Ας πάει κι αυτός στον Απόλλωνα να πάρει πρωτάθλημα ( Β' εθνικής το 2019), μαζί με τον άλλον τον ανυπόμονο το Ναδάλες που ήθελε αλλαγή πόλης, γιατί τον πείραζε η ομίχλη !

Τον Τσουκαλά θα τον ήθελα πίσω στην ομάδα. Νομίζω μπορεί να προσφέρει και είναι έτοιμος να παίξει. Δεν έχει το μειονέκτημα που αναφέρουν όλοι "που να βρεις παίκτη έτοιμο το Γενάρη. Βρίσκεις μόνο αν τα χώσεις χοντρά"......
Και δε θα φάει τη θέση ούτε του Γιάκου, ούτε του Βιδάλ. Στη θέση Γαρουφαλιά ή Λίλα θα παίζει.
Όσον αφορά για το Σολτάνι μια χαρά είναι, ειδικά για ένα ημίχρονο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιαν 2018 09:58 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 09:55 »
Τι λες ρε φίλε ο σολτανι ξέρει μπαλα, αλλο που δεν αντεχει να βγαλει 90.
1000 φορές σολτανι, παρά το ταγαρι που διωξε η βεροια επειδή ειναι μπεχο.

8αρι βαρβάτο θελουμε οπωσδηποτε

Τον τσουκαλά μπορουμε να τον παρουμε για καθαρίστρια, να τον εξοπλίσουμε με καινούργιες σφουγγαρίστρες και επίσης μπορεί να εχει το ελευθερο στα διαλλείμματά του να βαζει βιντεακια της ομαδας με όντ και αλκμαρ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιαν 2018 09:59 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 10:06 »
ΠΑΣ ή Ισπανία για τον Οριόλ

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1183616/pas-i-ispania-gia-ton-oriol

Ο 31χρονος μπακ ενδέχεται να μείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Αγιαξ της Ηπείρου»

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί από σήμερα ο Ζοάν Οριόλ, όμως είναι πιθανό ο 31χρονος μπακ να μείνει στη χώρα μας. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο ΠΑΣ Γιάννινα που κινείται για την απόκτηση παίκτη στην αριστερή πλευρά, εξετάζει αρκετά σοβαρά την περίπτωσή του. Ετσι ενδέχεται μετά το Περιστέρι να γίνει κάτοικος Ιωαννίνων, την στιγμή πάντως που «παίζει» και η πιθανότητα επαναπατρισμού του. Τόσο η Βαγιαδολίδ, όσο και η Ρέους τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 12:24 »
στη βεροια ηταν δανεικος απ τη ναπολι δεν τον εδιωξε η βεροια
το ονομα του επαιξε για γαυρο βαζελο παοκ

για μενα μεγαλη μεταγραφη...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 12:39 »
Με το που έπεσε το μπαγιόκο
όλα τα ρεπορτάζ
ασχολούνται με την μεταγραφολογία του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 14:51 »

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 23:12 »
Τροφή για σκέψη....

Τον Rimoldi που λογικά όλοι τον θυμόμαστε και τον αναπολούμε, νομίζω σε κάθε μεταγραφική περίοδο θέλαμε να επιστρέψει στην ομάδα, παρόλο που μας άφησε για να πάει Πανσερραϊκό και έπειτα στον Ηρακλή....

Κάτι αντίστοιχο και με τον Becerra νομίζω γινόταν, βέβαια αυτός δεν πήγε σε ελληνική ομάδα, αλλά για τα χρήματα πήγε και αυτός στο κοσμοπολίτικο Baku....

Αντίθετα με τον Τσουκαλά έχουμε αντιρρήσεις σε μια ενδεχόμενη επιστροφή....

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά έχουμε για όχι και τόσο διαφορετικές περιπτώσεις....

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 23:48 »
 :pas: για Τσουκαλά εγώ μέσα είμαι για να μην γίνει όμως παρεξηγήσεις πρέπει να έρθει με λίγα χρηματα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 00:12 »
Παιχτης που εφυγε απ εδω και γυρισε ξανα , εκοψε το γλυκο.Χαλασε η χημεια. Πολλα τα παραδειγματα απο παλια  με Λοκο, Παπαχρηστου, Μπονοβα, Μουφ, Μπελα και αλλους ακομα φιλε μου. Αστο . Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Αμα ραγισει το γυαλι, κλαψ τα  Χαραλαμπε που λεμε.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 00:17 »
Τροφή για σκέψη....

Τον Rimoldi που λογικά όλοι τον θυμόμαστε και τον αναπολούμε, νομίζω σε κάθε μεταγραφική περίοδο θέλαμε να επιστρέψει στην ομάδα, παρόλο που μας άφησε για να πάει Πανσερραϊκό και έπειτα στον Ηρακλή....

Κάτι αντίστοιχο και με τον Becerra νομίζω γινόταν, βέβαια αυτός δεν πήγε σε ελληνική ομάδα, αλλά για τα χρήματα πήγε και αυτός στο κοσμοπολίτικο Baku....

Rimoldi και Becerra δεν έκανες καν πρόταση ανανέωσης. Ο γελοίος ο Τσουκαλάς έφυγε μια βδομάδα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με μεταγραφή, χαρίζοντας και λεφτά χρωστούμενα στην ομάδα. Με άλλα λόγια έβαλε και από την τσέπη του για να φύγει. Δεν νομίζεις οτι είναι διαφορετικές περιπτώσεις;
Αλλά ξέχασα, κλαίγανε κάποιοι εδώ μέσα όταν έφυγε, γιατί χάναμε το καλύτερο 8άρι της χώρας, που θα πάει στην Τρίπολη και θα την βγάζει Ευρώπη, που η Τρίπολη είναι μικρή ομάδα και πρέπει να πάει σε μεγάλο club του εξωτερικού κλπ κλπ.
Α ρε κατακαημένα Γιάννενα...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 12 Ιαν 2018 00:20 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 00:20 »
Παιχτης που εφυγε απ εδω και γυρισε ξανα , εκοψε το γλυκο.Χαλασε η χημεια. Πολλα τα παραδειγματα απο παλια  με Λοκο, Παπαχρηστου, Μπονοβα, Μουφ, Μπελα και αλλους ακομα φιλε μου. Αστο . Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Αμα ραγισει το γυαλι, κλαψ τα  Χαραλαμπε που λεμε.

O  Μουφ και ο Μπελά γιατί;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 00:27 »
Τροφή για σκέψη....

Μάλλον δε θυμάσαι καλά ... Στον Ριμόλντι δεν έγινε καν πρόταση από την ΠΑΕ.
 Και η διαφορά του Μπεσέρα με τον Τσουκαλά είναι στο ότι ο Μπεσέρα έφυγε όταν έληξε το συμβόλαιό του.
 Ο Τσουκαλάς, βλέπεις, ήθελε να κάνει το άλμα στην καριέρα του...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 00:31 »
Πολυ απλα γιατι δεν  γυρισαν παλι με την ιδια διαθεση φιλε μου.  Ισως η μονη εξαιρεση πραγματι να ηταν  ο Μπελα. Ο Ζντενκο γυρισε αγνωριστος. Εμεινε για παντα στην καρδια μας ομως για την πρωτη του θητεια  οπως και ο Mιλογεβιτς που μας χαρισαν μαγικες στιγμες.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 01:16 »
Τροφή για σκέψη....

Rimoldi και Becerra δεν έκανες καν πρόταση ανανέωσης. Ο γελοίος ο Τσουκαλάς έφυγε μια βδομάδα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με μεταγραφή, χαρίζοντας και λεφτά χρωστούμενα στην ομάδα. Με άλλα λόγια έβαλε και από την τσέπη του για να φύγει. Δεν νομίζεις οτι είναι διαφορετικές περιπτώσεις;
Αλλά ξέχασα, κλαίγανε κάποιοι εδώ μέσα όταν έφυγε, γιατί χάναμε το καλύτερο 8άρι της χώρας, που θα πάει στην Τρίπολη και θα την βγάζει Ευρώπη, που η Τρίπολη είναι μικρή ομάδα και πρέπει να πάει σε μεγάλο club του εξωτερικού κλπ κλπ.
Α ρε κατακαημένα Γιάννενα...

Πως και είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν είχε γίνει πρόταση; και ότι αυτοί πολύ απλά δεν πήγαν εκεί που τους έδιναν περισσότερα;

Για πες μας και εμάς τις λεπτομέρειες και τις πηγές σου για να μάθουμε και εμείς που είμαστε στα σκοτάδια έστω και αργά...

Αν δεν κάνω λάθος ο Τσουκαλάς είχε ρήτρα την οποία πλήρωσε η Τρίπολη...

Επίσης όταν έφυγε και εγώ του ευχήθηκα καλή αποτυχία... (έπιασε)

Δεν με χαλούσε όμως η επιστροφή του μπας και βουλώσει αυτή η τρύπα στο κέντρο...

Πάντως από όταν έφυγε το ρητό με τις πορτοκαλιές δεν είδα να επιβεβαιώθηκε...

Δεν είναι και τόσο εύκολο στο σχεδόν τζάμπα να βρεις πορτοκάλια για την θέση αυτή...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 01:23 »
Ο ντουμιτρου εκλεισε ταραγονα

Παμε για αλλα(παντα στο μιλητο μεχρι στιγμης ετσι?)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 10:23 »

Για Παπαχρήστου και Μπονόβα ως μικρότερος δεν έχω άποψη. Αλλά τουλάχιστον για τον πρώτο δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν η φυγή του, αυτή καθαυτή.

Ο Μουφ γύρισε για ένα τρίμηνο. Καμία σχέση αγωνιστικά με τον παλιό Μουφ, αλλά η χημεία του με την ομάδα ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

Ο Μπελά όταν γύρισε μια χαρά έπαιξε στην Γ΄. Δεν ήταν ο παλιός  Μπελά, αλλά μια χαρά ήταν. Σε αυτόν δεν νομίζω ότι αν έχει κάποιος να του προσάψει κάτι (φυσικά όχι αγωνιστικά) είναι η φυγή του, αλλά ο ίδιος ο Μπελά. Αλλά ο κόσμος με αγάπη τον έχει ακόμα.

Για το  θέμα Τσουκαλα....

Αγωνιστικά τον χρειαζόμαστε. Ασυζητητί!

Εξωαγωνιστικά θα πρέπει να ξέρουμε σίγουρα ποια είναι η αλήθεια. Ξέρουμε τη μια που είναι από τη πλευρά της δίοικησης. ΕΑΝ ισχύει η συμπεριφορά του ήταν απαράδεχτη στην ομάδα που τον αναγγένησε. Μέτα μπαίνει στο προσωπικό ζύγι του καθενός αν τον θέλει ή όχι.

Για εμένα αγωνιστικά χρειάζεται αν ζητήσει δύο συγγνώμες.....μια τυπική - προφορική και μια ουσιαστική - αγωνιστική ας έρθει.

Περισσότερο του προσάπτω τον ζήλο του στο πρώτο ματς ως αντίπαλος μας στους Ζωσιμάδες.

Αυτά ΕΑΝ ισχύει η ρητορική της ΠΑΕ.

Εαν όμως είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλάζουν τα δεδομένα. Τότε είναι υποχρεωμένος ο Τσουκαλάς να μιλήσει και να εξηγήσει ότι δεν έφταιγε. Ειδάλως σε περίπτωση επιστροφής του θα είναι κόκκινο πανί για μια μερίδα του κόσμου.

Υ.Γ. Η αποψή μου είναι ότι δεν θα έρθει ο Τσουκαλάς, κύριως λόγω μάνατζερ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 10:40 »
Σας διαφεύγει ότι ο Μουφ γύρισε δύο φορές και όχι μόνο μία!!!
Στην πρώτη επιστροφή του, στη Β΄Εθνική, για έξι μήνες (από Ιανουάριο μέχρι Ιούνιο) έβαλε εννέα (9) μπαλάκια (νομίζω).
Στη δεύτερη (αυτή του τριμήνου), στην Α΄Εθνική, το πρόβλημα δεν ήταν η διάθεσή του απέναντι στην ομάδα - αυτή ΔΕΝ άλλαξε ποτέ. Κουβαλούσε τραυματισμούς, αλλά κυρίως ΔΕΝ υπολογιζόταν ούτε πήρε ευκαιρίες από τον Αναστο ...
ΥΓ. Δεν θέλω Τσουκαλά όχι για τους λόγους που δεν τον θέλουν οι λοιποί Πασολέδες, αλλά γιατί ότι προσφέρει (αν προσφέρει πια ότι και στην πρώτη θητεία του) το παίρνω ή μπορώ να το πάρω από το Γιάκο.
Αν όμως είναι σε καλή κατάσταση, και είναι εφικτό, θέλω τον Ντεβι και κανένα άλλο (έτσι και για οικονομία ;)). Με το Βιδάλ σε καλή κατάσταση, εν αναμονή του Νικολιά και τον Ντέβι (αν είναι όπως τον ξέραμε), φέρτε μας πάνες - βρακάκια γιατί θα τα χρειαστούμε (ειδικά οι μεγαλύτεροι εξ ημών).

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 11:16 »
το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις παιχτη με τοσους τραυματισμους οπως ο νικολιας ο οποιος καθε χρονο κανει τουλαχιστο 2 σοβαρους τραυματισμους
πιο παλια ειχα γραψει οτι "παικτικα" ειναι παρα πολυ καλος αλλα με ανησυχει το προβλημα που εχει με πολυ συχνους τραυματισμους

απο την αλλη δεν ξερουμε αν ο βιδαλ εχει διαρκεια σε αυτο που εδειξε

να σημειωσω οτι οι δυο πιο πανω παιχτες μαζι με το χαλκιαδακη ηταν η βαση στην οποια στηριζομασταν για μια ακομα καλη πορεια στο πρωταθλημα

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 16:03 »
 Τον ΜΟΥΦ ήθελε η τότε διοίκηση μαζί με τα τσιράκια της (μη με ρωτήσετε ποια) να τον ξεφτιλίσουν. Γι' αυτό κ τον έβαζε αλλαγή στο 85+ ο αναστόπουλος. Τον πήρε "αναγκαστικά " λόγω λαϊκής εντολής. Μετά τον έβγαλαν κουτσό, χοντρό κ.ο.κ..

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 17:31 »
Η άποψή μου είναι ότι ο Τσουκαλάς είναι υπεραπαραίτητος και ελάχιστα με ενδιαφέρει αν και ποιος έφταιξε στην αποχώρησή του.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 17:56 »
Τον ΜΟΥΦ ήθελε η τότε διοίκηση μαζί με τα τσιράκια της (μη με ρωτήσετε ποια) να τον ξεφτιλίσουν. Γι' αυτό κ τον έβαζε αλλαγή στο 85+ ο αναστόπουλος. Τον πήρε "αναγκαστικά " λόγω λαϊκής εντολής. Μετά τον έβγαλαν κουτσό, χοντρό κ.ο.κ..

Κουτσό και χοντρό τον βγάλανε απ την πρώτη μέρα που ήρθε, όχι μετά. Προπονητής ήταν ο Παπαχρήστου πριν τον ρεξόνα και απ΄την πρώτη μέρα στο σταυράκι του έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει και τον έβαζε να κάνει γύρες στο γήπεδο μόνος του. Εκείνο το καλοκαίρι με το που ξανανεβήκαμε και βγήκαμε στην πλατεία με του που ήρθε και ο κυρ Μάνθος το πρώτο πράγμα που φωνάξαμε όλοι ήταν ΜΟΥΦ ΜΟΥΦ ΜΟΥΦ. Τελευταία μέρα τον έφερε για να ρίξει στάχτη στα μάτια στην λαϊκή εντολή γιατί οι μεταγραφές που έκανε εκείνο το καλοκαίρι ήταν πολύ σοφτ σε σχέση την 1η χρονιά στην Α. Ο παγουρένκο δεν ήταν αυτός που ήταν αλλά σε όσα ματς μπήκε βοήθησε όσο μπορούσε παίζοντας και λίγο πιο πίσω μοιράζοντας μπαλιές κλπ. Η σχέση του με την ομάδα και τον κόσμο ήταν πάντα η ίδια.Δεν έκοψε ποτέ το γλυκό ούτε χάλασε η χημεία. Όταν ήταν στα πάνω του παίρνοντας εκατομμύρια στο Μεξικό και ήρθε ταξίδι είχε υποσχεθεί πως θέλει να κλείσει την καριέρα του εδώ όπως και έκανε. Ποιος θα ξεχάσει το ματς στην Νίκαια λίγο πριν φύγει που ο ρεξόνας τον άφησε εκτός 18δας και εκείνος πάει με τους οπαδούς της ομάδας του στο γήπεδο και όπως έλεγε "αφού δεν μπορώ να την βοηθήσω στο χόρτο θα την βοηθήσω απ την εξέδρα". Και στην ίδια εξέδρα κάποια "τσιράκια- οπαδοί-υπάλληλοι" (τότε δεν ήταν 5 άτομα ήταν περισσότεροι) της διοίκησης κάνανε μανούρα με οπαδούς της ομάδας τους και ο Ζντένκο τους κοίταγε απορημένος  και πήγαινε να τους χωρίσει.

Πως γίνετε όταν είναι η περίοδος μεταγραφών να λέμε ακόμα ιστορίες για Μουφ, Ριμόλντιδες, Μπεσέρες, Μονόβα κλπ
Πωπωπω φτώχεια καταραμένη.

Γιατί δεν μπήκε topic Χειμερινή περίοδος πωλήσεων 2018;

ΤΡΕΛΟ  ΟFF TOPIC

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 18:05 »
Ολοι οι συνταυροι που  εγραψαν για τις επιστροφες παιχτων που μας αφησαν για κατι αλλο, ισως. εχουν απο την πλευρα τους δικιο. Απλα εγω  λεω την δικη μου αποψη[ οχι αντικειμενικα ορθη], προς θεου. Βασει εμπειριας  ομως  εχω καταλαβει οτι η ιστορια πραγματι επαναλαμβανεται την πρωτη φορα ως τραγωδια και την δευτερη φορα ως φαρσα.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 19:49 »
Τρελό ψηστηρι κοντε σε φίλο του παικταρα από βήτα Ισπανία 10ακι δεν μπορώ κάτι άλλο να πω κίνδυνος γραφικότητας

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Παρ 12 Ιαν 2018 22:34 »
Αγαπάμε Κοντε.... Αντε  να έρθει να έχει και παρέα για να ζωγραφίζουν!!!!  :pas:
....