Λαμία συγγνώμη αλλά που ήταν το ψέμα που έγραψα και πήγες να με διορθώσεις;
Έγραψα και ξαναγράφω ότι τελειώσαμε με 5 στόπερ στην 11αδα και όχι με 5 στόπερ στην ευθεία. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος στα γραφόμενά μου.
Τώρα αν ορισμένοι δεν θέλετε να ακούτε κακή κουβέντα για τον Πετράκη και κάθε Κυριακή μας φταίει η ατυχία, δεν είναι έτσι.
Η καλή απόδοση του 2ου ημιχρόνου,όπως και η κακή του 1ου οφείλονται στον Πετράκη. Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα της ομάδας που οφείλονται;
Ψέμμα. Οταν ΔΕΝ διευκρινίζεις για τους δικούς σου λόγους ότι ο ένας επαιξε στα χαφ και ότι άλλος μπήκε αλλαγήσ το 91 και πάλι για τους δικούς σου λόγους. Η μίση αλήθεια είναι μεγαλύτερο ψέμα.
Αν δεν είχε εικόνα κάποιος του ματς τι θα καταλαβαινε διαβάζοντα το μην. σου;
Ποιον να έβαζε στη θέση του Γαρουφαλιά; Ποιον ειχε άλλον; (Εκεί να κοιτάξουμε το μικρό ρόστερ που έχουμε).
Και αν το φοβόταν το ματς θα τον έβαζε νωρίτερα τον Σκόνδρα. Εκεί είναι καθαρά αλλαγή καθυσρερήεσων (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ).
Αλλά η συνολική εικόνα του σημερινου ματς αποδεκνύει ότι κάθε άλλο πάρα το φοβήθηκε ο Πετράκης, σε αντίθεση με αυτά που έγραψες.
Στον Πέτρακη οφείλεται η ΕΝ ΜΕΡΕΙ κακή εικόνα του ΠΑΣ, γιατί υπηρχαν και παιχνίδια που ο ΠΑΣ είχε καλή εικόνα. Αλλά εγώ λεβέντη (δεν το λέω ειρωνικά) το βλέπω συνολικά και όχι μεμονωμένα τα αρνητικά.
Όπως και η καλή πορεία του ΠΑΣ με Πετράκη όλα τα χρόνια.
Υ.Γ. Θα σε ρωτάμε τι πάνι θα ανεβάζουμε....θα σε ρωτάμε αν πρέπει να σου απάνταμε όταν σφάλλεις.....Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!