Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (13η σγων.)  (Αναγνώστηκε 19746 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (13η σγων.)
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:06 »
Δεν ξερω τι γνωμη εχετε οι περισσοτεροι για το πεναλτι, αλλα για μενα ηταν ευγενικη προσφορα του Μπεριου... Μας εκαψε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:09 »
Στην 18αδα υπήρχε και ο Βιντάλ.
Από την στιγμή που αποφάσισε να βγάλει τον Γιακο στο 91' και έβαλε τον Σκονδρα εσύ δηλαδή μου λες οτι δεν φοβήθηκε μην φαει γκολ και γράφω ανεδαφικα....
Η αλήθεια που λες ότι με διορθώνεις είναι ότι τελείωσε με 5 στόπερ στην 11αδα(οπως ακριβώς έγραψα) και τους 4 εξ αυτών στην θέση τους.
Το λεβέντη το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί κατάλαβα ότι πήγες να μου τη  πεις και να υποτιμήσεις αυτά που έγραψα

Από που το κατάλαβες; Δεν το υποτίμησα! Αλλά αυτό που έγραψες ήταν ψέμα και για αυτό το διόρωσα! Χίλια συυγνώμη δεν θα το ξανακάνω!

Αν φοβόνταν το ματς θα έβαζε νωρίτερα τον Σκόνδρα. Μια ακόμη απόδειξη αυτού που σου λεω!

Η καλή απόδοση της ομαδας σε ποιον οφείλεται; (δεν μου  απάντησες)

Αυξήθηκαν τα τέλη; Φταίει ο Πετράκης!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:10 »
<Ρε λεβέντη> ο Τζιμοπουλος πράγματι έπαιξε στα χαφ και για αυτόν τον λόγο γράφω ότι τελείωσε με 5 στόπερ <στην 11αδα> και όχι απλά με 5 στόπερ.....
Το ότι δεν υπάρχει Λάρισα σε όλο το 2ο ημίχρονο και αντί να κυνηγήσεις το γκολ στα τελευταία λεπτά, βάζεις τον Σκονδρα για έστω 3', εσένα λεβέντη σου δείχνει ότι ο Πετράκης δεν έχει φοβίες. Έχεις φοβερή αντίληψη και μπράβο σου. Όποτε έχεις χρόνο κάνε μου ιδιαίτερα πως να προσαρμοζω τα κείμενά μου ανάλογα με ότι σου αρέσει να μην σε στεναχωρώ κι όλας γιατί δεν το θέλω
Εγώ βασικά έλεγα να βγάλει Μαυροπάνο και να βάλει Σκόνδρα.Ο Μαυροπάνος ήταν επίφοβος για δεύτερη κίτρινη κάρτα.Σε μια φάση μάλιστα μετά την κίτρινη πήγε κάπως πιο χαλαρά στην φάση.Μάλλον υπό τον φόβο της κάρτας.2 κίτρινες είχε με Μαυροπάνο και Τζημόπουλο με ένα κοράκι που ήταν πέρα βρέχει και μπορούσε να τα τινάξει όλα στον αέρα.Οπότε πρέπει ίσως να σκεφτείς πολλές παραμέτρους σε κάθε αλλαγή.Ας λένε οι περισσότεροι ας παίξουμε μπάλα και ας χάνουμε.Στην ήττα γίνεται το έλα να δεις.Αν ήταν θα είχαμε ακόμα προπονητή τον ασούμε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:39 »
Θέλω, θέλω, θέλω... :))
...μία φορά να μείνουμε ικανοποιημένοι και από εμφάνιση και από αποτέλεσμα...γίνεται; Όπως ο Πανιώγαυρος σήμερα να πούμε...και καλή εμφάνιση και νίκη.
Μπορείς μεγάλε;
Μπορείς σε 2 βδομάδες να ΠΑΣ τηγάνι και να γυρίσεις με εμφανισάρα και ΝΙΚΗ;
Πρώτος θα σου βγάλω το καπέλο.

Θετικό σήμερα κάποιες καινοτομίες στην ενδεκάδα. Τόλμα περισσότερο.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:48 »
Εγώ δε μπορώ να μην αναφερθώ στην ανακοίνωση του Κούγια! Λέγανε κάποιοι πριν λίγο καιρό όταν είχε προκύψει το θέμα για την ομάδα που είχε πωληθεί στα κρυφά από τον Κούγια και είχε αναπαραχθεί και από τον Γεωργίου, ότι ο ΠΑΣ δεν πρέπει να απαντήσει καθώς δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα και θα ναι σαν να έχει τη μύγα και μυγιαζεται.

Τώρα που υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ,  του Κούγια δηλαδή, με σπόντες για ιδιοκτησιακο καθεστώς και χρέη, δεν θα πρέπει να δωθουν απαντήσεις? Αν όχι τώρα, πότε?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:50 »
Ισως ο γιακος να ειχε κουραστει πολυ. Γιατι ηταν να βγει αυτος και να μπει ο μπετρα. Ποιος ξερει...
Απο την αλλη βεβαια ετσι και χαναμε σημερα τα πραγματα θα ηταν πολυ δυσκολα βαθμολογικα και κυριως ψυχολογικα αν δεψομασταν γκολ στο τελος.

Παντως η αποψη μου ειναι οτι μπηκε ο σκονδραε μπας και παρουμε καμια κεφαλια μπροστα

Επισης συμφωνω σε αυτο που λεει απο πανω ο pas-pan

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:51 »
Παράθεση
Πετράκης: «Είχαμε ευκαιρίες, το αποτέλεσμα είναι άδικο»
Ο κ. Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στη συνέντευξη τύπου είπε ότι το αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε πιο καθαρές ευκαιρίες να κερδίσει το ματς σε σύγκριση με την ΑΕΛ.

«Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και αυτό πιστεύω ότι έκανε την προσπάθειά μας περισσότερο δύσκολη, αλλά μετά το 25’ με την αλλαγή στρατηγικής και σχηματισμού νομίζω ότι το μεγαλύτερο διάστημα από το 25’ και μετά κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Κάναμε καθαρές ευκαιρίες, αλλά και αρκετές προϋποθέσεις, που δεν έγιναν ευκαιρίες, γιατί η τελευταία επιλογή δεν ήταν εκείνη που έπρεπε και θα μπορούσαμε να είχαμε. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και όλο αυτό που σας ανέφερα μας οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι η Λάρισα δεν μας έκανε κάποια καθαρή ευκαιρία και αν κάνω λάθος διορθώστε με.  Κυρίως από στημένα και από κάποιες δεύτερες μπάλες κάτι πήγε να προκύψει και νομίζω ότι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας είναι άδικο».
super-fm.gr

Παράθεση
«Ο διαιτητής έγειρε προς την πλευρά του ΠΑΣ!»
Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης ο οποίος υπογράμμισε ότι χαρίστηκε από τον διαιτητή η δεύτερη κίτρινη στον Μαυροπανο.
Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, ανέφερε ότι μπορούσε να καθαρίσει από την αρχή το ματς η ομάδα του αλλά θα μπορούσε και να χάσει.
Αναλυτικά:
«Ήμασταν διαβασμένοι για τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι κατεβαίνει με διπλή άμυνα ζώνης και όταν δέχεται γκολ ρισκάρει. Εμείς κατορθώσαμε και κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Προηγηθήκαμε γρήγορα και μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-0 ή και τα 3-0 με τις ευκαιρίες που χάθηκαν.
Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τον αντίπαλο. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 1-0 και στο δεύτερο δεχτήκαμε ένα γκολ σε φάσεις που είχαμε δουλέψει, δηλαδή τις στημένες. Μάλιστα χάσαμε την κεφαλιά από έναν παίκτη που δεν είναι και ο ψηλότερος του αγωνιστικού χώρου. Δεν επιτρέπεται η ομάδα η δικιά μας να δέχεται γκολ στις στημένες φάσεις ενώ έχουμε υπεραριθμία και το έχουμε δουλέψει.
Από εκεί και πέρα ήμασταν αναγκασμένοι να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε. Σε κάποια στιγμή έπαιζαν ο Περόνε, ο Ναζλίδης, ο Λεοζίνιο, Κρίζμαν και ο Μασούρας. Και μετά μπήκε και ο Γιαννιτσάνης. Εκεί υπήρχαν τα ρήγματα αλλά έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Τα παιδιά έδειξαν το καλό τους εαυτό. Μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και γκολ. Όμως με την καλή λειτουργία των αμυντικών στο 1-1 γλυτώσαμε δύο φάσεις.
Η ομάδα έχει το σκεπτικό να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίζει από τα άκρα.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι κάποιοι παίκτες κλειδιά σήμερα δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Ειδικά στο χώρο του κέντρου που ενώ είναι η δύναμη μας σήμερα υστερήσαμε. Κι ενώ οι δικοί μας οι παίκτες είναι καλύτεροι από τους δικούς τους αλλά μας πήραν στην δύναμη. Στο χώρο του αμυντικού χαφ ήταν πιο δυνατοί.
Δεν είμαι υπεύθυνος να πω για την διαιτησία αλλά νομίζω ότι είδατε όλοι ότι ο διαιτητής έγειρε προς την ομάδα των Ιωαννίνων. Ειδικά στον Μαυροπάνο δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ έκανε 4 σκληρά μαρκαρίσματα. Όπως και σε άλλους παίκτες.
Συνεχίζουμε και θα έπρεπε να είμαστε πιο επιτυχείς στο αποτέλεσμα».
Σχετικά με τους παίκτες που είπε ότι υστέρησαν:
«Δεν θέλω να πω ονόματα. Το είδατε μόνοι σας».
Για τις αλλαγές:
«Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι επιθετικοί που ήταν στον πάγκο. Οι άλλοι ήταν ο Φάρκας και ο Λαγός που είναι πιο αμυντικοί».
Για τις αλλαγές που ήρθαν καθυστερημένα:
«Όχι γιατί μετά το 55′ που δεχτήκαμε το γκολ ρισκάραμε με τους υπάρχοντες παίκτες. Νομίζω ότι οι αλλαγές μπήκαν σε συγκεκριμένο σημείο».
Για τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους:
«Όταν η ομάδα δεχόταν τέσσερα γκολ αποδοκίμαζαν τον αντίπαλο προπονητή; Ας ρωτήσουν τους εαυτούς τους».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 21:54 »
Εγώ δε μπορώ να μην αναφερθώ στην ανακοίνωση του Κούγια! Λέγανε κάποιοι πριν λίγο καιρό όταν είχε προκύψει το θέμα για την ομάδα που είχε πωληθεί στα κρυφά από τον Κούγια και είχε αναπαραχθεί και από τον Γεωργίου, ότι ο ΠΑΣ δεν πρέπει να απαντήσει καθώς δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα και θα ναι σαν να έχει τη μύγα και μυγιαζεται.

Τώρα που υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ,  του Κούγια δηλαδή, με σπόντες για ιδιοκτησιακο καθεστώς και χρέη, δεν θα πρέπει να δωθουν απαντήσεις? Αν όχι τώρα, πότε?

Παράθεση
Αναμένεται απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και τα όσα αναφέρει κατά του κ. Χριστοβασίλη για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι οι 23 νεκροί στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής, δεν θα μείνει αναπάντητη από τους «κυανόλευκους». Με την επιστροφή του υπευθύνου επικοινωνίας στα Ιωάννινα, του κ. Πεδιαδιτάκη, αναμένεται να βγει και από τον ΠΑΣ κάποια ανακοίνωση.

Πάντως σε πρώτο σχόλιο αναφέρεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ζήτησε να αναγραφεί κάτι στο φύλλο αγώνος, αλλά ήταν απαίτηση του παρατηρητή. Αργότερα το βράδυ Θα επεξηγηθεί ακριβώς τι έγινε.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:00 »
http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/48621/ael-pas-giannina-1-1-hl/
οκ,θα βάλω νωρίς το μικρό για ύπνο απόψε... :pashat:
Ενω εσυ θα μεινεις ξυπνιος και θα χαζευεις την πανσεληνο με την γυναικα.

1-2-3 γαμιεται η ΑΕΛ κ η λογοκρισία
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:12 »
Διαβάζοντα τη δήλωση Φυντάνη, καταλαβαίνει κάποιος γιατί ταίριαξε με τον Κούγια.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:16 »
Λαμία συγγνώμη αλλά που ήταν το ψέμα που έγραψα και πήγες να με διορθώσεις;
Έγραψα και ξαναγράφω ότι τελειώσαμε με 5 στόπερ στην 11αδα και όχι με 5 στόπερ στην ευθεία. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος στα γραφόμενά μου.
Τώρα αν ορισμένοι δεν θέλετε να ακούτε κακή κουβέντα για τον Πετράκη και κάθε Κυριακή μας φταίει η ατυχία, δεν είναι έτσι.
Η καλή απόδοση του 2ου ημιχρόνου,όπως και η κακή του 1ου οφείλονται στον Πετράκη. Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα της ομάδας που οφείλονται;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:20 »
Συγνώμη αλλά για ποια κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου μιλάμε;
Ο Τζημόπουλος επίσης δεν είναι μόνο στόπερ.Βασικά στον ΠΑΣ έγινε στόπερ.Η θέση του η κανονική είναι η σημερινή.
Επίσης τι ακριβώς λέει το 5 στόπερ;
Γιάκος,Μανθάτης,Κόντε,Σολτάνι,Μπετρά είναι επιθετικοί.Αν το πάμε από την ανάποδη.Τι ακριβώς λέει αυτό;Είτε το ένα,είτε το άλλο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:23 »
Αρα παιξαμε με 5 στοπερ και 5 επιθετικους...τελεια!!!!!!
Αν  δειτε λιγο τα παχνιδια καλυτερα, υπαρχουν τα ατομικα λαθη που οφειλονται στη μη συγκεντρωση...πχ πεναλτυ Μπεριου και χασιμο γκολ απο Κοντε...

Μολις τρωμε γκολ συγκεντρωνομαστε και παιζουμε καλυτερα...Πιο πολυ συγκεντρωση θελει
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:31 από apnea73 »
....

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:25 »
Πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα γύρω απ' την 3η αλλαγή.
Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε και εμένα.
Απλά να καταθέσω μία πιο out of the box προσέγγιση.

Είστε σίγουροι ότι έγινε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια η 3η αλλαγή;
Τι θέλω να πω;
Είστε σίγουροι ότι η 3η αλλαγή δεν ήταν ένα "μήνυμα" προς κάθε αποδέκτη;
Ότι δηλαδή, "κοίτα, ρε φίλε, τι βάζω! Κοίτα τι έχω διαθέσιμο!".

Αρκετοί προπονητές τα κάνουν, γιατί όχι;
Το μήνυμα εστάλη. Ελήφθη;

Υ.Γ. Επίσης, για τη 2η αλλαγή. Θεωρητικά, όταν έναν παίχτη τον πιστεύεις και εκτιμάς ότι θα σε βοηθήσει, τον βάζεις στο 70-75, για να έχει χρόνο να σου δώσει πράγματα. Πόσο τον πιστεύεις όταν τον βάζεις στο 80';
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:25 »
Και ο Μαυροπανος  σεντερ-φορ ηταν στην αρχη της καριερας του μετα γυρισε στην αμυνα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:30 »
Λαμία συγγνώμη αλλά που ήταν το ψέμα που έγραψα και πήγες να με διορθώσεις;
Έγραψα και ξαναγράφω ότι τελειώσαμε με 5 στόπερ στην 11αδα και όχι με 5 στόπερ στην ευθεία. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος στα γραφόμενά μου.
Τώρα αν ορισμένοι δεν θέλετε να ακούτε κακή κουβέντα για τον Πετράκη και κάθε Κυριακή μας φταίει η ατυχία, δεν είναι έτσι.
Η καλή απόδοση του 2ου ημιχρόνου,όπως και η κακή του 1ου οφείλονται στον Πετράκη. Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα της ομάδας που οφείλονται;

Ψέμμα. Οταν ΔΕΝ διευκρινίζεις για τους δικούς σου λόγους ότι ο ένας επαιξε στα χαφ και ότι άλλος μπήκε αλλαγήσ το 91 και πάλι για τους δικούς σου λόγους. Η μίση αλήθεια είναι μεγαλύτερο ψέμα.

Αν δεν είχε εικόνα κάποιος  του ματς τι θα καταλαβαινε διαβάζοντα το μην. σου;

Ποιον να έβαζε στη θέση του Γαρουφαλιά; Ποιον ειχε άλλον; (Εκεί να κοιτάξουμε το μικρό ρόστερ που έχουμε).

Και αν το φοβόταν το ματς θα τον έβαζε νωρίτερα τον Σκόνδρα. Εκεί είναι καθαρά αλλαγή καθυσρερήεσων (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ).

Αλλά η συνολική εικόνα του σημερινου ματς αποδεκνύει ότι κάθε άλλο πάρα το φοβήθηκε ο Πετράκης, σε αντίθεση με αυτά που έγραψες.

Στον Πέτρακη οφείλεται η ΕΝ ΜΕΡΕΙ κακή εικόνα του ΠΑΣ, γιατί υπηρχαν και παιχνίδια που ο ΠΑΣ είχε καλή εικόνα. Αλλά εγώ λεβέντη (δεν το λέω ειρωνικά) το βλέπω συνολικά και όχι μεμονωμένα τα αρνητικά. 

Όπως και η καλή πορεία του ΠΑΣ με Πετράκη όλα τα χρόνια.

Υ.Γ. Θα σε ρωτάμε τι πάνι θα ανεβάζουμε....θα σε ρωτάμε αν πρέπει να σου απάνταμε όταν σφάλλεις.....Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:38 »
Πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα γύρω απ' την 3η αλλαγή.
Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε και εμένα.
Απλά να καταθέσω μία πιο out of the box προσέγγιση.

Είστε σίγουροι ότι έγινε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια η 3η αλλαγή;
Τι θέλω να πω;
Είστε σίγουροι ότι η 3η αλλαγή δεν ήταν ένα "μήνυμα" προς κάθε αποδέκτη;
Ότι δηλαδή, "κοίτα, ρε φίλε, τι βάζω! Κοίτα τι έχω διαθέσιμο!".

Αρκετοί προπονητές τα κάνουν, γιατί όχι;
Το μήνυμα εστάλη. Ελήφθη;

Υ.Γ. Επίσης, για τη 2η αλλαγή. Θεωρητικά, όταν έναν παίχτη τον πιστεύεις και εκτιμάς ότι θα σε βοηθήσει, τον βάζεις στο 70-75, για να έχει χρόνο να σου δώσει πράγματα. Πόσο τον πιστεύεις όταν τον βάζεις στο 80';
Εγώ βασικά προσπαθούσα να καταλάβω το 4-4-2 που ανέφερε ο σπίκερ.Λίγο μετά ανέφερε και κάτι άλλο αλλά δεν το άκουσα.
Τον Ζαχαρό τον πάμε για αντί Κοζορώνη μήπως;Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό βέβαια.Βλέποντας και τι παίχτες έβαλαν άλλες ομάδες στο κύπελλο.

Τώρα για το μήνυμα που στέλνει δεν μπορώ να το ξέρω.Μόνο σαν υπόθεση μπορώ να το πω.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:49 »
Fon7 1 τελική προσπάθεια είχαμε σε όλο το 1ο ημίχρονο. Ανούσια κυκλοφορία χωρίς σουτ δεν είναι καλή απόδοση.
Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις είναι διαφορά φιλοσοφίας, αλλά να γράφει ο Λαμία ότι γράφω ψέματα δεν το δέχομαι.
Ο Τζιμοπουλος ως αμυντικό χαφ ήρθε πριν 7 χρόνια και ως τέτοιο έπαιξε και σήμερα. Χωρίς τρεξίματα βέβαια πλέον αλλά ως τέτοιος χρησιμοποιήθηκε.
Το ότι αγωνίστηκαν ταυτόχρονα  5 παιχτες που συνήθως αγωνίζονται ως στόπερ ( έστω και σε μικρό σημείο του αγώνα) απέναντι σε μια
ομάδα υποψήφια για υποβιβασμό δείχνει αν μη τι άλλο αμυντική φιλοσοφία. Και δεν νομίζω ότι θεωρεί κανένας επιτυχία το σημερινό αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Θα πρέπει να καταβάλουμε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, θα πρέπει να παίρνουμε και άδεια πότε θα κρίνουμε αν κάνει λάθη ο Πετράκης 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 22:53 »
Δεν έγραψε "ψέμμα" έγραψε κάτι που είναι αναληθές! Σε ικανοποιήσα τώρα; Περνάω τις εξετάσεις;

Ποιον άλλο θα μπορούσε να βάλει στη θέση του Γαρφουφαλιά;;; Δεν απάντησες φυσικά!

Υ.Γ. Θα πρέπει να ανέχεστε και την αντίθετη άποψη, να δέχεστε το δικαιώμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει και να γράφει αυτό που θέλει! Λόγικο δεν σου ακούγεται;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:00 »
Δεν σου ζήτησε κανένας πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.Από εκεί και πέρα μέσα από την διαφωνία γίνεται κουβέντα.Να μην εξηγούμε αυτονόητα πράγματα.

Το ότι έχουμε 5 αμυντικούς παίχτες δεν σημαίνει ότι παίζουμε αμυντικά.Το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη.Αν είχαμε 5 επιθετικούς ότι παίζουμε επιθετικά.Είναι κλασικό σφάλμα σε κάθε ποδοσφαιρική κουβέντα.
Εγώ είδα τον ΠΑΣ ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να βγει μπροστά.Σαφώς έχουμε θέμα με την πάσα και την δημιουργία αλλά ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή.Η Λάρισα δεν φάνηκε κάπου.
Η Λάρισα που είχε τελικές βάραγε σουτ στον γάμο του καραγκιόζη.Ο ΠΑΣ τις τελικές που έκανε,τουλάχιστον τις έκανε στο τέρμα.Είναι και κάποιες φάσεις που έγιναν που με βάση την καταμέτρηση δεν μέτρησαν σαν τελική.Αυτό το σχολιάσαμε την ώρα του αγώνα και το λέω τώρα.
Το ότι ο καθένας θέλει τον ΠΑΣ φουλ επίθεση ή καλύτερο είναι διαφορετικό από το αν ο ΠΑΣ ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:10 »
θηωρώ οτι σε όλους τους αγώνες οι αλλαγές που γίνονται στο 91' δεν αποσκοπούν σε κάποια στρατηγική που θα ακολουθήσει μια ομάδα (δεν προλαβαίνει άλλωστε να εφαρμόσει στρατηγική στα υπόλοιπα 2-3 λεπτά), αλλά στο κάτι παραπάνω που μπορεί να πάρει η ομάδα από έναν παίκτη για τις τελευταίες 1-2 φάσεις όπως κυλάει το ματς. Ο Πετράκης είδε και τον Μιχαήλ λαβωμένο, είδε οτι το ματς, αν κριθεί, θα κριθεί πλέον από στημένη φάση και πετάει μέσα το Σκόνδρα για το ψηλό παιχνίδι σε επίθεση κ άμυνα.

- Η ομάδα πετάει βαθμούς στα χαμένα, αλλά δείχνει οτι μπορεί να γαμίσει μανούλες. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα φύγουμε από το καραισκάκη χωρίς θετικό αποτέλεσμα σε 2 βδομάδες.

- Πέδρο Κόντε ο τυροφάγος. Όπου τους βρίσκει τους λαρισινους τους πελεκάει. 5 γκολ σε 3 ματς εναντίον τους και άλλες 3-4 κλασσικές ευκαιρίες σε αυτά τα ματς. Όσο για το γκολ που έχασε, είναι σίγουρο οτι μας το χρωστάει και θα το δώσει σε άλλο ματς.
Ο τζες είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ στα μισά ματς δεν έπαιξε, με μέσο όρο 1 γκολ ανά αγώνα και όλα αυτά χωρίς κανένα πέναλτι μπόνους στο σκοράρισμά του. Δε μιλάμε απλά για "σέντερ φορ κλάσης" ή "γκολεαδόρ  στράικερ ολκής". Ο τύπος είναι μανιακός δολοφόνος με πιστοποίηση άϊζο !

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:18 »
Στην εντελώς απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το μόνο που θα αρκεστούμε να δηλώσουμε εν προκειμένω σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση είναι πως το κοινωνικό της πρόσωπο μια ομάδα δεν το δείχνει με χάριν εντυπωσιασμού μηνύματα γραμμένα στη φανέλα της, αλλά με πράξεις ουσιαστικές όπως για παράδειγμα ενέργειες στις οποίες προέβησαν άλλες ΠΑΕ ως συμπαράσταση στους κατοίκους της Μάνδρας μετά τα όσα τραγικά υπέστησαν.
Ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας.

https://www.facebook.com/PASGianninaFC/?hc_ref=ARR6vHGXGFxn1a833fPOanVGRoXJwnbEP9s_742hjEkUu2Ksudr8toHR5sYokdUFXuI&fref=nf

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:25 »
Μα δεν κατεκρινα την αλλαγή Τζημοπουλου-Γαρουφαλια.
Το ότι στο τέλος του αγώνα πέρασε τον Σκονδρα στην θέση του Γιακου  εκρινα και είπα για φοβική προσέγγιση.
Το να παίζεις με 7 αμυντικογενεις παίχτες και 3 επιθετικογενεις λέγεται και φοβική προσέγγιση .
Όταν δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση δεν έχω πρόβλημα στην αντίθετη άποψη, ίσα ίσα 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:26 »
Στην εντελώς απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το μόνο που θα αρκεστούμε να δηλώσουμε εν προκειμένω σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση είναι πως το κοινωνικό της πρόσωπο μια ομάδα δεν το δείχνει με χάριν εντυπωσιασμού μηνύματα γραμμένα στη φανέλα της, αλλά με πράξεις ουσιαστικές όπως για παράδειγμα ενέργειες στις οποίες προέβησαν άλλες ΠΑΕ ως συμπαράσταση στους κατοίκους της Μάνδρας μετά τα όσα τραγικά υπέστησαν.
Ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας.

https://www.facebook.com/PASGianninaFC/?hc_ref=ARR6vHGXGFxn1a833fPOanVGRoXJwnbEP9s_742hjEkUu2Ksudr8toHR5sYokdUFXuI&fref=nf

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 03 Δεκ 2017 23:40 »
Μα δεν κατεκρινα την αλλαγή Τζημοπουλου-Γαρουφαλια.
Το ότι στο τέλος του αγώνα πέρασε τον Σκονδρα στην θέση του Γιακου  εκρινα και είπα για φοβική προσέγγιση.
Το να παίζεις με 7 αμυντικογενεις παίχτες και 3 επιθετικογενεις λέγεται και φοβική προσέγγιση .
Όταν δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση δεν έχω πρόβλημα στην αντίθετη άποψη, ίσα ίσα

1. Δηλαδή η κριτική στον Πετράκη κατέληξε στην α΄λλαγή στο 91; Πόσες πιθανότητες υπάρχει να άλλαζε κάτι αυτή η αλλαγή; Εκεί φάνηκε ότι φοβήθηκε το ματς; Απο μια αλλαγή στο 91; ΟΚ!
2. Οι Αποστολόπουλος και Ναδάλες δεν είναι καθαρά αμυντικογενείς παίχτες. Παίζουν φουλ μπακ και βοηθάνε στην επιθεση. Ο Ναδαλες είναι ο πρωτος σε ασιστ. Σαν μπακ χρεώνεται αλλά στο 3 -5-2 δεν τους λες αμυντικογενείς αφού σνεισφέρουν στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.